Új privát üzeneted érkezett!

panndi, aranyos a pocid :D
Majd én is hozok, bár nekem az elmúlt egy hétben nem igen változott:)

hopihe, én passzolom az apasági nyilatkozatot... Domkánál még érintettek voltunk benne, de már nem. :)

Gyerekkérdés... nálunk is sokszor kerül szóba négyeske... ugye az tuti hogy szeretnénk...de valahogy minél többet kerül szóba a gyerekkérdés, annál többet szeretnék. :lol: Már nem vagyok biztos benne hogy 4-nél megállnánk... :lol:


Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Panndi
Nagyon kerek :) Jó szórakozást estére!

Pihe
Sajnos az apaságiról nem tudok semmit, de elvileg nem nagy macera, legalábbis anno nem volt az, csak egy plusz papír.


Ismeri valaki ezt a márkát?
http://www.bababutorbolt.hu/termekek/ba ... id/5_1_636

Beleszerettem :oops:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


csöppke, ezt én is így érzem. Négy tuti lesz, de én inkább az öt felé hajlok :wink:

7 személyes az autónk, tehát öt gyerekkel még teljesen jók vagyunk :) Öt gyerek még elfér a három hálóan. És még csak 28 éves vagyok, még Gáboron kívül bőven van időm kettőt szülni. Szóval minden az öt mellett szól :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 

 
 

panndi :lol:

Igen, én is így vagyok vele.... :wink:

De most Sebestyén után picit dolgozok, aztán majd meglátjuk :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke
 
 


Hú, Lányok, 5 gyerkőc! Nem semmi terveitek vannak! Bevallom, én közel 7 év kihagyás után már most félek kicsit, remélem tudom teljesíteni a feladatot :oops:

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz, először is gratula a félidőhöz!
Másodszor, vicces ez a babakocsi :D Erről is a szobabicikli jut eszembe :lol:, de biztos jó ... nekem nem tünik túl stabilnak, mintha levegőben lenne a kocsi/gyerek :roll: De nem ismerem, csak így a képről ez jut eszembe...

Gyerekek... Hát mi amikor összeházasodtunk, azt mondtunk viccesen, majd öt gyerekünk lesz...Aztán annyiban maradtunk, hogy legalább kettő, esetleg három. Ehhez tartottuk is magunkat..majdnem :D De én/mi nem szeretnék többet... Ha kertes házunk lenne, biztos könnyebb lenne, de így, panelban, nem... Van olyan távoli ismerősünk, ahol 8 gyerek van :roll: Hát, minden elismerésem, én nem bírnám. Persze az is igaz, akiknek 1-2 gyerekük van, azok meg engem csodálnak a hárommal, most pedig majd a néggyel :roll: Én pedig azt szoktam nekik mondogatni, az ember felnő a feladathoz..de akkor sem tudnék még több gyereket elképzelni magam körül :roll:
20140901114303
 
 


És a terhesség: mondjátok, hogy hogy telik az idő..Tényleg, hihetetlen, hogy már a fele lejárt, de én mégsem szeretném "megállítani" az időt.... Annyi minden történhet, én mindig akkor örültem, ha már a vége fele tartottam, mert tudtam, hogy egyre nagyobb az esélye, hogy minden rendben legyen :roll: És igen, várom, hogy már itt legyen a picibaba, pedig tudom, hogy nem lesz könnyű, de akkor is...tartsam a kezemben :lol:
20140901114303
 
 


Sok-sok örülnivalo van :)
Gratulalok a felidösökhöz, Linacska a cukorhoz :)

Addisz, en voltam benne a boltban es nekem nagyon jonak tünt. Szerintem ar-ertek aranyban sem rossz. Nekem csak az volt a problemam vele, hogy 4 kereküt szeretnek, de ez volt az elsö 3 kerekü, ami egy napra elgondolkodtatott :)

Mi ma voltunk orvosnal!!! Vegre, december ota ...
300 g a baba es minden rendben van vele :) Kis pufi arca van! Mondtuk az orvosnak, hogy nem akarjuk tudni a nemet, kicsit meglepödött, azt mondta, mi vagyunk a kivetelek. Egyszer szolt, hogy ne nezzünk oda ... nagy volt a kisertes, de sikerült megallni :wink:
Es most jön a meglepetes ... 1 kg-t hiztam!!!! Hihetetlen! Azt mondta, hogy semmi baj, söt ... siman lehet, hogy csak 5-6-ot fogok :)

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Kiváncsika: a doki mit mondott? Mennyiben nagy gond a három ér helyett a kettő?

Lina: de jó, még akkor a tea sem volt ludas :-)

Panndi: wau. Szép kerek pocak.

Én ma vagyok 23 :-)

Ma Zétivel szabin vagyok itthon, holnap anyósom vigyáz rá. Semmit nem akar enni.... Pedig tolja befelé a Bérest, ami nem kevés étvágyat okoz. Nem értem. Most főzök neki egy kis krumplipürét, meg apának lángost sütök, mire hazajön. Kér valaki :-)

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Addisz,
Gratulalok a felidohoz! :)
Szerintem nagyon jol nez ki ez a babakocsi, biztos konnyu vele utazgatni mert csak 6kg a vaza es minden van hozza! A markat nem ismerem, de ranezesre szupi!
Mi vegul megvettuk az ebayrol a "szobabiciklis" babakocsit :lol: Lehet hogy 1-2 het mulva mar meg is erkezik, mar annyira varom!

Rokakoma,
Orulok a jo hirnek, hogy minden rendben van veled is es a babocaval is :) es le a kalappal elotted!!!! 1KG!!!!! Hogy csinalod?
En + 7kg-nal tartok es probalok nem zabalni, de sokszor nagyon kivanom az edesseget (amit azelott szinte soha), lehet hogy ez jon fel nallam.

Telik az ido....de nehogy leallitsuk! En mar alig varom hogy a finishbe legyek es kezembe tarthassam az gyonyoru es egeszseges Oliviat.
Ma annyira aktiv hogy ilyen meg nem volt! Reggel 7-kor szo szerint kirugott az agybol! Addig kapalozott odabent amig kenytelen voltam felkellni.....a teljes terhesseg alatt nem mocorgott osszesen annyit mint ma.....most is zakatol :lol:

Kép

Kép
ica79
 
 


Netty
ÉN KÉREK!!! Imádom a lángost, fokhagymásan, tejfölösen, sajttal :oops: Csorog a nyálam :)
És gratula a 23. héthez ;)
Ne izgulj az étvágy miatt, lényeg, hogy igyon, esetleg rágcsálnivalóval kínálgasd, nálunk ilyenkor csak az szokott bejönni (dió, ropi stb.)

Rokakoma
Plusz 1 kg! Nem semmi!
De jó, hogy írtál a kocsiról. Én még nem hallottam erről a márkáról, ma láttam először, de mindenképpen szeretném élőben megnézni. Az már biztató, ha csak annyi bajod volt vele, hogy 3 kerekű :)

Ica
Végül melyik kocsit rendelted meg? Küldesz linket?

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Ica :lol: :lol: :lol:
20140901114303
 
 


Langos!!!! Nem er fajditani az ember szivet, aki külföldön nem juthat hozza ...

Ica, en is ugy vagyok vele, hogy barcsak mar julius lenne :)
Egyebkent az a furcsa, hogy az etkezesi szokasaimon szinte semmit sem valtoztattam, a tabla csaoki siman lecsuszik :) Szerencses vagyok ... csak folyton azt hallgatom, hogy jaj de pici!

Addisz! Szerintem erdemes elnezni a boltba, mert nagyon kedvesek. A többi dolog nekem kicsit draga es a design is modernebb, mint amit en szeretek, de minden jo minösegünek tünt.

Kép
Kép
rokakoma2
Budapest XIII. kerület
 
 
 


Netty, én is imádom a lángost, éspedig mindennel: fokhagymás, reszelt sajtos tejföllel (és kis só)! nyami :lol:

Addisz: hát a szobabiciklit rendelte meg! :lol: Hasonlít arra, amit te linkeltél be, csak sok sok tartozékkal, és kék :)
20140901114303
 
 


Ja, azt elfelejtettem írni, hogy én nem tudok lángost sütni :( Legjobb esetben valami ehető akármi lesz belőle, de olyan is volt, hogy ki kellett dobni..de az a mindenes trutymó a tetején, na azzal isteni (és nem érződik, hogy alatta nem is igazi lángos van ..) :wink:
20140901114303
 
 


Kép

:wink:
20140901114303
 
 


Sziasztok!

Nekem ma világvége hangulatom van...hormonok.
Én már a hétvégét, jobb időt, közelgő utazást várom.

Én is néztem már élőben ezt a kocsit. Szerintem a bevásárlóhálója nagyon kicsit. A többit nem néztem meg tüzetesen.
A Stille bolt nekem nagyon bejön egyébként. Persze nem olcsó.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


http://baba-mama.teszvesz.hu/babakocsi_ ... 02603.html

Ezt találtam a teszveszen.
Nem túl jó, hogy 4 hónap után eladja...jó lenne megtudni miért. Bár erre úgysem ad választ! :?

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Lehet, hogy kapta, lehet, hogy már elég nekik egy sportkocsi, ki tudja. Anno Zsófinál a nagy rendes babakocsit csak öt hónapog használtuk, Fruzsinál addig se, szóval simán lehet ez az oka :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 


Hát lehet...
Én is ilyenkor kezdtem az eladást, de inkább nem megelégedettség miatt.
Mivel könnyű, nem értem miért nem használta a sportrészt egyáltalán....na mindegy.

KépKép
KépKép
kfnoémi
 
 


Szerintem ez a babakocsi szó szerint "utazó babakocsi", vagyis jó, ha az ember sokat utazik, autózik, akkor kevés helyet foglal, bárhol elő lehet venni és összeszerelni. De szerintem mindennapos használatra nem elég strapabíró, stabil..DE amint már mondtam, nem ismerem, csak nekem ez jut róla eszembe...Másodkocsinak tökéletes.. :roll:
20140901114303
 
 


Rókakoma: Nálatok nincs lángos? Piacon esetleg? Vásárokban?

Brunhild: Hát a tésztára én is kíváncsi leszek, most vadásztam egy új receptet a neten. Ez burgonyás lőngo9s lesz. Nyersen isteni már most.
:oops: :oops: :oops: :oops: (imádom a nyers tésztát :wink: :wink:

Addisz: nem rossz ez a kocsi. Mielőbb nézd meg élőben is, aztán úgy biztosabban döntesz.

Kificamítottam a térdemet az előbb. Alig bírok ráállni. Megcsúsztam egy pár csepp vízen a konyhában. Pedig a térdműtétwm óta nem nagyon volt térd gondom....
viszont a nagy ijedtségre tudtam magamtól wcre menni :-)

Megérkeztek a pillangóim a gyerekszobába. Már alig várom, h feltehessem őket.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Hát, én is bizonytalan vagyok, hasonló okokból. Nézegettem azóta a neten, több fórumon is láttam eladót, mindegyik alig használt volt. Persze ez lehet véletlen egybeesés is...
Másodkocsinak drága.
Még sosem próbáltam ilyen modern formatervezésű babakocsit, a videón tetszik, hogy pikkpakk össze lehet szerelni, összecsukni, könnyű stb.
De mi nem utazunk sokat, viszont rengeteget sétálunk, járjuk a várost, kirándulunk.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Sziasztok!
Kislányom kiságyát szeretném eladni.
Adatok:
2009-ben vásárolt, nagyon keveset használt (kb. 3x aludt benne), hibátlan Bogi kombi kiságy (matrac nélkül) 176x68x90. Matracméret: 60x120. Anyaga: biolakkal kezelt bükkfa a rácsos kiságy része, laminált bútorlap a szekrény és az ágyneműtartó része, cseresznye színű. Fekvőfelülete 3 fokozatban állítható.
Ajtós, fiókos, dupla ágyneműtartós. Heverővé és szekrénnyé átalakítható. A pelenkázó szabadon variálható jobbra vagy balra. Ár: 35.000.- forint (alkudni lehet:):)).
Képeket tudok e-mailen küldeni még.
További jó babavárást kívánok Nektek:)

Érdeklődni e-mailben lehet: eperke200909@gmail.com
Kép
Kép
Kép
eperke2009
Budapest
 
 


Szerintem is túl drága másodkocsinak, de én annak tudom elképzelni... Ilyen kocsival én a lakótelepen 5 méterenként elakadnék :roll:
Nem tetszik, amit én rendeltem? A Raf-Pol Fenix 3az 1-ben? Az stabilabb, és olcsóbb is....
20140901114303
 
 


Közben úgy illatozok, mint húsvéti locsoláskor :oops: Beragadt a wc-ben az illatosító, kinyomta magából az egész "illatot", és miközben próbáltam kézzel megjavítani, a kezemre is ment egy jó adag rózsaillat, ami kézmosás után is megmaradt :roll:
20140901114303
 
 


Addisz: ha kirándulni jártok, meg rengeteg a séta, akkor nem biztos, h ez tényleg elég masszív. Ha pl sokat mennél kocsival, és csak hébe hóba sétálnál a kicsivel, akkor úgy gondolom, h tökéletes lenne. De már egy nehezebb terepre instabil szerintem.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Holnaptól dolgozom...már sík ideg vagyok :twisted:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:52-kor.
kivancsika
Budapest
 
 


xxx
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kivancsika 2011.06.04 19:52-kor.
kivancsika
Budapest
 
 


Beettem. Isteni lett. Majd szét dőlök. Ablakot nyissátok, küldöm fénypostával :-)

Kiváncsika: És a neten nem találtál róla bővebben?

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Ica79! Írtam neked privit...

Netty81: olvasgattam, talán ettől már kicsit nyugodtabb vagyok. Van aki magzatvíz mintavételt ír, van aki veseelégtelenségre utaló jelet. A dokim kromoszómarendellenességet mondott, viszont voltam még 12 hetesen down szűrésen, ott elvileg rendben volt. Konkrétat senki nem tud mondani :(
kivancsika
Budapest
 
 


Linácska, akkor előtte még tedd fel nekünk a táblázatot, légyszi :) Utána már úgysem lesz nagyon időd..

Kivancsika, én is utánaolvastam, valóban utalhat rendellenességre, de nem feltétlenül...viszont azt írják még, hogy okozhat koraszülést :( Hajdú Krisztinán kivül nincs más szaktekintély, aki megnézhetne? Sajnálom, hogy most emiatt kell idegeskedned, nem lennék a helyedben :( Ugyanakkor úgy gondolom, hogy minden rendben kell legyen, hiszen már túl vagy te is nyakiredőn meg afp-n és genetikai uh-kon, és mindent rendben találtak!

Netty , jöhet Kép
20140901114303
 
 


Kép

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


brunhild,
egyre gondoltunk. még nem olvastam a hozzászólásod, mikor feltettem a táblát :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska :wink: és köszi!
20140901114303
 
 


Sziasztok!

Ma voltam a körzetis kórház genetikai uh-ján.
Itt is lánynak látta a doki a babánkat!!!! :)

Lilypie Fourth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
rekus84
 
 


Rékus Kép
20140901114303
 
 


Rekus gratulálok a kislányhoz. Úgy látom a lányok vezetnek.
Netty nyitom az ablakot, de a receptet ide is felrakhatnád.

Lilypie First Birthday tickers
Lilypie Third Birthday tickers Lilypie Kids Birthday tickers
lucababa75
Szeged
 
 


Néha imádnivaló az Uram :lol:

Kép

Netty, tényleg jöhet a recept, hátha nekem is sikerül ....[/img]
20140901114303
 
 


Képzeljétek, graham kenyér helyett véletlen vajas toast kenyeret vettem. Nagyon hasonló a csomagolása. Persze ez full fehér, jó lágy..., én meg nem vettem észre, és meg is ettem 3 szeletet, ahogy a grahamből szoktam. Meg is mértem a cukromat, és 6.0 lett még az én mérőmmel is. Úgyhogy megnyugodtam, csak nem lehet olyan nagy a gond :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


http://www.nosalty.hu/burgonyas_langos_recept_1163

Én kicsit csaltam, tejölt is tettem bele ,mert 30 dkgval több lett a liszt, és azzal lágyítottam a tésztát.

KépKép

KépKép

KépKép
netty81
Szekszárd
 
 


Brunhild,
Gyonyoru a csokor!
Milyen jo memoriad van :D Igen, az alig hasznalt szobabiciklit (Stokke) vettuk meg sok sok kiegeszitovel az ebayrol, turkizkekben.
Nagyon konnyu vaza van es most meg azt gondolom hogy a tavolsagi buszra sem lesz nehez felrakni, meg BKV-zni is lehet majd vele....aztan hogy tenyleg bevallik-e, az majd nyaron kiderul :lol:
Ha nem vallik be akkor az ABC Design Cobra nevu kocsijara - "terepjarojara" - fogok hajtani (ezt meg eladom, vagy varosinak hasznaljuk)

Langost en sem tudok csinalni, de a Lehel piacon nagyon finomat arulnak
:wink:

Kivancsika,
Megertem az aggodasodat, remeljuk hogy semmi gond nem lesz. Esetleg masik specialista nincs aki megnezhetne a babat? Nogyogyaszod nem tud ajanlani valaki PROFIT? Aprilis meg nagyon messze van :(

Netti,
Gyogyulast Zetinek meg a terdednek is!

Mi ma visszakoltoztunk anyukamekhoz....vege a szamuzetesnek (sajnos)

Kép

Kép
ica79
 
 


Netty
Egyáltalán nincs autónk, úgyhogy elsősorban gyalog, másodsorban bkv-val közlekedünk :roll: Ráadásul sokat járunk programokra, kirándulni, úszásra, nagymamához stb., szóval masszív kocsi kell.
Ablak nyitva, sajt, tejföl előkészítve :wink:

Brunhild
Nekem a Raf-Pol-ok nem annyira tetszenek :oops: Nem tudom megmondani az okát, de valamiért nem akadt meg rajtuk a szemem.
Egyelőre marad a Hauck, mint jelölt, de majd idővel elmegyünk a Babyoutletbe és megnézzük őket élőben.
Nagyon szép csokor :)

Kivancsika
Nagyon sajnálom, hogy emiatt kell idegeskedned, de ha eddig rendben volt minden, akkor csak nem lehet a babával gond! És Hajdú Krisztinán kívül biztos van még egy-két jó szakember.

Linacska
Kitartást holnapra!

Rékus
Gratulálok :)


Voltam védőnőnél, persze semmi érdekes nem történt, kivéve a méricskélést.
5 hét alatt plusz 1 kg jött fel, szóval az elejétől számítva összesen 2 kg! Bár rejtély, hogy mindez hogyan lehetséges (kiváló étvágyam van :)), azért nagyon örülök!

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Linácska :D Holnapra pedig kitartást!

Netty, köszi a receptet, úgy érzem, ki fogom próbálni.... :lol:

Addisz, nem egyforma az ízlésünk, de ez nem baj :) Mondjuk bkv-zni lehet hogy a raf-pol túl nagy, talán Graco vagy hasonló típusú kocsi kéne nektek. De tényleg az lesz a legjobb, ha elmentek egy olyan helyre, ahol sok féle babakocsit ki tudsz próbálni...
20140901114303
 
 



Ez sem rossz (persze más színben :)), a váz csak 4 kg!
http://aprosagokboltja.hu/spd/liteindig ... ngyenes_sz

Ica
A Stokke nekem is nagyon bejön :) Majd számolj be róla, hogy funkcionál, kíváncsi vagyok. Néztem egyet használtam teszveszen, de még úgy is 100 fölött volt, annyit nem akarok költeni most.

Addisz

KépKép

KépKép
addisz
Budapest III. kerület
 
 


Addisz,
Majd beszamolok a Stokkerol, de meg csak a heten valamikor veszik fel a szallitok es onnantol szamitva kb. + 2 het mire ideer. Mar en is alig varom hogy tologassam egy kicsit :lol:
Ha massziv, de konnyu babakocsi kell nezd meg a ABC Design-tol a Cobra-t....nekem ez volt a nagy kedvencem. A vaz is nagyon konnyu, de a mozese ultra konnyu!!! (es oriasi a bevasarlokosara, ami a stokkenak szinte alig van)

Kép

Kép
ica79
 
 


Jó reggelt!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára 20140901114303 2011.05.30 18:50-kor.
20140901114303
 
 


Jó reggelt!

Fruzsi még bárányhimlős, Zsófinak vírusos kötőhártyagyulladása van, egy hét múlva mehet oviba legközelebb (ha csak addig nem lesz bárányhimlős :roll: )

Na így azt hiszem, ennyi voltam mára.

KépKép

KépKép

Kép
panndi
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?