Rékus,
Nagyon ügyi vagy a tornával és hogy ennyit fogytál már.
Rosszul hangzik amit a bárány himlő oltásról írtál
Én sem voltam még himlős és terveztem, hogy beoltatom magam még a következő baba előtt, de akkor ezek szerint hiába?
Iceberg,
Gyönyörű virágot szúrtál be ide!
Ne paráztasd magad azon, hogy a tejcsi hiánya miatt betegedett meg! Niki pár hetes korában megfázott, vagy elkapott valamit és ugye csak anyatejes volt, tehát lehet akkor is taknyos lenne, ha csak anyatejjel etetnéd. Ne aggódj!
Mik esnek meg veled! Milyen bogarakat tartotok?
Vigyázz magadra te nő!
Andinet,
Ez nem semmi! Micsoda egy önkormányzat van ott ZEG-en?! Máris elgondolkodtam a költözésen.
Cherryke,
Ne aggódj, nem lehet minden nap egyformán éhes Hunorka. Te sem eszel egyformán mindig. Most más érdekelte inkább. Ismerősöknél látom, hogy amikor már járnak és minden más sokkal érdekesebb lesz akkor esznek csak igazán keveset, mert nincs idejük rá.
Ez az öltöztetés tényleg durva! Szegény gyerek, biztosan izzadt.
Mók,
A HPV-t az egyik ismerősünk mondta, aki a 2 lányának akarta beadatni. Nem mondta hány évesek, de szerintem még 16 alatt vannak. Hát igen, voltunk úszni. Annyira nem voltam oda érte megmondom őszintén. 4-en voltunk a kezdő csoportba, mi voltunk az egyetlen újak. Az óra elején az oktató mindent elmondott, mit-miért. Majd kezdtük az órát. Itt már az elején víz alá viszik a babákat. Először jött az arc locsolása vezényszóval. Már ezt is nagyon rosszul fogadta Niki, mert bár itthon gyakoroltuk nem egyszer, de nem telesen olyan testhelyzetben mint ott. Úgy háton fekve kicsit kiszolgáltatottabbnak érezhette magát. Szóval már itt elszakadt a cérna Nikinél és lassabban is tudtuk megvigasztalni mint otthon. Utána az oktatónő vitte víz alá, úgy hogy magától eltartva, vezényszó után lebillentette a víz alá, majd úgy magához húzta és a vállára rakta. Majd egy másik gyakorlaton levitte a medence aljára, elengedte és a kezével kísérte fel a víz tetejére. Volt még lebegés amikor csak a fejét kell fogni a babának, itt ugye nem merült víz alá, de már annyira stresszes volt szegénykém, hogy még ennél a gyakorlatnál is sírt. Éppen az összes baba közül nem Niki sírt a legjobban, de önmagához képest sokat sírt és kevésbé volt vigasztalható. Bár nem csináltunk úgy feladatot, hogy már előtte sírt Niki, hanem csak úgy ha már meg volt vigasztalódva, de mindene estre első blikkre úgy nézett ki az egész, hogy hogyan utáltassuk meg a gyerekkel a vizet, minél előbb. Ami még az agyamra ment, hogy az elején, elmagyarázta a nő, hogy miért sírhat a baba (mintha én nem tudnám, én vagyok az anyja!!!) és felfedezni véltem benne egy olyan eldugott közlendőt, hogy nem azért sír ám, mert a víz alá nyomkodjuk szerencsétlent, hanem azért mert fázik/nagy a víztömeg és szokatlan etc. Ami még zavaró volt, hogy iszonyat hangzavar van, alig lehet érteni az oktatót, abban sem vagyok biztos, hogy a baba hallja a vezényszót, na meg ugye az is más, hogy itthon begyakoroltuk, az oktató nem fogja ugyanolyan hangsúllyal mondani mint mi, tehát csak meglepetésként éri a víz.
Gratulálok Lillának az átforduláshoz! Nagyon ügyi baba.
Mit kaptatok az önkormányzattól??? Mi mért nem?!
Ezt nem hiszem el! Itt fizetjük a rohadt sok ingatlan adójukat, befizetjük a nem létező csatornájukra a pénzt, még egy mocskos utat sem képesek ide b*szni, sárban tolom a babakocsit, járda 2 km-es körzetben nincs sehol. EZ A MOCSOKTANYA ÉRD!
Kicsit ideges lettem...
Linda,
Nem tudom, lehet megpróbálom még egyszer, de annyira határon mozgunk a tejcsivel, hogy tegnap már nagy parámban olvasztottam ki tejcsit is mert úgy éreztem kevés lett neki.
Bár az is lehet, csak hozzátáplálás után ugrok neki megint.
Etus,
Ügyi vagy, hogy futottál. Én talán most azt vállalnám be utoljára. Én valamelyik nap a sógornőméknél játszottam egy Microsoftos kinect játékkal. Nagyon muris volt, először bowlingoztunk, majd valami pályán kellett ugrálásokkal kocsit hajtani, nagyon jól esett a mozgás, mondtam páromnak, kell nekem is egy.
Lynn,
Ez nagyon nagy eredmény! Gratulálok, hogy már csak anyatejezel! Nagyon nagy elszántság kellett hozzá én tudom. Ne aggódj a hízás miatt (mondom én
), ilyenkor szoktak nyúlni, lehet 2 hét múlva, cserélhetsz egy ruhaméretet.