Kory: Hülye az a doki, ha ilyeneket mond. Tuti a lóvéra mennek ott! A végén már kínjában mondhatta, hogy öreg vagy a 32-vel, ne is hallgass rá! Én 32 voltam Andrissal terhesen, férjem 39. A dokim mindig azt mondta, fiatalok vagyunk és a 3 gyereket sem tartotta elvetemült ötletnek. Merthogy annyit szeretnénk. Mondjuk azt nem gondoltam volna, hogy 33 évesen újra terhes leszek
35 felett kötelező a kombinált teszt, de az amnio akkor sem, csak indokolt esetben!!! Tied nem az. Igenis látszott volna eltérés az UH-n.
Rheya: Ha szépen kérlek, leírod nekem hogyan csinálod a tárkonyos ragulevest? Régóta szeretnék csinálni, de eddig nem találtam megbízható forrásból, kipróbált receptet.
Kisbeeka: És azzal a miómával mi a teendő, azt is mondták? Reméljük felszívódik magától, gyorsan.
Sima kézi Aventes mellszívót vettem használtan mindenféle jóval, plusz cumisüvegekkel és kiegészítőkkel kb. 3ezerért. Tökéletesen meg voltam vele elégedve, sokat használtam. Viszont mivel Andris 1 naposan kórházba került és a tejet gyűjtenem kellett neki egész nap (2 óránként fejtem) egy idő után kikészült tőle a kezem. Akkor kértem kölcsön egy AVent-es elektronikusat, ami kompatibilis volt teljesen az enyémmel, így csak a motor részét használtam. Amíg csak fejtem, addig ez jobb volt kézkímélés szempontból, de sokkal lassabb. A kézivel ügyesebben és gyorsabban ment, úgyhogy amikor már csak alkalmanként fejtem, vagy csak szopi után, hogy több legyen a tej, akkor már csak a kézit használtam.
Gabi: Grat a jó eredményekhez, pontosan nem értek hozzá, hogy a többi mit jelent.
Tévét én se nézek, max híreket. 2 kivétel van: dr. House és Született feleségek. Meg néha egy-egy film.