Kati
A bérlés havonta 2 ezer forint. 12 hós koráig kell, szóval annyira jön ki, mint ha újat vennék. A használt jobban megéri, 8-10 ezerért lehet venni, ha sikerül, és 1-2 ezerért bevizsgálják neked.
Meg aztán ha majd egyszer lesz még egy 3. gyerkőc is, akkor már van, nem kell újra bérelni. Nektek milyen van?
Az olajozás inkább hajlatokra, nem minden nap, inkább csak minden másnap szoktam.
Mona
Várjuk az eredményeket! Én is kiváncsi vagyok.
Csillagvirág
Jövő héten megyünk 1 hós státuszra, én is át akarom beszélni az oltásokat. Azokat beadatjuk Zalánnak is amit Reginek. Csak sokat kettő hósan kell adni, nem tudom hogy oldjuk meg. A menjugate-t is, meg a pneumot (max azt elhalasztjuk egy hóval későbbre), meg a 2 hós köt. oltás.
Dike
Én is kb ennyi idős terhesen voltam 4d-n. Mindent jól látni már.
Nitácska, Kati
Én is a kórházban áztam el, de még az előtejjel. Tiszta sárga volt a fehér hálóingem. Onnantól kezdve melltartó, és melltartóbetét.
Itthon is melltartó betéttel alszok, de néha reggelre az is átázik. Zalán éjjel lusta cicizni.
3 hét után végre megérkezett a TAJ kártyánk. A postás nő meg is jegyezte, hogy teljesen visszanyertem az alakom, pedig Zalán nagy baba. Hát nekem mondja.....
De örülök, mert már szinte teljesen lapos a hasam. Regivel egy hét után ilyen volt. Most így kb 2-3 hét alatt sikerült. Majd anyunál megméreckedek pénteken, kiváncsi vagyok kilóban ez mit jelent. A csontok is rendeződnek vissza. Minden másnap arra ébredek, hogy fáj a medencecsontom.
Zalán elaludhatna, át kéne öltöznöm, megyünk a boltba, mert apa nem tud rendesen bevásárolni.