Új privát üzeneted érkezett!

Én is bekukkolok, figyellek ám beneteket (Nagy Testvér), csak írni nem mindig sikerül.
vovanda
 
 


haho Csajok, koppkopp jobban, bár Lalun is kijött hasmars, de ö fájlalja is pocit söt popot is pedig azonnal cserélem a pelust kenem ezerrel :( jaj kilábalhatnánk már tegnap 5 percenként jajgatott h fáj :( Tami végre eszik, igazábol kedvük is jo már, bizom benne még max 1-2 nap és ujra a rgiek lesznek :) mindjárt megyünk teraszozni kicsit kisütött a napocska :)
nekem meg fáj a torkom és taknyos lettem :(
jaj képzeljétek a korházban ahova Laluval járunk annyira normálisak megkérdeztem h Tamit is hozhatjuk-e h ne kelljen 2 felé járni a 2 gyerekkel mondták h persze kértek uh idöpontot is aznapra mikor Laluval kell majd menni igy egyszeree letudjuk a 2 Csajt el se hiszem de vannak még normális orvosok annyira örülök :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: de jó, hogy már alakultok! :D

Zsófi: de papa nagyon talpraesett, hogy így be tudja őket vállalni és amíg lehet használd is ki! Nálunk a papák használhatatlanok, apukám nagyon beteg, már szinte teljesen meg is vakult, apósom meg csak játszani jó, azt is csak ideig-óráig.

Az utazáskiállításon kitöltöttünk néhány papírt és most az egyik helyről felhívtak, hogy áprilisban mehetnénk potom pénzért 2 éjszakára Bp-re vagy Hévízre, csak az a gáz, hogy azt a potom pénzt sem tudjuk előkaparni és a fagyibabákat sem tudom miből fizetjük még egy évre. Valószínű, hogy el kell tőlük búcsúznom, hiszen úgysem lesz lehetőségünk visszamenni értük, csak a szívem megszakad. Annyit küszködtünk és most le kell mondanom róluk. :cry:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Timikém, Te vagy a topikunk lelke!!!! :) Tegnap én is egyszer-kétszer bekukk este, aztán láttam, hogy senki nem jött, nekem sem volt erőm. Napközben meg tudod, Míra veszély, gépet bekapcsolni lehetetlen.
Ma délelőtt ovilátogatáson voltunk. Motorral tettük meg az utat, legalábbis a felét, a többit gyalogosan. Ezek után úgy döntöttem, hogy ősszel, míg jó idő lesz, mindig így fogunk menni. Kb. 20 perc manókkal. Aztán persze, ha már melóba állok, akkor nem lesz erre idő, de addig is. Tök arik voltak az óvónénik, azonnal megismertek minket az utcai séták alkalmából (ezért jó az iker-kocsi, feltűnik mindenkinek). Csajaim gond nélkül sétáltak be a csoportokba az ezer gyerek közé. Így én el a vezetővel beszélni. Aztán hozták Mírát sírva, keresett. Emma bezzeg rám sem hederített, 1 óra játék után alig bírtam kihúzni a csoportból, felöltöztetni, hazaindítani. Ezek után kíváncsi leszek, mi lesz a beszoktatás 3 napja alatt, ill. utána, ha már nem lehetek ott. Én már most rettegek és a gyomrom, szívem görcsben, pedig tudom, nem szabad :? :(

Babus, jaj, végre valami jó hír Rólatok, bár azért még nem tökéletes :? De végre valami jó hír az egészségügyből is. Remélem jók lesznek az eredmények!!!! Szegénykék, gondolom már teljesen kész vannak ők is :(

Zsófi, de jó fej papa! :D Közgyűlésen csak ügyesen, határozottan! :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!

Taknyosan de aránylag jól. Srácok már csak a teli orrok miatt nyügik, de lázuk nincs. Vera se vonyít ha pisil, úgy tűnik hat a gyógyszer a bacikra. Én köhögök!

Zsófi: hát jól hangzik a lakás elhelyezkedése. Remélem a lift is hamarosan megjavul.
Hámot használtan vettem Vaterán egy ikres anyukától pont párban. Hát jó, mert hagyom a gyereket szinte szabadon, de ha esne, akkor megfogja. De az pl hogy Gergő ügyesen sétált eddig kézenfogva, most meg mint a kutya húz, és csimpizik rajta, nem annyira tetszik. Azért próbálom úgy fogni, hogy a kezüket is, ha sétálunk. Csak hát még olyan korszakban vannak a srácok, hogy egyedül nem megy, csak apuval, és igen lassan haladunk, mert minden baromi érdkes. Pl egy autót ami elhalad végig követnek a szemükkel és közben állunk.

NYUSZI: nagyon sajnálom. Őszinte részvétem! :(

Kata
labkat
 
 


Törpi: :oops: De jó, hogy jól sikerült az ovilátogatás! Biztos nem lesz könnyű majd eleinte, én is rettegek tőle, pedig hol vagyunk még attól!

Kata: jobbulást! Enyémek is megállnak szájat tátani, ha valami látnivaló van, gyakorlatilag 1 m-t sem haladunk, mert egy kavics, vagy porszem is megállásra készteti őket! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, azt mondta az óvodavezető, hogy ő jobban szereti, ha a gyerek az első napokban sír, kiborul, mert akkor lecseng az első sokk, és utána már könnyebb. Az meg, amikor a gyerkőc az első időben (mondjuk egy hétig) tök szívesen megy oviba, azokkal több szokott lenni a gond később, mert akkor döbben csak rá, hogy mi van, és általában ilyenkor tovább elhúzódik, mire beszokik a gyerek. Hát én egyiket sem akarom megérni :?
De hát vannak itt köztünk azért már tapasztaltabbak, akik személyesen átélték ezeket a bukkanókat. Majd bizti kapunk segítséget tőlük.

Kata, örülök, hogy már Nálatok is javulóban a dolgok, gyógyulj meg Te is!!!! Jobbulást!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Törpi: Igaza lehet az óvodavezetőnek, unokaöcséméknél nemrég lett beszoktatva oviba a Jázmin és nála az utóbbi verzió van. Novemberben kezdte az ovit, 2 hete még nagyon szenvedtek mindannyian.

Évek óta először voltam szoláriumban! Hát csajok, ez az igazi fényterápia! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpikém!
A beszoktatást NEM fogod sírás nélkül megúszni. Sőt, az is lehet, hogy büntibe tesznek a gyerekek. Mint engem. Elvileg váltva altatunk a párommal (egy az ikreket, egy Balut, másnap csere). És kb. egy hete a minik egyszerűen kidobnak, csak az apjuk jó... Evvan, majd elmúlik. (azért szarul esik ám nekem is)
Túl kell élni ezt is.
vovanda
 
 


Vanda, ez ramaty lehet nagyon. Nem is akarok belegondolni, mert be sem adom őket :( Emma amilyen anyás és sértődékeny, tuti be fog rám rágni :( Remélem hamar megbékélnek a minik és helyreáll a lelki békéd. Én szorítok, nagyon!

Timi, azon is gondolkodtam, hogy igazán már csak egy verzió létezik ezen a kettőn kívül, de azt aztán végképp nem kívánom magamnak, ha az elejétől kivan a gyerek és később sem csitul ez az ovi-utálat.
November óta? Az azért nem semmi :shock:
Mond csak Drága! Rákvörös vagy?????

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: na, azt ne tudd meg soha, hogy milyen is a 3. verzió! Én a gyerek oldali érzésekre remekül emlékszem, pedig több, mint 30 éve volt!
Rákvörös? Most elárulok neked valamit! A rák sápadozna az irigységtől, ha látna! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


haho Csajok, keddre 17 fokot igérnek :lol: addig ha törik ha szakad makkegészségesek leszünk :lol: remélem :oops:
én már eszekiszok minden vackot remélem hamar elmulik a takonykor...sztem jol megfáztam a korházban a földön :? bár volt egy gyerekmatrac alattam szavam se lehet :lol:
jaj tegnep este akkora kacagás volt olyan boldogok voltunk Csajok ki be szaladgáltak a szobájukbol és mindig eldöltek a szivacsra annyira cióukik voltak közben meg rötyögtek együtt ha összetalálkoztak :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: hu de fincsi lehetett egy kis napsütés :lol:
Vanda: nálunk nagyritkán van ilyen dui alvásnál, h közlik Csajok Apával csicsikázunk :lol:
Kata: jobbulást :wink: nagyon helyesek fiuk, nönek mint a gomba :lol:
Zsófi: hu liftproblémát átérzem, nálunk mondjuk szerencse volt h 2 lift volt, de a babakocsi csak a nagyobbikba fért be, amig ott laktunk talán 1x volt csak h nem ment meg 1x szerelték szoval mázlink volt, de sztem nálunk nincs olyan verzio h át lehet menni a háztetön a másik épületbe :? vagy csak nem tudtam rola :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: hu már ovilátogatás is megvolt :lol: örülök h jol sikerült
nekem is lassan meg kellene néznem h meliyk oviba mikor van a nyiltnap :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: na, akkor húzzatok bele a gyógyulásba! 17 fok? Jaj, de nagyon várom már, be sem jövünk! Azt sem bánom, ha feleszik az egész udvart! :D

Most jó el fogom kiabálni: lányaim két napja visszaálltak a fél 8-8-as ébredésre. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Rég nem voltam, gondoltam benézek hozzátok.

Nyulaszkám, annyira sajnálom, jajistenem, ilyenkor nincs mit mondani. Ha bármiben segíthetek, szólj kérlek (én is komolyan gondolom).

Mi jól vagyunk, csak mostanában Apa sokat dolgozik, ezért egyedül vagyok a csajokkal, így 24 órás a szolgálat, ezért nem nagyon tudok jönni.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Csajok sztetetk mit kenjek a brutálrondapiros nozimra??? :evil: :cry: neogranormon? popsikrém? sudokrém? bepanthen? egyéb?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: nekem a bepanthen plus jött be, az antibakteriális is. :wink:

Ma sikeresen kiosztottam egy öreglányt a gyógyszertárba. Sokan voltak, sorban álltunk, egy patikus szolgált ki, a másik a jó ég tudja mit csinált, öreglány benyomul a 200 kilójával, leül egy székre, miután megérdeklődi, hogy vajon hány helyen szolgálnak ki, majd megfogja a babakocsit és maga felé fordítja nagy lendülettel, hogy na, lássatok! Erre még nem szóltam egy szót sem, de amikor elkezdte a kezüket fogdosni elszakadt a cérna. Még neki állt följebb, hogy mit képzelek, ő nem leprás. Na, jó hangulatomban talált, úgyhogy elmagyaráztam neki elég hangosan, hogy mindenki jól hallja és azzal kezdtem, hogy én azt nem tudhatom, hogy leprás vagy sem. :twisted: Persze, hogy a gyerekeim könyékig jártak a szájukban. Útálom az öreglányokat, főleg ha még bajszosak is! Mert ez az volt! Fúúúj! :twisted:

És másik bosszúságom is van, vagy 3 hete vettem a teszveszen egy cipőt Alexa mini lábára, még akkor el is utaltam az árát, erre most kedden hív a nő, hogy bocsi, de el voltak utazva és a címemet sem találja, na lediktáltam, mondta még aznap feladja- ajánlva. Ma írtam neki, hogy a postás ma sem hozta ugyan mi lehet az oka. Azt állítja kedden feladta. Tök jó, mert a hétvégére nagyon kellett volna! :twisted: Szegény babám a 20-asban csetlik-botlik, mert olyan nagy rá.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: :evil: :evil: :evil: úúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú öreglány :shock: :shock: jol tetted :wink:
cipit sajnálom, én is jártam ugy h már rég meg kellett volna érkeznie számitásaim szerint, aztán mégsem, de végül pár nap késéssel célbaért :wink: de azért elég bosszanto, igazán zsolhatott volna az elado :( hét elején voltam auchanban (amikor még csak épp h megfájdult a torkom :lol: ) és mintha láttam volna leértékelve kisebb méretben cipiket voltak jopofák is, persze gondolom nem akarsz még 1et venni, csak esetleg késöbb lehet érdemes ott is figyelni, ugy rémlik régebben nem voltak tul jo gyerekcipök de most láttam siestát meg vmi irto pihepuhát márkára nem emlékszem, sztem vmi utso daraboik lehettek mert egyikböl se volt 2 egyforma :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi, 19-esem is lett volna :evil: Ha előbb olvasom, délelőtt voltam postán, feladtam volna. Vagy az se ért volna oda már a hosszú hétvégére, igaz? :? Annyira irigyellek, én már annyiszor megtehettem volna, de sosem ordítottam le egy ilyen tapogató fejét, nyuszi vagyok én ehhez :? Persze utána ezerrel törlőkendőztem :oops:

Babus, jó olvasni, hogy javulgattok. Tényleg jó lenne a hosszú hétvégén kimozdulni, jót tenne a betegségeknek is meg a lelketeknek is. Biztos hamarabb gyógyulnátok.
Brutálpiros nózi: nem a reklám helye, de én még a gyerekét is az Oriflame univerzális balzsamával kentem, reggelre semmi baja sem volt. Az én orrom is csak azzal élte túl a náthát. De hát ezt most nem tudod pillanatok alatt beszerezni, tudom, jobb akkor a Bepanthen.

Lányok még mindig náthásak nálunk is. Mírával nincs is gond, mert fújja szépen, tisztára, de Emma nem tudja. A porszívótól meg ordítás van. Éjszaka ismét sírdogálni kezdett (ez már zsinórban a 3. ilyen éjszakánk), engem szólongatott, és addig nem nyugodott míg át nem került az én ágyamba. De mire ideáig eljutottunk már Míra is volt annyira ébren, hogy felfogta, hogy Emma anyával lehet, így ő is elkezdett sírni utánam. Jött ő is, mert nem csendesedett. Így négyen nyomorogtunk 140cm-en. (Már ezer éve ki akarom cserélni az ágyat a földszintem lévő 160-asra, csak abba még nincs matrac.) Persze az, hogy négyen vagyunk a nagyágyban annyit jelentett, hogy reggeli kakaót kérnek. Fél5-kor. Na ezt már nem! Fél8-kor ébredtünk végül is, már apa nélkül, ő melóba tartott már.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Elkészültek a lányok személyi-i, lehet hogy hét elején megyünk Ausztriába kirándulni, vásárolni. (Kér valaki cukrot? :lol: :lol: :lol: )

Kép Kép

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Na vissza olvatam előző oldalra...

Rana, kitartás, aztán gyere, ha tudsz!

Babusok, annyira édesek lehettek a Csajok! Ilyenkor tényleg annyira boldog tud lenni az ember, hogy el is felejti, hogy miért is tud néha mérgelődni velük :D Ők meg annyira sokat kellett, hogy külön legyenek, hogy főleg boldogok lehettek, hogy újra felszabadultan együtt játszhattak. Jaj de szívesen lennék ilyenkor pók a házak falán :P

Timi, akkor nem írom, hogy csinálj képet, mert néha a lányok is belekukkantanak ide, és azt szeretném, ha megismernének a következő talin :wink: Mielőbbi bőrregenerálódást kívánok. Így jól fog esni ez a napsütéses hétvége Neked?
Ovit sajnálom! :( Ennyire utáltad? De miért? Ennyire ragaszkodtál anyudhoz, vagy az ovistársak, óvónénik miatt volt a gond?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: de jók lettek a képek a személyin! Kérdeztem korábban, hogy mi kell hozzá és mennyibe kerül most a személyi. Szerintem én is megcsináltatom nekik, de még gondolkozom, hogy kell-nem kell. :?
Ovi: mindenki tök szeretett, a csoporttársak, óvónők, utóbbi a mai napig átölel, ha meglát, én is imádtam őt. Egyszerűen csak utáltam. Hosszú betegség és kihagyás kellett ahhoz, hogy változzak. Meg szerintem én akkorra érhettem meg az ovira. (4,5 év) Hiába, későn érő típus vagyok! :lol:
Öreglány: többnyire én is visszafogom magam, de hetek óta cafatosak az idegeim, a héten szinte minden délelőttöt végig bőgtem, a csajokhoz semmi türelmem nincs már, de nem is sorolom, csak annyit mondanék: értem a néhány hónappal ezelőtti állapotodat és totál át is érzem! Viszont nagyban sejtem, hogy mi tetézi nálam az idegbajt, 20 napos ciklusaim vannak, hormonjaimmal valami nem okés, de majd csak áprilisban megyek nőgyógyászhoz. Tudni kell, nekem óramű pontos volt világ életemben, a lombik kicsit megborította, de szülés után visszaállt, most kb. fél éve kínlódok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus: nem igazán járok madaras tecsoba, de azért köszi! :wink: Remélem ez a cipő azért ideér jövő héten!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, bocs, ha személyi infók elmaradtak :oops: Ingyé van, nem kerül semmibe, ezért is csináltattam meg, sose lehet tudni. EU országba jó. Útlevél már pénzes, azért nem az lett. Csak lakcímkártya meg a születési anyakönyvi kivonat kellett hozzá. max még magamat igazolnom, de ebben nem vagyok biztos, mert tesóm vitt be, ő ott dolgozik, nem igazán kételkedtek a rokonságunkban, na meg két gyereket sasoltam folyamatosan, nehogy műsort adjanak az okmányirodában, így kihagy a memóriám. De a lényeg, hogy semmi megoldhatatlan nem szükséges hozzá.
Ovis Timi :(
Idegeidre talán gyógyír lesz a jó idő, meg hogy kinn lehetnek a csajok és kicsit másképp fognak viselkedni. Remélem :? Ha tudok amúgy segíteni, hogy mit hogyan oldottam (v. nem oldottam) meg az én terroristámmal, szólj nyugodtan, hátha bevált valami. Bár ugye tudjuk, minden gyerek más :?
Hormonműködés mi a fenétől borult fel, ha eddig műxött???? Nem lehetne hamarabb azt a dokit? Így én is sárkánykodnék itthon, ha 20 naponta becsapna a ménkü :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: cukkancs kis személyisek :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Itt vagyok csak zugolvasó
Mamánál vagyunk egész héten, szívjuk a jó vidéki "tiszta" levegőt (néha majd meg fulladunk ki tudja mivel tüzelnek itt emberek)

Törpi: csajok még mindig gyönyörűek :D
Emma lehet tudni miért sír éjjel, vagy csak oda akar kerülni hozzátok?

Timi: szegénykém ez a 20 nap rosszul hangzik
mondjuk én hormonhullám nélkül is tudok mélypontra kerülni
cipőt sajnálom, mekkora a lába Alexának?

Mi is megvettük hétfőn, vagyis megrendeltük, mert nem volt belőle két 19-es,
első látásra szerelem volt, így nem is volt kérdés milyen cipőt vegyünk

ja nekem is volt egy csomag amit már 3 hete vártam, ebayen vettem pólókat és nem akart ideérni, :evil: már reklamáltam, egyáltalán feladta-e a nő
apának meg nem mertem elmondani, mert ő igen indulatos ember, és rögtön írna olyat amit nem tesznek zsebre,
de szerencsére végül ideért

Móni
KépKép
reunion
 
 


brutál fájnak a nyirokcsomoim :(:( :evil: :evil: uuuuuuuuuuuuutálok betegeskedni ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Csajok meg röhögnek rajtam h fehér az orrom söt segitettek bekenni is :lol: :lol: :lol: bepanthen volt itthon azt kenem :) azaz kenik :)

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


és nagyon jo idö volt délelött 15,5 fokot mutatott hömérö :) kint is voltunk teraszon olyan jol esett a napocska :lol: találtunk egy katicabogarat, azt pakolásztuk, Tami tök cukin felvette a kezére, Lalu nem merte :lol: :lol: meg énekeltek neki :lol:
Móni: jo pihit :wink: milyen cipi lett???
na csak célbaér Postás Pat :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: köszi!!! Máris jobban vagyok.
Kint voltunk egész délután négyesben, ill. hatosban, mert a két kutty is amnesztiát kapott. Lányok szépen játszottak és Alexának kell a homokozó, egy fa tövében a friss vakondtúrás földdel játszott vagy fél órán keresztül, akkor is úgy kellett elrángatni. Még néhány ilyen napsütéses délután és feltöltődnek a napelemeim!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: hát nem semmi a személyi ilyen piciknek :D Aranyosak!!!

Lányok úgy emlékszem van itt valakinek ELLIPTIKUS TRAINER??? Tapasztalat???

Móni: szerintem néha nem árt egy indulatos férj!!! :wink:

Húúúúúúú TIMI: ez nálam is kiverte volna a biztosítékot!!! :shock:

BABusok: kórházban neogranormont ajánlottak a srácok orrára mikor kipirosodott, és eleinte úgy tűnt jobban kiszárítja, de aztán szépen rendbe hozta. Szóval szerintem az jó!

Kata
labkat
 
 


Móni: 18-as, de azt éppen végigéri. A telet úgy kezdtük, hogy a 17-es is nagy volt. :lol: Nem az én lábméreteimet örökölte szerencsére! :lol: Jó pihenést! :wink:

Babus: nyirokcsomók nem jó! Te szegény! Most aztán téged is jól elkapott, de tessék hamar meggyógyulni! Különben is, akinek ilyen ügyes ápolói vannak, az hamar meggyógyul! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, piros orra a Neogranormon is jó, de én NIVEát szoktam, az olcsóbb, és az is tuti.

Timi, cipőt sajnálom.

Móni, bátorításotokra én is rendeltem az Ebayről, remélem okés lesz. :) Ja, amúgy a múltkor írtam neked privit, de nem válaszoltál... :roll: De mindegy, már nem aktuális... :roll:

Nyulaszkám, azért írj majd, ha az esetleg segít (akár privit is). Ha nem, akkor megértem, ha most inkább nem.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Csak ezt az oldalt futottam még át.

Babus!
Orrodra bármilyen seggkenőcs jó.

Timi!
Milyen cipő kellett volna? Lécci kiabálj, Réka tavaly télen még 16osban nyomta (az is nagy volt), most olyan 18-19, de szóljál, mi kell, szétnézek.
vovanda
 
 


köszi Csajok akkor holnap kiprobálom a neogranormont is :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Vanda: köszi! De nem szeretném Réka most hordott cipőit lenyúlni! :lol: Eddíg azt hittem, csak Alexa ilyen minilábú, de Réka magasan nyert! :lol: Most tartunk a 18-19-es méretnél. Jövő hétre csak ideér, amit vettem!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok,csak egy életjel,mert már elalszom.
Vendég
 


Nyulasz: jó látni! :)

Zsófi: azt hittem tavaszra vettem Hangának, de neki most a 20-as jó, így legalább őszre le van a gond, mert Hangának van, Alexa meg örököl. :lol: Remélem nem szúrnak ki velem és nyáron nem növesztenek jetitalpakat! :wink:

Én jól kiszúrtam magammal! Annyira viszket a hasam a szolitól, hogy legszívesebben megnyúznám magam, aludni sem tudok. Pedig csak 8 perc volt. :( Na, de sebaj, ennek is megvan az előnye, megfőzök mire felkel a banda és a mosógép is végez, így egész nap kint lehetünk megint! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


azta Timi 5-kor csicseregsz... :shock:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: fél 4 óta fent vagyok. :( Lassan mehetek megint aludni, mert felborulok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Enyémeknek egyformán 18-körüli A LÁBa a 18-19 es csizma simán lejön tépőzárazás nélkül

Amióta itt vagyunk mamánál, Laura éhségsztrájkol,
de tegnapelőtt rájöttünk, ha elétesszük a tányért, akkor SK bekerül valami a bélésbe, először próbál kanalazni, aztán beönt valamennyit a szájába
de többnyire vagy a fülében vagy az előkén landol, aztán meg a fejére keni :x

Móni
KépKép
reunion
 
 


Mindenkinek napsütéses szép hétvégét! :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Móni: a decathlonos 18-19-es csizma Alexáról még szorosra tépőzárazva is lejön :lol: Laura hamar ügyes lesz!

Zsófi: valakira biztos jó lesz! :wink:

Ruháim már kint száradnak a napon, ebéd megfőzve! Én meg kidőlve, de mindjárt megyünk ki. :D Mindenkinek szép napot!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Timi, miért keltél ilyen korán? És ilyenkor mikor alszol el este? Csak kíváncsi vagyok, hogy bírod...

Csajok, azt hiszem, mi is beálltunk az éjszakázó/hajnalozó szülők sorába. :? Eddig lapítottam, mint sz.r a fűben, amikor ilyesmikről írtatok. Letti pár napja hajnalban (2:30-4:30) zokogva ébred. Szopizik, aztán kipattan a szeme, és hamit kér meg tévét meg Apát (mostanság Apa a másik szobában alszik, mert szegény olyan későn fekszik / korán kel, nem akar minket zavarni). Ha nem kapja meg, sikítva zokog (mondjuk tegnap be is ütötte a falba a fejét a nagy pörgés közben), ú.hogy ma hajnalban fel is keltette Ajsit. :( Aztán Apa járkált vele másfél (!) órát, mire végre elaludt (közben ha leült vagy lefeküdt vele, rögtön felébredt, és vagy sírt vagy mondta, hogy "Menjünk".) Szal de ja vu-m van, három és hat hónapos kora közt pont ugyanezt csináltuk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :( Egyszóval: SENKI SEM ÚSSZA MEG. :( :( :(
Valaki mondja meg, mitől van ez, és MI A FENÉT CSINÁLJUNK!

Persze itt rinyálok, közben másoknak sokkal nagyobb bajuk van. Elnézést. Ráadásul Japánban a két atomreaktor a felrobbanás szélén áll, ami az egész világra nézve elég gáz lenne, ha felrobbannának. Csak a piciket féltem, nem magamat.

Na nem szörnyülködök itt tovább, inkább megyünk ki, mert ragyogó idő van.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: 11 körül szoktam mostanában elaludni, akkor is, ha előtte nem aludtam éjjel valami sokat. Éjszakáitokat sajnálom! Mi ütött abba a lányba megint?!

17 fok van a teraszunkon árnyékban :D :D :D K. nekilátott a homokozó építésének, mert a csajok gyakorlatilag minden vakondtúrásnál leülnek és szépen "homokoznak". Bár, ha így belegondolok nem is kéne homokozó, amennyire aktív vakondunk van két óránként túr nekik friss földet és változatos is, mert mindíg máshol van. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Dobok néhány képet! Előre elnézést, mert sok leszek, de nem tudtam jobban válogatni. :oops:
Kép Kép Hanga , Fáraó és Füge Kép Fincsi kavics Kép Homokozás Kép Kép Kép Kép Kérdeztem hol van Alexa, a válasz egyértelmű!:) Kép

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


:lol: :lol: :lol: nálunk is rájött Apára a kertészkedhetnék, hazaállitott egy tonna földdel meg fümaggal igy lesz szép minikert meg elöszedtük a homokozot is :lol: de löbb ugye meg kell várni h kinöjön a fü :? :oops: :lol:
Apa üzeni h nálunk a homokozo alatt geotextil van ez állitolag átengedi a nedvességet de a talajbol meg nem megy vissza semmi vagy vmi ilyesmit magyarázott nekem Apa :oops: :lol:
Timi: édesek a kutyisCsajos képeket nagyon szeretem :wink:
Rana: kitartás :wink: nem fogacska a ludas???? :?
Zsófi: én is imádkozom h legalább abban az évszakban amikor veszem jo legyen a cipi és ne kelljen ujat venni :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Bocs, csak röviden, mert bár itt ki nem lehet tenni a lábunkat, mert a meleg mellett fejvesztő szél fúj, de ezer felé van dolgom :oops:

Nyuszi, jó hogy jöttél!

Csak pár kép a homokozóról. Aztán mindenki döntse el, megfelel-e ez két gyerkőcnek, vagy sem :wink:

Kép A szélén ülve elegendő
Kép Na de beleülve EGY gyereknek már elgondolkodtató
Kép Abba meg bele sem gondolok, mi lenne, ha mindkettő befészkelné magát :-D

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi, gyönyörűek! És tényleg nem értem, minek Nektek épített homokozó :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?