Új privát üzeneted érkezett!

Köszi, lányok a bíztatást! Hát igen az ember nem ilyen bánásmódra számít ennyi idő után, mert ha még fél évet húztam volna le itt. Ja, meg alig találtak embert a helyemre, mert ugye olyan nyelvtudások kellenek stb... De mindegy már lelkileg rendbejöttem, de fel vagyok készülve mindenre. Az ilyen embereknél nem lehet tudni.

Azt hiszen jobb azért a kellemes, gyarapodásos történeteket nézni. Legközelebb én jövő héten megyek dokihoz, gondolom akkor már elküld végre a cukorterhelésesre, aztán meglátjuk.

Itt a sok "nem csere" után azért elbizonytalanodtam, hogy tényleg jól látták-e a kukacot nálunk:))) Nincs mit tenni, most már a szoba kék lesz és a ruhák is meg minden.:)))
20140503222551

Sziasztok!

Milli,nálunk Hunorból lesz Emese,ha minden igaz.Márc.16-án megyek uhura,akkora remélem el dől.Én a 37.től voltam itthon,gyöngyöt fűztem,rejtvényt fejtettem.

Szép gömbölyödő pocakok!

Tinus,sajnos vannak szenyó munkahelyek:(Kíváncsi leszek a végkifejletre :D ,Én utolsó hónapokban estig dolgoztam,hogy rendben legyen a dolgok,másét is megcsináltam,csak egy köszönömöt kaptam.

Üdv az újaknak!

Kép

Kép
szemi_dévisz

Sziasztok, nálunk is minden OK a kislánnyal, bár mindig kitalálnak vmit, amin lehet idegeskedni. 2 hete pl azt, h kevesebb a magzatvíz, aztán kiderült, h bocsi, minden rendben.
Vicces figyelni, ahogy változnak a nemek, nálunk remélem marad kislány, mert így sem könnyű a névválasztás, de ha fiú lenne, hát még keményebb, arra még csak ötletünk se lenne, amiben megegyezhetnénk.
Én nagy kedvvel dolgozom, szerencsére bent kedvesek, bár a munkám nem könnyű, de egyelőre bírom. Március végéig mindenképp szeretnék még dolgozni, aztán meglátom.

Most pedig szeretnék kérni Tőletek vmit. Vettem bomba áron egy üzletben egy stokke kiságyat, de sajna ahol ezt az üzletet nyélbe ütöttem, ott nem lehetett bölcső kiegészítőt kapni hozzá. Utólag meg nem tudnak eladni nekem máshol. Úgyhogy, ha lenne olyan ismerősötök, akinek van a stokke ágyához bölcsős kiegészítője, és már nem kell neki, mert nagyobb a baba, akkor azt megvenném (akár kölcsönözném is arra a fél évre, amíg nekem kell, ha neki később még szüksége lenne rá). Köszönöm, és bocs, h ilyen business-sel zaklatlak Titeket.

További jó készülődést, és szép hétvégét!
csutiko
Budapest

Sziasztok! :)

jun2005
Szia. :) Üdv itt.

milli
Most már tuti a kislány! Emőke lesz. :D

Csütörtökön voltam dokinál. Beterpesztett a Drágám. 100 %-ban mondták - és én is láttam! -, hogy kislányunk lesz. Bercim el volt ragadtatva. Főleg mikor mutattam a képeket neki. :lol:
491 g-ra saccolta. De azt mondta, hogy várhatóan ő sem fog elmaradni Bercim mögött. (Aki 38 hétre, kényszercsászárral lett meg, 3490g-al és 54 cm-rel!) Nos az én méreteimhez képest igen nagy babó volt, ráadásul még a "kigömbölyödés" csak azután következett volna be. Azt saccolták, lett volna egy közel 4 kg-os (!) gyerkőcöm, ha kivárjuk az időt. (Egyébként anno én 3600 g-al születtem! :wink: ) Ja, és nem szedtem vele semmilyen vitamint. Csak gyümölcsöztem.

És a legfrissebb sztárfotó: Kép Pocok a 23. héten.

Az élet egy ajándék, hát minden percét élvezni kell!
Kép
Kép
Kép
nammado

nammado! na akkor már tuti a kislány szuper!!!! nagyon édi!!!

KépKép
dike

Sziasztok!

Most csak beszaladtam átolvasni a történéseket, hogy képben legyek, s közben javítottam a neveket, nemeket:)
Remélem mindenkinél ok, valamint az újak, ha gondolják nézzék meg, s írják le a táblicskóban szereplő adataikat, s felviszem őket is....persze nem kötelező, csak, ha gondolják!

Puszi mindenkinek!
Babatáblázat

Milli

Családient.hu vonalzók
milli80
Aba

Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest

sziasztok! már éjjel éreztem h szúrkál, fáj a hasam, 10 kor felkeltem és 11ig az ágyban voltam annyira fájt. nbem kimondottan görcs, de nagyon fáj. 2szer wc-tem alig bírtam nyomni. köhögésre, még jobban fáj. hívtam a szülésznőm a múltkori tenyésztés eredménye miatt ,és coli baktériumom van, mondta, h menjek be most, ír fel a doki receptet. senki nem tudott eljönni velem, úgy vezettem, alig bírtam menni, kiegyenesedni, úgy fájt az alhasam. vettem be már reggel is, fél 2kor is 2-2 db magne B6ot is. doki kérdezi mi a baj? mondom neki h nagyon fáj a hasam alja. megütögette hátulról a hátam, derekam, h érzékeny e, nem vészes. a szülésznőm azt mondta h olyan furcsa az arcom, mintha ödémás lennék. mondom mi vaaaan?? vagy csak híztál többet? megmértek, meg a vérnyomást is rendben volt. na még az kéne...
hazajöttem, zinatot írt fel, most megint antibiotikumot kell szedjek? nem hiszem eeeeeeel....utána meg majd megint jön a gomba mi? tököm ki van már magammal, ezt a dokinak is megmondtam:) na hazaértem megint elmentem nagy wc.re és jobb lett kicsit, de most megint érzem,folyamatos fájdalom. mitől lehet??? és a doki se mondott semmi? szerintetek? mikor jelentkezzek ha holnap se múlik el?

mindjárt visszaolvasok!

KépKép
dike

Dike nagyon sajnállak....mi a fene lehet??? Mondjuk azért az megnyugtató, hogy a nőgyógyászod hazaengedett, ezek szerint nem a méhed fájdogál. Hogy telt az éjszakád, görcsölsz még? Ha ma nem múlik, én újra bemennék. Írjál hogy vagy!!!

Milli nekem beírhatod a nevet is a táblázatba, már tuti :wink: : Júlia Róza Köszi!

nammado de jóóóó, gratula a 100% csajszihoz! :wink:
Lehet, hogy írtad már, de hány centi vagy? Csak hogy írod, hogy a te méreteidhez képest.... Miért kellett kényszercsászár?

Csutiko én sajna nem tudok segíteni, nem ismerem a stokke kiságyat.

Tinus a főnököd hozzáállása felháborító :evil: . Én is kíváncsi leszek a végkifejletre, írjál majd!!

Szemi az Emese gyönyörű név!!!!

Csajok nekem nagyon beindult a pocakom. nektek is? Már alig várom a kardigános időszakot, mert a télikabátjaim már nagggyon szűkösek, olyan vagyok bennük, mint egy kötözött sonka.

Mostantól én is táppénzen vagyok. Egy bankban dolgozom amúgy, ahol a 8 órás munkaidő 10 órát jelent, és már nagyon nehezen viseltem. Fizikailag jól vagyok, de amit észrevettem magamon, hogy sokkal nehezebben koncentrálok, pedig az én munkakörömben (több milliós tételeket engedélyezek nap mint nap) azért jó odafigyelni. Szóval jobb ez így.

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Először is gratulálok mindenkinek a babához, kívánok Nektek gondtalan terhességet, és könnyű szülést! :)

Azért írok, mert szeretnék Tőletek segítséget kérni.
Munkám kapcsán érdekelne mindenkinek a véleménye, akinek van tapasztalata öntözőrendszerrel, esetleg tervezi egynek a beszerzését. Egy rövid (kb. 10 perces) telefonos interjúról lenne szó.
A kolléganőm felhívná a jelentkezőket időpontegyeztetésre, és amikor Nektek a legalkalmasabb, akkor telefonon feltenné a kérdéseit.

A segítők között egy Silvanus Kertáruház utalványt sorsolunk ki, hogy tavasszal tovább szépítgethessétek a kerteteket!

Ha jelentkeznétek, akkor a:
pindurka55@gmail.com e-mail címen tegyétek meg!

Elnézést mindazoktól, akiket hozzászólásommal zavartam, ígérem a közeljövőben nem jövök! :wink:

Köszi: Fruzsina
pindurka55
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Dike!
Most olvastalak csak...
Fogalmam sincs, hogy mi lehet ez! :? Remélem ma már jobban vagy! Azért az csak jó, hogy nem kórházban kötöttél ki...talán csak a beleidet nyomja a bébi...
Mindenesetre ha AB-t kell szedned, akkor mindenképp kell hozzá Normaflor. Különben én is kezdek vizesedni kicsit :shock: szerintem baromira korán! Dorina nyáron született, szinte nem volt rajtam víz...most meg érzem a lábamon meg az ujjaimon! :x

Csutiko!
Sajna Stokke ügyben nem tudok segíteni, de nagyon szuperek és tetszenek a Stokke cuccok!

Nammando!
Édes a sztárfotó! :D

Milli!
Köszi, hogy javítottál! :lol: Remélem már nem változunk...

Kisbarack!
Ja, beindult a pocak rendesen! :lol: A kardigános időt már én is nagyon várom! 8) Úúúúúúúúúúútálom a telet már! És basszus most is esik a hó vagy mi a franc...brrrrrrrrrrrrrrr :evil:

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsófi:-)

Zsófi nálunk is esik a hó :? borrrrzalom....

Egy friss pocakfotó (25.hét):

Kép

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

kisbarack! de nagyon szép a pocakod!!!! nekem 3 hete stagnál a pocak de a kilók jönnek...

reggel voltak fájdalmaim, megint mikor felkeltem az ágyból,majd be szartam amikor köhögtem úgy fájt. elmentem nagy wc-re és azóta megint jó. akkor vmi ilyesmi gond lehet basszus? de még mindig jobb mintha a bacitól fájna. de a székletem teljesen normális.

ma 4-5 körül vendégek jönnek, apa volt osztálytársa felesége és kb 1 éves kislányuk. most állhatok neki takarítani, porszívó, felmosás, portörlés, tele a mosogató, áhhhhhhhhh rosszul vagyok tőle!

KépKép
dike

kedden megyünk majd 11re Bp-re 4dre, most jelentkeztem be:)
holnap cukor terhelés.....

ti vesztek előre mellszívót,illetve strerilizátort?

KépKép
dike

Dike, én nem. Sterilizálás helyett ha nagyon kellett valamit, akkor kifőztem, illetve van a Chicconak sterilizáló folyadéka, abba bedobtam, és kész. De nem sokat használtam azt sem, cumit nem használt egyik lány sem, cumisüveget már igen, de akkor meg már nagyobbak voltak.

Mellszívót sem veszek, nekem az sem kellett egyszer sem.

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Dike, sterilizátorom soha nem volt, most sem lesz, egyszerűbb kifőzni szerintem.
Mellszívóm viszont volt, a lányomnál sokszor használtam, spájzoltam a tejet a fagyasztóba de aztán soha nem használtam fel, mert mindig volt friss. A fiamnál már szinte alig használtam mellszívót, akkor is csak a legelején. Most valószínűleg nem veszek, de ezt még nem döntöttem el tutira.

Amúgy hogy vagy? A 4D Genesisbe mentek? Hűűű de kíváncsi vagyok a fotókra :wink: .

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Dike!

Én is csak egy üveg Chicco sterilizáló folyadékot veszek csak, de azt is csak azért hogy legyen...
Nekem is kb. 6-8 hónaposan ivott Dorina először cumisüvegből bébiitalt vagy babateát. Amúgy szopi volt. Remélem most sem lesz másképp. Mellszívóm nem volt, most sem veszek, csak ha valami oknál fogva nem megy úgy a szopi.

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

köszi csajok a sok infót, akkor előre és se veszek!:)

kisbarack! igen oda megyünk már nagyon várom!

köszi, jobban vagyok.

KépKép
dike

végre túl vagyok a terheléses vérvételen....blőőő, de talán jobb volt mint a 12.héten.

Holnap megyünk Győrbe barátnőmékkel shoppingolni, de csak az Árkádba! de tök jó lesz, imádok:)

KépKép
dike

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!

Igen rég jártam erre, nem volt időm, bocsánat. Úgy volt, hogy januártól nem dolgozom, aztán 1-2 hét szabi után visszahívtak, és még most sem szabadultam.
Minden rendben velünk, óriási hasam van, mint az előző két gyermekemnél is, és jó nagy rúgdosódó partykat tartunk.
Táblázathoz: lánynak mondják, Diánának gondoltuk a nevét, de még kérdőjeles.

Milli: Még márciusban dolgozom, de az áprilisi szép időben találkozhatunk nagy sétákra, ha van kedved. Én ugyan nem unatkozom két meglévő gyerek mellett, ill. az egyik munkám (ez lazább) megmarad végig, de egy kis társaságra mindig kapható vagyok.
:P

Üdv mindenkinek!

Judit

Kép

Kép

Kép
migej
Pécs

Migej! szép név a Diána!

csajok kivel mi történt?

meg van a vérképem: a vas, hemoglobin (vagy mi az )meg a süllyedés ezek rosszak...lényeg vashiány a védőnő mondta. de majd a doki ír fel amit gondol 18.án amikor megyek hozzá. meg egy picivel több a fehérje.
azért is hívtam utána fel a védőnőt, mert h kedden fél 2re nem tudok menni, mert akkor még Pesten leszünk, aztán megbeszéltük, h ő is meg én is bemegyünk a védőbe fél 8ra. így nem kell halasztani.
a cukor: éhgyomri 5 a terheléses 5.9. az jó.

tegnap voltunk az Árkádba Győrbe de csak este fél 6ra értünk oda, 8ig két boltba jutottunk be:))) h&m meg a zara. a babynek vettem a zarába télre egy nagyon vagány kabátot,meg nadrágot, mert nagyon le volt árazva...fuu de vagány:)

Tegnap voltam a rokonomnál is babázni, büfiztettem, fogtam sokat, annyira jó lesz már ha meg lesz az Ármin is!:)))))
Ma elkezdtem kipakolni a kis szobát, rendezgettem a gardróbot, babaruhákat!

Kép

Kép

KépKép
dike

Sziasztok Csajok!!

Migej Diána nagyon szép név!!!! Nincs fotód az óriási pocakról?

Dike hű de szép kismama vagy!!!! A hasad is csuda szép! Nem most voltatok uh-on? Vagy csak a jövő héten mentek? Nagyon várom már a képeket :wink: .

Vércukor terhelés nekem a jövő héten lesz, meg gondolom csinálnak egy nagylabort is, bár most meg vagyok fázva..

Lányok kivel mi történt a héten?? gyertek meséljetek!!!! Volt valaki ultrahangon?

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

kisbarack! kedden megyünk majd 4dre:)))))))

KépKép
dike

Sziasztok!

Én hétfőn megyek terheléses vércukorra, csütörtökön meg a dokimhoz. Biztos, hogy csinál megint uh-ot is. Megbeszélem Milánnal, hogy ne takarja el az arcát, mert meg szeretnénk nézni :D Ha nem takarja el magát, akkor kérek képet, ha eltakarja akkor nem kérek, mert amúgy mindenéről van már fotónk :wink:
Pénteken meg úgy néz ki, hogy babanézőbe megyünk egy volt kórháztársamhoz :lol:

Migej!
A Diána tényleg szép név! Sógornőmet is így hívják, ő Dorina keresztanyja :)

Dike!
Csini vagy! :wink: Lassan én is kezdem a rendezkelődést :D Tök jó, hogy Győrbe van H&M...itt Egerszegen is nyithatnának egyet :roll: itt csak C&A van. Pedig én a H&M-et jobban szeretem...
Képet kérünk Árminról kedden!!!

Mindjárt jönnek a tesómék és babázok egyet az édi-bédi Bence babával 8) Egy ici picit megnyaggatjuk Dorinával:)

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Sziasztok!
Kislányom kiságyát szeretném eladni.
Adatok:
2009-ben vásárolt, nagyon keveset használt (kb. 3x aludt benne), hibátlan Bogi kombi kiságy (matrac nélkül) 176x68x90. Matracméret: 60x120. Anyaga: biolakkal kezelt bükkfa a rácsos kiságy része, laminált bútorlap a szekrény és az ágyneműtartó része, cseresznye színű. Fekvőfelülete 3 fokozatban állítható.
Ajtós, fiókos, dupla ágyneműtartós. Heverővé és szekrénnyé átalakítható. A pelenkázó szabadon variálható jobbra vagy balra. Ár: 35.000.- forint (alkudni lehet:):)).

Képeket tudok e-mailen küldeni még.
További jó babavárást kívánok Nektek:)

Érdeklődni e-mailben lehet: eperke200909@gmail.com

Kép
Kép
Kép
eperke2009
Budapest

Sziasztok!

Ki hogy van??
Én egy kicsit meg vagyok fázva, de nem vészes. naaaaagyon várom már a tavaszt, elegem van a mínuszokból.
Pénteken megyek cukorterhelésre, remélem minden okés lesz, mert diétázni nem szeretnék :roll: .

Zsófi Te túl vagy rajta? Az eredményt tudod már? A H&M nekem is nagy kedvencem, vettem is már néhány szépséget Julcsinak :wink: .

Dike képeket kérünk!!!!!! :D :wink:

Megyek, mert indulunk az oviba.

puszi Mindenkinek, szépen süt a napocska!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Kisbarack nem irigyellek, én most másztam ki egy megfázásból, nem volt kellemes. Ráadásul egy gyógyszertől volt allergiás reakcióm, amitől marhára megijedtem, de végül nem volt gond...

Én hétfőn voltam cukorterhelésen és már csak egy hónapig dolgozom:))) már nagyon várom, hogy teljes gőzerővel rendezgethessem a szobát, vásárolgassak stb.
A következő hónapban kell még elintéznünk az őssejtes szerződést is, mert végül számoltunk és úgy döntöttünk, hogy belevágunk. A második gyereknél már nem valószínű, hogy lenne rá pénzünk. Tudom, hogy ez amolyan vitatott kérdés. Engem őszintén szólva az győzött meg, hogy sokan azt mondták, hogyha megtehetjük tegyük meg. Ráadásul az orvos bátyám is levetette a gyerekénél, a nőgyógyászom és a védőnőm is az övéknél.

Szóval kitartás, lányok már nincs sok hátha. Ezt mondogatom is rendszeresen magamnak, főleg, amikor be akar szakadni a hátam, vagy nem tudok rendesen aludni, mert mindenem zsibbad:)
20140503222551

Mi is megvagyunk, én két hét múlva megyek a cukros vérvételre, remélem a lányokra fog tudni valaki vigyázni, mert az gyerekkel nem túl mókás :roll:

Amúgy most betegek, Fruzsi bárányhimlős, Zsófinak vírusos kötőhártyagyulladása van, úgyhogy nem unatkozunk...

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

nagyon jó volt a 4d, de 1 óráig nézett a csaj, közte tornával, sétával,mert mindig elfordult, és eltakarta a kezével az egész arcát! drágám teljesen átlagos baba egy grafika alapján, 722g és 35 centi,még mindig kisfiú, de nem mutogatta annyira magát:)fejfekvésű eddig:)
hazafele voltunk a Brendonba,kikába, ikeába, mattiba,Auchanbe....nagyon sok mindent vettünk:)))) annyira de annyira elfáradtam, hogy alig bírtam már lépni:)ruhákat,játékokat,kiságy felé forgót, fürdetéssel kapcsolatos dolgokat, pelenkázással kapcs dolgokat,neszesszeres dolgokat,angelcar babőrzőt és légzésfigyelőt hozzá volt pelenkatároló kuka, fogasok, tárolódobozok,cumi,cumisüveg előke meg sok mindent:) a ruhákat már 100szeor átnéztem, gyönyörködtem bennük:)olyan boldog vagyok!:))) bútorokat is néztünk, a kikás tetszett a legjobban, de 240 ezer...:( brendonost,meg a mattba néztünk még egy-egyet. majd még azt nézünk....az nem dőlt el.
holnap megyek barátnőmhöz, aki nagyon sok mindent ad, majd holnap leírom miket kaptam.(nem ruhák) aztán utána összesítek, hogy mik kellenek még.

KépKép
dike

Dike nagyon-nagyon szép ez a legényke!!!!! Olyan kis formás baba már most, gondolom apa nagyon büszke a fiára :D ....és már 725 gramm :shock: , őrület.

Elhiszem, hogy elfáradtál, nekem elég összeszedni délutánonként a gyerekeket, már az is hihetetlenül le tud fárasztani. Majd mutass képeket az új szerzeményekről!

Panndi ó de sajnálom, mielőbbi gyógyulás a lányoknak!!!!

Tinus ez az allergiás reakció nem hangzik túl jól. A lényeg, hogy nem lett semmi komolyabb. Hű én már nem bírnék melózni, elhiszem, hogy várod a végét. Kitartás!! :wink:

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Sziasztok!

Hát én nem valami jó hírekkel jövök most... :(
Tegnap óta folyamatos fájásaim voltak, és 2 ujjnyi a méhszájam, a császármetszésem hege meg majd szét szakad, úgyhogy a kórházba vagyok :shock:
Már kaptam minden szart a tüdőérlelőtől a görcsoldóig. Uh, NST mindenféle vizsgálat. Kicsit jobban vagyok, de rendesen aggódok, hogy mi lesz :cry:
Légyszi szorítsatok értünk! Nagyon ránk férne!

Kisbarack!
Igen, hétfőn csinálták a cukorterhelést. Persze a vizeletembe is van cukor, meg a terhelés utáni kicsit magasabb lett mint kéne. Elvették a laboros papíromat, úgyhogy pontos adatot nem tudok írni, de az éhgyomri az jó lett.

Panndi!
Jobbulást a lányoknak!

Dike!
De szép kisfiú! :wink: Hát nekem nem kell holnap a dokimhoz mennem :cry: Még jó, hogy ma pont itt volt...

Jaj most szállt le a mentőhelikopter...a hideg is kirázott...pont a helikopter leszállóra néz az ablakom :?

Vigyázzatok magatokra!

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi, vigyázz Magadra, nagyon drukkolok, hogy Milán még benn maradjon jó sokáig!

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Zsófi, szorítunk, hogy minden ok legyen és még egy ideig bentről nézelődjön a pici!!!!:)
jun2005
Budapest

ZSÓFI!!!!! NAGYON DRUKKOLOK NEKTEK!!!!!!!!!! JELENTKEZZ MAJD MINDENKÉPPEN AHOGY IDŐD ENGEDI! NAGYON SZORÍTOK, HOGY MINDEN RENDBEN LEGYEN!!!!!

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Panndi! gyerekeknek jobbulást!

Barack! remélem nem leszel nagyon beteg!

Zsófi! nagyon nagyon szorítok, h még bírja ki sokáig Bálint!jelentkezz ahogy tudsz!

KépKép
dike

Zsófi, biztos minden jól alakul, szorítok neked.

Dike, annyira édes a képeken a baba. Kedvem támadt nekem is elmenni egy 4d-re...
20140503222551

Kedves Topiklakók!

A múlt heti kommentelők közül Nyuszifül16 nevét sorsoltuk ki, így ő nyerte a Figurka Design álommanóját. Gratulálunk!

A játék azonban még tart: aki március 15-ig kommentel a Babanet cikkeihez, az nyerhet egy családi belépőt a Millenáris Park 2011. április 9-i Baba-Napjára! Itt minden a picik és szüleik körül forog majd, kellemes és tartalmas kikapcsolódást jelent a család minden tagja számára!

Például kíváncsiak lennénk, Titeket mire nevelt a saját gyereketek? És milyen példát próbáltok mutatni neki?

Bakiparádé szülőknek: nincs fejlődés hiba nélkül! Ti milyen baklövést követtetek el a gyereknevelés során?

Vagy olvassátok el Zsuzsa történetét. Kisfia faros fekvése miatt végül programozott császárral adott életet neki, érdekes, milyen gondolatok kavarogtak a fejében.

És azt tudtátok, hogy a gyerek alvási és evési problémái összefügghetnek?

Egyébként ott vagyunk a Facebookon is, érdemes csatlakozni hozzánk, ha szeretnétek azonnal értesülni a legfrissebb cikkekről, vagy szeretitek a nyereményjátékokat.

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Panndi, Jun2005, Kisbarack, Dike, Tinus!

Köszönjük a drukkokat! Rendesen hatottak! :D Tök jól vagyunk, már az életkedvem is visszatért :wink: Jól vagyok, remélem így is marad még jó pár hétig...
Arról még azért nincs szó, hogy mikor mehetek haza, de lényeg, hogy jó kezekben vagyunk! :)

Zsófi

Zsófi

Kép
Kép
Kép

Zsófi, a lényeg, hogy jól vagytok, maradjatok így! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Sziasztok!
Remélem jó helyre írok.Mi június 12-re vagyunk kiírva.
Bambínó már elég aktív,de tegnap este óta alig mozog!simogatom,beszélek hozzá,de semmi!
Az létezne,hogy ennyire eltérő napjai vannak?
Mi Rádon lakunk,a védőnő csak csütörtökönként van.Van fogadott orvosom,de ő is csak kedden és csütörtökön rendel Vácon.
Nagyon ideges vagyok!
Ha holnap sem fog mozogni,felhívom az orvost.
Szerintetek????
Köszönöm előre is Mindenki válaszát!
Szilvi
szilaj84
Rád

Sziasztok!

Zsófi de jóóóó!!! Öröm volt olvasni a soraidat, érezni belőle, hogy egy kicsit megnyugodtál. Pihenj, ne siettess semmit pl hazamenetel!
Hurrá!! :D

Szilvi szia! nekem is volt már, hogy egész nap nem mocorgott Julcsi, aztán másnap behozta. Ma már érezted Bambínódat?? Esetleg egy kád víz, vagy pár szem szőlőcukor is segíthet ilyenkor.

Ma voltam vércukorterhelésen. A cukros lötyi megivásától semmi gondom nem volt, de úgy leesett a vérnyomásom utána, hogy azt hittem elájulok. Már jöttek a szemem elé a karikák :roll: . Nem ittam kávét reggel, nem ettem semmit plusz jött ez a cukros lé, ami egy kissé még ki is tágítja az ereket és az amúgy is 100/60 körül mozgó vérnyomásomat ledobta a pincébe. Hú nagyon vacak érzés volt.. A lényeg, hogy kibírtam ájulás nélkül, már itthon vagyok, csináltam gyorsan egy kávét magamnak.

Jó pihit Mindenkinek a hosszú hétvégére!!!! :wink:

Kép Kép Kép

Zsóka
kisbarack01
Budapest II. kerület

Szia!
Köszönöm a válaszodat.
Ma éreztem,de nagyon minimálisan mocorgott,nem olyan erősen és nem olyan sűrűn.Nagyon remélem,hogy nincs semmi baj.Egyébként kislányunk lesz,Izabella lesz a neve. :)
Kedden csak elmegyünk az orvosomhoz.
Egy kicsit azért megnyugodtam.
Köszönöm.
Szilvi
szilaj84
Rád

Szilvi örülök, hogy megnyugtatott a kicsi lánykád. Nagyon szép neve van :wink: .
kisbarack01
Budapest II. kerület

Zsófi,vigyázz magadra és Milán babára!!!Még egy picit maradjon bent Milán!Azért néha én is félek a hegek miatt,Lehelnek olyan mozgásigénye van,néha tényleg futnom kell utána és a játszótéren a hintából ki-be kell emelgetnem.Jövő héten uhu,remélem megmutatja magát és cukros lötyi.Tegnap voltam védőnőnél,pisi rendben,sok vitamin "van" benne,nulla fehérje és cukor.+8 kg tartok,Lehelnél is ennyi voltam,fej-fej mellett halad a 2 terhesség.
Máj.7-én megyünk esküvőre,addig ruhát kéne szereznem.
Babaruhákkal még sehogy se állok,pontosabban vannak,Lehel ruhái,de ki kellene mosni,szelektálni.Tavaszi takarítást is el kéne kezdeni.

Szilaj,üdv és grat Izabellának!

Kép

Kép
szemi_dévisz

Zsófi! nagyon nagyon örülök, h jobb kedved!!!!

tegnap kaptam a barátnőmtől még rengeteg unisex ruhát és egyéb dolgot :D ennyit mosni és vasalni amit én fogok:DDD
vasárnap megint megyünk Pestre, még mindig nincs meg az igazi bútor, semmi nem tetszik, mai igen, az meg kurva drága.

KépKép
dike

Kisbarack01!
Izabella is megnyugtatott,de Te is! :)
Nem bírtam ki keddig,(aztán rájöttem,hogy kedden nem is lesz rendelés,mert ünnepnap),szóval tegnap felhívtam az orvosomat,és a párommal bementünk hozzá!Na az volt az igazi megnyugvás!Megnézte ultrahangon,megmért mindent,és minden rendben van.Kicsit megmozgatta,aztán megmutatta hogy ha megint így éreznék,hogyan kell felébreszteni,vagy éppen mozgásra bírni pocaklakót.Ma már ezerrel mocorog,ahogyan szokott! :)
Jó hétvégét kívánok!
Szilvi
szilaj84
Rád

Szia szemi_dévisz!

Köszönöm a gratulációt!
Nem rég találtam erre az oldalra,gondoltam regisztrálok!
Neked is jó hétvégét kívánok!
Szilvi
szilaj84
Rád

Kinek aludt kezdetek óta külön szobában és kiságyban a babája? Árminnak külön szobája lesz, de úgy gondolom, h kb az első 2 hónapban a mi szobánkban kéne aludnia éjjel, csak akkor oda is kéne valamit vennem,nem azt akarom h közöttünk aludjon.vmi amit neki lehet csatlakoztatni az ágyhoz. kinél h volt az éjszakai alvás???

Szilaj! üdv itt,nagyon örülök h minden rendben!

KépKép
dike

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?