Mea
Nagyon szép vagy
Hova akarsz még szépülni?
Ha most úgy is érzed, nem vagy olyan szép mint az esküvőn, nem baj, én sem leszek olyan soha többet, de olyan mértékben igenis szép leszek, ha babás leszek, akár pici pocival akár nagy pocival
És te is igy leszel
Vali
Muszály hogy legyen ott net! A párodnak nem kell a munkájához? Nagyon hiányoznál, ha februártól nem tudnánk rólad!
Sablonokat a barátnőm a
www.uvegfestes.lap.hu oldalról töltötte le, nekem is ezeket adta oda.
Joghurtot, kefírt azért eszek, mert állítólag segít a méhnyálkahártya megvastagodásában. Mivel én nem tudom hogy nekem eléggé megvastagszik-e (csak sejtem hoyg igen), inkább eszem a fent nevezett termékeket
A cserepet hova kell tenni? Hát igen, ablak közelébe
Ha a Mikulás belepakol neked, akkor gyorsan még aznap reggel ki is pakolsz belőle, és nem lesz baj, mert a gólya csomagjának lesz hely újra
Jura
Aranyos vagy, nagyon köszönöm az energiákat, azért vagyok ilyen pozitívan gondolkodó, mert TI ilyen sok energiát küldtök nekem
Hasonfekvés ügyben sajnos nem tudok neked okosakat mondani, de ha a doki meg a csajok szerint is hason kell feküdni, aludni valamennyit, akkor ez biztos használ!
Stella
Én is már elterveztem, hoyg mit hova ragasztgatok majd
Jó festékvásárlást!
Zsófi
De nem egyszerű az állapotod
Jó lenne már hetekkel később lenni, hátha nyugisabb időszak jön.
Edina
Gratulálok a fantasztikus eredményedhez!!!!!!!!!!! Így tovább!
Picurnak juti pocisimit küldök
Felhívtam a nőgyógyászomat. Elmondtam neki a kérésemet, mondta, hoyg hát inkább 1 év sikertelen próbálkozás után szokták a meddőségi vizsgálatokat csinálni. Mondtam, hogy tudom, de én csak a vérvételt szeretném kérni, hogy tudjam, rendben vannak-e a hormonjaim, mert még sosem volt ilyen irányú vérvizsgálatom. Azt mondta persze, azt lehet csináltatni a 18. nap körül, és majd menjek papírért. Persze mondtam neki, hogy csak akkor, ha most sem jön össze. Azért persze nagyon bízom benne, hogy nem lesz szükség erre a vérvételre és “csak” azért hívom legközelebb, hogy megbeszéljük a teendőket a zebrásodás után
Nagyon erőszakos voltam?????
Tündi