Új privát üzeneted érkezett!

Juhujjjjjj, micsoda hírekre jövök!

Szandri, Evita!
Megy a drukkkkkkkk!!!! ++++++++++++
Ügyesek vagytok, minden ok lesz!
Hű, tényleg lehet, h egy nap két bébink lesz! Szuper! Hajrá-hajrá!

Hú, ki sem kapcsolom a gépem...

KépKép
manama

Tűkön ülök........... :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Ez a kreativitás :D legközelebb a fazékba kerül, csak még egy kicsit hízlalom.....

KépKép
yokka03

HIREK?!?!?!?!?!?!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!!!!!!!!!! Még semmi???!?!?!?!?!

Gabi: én is tűkön ülök! Vajon Emma vagy Imici lesz az első? :) :roll: :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Nekem senki nem írt :roll:

Híreket akarok!!!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Alig hogy leírtam jött az üzi Evitától!
CTG jó,vizelet és vv eredményre vár.Emma mozgott a ctg alatt végig.Reméli,hogy hamar kibújik Emma,mert nem akar sokáig itt lenni!
Ja és Szandri híreket kell neki közvetítenem :lol:

Nem semmi a csaj.............

Kép
cukigabi
Budapest

Akkor most Emma baba még várat magára??
Imici hírek????
yokka03

nem akar itt lenni,persze nem itt hanem ott :arrow: csak már kapkodok,hogy gyorsan ti is tudjátok!

Kép
cukigabi
Budapest

Hát gondolom a vér és vizelet eredménytől függ!
Szandriról én nem tudok :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Yokka!
Vááááááá.....fazékbaaaaaaaaaa....olyan kis helyes a pofija.....biztos finom is...hihihi! Ne neee, hülyéskedjük hülyéskedjünk...szegény malacka....imádom! Mi is a neve?

Gabi!
Uhhh, na akkor lehet Emma még bent marad, mert ha jók az eredmények feleslegesen nem szedik ki!!!!!!

Szandrinak irtam smst....válasz nem jött pedig már délelőtt volt....szal lehet megindult ott vmi és éppen zajlanak az események, izgulok...... :? :wink:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Csajok! Ugy izgulok en is........
Megint netkavezoban vagyok..... :(
Puszi!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Orsi!
Ha jól viselkedik megúszhatja...engem mindig szivat a kis piszok. De Totónak indult, aztán Szocsi de általában kiscocázom :) Mindig visít ha meghallja hogy jövők. Ha főzök akkor amint valami újat érez meg a levegőben vagy üres a szája vagy csak kiváncsi akkor is magyaráz. Napi 200 alkalommal biztos összeveszek vele hogy miért engem kínoz....de amúgy tényleg jópofa :)

KépKép
yokka03

Júúúúúúújjjjjjjjjj, de izgaalmas, úgy izgulok értük!
Evita, Szandi megy a drukkk+++++++++

Addig vártak míg végül egyszerre bújnak ki :D :D

andicsiga

Yokka!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nekem egy csomó törpehörim volt...imádtam őket.....aztán meg kellett szabadulnom tőlük..... :cry:
Túlszaporodtak.....már voltak vagy 20an...... :!:
De lesz még Nekem sok-sok állatkám!!!! Ha lesz helyük!!!!
:lol:

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest

Csajok!

Szandri, most irt.....
Fájások 5 percesek, nem inditották meg, szimplán maguktól jönnek a fájások...szupi!!!!
Ha nem lenne meg még ma Imici, akkor holnap 6kor rásegitenek, de azt mondják tuti meglesz még ma a kis tökike!
Köszöni a drukkokat!!!!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok!

Gyors bejelentkezés,bocsi :oops: mindenkitől...olvaslak benneteket,sajnos most nem birok írni.

Evita/Szandri! ...drukkdrukkdrukk!!!+++++++++++++

Két kisbaba lesz egyszere,jujj de izgalmas.Izgulok értük nagyon.

Már nagyon várom a híreket!:D

Puszi!

Kép
erika12

Na nekem meg Evita írta meg a Szandri híreket :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

:lol: :P

KépKép
Kép Kép
schorsi

Belevaló csajszik mindketten! Csak így tovább! Hű, már egyre izgatottabb vagyok én is. Ha minden igaz, ma lesz egy Imicink... :D És lehet, hogy Emmánk is :D
Drukkkk!!!!

KépKép
manama

Hm....
Ti elhiszitek, hogy egész nap Apa nem ér rá 3 mondatot váltani Velem/Velünk......?
Se skypon se facebook chaten....érdekes módod most is zöld ott, ami annyit jelent, hogy vagy chatel vagy bújja a facebookot, de két mondatot nem tud irni Nekünk....Én ma már kétszer is irtam neki, válasz: ...most nem érek rá...meeting....most telefon.....stb.
Hááát............. :?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Imici szerintem biztos,Emma még várat magára! :roll:

Kép
cukigabi
Budapest

Orsi!
Sajnálom :cry:

Kép
cukigabi
Budapest

:?Kezdem megszokni.....pffff :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita írt!
Elment a nyákdugó,Manuálisan tágítja a dokija,már bő 1 ujjnyira nyitva lassan 2.Már fájogat a pocija is.Szerinte holnap meglesz EMMA!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Hurrá...Hurrááá!
Hirtelenjében egy lányka és egy fiúka...fej fej mellett!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Csajokkkkkkkk!
Hajrá!!!!!!! :D :) :D :D :D
(Lélekben veletek vagyunk! Kitartást!)

Lehet, h Imici már meg is van!?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Nagyon sajnálom! Mindig ilyen volt Apa? Vagy csak újabban?

(Most nálunk Apa is sörözni van a haverokkal :( Olyan szarul jött ki ez az egész. Ma haza mentek anyuék ( :( ) és így hirtelen tök egyedül vagyunk Barnival... Talán most már elaludt a kisManóm! Nagyon kis rendes volt velem a fürcsinél. :) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi!
Hm...hogy mindig ilyen volt-e...lehet, csak sokáig nem vettem észre....asszem...!

Te mikor fürdetsz?
Hoo, nagyon ügyes a Nyikkfiú.....
Megértelek....mostanában Én is sokat sokat lennék otthon, az enyéimmel! Mert ott jó... :oops:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita hírek!
Fent van szülőszobán a motyójával együtt!!! :lol:
Valószínű már csak Emmával megy vissza az osztályra! :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Köszi a híreket!!!!
Ez olyan izgiiiiiiiii!!!!!!! :) :D :D

Orsi
Fürcsi: kb. 6-7 között muszáj, mert addigra annyira elfárad, h nem bírok vele. Utána szopi, picit még játszunk, meghallgatjuk a zenélő szafari autót, "együtt" lecsavarjuk a lámpát nagyon tompa fényűre, elköszönünk a "barátoktól" :) beteszem a kiságyiba, megsimogatom a buksiját, jó éjszakát kívánok és kijövök. Van, h rögtön elalszik, van, h elkezd nyöszörögni. (Ilyenkor azonnal bemegyek és még simogatom picit a hátát, és újra kijövök.) Ha nagyon fáradt, és nehezen alszik el, van, h 5-6szor visszamegyek. (Sosem hagyom sírni, amint elkezd nyöszörögni máris ott vagyok.)
És kb. fél8-8 körül legkésőbb elalszik.

(Ma szegényem annyira fáradt volt, h 6kor meg kellett fürdetni, és 7kor már aludt egy nyöszörg nélkül...)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Orsi
Én is így vagyok! Szeretek az enyéimmel, enyéim között lenni! Még csak most mentek el, de már most hiányoznak! :(
Szinte újjá születtem, h ma tudtam egy órát pluszba aludni, (reggel 6tól 7ig), mert a Papi felvette és elszórakoztatta Barnit. :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Hajrá Evita és Emma baba! Szorítok nagyon! De jóóóóó!
Szandrinak is megy a drukk, bár lehet, h Imici már anya mellett piheg :P Ebben az esetben örömteli egymásratalálást!

Orsi-Vivi
Ismerős a helyzet a "messze család" ügyileg, úgyhogy veletek érzek! :( Én most döbbentem igazán rá, hogy milyen furi lesz a szülőknek, hogy az unokát csak ritkán látják. Persze ők felkészültek erre, de ez inkább belenyugvás.
De legalább itt vagyunk, így topikosok egymásnak így mindig van kihez szólni... :oops:
Szóval fel a fejjel ám!

Na megyek és nem lepődök meg, ha a szüléssel fogok álmodni! :lol:

Hajrá csajszik még1x!

KépKép
manama

Na, akkor most már tuti babák lesznek nemsokáraaaaaaaaa!
Juhhéjj!

Na akkor tippek ki bújik ki előbb...?
Hihihihi! :lol:

Vivi!
Értem....és ilyenkor ha elalszik 7kor, mikor kel fel legközelebb?
Dalma tegnap is ébredt 23kor, 3.45kor és 6.45kor.....előtte meg nyugi volt ismét.....most is elaludt egy szó nélkül...le is tettem már....de tuti ébredni fog.... :!:
Ma olyan szinten folyt a nyála, hogy ilyet Én még nem láttam.....basszus....egyfolytában ömlött a szájából....egy csomó előke a mosásban!

Gabi!
Roli mennyi kajcit eszik meg, ugye vannak a nagyüveges bébikajcik....Dalmának lassan nem elég a fele egy olyannak és még hozzákeverek másból....persze utána kap még egy pici tápit vagy cicit....de lassan tényleg kiváltom a két tápit a pürékkel, de akkor meg jó nagy mennyiséget kell adnom neki, hogy elég legyen....! :roll:

Azt hiszem ma kicsit virrasztok, izgulok a lányokért...... :? :D

KépKép
Kép Kép
schorsi

Alig akart bejönni ez a ......babanet!!!!!!!!!!!!! :twisted: :evil: :evil: :evil:

Hi-hi-hi!
Én is hírekért virrasztok! :D :) :D

Orsi
Ébredés: ha szerencsém van, akkor 2-3 között ébred először, és utána szopi félálomba és utána 5-6 között, de ilyenkor már képtelenség visszatenni legalább egy fél-1óráig foglalkoztatni kell. (és újabban ezután a szopi után kakil... :? :? :? Gondolhatod, milyen ügyesen pelusozok hajnali 5kor.... :? :? :? :roll: )

Ezek szerint Dalmus lassan megörvendeztet egy fogacskával?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Barnus még egyetlenegy éjszakát sem aludt végig.... :? :( :oops:
Bár így, h 8kor alszik nem is lehet tőle elvárni...
Mondjuk annyi előnye van, h így van egy kis magán életünk este 8tól kb. 10ig, mert akkor már kidölök. :wink: :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Szép estét :!:

Csak egy gyors bekukk...úúúúúgy izgulok a Csajokért, szorítom majd ezerrel a párnámat, iszonyat fáradt vgyok, sok minden volt ma...meg még meg is fog jönni azt hiszem...Gabival beszéltem telón mondtam is neki, h már megint nem akar megjönni időben és tessék :roll:

Orsi
gyanús nekem a Te párocskád :roll: sajnálom, de miért kellene ezt megszokni :?: :roll:

Gabi
olyan jó volt telón (iS) beszélni, nekem sokat jelent :wink:

További szép estét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy!
Nekem már régóta gyanús, ha tudnád..... :? miket csináltam végig vele, azt mondanád nem vagyok komplett! :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

cukigabi
jaaaaj hát mindenki beteg...a szobatárs is stornózott ma mert influenzásak így nem tudtak vizsgálatra jönni :( jobbulást!

orsi
sajna az el lett halasztva meg a holnapi oltás is...hívtm a dokit és mondta hogy helyettesítejnie kell így elmarad majd jövő pénteken menjünk :(

jjjjjjjaaaaaaaaaaaaaaaaajjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj de izgulooooooooooook
kedvenc számom a 3-as hát csodaszép dátum a babáknak! nagyon drukkolok persze nagyon úgy nézett ki hogy ez már nem halogatható se evitánál se szandrinál druk druuuukkkkkk++++++++++++++++

wiwi
akkor már most úgy néz ki hogy a te babácskád pacsirta tipus az enyém meg bagoly :lol: mi most 22kor aludtunk el de 22-23kzött szokott enni egy jót és utána 6-7ig néha fél 8ig alszik...anyja lánya :lol: én is sokáig fent vagyok aztán meg alszok ameddig hagynak

na mostmár bizti van Imici hír!

Kép
menion
Budapest

naaaaa azt hittem mire megírom már lesz új hsz
szerintetek mi lehet velük?fél napja indult be szandrinál az már elég sok idő :roll: :?
vagy a híradók dőltek ki?

Kép
menion
Budapest

megint rettenetes hasmenésem van :( és az izgulás nem javít a dolgon :oops:

Kép
menion
Budapest

Menion!
Nem tudok semmit......zavarni most már nem szeretném őket....hátha most dugja vmelyik babó ki a fejét....!!!
Remélem minden rendben zajlik....

Jaj :? , Dalma is nemrég aludt el ismét volt egy jó másfél órás küzdelmünk....sirt mint a fene.....de mire eldöntötte, hogy enni akar....pedig adtam neki ,de előszőr nem kellett, akkor kihoztam...tutujgattam, pelust néztem....teát adtam.....erre bepuszilt most 160g tápit és megspékeltem némi cicivel..szal remélem kielégitettem minden vágyát!
Most csend van kiv vagyok meddig fog aludni.... :?: :!:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hasmenés :arrow: nyemjó...vettél be valamit rá?

KépKép
Kép Kép
schorsi

Sziasztok! Én az Apa vagyok - legalábbis remélem :D

Sajna a járvány miatt engem sem engednek be, ezért hazajöttem és itthon várom a hívást, ha beindítják a szülést. Szóval este 9 körül beszéltem Szandrival, szegénynek nagyon erős fájásai voltak, kb. 3 percenként. Akkor kapott Nospa-t hogy rásegítsenek és sikerüljön 2ujjnyira kitágulnia. Közben már a dokinak is jeleztek, talán hamarosan burkot repesztenek. Elvileg a szülésznő jelezni fog nekem, ha ez megtörténik, de még semmi. Szóval ennyit tudok én is, köszi,h drukkoltok a Feleségemnek és gondoltok rá, ha lesz alkalmam mondom neki!
Amint van fejlemény, majd jelzem.

Imre

KépKép

Kép
szandriii

Huuuu.....Imi Apa!
Szoritunk neki nagyon!!! :wink:
Szegényke nagyon megszenved itt a végén!!!!
Büszke lehetsz rá!!!
Baccus, akkor mikor foghatod majd a kezedbe a kis Imicit????
Vagy azért akkor beengednek?
:shock:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Imici apuci :D
nagyon várjuk a híreket!én nem fekszek le úgyhogy kérlek írd meg ha túljutottatok a nehezén :D kitartás neked is! és köszönöm hogy megírtad!már nagyon aggódtam!
jaj futkos a hideg a hátamon hogy ennyit szenved szandrii
bárcsak már túllenne!nagyon kívánom hogy mostmár felgyorsuljanak az események!folyamatosan drukkolok!!!!

orsi lopediumost de multkor se használt...nagyon hevesen rámjött

Kép
menion
Budapest

:? Hm, az nem jó.....remélem hamar elmúlik!!!!

Na Én eddig birtam, go...az ágyikó....belevetem magamat!

Jaj, remélem reggelre lesznek már hirek!!! Várooom!
:D

KépKép
Kép Kép
schorsi

jó éjt!!!

Kép
menion
Budapest

én továbbra is drukkolok!!!
szandri evita remélem minden jól megy!!!

Kép
menion
Budapest

hát eljött nekem is a holtpont...nagyon remélem hogy a babó már kint van épségben és mindenki jól van csak a híradás várat megára
de nem is csodálnám hisz nem ez az első...
megyek aludni! majd igyekszem vissza

Kép
menion
Budapest

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?