Köszönöm a kedves fogadtatást mindenkinek!
Nekünk is megvan a babakocsink, Petrussal most is használjuk, mert elég messze lakunk a várostól
De erősen gondolkodom egy másik könnyebb kocsin, amit könnyen feltolhatok a lépcsőn.
A mellszívóval mondhatom, hogy vannak tapasztalataim, Petrus szopizott, de sosem eleget, mindig fejnem mellett mellette, pedig tényleg igény szerint szoptattam. Három Madela Mini Elektric-et és még egy másik félét nyiffantottam ki, persze mindet használtan vettem, de akkor is, bőven bírniuk kellett volna. Végül beruháztam egy Avent IQ-ba. Az a mai napi jól működik, persze már rég nem használom.
A hozzátáplálást a doki is, a védőnő is előrébb hozta volna, amiatt, hogy Petrus lassan hízott, de én nem engedtem, ennek köszönhető, hogy a mai napig is szopik, még mindig napi kétszer, és a következővel is így fogom csinálni, ha lehetőségem lesz rá.
Ruháink gyűlnek, egy darabtól sem váltam meg mióta Petrus megszületett, már lassan be sem férünk a lakásba
Ha fiú lesz, kénytelen leszek párat eladni, hogy vehessek fiús cuccokat helyette.
Most kicsit parázok, mert Petrust 18 hetesen már bőven éreztem, és most heti egy nagyon halvány motozástól eltekintve semmi. Jövő héten remélem eljutok orvoshoz, hogy megnyugtasson minden rendben...