Sziasztok,
Szépen írtatok a hétvégén
Én egy kicsit eltűntem, de majd lejjebb írom, hogy miért.
Anett
Örülök, hogy végre jöttél, és nagyon szép a pocid
csodás barna vagy
jársz szoliba? Szuper, hogy ennyi babaruhát kaptatok, 3 zsák
Szépen haladtok akkor ti is a vásárlással!
Olyan szuper ez a része, mármint az anyagi nem, de amikor már vásárolgat az ember, akkor még közelebb érzi az időt!
Mi alig kaptunk valamit, talán 5-6 db rugit, ami 71-es, s kb. 7-8 db kertész nacit, amit szintén nagy, de ennek is örülök
Szerencsére meg tudunk venni mindent, amire szükség van, s igyekszem olcsó cuccokat venni, úgyis pikk-pakk kinövi
A babakocsit Győrben vettük meg a Babylandben.
Mi veszünk majd külön bébiőrt, mert ugye ez csak légzésfigyelő az AC300-as. Simán ki lehet használni a bébiőrt szerintem a lakásban, ill. ha olyat veszel, akkor még a szülői részét simán ide-oda cipelheted, s még az udvarra is ha kiülsz kicsit míg alszik a baba, még akkor is hallod. Mi 400 m hatótávolságút néztünk ki.
Én újraélesztő tanfolyamra Győr-Ménfőcsanakra jártam, ez csak 1 alkalom, s 1 órás. De ezt is csak magamnak és az ottani védőnőnek köszönhetem, mert körbetelefonáltam a fél világot! De végül szerdán elvoltam és hasznos volt
Én is gondolkoztam a babamérlegen, de nem vettünk, mert 16 e Ft. Viszont szeretnék bérelni, mert nem akarom, hogy a védőnő hetente mászkáljon hozzám, ill. nekem kelljen hetente mennem, nyugodt kis életet szeretnék a babámnak és magunknak is, nem pedig olyat, hogy mindig futkossak az idióta védőnőhöz. Lemérem itthon a bébit és telefonon bediktálom neki, más is így csinálja nálunk a faluban, s a bérlés havi 1800 Ft körül van, bár nem tudom, hogy mennyi ideig kell hetente mérni.
Bazsa
Csak ,hogy én is feldobjalak kicsit
Nekünk is elsőre sikerült
méghozzá biopsziával nyert spermával és endometriózissal, ami lombik megkezdése alatt visszajött! 2 került beültire, 1 maradt meg, 2 fagyiban van!
Georgia
Ezzel a fejéssel kapcsolatban nagy kérdőjelek vannak bennem, s emiatt kicsit aggódok is, hogy egyáltalán vegyek-e mellszívót, meg hogy mi hogyan lesz. Maga a szoptatás miatt nem aggódok, mert arról tök jó tájékoztatást kaptam, mind a szüléselőkészítőn, mind a védőnőtől
Cumisüveget asszem akkor én is veszek, bár gőzöm sincs, hogy
milyet vegyek, tippek esetleg? azt sem tudom, hogy melyik mit tud. Mármint annyit tudok, hogy van 1 lyukas, ami újszülöttnek való és van 2-3 lyukas, ami később jó.
Drukkolok szerdára, hogy minden oké legyen, majd gyere mindenképpen, hogy mit mondott a doki.
Somlói, nyámm-nyámm
én is nagyon szeretem, de mostanában nincs időm, erőm sütni, inkább pihizek
S inkább befutok egy cukrászdába jó kis krémesért
Melinda
Jaj, de jó, hogy nem csak nálam van ilyen, mármint nem örülök, hogy te is szenvedsz néha a bébi különleges mocorgásaitól, de tök jó, hogy megnyugtatsz. Most hétvégén nagyon-nagyon sokat pihentem
úgyhogy nem nagyon vannak ilyen mocorgásai, igyekszik jó kisfiú lenni
Be tudod szkennelni, ill. le tudod fényképezni és elküldeni nekem mail-ben a tájékoztatót, amit kaptál a szoptatásról, ill. tejfejésről?
Neked már tényleg nincs sok idő hátra! Jajj, de jó, olyan izgi
gondolom már nagyon várjátok a kis picurkát!
Dike
Örülök, hogy használnak a dolgok, amiket belinkeltem
Az altatás: mi együtt alszunk az elején pár hónapig a bébivel, s mi nem akartunk pluszban bölcsőt, s így a kiságyat beraktuk a mi szobánkba, s mikor majd átköltöztetjük a saját szobájába, akkor lesz átrakva az ágy is. Nincs eldöntve, hogy mennyi ideig lesz a mi szobánkban a bébi, de azt hallottam, hogy 4 hónapnál tovább nem érdemes, mert nagyon okosak a bébik, s rájönnek a kis ravaszok, hogy megszűnik az anyuci közvetlen közelsége
C&A- ról annyit, hogy én is voltam, s teljesen ledöbbentem. Én azt hittem, hogy nagyon drágák ott a babarucik. De 5 db nagyon édes kombidresszet vettem 1890 Ft-ért s 1700 Ft egy rugdalózó is, s full mintás
persze a Tescoban vannak egy színű kis mintás rugdalózók 3 egy csomagban 3700 Ft, de a C&A-s rugik még mindig olcsóbbak, mint a bababoltos 2700 Ft-osak. Szóval fogok én még odajárni
A bútor és a baba-mama ágy is érdekelne, nincs fent neten kép róla valahol? Tök szuper, hogy végre meg tudtatok venni, s találtatok olyat, ami igazán tetszik!
Bőven lesz neked is mit mosni, válogatni rucikat!
Zsu
Fogyókúra biztos nem egyszerű dolog, meg a diéta sem! Sok kitartást hozzá! Biztosan megoldod és kitartasz!
A május nagyon szuper hónap, már akkor jó idő van, jobb kedve van mindenkinek, biztosan sikerülni fog!
Drukkolok nagyon! Mostanában nem sokat beszéltünk, mert alig voltam itthon, de remélem lesz most már időm, hogy nem kell annyit mászkálnom ide-oda, s majd megyek msn-re is
Én elvileg a héten kezdem meg a baba ruhák mosását, s a Kikában vettem zárható zsákot, pvc-t, s abba fogom tenni a kimosott, levasalt ruhákat!
Na, amiért el voltam tűnve: Tegnap barátnőimmel elmentünk nőnapozni
egy étterembe mentünk vacsizni, aztán Mc Donalds-ba mentünk, de nagyon elfáradtam, már alig bírtam ülni, de jó volt, nagyon jót beszélgettünk
Egyik barátnőm itt is aludt nálunk
S egyébként sem szoktam nagyon hétvégén jönni, mert a hétvége mindig az enyém és a férjemé
ill. ilyenkor szoktunk jönni-menni, vagy éppen itthon tenni-venni.