Új privát üzeneted érkezett!

na hát tegnap a vacsi zűrösen indult mert este a fürcsi megint tragikus sírásba torkollott :cry: annyira sajnálom hogy ez ilyen trauma neki...pedig minden bizodalmam abba a babatartóban volt amit tegnap hoztam haza...beletettem és így a nagykádban fürdött de nem élvezte majd bele tettem fektetve is szabadon akkor kicsit csapkodott már azt hittem hogy jó lesz de aztán nagy oáááá...
aztán végig ordította a törölgetést hintőporozást krémezést öltözést...majd szétrepedt a fejem...ezután hanyat homlok rohantam le kaját csinálni neki hátha az befogja a száját....hát a tv elött tejcsivel végre megnyugodott :? úgyhogy készülődés eléggé kapkodósra sikerült...Laci se volt persze jelen úgyhogy sebtiben pakoltam be neki így a tej hidegen ment a tátyóba :(
odaérve beléptünk ő szétnézett és 1200decibellel beordította a helységet....kaptunk is figyelmet rendesen :oops: reméltem hogy abbahygaja mert különben menni kellett volna :( gyorsan lecibáltam róla a sapit mert azt is utálja és telenyomtam a száját cumissal(a hideggel :cry: )és magamban imádkoztam...bevált mert kicsit beájult úgyhogy ehettünk..
hát az éttrem nem volt az a ragyogó :? volt 6 kaja maiből választhattunk a pincérnő semmire nem tudott válaszolni mi mibő és hogy készül de azért én a biztonságos rántottsajtal nagyon nem fogtam mellé :lol: bár még életemben ennyire ízetlen rizst nem ettem :shock: végül pakolgattuk szokott módon a kajákat egymásnak és minden elfogyott :D a mininő meg bámulta a falikarokat és transzban volt tőle :lol:
kifelé nem cibáltam rá megint a kabátot sapit úgy döntöttem ráterítem és sietünk az autóig.....
még ott megevett kb 80tejcsit ugye vígasztalásként végül Laci hozott egy csésze forróvizet azzal langyira melegítve ette meg...itthon még kipótolta aztán reggel 6ig aludt...

szegényt felkeltettem 9kor mert menni kellet dokihoz :( sírva tiltakozott :cry:
ott már jó lett a kedve jókat kacagott mindenen és grimaszolt a napocskára ahogy a szemébe sütött :lol:
na de megbántották a kis combiját és onnantól az egész nap nagyon rossz lett :cry: :cry: :cry:
hazahoztam de azóta is kicsiekt alszik majd sír és nyűgös...már a tejre is gyanakodtunk mert görcsbe volt a pocka is de most is épp sírdogál ahogy felébredt...
még megírom az adatokat: 5380gr fej41,5cm mellkas38cm
na megyek majd jövök ha engedi....

Kép
menion
Budapest
 
 


[quote="menion"]
írta:
menionigen majd mondókát akarok tanulni mert semmire se emlékszem álltalánosból pedig az zenei suli volt.... :oops:


menion!
én sem emlékszem semmire, éppen ezért ezt is elkezdtem blogba gyűjteni... amiket mostanában éneklek, mondogatok neki... a bóbitát pl imádja, velem énekli :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


na most a tornáztató alá tettem az most érdekes mert új :D
ja és a védőnő kinevetett érte hogy vettem ilyet mert ami eddig madzagon lógott az ágyon keresztbe a csörgőggel az is teljesen megfelel :roll: tesómmal meg jól egyetértettek :evil:
azt mondta"...hát igen a kezdő anyuka..."és összenéztek vigyorogva :oops:
hát lehet hogy vannak felesleges dolgok amiket veszek de akkor miért van most csöndben a gyerek és szépen dolgozik a tornáztatóval és az ágyában meg egy percig nem hajlandó meglenni alváson kívül s így a csörgőket is csak a bélszél lengeti maximum :roll:
...és ez volt 1700ft...nagy bűn :?

Kép
menion
Budapest
 
 

 
 

julcsi
hát majd nekilátok...inkább a nagyitól tanult dolgokra jobban emlékszem...hát nyilván az érzelmi töltet miatt is...ma is ahogy bőgött rögtön az jött elő amit anyucikám énekelt nekünk...és ezeket nem lehet sehonnan amúgy ismételni mert ezek nem olyanok amit bárhol hallani...

Kép
menion
Budapest
 
 


pl.
ezért a legényért nem adnék egy almát,
aki a lány elött össze húzza magát,
össze húzza magát, eltátja aszáját, a fene egye meg a málészájúját :lol: :lol: :lol:

vagy
hullámzó balaton tetején,csónakázik egy halász legény,
hálóját a szerencse,őt magát a kedvese,
elhagyta el a szegényt....

na ez utóbbit mi kicsiként magnóra énekeltük és rajta van hogy tesóm mindig úgy énekelte hogy ....Balatóóóóón tetején....és anyut kiidegelte vele és rajta maradt a szallagon hogy" ne állj meg a tónnál mert megöllek" :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

menion: de jó, hogy nektek van ilyen gyerekkori éneklős felvételetek :D

Nekem is volt, de tesóm 25 évvel ezelőtt diszkóslágereket vett fel rá a poptarisznyából. Imádta érte az egész család. :)

Kamilla is tiszta nyűg ma, még egy percre sem tudtam letenni, most is apánál van. Még főzni, felmosni is úgy tudtam, hogy a manducában volt. Aludni sem aludt egyszerre 5 percnél többet, és folyton tömi a kezét a szájába, a felsője már csurom nyál. Ja és alig eszik ő is. Remélem csak a front, és nem valami lappang benne.

Bár ezen sem csodálkoznék, mert apának fáj a torka, Balázs taknyos.

Én is akarok neki tornáztatót venni, mert már nyúl a tárgyakért, rövid időre meg is fogja, sőt a szájához is emeli.

Ja nem tudom írtam-e, a gyógytornász itt volt, és valóban kicsit merem a nyaki izom, gyakorolni kell sokat, de olyan napokon, mint ma is, nem tudunk, mert alapból folyton sír, nem ha tornáztatnám.

Két hét múlva jön, és meglátjuk fejlődik-e.

Kép
cedis
 
 


cedis
hát az ilyen kincsekkel ez sűrűn előfordul :(
a home vidijókat is cd-re másoltuk hogy nehogy elvesszen mert a szallag elszakadhat...de egy kazettát nem találunk pár hónapja keresi a tesóm de sehol :( a ház építéséről volt egy teli kazi...és a cd sincs meg :shock: én az ex sógorra gyanakszom de ha ő vitte el akkor annak annnyi :cry:

holnap jövök majd de aztán szerintem nem tudok mert jönnek Laci tesójáék és bár megfogadtam multkor hogy nem kerítek nagy feneket a fogadásukból mert nem igénylik és úgy tűnik feszélyezi is őket de azért nem fogok netezni mellettük az tuti...

sajnos ha vendéget fogadok akkor nagyon igyekszek és izgulok is hogy megfeleljek és jólérezze magát az illető de szokták mondani hogy olykor a kevesebb több :oops:
úgyhogy most megerőszakolom magam és nem takarítom halálra magam illetve nem főzök egy hadseregnyi kaját...
meglátjuk hogy sikerül :wink:

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

Ma a 3.hónapos korát az én fiam is nyűgösséggel ünnepelte, tényleg itt lehet a front, mondjuk amilyen hirtelen meleg lett :shock: nem csoda! :wink:
Eper, emiatt van nyügi nálatok is biztos, ne aggódj!! :D

Menion, én a másik oldalról beszélek, tök jó lehet nálatok vendégeskedni, hadseregnyi finom kaja, hmmmmmmmmm :lol:

Én is veszem diktafonnal a fiammal a beszélgetéseket, megvan az újszülött sírása is, olyan megható újra hallani már most :oops:

Poptarisznya, hűűűűű az nekem is nagy menő műsor volt anno, meg a Feróval a Garázs, istenem, tanulás címszó alatt fülhallgatóval hallgattam a törikönyv felett :lol: :lol: és sok- sok felvételem volt, néha apuék kedvenc kazettáira :P :wink:

Szép hosszú hétvégét nektek!!! :wink: :D

Kép
brumika
Budapest
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek estére benáthásodtam :? átköltöztm apához aludni, nehogy betüsszögjem a szobát Bazsinál.Lám mi történt?! :shock: :shock: Balázs csak egyszer kelt fel éjszaka! :lol:
Igaz, reggelre a felsőm csurom tejbe úszott, de kit érdekel, végre aludtam egy jót! :lol:
És még egy csoda, elmúlt a náthám is, illetve csak kicsit folyik az orrom, nem vészes!
Mennem kell, végre van időm magamra, hajat mosok és sütit sütök, jönnek vendégek délután. :)

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


sziasztok!

menion!
ezekből egyik sem ismerős nekem :?

nálunk nagyon megy a popeye, a jános bácsi a csatában, a faragószék nótája, az a part alatt, galagonya, bóbita, pancsoló kislány, eperfagyi, mexikói prérin át, csip-csip csóka meg hasonlók...
csak sajnos lassan kifogy a repertoár... igaz, szerencséra a pocok még nem unja...
(ma a faragószék nótájára percekig hangosan kacagott :))

(nekünk nagypapám olyan cuccokat is átvett egyszer kazira, ahol anyu és a huga kisgyerekként énekelnek... még ilyen régi szalagos magnóról vette át... azt kéne cd-síteni :))

egyébként múltkor telefonnal felvettem, ahogy mesél, na meg ugye fényképezővel, ahogy énekil a bóbitát... viszont azon még mindig sírok, amikor az nst hangját hallgatom visza... még 36heteske volt, éppen pár napja kerültem be a kórházba, amikor felvettem :D

lovaszkata!
amióta beteg lettem, és apa mellé visszaköltöztem, mi is nagyobbakat alszunk... na, igen.. az anya-szag :)
volt, aki javasolta, hogy a babához hajnalban apa ruhájában kell bemenni, hogy ne érezze a tejszagot, és így nem biztos, hogy felébred annyira, hogy enni is akarjon...
lehet, pár hét múlva majd kipróbálom :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

menion: az elejetol kezdve mindig sir a babod furdeskor? Kiskadban vagy nagykadban furdeted? Sajnalom, hogy ilyen rossz dolog ez neki!
Azert orulok, hogy eljutottatok a vacsoraig meg ugy is hogy nem volt olyan nagy szam. :)
A nyelvtanulast en is fontosnak tartom. Sajnos nincs nyelverzekem igy egy idegen nyelvet sem tudok rendesen. Arra viszont oda fogok figyelni, hogy Panka megtanuljon valamilyen idegen nyelvet normalisan.
Hmmm hadseregnyi kaja...:D En is sorba allok. :lol:

brumika: boldog 3. honapot a picurnak! :lol:

lovaszkata: vegre aludtal egy jot! :) Orulok neki. :)

Lehet van abban valami, amit Julcsi irt. Kulon szoba...nagyobb alvas. :roll: :roll: :roll:
Na akkor en varhatom, hogy Panka ataludja az ejszakat...meg egy darabig biztosan egy szobaban alszunk. :shock:

Julcsi: csomo kedvencunket felsoroltad mar. :lol: Ismered-e az Este jo-t es az Iciri piciri meset? Ket nagy kedvenc dalunk. :D Meg ott vannak a jo kis rajzfilmslagerek (Vuk, hupikek torpikek). Jaj meg sorolhatnam, imadom oket. :lol: Latszolag Panka is szereti, pedig nincs szep hangom. :lol:

A nyugos babakat sajnalom!:( Biztos a front miatt van.

Mi jol vagyunk. Panka kezd raszokni arra, hogy este 8-9 korul elalszik es reggel 7-kor ebreszto van. Kozben 2-3-szor eszik. Mar eppen ideje, eddig este 11-kor meg fent kukorekolt. Nekem meg kicsit koran van a 7 oras keles, azt hiszem hamarabb kell lefekudnom este. :roll: A masik, ami idegesito egy kicsit, hogy tomi a szajaba a puha dolgokat mint a takarojat, pledet, halozsakot stb. :shock:

Lanyok, 3 hete nem voltunk setalni. :shock: Ez borzaszto. Most neztem az idojaras jelentest, talan ma delutan kimereszkedunk a babakocsival.

Kellemes hetveget mindenkinek!

Lilypie Second Birthday tickers
mazsan
Szeged
 
 


mazsan!
szerintem attól függetlenül, hogy mi mit gondolunk, a babának az anyja hangja a legszebb ;)

csajok!!!
holnap alma!!!
majd foto-dokumentálom ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


jajj, mazsan!
nekem az "este jó"-ról sajnos egy nagyon durva középiskolai átköltés jut eszembe :) igencsak trágár szöveggel :D így azt nem kezdeném el a gyereknek, nehogy belezavarodjak, és összekeverjem :lol:

de az iciri-piciri mesét nagyon szereti. meg az Arany Lacinak-ot, meg az Öreg néne őzikéjét :)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Mazsan, -J-...
anyaszag ?ez jóó!Igen , erről lehet szó. :lol:
Ének:nagyon jó hogy énekeltek nekik, Norbikának is mindíg énekeltem, most is tök muzikális gyerek, és jó ritmusérzéke van! :D Még a neurológus is mondta hogy ha énaklünk, ritmusra tapsolunk a babának (főleg 4 hós kor után) fejleszti a muzgását és az egyensúlyérzékét is! :lol:
Nálunk a kedvenc: Paff a bűvös sárkány, Vuk, Iciri-piciri házikó,7 pettyes katica bogárka,Mici-Mackó :D
Norbikának már mást is éneklek, mert a Zenebölcsiből van néhány kedvenc dalocskája! :D

Olyan gyönyörűű idő van! :D Norbikára kis széldzsekit adtam, olyan cuki kis hapsisan nézett ki.Voltunk a nagypapa szülinapján, Balázs is csinibe volt, kis kantáros naci, kiscipő.. :oops: :lol: ilyenkor totál szerelmes vagyok a fiaimba. :lol:

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


lányok!

készülünk a holnapra ;)
ma a gyerek kinézte a számból az almát, így megpucoltam egyet és odatartottam a szájához. percekig élvezettel nyalogatta :lol:

egyébként nálunk mostanában vagy a keze van a szájában... de annyira, hogy néha öklendezik tőle, vagy ha az ölemben ül, akkor azonnal rámar az én kezemre. ha éppen egy ujjamat sikerül elkapnia, akkor azt teljesen belegyömöszöli a szájába :o :shock:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Elöször is elnézést a zavarásért!
Eladnám kislányruháimat, nagyon jó áron, kérlek nézz körbe nálam párszáz forintért találsz bodykat, rugikat, együtteseket, kisszoknyát!
Ha valami érdekel kérlek küldj privit!
Ha bármi kérdésed van írj nyugodtan, az ár akár lehet alkuképes is, több áru vásárlása esetén.

Itt találod a termékeket:

https://picasaweb.google.com/1010172533 ... 2074205266

https://picasaweb.google.com/1010172533 ... 0059111474

Köszönöm, és elnézést mégegyszer!

Kép
lumaluba
Sopron
 
 


Sziasztok!

Gyorsan jöttem olvasni, reggel nem volt elérhető az oldal.
Mi tegnap is és ma is szülőknél voltunk vidéken, nagyon szuper volt. Réka egyfolytában mosolygott és gagyarászott, odavolt tőle mindenki :D

Nálunk is megy a szájba gyömöszölés és továbbra is nyáladzás.

mazsan: Akkor mi is sokáig fogunk éjszaka kelni, mert a gyerekszoba a lakás legtávolabbi pontján van a hálószobánktól, így egyhamar biztos nem tesszük át.

menion: Köszi a dicséretet! Örülök, hogy azért sikerült kimozdulni a családnak, mégha kalandosra is sikerült. Várom a képet.

julcsi: Bátor vagy!!! az alma miatt mondom, én még nem mernék adni. Kiváncsi vagyok, hogy mit szólt hozzá Áron.

Brumika: Boldog 3. hónapot. Valószínűleg a front volt a dologban, na meg a rakott kel amit megettem előző nap. Mióta megszületett Réka annyira vigyázok, hogy semmi ilyesmit ne egyek. Annyira bántam, hogy megettem.

Én csináltam egy ének-mondóka gyűjteményt. Mi lenne ha feltenném a g-mailre és mindenki hozzáírná amit még tud és akkor mindenkinek változatosabb lenne?

Kép
eper74
 
 


Julcsi..hajrá alma evés, remélem tényleg segít az emésztésén. :)
De egy jó tanács ha megengeded :wink:
Ne csak reszeld, hanem turmixold is össze az almár és jó híg legyen, ha kell pici forralt- vagy babavízzel higítsd.
Nehogy megijedjen a sűrű állagtól, mert az befojásolja a további étvágyát majd a szilád ételekhez.Fő az első pozitív tapasztalat. :lol: Egy-két kanállal kezd(de gondolom már felkészültél belőle) :wink:
Drukkolok! :)

Nyálzás: Bazsinál 1 hete van ilyen nyálzás! :? és ő is az öklét szopogatja mégha nem is éhes akkor is. :)
Most már püföli a játékokat amit felfüggesztek, néha meg is fogja, és ezerrel ráizgul minden színes vagy hangot adó dologra :lol: Tök édi!

Hasfájás: még van :( de talán kicsit jobb.

JA, ÉS EGY JÓ HÍR! 2 napja elég jól szopik! :lol: :lol: :lol: Ma csak 1x kellett fejnem mert olyan jól szívott.

Ma gyönyörű idő volt, még most este is kellemes az idő.Csak sajnálom hogy ez csak csütörtökig fog tartani.
További jó estét!

Kép
Kép
lovaszkata
 
 


Julcsi: Na, a férjem elmondta a trágár atköltését az Este jó-nak. :lol: Én nem ismertem. :)
Engem nem zavar, hogy hamisan énekelek. :D Panka meg jokat mosolyog rajtam... :lol: A párom is mosolyog, de ő mar gondolom nem azért mert tetszik neki... :twisted:
Várom a beszámolót az almaevésről! Meg a fotót is! :D
Panka is elkapja a kezünket és próbálja gyömöszölni a szájába, sőt jó erősen rá is harap. :shock:

eper: én örülnék, ha feltennéd a gyűjteményedet gmailre! :)

lovaszkata: cukik lehetnek a kis pasik! :) Nagyon örülök, hogy jó hírekkel jöttél! Ügyes a kis Balázs. :D :shock:

Most mennem kell, ébredezik a kicsike!Mi jól vagyunk. Ma is megyünk sétálni. :lol:

Lilypie Second Birthday tickers
mazsan
Szeged
 
 


hali!
az első alma:
Kép
imádta!
2x fél kanállal kapott... aztán csorgott a nyála, ahogy megettem a többit :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!!!

Komolyan irigyellek Titeket,hogy van időtök írni is.
Én tisztára el vagyok havazódva.

Nagyon szépek a babáink!!!!!

A Doroti tök jól van.Kezd nevetgélni.már hangosan is.Na már megint fölkelt.

hadedit82
 
 


Latom szep ido van Magyarorszagon...a forum is ures. :lol: :lol: :lol: Huuu de irigy vagyok. 8) :lol:

Julcsi: Jaj nagyon szep kismano...! :D Zabalnivalo. Orulok, hogy szereti az almat es jol sikerult az elso proba! :wink:

hadedit: orulok, hogy jol vagytok!Gyere amikor tudsz.

Mi jol vagyunk. Szinte mar alig latszik a kiutes is a nunikan. A pelus a bunos... :roll:
Apa meggyogyult, most en taknyolok kicsit, de szerintem gyorsan kilabalok.

Szep napot!
A mai jokedvunkbol egy kis izelito nektek:
Kép Ha jo a kedvem Kép

Lilypie Second Birthday tickers
mazsan
Szeged
 
 


Sziasztok!

Julcsi: Szuper! Látszik a képeken, hogy milyen jókedvűen eszeget. Nagyon helyes kispasi!

mazsan: Már akartam kérdezni, hogy alakul a kiütés. Örülök, hogy javul. Nagyon szép Pankababa. Milyen színű a szeme?
Ma Pesten nagyon meleg volt, lementünk a parkba és elkezdtünk levenni szép sorban amit lehetett.

Feltettem a g-mailre az ének-mondóka gyűjteményemet. Jó lenne, ha hozzáírnátok amiket ti tudtok és nincs benne. Bővülne a repertoárom :D

Hadedit: Gyere ha tudsz!

Kép
eper74
 
 


youlcsi: kaphatnék én is egy címkét a bloghoz?

cicóka
 
 


Sziazstok!


mazsan! Rékának is van ilyen rucija! :) NAgyon édes Panka! Megnéztem a videót is a blogban. Réka is már megfordul hasrol a hátára, nem szeret hason lenni.... :) A játszószőnyegen a lelógó barátját, ami egy teknőc, nagyon szereti megfogni és nézegetni meg püfölni. Ha kezébe adok valamit akár 1-2 percig is fogja, rázza. Van egy kerek tükör- a játszószönyeghez kaptuk, azt ha elé tartom mind a két kezével magátol megfogja és nézegeti magát benne, meg persze mindjárt a szájához veszi :)

Julcsi! Áron nagyon ügyi! Én is gondolkoztam, hogy adok neki egy kis almát. Szerintem mi is megkostóljuk.
bei
 
 


[quote="cicóka"]y írta:cicókaoulcsi: kaphatnék én is egy címkét a bloghoz?


cicóka!
címkét bejegyzéshez lehet adni... ha írsz, és nem megy, akkor mejd én hozzárakom ;)

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


bei!
ha tartasz az almától, próbáld meg, hogy meghámozod, és csak úgy odatartod a szájához, had nyalogassa... ha akkor fintorog, akkor még nem érdemes adni neki, mert sztem kiköpné...
de Áron 1. nap fintorgott erre, ahogy megnyalta, második nap már vígan, percekig nyalogatta... 3. nap pedig evett belőle :D

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok lanyok :!:

Megint eltuntem egy hetre...de azert olvastalak titeket egy-egy szabad percemben. Mult heten parom tudogyuszival jott haza a munkabol, nagyon sz_rul volt, meg is ijedtem mert miota egyutt elunk (6 ev) most volt 3. lazas na es a vernyomasa 175/109 :? , na lenyeg hogy mar jol van na es , hogy Noel nem betegedett le :)

Mazsan Velencetol 30 km-re lakunk. Ma is esik :twisted:

Cicoka meglestem en is a videot , Barni nagyon aranyos :wink: Orulok, hogy nincs minden ok volt az ortopedian :wink:

Kata orulok, hogy Bazsi lassacskan osszebaratkozik a tejcsivel, remelem tovabbra is eszeget szepen. Nagyon aranyos a kepen, szepen tartja a kis buksijat :)

Annus orulok, hogy Niki nyaka javulofelben van , remelem megoldodik mielobb az ekcema gond :evil:

Pancsi jobbulast kivanok en is Palmiranak :!:

Orsi de jo hirek, ugyes a kis draga (mindig is ugyes volt) sokat eszik , sokat alszik :arrow: igy legalabb teljesen kipihent leszel husvetra, orulok mert szeretjuk a foztodet :lol: :lol: :lol:

Menion unokahugid beszolasa halali :)...ja es a masik amin meg most is mosolygok "ne allj meg a tonal mert megollek " :lol:
A vacsi miatt irigyellek, meg akkor is ha problemasan indult ...mar 3 hettel ezelott a baratnom lefoglalta az asztalt " nonapi vacsi" , alig vartam, hogy kimozduljunk kicsit ...erre Lucio beteg lett :arrow: vacsi lemondva
Amugy Noel is nagyon nyugi volt szombaton, kolleganomeknel voltunk...tuti megerezte , hogy nem otthon van ugy sirt szegeny hatalmas krokodil konnyekkel, bevorosodott a ki feje akarmit csinaltam nem nyugodott meg majd elfaradt a sirasban es elaludt.

Vegre meg tortent az elso furdes anyaval ( mert apaval mar furdott tobbszor ) halali volt , mikor meglatott vizes hajjal jol kinevetett :wink: Noel is szeret beszelgetni foleg a pelenkazo melletti Nivea torlokendos dobozzal, van rajt egy maci az lett az o Brumi maci baratja, mar gondoltam ra hogy veszek nehany ilyen dobozt , tele rakom vele a lakast hatha mindig jo kedvu lesz.
Amugy nagyon szereti ha apa eszi a kis hasat , jokat nevet es kozben az apja hajat tepi :wink:

Zsani nalunk sincs kulonbseg jobb vagy bal kez kozott, mindkettot ugyanugy szereti, tomi mindig a szajaba :P es persze csupa nyal

Gyumolcsot en is lassan elkezdem 25.-en lesz 4 honapos, aztan csinalom az alma meg a kotre pureket :) remelem szeretni fogja lagalabb mint Aron :wink:

Irigylek mindenkit aki mondokakat ismer meg dalocskakat ....en a magyarokra nem emlexem, olaszokat meg nem ismerek ...igy mindig valamelyik magyar dalocskaval probalkozom de az elso sor utan csak magam modjan folytatom, de az a lenyeg hogy tetszik Noelnek :)

A kis sozsakom tegnapelott 6860 gramm volt ...jo nehez mar , hihetetlen hogy 2600 grammal jottunk haza a korhazbol :roll:

Blog ma en probalkoztam " vegre mi is itt vagyunk " vagy valami hasonlot irtam aztan lattam hogy nem is jelenik meg hogy en irtam....igyekszem kitanulni :!:

Minden babo gyonyoru :wink: :wink: :wink:

Szep estet mindenkinek :!:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


nenu!
adtam címkét a beírásodhoz :)

a körtével óvatosan, mert ha jól rémlik, puffaszt!!!
az alma mellé őszibarackot szoktak még adni, illetve gyümik közül a meggyet, sőt, azt van hogy előbb, mint az almát!

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


brumika
front :evil: ez alatt a pár nap alatt 2-3algót elfogííasztottam...teganp is fájt a fejem de az már délutánra úgyhogy akkor már nem vettem be de többször volt hogy már úgy ébredtem :(

lovászkata
na akor lehet hogy ez volt az éjszakázás oka...és most azóta hogy alszik?nem mentél hozzá vissza?

julcsi
hát tudom azért írtam hogy ezeket nem lehet máshonnan hallani...erre jó egy nagyi :lol: amúgy van itt olyan hogy "dúdoló"...majd ha nagyobbak leszünk eljárunk oda tesóm is vitte a lányát...nem tudom ismered-e ez olyan hogy összejönnek anyák-babák és énekeket mondókákat mondanak...
kézevés nálunk is dettó!már volt hogy addig csinálta míg vissazjött egy korty kaja :? tövig nyomja még jó hogy nem fér be az egész ökle :wink:

mazsan
pár napja a nagykádban mert vettem ezt a babatartó izét de az se jó mert úgy csak a kis lába van a vízben a törzse meg akkor kihül szóval beleteszem a vízbe simán és úgy néz ki élvezi de aztán mindig mikor kiveszem és a türcsibe bebugyoláljuk elkeződik az ordítás :cry: nem tudom miért...azt hiszem a vízzel nincs baja már egész bátran rugdos benne és egyre "vakmerőbb" :lol: de pancsi után iszonyú ...alig tudom felöltöztetni mert ugye a fuldoklásig hisztizi magát én meg egyre idegesebb és kapkodóbb vagyok ettől és emiatt még bénázok is az öltöztetéssel és ő meg egy merő görcs :cry: :cry: :cry:
ilyenkor a pelenkázásig és a krémezésig jutok meg a ruház épp hogy rá tudom cibálni de már a nyakát végképp nem tudom beporozni mert már annyira erősen feszíti magát hogy képtelenség a kis redőkhöz férni....
most azt tanácsolta vki hogy csak pelusozzam be és ne álljak neki öltöztetni hanem vígasztaljam és ha majd megnyugszik akkor próbáljam befejezni az egészet ...hát majd most ezt fogom megpróbálni...

eper
de ügyi vagy!összeírtad az énekeket?nem semmi :D

Kép
menion
Budapest
 
 


julcsi
nagyon cuki a kis almás csávó :lol: nekünk még nem jött el ez a pillanat...a védőnéni azt mondta majd 5 hó után addig ne akarjam rezelgetni az almát :roll:

mazsan
hát itt is már elborult az ég de kanadához képest szuper az biztos :? én a hétvégén kiraktam a teraszra a hintát és abban volt kint levegőzni...mert a kocsit továbbra se szereti mert háton fekvés az "nemgyerebe"...tegnap is elmentünk kocsival de végig ordított hátha kivesszük belőle..persze anyát nem rázza át a palánkon szóval látszott hogy ez kamu balhé...csak szar úgy menni mintha szirénáznál közben...na meg ugye a rokonok is végig kézben cipelték úgyhogy most majd jön a fekete leves hogy nem akar majd megmaradni megint....de a Laci azt mondja erre hogy "azért van az anyja" :evil: de majd rájön hogy csatasorba kell állnia neki is ha jót akar magának :lol:
de jó hogy már múlik a bibi!akkor ezek szerint kényes a bőre a pelusra

eper
majd megnézem a gyüjteményed de hogy mikor :shock: pedig szeretném csak hát időőő :?

bei
jaj de jó nektek én is szeretném hogy ilyeneket csináljon de nagyon nem indul be neki ez a fogás dolog...persze a védőnő és mindenki nyugtat hogy nem kell parázni majd fogja csinálni...most is betettem a játékok alá hogy kicsit hátha de annyira nem akar háton fekve lenni hogy ki kellett venni...most a hintának a forgo játékait hosszabbítottam meg gumiszallaggal hogy a kezével legyen egy magasságban hogy piszkálhassa...néha ahogy hadonászik bele bele üt de ez nem olyan mint nálatok hogy akarattal megragadja vagy megüti...na de majd csak sikerül

nenu
sajnálom hogy betegek voltatok meg hogy így elmaradt a vacsi de gondolom azért bepótoljátok....nemsokára jön a nyár és kiszabadulunk mind....
amúgy az én anyukám nagyon szelíd nő volt senkit meg nem bántott semmivel na de ez a szöveg meg lett örökítve :wink:
jaj de cuki lehet hogy apával így gyömöszölik egymást :D nálunk is van szőrcibálás :lol: apa néha sziszeg mert belecsimpaszkodik a mellkasszőrébe aztán nem ereszti :P így ját az aki pucérkodik :wink:
én valahogy idegenkedek a közös fürdéstől...valahogy nem tartom magam elég tisztának hogy közös vízbe legyek a babámmal...tudom hogy ez hülyeség merthát nem a bányában dolgozok :oops: majd talán fél éves korban mikor nyár is lesz és kint is pancsolunk és teszek ki kismedencét....addigra gondolom majd az agyam is átprogramozódik :roll:

Kép
menion
Budapest
 
 


na hát rólunk:
szombat a takarítás jegyében telt...úgy ahogy megcsináltuk amit lehetett..vasárnap jöttek 11re érkeztek hagytam Lacit érvényesülni a konyhában :lol: csinált bablevest de annyi húst tett bele hogy babot nem is talált senki :P nekem így nagyon nagy csalódás volt mert úúúúúgy be akartam zabálni belőle :cry: de telis tele volt húsdarabkákkal én meg azért nem vagyok oda(csak szárnyast és azt is kizárólag mellehúst eszek :oops: )úgyhogy baromi mérges voltam majd fel robbantam :( ...de ezek kétpofára ették...hiába a kényes pesti izlésem nagyban különbözik a szabolcsi szokásoktól...a gyerekek is úgy ették a cupákokat hogy oda se néztem már nehogy meglássák rajtam h különben ilyen fejem lett volna :arrow: :shock:
aztán a rizseshús nem készült el mert leégett az alja úgyhogy ment a kutyáknak egy kiló rizs meg szeritem volt benne megint egy kiló hús ahogy Lacit ismerem :? aztán elment a nap a babázással dumával este meg nézték a VV izét a tv-ben...náluk net sincs ezért a gyerekek persze a gépet nyüstölték....én már este a film végét se bírtam kivárni úgy elfáradtam úgyhogy a gyerekkel leléptünk aludni
nem akartak estére se maradni Laci úgy marasztalta őket hogy ha már minden ágyat felhúztuk ne menjenek el fáradtan...
hoztak babarucit...köztük egy 56-os rugit :roll: ...majd ma gyorsan kimosom megnézzük hogy jó-e még rá mert lehet hogy azért belefér elég széles a feneke és nem néz ki újnak úgyhogy remélem...nem szívsen pakolnám el úgy hogy sose vettük fel olyan szeretettel hozták és tudom hogy ők se állnak fényesen...
jöttek még látogatók hát ők is halálra ajnározták a gyereket...az meg folyamatosan vigyorgott mintha értené...
tegnap meg elmentünk a szüleim házába a nagynénémhez Laci fog neki csinálni vasrácsot az ajtóra mert ami van az úgy nem jó...amíg azt ők átbeszélték én a kertben etettem a kis ordibálós kajakövetelőt...bevágott 200-at :shock: aztán már elájult úgyhogy a napocskán jól elaludt a babakocsiban :D
aztán mentünk egy házzal odébb is megmutatni magunkat...persze ott is nagy sikerünk volt :D szóval eltelt a nap....

úgy néz ki min den nap alszik délelött az evést leszámítva és du.2-3kor már nem lehet visszaaltatni úgyhogy onnantól fent van majdnem folyamatosan így este 7körül már annyira elfárad hogy jön a sírás és nyűgi...rendszeresen apa hiradójára de azért van hogy elcsúszik kicsit mint tegnap is 7kor kezdte úgyhogy Laci oda is adta neki a 9 órási kajáját vígasztalásképp...azt hittem így nem fogja reggelig kihúzni de megint csak fél7-kor ébredt :D szóval az átalvás azért mostmár rendszeres....aztán eszik egy nagyot majd 10ig alszik és most a vendégek miatt utána nem aludt vissza mapróbáltam visszatenni de sokat forgott és nyögött végül délben lehoztam játszani

ja és hogy most sok tápszert evett besűrűsödött a kaki...szegény a nagy erölködéskor sírni kezdett aztán a pelusba meg egy nagy tömör gyurma szerű cuccot találtam...úgyhogy gyorsan olvasztunk tejcsit hogy javítsuk a helyzetet

Kép
menion
Budapest
 
 


Sziasztok!

Nekünk is nagyon jól telt a 4 nap, mi is voltunk szülőknél vidéken, hétfőn és kedden nálunk voltak vendégek, meg elmentünk sétálni a Duna partra, és rájöttünk, hogy vége a mózeskosár korszaknak! Réka sírt, felakart ülni, hogy kilásson, úgyhogy ma felraktam a vázra az autóshordozót, és abban nagyon jól érezte magát.

menion: Majd Anna is fogja cibálni a játékokat, amikor Ő úgy gondolja :D addig mosolyog a világba.

Holnap megyünk vissza az ortopédorvoshoz, remélem mindent rendben talál.
Képzeljétek azt álmodtam, hogy bent vagyok a munkahelyemen és bemutatom a kisfiamat???? a kollégáimnak, de még láttam is a gyereket! Erre felébredtem, hogy nem vagyok normális.

Kép
eper74
 
 


Sziasztok

Youlcsi koszi a cimket, azt hiszem az volt a baj, hogy elobb irtam majd gyartottam a Noel cimket...koszi hogy bevarazsoltad a szovegem a cimkek ala :wink:

Menion a mellkasszorbe csimpaszkodas nalunk elobb volt mint a hajba csimpaszkodas nalunk is jajgatott apa :lol:
Lehet, hogy jobb is igy, hogy te legalabb jol atgondolod az egyutt furdest (na persze nem a kosz miatt :wink: ) . Aznap este mikor Noellel furodtem eredetileg ugy gondoltam, hogy megfurdik aztan en gyors lezuhanyozom...de mikozben furdott kedvet kaptam en is hozza , gondoltam jot jatszunk :D ...gyorsan le a ruha es bemasztam melle a kadba , arra nem gondolva ha mar a gyerek nyakaig er a viz es en is belemaszok a kis feje a viz ala kerul :roll: ....na azert idoben felkaptam , majd kihuztam a dugot a kadbol :lol: :lol: :lol:

Cicoka, Mazsan bejeloltelek en is facebookon titeket.

Eper mi mar jo regen elraktuk a mozeskosarat , most abban bizom, hogy husvetra mire hazamegyunk eleg lesz a babakocsi.

Ja youlcsi nekem a gyerekorvos mondta a kortet, eddig nem tudtam melyikkel kezdjem de az irasod utan az alma nyert :wink:

Daisypath Christmas tickers
Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
nenu
 
 


nenu!
lehet, hogy mehet a körte is... gondolom az sem mindegy, milyen fajta... mert pl almából is a nyári almát (figyelem azoknak, akik csak 6hós korban akarják elkezdeni a hozzátáplálást :!: ) nem szabad adni, asszem azt is hasonló megfontolásból.

egyébként még a krumpli nagyon jó, mert ott pl ha ugye kevesebbet szopizik, a maradék tejet bele lehet tenni a pürébe, így lényegében megeszi azt is :)

csajok!
sztem az én babám még mindig nagyon sokat alszik... szinte minden kaja előtt legalább 30 percet, de inkább 1 órát...
és a hasalás még mindig nem megy :( semennyire... nem használja a kezét egyáltalán :? :(

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!

Eper: nagyon szep gyujtemenyed van, ugyes vagy!:) Elkezdtem mar irni hozza, majd meg folytatom ha lesz idom ra.
Koszonjuk a dicseretet. Panka szeme szurkesbarna meg, valoszinuleg barna lesz majd.
Nem tudjatok mikor alakul ki a szemszin veglegesen?
Panka is a babakocsira felszerelt autosulesben szeret lenni.

Bei: egyenruci. :lol: Koszonjuk a dicseretet! Szokott forogni Reka, vagy csak akkor bemutatta? Panka egy ideig utana nem csinalta. Valamelyik nap ujra probalkozott. :D

Nenu: szuper helyen laktok! :) Eltunk a parommal Potenzaban (Del-Olaszorszag) 5 honapig par evvel ezelott. Februarban mentunk es nem vittunk nagykabatot otthonrol...szakadt a ho es nagyon hideg volt. :shock: Ettol fuggetlenul nagyon jo volt az a par honap es beleszerettem az orszagba, az emberekbe...ja es a kaja meg a jo borok...hmmmmm. :lol:
Visszajeloltelek. :wink:

Menion orulok, hogy nem a viztol fel Anna baba. Probald meg megnyugtatni puceran, hatha az segit. Nalunk is az oltozes a macerasabb, azon borulok mindig hogy amikor vetkoztetem a csajszimat teli szajjal vigyorog. Imad pucerkodni... :lol:
Ne aggodj azon, hogy meg nem megy a fogas, majd csinalja ha akarja. Mi is csak pufoljuk a jatekokat.

Orulok, hogy szepen telt a hosszu hetvegetek otthon. Azt a gyonyoru meleg idot nagyon irigyeltem. Napsutes itt is volt es plusz fokok is voltak, igy nem szolhatok egy szot sem... :lol:

En sajna jol lebetegedtem. Elkaptam apatol. :( Mar csak azon imadkozom, hogy Panka ne kapja el. Minden nyuglodesre kepzelodok mar, hogy biztos beteg... :roll:

Szep estet mindenkinek!

Lilypie Second Birthday tickers
mazsan
Szeged
 
 


Julcsi gondolod sok ha minden kajcsi elott alszik fel-egy oracskat? Panka is alszik annyit, van hogy tobbet is. Nem hiszem, hogy ez baj lehet.
Mit csinal hason a babod?Nyuglodik?A fejet emelgeti?
Par hete ezen aggodtam en is, hogy hason csak aludni akar a gyerek. Elterul mint egy palacsinta es nem akarja tartani magat a kezevel. Es persze nyekereg, hogy forditsam meg, segitsek neki. Ekkor kezdtem el azt, hogy minden kaja utan, bufi, pelus aztan torna hason. Az osszetekert torolkozo valahogy motivalta ot, hogy tartsa magat es kesobb mar a kezecskejevel is probalkozott.
Csinalni fogja majd, ha rajon hogy milyen jo is az, hogy hason is tud nezelodni.

Lilypie Second Birthday tickers
mazsan
Szeged
 
 


Sziasztok!
Nézegettem a babócás képeket, s meg kell mondanom minden Baba Nagyon gyönyörű!

Mi ma lettünk 3 hónaposak!!!
Norbikám ma szétosztva megivott 1 dl bio almalevet. Nagyon ízlett neki, nem fájt a hasa, és fürcsi után (mikor már tisztába tettem) volt neki rendesen széklete, persze utána gyorsan megint kimostam a popóját! Holnap répázunk nem tudom mennyire fog neki ízleni!
Ma a drága állandóan ülésbe húzta magát és képzeljétek most már nagyon nézte a lábikáit és mérges volt, hogy nem éri el őket! Nem lehet hanyatt fektetni, mert ha megfogom a kezét egyből ülésbe húzza magát. Ma mind a két kezébe csörgő volt, jajj nagyon szereti rázni őket. ja meg két ököllel a szájában, nagyon nehéz mostanában az etetés. Puszi sziasztok!









]

Kép
Kép
zsanimanó
 
 


Na itt!Jelentkezem h hazaértünk még hétfőn.A blogomban van beszámoló meg kép.

Kata!
De tápszert se kaphat?meg én se igyak tejet?Majd rákérdezek a dokinál holnap!

Na a közös blogba nem jutottam el,de nekem meg van csomó csomó letöltve gyerekdal,mondóka!!!!Van Ringatós könyvem is 2 féle is.Majd valahogy megosztom veletek,csak legyen egy kis időm!

annus11
 
 


Sziasztok!

Gyorsan lejelentkezem, még mindig kupiban vagyunk, a villanyszerelők még mindig szöszölnek. Kedden tudtam nekiállni romeltakarítani, akkor vonultak le a szuterénbe dolgozni. (De legalább a biztosító fizet! :) )
Tegnap voltunk 3 hós tanácsadáson (igaz, már 3.5 hónaposak vagyunk) meg oltáson. Bogi 63 cm és 6150 g. Most alig hízott a 2 hónapos óta (5800 g volt), de betudtuk a kórházasdinak, az arányszámok meg így is jók. A védőnő szerint még így is a nagy babák közé tartozik. :) Az oltást jól bírta, kicsit sírt, felvettem, azonnal megnyugodott. Holnap megyünk a gyermeksebészhez kontrollra, kedden pedig az ortopédiára csípőszűrésre.
Hétvégén tesóméknál voltunk a Balatonon, Bogi nagyon jól viselte, ott is átaludta az éjszakát. Sokat kirándultunk, tök jó volt kicsit kimozdulni!

Ha két munka közt lesz időm, igyekszem visszaolvasni! ;)

Puszi

Kép
orsolymors
 
 


lovaszkata
én nem ajánlanám hogy hamarabb kezdjétek 4 hósan a hozzátálplálást, hisz most egyre jobban szopiztok, és te írtad le hogy milyen dolgokat csinál a bélrendszerrel a korai hozzátáplálás
hátra egyre több lesz az anyatej!! :)
fantacska
Debrecen
 
 


mazsan!
"gondolod sok ha minden kajcsi elott alszik fel-egy oracskat?"
nem tudom, hogy sok-e... de azért most már illene neki szerintem többet ébren lennei.
ma 4:30kor kelt, aztán még 5-7 között aludt, 7:30kor reggeli, 8:40-9:30 alvás, tízórai, és most aludt el megint kb 5 perce...

"Mit csinal hason a babod?Nyuglodik?A fejet emelgeti?"
a fejét már 1 hónaposan szépen felemelte hason... de akkoriban még úgy is aludt... most meg ha hasra teszem, hátracsapja a kezeit (repülőzik) és vergődik, mint valami partra vetett hal :? kb fél perc és vígasztalhatatlanul sírni kezd (utána már háton sem jó, csak kézben)
nagyon ritkán van, hogy 2-3 percig megmarad a pocakján... inkább csak ha nagyon jó a kedve és jáccás van, meg ha a kezét beigazítom alá, hogy legyen mire támaszkodni.
de sztem a pocakkal (mit pocak? pókhas!) van a baj, hogy azt nyomjuk, mert sokszor elég, ha csak aláteszem a mellkasa alá a tenyeremet (úgy, hogy meg sem emelem), máris emeli a fejét és nézelődik. viszont a kezét/karjait továbbra sem használja :(

jah, ma már ment vagy 6 kanál alma.
egyértelmű, hogy amikor elég neki, nem nyitja ki többet a száját :)
és 2x is kakilt mindenféle kínlódás nélkül... pukik is jönnek fájdalom nélkül... szóval -lekopogom- de úgy tűnik, nekünk bevált... persze ez még csak a 4. nap...
jövő hét a krumplié, utána répa...
és még csak most lett zebrás a tesztem... de már főzök neki :shock: :lol:

youlcsi, Muki anyuja
-j-
Baja
 
 


Sziasztok!!!!!
Belegondoltatok.Egy éve mostanában derült ki hogy babát várunk!!!!
A topik is 30.-án lesz egy éves.

Tök jó!!!!!

Mi is már eszegetünk.Bármi lecsúszik csak alma legyen benne.A sima sütőtök nem kellett neki de tettem bele egy kanál almát és már falta is.
Tegnap megevett egy negyed almát egy háztartási keksz-el.Nagyon ízlett neki.
Kakink az 3-4 naponta van de akkor emberes adag.erölködés nélkül.

Elkezdődtek a munkák a méhecskékkel is.A Zsolti is már csak ebbe a hónapba dolgozik.De szerintem nem lesz itthon többet.
Megyek pakolászni amíg alszik!!!

Sok puszi minden gyönyörűséges babának!!!!!

hadedit82
 
 


Sziasztok!

Rég jártam erre, de most, hogy megérkezett a jó idő, naponta 2X2 órát sétálunk. (amit ma mind a ketten roppantul hiányolunk, de ez van, reggel óta esik).

Kicsit visszaolvastam - nagyon szépek a babák. :)

Hozzátáplálás: mi múlt hét végén (4,5 hósan) kezdtünk almázni. Először nem tetszett, meg olyan kis édes volt, nem jött rá, ha megy a kanál, a száját kellene kitátania, nem pedig a nyelvét kidugni... Mára élvezi az evést, könyékig mászik a pohárkába és mindenét kikeni almával. :) Úgy tervezem, hogy egy héten mindig csak egy dolgot vezetek be (jövő héten őszibarack jön - kár, hogy csak bébiétel van...) és a hétvégén azt keverem almával, hogy szokja, több összetevőből is állhat az étel.

Már másodszor voltunk Dévény tornán (egyébként Julcsi, Balázs pont azt csinálta, amit te leírtál - erre mondta a gyógytornász hölgy, hogy túl feszesek a hát, váll és karizmai, azért nincs alkartámasz), s már kezdem érzékelni az eredményt. Sokkal többet és jobban használja a kezeit. :)

Egyébként nő, mint a gomba: kb. 65-66 centi és 6800 gramm. :) Jelenleg kb. fele-fele arányban kap tejcsit és tápszert. (Sajnos már nem bírta a gyomrom a teákat, s egy picit csökkent a mennyiség).

Jövő hétvégén pedig program van: keresztelő. Abban a templomban és étteremben, ahol az esküvőnk volt. :)

Kata
Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers
katinkababa
Eger
 
 


Kedves Topiklakók!

A Babanet kommentelői között, nyereményjátékunk keretében, a jövő héten egy remek Chicamaca baba és gyerekfüggőágyat sorsolunk ki a Fuggoagy.hu jóvoltából!

Kép

Érdemes hát elmondani a véleményeteket, például arról, hogy szükség van-e napirendre egy baba életében, vagy sem!

Osszátok meg velünk (is), Ti milyen példát szeretnétek mutatni a gyereknek, és mi mindenben változtatok a gyereknevelés során.

Folytatódott Születésnaplónk is: K. már betöltötte a 30. hetet, most Á. naplójába kukkanthattok bele, ha kíváncsiak vagytok, mit él át egy férfiember várandós felesége mellett.

Megtaláltok minket a Facebookon is, ha van kedvetek, csatlakozzatok, nagyon jó kis közösség alakult ki ott is!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!!

Sajnos betegek vagyunk már megint :cry: és mind a 2 kicsilányom minden nap dokihoz jártunk a 7végén is de még mindig semmi javulás :cry: most suprax-ot irt de nagyon fáj tőle a hasa még sosem sírt ilyen keservesen :cry:
Vasárnap meg keresztelő remélem addigra meggyógyulnak :cry:

Orsi drukkolok holnapra nektek :!: :!:

Katinkababa sajnálom a tejcsit sajnos nekem is fogyóban van de addig kapja mig van :wink:

Sajnos itt is esik az eső :evil:

Puszi mindenkinek :)

t katinka
 
 


Sziasztok!

Zsanimanó: Boldogságos 3. hónapot!

Annus: Örülök, hogy újra itt vagy, mindjárt megyek nézem a blogodat.

Orsi: Gratulálok a szép méretekhez. Remélem ha kész vagy a takarítással, nyugi lesz nálatok. Megérdemelnétek most már igazán!

Julcsi: Szerintem nem alszik sokat Áron. Réka sokkal többet alszik mostanában, eszik 1-1,5 órát ébren van és alszik a következő szopizásig.

mazsan: Gyógyulj meg hamar. Panka nem fogja elkapni!!!!!

hadedit: Igen, olyan furcsa, hogy egy éve Réka még nem is létezett, és csak április 23-án tudtam meg!

Látom ügyesen megy mindenkinek a hozzátáplálás, én még halasztom egy ideig.

Fantacska: Defektes lett a jobb mellem :( Amikor a balból szoptatok, csöpög belőle a tej meg akkor is ha nagyon sok van benne, a balból nem! Ez pár hete jelentkezett, miután sebes volt megint, lehet, hogy attól????

Katinkababa: Balázs is szépen növekszik!

t Katinka: Jobbulást a lányoknak! Mi bajuk van?

Mi ma voltunk kontrollon az ortopéd orvosnál, a bal csípő tökéletes, a jobb 85 fokot tud (90 a jó). Még négy hét terpeszbetét és tökéletes lesz és már vissza sem kell mennünk.
Réka szépen tartja magát ha hason van, már nagyon megakar fordulni. Ha háton van akkor simán oldalra fordul. Megfogja a tárgyakat és cibálja őket és egyfolytában beszél!

Kép
eper74
 
 


Kép Réka

Kép
eper74
 
 


Sziasztok!

Julcsi. Réka is nagyon utált és még mindig utál, de már nem annyira hason lenni. Max 10 percig bírja. Nem tudom milyen sürün fordítjátok a pocakjára, de ha nem birja tovább 1-2 percnél, akkor egy nap többször is próbálkozzatok. Mi is így kezdtük, aztán egyre tovább bírta és elkezdte használni akezét. Mi is mindig alá raktuk és így azért megtanulta. Szóval mást nem tudsz csinálni csak gyakoroltatni vele akkor is ha nem tetszik neki. Almát már nyalattam rékával,azt nyalogatta, nem fintorgott. Aztán tegnap, tegnap elött próbálkoztam reszelve adni neki, de nem kellett. A levét azért ette. :)


mazsan! Persze nem forgolodik mindig, csak azon a napon többször is bemutatta egymás után , aztán szerintem el felejtette, mert pár napja már nem csinálta. Viszont oldalára már mindig meg tud fordulni. Hátáról az oldalára. :)

Menion! Azt, hogy már megfogja Réka a játékokat,azért van, mert többször egymás után a kezébe adtam és megtanulta. Tudod. Gyakorlat teszi a mestert! :wink:

Kép
bei
 
 


Eper! Jajj de gyönyörű ez a kis Réka baba!!!! :)
bei
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?