Új privát üzeneted érkezett!

Nyulasz: ááá, ilyenkor már nem alszik vissza, vagy csak nagyon ritkán. eddíg talán 2x fordult elő. Ezek szerint 1x kelt Noémi éjjel? Mert ha igen, az már haladás! :)

Móni: annyira jól azért nem megy a bolt, csak párszázas tételekkel futkosok a postára, de végülis sok kicsi sokra megy! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

MÓNI: De jó az új vonalzó :)

Rég voltam. Megjártam a rendőrséget, kihallgattak, és ennyi. Valsz nem lesz semmi más.
Srácok hasa kissé ment, most adok nekik mindenféle probiotikumot, hogy helyre álljon a rend. Úgy tűnik hatásos (Lactiv BABY) de baromi drága!

Kissé vacak a kedvem... Holnap farsang lányoknál, majd fotózok és hozok képeket, azt hiszem írtam, hogy a jelmezt én varrtam.

Tigriske nem tudom írt e, de iwiw-re töltött fel új fotókat, gondolom akkor csak el van havazódva!

Babusékat olvastam :(, remélem hamar rendbe jön TAMI!ű

Ja és TIMI a futópadot is olvastam, sajnálom! Én is most gondolkozok, hogy mit kéne venni...

ALdis homokozó cuki, és szerintem bőven elég két gyereknek. Nekünk kissé nagyobb van, de az jó ha fedhető, mert különben dagonya lesz esős idő után! Szerintem be lehet süllyeszteni, bár nekünk is ilyen magas kb, és lányok is jobbára a peremen ülnek.
HOMOKOZÓT amúgy lehet gyártani is nem túl drágán. Leástok a földbe, azzal a félbe vágott fahasábos ágyásszegéllyel körbe rakjátok, a szélekre jöhetnek kis ülőkék is háromszög alakban, és bármivel lefedhető. Talán olcsóbb, de nem mernék rá megesküdni!

NYULASZ: jobbulsát a lurkóknak!

ZSÓFI: én igen csak elgondolkoztam, hogy ezentúl beadatom az infuleza elleni védőoltást a gyerekeknek, és magunknak is időben!

TÖRPI: lányok is tévéznek evés közben. Srácok még nem!

SZOTYO: köszi az infót babusékról!!!

Kata
labkat
 
 


Sziasztok!

Aki ezen a héten kommentel a Babanet valamelyik cikkéhez, az egy cuki Figurka álommanót nyerhet!

Kép

Úgyhogy mondjatok véleményt bátran: mi az, amit feleslegesnek tartotok megvenni a babának? Mit szóltok az új, otthonszülést szabályozó rendelethez? Vagy pl. szerintetek milyen praktikákkal lehet ránevelni egy gyereket az olvasásra?

Kedden sorsolunk!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

 
 

Csajok! Mi szombaton megyünk elevenparkba. Ha valakinek esetleg van kedve csatlakozhat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nem sokat írtatok ma.

Timi,mi biztos kihagyjuk,sajna,a takonykór,meg apa szemét ma műtötték,még sokszor bekönnyezik neki...

Lkata,miért vacak a kedved?Nem értettem az összefüggést a farsanggal kapcsolataban :roll:
Mik lesznek a lányok?Ügyes vagy a varrással!Képeket várjuk!!!

Jó éjt lányok!
Vendég
 


Jó reggelt!

Nem volt tegnap nagy mozgás erre felé!

Mi ma megyünk bringakiállításra, lányokhoz meg jön anyum. :D De jó lesz egy kis kimenő!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jázminnak már megint folyik az orra - nagyon durván-, vasárnap mennénk a Kolpingba, nincs valami csodaszer, amitől addigra rendbe jön? Mert így nem mehetünk :?

t-pk
 
 


T-pk!
Ha csak az orra folyik, menjetek nyugodtan, orrot szívni ugyanúgy lehet ott is. (vasárnapig meg még sokat javulhat).
vovanda
 
 


Timi,jó kikapcsolódást!

Tkata,fenistil csepp,és csomagoljátok be a pórszívót,szeptemberben mi is vittük.Vagy rakassátok át az időpontot,orvosi igazolás kell hozzá.ja,és jobbulást,szintén taknyosak...
Vendég
 


haho csajok drukkoljatok lĂŠcci ha okĂŠs a mai vv holnap hazamehetĂźnk millio puszi

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok, de jó!!!

Mi az a fenistil csepp, már olyan sokszor írtátok, de én csak a krémről hallottam eddig :oops:

t-pk
 
 


NYUSZI: szerintem kissé megvisel ez az örökös elégedetlenség magammal, és azért vacak a kedvem. Erre még rájön a tavaszi fáradtság... Talán ennyi!

TKata: Fenistil csepp tulajdonképpe antihisztamin, de sok jótékony mellékhatása miatt sok doki adja megfázásra is. Mert az orrnyálka duzzanatot is csökkenti, ezért könnyebben távozik a trutymák. Vényköteles gyógyszer, és jó ha van otthon. Mi akkor használtuk először, mikor Verus 7 hónapos korában első beteg gyerekünk úgy hordott ki egy vírust, hogy csupán pöttyös lett. Még az orra se folyt. De jó immunrendszere van!

Kata
labkat
 
 


Ja és a képek:

Vera Aranyhaj volt, Johanna meg Csingiling:

Kép
Kép


Az én nyuszifülembe Gergő:
Kép

Az új avatarom közelebbről:
Kép

Kép
Kép
Kép

Kata
labkat
 
 


Babus: nagyon szorítok, remélem holnap tényleg hazamehettek!

Kata: nagyon szépek vagytok! Te meg nagyon ügyes!

Taknyosoknak jobbulást!

Mi megnéztük a bringakiállítást meg az utazáskiállításra is befutottunk, de ott már nagyon előjött a tömegiszonyom, pedig ki lehet ott fogni nagyon jó kis kedvezményeket, de sebaj, majd jövőre kinézünk és addíg is reménykedünk, hogy felhívjanak, hogy miént a 2 éjszakás kikapcsolódás Hévízen! :wink:
Kinéztük a csajok futóbicikliét, van egy évem használtan vadászni olyat, mert egyébként nagyon drága. Mi oldalkerekeset nem akarunk nekik semmiképp. Nagyon szép dolgokat láttunk, jó volt kicsit kikapcsolódni!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: azért írjatok egy megrendelés lemondásos levelet arra hivatkozva, hogy nem jelentkeztek, nehogy gubanc legyen belőle! Nekem pl a babakocsival volt így, nem jelentkeztek vissza, aztán egyszer csak jött a babakocsi!

Kata
labkat
 
 


Zsófi: pánikot elhiszem, de nézd a jobbik oldalát, mire hazamész szinte egy teljesen új lakásba érkezel és tök jó lesz, szép lesz! Lemondó levelet tényleg írjatok, biztos ami biztos alapon!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, elszállt amit írtam.

Zsófi: nekünk téli gatyánk van, de ismerős nagyon dícsérte az esőruhát (nadrág+ kabát azt hiszem). Arra én is pályázok.
Homokozó-sarazás: ne is mondd! Bár enyémek már most is úgy néznek ki, mint a varacskos disznók, aztán homokozó közelében nem is jártak. Lehet nem kéne tőle paráznom, mert ennél rosszabb nem lehet. :lol: Ja, és a homok mindenhová bemegy, nem véd ellene a legszuperebb ruha sem. Ezt más gyerekénél már láttam, amikor a játszóból felérve a fél homokozónyi homok állt a fürdőkád aljában. :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


kĂŠsz vagyok kimondtĂĄk h mehetĂźnk haza rĂĄ 1 orĂĄra hĂĄnyt meg tĂśbbszĂśr is most megy infuzio rettegek mit viszĂźnk majd haza lalunak ja ĂŠs van rotĂĄs is parĂĄzok mi van ha az

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jajj Babus,már kezdtem örülni,erre olvasom tovább,most akkor mi van?Én nagyon drukkolok!!!

Timi,jópofa a futóbicaj,néztem én is a játszón a nyáron.De elöbb kismotor kell :lol: Hajrá hévíz!

Pánikot sajnálom!

Lkata,ne elégedetlenkedj,gyönyörű a családod,és még ügyes is vagy :D Klassz az új avatar!

Zsófi,hű,gyerek nélkül sem egyszerű a felújítás,megértelek!Hajrá mamák,meg segítség! :wink:



Homok még a pelenkában is volt a nyáron nekünk :lol:

na megy a filmem,jó éjt!
Vendég
 


Törpi,veletek minden okés?
Vendég
 


Jó reggelt!

Babus: basszus nagyon sajnálom, remélem nem rota, meg semmi más! Hogy vagytok?

Nyulasz: ja először motor kell. Egyébként mociból is láttunk olyat, ami nem csak előre-hátra gurult, hanem oldalra, meg mindenféle irányba, meg pörgött is. Jó kis fejlesztő játék, csak iszonyat ára van.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, szorítok folyamatosan Nektek, még ha ezt itt fel sem tüntettem a neten, de annyiszor eszembe vagytok! Csak drukkolni tudok, hogy ne a rotával menjetek haza, mert aztán az lenne az igazi kikészülés. Sok-sok gyógypuszi Nektek!

Timi, ilyen bicót a lányok már próbáltak, nagyon jó tényleg, én sem ragaszkodnék a pótkerekes példányhoz, ez jobb, de valóban szép ára van. Pláne két gyereknek :? De még jó, hogy az ikres családokat annyira támogatják :evil:

Nyuszi vagyok! Képzeld, nálunk meg Emma kezdett most kicsit taknyolni. Megőrülök, ha tegnap megfázott. Pedig nem gondolnám, hogy alulöltöztettem őket. Bízom benne, hogy csak a foga, ugyanis látom hátul az örlő egyik taraját. Na mire kijön az utsó négy neki, arra lehet, hogy megint belebolondulok az éjszakázásba. Pedig már olyan jó volt, hogy a legtöbb éjszakánk nyugiban telt. Ti hogy vagytok?
És Zoli? Könnyezik még? Fájdalmai nincsenek? Milyen műtét volt ez?

Zsófi, elhiszem, hogy oda vagy, én is kikészültem, mikor a felső szintet csinálták, pedig akkor még csak pocakban voltak a lányok. Igazad van, ott kell lenni állandóan, felügyelni őket, mert amúgy mennek a maguk kuka feje után. Utólag meg csak vonogatják a vállukat, Te meg kénytelen vagy beletörődni a megváltoztathatatlanba. Én ezt az építkezés során éltem sokszor végig, de ismétlem, gyerek nélkül. Úgy azért ezerszer könnyebb. Nem hajtott az idő, hogy vissza kell mihamarabb kerülni a megszokott kerékvágásba miattuk. Kitartás, ha panaszkodni akarsz, akkor meg aztán tényleg gyere, mi szívesen meghallgatunk. De kívánom, hogyne legyen rá ok, és készüljetek gyorsan el!!!!
Nekünk nincs dagonyaruhánk külön, de én könnyen beszélek egy saját udvari homokozóval (az erkélyre mégsem telepíthetsz egyet a 9-en). Én sokszor rájuk adom az előző napi saras ruhát. És mivel nem vettem én sem több váltásnyi meleg udvari göncöt, így megy azonnal a mosásba, radiátorra, és másnap már tisztán van rajtuk. Ami tart két percig ebben a retkes időben. A tavasz, nyár már más. Tavaszra van több kinti gatyójuk, azt váltogatjuk. Bár engem a homokosság nem zavar :lol: :lol: , kirázom és kész. Nyáron, mikor viszont már vizezhetnek is a homokozóban, tuti a slag jön először, és csak utána léphetnek be a házba (nálad ez esetben a fürdőkád. Na meg két kismalac hazáig a játszóról)

Kata, szépek a gyerkőceid, nagyon!!!!!

Vanda, ha jársz felénk... Már egy ideje motoszkál az én fejemben is a kiságy lebontásának a gondolata, de úgy érzem, rosszul fogtam neki. Ti nagyon korán rendes ágyra váltottatok. Milyen megfontolásból? És hogy ment? Ugyanis én egyenlőre csak a rácsok közül kettőt szedtem ki, de ez egyértelmű játék számukra. Nem két napja, lassan egy hónapja így van napközben. Tegnap este kipróbáltam, hogy így küldöm őket aludni, hát úgy gondolták, ezúttal is a játék ideje van itt. Itt vélem úgy, hogy rosszul fogtam neki. Én hozzá akartam ehhez az állapothoz szoktatni őket, miszerint az újdonság varázsa elszáll, ....de nem.
Azért gondolkodom ám csak ebben, mert azért egyszerűbb lenne nyaralni menni utazóágyak nélkül (amik nem mellesleg elég szűkösek is már nekik), meg hát bölcsiben/oviban sem lesznek már kiságyak, nem ott és akkor kéne megtanulni aludni rendes ágyban. Szívesen vennék jó tippeket, ötleteket
:oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi!
Nekünk egyszerűen azért lett hamar rendes ágy, mert Dani próbált kimászni a rácsosból, fejjel lefelé. Nem akartam megvárni, hogy kiessen. Egyébként ők is hajlamosak mászkálni, egyikünk bent szokott ülni, amíg elalszanak. Bölcsiben nincs gond, Baluval sem volt, pedig neki itthon még rácsos volt, amikor kezdte a bölcsit.
Szóval szerintem szedjétek le rendesen a rácsot, magyarázd el nekik, hogy nincs mászkálás. Egy ideig vagy hurcolod őket vaskövetkezetességgel vissza, vagy bent ülsz.
vovanda
 
 


Törpi
Én tavaly 3x2 hetet szántam a heverőre szoktatásra,de nem ment és idegtépő volt,nekik is,nekem isAkkor voltak 2 évesek a lányok..És akkor kikötöttem,hogy ezt a témát jóóóóóóóóó ideig hanyagolni fogom,mert én nem vagyok hajlandó heteken át éjjel-nappal vándorlókat kísérgetni,mint egy alvajáró.
3 hete kaptak heverőt,az első pillanattól megértették,hogy mi a szitu,mit várunk el tőlük.Májusban leszünk 3 évesek.
Én azt gondolom,hogy erre is meg kell érni.Mi most értünk meg rá.Tehetsz próbát,de ha nem megy,ne erőltesd,hacsak nincsenek kötélből az idegeid :lol: :lol: Bőven ráértek még :wink:
szotyo
Kiskőrös
 
 


Vanda, Szotyo, köszi a jótanácsokat, tapasztalatokat!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Lányokat kivittük apjukkal sétálni, motorozni. Másfél óráig bírtuk "fárasztani" őket, de most én vagyok az, aki mozdulni sem tud a kimerültségtől, ők meg pörögnek ezerrel. Lehet, hogy este nekik kéne menni vacsizni a barátainkkal, nem nekünk? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


haho Csajok végre itthon nagyon kemény volt kicsit kivagyok :cry: koppkopp jol vannak Csajok, közben Lalunak valszleg 3 napos láza volt :?
bocsánat csak ennyi hullafáradt vagyok éjjel aludtam vagy 2 orát néztem az infuziot meg h hány-e :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: annyit gondoltam rátok, de jó, hogy otthon vagytok! Teljes gyógyulást hamar-hamar!

Törpi: fárasztásról annyit, hogy elmentünk délután játszóházba, lányok negyed órája ágyban vannak,m máskor ilyenkor már mély csönd van, most meg olyan, mintha csikiznék egymást mert megy a gyöngyöző kacagás. Mi meg idekint nevetünk rajtuk. Én konkrétan annyira fáradt vagyok, hogy arrébb nézni sincs erőm. Ja, és eszembe jutottál ám! A labdás ketrec nagyon fel volt töltve labdával! :lol:

Kiságycsere nekem ha eszembe is jut egyből jön a gondolat, hogy NEEEEEEM akarom én még azt! Szerintem előbb megváropm, míg mindenkinél átszoknak, aztán a tapasztalatok alapján majd ráveszem magam. talán 1 év múlva. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


És csak hogy tudjátok! Nagyon hiányoztatok a játszóházból! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


BABUS: sajnálom a hányást :( remélem minden rendben lesz otthon!

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Babus,nagyon sajnálom,de örülök,hogy végre együtt a család!Gyógyuljatok meg mihamarabb!

Timi,mi mindennap gyalogolunk velük,babakocsi megint nem volt elővéve vagy egy hónapja,nagyon ügyesek,sokat bírnak sétálni,és még mennének ám,mi is általában bő másfél órát vagyunk kinn úgy 10-11.30-ig,de nem fáradnak el.
Mostmár mi is akarunk játszóházba menni!!!

Törpi,na,nem is tudtam,hogy megpróbáltátok a rács nélküli életet :lol: Szóval ha majd veszünk új ágyakat,akkor a régit egy darabig nem szabad messzire vinni,hátha vissza kell cserélni :lol:

Apa,csütörtök óta sasszem :D Lézerkezelés volt,így már nem kell szemüveg...csak napszemüveg.A péntek volt neki elég car,tegnap már jobb,ma meg még nem kérdeztem.
Vendég
 


Tkata,mi lett végül,mentetek kolpingolni?Hogy vannak a lányok?
Vendég
 


Törpi,a kismamablogban ezt írják:

Heverőre való átszoktatás

A kisgyerekek egy része már másfél-2 évesen gond nélkül átszoktatható heverőre, különösen, ha a régi kiságya helyére kerül a heverő. Ez azonban nem zajlik mindig zökkenőmentesen, általában ebben a korban még éretlenek a gyerekek a saját ágyhoz, folyton lemásznak róla, kimennek a szobából, tesztelik, hogy mit tehetnek meg és mit nem. Ha izgága, örökmozgó, a szabályokat felrúgó gyermeked van (különösen a fiúknál szokott ez így lenni), akkor nyugodtan várhatsz a heverővel akár 3 éves korig is. Ha a kiságyban már nem fér el, átmenetileg aludhat a járókában is. Akkor költözzön át a heverőre, amikor már meg lehet vele beszélni, hogy ilyenkor alvás van, nem lehet kijönni a szobából – ha ugyanis ezt nem érti meg, vagy nem fogadja el, akkor örökös huzavona lesz az elalvásból.

Sok gyerek fél a heverőtől, viszont nagyon élvezik a matracon való alvást, ez is alternatív megoldás lehet, amíg meg nem kedveli a heverőt.
Vendég
 


Nyulasz: hát mi nem tudunk velük sétálni, egyedül képtelenség velük akár az udvarra is kimenni, max. fél órát bírok, az utcán nálunk nincs járda, az út olyan kátyús, hogy egyedül is életveszélyes sétálni kint, kocsival meg folyamatos szervíz, anyósékhoz 4 háznyira szoktunk átmenni, de közben szinte folyton fel kell őket szedni a földről, mert elesnek a nekik térdig érő gödrökben. 3 éve csinálták meg az utat, most így néz ki. És laknak olyan állatok az utcában, akik ezen is száguldoznak+ itt a tavasz, az utca végében meg kezdődik a szántó, az összes paraszt itt jár traktorral. Szóval nekünk esélytelen kimenni sétálni. Játszóház isteni, kár hogy nincs közelebb, biztos gyakrabban mennénk. K. is nagyon élvezi, tegnap azt mondta, hogy a folyamatos zsivaj kisöpörte a fejét, elmúlt a feszültség. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi: én rápróbáltam őket tegnap a tescos mocira, hát a lábujjhegyük alig ért le, de leszállni nem akartak! :lol: Jó, hogy tudsz velük így sétálni, nálunk sajna esélytelen. Hanga eleve nem hajlandó kézen fogva jönni, meg ugye a környezet sem adott hozzá. Ja, és a babakocsit sem tudom egy kézzel tolni. Biztos én vagyok a nagyon béna, hogy nem tudom megoldani ezeket a problémákat.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Csajok már hasmenés is van Apa most hoz smectát meg hipp ors-ot ha van még ötlet pliiiiz inni elég neházkesen ha kajál akkor azért iszogat megy a kölesgolyo meg keksz meg nyomom 5 milinként a szájába a panadolos nyomkodoval
hivtam dokinénit azt mondta ha 7 dl megvan az már jo
hogy-mikor kell adni ezt a smectát?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babusok: jajj sajnálom. Én most vettem Lactive Baby-t és nem olcsó, de szerintem segített.
Főtt krumpli, zabkása, rizs is jöhet, meg alma reszelve, már ha enni hajlandó :(
Smecta nem valami finom, de esetleg kis folyadékkal szintén szipkával add be neki, amúgy hatásos nagyon.

Kata
labkat
 
 


Babus: remélem már megoldottad a smectát, kicsi vízben oldva nem valami jó ízű, mintha nedves lisztet innál, de nagyon jó hatása van. Napi 3x lehet adni asszem, lehet 4x max. Jobbulást nektek!

Zsófi: aszfalt? Az meg mi fán terem? Na kb ilyenek felénk az útviszonyok, de Gábor tudja, hogy milyen az utcánk. :wink: És a polgármester szerint ez aszfaltos út, ami rengeteg millióba került! :twisted: Abból a rengetegből az egész falut gyönyörűen le lehetett volna aszfaltozni, de ennek a paraszt népnek jó ez így, mert megint megválasztották. Hadd legyen neki meg a képviselőknek évi 2x2 hét luxusnyaralás. Á, mindíg csak felhúzom magam rajta, pedig annó hogy örültem, hogy kertesházba jövünk lakni és de jó lesz, csendes a többit majd megszokom. Na, most aztán megtanultam, hogy ne kössek többé kompromisszumot! Mit nem adnék most egy panellakásért, pedig szörnyen gyűlöltem még a gondolatot is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


babus:de jó hogy itthon vagytok de ez a hassmenés a legrosszabbkor jött, smectát szerintem is kb 3-4X kevés vízben
nekünk még Bvitamint adtak mikor fosós vírusunk volt + protexin restore

tegnap voltunk mi is játszótéren, wekerlén, nagy és szép, és veszélyes
Rékát egy kölyök majdnem elcsapta biciklivel
szegénykém már menne nagyon, de nem tud a decathlonos csizmában
ugyhogy holnap vagy valamelyik nap cipővásárlás lesz
nézegettem mi lenne a jó, hát én a sok ezrest találtam meg rögtön :oops: még szerencse hogy lehet egészségkártyára venni
szamos kölyök cipője van valakinek? vélemény?

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: elmeséled mi volt a gyereknögyogyásznál? bocsi ha irtad :oops: mit mondott?
hát én gondoltam h valamit tuti hazahozunk a korházbol :evil: :evil: :evil: :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus!
Totál elfelejtettem: a hányásra írass neki ampullás B6 vitamint. Csak simán meg kell inni.
vovanda
 
 


Babus: nagyon kedves doktornő volt, mondta, hogy nem kell ehhez házidoki csak menjünk,
és "visszavár", szóval lehet hogy újra összetapad, és mondta hogy gyakori pelenkásoknál

Móni
KépKép
reunion
 
 


Vanda: irtam a másikba, h tuti sok volt kaja-pia egyszerre (de olyan joizüen evett-ivott :oops: :? ) most lassabban eszeget (alma, keksz, kölesgolyo) kortyonként iszik rendesen, smecta megy hipp ors megy (utobbibol kevesebb de gondolom a smecta a fontosabb)
ha lesz még hányás iratok köszi :wink:
Móni: köszi infot :wink: nekünk is ezt mondta most itt a nephrologus :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Babus,remélem már jobban vagytok!Gyógypuszikat küldöm!

Timi,hű,nem semmi az utcátok,hát így tényleg nehéz lehet velük sétálni :evil:

Móni,én nem ismerem azt a cipőfajtát,mi supi+ vettünk,de a decathlonos csizmában nyomjuk szinte egész télen.Ja,árak azok vannak,de erre ne sajnáld,legyen magasabb a szára,és a bokát jól tartsa,aztán ha már jól tudnak menni,akkor már ügyesek lesznek bármilyen cipőben,csizmában.
Bizony veszélyesek a játszóterek,én totál antiszoci lettem ott,simán beszólok a debil gyerekek szüleinek.

Zsófi,na enyémek majmabbak ennél,sosem tudtam megcsinálni,hogy egy sétál,egy a kocsiban,mert akkor aki sétál,az is ülne inkább,aki ül,az meg sétálna,szóval mindegy,de utánozni kell a tesót :lol: Ügyi vagy az egyedül játszózással :D
Vendég
 


Zsófi,azta :shock: és mi történt,hogy nem aludt???
Vendég
 


Zsófi: azta! Kata nem semmi! Ilyen nem alvás nálunk is elő szokott fordulni nagy ritkán - szerencsére - de az a délután felér egy katasztrófával.

Most nekem kéne teszveszhez segítség! Valaki vett valamit, a levelezést meg a teszveszen bonyolította, nem az e-mail címen, át is utalta a pénzt, de címet nem írt! Én írtam a mailre, de nem válaszol. Ilyenkor mi van???

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi nem ysemmi délutánod lehetett tényleg felér egy katasztrófával az ilyen
Timi: vétel előtt nem kérdezett tőled valamit a termékről? ha oda írnál neki mintha arra válaszolnál akkor kap róla értesítést nem? hát ez csak tipp

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyuszi köszi
az a cipő is (supi+) benne van a top 3 ban, csak abból nem látok olyat ami igazán tetszene is, olyan fiús mind, persze nem ez legyen a lényeg, meg túl magasnak tűnik a szára nem bizergálja a bokájukat?

Nem tudom kinek ártottunk, hogy a hatalmas gyedből muszály volt majd 3 ezret lefaragni...... :twisted: :twisted:

lányok az én Laura gyerekem megint megmakacsolta magát
mint mindig :? ,
nemhogy járni, még állni sem akar
nem tudom miért kell ennyire különcnek lennie

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: írtam neki most oda is, hát remélem válaszol! Cipőben én a teljesen puhát ajánlanám, ahogy nekem is az összes dokink. az én gyerekeim a mai napig esnek-kelnek kemény talpú, merev cipőben, puhában meg, a futás a legkisebb sebességük.

K.-nak új ébresztője van, következésképpen hajnali 3/4 4-kor úgy ugrottam föl ijedtemben, mintha kilőttek volna az ágyból. Visszaaludni nem nagyon sikerült, csak fetrengtem 7-ig. Nem kicsit érzem magam mosott sz..nak. Volt néhány ötletem, hogy mit csináljon a telefonjával! :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi ezt hogy érted?
milyen cipőtök van? a gumitalp az hajlékony nem?

Móni
KépKép
reunion
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?