Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok lányok !
Lara,

Nagyon klassz a 6 megtermékenyült petike !!! Holnapra szépen osztódnak majd és hajrá szerdán ! Aztán jön a két hét fránya várakozás, de eddig nálad minden olyan simán ment, szerintem egyenes az út a zebráig !KépKép

Lullaby,

Szerdán neked is drukkolok, hogy sok-persze max 4 - szép petikéd legyen, és pénteken inszemKépKép Én akor tesztelek, igy a jó hírrel együtt a ++++++++ energiákat is küldöm Kép

Reno,

Tessék szépen megvárni a csütörtököt, most úgysem tudsz ugrálni Kép Már csak hármat kell aludni Kép

Fea, hajrá az inszemre !! Lehet hogy te is akkor mész mint Lullaby. Dupla inszem sikerrel számolunk Kép

Zsebi,

Olyan jó hogy benézel hozzánk, kedden majd biztos szépen le tudod zárni ezt a sikertelenséget, és jön a felkészülés a következőre. Addig pedig nekünk drukkolsz, és már repül is az idő ! Nemsokára például megláthatod az én inszemes zebrámat Kép

Evike,
A Bromo okozhat szédülést, hányingert -a fejfájás szerintem az időtől van Kép- és főleg az elején, mert utána már megszokja a szervezeted. Mennyit vettél be ? A hétvégén írtam, hogy fokozatosan kell hozzáedzened magad és akkor tűrhető.

Stella,Natasha,
Kitartás, nektek is hamarosan kezdődik a műsor, nekünk pedig újra lesz kiért izgulni !

Nálam most kezd forróvá válni a helyzet, nem is merek arra gondolni, mi van ha nem sikerül. Azt hiszem már nem fogom olyan könnyen venni mint az első két kudarcot....de persze erre nem fog sor kerülni.

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lara: Köszönöm a drukkot, mint látod meghozta a gyümolcsétKép
Nagyon örülök, hogy 6 megtermékenyült. Ez csak jót jelenthetKép Nagyon sok energiát küldök neked szerdán, és szívből kívánom, hogy zebrás vége legyen.. Helyesbítek: KövetelemKép

Évike1975: Én is szedem a bromot. Nekem 2*1-el indítottak. Az eredménye az lett, hogy az első három napot végighánytam, és a víz sem maradt meg bennem. Volt olyan éjszaka, hogy hajnal 1-kor én még a WC felett guggoltamKép
Mivel én egész nap vezetek, nagyon nehéz volt. Az első napokban többször elájultam. Volt olyan, hogy egy parkolóban meg kellett állnom és elaludtam a kormányra dőlve. Ja és a fejem majdnem szétrobbant a fájdalomtól. Ezek a panaszok az ewlső hét után megszüntek, azóta nincs semmi tünetem, valszínűleg megszokta a szervezetem.

Lullaby: Hát én egy kicsit beelőztelek, de remélem nem haragszol. Mint fentebb írtam, nekem csütörtökön megcsinálják. Viszont együtt izgulhatjuk végig a 2 hetet. Mivel úgy látom a táblázatból, hogy neked ez nem az első inszemed, várom a jó tanácsokat. Úgy gondolom, hogy te már mindent tudsz, ezért ez lesz az utolsó. Ennek sikerülnie kellKép Ja, és fog isKép


Zsebi: Annyira örülök, hogy itt vagy és tartod bennünk a hitet. Neked is gyorsabban telnek a napok és mindjárt itt lesz a köv. ami tuti babákkal jönKép

Remélem mindent elolvastam és válaszoltam.

Fea
fea
 
 


Jó reggelt!!!
Fea: kissé rám ijesztettél a Bromo-s dolgokkal:-( Persze, én még nem tudom milyen gyógyszert kapok majd, de mivel én is egész nap szinte autóban ülök,...szóval nem szeretnék ájulásokat produkálni.
Szurkolok itt nagyon mindenkinek. És hogy kissé ego legyek,..tessék nekem pozitív példákkal szolgálni, hogy követhesselek benneteket:-)

Kép Kép
natasa1975
 
 

 
 

Sziasztok!

ZsebiKép
köszi, hogy felvettél a táblába, nem is számítottam rá. A hiányzó adataim: 27 éves, első lombik, talán jövő szerdán megtudom, hogy kb. mikor. Pécsen nincs Kaáli, inkább írjuk azt, hogy Dr. Török, azt mondják Ő jó omen.

FeaKép
Jaj, de jó! Szép nagy tüszők, jó vastag méhnyálka!
Drukkolok a csütörtöki nagy napon és utána még két hétig, aztán jöhetnek a zebrák!!

KrisztaKép
tényleg nagyon közeleg a várakozási időd vége, szorítok neked nagyon!!

Üdv: Stella

Kép
stella9
 
 


Natasa: Nem akartalak megijeszteni, de mindenképp jobb a bromot folyamatosan emelni, mondjuk negyed szemről. Akkor nem ijen intenzívek a tünetek. Sajnos akkor ezt még én nem tudtam.

Stella: Nagyon köszönöm. Jól jön minden drukk..

Annyira szeretném, hogy sikerüljön. Na látjátok, pedig nem akartam nagyon beleélni magam, mert csak 10-15%-os a siker. De tudtam, hogy ez lesz. Nem tudok magamnak parancsolniKép)

Fea
fea
 
 


LányokKép
majdnem elfelejtettem. Van egy kis szolgálati közleményem:
Az Omker-nél karácsonyig 4190 Ft egy 100 db-os Maca Vibe! Akinek kiskatona-gondjai vannak érdemes most beszerezni, szerintem.
Én is meglepem vele a páromat!

Puszi: Stella

Kép
stella9
 
 


Stella!
Köszi az infot engem érdekelne de nem tudom mi az Omker! Hol van pontosan?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


ZsebiKép
Az Omker főleg gyógyászati eszközöket és kötyöket árul. Pesten több helyen is van boltjuk, a címeket megtalálod a www.omker.hu oldalon, a boltok link alatt.
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok! Mára lecsillapodtam, megvárom a csütörtököt.
Kriszta, azért irígylem a fegyelmedet, lehet, hogy egy kicsit jobban bírnám, ha éreznék bármi terhességre utaló jelet. Nagyon szorítok neked is!
Én is szedtem Bromot és Clostylbegitet is, mielőtt kiderült, hogy zártak a petevezetőim, de én semmi olyat nem tapasztaltam, mint Fea. Ebből is csak azt tudom levonni, hogy mindenkinek másként reagál a szervezete.
Woodi, hogy vagy? Biztosan nagyon szépeket álmodsz. Szoktam rád gondolni.
Zsebi, szeretnék rólad példát venni önzetlenségből, önuralomból miegyéb. Szerintem is jó lesz, ha mielőbb lépsz a következőre, ne várasd a kisbabáidat!
Lara, olyan jó az ET! Mikor kitolnak már egy kicsit anyukának éreztem magam. Te is érezz így!
Ne haragudjatok rám, hogy hisztiztem néhány napja.
reno, tele reménnyel
reno
 
 


RenoKép
ne butáskodj, hogy haragudhatna rád bárki. Szerintem természetes ez a fajta türelmetlenség, hiszen itt már mindannyian nagyon régóta várunk és vágyunk arra, hogy anyák lehessünk!
Már csak kettőt kell aludni!
Stella

Kép
stella9
 
 


Kriszta, Fea
Köszi a választ..
Látom már hogy nekem annyira mégsem rosszKépEnnyire Én azért nem vagyok rosszul,mint szegény Fea..
Csak egy felet szedek és majd a menstruáció 4. napjától a Clostyt is.

Stella
Köszi az infót Én is veszek a páromnak..erősítse csak a katonákat!!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Sziasztok! Ma már az 5.napon vagyok, Suprefact még nincs, viszont bennem van már 8 Gonal - még 4 Gonal van hátra. Pénteken megyek az első uh-ra. Szépen kimensiztem magam, ma már nem is véreztem, tegnap is alig (tudjátok, alig akart megjönni pénteken, de aztán végülis az első Suprefact után beindult).
Amiért írok, az az, hogy már most érzem a petefészkeimet! Ez normális? kicsit mintha már feszülgetne. Azért nem akarom, hogy túl hamar beérjenek... Ti mikor éreztétek először a stimu alatt?
snori
 
 


Ne aggódj NóriKép Ez teljesen természetes!! A stimu alatt végig érezni fogod. A lényeget tudod: Rengeteg folyadék és husi, husi, husi!!!
Szuper, hogy végre elkezdtétek!!! Nagyon szorítok!
én iszonyat szenvedek néha. Olyan lassan múlnak a napok...."alá a nyirkos homályba"..
PotykaKép merre vagy?? Hogyan múlatod az időt januárig???
pusza mindenkinek!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


LaraKépKép Holnapra megy a drukk ezerrel!!!++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++
Mennyit kértek vissza?
a

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Anna!
Én is azon gondolkozok,hogy fog eltelni ennyi idő, de igazából szerintem hamar megy itt kidrukkolunk egy egy babót addig szép gyorsan telik az idő. Igazából én csak annyit foglalkozok a baba kérdéssel amíg itt olvaslak titeket. Megfogadtam telejsen kikapcsolom az agyam elraktároztam, hogy most februárig úgyse történik semmi és hát így hátha természetes úton összejön. Azt mondják ha az ember nem foglalkozik vele előbb becsúszik!

Zsu!
Hol vagy már olyan régen kérdeztem tőled, de azóta sem voltál itt! Remélem nem hagytál itt te is minket!!!! Kép Milena is hiányzik jó kis csapattag volt! Szegénykém vele is mi lehet?

Stella!
Köszi rákeresek és még a héten beszerzem!

Nori!
Ne izgulj én is csak azt tudom mondani nekem is feszült végig a hasam a stimu alatt!!!! Minden rendben lesz majd meglátod és gyönyörű petikéket fognak leszívni!!!!! Kép

Reno!
Hajrá már csak kettőt kell aludni és bízom benne, hogy te leszel a legboldogabb ezen a földön! Most már aztán bírd ki tesztlés nélkül! Én is kibírtam! Igazából én úgy csináltam,hogy nem vettem itthonra tesztet (a Kaáliban sem kaptam) és a gyógyszertárba úgysem kellett menni, így hét nem tudtam kísértésbe esni!
Köszönöm a jó szavakat jólesett, de azt teszem ami a szívemből jön! Kép

Kriszta!
Érted is nagyon nagyon izgulok! Belegondoltam azért nektek inszemeseknek nem lehet semmi havonta eliselni a csalódást és pár nap és kezdeni előlről a tortúrát! Igazából ti állandóan ezzel kell hogy elegyetek foglalva! Remélem péntektől már máson kell gondolkodnod, mert ott lapul a pocidban egy drága aranyos babó! Kép Kép Kép

Lara!
Mikor mész holnap? Mennyit kértek vissza? Nagyon nagyon szorítok érted és a babóknak,hogy minél előbb megtalálják a legjobb helyet a pocidban! Kép

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Megtudjátok nekem mondani, h. 2 lombik között milyen vizsgálatokat végeznek? csak vérvétel van v. esetleg más is?
Köszi
Zozo
Vendég
 


Zozo!
Sajnos én is a második előtt állok, de nekem még odébb van (február) így nem tudok neked segíteni, de majd jönnek a sajnos már tapasztaltabbak akiknek ezt már át kellett élni és ők biztos elmondják!
Szerintem vért biztos csinálnak és még lehet, hogy az altatáshoz megcsináltatják a vizsgálatokat! De ez csak az én gondolatom!

Üdvözöllek a kicsi táborunkban!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Köszi, hogy szurkoltok nekünk. Szóval holnap du. 2-re megyünk beültetésre, és mind a 6 sejtecske megvan még. Kettőt kérünk vissza. Azt nem tudták megmondani, hogy milyenek, de holnap úgyis kiderül. Hát most már kezdünk betojni, hogy mi lesz. Nagyon reménykedünk.

Közérdekű info: csütörtökön a TV2-n a Szülőszobában a lombik programról lesz szó és Krizsa doki is szerepelni fog.

Zsebi,
köszi a segítséget tábla ügyben. Sikerült megbűvölni a gépünket, úgyhogy már itthonról is fel tudom tölteni a táblát. Szóval még egyszer köszi!

Lara

Kép

Lara

KépKép
lara77
 
 


Köszi Zsebi!
Én nem vagyok Kaális csak /idepofátlankodtam/ érdeklődni h. nálatok hogyan megy a dolog, de olvaslak titeket mindennap és nagyon-nagyon szorítottam neked.Sajnálom h. nem sikerült, de ne add fel legközelebb sikerülni fog./szorítok továbbra is/
szia
Vendég
 


Sziasztok lányok !
Reno,

Nem az önfegyelmem nagy, csak a csalódást próbálom kitolni KépKép Tényleg csak kettőt kell már aludni, és csütörtöktől minden rózsás lesz meglátod KépKép+++++++++++++++++++++++++++itt jönnek a babatapasztó energiák a következő 2 napra !
Állítólag a legjobb jel a no jel Kép Nekem mondjuk tegnap óta kicsit mintha feszülne a mellem, de ez sajnos az előző hónapban is igy volt, lehet hogy csak a gyogyi miatt. Azért én is nagyon reménykedem. Olyan jó lenne két egymás utáni zebrát produkálnunk, nem?

Lara,
Neked is nagyon szurkolunk, holnap este már hárman lesztek KépKép Aztán tessék sokat pihenni !!!

Stella,
Köszi a drukkot, es a tippet is a Macarol, kár hogy én pont a mult heten vettem a gyogyszertárban 5800-ért Kép

Zsebi,
Hát az inszemek valóban havonta okoznak csalódást, egészen addig amíg el nem jön a siker, de legalább nincs közte tétlen várakozás, és nem is olyan megerőltető mint a lombik. Tehát összességében én azért nem panaszkodom, sőt, nagyon reménykedem, hogy a lombikig már nem jutunk el.... Én inkább a ti türelmeteket csodálom KépKépDe teszünk róla hogy nektek is gyorsabban teljen az idő, amíg nekünk szurkoltok !

Evike,
A Bromo Closti párosítás egy-két napig tovább fogja rontani a helyzetet, legalábbis nálam akkor volt a legrosszabb a szédülés. Szerencsére a Clostit ugyis csak pár napig szedi az ember...

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Nem kell már kettőt aludnom, hogy megtudjam az eredményt: ugyanis megjött. Halvány, de vérszínű. Azért írom meg nektek még ma, hogy holnap ne ezzel a rossz hírrel fogadjalak benneteket.
reno
reno
 
 


Kriszta!
Tudod hogy tudsz tenni a legtöbbet azért, hogy nekem gyorsan teljen az idő zebrát produkálsz és akkor el leszek foglalva veled és a babóddal és akkor nagyon gyorsan és sok reménnyel fog telni az idő! DRUKKOLOK!!!!!!! Kép
Nagy remélem már többször neked sem kell inszemezni!!!!!!!!!!!!

Zozo!
Te hova jársz? Neked hányat ülettek vissza ami nem sikerült? Köszönöm, hogy drukkoltál nekem! Sajnos ez most tényleg nem sikerült, de talán egyre jobban észheztérek és tudok mostmár előre tekinteni és nem látom olyan tragikusnak a helyzetet! Persze ebben itt a lányok nagyon sok szerepet játszanak! Marajd itt velünk! Van már más is aki nem Kaális (Anna)! Szurkolunk egymásnak! Neked mikor lehet menni legközelebb? Egyáltalán ahova te jársz ott is 3 hónapot kell kihagyni? Kép

Lara!
Szívesen segítek máskoris a táblázat felrakásában, van hogy nekem is megmakacsolja magát!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Reno!
Amíg írtam addig írtál te is mit mondjak nagyon nagyon nagyon fáj a szívem és tudom mit érzel! Sajnálom és próbálj meg talpra állni! Nem rég éltem át ezt az érzést és hidd el most bármennyire fáj napról napra jobban leszel, csak nem szabad elveszíteni a hitedett abban, hogy lesz babód!!!!!!!!
Kép

Lányok törjétek már meg ezt a negatív szériát! Zebrákat szeretnék látni!!!!!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!
Édes vagy, és köszönöm az együttérzésedet. Már azon gondolkodom, hogy megcsináltatom a lapar műtétet, azzal is megy az idő. Mit gondolsz? Ja, és most "dugjam" tovább az Utrogestant? Holnap telefonálok a Kaáliba, megkérdezem, hogy mi legyen. Én is csodákoztam volna, ha elsőre sikerül, úgy tűnik ez az öröm csak keveseknek adatik meg, remélem Kriszta lesz az egyik, Lara a következő, aztán Fea és Stella. Nem adom fel, nem az a típus vagyok, de eddig az életben mindent olyan könnyen megkaptam, azt hittem a baba is hipp-hopp itt lesz. Csendre int, ami történt, valamit változtatnom kell. Folyton feszült vagyok a stressz miatt, szerintem ezért nem sikerült.
Elég a nyavajgásból, megyünk tovább.
Mindenkinek jobb éjszakát
reno
reno
 
 


Reno!
Krizsához járok és ő a második ill harmadik sikertelen lombik után javasolja a lapart! Ez fájdalmas és egy műtét lehet, hogy egyszerűen valamiért most nem akarta a szervezeted! Szernitem még most szedd tovább az Utrogestant aztán holnap a dokid megmondja mi legyen tovább!

Örülök neki, hogy elég erősen viseled ezt a szörnyűséget! Igazad van legközelebb sikerül! Ne izgulj mi itt leszünk és tartjuk egymásban a lelket!

Woodi!
Már akartam kérdezni veled mi a helyzet? Mikor mész újra dokihoz?????

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Tegnap megkaptam a choragon inj.t. Most már nagyon ideges vagyok. Holnapra szabit vettem ki, hogy biztos pihenni tudjak.
Tegnapelött estétől hánytam. Ma még nem , de nem kizárt, hogy fogokKép
Szerintetek lehet az injekcióktól? Menogon, choragon) Vagy elrontottam a gyomrom?

Hát ennyi, mindenkinek a legjobbakat!Kép
fea
 
 


Reno: Most látom, hogy mi vanKép Borzasztóan sajnálom. Kitartás, jól gondolod, az első ritkán sikerül, de most nagyot léptél a siker felé. Egy kis regenerálódás és jöhet a második menet. Hidd el, hogy te fogsz győzniKép

Ennyi szerencsétlenség után, ami itt az utóbbi hetekben történt, már alig merek arra gondolni, hogy sikerülhet. Majd meglátjuk...
Valaki törje meg ezt a szériát. Kisüthetne végre a nap itt isKép

Fea
fea
 
 


Szia Zsebi!
Én a Nyírőbe járok.
Hármat ültettek vissza.Megtapadt mindhárom baba csak sajna a 17.héten elvetéltem, hogy miért azt nem tudom,de sz.tem a dokik se. Megkaptam a szövettani eredményt és a boncolási jegyzőkönyvet, minhárom baba egészséges volt.
Próbálok pozitívan gondolkodni,de nem megy.
Itt is 3 hónapot kell várni úgy tudom, ha nem sikerül. Én még nem tudom, hogy mikor megyek vissza. Néha úgy érzem,h.soha néha pedig rohannék azonnal. Bár nekem elvileg 6 hónapot ki kell hagynom.

Őszintén megmondva mikor nekem megvolt a beültetés nemtudtam elképzelni,h. nem sikerült /Gondolom ti is így vagytok ezzel/ teljesen biztos voltam a dolgomban. Hétfőn volt a beültetés és már szombaton jöttek a jelek. A köv. hét elején már nem tudtam meginni a light cola-t, csak az ásványvizet ez már nagyon furi volt. Vasárnap teszteltem "Pozitív" Hétfő vérvétel. A teszt csak magánakció volt vérvételre menni kellett mindenféleképpen, csak már nem bírtam tovább.
utána kivoltam akadva mert nekem kevesebb volt a hormonszintem mint egy-két embernek /nekik már akkor mondták, h. val.színű több baba van/ Itthon sírdogáltam h. Én is ikerbabákat szeretnék csak az UH-n derült ki h. 3 baba van. Életem legboldogabb napja volt.

Mindenkinek üzi. Nem szabad feladni, sikerülni fog.
Most rohanok melózni.
Sziasztok
Zozo
Vendég
 


Zozo
Ez borzasztó történet. Nagyon sajnálom, hogy ilyesmi megtörténhet. Egyszerűen hihetetlen, hogy milyen kegyetlen!

RenoKép
nagyon reménykedtem benned és most nagoyn szomi vagyok, hogy nem sikerült megtörtni a negatív szériát Kép! Ne hibáztatsd magad!

LaraKép
mindent bele, nagyon drukkolok értetek!!

Lányok
tegnap voltunk az urológusnál, mert igazán még nem lehet tudni, hogy miért ilyen rossz a férjem eredménye. Reméltem, hogy most valami bíztatót, mondjuk, hogy műtéttel lehet rajta segíteni, mert valami elzáródás okozza. De nagyot csalódtam. Semmi ilyesmit nem mondott, úgyhogy marad a lombik!
Most mennem kell, sziasztok
Stella

Kép
stella9
 
 


Reno Kép nagyon sajnálom, de örülök, hogy ilyen pozitívan állsz a dologhoz és annak is, hogy a következőnél kicsit megpróbálsz majd visszavenni a tempóból.
Tudjátok most olvasom a Várva várt babák c. könyvet (eddig nem mertem, de jobb is nekem) és ott mindegyiktől megkérdezi az író, hogy vajon miért nem sikerült az 1-2-3 és most miért igen. De erre egyikük sem tud igazából választ adni. Míg az egyik végig befelé fordult és a babóval beszélgetett, addig ugyanez a másiknál nem vezetett eredményre. Én sem tudom nekem miért igen. Elméletem van, de ez csak az én babonás agyam szüleménye.
Tegnap voltam a nőorvosomnál, aki nem vizsgált meg sehogy, azt mondta eleget vizsgáltak a Kaáliban, majd a 11-12. hét táján. Az még 3-4 hét. Kép Úgyhogy holnap felmegyek Krizsához egy fizetős uh-ra. Tudnom kell mi van odabent.

Lara Kép 2-kor gondolok rád Kép Köszi az infót istenített dokinkról, fel is veszem majd a Szülőszobát. Csak Krizsa doki miatt. Kép

Kirszta Kép Ha érzed a cicid az jóóó. Az Utrot egy idő után megszokja a szervezeted és nem attól feszül a cicid, hanem a többlet hormontól. Drukk ezerrel +++++++

Zsebi Kép Nekem Krizsa még az első előtt javasolta a lapart a korom miatt. De én azt mondtam inkább először próbáljuk meg így. Bejött. Kép Egyébként a Kaáliban tényleg a 3. sikertelen után melegen ajánlják.
Egyébként jól vagyok, még 1 kilót sem híztam, sajnos a petefészkeimet érzem és tele is vannak nagy tüszőkkel (vagy ezeket már cisztáknak hívják ha nincs már bennük petesejt?) A pocakom estére felpuffad kicsit, de mi ez az 5 héttel ezelőtti vizesedéshez!
Nagyon bírom a hozzáállásodat, az előretekintésedet az egész életszemléletedet. Megérdemled, hogy minél hamarabb sikerüljön amit nagyon szeretnél.

Fea Kép Ha hánysz az nem a legjobb jel. Kép Fel kéne hívnod a dokit, ha még mindig, mert okozhatják az injekciók. A túlstimu egyik vészes tünete is lehet.

Stella Kép Először szembesülni azzal, hogy csak a lombik a megoldás, hát bizony elég megrázó. De az ember(lánya) hamar összeszedi magát és felemelt fejjel, hatalmas bizakodással vág neki. Ha elsőre sikerül, hát rettentő boldog, hogy micsoda csoda esett meg vele és éppen vele, szinte fel sem fogja és alig meri bevallani a vele együtt akciózóknak és a neki drukkolóknak.
Ha elsőre nem sikerül, akkor rettentően letör, magában keresi a hibát és állandóan az a kérdés jár a fejében MIÉRT nem sikerült???? Van aki aránylag hamar, de van aki csak sokára, de előbb-utóbb mindenki túlteszi magát valamennyire ezen, főleg ha közeleg a következő kezdési időpontja. Van aki ezt sajnos jópárszor megéli, mindig feláll és folytatja. Csak csodálkozunk, hogy mi is hajthatja ennyire előre. (Találkoztam egy csajjal, sajnos sok időnk nem volt beszélni, de már a 11. lombiknál tartott. Teljesen elhűltem.)

Puszilok itt mindenkit, mert nagyon jó kis társaság vagyunk és én is sok-sok erőt merítettem tőletek.

Hajrá minden akciózónak! Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


WoodiKép
Köszi, nagyon jól esett, amit írtál.
Tényleg muszáj talpra állni és bízni a jó- vagyis jobb sorsban!
Ez a 11 lombik tényleg nagyon sok. Én is ismerek egy házaspárt, akik már rengetegszer próbálták, de számot nem tudok. Ők már feladták Kép.

LaraKép
csak ügyesen!

Kitartás, lányok és köszi mindenkinek a jó társaságért!
Pusza
Stella

Kép
stella9
 
 


FeaKép én is Menogon-choragon koktélt kaptam, de nem hánytam tőle...Pihenj sokat, az tényleg fontos!!! és igyál rengeteg ásványvizet, hogy ki tudjanak ürülni a hormonok a szervezetedből!
RenoKép ez tök sz@r...Kép tudom, mit érzel.
Jaj, ZozoKép ez annyira szomorú, hogy nem is tudom ,mit lehet írni erre...Mikor lesz akkor a következő??? és tényleg nem mondott rá semmit a dokid????ez hihetetlen!
LaraKép Gondolok Rád nagyon!!
StellaKép Hát, akkor nincs más hátra!!! Előre az ikrekért!!!KépKép

Huuu, akkor meg kell nézni a csütörtöki adást!!!
anna

Lilypie Kids Birthday tickers
Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Second Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
madaran
 
 


Hajrá Lara!
Akkor sajna nem valószínű, hogy tudunk találkozni, mert én 1-re megyek, és utána el kell jönnöm. De nagyon szurkolok!

Reno, nagyon-nagyon sajnálom, de örülök annak, hogy előre tudsz nézni! Csak így tovább, meg lesz az eredménye Kép

Lányok valaki törje már meg ezt a negatív hullámot!!!!!!!

Kriszta, most Te vagy minden reménységem!! Nagyon szorítok neked is!!

Fea, ez szerintem sem normális, hogy hánysz, én ugyanezeket a gyógyikat kaptam, és semmi bajom nem volt tőlük!! Hívd fel a dokidat, mondjon valami biztatót!

Nekem ma UH, úgyhogy holnap majd megírom, hogy mikor lesz az INSZEM!!

Fea és Mindenki: kisütött a nap! Hátha eloszlanak a fellegek a babák szeme elől is Kép Kép

Puszi
L.
lullaby
 
 


Hát sziasztok lányok!

Nagyon fölpörögtek az események itt a topikon és egyre többen vagyunk!Üdv mindenkinek! Ne maradjatok sokáig csak úgy mint WoodiKép!

Bocs hogy mostanában nem irogatok de teljesen el vagyok havazva! Azért olvaslak benneteket és mindenkinek borzasztóan szurko9lok/szurkoltam!
Először is Renot szeretném egy kicsit megsimizni hogy jobb kedve legyen! És hogy megdícsérjem hogy ilyen hamar talpra billent!

Stella!
Még neked sem írtam semmi biztatót! De most bepótolom! Kép +++++++++++Ezt mind neked küldöm hogy rögtön elsőre sikerüljön!Kép Hogy a férjed kiskatonái rosszak azzal semmit nem lehet kezdeni. (Ha már kizárták a gyulladást vagy ilyesmiket)A Maca Vibe-t kezdd el szedetni vele! Most mi is ebbe kapaszkodunk!Hááátha!Ki tudja még spontán baba is lehet!

Fea!

Nem lehet hogy az idegtől dobod a rókát? Mennyire vagy ideges? Azért telefonálj a dokidnak és mindent bele! A hányással még ráérsz pár hetet!Kép

Zozo!

Ez szörnyű!!!Kép Nem lehet hogy az alacsony HCG miatt? Mondtad hogy a vérvétel alapján nem lehetett megállapítani hogy három baba! Ha tudsz menj el egy 4 pontos vércukor terhelésre! Attól is lehet vetélés ha magas a cukrod! Szurkolok hogy legközelebb is három v. inkább kettő tapadjon meg csak maradjanak is bent még 9 hónapig!

Woodi!

Én el se tudom képzelni hogy valakinek ennyi ereje legyen hogy 11-szer neki fut! Nálunk a pénz is akadály, nálunk bizos nem lesz ilyen! Ha nem akkor örökbefogadás!

Zsebi!

Örülök hogy hiányzom és hogy ilyen jól rendbe jöttél! Kép Azért telnek a napok!

Nekem most kellene menni laparra és hiszterora. Az ünnepek miatt gondoltam hogy essünk át rajta most és az utolsó pillanatban lefújtam! Elfogyott az erőm. Majd legközelebb. Ki tudja mi a lapar és a hisztero között a különbség?
Próbálom magam lelkileg felkészíteni a következő alkalomra! Nehéz!
Lara!
Valaki mondta hogy a fagyibaba akció nem számít lombiknak. Hát én ezt nem tudtam úgyhogy a táblában maradhat a 3. és a köv lombik februárban lesz! Mindezt ráér átírni ha már elég simit adtál a pocaklakóknak! Nagyon izgulok értetek! Eddig ügyesen vettétek az akadályokat! Ezután is így lesz!

Kriszta!

Neked meg már csak két nap +9 hónapig kell izgulnodKép! Várjuk a fejleményeket! Érzel valamit?

Lullaby!
Izgulunk az UH-ra! Tessék holnap mosolygós fejekkel jelentkezni hogy: a helyzet szuper!

Hűha! Ez most egy kicsit sokra sikeredett! Most bepótoltam! Közeleg a Karácsony és így a hangulatom is egyre jobb!Kép
Bocs ha valakit kihagytamKép Neki is szurkolok!Kép

Ui.: Milena! Rossz hogy nem vagy itt! Ne ásdd el magad!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok Lányok!

Nem vagyok már éppenséggel új, kb 2 éve aktívan csevegtem, csak éppen másik topikban.
Magamról néhány szót: 29 éves vagyok, végzettségem szerint mérlegképes könyvelő, de most nem dolgozom.
Idén szeptemberben volt az esküvőnk, de előtte már több mint 3 éve együtt éltünk.
Igazából 3 éve szeretnénk gyereket, de eddig sajna nem jött össze. Mi a SOTE I Klinikán kezdtük, de gyakorlatilag 2 év alatt még az első inszeminációig se jutottunk el. Nagyon negatív tapasztalataink voltak az osztállyal kapcsolatban. Tudnék mesélni, de nem ez a lényeg.
Otthagytuk őket és a régi nőgyógyim javaslatára átmentünk a bp-i Kaáliba.
Érdekes módón itt 3 hét alatt kivizsgáltak mindkettőnket és máris mehettem az első inszemre.
Az idén június végén volt és sajna nem sikerült, de igazság szerint nem is nagyon éltem magam bele.
Aztán pihenő volt, mert már nagyon közelgett az esküvő, aztán elmentünk nászútra és októberben újra jelentkeztem a 2.-ra.
Jelenleg ott tartok, hogy e hét szombaton kell tesztelnem. Már nagyon váromKép

Jaaaa! Majd elfelejtettem. A vizsgálatok alapján teljesen rendben vagyunk. A stimulálásokra is jól reagáltam, soha semminek nem volt mellékhatása, és a férjem eredményei is mindig jók voltak.

Remélem mindenki minél előbb babás lesz és ehhez nagyon nagy kitartást kívánok.

Pildikó
pildiko
 
 


Pildikó!
Üdvözöllek a csapatban! Nagyon fogunk neked durkkolni szombatig! Törd meg itt a rossz szériát, mert mostanában nem igen van itt zebra! Kép
Gratulálok az esküvőtökhöz és kívánom, hogy minél előbb szaporodjon a kis család, de amíg ez nem következik be addig is nagyon boldog és szép életet!

Zsu!
De örülök,hogy jelentkezték! Fentebb már kérdeztem de szerintem nem olvastad, hogy ti ezt a Maca Vide nevű valamit egy nap egyszer szeditek mint a Krisztáék! Mert a neten amit találtam róla ott 3X1-et ír! Ma megyek megvenni oda ahol a Stella mondta! Nagyon bízom most ebben, hiszen mást úgysem tehetünk! Nektek amúgy hatot? Mondjuk nekünk elég rossz a szám és a mennyiség is, de próba cseresznye!
TE milyen nyelvet tanítasz?
Igazad van hagy most ezeket a vizsgálatokat, eltelnek szépen az ünnepek addig megnyugszik a lelked egy kicsit és jövőre újjult elrővel nekivágtok!
Úgy tudom akkor nem számít bele a fagyi akció ha fizettetek érte (a fagyasztás 15.000.- a felengedés 35.000.-)Úgyhogy ne tessék elkeseredni a harmadik jön és az bizti sikeres lesz! Az első lombiknál neked mennyit raktak vissza? ???

Zozo!
Ez szörnyű ami veletek történt, na akkor már inkább egy negatív teszt! Sajnálom! Viszont bízzunk benne, hogy a 2. sikerülni fog és már tudja az orvos figyelni kell a vetélésre és biztos megtesz mindent, hogy megmaradjon. A szervezeted tudni fogja mi a dolga! Kép
A mi andrológusunk (mert nálunk a kiskatonákkal van a baj) a Nyírőbe küldött minket, csak nem túl sok info volt róla, itt a babaneten van Nyíros topic ott kérdeztem mi a helyzett abba a kórházba a meddőségi részlegen hát megoszlottak a vélemények és ezért kerültem a Kaáliba! Engem a Vereczkey dokihoz protezsáltak! Te kihez jársz, már ha publikus?

Kriszta!
Hajrá!!!!!!


Lara!
Már ott vannak a pocidban pihenj sokat! Sokat gondolok rád, remélem két hét múlva zebrás eredményeket hoz a dec elseje!!!!! Kép

Mindenkinek drukkolok!!!!!!!!!
Küldöm az energiát ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++ ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Szasztok Lányok!
Én Lara papa vagyok.Túl vagyunk a transzferen, szépek voltak a bóbita növendékek a mikroszkóp alatt.Nem tudták megmondani, hogy hány sejtesek,mert jóval túl voltak a 8-on.A maradék 4 is jó volt, őket elaltattuk a hómezőkön.29-edike a vérvétel napja,addig kényeztetés.
Köszi mindenkinek a drukkot(felolvastam amit írtatok),gondolunk rátok,és szorítunk.
Hali Lara papa

Lara

KépKép
lara77
 
 


Nahát Lara Kép Igazán jól beindultak a petikék Kép Csak így tovább és örülök, hogy a párod ilyen gondoskodó és kiszolgál téged. Mostantól minden tapasztó energiám a tiéd!

Fea Kép Mi van veled, hogy érzed magad? Hányás van még?

Lullaby Kép Mi volt az uh-n? Mikor lesz az inszem?

Zsuzska Kép A hiszterot hüvelyen keresztül végzik bevezetnek egy kis kamerát és azon megnézik mi a helyzet odabent. Ha kisebb polipok vannak, akkor le is tudják szedni. Ha jól tudom még a petevezetőkbe is eljutnak, ha tudnak.
A laparnál 3 kisebb vágást ejtenek a hasadon (egyet a köldöködön, kettők a has oldalfalán (talán a bikinivonal alatt). De hogy odabent aztán mit és hogyan néznek, azt nem tudom.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Sziasztok csajok,

Ma is nagyon aktivak voltatok, nekem meg alig van idom mert vacsizni megyünk. Meg lehet hogy este visszajövök, hogy mindenkinek valaszolni tudjak!

Reno,
Ez igazán nem volt jó hír, de biztos hogy az a vérezgetés már a mensi ? Mit mondott a doki ?

Lara,
Gratulálok a szép babócákhoz, mostmár csak a pihenésen és a fehérjebombákon járjon az eszed !
Apucinak pedig jó felolvasást Kép

Lullaby, mikor lesz az inszem, hogy vannak a Petikék ?

Fea,

Remélem már elmúlt a rosszulléted ! Neked nagyon szurkolok holnap+++++++++++++. Az első tényleg ritkán sikerül, de a kivétel erősíti a szabályt KépKép

Zsu,

Nekem volt laparom augusztusban, es total ki lehet birni. Csak a mutet napjan erzed magad kicsit gyengének, utána én még 2 napot pihentem, de csak a biztonság kedvéért. Összesen 2 vagasom van, az egyik 1 cm-es a köldökömön, a masik fel centis a bikini vonal alatt, tényleg semmiség. És hátha segít KépKép Nekem azt állítják hogy átjárhatóvá tették a vezetékeket, bár tudom a lombiknál ez nem szempont. Azért szerintem januárban fuss neki. Előbb ezt kellene, es csak utána a hisztero-t, nekem azt már nem is kellett...

Zozó,
Ez tényleg egy szomorú történet, nagyon sajnálom, de bízzunk abban, hogy hamarosan mégis meglesz a szenvedésed eredménye Kép

Zsebi,

Most ellenőriztem, a párom kettőt eszik a Macából nem egyet...de ha ti tutira akartok menni, akkor legyen három KépKép
Köszi a drukkot, hát nagyon rámfér, félek hogy nem tudom megtörni ezt a negatív szériát. Bár már mindenféle tüneteket produkálok, kis hányingerféle, mellfeszülés és hasszurkálás, de nem lepődnék meg, ha csak pszichések lennének.

Kérem mindenki küldjön nekem sok-sok energiát holnap, hogy kibírjam a napot és az éjszakátKép

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Minden maradék energiámat neked adom, kívánom, hogy ne legyen nálad boldogabb ember pénteken!
Voltam vérvételen, ami egyértelműen kimutatta, hogy sehol senki... Ez van. Nagyon szeretném, ha legközelebb sikerülne.
Ez a lapar téma engem is izgat, csakhogy nekem eredettől vannak elzáródva a petevezetőim, és a doki szerint esélytelen a megnyitása. Azért titokban hiszek a a csodákban, és reménykedem, hátha mégis van rajta egy akkora rés, ami elég lehet egy babához.
Lara, pihenj sokat, és csak a sikerre gondolj.
Zsu, majd írd meg, hogy döntöttél a műtétekkel kapcsolatban.
Gyerünk Fea, a holnap a tiéd!

Zsebi, ne haragudj, nem emlékszem, neked van fagyibabád? Nekem sajnos nincs.
Örülök az újaknak, majd, ha kicsit "jobban" leszek, nekik is írok.
reno
reno
 
 


Írtam nektek, de nem látom. Rossz a rendszer? kíváncsi leszek ez megjelenik-e? ha nem jön az előző, majd újra írom.
Sziasztok
Vendég
 


Szuper már totál elfelejtette mit írtam. Most kezdhetem előröl.
Köszi szépen mindenkinek.
Anna!
Nem tudom, h. mikor megyek jel.pill. nincs "kedvem".A dokik sz.tem mondanák h. miért történt, de halvány lila gőzük sincs.A babák egészségesek voltak, talán v.mi fertőzés v. a méhszáj nem bírta a terhelést? ez már nem fog kiderülni.
Zsu!
Azt nem tudom, h. a HCG szint okozhatta-e sz.tem nem! Ilyen idős korban?A cukornak, majd utána járok, de ezzel nem volt semmi gondom.
Ami a visszaültetést illeti, legközelebb egy babácskával próbálkozunk már nem vagyunk bátrak, sőt.
Zsebi!
Én is odajárok. Sz.tem a doki nagyon rendes és szimpi is, a többiek is. Mindenkinek más jön be, van akinek megfelel van akinek nem.
Szorítok Én is mindenkinek!
Sziasztok
Vendég
 


Sziasztok!

Mindenkinek köszönöm az aggódást. Ma már nem hánytam, csak a hányingerrel kellett megküzdenem. A fene egye meg: nagyon jó erőben volt, alig bírtam vele, de én győztemKép
Most olvastam, hogy többen tanácsoltátok a telefont a Kaáliba. Sajna most olvastam, ilyenkor meg nincs már ott senki. Holnapig kibírom, meg hát tudjátok: ha elkezdek nyafogni, nég a végén kihúznak a holnapi listáról.
A holnapra szóló drukkokat és energiát már bepakoltam és viszem magammal. Biztos, hogy sokat segít majdKép

Lara: Nagyon vigyázz magadra, nagyon sokat gondoltam rád, remélem, hogy minden ok leszKép

Kriszta: nem kívánok hangosan semmit, de nagyon jóra gondolok, remélem segít, péntekig kitartás!!Kép

Reno: Igyekezni fogok, igaz be vagyok sz.-va, meg hát nagyon izgulok...

Woodi: más tünetem nincs a hányás és hányingeren kívül.Egyébként mik a túlstimu. egyéb tünetei?

Madaran: Elolvastam amit írtál és mint egy őrült, rohantam a hűtőhöz innivalóért. Ma nem sokat ittam, ez mindig is problémám volt, de most belehúzok, hátha segítKép

Zsuzska: Elég ideges vagyok az tény, de soha nem hánytam az idegtől. (már a második diplomámért küzdök és nem kell mondani, hogy mit él át az ember egy-egy vizsgaidőszakban)Kép
Lehet, hogy gyomorronbtás vagy ki tudja. Mindenesetre nem igazán jókor jöttKép

Mindenkinek mégegyszer köszönöm az aggódást, holnap jelentkezem, amint itthon vagyok.

Jó éjszakát mindenkinek...Fea
fea
 
 


Fea Kép
A túlstimu tünetei eleinte a hányás. Ezt elkerülendő, illetve enyhítendő kell a sok fehérje (pipimell husi) és a sok folyadék. Később jön a vizesedés (mint nálam), kicsit súlyosabb formájában csak a folyadékleszívás segít.

A maradék Choragont is megkapod majd a transzferkor? Ha igen, akkor nyomasd a sok fehérjét is. (Én a végén a teli hasamtól alig tudtam enni, inni, de vettem bodysoknak való fehérjeport és azt ittam reggelire. 1 pohárral bevittem az egész napi emelt adagot. Talán ez is segített a mihamarabbi apadásban.)

Tényleg tessék sokat inni. Legalábbis hozzád képest többet igyál.

Az otthoni jelentkezéssel meg csak csínján. Te vagy az első, nem mi. Persze azért jelentkezz. Kép

Kriszta Kép Mi az a szomorú fej az üzeneted végén??? Ejnye! Eddig olyan szépen kibírtad, alig hallottunk rólad, inkább a többieket biztattad.
A holnapi nap hosszú lesz, de valamennyire megrövidítheted, ha elfoglalod magad. Az este otthon a párod társaságában meg csak kellemes lehet, aztán picuri alvás után máris ott az a fontos reggel. Kép
Drukk holnap neked is megy. ++++++++++++++++

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Reno!
Sajnos nekünk sincs fagyibabánk! Kép
Örülök,hogy már ilyen pozitívan látod a dolgokat csak így tovább és meglátod meglesz az eredménye! A laparral szerintem várjál a következőig!

Fea!
HOlnap nagyon szorítok neked!!!!!! Kép

Lara!
Pihenj nagyon sokat! Nagyon jó, hogy így fejlődtek a babók és még fagyi babais! Nem semmi nagyon ügyik vagytok!

Woodi!
Tök jó, hogy mostanában ennyit tudsz jönni! Krizsa minden további nélkül megcsinálja az uh-t? Mikor mész?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Woodi,

Nagyon köszönöm a bátorítást, próbálok erős lenni, csak tudod, nem akarok tul nagyot koppanni. Azért még most is nagyon bízok a sikerben, mialatt a lelkem is edzem, mi van ha mégse.Szerencsére ti mind itt vagytok nekem, és ez nagyon fontos ! Ha tényleg sikerül, abban ennek a kis csapatnak oroszlánrésze lesz KépKép

Reno,
Hát, akkor sajnos tovább kell lépned, mint mindannyiunknak időről-időre, lépésről lépésre. Az út végén biztos hogy ott várakozik a te babád isKépKép
Mit jelent az hogy eredettől vannak elzáródva ? Honnan tudják ? Nekem semmit sem tudtak mondani, hogy mióta és miért voltak elzáródva, se azt hogy nem fog-e újra elzáródni valamikor....Csodák pedig gyakran történnek Kép

Fea,
Örülök hogy már jobban vagy, ügyes legyél holnap és egyél-igyál, ahogy azt szakértőink tanácsolták ! ( A halk kívánságokat is szívesen fogadom KépKép)

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Zsebi!

Tudnál nekem E-mail címet adni?

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Sziasztok!

ZsuKép
köszi a bítzatást. Az az igazság, hogy mi még semmit nem tudunk arról, hogy mi okozhatja a párom rossz eredményét (rossz alatt 2-3 db-ot kell érteni a mikroszkóp teljes látóterében. Találkozott már valaki hasonló eredménnyel????).
A dokim, aki a lombikot fogja csinálni, mikor rákérdeztem, hogy ő mit gondol, azt mondta, hogy elmehetünk urológushoz és vizsgálódhatunk, ha akarunk, de nem akar hitegetni azzal, hogy ezel változtatni tudnak. Mi azért megpróbálunk mindent, de még nagyon az elején vagyunk ezeknek a vizsgálatoknak. Szóval most elindítottuk a lombikot és párhuzamosan az oknyomozást is.
A Macát még nem próbáltuk, eddig csak ginseng kapszulát etettem a párommal, de a napokban én is beszerzem neki a Macát is.

KrisztaKép
nagyon drukkolok és tessék egy picit bizakodni!!
Nagyon kéne már valami jó hír!!

LaraKép
nagyon ügyesek ezek a petécskék! Szorítok ezerrel, pihenj sokat, aztán várjuk a jóhírt!!!


Úgy látom nagyon sűrűsödnek a január-februári lombikok, reméljük lesz babaeső is!!!
Puszi mindenkinek
Stella

Kép
stella9
 
 


Kriszta!
Amennyire én tudom, az elzáródás különböző mérvű lehet. Valakinek, ugye csak az egyik, valakinek csak a végé, míg másnak csak a közepén van összenövés vagy letapadás. Sajnos nálam a legrosszabb, ami történhetett, hogy mindkettő lezáródott már a hüvely felől, tehát el sem tudott indulni a folyadék. Azt is most tudtam meg, hogy éppen ezért fájt nekem annyira a HSG vizsgálat, mert a nyomás hatására csak feszültem belülről. Ezért van az, hogy akinek átjárhatóak a vezetékei, kevésbé fájdalmas a vizsgálat. Én tudom, hogy mikor és mitől záródott el, ha érdekel, pü-ben megírom neked. Legalább elterelem egy kicsit a figyelmedet. Kibírtad, hogy eddig nem teszteltél? Ha lenne most rajtam kalap, megemelném.
Zsebi, azért korántsem vagyok olyan jól, mint szeretném, azt hiszem "utro" elvonásom is van, úgy beépült az életembe... Tény, hogy a hormonok játszadoznak velem, reggel is sírva ébredtem, úgy is aludtam el, pedig egyáltalán nem gondoltam semmire. Még nem jött meg rendesen, most már nagyon várom, legyünk túl rajta.
reno
reno
 
 


Reno,
nagyon-nagyon sajnálom.

Kriszta,
hogy vagy? Mi lett az eredmény?

Zozó,
sajnálom ami veletek történt, tényleg nagyon elkeserítő.

Zsebikém,
az én párom 3*2 Macát szedett, ahogy a gyógyszertárban javasolták.
Remélem, hogy a kis egérkék tényleg erősen kapaszkodnak és még 9 hónapig bent is maradnak Kép

Fea,
minden ok lesz ma és a srácok is nagyon ügyesen megtalálják majd a petikéidet. Ne aggódj!

Stella,
nálunk is elég rossz volt a helyzet, alig 1-2 srácot találtak a lombik előtti vizsgálatnál. Bár szerintem nálunk változó, mert az első vizsgálatnál egy fokkal jobb volt a helyzet. A lombiknál nem tudom, milyen lett a spermakép, de mind a 6 pete megtermékenyült és a legrosszabb is 6 sejtes volt. Lehet, hogy a Macának is volt ebben szerepe. Ártani nem árt, ha meg használ is az külön jó.

Köszi mindenkinek a drukkot, mi is gondolunk mindenkire!

Na megyek vissza pihizni, este még benézek.

Pusz:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?