Sziasztok,
Nekem Olaszország nem az Adriai tengerpartot jelenti
Toszkána, Róma, és lenn, délen Positano, Nápoly... Na, én ott találkoztam az igazi olasz életérzéssel. Ha tehetném, Toszkánában vagy a Comói tó mellett vennék egy kis házikót
Tény, hogy sokkal messzebb van, de útközben 1 éjszakát meg lehet szállni, és annyira, de annyira más a feeling pl. a Sorrentói félszigeten, mint mondjuk Bibionéban vagy akár Riminiben. Bár már Rimini környékén is lehet találni olyan igazi kis olasz városkákat, de északon nem igazán találtam ilyeneket.
Egyébként két éve, amikor Riminiben voltunk, megszálltunk Udinében, és nem kellett egyhuzamban levezetni 800 km-t gyerekekkel.
Tavaly sajnos kimaradt nekünk is Olaszország (minden évben elmegyünk), de idén duplán bepótoljuk. Szardiniára nagyon kíváncsi leszek, és amiket láttam és olvastam róla, már most tudom, hogy jövőre is oda akarok menni.
Cat,
A Stodalt vagy a Lándzsás útifüvet próbáltad? Nekünk ez a kettő szokott beválni. Meg a Bioptron lámpa. Doki nem jár házhoz nálatok?
Törökországban sem fogtok csalódni (ha jó szállodát találtok), de nekünk már túl drága volt az idén.
Nettke,
Ha gondolod, próbáld meg azt a kempinget, ahol mi is meg Katáék is voltak Krk szigetén. Ha érdekel, akkor utánanézek, és elküldöm a linket.
Meg a Riminis apartman elérhetőségét is elküldöm, ha szeretnéd, úgy emlékszem, hogy ott voltak 5 férőhelyes lehetőségek is. És nem is volt annyira drága.
Rozi az égen. Ez volt a címe a darabnak. Nekem a jelmezek nagyon tetszettek, de a félősebb gyerekeknek lehet, hogy nem jönne be. Az én gyerekeim tátott szájjal nézték végig, de őket nagyon érdekli a világűrös téma. Állandóan a Planetáriumba akarnak menni. Ja, a múlt héten el is mentünk, tudjátok, beszéltünk róla a vacsi alatt:-)
Bernát jobban van, de ma még otthon maradt. Holnap szerintem már viszem oviba.
Detti