Új privát üzeneted érkezett!

Szép jó reggelt :!:

Remélem mindkét Kismamánk,-akik már közben anyukák persze- túl vannak a nehezén és rendben van minden :!: :?: szeretnék már gratulálni :wink:

Orsi
el sem tudom képzelni, hogy min kellett már keresztül menned, mit kellett elviselned eddig :roll: :?

Menion
remélem a hasmenésed elmúlt :roll: :?:

Majd jövök...pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Hírek-hírek!!!!
Szandri írt!
Ma 0 óra 25 perckor megszületett Imici 3300 grammal és 54 centivel
. A szülőszobán hamar mentek a dolgok, egy pici probléma akadt h Imici nyakán volt a köldökzsinór, de nem volt baj!!!!!!!
Szandri, Imi apu és Imici! Nagyon gratulálok Nektek h végre átélhettétek ezt a csodát! Tejcsiben gazdag napokat és soksok örömet kívánok! :lol: :lol:
Imi apu! Köszönjük a tudósítást! Most már Te is lazíts és gyönyörködj kedvedre bennük!

Még jövök!
Vigyázzatok magatokra, bébikre!
Pussszantás!

KépKép
manama

Jó reggelt!

Végre! Végre!! Végre!!!

Szandrii
Szívből gratulálok Nektek kisfiatok megérkezéséhez! :) Gyors felépülést és sok-sok tejcsit kívánok!!!

(Húúú... Jól megszenvedtél te is!!! :? :( Majd ha már túl vagytok a nehezén és lesz pici időd várjuk nagyon a Szandrii stílusú beszámolót! :wink: :) :D )

Evita?!?!?!?!?!?!
Nem merek írni neki sms-t! :( Remélem már Emma is kibújt!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Manama
Kösziiiii a híreket! :D

Menion
Sajnálom a hasmenést! Jobban vagy?
Hát sajnos pacsirta-típus :( Ma pl. hajnali 4kor kelt és olyan vidáman, mintha már fényes nappal lenne... :? :( :shock: (Felhúztam a redőnyt és megmutattam neki, h éjszaka van, tessék még aludni! --->Azt hiszed hallgatott rám?!?!?! Zajongott tovább...:(

Orsi
Képzeld, Barni is meg van kergülve: éjfél utántól szinte óránként fenn volt... :? :? De nem volt éhes, mert amint cicire tettem nem telt el pár perc elaludt. (Persze amint kibűvöltem a cicimet a szájából felébredt... :? :roll:)
Sajnálom a Párodat! Nemcsak, h kimarad Dalma legszebb pillanataiból, de a szavaidból ítélve szépen lassan eltávolodik teljesen Tőletek!
Majd egyszer azért megírod G-re, h mi a baj? Úgy segítenék, ha tudnék! (Vagy ha más nem, meghallgatnálak.)

Nálunk: Apa tegnap 9körül hazaért, viszont nagyon-nagyon elintézte magát...(félre ne értsétek, nem az a baj, h elmegy a haverokkal, hanem ez az időzítés sikerült sz@rul... Tegnap tökre depis voltam, mert hazamentek anyuék, erre még Ő is lelép... Nagyon nem esett jól.)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

na fél egykor már megvolt a kis lurkó :D én meg itt 3ig virrasztottam na de most még evitáért drukkolok!

szandrii
nagyon sok egészséget boldogságot és tejcsikét kívánok nektek!!!véééégre már :lol:

suzy
hát az szokott lenni hogy napközben úgy ahogy elvagyok estefelé jön rám és akkor megyek óránként...nem tudom miért van de nem először sajna

wiwi
hát talán nem lenne olyan nagy zavarás egy sms... :roll: ha nem tudnak írni se akkor el se olvassák nem igaz?
hát 4kor én csukott szemmel etettem amikor még 3óránként ébredtünk :lol: mit is mondhatnék neked ma én elmentem 3kor hogy akkor alszok de legalább fél órát forgolódtam szóval még akkor se voltam olyan fáradt hogy azonnal aludjak :( imádok reggelig fent lenni aztán délelött aludni :oops: már oviba se tudtak alvásra kényszeríteni na meg anyuék este az ágyba :oops: magnóra felvették mit művelek este 11kor :shock: :roll: :P
ne mérgelődj hogy a párod elment kiadni a gőzt nyilván igazodnia kellett a többiekhez is...gyerekkel nem tudom hogy is lehet bármit időben összehangolni úgy hogy az mindenkinek jó legyen... :roll:

manama
köszíííííí jó hogy hoztad a hírt

na megyek kipótolom a 3 óra alvásomat még a következő evésig :D

Kép
menion
Budapest

Evita hírek!!!!!
"23:55-kor megszületett Emma baba.2800g és 50cm!Gyönyörűséges"

Az üzenet éjjel 0óra 27-kor jött,bocsi,de nem kapcsoltam be a gépet :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Na látom jó lett volna mégis gépet kapcsolni,komolyan mondom alig aludtam és mielőtt jött Evitától az üzi fel is riadtam.
Hát látom a Szandri híreket is,végül nem egy napon,de fél óra különbséggel sikerült kibújniuk!

Szandri!
Gratulálunk Imici érkezéséhez!Nagyon sok boldogságot,jó egészséget és rengeteg tejcsit nektek!!!!

Evita!
Isten hozta Emma babát ezen a világon.Legyen benne sok örömötök!!!Jó egészséget és sok-sok tejcsit kívánunk!!!

És mindkettőtöknek boldog első baba-mama napokat,valamint kitartás az első hetekre!!!!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Evita
Szívből gratulálok Emma baba megérkezéséhez!!!:) Nagyon gyors felépülést és sok-sok tejcsit! :)

Nagyon ügyesek voltatok lányok!!!!! :D :)

Evita
Majd a te élmény beszámolódat is nagyon várjuk!
Emma beelőzte Imicit! :) :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Köszönjük szépen a gratulációkat!!

Szandriii,Evita!!
Nektek is hatalmas gratula a babókhoz!!Sok egészséget kívánok!!!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Lányok!
Én úgy örülök!!!!Megint 2 babuci :lol: :lol: :lol: Ez a legszebb dolog a világon :lol: :lol: :lol: :oops: :oops: :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Én is úgy örülök!!! És annyira várom már az első fotókat!!!! :oops: 8) :D :D :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Drága Szandri és Evita

Szívből gratulálok a babók érkezéséhez, igazán nagy munkát végeztetek :wink:
Ezzel az idézettel kívánok boldog baba-mama napokat, sok-sok tejcsit, nagyon jó egészséget :!: Legyetek nagyon boldog Édesanyák :!: :wink: :

"Mikor megszületik egy várva-várt gyermek, az élet dolgai új értelmet nyernek. Apaszív, anyaszív dobban meg egy párban, új fénnyel ragyognak a világra hárman."

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Köszönjük a híreket Gabi és Manama :!: :wink:

Olyan boldog vagyok, nagyon örülök a két kis csodának :lol: várom a híreket, képeket, beszámolókat :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Gabi!
Köszi az Evita-híreket!

Evita!
Gratulálok Neked is és Lacinak is Emma babához! Soksok tejecskét és örömet kívánok!

De jóóóóóó :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Azért nyeltem egy nagyot... a következő én leszek... :oops: :lol:

Vivi
Sajnálom, hogy Barni "nem bír magával". Remélem, hogy csak múló állapot! Ami meg a pacsirtaságot illeti, talán ez a jobbik verzió, persze nem hajnali négykor... Úgy látszik, tele van energiával a pici fiú!
Hm, hát a párod sztem nem gondolta végig, hogy Neked most több törődésre van szükséged. Viszont lehet, hogy ezt a lazítást majd visszakapod a segítségével. Így legyen!

Orsi
Hmmm... tényleg elég bajos ez a távollét-ügy! Drukkolok, hogy az összetartozás ne lássa kárát!

Menion
Na, belőled biztos nem lesz pacsirta, már ami a koránkelést illeti :wink: :D Hm, hát aludj, amikor tudsz, most úgyis annak van szezonja.

Yokka
Tényleg cuki a malacod. Nekem ugyan nincs, de nagyon szórakoztatóak, amikor pl állatkereskedésben minden betérő embernek ujjognak egy sort és tök figyelnek! Kis dögök! :lol:

Lányok, magnéziumot ilyenkor még lehet bevenni keményedésre, ugye? Éjjel bekeményedtem (de csak a jobb oldalamon, ott viszont jócskán) és hát a jó öreg Mg-hez folyamodtam. Most vagy nem tudok már a jobb oldalamon aludni, mert valamit nyom a baba, vagy komolyan helyet változtatott...

KépKép
manama

Manama
egészen addig vehetsz be, amíg nem kezdesz járni CTG-re :!:
igen-igen, most már majd rajtad a sor :wink: kezd izgi lenni... :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Később jövök, megyünk sétálni és egyebek :!: addig is pusszantás

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Huuu, a szar éjszaka után eddig durmoltunk....első mozzanat, gép bekapcsooolll...!!! :lol:

Drága Szandri és Evita! Emma és Imici! Annyira vártunk már Benneteket és most hatalmas öröm tölti el a szivecskémet, hogy megérkeztetek közénk! Sok-sok tejcsit, egészséget, szeretetet kivánok Nektek. Imserkedjetek Anyucival, Anyucik meg a Babákkal! Nagyon várunk vissza Benneteket és a történetet.......Hurrráááááááá...hurrááá!

Hát lányok bővülünk ismét!!! Nagyon szuper érzés!Én cidriztem tegnap rendesen.....naggyon izgultam értük! :)

Na megyek összeszedem magunkat, mert ma doki is lesz! Puszillak Benneteket!

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Én ezt a szint mindig el...szom! ÁÁÁÁÁ....

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Drága újdonsült Anyucik!

Nagyon nagy gratula nektek, nagyon sok boldogságot es egeszseget és persze sok tejcit kívánok nektek!!!

Kép
presario

Vivi!
http://imikimi.com/main/categories
Regisztrálni kell :?

Orsi!
Roli még nem eszik meg fél üveggel,így 2 nap után egy pici mindíg megy a kukába.Én csak ebédre adok neki és utána általában még egy kis tápi is megy.Ha már elég volt a bébiételből akkor eltolja a kanalat és jöhet a cumisüveg.

Menion!
Jobban vagy?

Mennem kell-lázadás van :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Evita hírek!
Jól vannak,csak fáj a vágás(gátmetszés)A magzatvíz zöld volt,ahogy megálmodta,majdnem császár lett a végén és kért edát.

Kép
cukigabi
Budapest

Evita kérésére 2 db kép g-n az albumában!
Jaj olyan édes és gyönyörű pici lány!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!
Huhh, Dalma meg megenné az egészet, ha lehetne....naggyon durvaaa! :shock:

Evita!
Jaj, de szép a kislányod!
Emmácska gyönyörű vagy!!!!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita
gyönyörűséges a kislányod, szépek vagytok nagyon :!: :wink:
örülök, hogy jól vagytok :wink:

Szandri
írt : már nagyon szeretne otthon lenni és jönni mesélni :roll: :wink:

Menion
hogy vagy :?: dokinál voltál ezzel a hasmenés dologgal :?: vagy ez mióta van :?: idegeskedéstől vagy mitől :?:

Gabi
mi volt a lázadás oka :?:

Vivi
Az Én kis Cipikém is hajnalban akkora szemekkel néz, szoktam is mondani neki, hogy még alszunk attól, hogy a reggeliét eszi, de utána még megyünk csicsikálni :lol: olyan, mint Én...reggel korán kel, de este időben fekszik és éjszaka alszik :wink:

Orsi
Dalmussal voltatok dokinál :?:

Nálunk most éppen süt a nap, komolyan el sem hiszem :wink: :roll:

Tegnap voltunk a bankban, mert nem küldték ki az adókedvezményes papírunkat és már régen be szerettem volna adni az adóbevallást, hogy minél hamarabb jöjjön a pénz...sikerült is elintézni...Mi úgy tudtuk, hogy utolsó volt ez az év, hogy vissza lehet igényelni a max.120ezret, de mondta a csajszi, hogy mivel kisbabánk született, így még 2014-ig lehet ezzel élni...hát olyan boldog voltam, hogy csuda :lol: végre valami jó hír is a sok kiadás után :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Huuu, de elcseszett hangulatban vagyok.....
Ma szivdoki...uh...remélem nem rosszabodtak a dolgok... :?

Kéne mennem gyógyszertárba, meg a Dmbe, de nincs kedvem kimozdulni se!
áááá..... :oops: :? :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Suzy!
Ma megyünk délután, negyed hatra.
Hu, de jó, akkor még van pár évetek! Ez jó hir!

Szandri rendesen szült?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Ja, de hüle vagyok, persze, hogy rendesen....már elolvastam figyelmesebben! Eddig csak az adatokra koncentráltam meg Imicire! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi
sajnálom, hogy rossz passzban vagy, de hát van okod rá azt hiszem :roll: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Orsi
szorítok, hogy minden rendben legyen :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
na szüléssel álmodtál :?:

Orsi
És mennyire van megduzzadva Dalmus ínye :?: Cipikémnek alól, de annyira durva és állandóan a szájában a keze, a nyála annyira nem vészes még, de a fogcsírák teljesen jól látszódnak főleg a kettesei :roll:

Vivi
Barnus mennyiket alszik napközben :?:

Erika
Ádám baba hogy van :?:

Nem tudom mi lehet ez Cipikénél, de úgy hörög...amikor veszi a levegőt néha hallom, de nem beteg, hallgatta a dokinő is amikor voltunk az oltáson, nem tudom mi lehet ez, nem köhög semmi, csak...

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Tök érdekes, mert az inyének a belső fele duzzadt, de azt is megfigyeltem már, hogy estére durvább.....és alul Én is látom ezeket a csirákat....nem tudom mikor fognak kibújni...kiváncsi leszek....eldöntöttem, hogy este bekenem a foginyét ezzel a géllel...lehet az is már a baja, eddig nem akartam.....!

Kösziiiii! Ölellek! :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Gabi!örülök nagyon h sikerült elintézned a gyed-t.
Sajnálom apát h belázasodott...és ho van?jobban van már?jobbulást kívánok!
Hozátápi:-az első nap mennyivel kell kezdeni?egy felnőtt evőkanállal vagy a bébi kanállal?és mennyit 1 nap?

Szorítok h TE és Roli ne betegedjetek meg!+++++++++++++++++++++
Ügyi vagy h meg oldottad a répapürét.
Köszi az infót Evitáról!

Yokka!az autóval kapcsolatban sajnálom h feltörrték.

Manama!hozzátápi:semmi gond.Hát tényleg rám férne már a lazítás...nehezen birom már,mert nagyon elfáradtam,sajnos...valahogy kéne változtassak ,mert ez így nem lesz jó...e héttől kezdve minden vasárnap délután fogok pihenni...nem érdekel h mit mondanak az itthoniak.

A v.v eredményét megkaptad?és milyen lett?szorítok h minden rendben legyen!+++++
Köszi a gyógypuszit...már át adtam Ádámkának.
Neked is köszönöm az infót Szandriról.

Szandri/Evita!Köszi!GRATULÁLOK a kisbabák érkezéséhez!!!Sok boldogságot egésszéget,tejcsit és boldog baba perceket kívánok nektek.

Evita!Megnéztem a képeket...Emma baba nagyon édi.Szépek vagytok nagyon de nagyon.
Hát úgy látszik nem kelett recept...itt az a baj h hétfőn és csütörtökön délután jön a háziorvos a mi falunkba.ÉS mikor fel hívtam h meg fázott Ádámka kedd volt.

Anna!Jó tanulást és kitartást!

Orsi!sajnálom!Megy a drukk a mai uh-hoz!!!++++++++++++++++++++
Szorítok én is h minden endben legyen!!!++++++++++++++

Menion!hasmenés:-sajnálom nagyon...szörnyű. h vagy?jobbulást!

Suzy!Tegnap volt a háziorvos és megvizsgálta Ádámkát.Nem súlyos a megfázása 3 fajta gyógyert kap,szerencsére van étvágya néha a 160 ml tápszerből hagy 1 keveset.
Láza nincs 1 kis hőemelkedése volt tegnap reggel...az elmúlt napokban egy kicsit nyűgösködött...ma többet aludt nappal...jó kedvűen ébredt.
Éssssssssssssssssss átaludta az éjszakát...én is birtam egy kicsit pihenni.
Jövőhéten 9-én be tölti a 4 hónapot és kezdhetjük a hozzátápit...már alig várom,kívácsi vagyok h ízleni fogíe a narancslé.
Hát nem is tudtam h a répa hasfogó...a doki azt mondta h keveset adjunk majd belőle.
A kiütései már alig látszanak használt a krém...aminek örülök.

Na de most megyek be kell adjam Ádámkának a gyögyszert .Még jelentkezem ha lesz 1 kis időm.

Szep napot mindenkinek!

Kép
erika12

Suzy!a hörgéssel kapcsolatban lehet h mikor gyorsan eszik félre nyel és ez miatt van.Legalább is nekem ezt mondta a háziorvos a múltkorába.DE ha a védőnöd azt mondta h nincs semmi gond akkor szerintem ne aggódj.

Kép
erika12

Na lassan szedem össze magunkat, negyen ötkor induláááás! Kicsit izgulok, mint mindig...!
Majd este irok, hogy mi volt!

Pussszi Nektek!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Orsi!
Gondolok rátok és drukkolok!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Szandrii és Evita!
Nagy nagy gratula a picúrokhoz, nagyon ügyik voltatok! Boldog első baba-mama napokat, na meg sok sok tejcit kívánok!!!! Épülgessetek és ha már lesz időtök várunk benneteket beszámolóval képekkel. Remélem az Apukák bejutnak hozzátok!
Most nagyon irigy vagyok rátok :oops:
Bárcsak itt tartanék én is...de én még szenvedek egy kicsit. Sokszor görcsölget a hasam, meg folyamatosan keményedik....most úgy állítok mint annó Suzy. Ehetek én bármennyi mg-t :cry:

KépKép
yokka03

Lányok!
Holnap mama nap van :lol: és még ma se írtam "csak" Evitáról :oops:
Talán vasárnap...............

Addig is mindenkinek nagy cupp Kép

Kép
cukigabi
Budapest

evitaaaaaa
jaj de jó hogy nem húzódott el még a mai napig
sok sok egészséget boldogságot és tejecskét nektek!!!

manama
igen alszok amikor csak akarok ez a legjobb ebben az itthonlétben hogy nem kell a melóhoz igazodni...pont ma gondolkodtam ezen el hogy legközelebb megint ami berendszabályoz ebben a fura szokásomban hogy a gyereket majd vinni kell bölibe vagy oviba...addig viszont nekem áll a zászló :lol: és a kiscsaj úgy néz ki támogat a diliben :lol:

cukigabi
na nem akartam mondani nehogy megijesszem de én ezért voltam annyira izgatott miatta mert erre gondoltam hogy az álom nem jó jel...és ezért virrasztottam és rágtam le a körmeimet

suzy
nem tudom mitől jön rám de hol van hol elmúlik...ma még nem volt lehet hogy a lopedium megfogott most nem úgy mint multkor...de most nem idegeskedtem most lekopogom de rendeződnek a dolgaink és nincs okom idegeskedni...a lányokért izgultam de az azért nem csinálja nem?
szuper az adó vissza izé :lol: én is örülök amikor nekem adnak és nem én fizetek

orsi
jaj szegény....szívdoki....erről jut eszembe nekem is kéne menni megint :shock: ööööö úgy tűnik a saját dolgaimmal elfelejtettem 4 hónapja foglalkozni...a reumára se mentem el amikor mondtam hogy kérjek masszírozást :( drukkolok neked

erika
jobbulást nektek! én ma jól vagyok csak jó lenne már ha hazajönne Laci mert pizzát kértem és éhes vagyok

Kép
menion
Budapest

Sziasztok!

Hű, annyira édes Emma baba, kis pinduri cukorfalat!
Szandri… már nem kell sok és otthon pihizhetnek ők is! Biztos kimerítette a szerda estétől tartó bennfekvés…

Suzy
Köszi az infót az Mg-ről! Igen, szüléssel álmodtam (pedig nem is koncentráltam rá), de nem én voltam, aki szült, csak erre emlékszem, hogy „témába vágott”. :lol:
Jó időtök volt? Tudtatok sétálni egy nagyot? Itt hellyel-közzel sütött a napocska, remélem még többet kapunk belőle! :P
Hű de klassz ez az adókedvezményes lehetőség! Tényleg öröm, ha nem kell fizetni hanem Te kapsz vissza!

Orsi
Na, mi volt a dokinál? Szurkoltam nagyon… de bizti minden ok…!

Presario
Hogy bírod a tanulást? Nem irigyellek te lány, húzós napjaid lehetnek. Mindenesetre szorítok a vizsgákhoz! Adél baba? Tejcsi? /Esetleg képek? – na jó, nem leszek telhetetlen :oops: /

Erika
Köszi a drukkot, végre befutott a vv eredmény. Okés! Éééés végre mehetek a dokimhoz, lobogtatva a papírt :D
Tetszik a célkitűzésed a vnapi pihenőket illetően, tartsd is magad ehhez, ennyi jár!
Ádámkának jobbulást és minél több átaludt éjszakát!

Menion
Jó pizzázást!
Azt látom, hogy a kiscsajjal jól egymásra hangolódtatok, igazi szövetség! ;)

Szép estét!

KépKép
manama

voltam dokinál
tegnap telefonon lediktáltam mi minden kell mert ő kérte ha recept kell azt előre mondjam....
erre ma várni is kellet a betegek közt pláne bárányhimisek is voltak és ott elöttem kezdték megírni a mindent :twisted:
basszus csak nekünk 3 recept és 2 beutaló kellett tesómnak meg vagy 5-6recept már nem is tudom....
ezért kár a telefonra pénzt kiadnom ha úgyis elöttem bénáznak vele... :twisted:

Kép
menion
Budapest

Sziasztok - ismét az Apuka
Bocs, h csak most, de jó pár embert kellett értesíteni - szerencsére...

Szóval mindketten jól vannak, Szandri rendesen megszenvedte, de legalább gyorsan lezajlott a szülés. A végén fogóval kellett kihúzni a Fiamat, mert a köldökzsinór "húzta vissza"

A pontos tudósítást meghagyom a Feleségemnek - hétfőn engedik haza őket.

Íme egy kép a Fiunkról.

Köszönöm Szandri nevében is a sok drukkot és a jókívánságokat!! A másik Kismamának is gratulálok és remélem Ők is jól vannak.

Sziasztok Kép

KépKép

Kép
szandriii

Hellóóóóóóó!

Szandriiii!
Nagyon szépséges a kisfiatok!!!!! :lol: :lol: :lol:

Orsi!
Mi volt a dokinál?

Kép
cukigabi
Budapest

Evita hírek!!!!
"Emmától vért vettek!A zöld magzatvíz miatt fertőzése van,ezért 5 napig antibiotikumot fog kapni vénásan!Úgyhogy itt leszünk egy darabig! :cry: Egyetlen tünete,hogy csipás nagyon a szeme és csöpögtetni kell,de azért aggódom!Kéretik a drukk!"

Természetesen megy a drukk ezerrel!!!!

Remélem azért nem lesz komolyabb baj :( :( :(

Kép
cukigabi
Budapest

Sziasztok!

Szandri!gyönyörű a kisfiatok!!!kis cuki.

Gabi!köszi az infót Evitáról!

Evita!Megy a drukk ezerrel!!!+++++++++++++++++++++++

Menion!köszi!örülök h jobban vagy. Pizza:hmmm...szeretem nagyon régen én is készítettem...vékony tésztát csinálok...hát már kéne én is csinálnom valamikor egy nagy adagot...nyami.

Manama!köszi!Szupi h meg kaptad a v.v eredményt és örülök h minden rendben van.

Suzy!h vagy :?: és Cipike :?:

Látom most mindenki elfoglalt...nem pörög a fórum.

Hétvége van...pihenjetek sokat.

további szép napot mindenkinek!

Kép
erika12

Evita és Szandri!
Nagyon sok gratula picuri érkezéséhez, sok sok egészséget és tejcsit, örömöket és jó babázást :)
Emma és Imici!
Nagyon vártunk már titeket, okozzatok sok boldogságot az anyunak, apunak és az egész családnak!

Többieket is puszilom!
szép hétvégét!

"Nagyon friss az élmény,
alig,hogy születtem.
Anyukám,apukám
írjatok helyettem.
Ne sokat,csak annyit:
eggyel több a létszám,
Hogyha szeretni kell,
számítsatok énrám!"

andicsiga

Sziasztok!

Szandri, Imiapu
Csodaszép kisfiatok van! Ahogy kisimult arcocskával szundizik... édes :P

Evita
Nagyon drukkolok Neked és Emma babának én is, de ne aggódj, biztosan minden rendben lesz, jó kezekben vagytok!

Jó hétvégét mindenkinek!

KépKép
manama

Szandrii és Imi Apu
Nagyon édes a kisfiatok! :) :) :) Mégegyszer gratulálok! :)

Evita
Rengeteg drukkk++++ és sok-sok pozitív energia Emmának! Nem lesz semmi baj! Egykettőre otthon lesztek!
(Nagyon édes Emma! Megkukkantottam G-n!:) )

Jó hétvégét mindenkinek!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép estét :!:

Csak egy kicsi időm van, kaptam egy üzit ma Gyevacskától:

"Örömmel tudatjuk, hogy kisfiunk Domonkos 2011.március 4-én megszületett 16 óra 7 perckor, 62cm és 4560g-al :D "

Részleteket nem tudok :!: :lol:

Gyevacska
Gratulálok a nagy fiúhoz, sok tejcsit, örömöt, boldogságot, egészséget, kívánok :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evitának megy a drukk ezerrel+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Szandri, Imi apu
nagyon szépséges a kisfiatok, még egyszer nagy- nagy gratula :!: :wink:

Többieket is pusszantom, holnap jövök bővebben, további szép hétvégét :!:

Orsi
nem jöttél, mi volt a dokinál, remélem minden ok :?: :roll: :?

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Gyevacska!
Gratulálunk a babucihoz!!!Jó egészséget,sok tejcsit és boldog baba-mama napokat kívánunk!!!!

Ha lesz időd gyere mesélni!!!

Hát lányok szépen összehoztátok!!!!2 nap alatt 3 baba :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?