Végeztem a hajfestéssel. Teljesen jól befogta, az ősz hajszálakat is. Viszont ez a festék pont úgyanazt a színt adja vissza, mint a dobozon. Szóval így most a középbarna lett. Amikor festettem aludt a kis manó, aztán most meg amíg lemostam, szárítottam, figyelgetett. Amikor süt a nap, akkor abszolút nem nyügös.
Nita
Itt is szépen süt a nap. Megyünk is nemsokára sétálni, meg Regiért az oviba. Azért egy-egy bárányfelhő van, de már hallanni a madarakat csicseregni. Itt falun előbb ébred a tavasz....
Kati
Zalánnak is kétnaponta sikerül úgy össze rotyiznia magát, hogy még a ruhája is tele van, aztán persze azt egyből ki kell mosni, mert nem jön ki.
Ma meg arcon pisilte magát.
Akkor kezdett pisilni, amikor pont a popoját töröltem, ahhoz meg kicsit meg kell emelni a fenekét, szóval így történt, aztán gyorsan visszatettem a fenekét, akkor a többi meg rám. Úgyhogy ma megint hajmosás neki.
Engem is érdekelne a szüléstörténeted.
Nekünk most 3 napos lesz a hétvége, hétfőn szünet lesz az oviban, vagyis hát csak ügyelet, de akkor nem szoktam vinni.
Meg most úgyis panaszkodott Regi, hogy csak üditőt lehet inni, mert a víz barna.
Biztos megint csőtörés volt.
Ő meg csak a vizet issza meg.
Még egy képet elfelejtettem felrakni.
Reginek ezt rajzolta a kezére az ovónéni. Ő azt mondta titk-nek hívják.