Kinga
Nekem 36,6-36,7 között alakult a hőm, tüszőrepi után max. 36,8-ig ment fel(tehát nem volt jelentős a változás), viszont mikor babás lettem, akkor soha nem látott 37,0-37,1-es hőt mértem
Szerintem mindenképpen esélyes vagy egy babára
Magas hő és herpesz
Jól hangzik
Tündi
Nem veszed fel a herpeszt is a listádba?
Szerintem beválik
(Judyt, Dodo, én -elég gyanús)
Hamarosan Henci is bebizonyítja
Stella
Hát hogyne tennék fel 4D-s képeket
Olyannak ismertek, aki nem dicsekszik Kristóffal
Judyt, Nicol
Én se nagyon értem ezt a 3D és 4D közötti különbséget, de ezt találtam róla a Praxis UH Rendelő oldalán:
"Mitől 4D ?
A 4. dimenzió az idő: ugyanis mindezt folyamatosan, mozgóképként látjuk.
A mozgást bármelyik időpillanatban befagyaszthatjuk: ilyenkor marad a 3 térdimenzió , amelyet tetszés szerint forgathatunk."
Egyébként mi a Praxis-ban voltunk, nagyon szuper hely
Nézzétek meg, ez a weboldalt:
http://gribedli.eblap.hu/4duh.htm Nicol
Szerintem az a jövő heti 3D UH egyben 4D is lesz, mert ez a kettő egyben szokott lenni
Mint írtam, nem értem nagyon a kettő közötti különbséget, de azt tudom, hogy nem szokták különválasztani, sokan nem is tudják, pontosan mi a különbség.
Van egy fekete-fehér 2D-s UH és van egy 3D-4D kombináció, ami térben mutatja a babát nagyon látványosan, szerintem ennyi az egész.
Szerintem te mázlista vagy, hogy a kórházatokban ilyen UH-gal vizsgálnak. Kútvölgyi, igaz? És az István Kórházban is úgy tudom ilyen van. Hát akik oda járnak szerencsések, rutin UH vizsgálat 3 ill. 4D-vel?!
Én azért ragaszkodtam a javasolt 12.-13.héthez, illetve a 18.-20.héthez, mert akkor vannak ugye a genetikai szűrővizsgálatok. Az elsőn megnézték a tarkóredőt, meg, hogy mindene megvan-e(sokkal alaposabban, mint a kórházban), a másodikon pedig már megvolt az AFP eredménye, (mondta is előtte a Praxisban a Győrffy, aki UH-oz, hogy AFP eredmény birtokában menjek legközelebb)és ez már egy sokkal részletesebb genetikai UH volt.
Babus