Na végre lementek rollerozni a fiúk....
Ma itthon voltunk, és már az agyamra mentek. Holnap megyünk ládázni, mert mi nem bírjuk bezárva.
Vikó
Virslit főzök vacsorára, megkívántam Lucától.
A csajos farsangos kép nagyon jó. Nektek mindig olyanok a képeitek, mintha csupa móka és kacagás lenne az életetek.
Nem is hiszem a betegségeket...
Edit
Hát engem baromira aggasztana ez a hányós nyavalya. Nehéz elhinni, hogy egy vírus ennyi ideig tart, és nem megy ki, vagy visszafertőz. Diétáztok?
Szerintem ha maradnak oviban még egy évet a fiúk, nem biztos, hogy kell a speciális suli. Csak végig kell menjen a fejlesztés az egy év alatt. Sima elsőben is boldogulnak majd.
Dávid méretei
Mondjuk ti sem vagytok kicsik, így szerintem ez genetikailag adott. A fiúk nálunk is magasak lesznek szerintem, láb és cipőméretből látom, viszont nagyon soványak, Oli ijesztően. Dávid is olyan sovány volt mint a kicsik?
Már akartam írni én is, hogy megemelem a kalapom hogy te még ép ésszel bírod ezt a sok nyavalyát amivel évek óta küzdötök. Ha nekem egy félévben kétszer kell menni a gyerekorvoshoz már idegbeteg leszek.
Nettke
Hát jobbulást a pörcöknek! Mekkora pech, hogy pont a hosszú hétvégén robbantak le. Abigélen voltatok? Hogy tetszett nekik?
Detti
Láttam a facsén, hogy itthon vagytok. Milyen volt Rome?
Vikó
Te nem nyomulsz a facebookon? Nem látlak.
Kata
Decathlonos magasszárú cipőben ládáznak a fiúk. A baj, hogy nem vízálló, így már többször jöttek vizes zokniban. De sebaj, nem veszek nekik túra bakancsot 20 ezerért.
A budaörsi fán lévő láda megvan nekünk is. Késő este sötétben mászott fel Zoli érte, a fiúk lent fejlámpával világítottak alatta neki. Nagy kaland volt.
Jobbulást nektek is. Na akkor holnap nem lesz ládázás ezek szerint.