Új privát üzeneted érkezett!

MACS: talán jobb is ha ilyen őszinték a dokik, mint sem hogy a szülőnek kelljen találgatni. Megőrjített a kórházasdi, mikor úgy éreztem senki sem tud semmit, és kb mintha a Dr House-ban lettünk volna minden percben mást mondtak :(

Mindenki hősnek tart, hogy négy gyereket nevelünk, de nekem ti vagytok a hősök ZSUZSKO, MEZI ÉS MACS. Ennél keményebb szerintem nem igen létezik!

VICA: hát nekem is pont ez volt. Nagyon bent kellett még maradni a babóknak, mert nem volt hely épp a PIC-en. De aztán nem is kellett hála Istennek!
Hát hogy őszinte legyek, nekem kicsit jó is volt, hogy nyugtom van. Szeretem a lányokat, de akkor már nagyon sok volt a pörgésük, és jó volt kicsit nyugiban nyomni és a babákra készülni. Meg tudtam jó helyen vannak anyumékkal!
Remélem hogy átéled a természetes szülés csodáját megint! Én is úgy szeretném csak még egyszer...

Kata
labkat
 
 


Zsuzskó küldtem a blogot. pussz

Maccs
vörösmacska
 
 


Labkat: hát nekem nagyon hiányoznak a fiúk 8) , pihenni is tudtam otthon, bár tény, h nem ennyit mint itt. jövő héten lesz Bálint két éves, azt sem tudom megünnepelni rendesen ...

Macs: én követtem anno az eseményeket Nálad, mindig olvastam Eszter hsz-eit. Megsirattam Kittikét amikor angyalka lett, nagyon erősek vagytok!!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 

 
 

Vica: na azt én is elég nehezen viseltem volna, ha karácsonyunkat bent töltöttük volna. Főleg úgy, hogy a srácok még pocakban lettek volna. Necces volt, mert ugye 24-én töltöttem a 37. hetet, és 31-én a 38. Azt beszéltük dokival, hogy ha nem indul meg addig, a 37. héten megindítja. De aztán jöttek 16-án, és 20-án mentünk már haza. Bár bevallom úgy vonszoltam magam. A hatalmasra szétnyúlt hasfalam rálógott a sebemre. Rémes volt. Csaszisoknak egyébkén ajánlok ilyen esetben valami hasfogót, mert ha szép nagyok lesznek a babók, az bizony jól jöhet, mert nekem sokat segített. Csak egy bandázs félét csináltam, ami elég szűk volt ahhoz, hogy tartsa a bőrömet, de nem volt túl feszes sem, se túl merev.

Kata
labkat
 
 


Kedves mezi, maccs, csajok!
Nagyon sajnálom, ami veletek történik, gyakran olvaslak benneteket.
Sajnos én is találkoztam az istenhegyi klinikával, a doktornővel. Nekem is az a tapasztalatom, hogy kissé jégcsap a nő, mosolyt eggyüttérzést nem nagyon találtam nála, de tárgyilagosságot ill. precizitást igen.
Maccs, elküldöd nekem is a blogodat? Mi is "szembesültünk" a lehetőségével, nálunk végül a patau lett a "nyerő" :(
Szóval, kitartást, jó egészséget mindnekinek!
Kukucsi

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


Kedves mezi, maccs, csajok!
Nagyon sajnálom, ami veletek történik, gyakran olvaslak benneteket.
Sajnos én is találkoztam az istenhegyi klinikával, a doktornővel. Nekem is az a tapasztalatom, hogy kissé jégcsap a nő, mosolyt eggyüttérzést nem nagyon találtam nála, de tárgyilagosságot ill. precizitást igen.
Maccs, elküldöd nekem is a blogodat? Mi is "szembesültünk" a lehetőségével, nálunk végül a patau lett a "nyerő" :(
Szóval, kitartást, jó egészséget mindnekinek!
Kukucsi

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


Elnézést a dadogós figuráért!
Nem volt szándékos :wink: :lol:

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


Wicca!
Ti már eléggé előre jártok, nem lesz szükség arra a PICre.

Mezi, Maccs, Zsuzsko!
Csak egyet érteni tudok Katával: ti vagytok a hősök. Nem tudom, hogy lehet ezt kibírni... Veletek vagyunk, lányok!!!

(OFF: Zoli, ha olvasol, elhagytam a telefonom, ha minden igaz, holnap intézzük az újat, ha lesz új szám, szólok).
vovanda
 
 


Mezi! :cry: Zsuzsko és Macs!
csak csatlakozni tudok az előttem szólókhoz, nekem is mindenki elámul a 6 gyereken (kivéve aki hülyének néz), de a hétköznapi hősök az én szememben Ti vagytok. hiszem, hogy mindenki olyan puttunyt kap, amit elbír, de azt hiszem a Ti erőtöket atlasz is megirigyelhetné, és én ezt nagyon tisztelem. És a párotokat is a háttérben, meg az egészet, ahogy végig csináljátok. ezek a szavak megint snasszak lettek, napok óta gondolkozom hogy lehetne szépen leírni amit szeretnék, de hát vannak dolgok, amikre nincsenek szavak. Ilyen számomra a ti helytállásotok, és kívánom, hogy mindegyikőtök hite szerint kapjon annyi külső, felső támogatást, hogy tovább is bírja ilyen példa értékűen!

claire
claire
 
 


Wica!
Hű, jó sűrűn vannak ezek a babók, eddig nem is figyeltem! Jobb is, ha most "rápihensz", leszstrapa bőven!
Elhiszem, hogy hiányoznak, nekik sem könnyű. Az enyémek nagyobbak, de az őszi kórházasdinak a hatását még most is érzem rajtuk :(
Nekem is két egyes szülött után jöttek az ikrek(mármint az első páros :D ), és ilyenkor sokkal jobb az esély a végig kihordásra, azt mondták, meg a normál szülésre is. És be is jött!
Remélem neked is befog, drukkolok, szerintem ez már a célegyenes, legalább is ami a "terhesség futamot" illeti.

Claire
claire
 
 


Hát én megint nem unakoztam .
Tegnap du-án már éreztem, h fáj a torkom. aztán rázott a hideg, este 10-re 39 fokos lázam lett. kaptam rá algopyrint tabiban meg augmentint a torkom miatt. algo nem hatott egy órán belül, ezért megvizsgált az ügyeletes doki nem-e indul be a szülés, aztán megnézték ilyen kéziküytüvel a bébik szívhangját majd átküldtek NST-re, mert túl gyorsan vert a szivecskéjük. 190 volt szinte végig mindkettőjüknél, egyre mindenki csak azt kérdezte a szülőszobán, h hány hetes vagyok. gondolhatjátok, h ekkor azért elkezdtem becarni !! no ezután bekötöttek infúziót, benne algo-val. hát nagyon nehezen, de lement a lázam (kb. fél 3-ra), mindeközben pedig áthelyeztek egy olyan szobába ahol egyedül vagyok. ma még nem volt lázam szerencsére, babóim viszont nem mocorognak annyit amennyit szoktak, ráadásul én ki sem mehetek most a szobából, h kicsit megjárassam magam, de legalább van egy terasz!

Labkat: nagyon tudták a skacok mikor kell jönniük ;)!!

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Wicca!
Nem tudom, mi van ezen a télen, én december óta ötödször vagyok beteg, és már nagyon unom. Jobbulást neked!!!
vovanda
 
 


Wicca!
Persze, h gyors a szívük, tied is az, ha lázas vagy. vigyázz magatokra, gyógyulj meg, a mozgásukról számolj be a viziten, de az is lehet, h csak kipihenték a rágyorsulást. vagy készülődnek kifelé? Mondd nekik, h még egy kicsit húzzák odabent, mindenki jobban jár úgy. de ne izgulj, már akkor sem komoly, ha meg akarnak születni, de szerintem nem fognak!
Gondolok Rátok! Claire
claire
 
 


Vica: nagyon bízok benne, hogy nem leszel jobban beteg! Tantum Verdét ajánlani tudom, bár ha antibigyót kapsz akkor tán felesleges is.

Egyébként csajok, nekem is szinte minden második héten kicsit kapar a torkom. Srácok hasa megyeget olykor, hánytak is párszor már jó pár hete, és volt némi hurutosodás, aztán egy napig magasabb láz is, Vera ma este fejfájásra panaszkodott, de nincs láza. Hála Istennek semmi kórházasdi, de tényleg olyan gáz, hogy így támad a vírus. Én őszintén elgondolkoztam, hogy oltatok...

Jajj sír valaki...

Kata
labkat
 
 


Köszi csajok! ma pótolták a lurkók a mocorgást :lol: :lol: :lol: , most meg épp csuklik Eszterke. ma benn volt a dokim, hát nem lebetegedett ő is?! tényleg sok beteg és betegség van :? :? :? és mivel mindenki tart az influenzától, nagyon gyorsan rámondja, h biztos az!

Labkat: az influ ellen oltatnál? vagy van speckó légúti fertőzések ellen?

volt ma (is) NST, ezt már két naponta csinálják nekem. dokim azt mondta nagyon szuper :D! egyébként pedig az összes szülésznő akivel eddig beszélgettem, mind azt mondta, h szép súlyban vannak már manók a pocakomban (2300 és 2100), szval nincs mitől tartanom :D (már ami a súlyukat illeti) :D :D :D

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Wicca: jobbulást : )
Én is lázas voltam múlthéten :( És ugyanígy torok kaparással kezdődőtt.
de én azóta se jöttem ki a betegségből,de ez már tart egy hónapja.
Babáknak tényleg szép a súlyuk :)

Egész eddig feküdtem,hátha kitudom feküdni,a hagyma tea kisebb csodát tett. Ma csak egyszer jött rám a köhögési roham.
De ezek a köhögések olyanok,hogy komolyan félek kiköhögöm a babákat,a fejem már nem is vörös közben hanem lila és alig múlik el.
De haladás,mert eddig naponta ugy óránkét volt egy 10 perces köhögés. Ma már csak egy volt. Remélem nem jön vissza.

Meg kedden megyek dokihoz. Remélem nem szedek össze újra valamit :? Mert múltkor is így volt,hétfőre jobban lettem, kedden elmentem hozzá,csütörtökön már fájt a fejem a fülem a torkom....

Na majd elválik :)Addig is további szép htvégét nektek :!: :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
veryhappy
Szigethalom
 
 


Veryhappy!
Most jut eszembe, hogy a terhességem elején én is köhögtem vagy 3 hétig, ráadásul úgy, hogy bevéreztem a 8. héten. És én is azt gondoltam, hogy bajuk lesz. De nem lett semmi, ne izgulj, nem lesz baj.
vovanda
 
 


Sziasztok,

Vica 22.36 és 22.39-kor megszült császárral.
Bogi 2180g 49cm, Eszter 2370g 51cm-rel jött világra!
Mindenki jól van, sír-rí
Átszállították őket még délután a Sote 1-re, mert Fehérváron nem volt hely a koraszülött osztályon, tehát a csajok ott születtek, ahol Ő

Fotókat holnap tolok, jóccakát!

Gábor, a férj

(nem tudom hova szokott írni, ha eltévedtem, megköszönném, hogy bemásoljátok ahova kell, köszönöm!)

Szép napot!
Vica
wicca
 
 


Sziasztok!
Gratula, ott tényleg jó kezekben vannak, ha jól értem még egyben vitték át és ott szült!
Két kis stramm lány, remélem hamar mehetnek haaza!
Claire
claire
 
 


Zsuzskó Ti jól vagytok? c
claire
 
 


Wicca és Gábor!
Jó ilyen hírekre jönni, és igen, jó helyen jársz!!! Gratulálok, nagyon szép méretekkel születtek a bébik!!! Majd kérünk képeket és híreket a családról!

Zsuzsko!
Hogy vagytok?
vovanda
 
 


Sziasztok Topiklakó!

Ha még ma kommentelsz, holnap a Tiéd lehet a Figurka Design álommanója a Babanet kommentelős játékán!

Kép

Például bakiparádét tartunk szülőségből itt! Ha Neked is van mókás bénázás a tarsolyodban, oszd meg velünk!

Folytatódik a Születésnapló is! K. immár a 30. héten jár, és cseppet sem unatkozik.

Talán végre tényleg szabályozva lesz az otthonszülés! Te kipróbálnád? Szerinted milyen alapvetéseket kellene belevenni a törvénybe?

Egyre több az olyan gyerek, aki nem szeret olvasni. Íme, néhány tipp, hogyan neveld olvasóvá a kicsit! Ha vannak további ötleteitek, mi kíváncsiak lennénk rá!

És továbbra is várunk Facebook csoportunkban mindenkit, aki még nem csatlakozott!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!
Én még januárban váltottam itt néhány levelet,igaz nem sokat,már a terhességem végén voltam. Azóta nem sokat tudtam benézni,de most nagyjából visszaolvastam,mik történtek. Hát, őszintén szólva itt ülök és a könnyem kicsordult...nem is tudok mit mondani,mindenkinek részvétem aki sajnos érintett és csak erőt és kitartást tudok kívánni!

Azért is akartam most írni,hogy megosszam az örömöm,- veletek ikresekkel- de igazából így most nehéz:( Viszont lehetek én egy példa a kevésből,hogy ilyen is van.
Szóval febr. 19-én reggel 9 órás oxitocinos vajúdás után megszülettek természetes úton a babócáim, 2 fiú. Levente jött elsőnek 3150 grammal,aztán 5 perc múlva Zsombor 3450 grammal. (ő lábtartással) Igen,hatalmasak,főleg ikrek lévén,de 20.-ára voltam velük kiírva,szóval 39+6-ra szültem! Tehát már 2 hetesek vagyunk,napról-napra minden jobb és -főleg azok után,amiket itt olvastam- csak hálát tudok adni az égnek,hogy nekem így alakult és ők itt szuszognak nekem:)
Ha lesz időm most már be fogok nézni újra,addig is mkinek kitartást,erőt, egészséget és persze hitet,hogy minden úgy alakulhasson,ahogy szeretnétek. Sztem ez rengeteget számít,sok minden fejben dől el.
Wicca,nagy gratula a babákhoz!
bambi9
Budapest VIII. kerület
 
 


Sziasztok!

Wica és Gábor!
Nagy-nagy gratula a (nem is olyan) pici lányokhoz!!!!Sok boldogságot az egész családnak!

Bambi!
Ez igen! Jól megnövesztetted őket! :wink: Sok boldogságot nektek is!
Mutizz róluk képet,ha van egy kis időd!És mesélj,milyenek a napjaitok!

Zsuzskó!
Ügyesek vagytok és csak így tovább! Mi meg srukkolunk nektek és küldjük a pozitív energiáket a következő 13hétre! :lol: Jelentkezz majd holnap is,mi volt a flow-n!

Edit

Kép

Kép
edit73
 
 


Vica (és Gábor)!
Szívből gratulálok!! Végigizgultam a terhességed, és most örülök, hogy rendben megszülettek! Légyszíves, ahogy tudsz, írj részleteket!! Nagyon várom!!

Mezi és Zoli! Bocs, hogy nem tudtam akkor hívni Mezit, amikor a segélykiáltás hangzott, szívesen megtettem volna, de itt húzós heteket élünk (azért amit tudtam, segítettem, csak sajnos hiába).

Ákos mindig velünk is fog maradni. De Olivérben-Olivérrel fog örökké tovább élni is fog: hisz tudom, hogy egy ikres kismamában legalább kétszer annyi szeretet (és aggódás...), van, mint egy egykénél (persze nehéz fokozni, de 4 egyke utáni ikreknél tudom, hogy így van), és most Ákos számára Bennetek "kihordott" szeretetet is Olivér fogja kapni - duplán lesz szeretve.

Ebben amiatt vagyok biztos, hogy mióta végig"éltem" a történeteteket, Maccs blogját végigsírtam egy egész éjszaka, és Zsuzskó Mátéját és egész terhességét - már ennyitől is másképpp fogom meg a saját babáimat is, még jobban áldok velük minden percet, és még jobban szeretem őket. Biztos vagyok benne, hogy Bennetek még sokszoros a hatás, és az ittmaradt ikertestvérben él és "szeretődik" az angyalkává lett másik, jobban mint egy egykének indult babánál - örökre.
zsebibabak
 
 


Sziasztok!

Vica: influ elleni védőoltáson gondolkoztam el. Meglátjuk hogy alakul ez az évünk! Elvileg én most beszedtem valamit, vasárnap a torkom fájt, hétfőn hőemelkedésem volt, ma már csak taknyos vagyok. Ha a gyerekeknél is ilyen lefolyású lesz, akkor nem gond, csak ne menjünk megint befulladás miatt kórházba!

Veryhappy: jajj de jó, hogy azért használ a hagyma tea, bár bevallom, én nagyon szenvedtem, mikor ittam. A gyomorégés miatt meg nyersen nem tudtam enni. Most én is köhögök, de nyilván több mindent szedhetek, mint te. Remélem nem tart sokáig. Infra kabint is bevállalom, amit te sajna nem tehetsz, de esetleg Bioptorn lámpát vagy infra lámpát használhatsz, meg kamillás inhalálást...

KÖZBEN OLVASOM, HOGY MÁR GRATULÁLHATOK WICCA ÉS GÁBOR BABÁKHOZ! :D :D :D Remélem együtt van anyuka a babákkal!


BAMBI: neked is gratulálok a fiúkhoz, tényleg hatalmasak, és milyen jó, hogy természetesen jöttek a világra :)

Kata
labkat
 
 


Bambi! Gratula! az első ikerpárjaim nekem is hasonlóan születtek, 39.hét, spontán induló szülés, oxitocin és természetes szülés, két nagy baba (3240, 3310), és képzeld, 24 :shock: perc volt köztük. a mostaniaknál is szerettem volna így , de végül császár lett! A második babád befordult, vagy lábbal jött ki? nekem az előzők fejjel feküdtek mindketten, jól olvasták a nagy könyvet, h az a legjobb, a mostaniak fej-far összeállításban voltak, de amikor az "A"-t kivették, haránt fordult, nem bántam, h ezt nem egy hüvelyi szülés közben dobta be!
Jól tudsz szoptatni?

Vica! Jól vagytok

Zsuzskó! hosszúak a hetek, de megéri! Hajrá!

claire
claire
 
 


Sziasztok!

Wica és Gábor!
Gratulálok a babákhoz.

Zsuzska!
Hogy vagytok! Milyen lett a flow! Milyen most bent a helyzet?

Veryhappy! Mikor lesz az UH?

Vörösmacs! Te mivel feküdtél bent, hogy nem engedtek haza? Ki volt a dokid? Küldenél nekem is hozzáférést a blogodhoz?

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76
 
 


Claire!
Nekem is fejvégűek voltak, amikor szülni mentünk (felvételen volt UH), aztán Réka valamikor a műtőasztalon farral fordult. És szerintem is jó, hogy ezt nem spontán szülésnél adta elő...
vovanda
 
 


Kukucsi, az istenhegyin nem a SOTE I-es Hajdu Júlia van, hanem az Hajdú Krisztina és genetikus, ez meg neonatológus gyermekkardiológus. De az tény, hogy mindkét Hajdú nagy koponya a saját szakterületén. Én is voltam 14 hetesen a Hk-nál is.
Bambi hatalmas gratula nektek is :-) Ez igen! :-)

Wicca hatalmas gratula!!!! :D :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2011.03.08 22:44-kor.

Maccs
vörösmacska
 
 


DE Hajdú Krisztina nekem nagy kedvencem. Nála szültem első kislányomat, aztán a kórház mizériák miatt nem vállalt már terhes gondozást, így a többi gyereket csak genetikailag vizsgálta, de én csípem. Nem is jégcsap, a vége felé már mosolygott is. :)

Hoztam egy fotót, csak úgy:

Kép Gergő és Bálint

Kata
labkat
 
 


Nekem is Hajdú Kr nézte, ő meg egy pasi csinálták a magzatvíz mintavételt, az ÁEk, volt MÁV kórházban.

Csináltam két webalbumot, kiváncsiak vagytok rá, mert akkor megadom a linkjét!

Claire
claire
 
 


Edit! Most nézem, h Dávidod már 14 éves, örület!

Labkat! Nagyon helyesek!
Autóval hogy álltok?

Claire
claire
 
 


Ancsi, én 24 hetesen kerültem be jelentős polihidramnionnal (magzatvíztöbblet), ez később valamelyest normalizálódott, aztán 27. héttől B babánál, azaz Kittikémnél kóros flow. Még csak kezdődő keringéscentralizáció, ezért is sikerült kihúzni a 32. hétig hála. Kittusnál már akkor időnként revers áramlás volt, másnap császár. Dokim az Uh-s osztvez, a Szabó docens, de nagyon meg vagyok\voltam elégedve Bőzével, Csatlóssal, őket nagyon megszerettem.
Zsuzskó mi volt a flowmetrián?

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok :)

Wicca hatalmas gratula és jó egészséget kívánok :!: :!: :!: :)

Zsuzskó,gyere a hírekkel!!!!!!!!!!!!!!! Ma megyek be pont a klinikára :wink:

Kata,van infra lámpám,akkor azt használhatom? Mert ez ügyben is pro és kontrát hallottam. Most ugy ahogy megvagyok,egy hosszabb köhögésem volt éjszaka,de amugy semmi :wink: Olvastam hogy a hagyma tea milyen finom... Hát nem tudom,ugy tele nyomtam citrommal hogy az izét se érezzem :lol:
Kata gyönyörű gyerekeid vannak,olyan édes az a kép;)

Ancsi,tegnap voltam dokinál a cukor miatt és kértem hogy nézze meg őket. éééééééééééééééééééés.....

LESZ MÉG KÉT KISLÁNYUNK

:!: :!: :!: :lol:

Nagyon örülünk neki :) Mind két babára lányt mondott,de azt mondta az eggyikre azért még térjünk vissza.De azt mondta lányok :)

Kocsi témáról én lemaradtam még,Ti milyet néztek? Mi is veszünk másikat,mi a peugeot 807-et néztük,sőt azt is vesszük,ha csak nincs valami jobb ötletetek :)

Viszont tegnapi uh: Fejük nőtt terhességi hétnek megfelőlen,de a combcsont csak 3 mm-ert nőtt 2 hét alatt.Az nem kevés?
tegnapi mérésen volt nekik 22 és 23 mm. Szóval értéken belül vannak,de multkor 19 és 20 mm volt.

Na most megyek mert megyek be a kórházba Dietetikushoz,viszem Lilit is....szép lesz
:lol:
Az az új hogy elengedi magát és letérdel meg elfekszik,lényegtelen hol jön rá,én meg emelni most nem igazán tudom....

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
veryhappy
Szigethalom
 
 


Sziasztok!
Claire, webalbumodat szívesen megnézném, ahogy a vörösmacska blogját is.
Ja, és köszönöm a helyreigazítást, nem néztem a keresztneveket, meg úgy tudtam, hogy HK is dolgozott a kórházban, innen a félreértés. Én a jégcsaposságát, tárgyilagosságát kedveltem, nekem sokat segített, ha nem így jött le, akkor ezúton kijavítom magam.
Azt hiszem Bátorffy a társa neve, nekem nagyon tetszettek, és már eldöntöttem, ha valami szép csoda folytán ismét teherbe esek, oda megyek a kivizsgálásokra, mert sokkal profibban végzik a dolgukat, mint bárhol máshol.
Bambi, gratula a szép nagy fiúkhoz! Nem semmi súlyt hordoztál!
Labkat, huncutok ezek a skacok! Nagyon aranyosak.
Zsuzskó, örvendek, hogy nincs hír! Kitartást!
Verryhappy gratula az újabb 2 csajhoz. Bár még ki tudja mi lesz még?
Nem te lennél az első, akinek mást mondtak, mint ami valójában volt :wink:
Pussz, várom a "hozzáférési" engedélyeket, szép napot, itt már most gyönyörűen süt a nap.

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


Sziasztok!
Mi is autócserében vagyunk, de mi ugye 8 személyesnél kisebbel nem is kezdünk. :lol: Peugeot 807es van apósnak, szereti. Combcsont: nagyon függ attól, hogy hogy mérik. Ne izgulj!

Claire
claire
 
 


Sziasztok!

Claire! Én is szívesen megnézném a webalbumod. Légyszi küldj hozzáférést!

Vörösmacs! Ha lehet a Te bloggodat is olvasnám.
Hát nem volt egyszerű a helyzetetek. Ezek szerint Bőze még ott van. Igaz nagy pajtik Rigó proffal. Én mondjuk nem nagyon bírtam. Nekem emberileg volt bajom vele, viszont azt elismerem, hogy szakmailag szuper csak kevés benne az empátia. Örülök, hogy Neked is jó dokid volt. Viszont mint látom nem volt egyszerű eset, de mint látszik nincs is 2 egyforma eset.

Kukicsi68! Hajdú Júlia Elég kemény, de nekem jó tapasztalatom van Vele. Mondjuk szerintem ő nehezen kommunikál másokkal, értem itt a felnőtteket. Sokszor hallottam folyoson beszélni dokikkal és szülőkkel nagyon rideg és kimért volt, így nagyon féltem mikor mentünk hozzá. Viszont ledöbbentett, hogy amint elkezdett az ultrahanggal dolgozni a és a gyerekről beszélni teljesen megváltozott. Nálunk olyan szeretettel beszélt róluk és olyan kedvesen, hogy el sem hittem, hogy tényleg ő.

Veryhappy! Gratula a 2 kislányhoz. Mikor mész megint UH-ra. Akkor már lehet biztosat tudnak mondani.

Ancsi

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
ancsi76
 
 


Köszönöm miknek a gratulációt! Jól vagyunk,telnek a napok,sokszor nyugiban,de valamiért az esti fürdetés után nehezebb:) Pedig szeretnek fürdeni!De estére és éjszakára sokszor borul a napirend:)

Claire!Nem semmi,hogy másodszor is ikreid lettek! Megnézzük az albumod!
A szoptatás félig sikeres csak,mivel Leventém kis ügyetlen és türelmetlen és nem tud ráharapni a cicire.Vagyis csak azt tud,harapni:) Nagyon fáj! Így ő leginkább lefejt tejet kap ill. tápszeres kiegészítést is. Viszont Zsömi csak cicizik. Ő egy cicipók:)
Megpróbálok képeket felrakni: Kép
Kép
Kép


Autós ügyben: mi is vásárlás elött állunk,olyan kellene amibe minden befér. Mint persze mkinek:) 2 gyerek hordozóval befér hátra,de nekünk a babakocsi problémás a mostani autónkkal. Meg persze a babakocsi is. Azt hiszem egyedül a Jané Twin two amivel közlekedni tudnék és átférne-beférne mindenhová...tapasztalatok? Vagy más ötlet?
Na szaladok etetni![/img]
bambi9
Budapest VIII. kerület
 
 


Köszi Zsuzsko!

Na azért tudtam ilyen gyorsan vissza jönni,mert apa eteti Levit:)
Claire!
Nekem szinte végig fej-medence fekvésben voltak,Levi volt fejfekvésben,aztán az utolsó héten Zsombor is befordult fejjel. De enélkül is természetes szülésre készültünk a dokimmal,mert így is bevállalta volna. Persze ez így jobb volt. Vgayis csak jobb lett volna,mert amíg Levi kibújt,Zsombor visszafordult. Ráadásul aztán nem is farral,hanem lábtartással jött ki,tehát kicsúzdázott:) Így az ő születése kicsit stresszesebb volt,de nem történt baj,kicsit oxigénre rakták és egy órára inkuba megfigyelésre (Levivel együtt hagyták,hogy ne válasszák őket el rögtön egymástól), csak ezután kaptam meg őket.
De ahogy hallom másoktól doki függő,hogy milyen fekvéssel vállalja a természetes szülést. Mint ahogy az is,hogy van akinél az ikrek eleve scak császárosok lehetnek. Neked miért lett a második császár?
bambi9
Budapest VIII. kerület
 
 


Hajrá Zsuzskó, nagyonjóóóóóó :D :D :D örülök, hogy rendben vagytok :D :D :D :D Hurrá hétvége :lol: :lol: :lol: :lol: továbbra is druukkkkkk :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:


Bőzét én nagyon megszerettem, szept 1-től jött vissza osztályvezetőnek, Csabát váltotta, nem tudom, hogy még ott van-e. Én nagyon megszerettem emberileg is, velem-velünk nagyon sokat foglalkozott, talán többet állt az ágyam szélén, mint a saját betegeinél. Én nagyon sokat köszönhetek neki, emberileg is csúcsszuper volt velünk. Volt, hogy ha ügyeletes volt és nem lett jó Kitti ctg-je, feljött az osztályra, behívott az orvosiba és átbeszéltük a dolgainkat, az esélyeket, orvosilag és lelkileg is. Nagyon-nagyon vigyázott ránk! Nagyon sokat köszönhetek neki, dokimmal nap mint nap konzultáltak rólunk, igaz a referálón is állandóan terítéken voltunk.

Maccs
vörösmacska
 
 


De aranyosak! Micsoda tüdő van ott! :wink:
Láttatok már albumot, vagy csak én értettem félre :? :shock:
Szóval szívesen "szemezgetek", persze csak ha adtok hozzáférést.
Pussz, szép estét

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickersLilypie Kids Birthday tickers
kukucsi68
 
 


Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődést, mindjárt megpróbálom betenni ide a linket!

Zsuzskó! :D nagyon drukkolok. Én találkoztam ikres futamaim alatt egy anyukával, akinek az egyik babáját "redukálták", mert nagyon súlyos rendellenességei voltak, csak vhogy nem halt el, és ott is aggódtak, mi lesz a másikkal, de amikor én találkoztam vele, minden OK volt ,fejlődött rendesen a másik.Remélem Gyurival is így lesz, kiheveri amennyire lehet ezt a traumát.

Labkat! nem tudom írtam-e, de nagyon helyesek a srácok!

Bambi!
Az én régi dokim is "bevállalós" volt, de a mostanival is rendes szülésre készültünk, ő is azt mondta, h mivel az "A" fejjel van, meg lehet őket szülni. Csak aztán nem haladt a dolog előre, az oxitocin már a maxon volt, de úgy sem volt elég. Utólag is azt hiszem jó volt így. mert Joni vagy beakadt, vagy a köldökzsinór volt rövid, de nem tudott lejönni, császáron is alig tudták levariálni. Noémi meg fent dekkolt a bordám alatt, és amint kivették Jonit, keresztbe fordult.
Hajnalban f4kor kezdett elfolyni a magzatvíz, és du f3kor szedték ki őket.
claire
 
 


Linkek:
picasaweb.google.com/115226517621379541092/NehanyKep2010bol?authkey=Gv1sRgCP7vzejF-KjLuQE#

Ez az egyik, ....
claire
 
 


Ez így nem működik. :evil:
claire
 
 


claire
 
 


claire
 
 


Sziasztok!

Zsófi:
A hajasbaba a Zsombor,a kis kopi (vagyis szöszi) a Levente. (Pufifánk és Törpicsek)
Nem tudom kitől lehetne segítséget kérni,a kórházban a csecsemősök nagyon aranyosak voltak,foglalkoztak velünk,mert látták,hogy Levivel nem könnyű. Azt hittem én vagyok a hülye és a türelmetlen,hogy nem sikerül őt rendesen megszopiztatni,de ők is azt mondták,hogy tényleg nem egy egyszerű eset,nagyon hamar ideges lesz attól,hogy nem tud ráharapni és amikor elveszti a fejét, (kb. 1 perc alatt),na ott mindennek vége. Úgy csinál,mint a képen:) De tanácsolták persze,hogy azért próbálkozzunk,mutattak is egy-két dolgot,de nem megy:( És igazából már akkor is lelkiismeretfurdalásom volt,hogy csak a Zsömit tudom etetni...nagyon sz@r érzés,olyan mintha megkülönböztetném,pedig nem. És amikor egy-két családtag néha felveti,hogy jó lenne a Levit is ciciből etetni,na akkor tök ideges leszek,mert ezt én is tudom,de mit gondolnak,azért nem csinálo9m,mert őt nem akarom,vagy mi? Egyébként a kis nyelve mindig fent van a szájpadlásán és sztem ez a baj főleg. Járt valaki így? Tényleg szívesen fogadok tanácsokat. Mindig úgy ráharap a mellbimbómra,hogy szó szerint sírva fakadok. Félek,ha sebes lesz,még Zsömit sem tudom etetni. Nehéz ez mindenhogy...lelkileg is.


Claire,belenéztem! Hihetetlen aranyosak mindannyian,tényleg! Ez aztán a "kis" család:) A picik mennyi idősek?
A köldökzsinór egyébként nálam is a nyakuk köré volt tekeredve,mint az a szülésnél kiderült,de az enyémek jó hosszúak voltak...így ki tudtak bújni és nem akadályozta őket. Utólag ezen beparáztam,de mondták,hogy igazából rengeteg babónak a nyaka körül van a köldökzsinór,de ha az elég hosszú akkor engedi őket. A baj akkor van ha túl rövid vagy ha hurkot "csinálnak" rá. Szóval te tényleg így jártál a legjobban. Az oxit nálam is jól feltekerték,amikor utoljára ránéztem,200-ason volt. Hát azt nem felejtem el...Engem este 3/4 11-kor kötöttek rá és reggel 3/4 8-kor lettek meg. Folyamatosan rajtam volt:( Persze megérte!!!

Na pusz
bambi9
Budapest VIII. kerület
 
 


Claire: Autóval sehogy sem állunk. Használjuk, és csak olyanok jelentkeztek, akik ügyvédi papírral akarták átvállalni a hitelt, de nem kellett nekik rendesen. Ha a benzin árak így alakulnak, akkor meg esély sincs rá, hogy eladjuk. De már nem izgat annyira!
Nagyon szépek vagytok!!!

Veryhappy: arcra és mellkasra szerintem mehet az infra lámpa. Pocakot kerüld, szóval valahogy asztalnál csináld, és a pocak legyen az asztal alatt.
Még két kislány, akkor már kettő van vagy csak Lili??? (bocsi ha már írtad, de tök az agyam) Gratulálok amúgy :)
Kocsi ügyben mi kissé meg vagyunk lőve, mert hiteles autónk van, amit még kisebb lánykánk születésekor vettünk, most idén lesz 4 éves, és nem sok a törlesztő, de hát nem férünk el benne, mert Skoda Octavia, és szuper lenne három gyerekkel, de hát többen lettünk. Claire ajánlott kisbuszt, és eleinte a hétszemélyeseket néztem, de mivel ha véletlenül állapotos lennék, benne van a pakliban, hogy megint ikreink lesznek, ahogy nekik, így inkább 9 személyesben gondolkozunk. Opel Vivarot néztük, mert aránylag olcsó a 2005-2006-os évjárat (értsd, ezt is hitelre vennénk 20-25% önrész befizetésével, csak már forint alapon), de hát amíg nem viszik a Skodát, nem tudunk lépni, mert két hitelt nem fogunk bevállalni. Elvileg van két autónk (férjnek munkába járásra vettünk egy Suzukit ami a maga körében fullextrás, de azért mégsem családi autó és hát nem mai darab).

BAmbi: cukik a srácok. :) Nekünk épp eladó egy Skoda Octavia, ha érdekel. Bár nem kombi, de nagy a csaomagtartó, csak épp mi már nem férünk bele!

Kata
labkat
 
 


Bambi!
köszi :D a legkisebbek 7 hósak, a másik ikerpár 7 éves lesz mindjárt a két nagy fiú 12 és 10 éves.
Szopi: tulképpen személyestanácsom nincs, mert minden gyerekem szopi bajnok.
De: tuti nincs a nyelvféke lenőve? Nálunk a nagyobb ikerpárból Ádinak a szülészeten vágták fel, és mondták, h akadályozhatta volna a szopiban, meg később a beszédben, de van ahol nem vágják fel helyből!
Másik: próbáltad, h kicsit eteted cumiból, és amikor még éhes, de már nem annyira, akkor mellre tenni, ha tudod melyikből jön jobban, akkor arra?
És végül LLL= La Léche Liga, vannak szoptatási tanácsadóik, őket kéne megkeresni. Van honlapjuk is.
Bocs, ha ezt már mind próbáltad, én meg itt okoskodom :oops:
Claire
claire
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?