sziazstok!
lassan végzek a visszaolvasással!
beze: mennyire gyönyörű család vagytok! a képek magáért beszélnek.
nika: GRATULÁLOK!!!!!!ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!!!! nagyon örülök. képet kérhetünk?
gergő nagyon vagány!!!
mia:lassan pihenhetsz is, mert lassan tényleg itt az időd nektek is!
pedi: kíváncsi vagyok és drukkolok nektek márciusra! szerintem is hatalmas megkülönböztetést kapnak, akiknek van fogadott dokija. nekem nem volt ügyeletes éppen, de folyamatosan az aktuális doki és a szülésznőm tájékoztatták és szóltak neki, hogy mikor kell bejönnie. és volt egy csaj, akinek nem volt és egyszerre kerültünk a vajúdóba és ő csak csütörtök este jött le a gyerekágyra!
vigyázz magatokra, meg ne fertőződj a sógorodtól.
nita:
utólag is boldog születésnapot kívánok máténak!!!
bogi üdvözli a vőlegényét!
mona: örülök, hogy jól vagytok! szerintem csajszid lesz, de tényleg mindegy! szép méretei vannak. hogy telnek otthon a napjaid? öregasszony végleg elköltözött?
dike: gratulálok a nem kicsike alex babához!!! ti, hogy vagytok? múltkori bajotok helyre jött?
rita: annyira örülök, hogy ennyire jól érzitek magatokat zalánnal! gyönyörűséges család vagytok ti is.
zsuzsi: elképesztő ez a panka lány!!!! te készítetted a jelmezt? ötletes, kreatív! hamarosan ti is kergethetitek a fickókat ám!!! gratulálok, h zsófi nem kapta el a birka pöttyöket! erős kiscsaj!!! szopizik még? csak szopizik?
csillag: sajnálom, hogy csalódtál, de örülök, hogy jóra fordult a dolog! mondtam én, hogy nektek dévény kell!!! olvasom a soraidból a boldogságot, hogy halad gergőci!!! gratulálok!
bencus remélem sokkal jobban van. szegénykének nem lehet könnyű, hogy most látja, hogy gergővel többet jöttök-mentek! nem tudsz külön bencussal is menni? gergőcit még nem tudod egy-két órára otthagyni anyukádnál? párod gondolom megint rengeteget dolgozik. ő sem tud vele menni ide-oda?
mi jól vagyunk, most egy szuper éjsazkán vagyunk túl. este 7kor volt fürdés, majd cici és nézelődés, apázás, alvás. 10 körül újra szopi és tentike tovább. 1kor szintén cici és a kettő között pelus csere, majd amikor jött a másik cici a pelus tele lett.
aztán 6ig alvás volt. majd 6kor eldöntötte, hogy mivel jó volt éjszaka, így most szórakoztassuk egy picikét, mert ő kialudta magát. és 8ig tágra nyílt szemekkel figyelt és simiztette magát. fél 9 körül visszaaludt az ágyunkban, azóta még nem is jelentkezett.
így alszik: