Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Most csak egy bekukkra jöttem:

Lilikének nagyon-nagyon boldog szülinapot kívánok!!!!!!

Sok-sok puszi!

Kép

Kép
daniellla

Kedves Lányok!!!

Annyira Aranyosak vagytok!!

Köszönünk MINDEN köszöntést!!

Már küldtem Daniellának képeket, de írtam, hogy csak akkor rakja fel ha ráér..., :oops: :oops: :oops: Tiszta ciki...!!

Kedves Daniella, köszönöm ha felteszed!!

Etna, nagyon szépet csináltál!
pilisforras@gmail.com a címem! örülnék ha elküldenéd!

Tényleg nagyon Kedvesek vagytok! Meg is mutattam Lilikének is és a Zembernek is!! Lilike nagyon örült, a Zember meg csak erősködött, hogy neki nagyítsam ki az Anyukákat, akik küldték... :lol: :wink: :? :lol: :lol: :lol:

Nagyon-nagyon jó volt az este! Lilike nagyon örült mindennek, és tényleg jó volt! Mindenkinek ízlett a szendvics, meg a gyümölcssaláta, meg a torta! Volt gyerekpezsgő is, de azt elfelejtettük meginni :? :evil:
Mostanra ráztam gatyába a lakást, annyira, hogy le tudjak feküdni, folytatás holnap, bár már rend és tisztaság van, csak el kell pakolni az előszedett edényeket, amiket nem használunk minden nap, meg az új ruhákat kimosni, az új játékoknak helyet találni...stb.

Mégegyszer köszönöm Mindenkinek a köszöntéseket!

Puszi!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Marcsi, tök jó hogy jól sikerült a buli. Az hogy a gyerek pezsgőt kifelejtettétek, ez nem újdonság. Én is rendszeresen elfelejtek mindent. Vagy az üdcsit vagy a rágcsát, mindig valamit. De én már nem foglalkozom vele. Tetszik az új vonalzó. És milyen klassz, már 5 éves.... :lol:

Apósom nincs jól. Tegnapelőtt vitték át az intenzívre, lélegeztető gépen van. Csajok, annyira hirtelen jött ez az egész hogy ezt nem lehet feldolgozni. Még én sem tudom, hát a fia és a felesége?! Tegnapelőtt uh-ozták a hasát, azt mondták hogy a patkóbélben láttak valamit, de tegnap mikor tükrözték már mással voltak elfoglalva, hogy az epehólyag van begyulladva. Ezért laparoszkóppal megnézték, de nem vették ki mert nem az a gond. Én ezt nagyon nem értem. Vagy anyósom nem értette mit mondanak neki, vagy tényleg ennyire kuszán jött ki mert mindig mással beszél telefonon, nem tudom. Most már látogathatják de csak egy személy. Vasi teljesen ki van borulva. Nem tudom mi lesz, nagyon el vagyok keseredve. Állítólag most szoktatják le a lélegeztető gépről mert megpróbálják levenni. Fene egye meg már ezt az egészet. Tudom hogy aminek be kell következni mindig be következik, de nagyon nehéz ezt elfogadni.

Más, hátha elterelem a gondolataimat. Tegnap felhívtam a házidokkert, megkérdeztem hová tartozok védőnöügyileg. Azt mondta menjek a nővédelmibe, majd ott megmondják. Oda telefonáltam többször is, szerintetek felvették? Francokat. Elmentem odáig. Kb 10 fehérköpenyes picsa ott dumcsizik, telefon egyfolytában csörög, basznak rá felvenni. És csak egy nevet és egy telefonszámot kaptam. Ezt ugye telefonon is el tudta volna mondani ha felveszi valamelyik hülye liba. Nem mintha nem esett volna jól a séta, csak annyira dühítő hogy ha én így végezném a dolgomat a gyárban tuti egyből kipenderítenének.
De beszéltem tegnap a védőnővel és nagyon kedvesnek tűnik. Hétfőn meglátogat, megkérdezte hány kiló vagyok és ez lesz-e az első gyerekem. Képzelhetitek mekkorát nézhetett amikor közöltem vele telefonon keresztül hogy 101kg vagyok és van két gyerekem : egy 23 és egy 25 éves. :lol: :lol: :lol: A kilókra vett egy mély lélegzetet és azt mondta hogy egészségemre, a csajokra meg azt hogy tud-e még ő nekem segíteni ezek után? Na, a lényeg hogy jókat nevettünk, remélem jól kijövünk egymással.
Na, remélem nem untattam senkit. Most jól kipanaszoltam magam.
Azt még jobban remélem hogy mindenki jól van. Amélia is jobban van már, Kornélka és Flóra is meg gyógyult és mindenki másnak semmi baja. Puszika mindenkinek.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok lányok!
Látom több gyerkőc is beteg, vagy most gyógyult meg. Hát én sem jövök jó hírekkel: Tamásomat tegnap haza kellett hoznom a bölcsiből, háromkor telefonáltak, hogy 38 a láza. Előtte már napok óta köhög, náthás, de gondoltam ennyi... hát nem. Este adtunk neki kúpot, de még utána egy órával is 38 volt. Éjfélkor felébredt, keservesen sírt aranyom, odamegyek, megfogom, hát madjnem elájultam olyan forró volt. Nem véletlen, 39,5 volt a láza. Feri egyszerre bekapcsolta a netet, nézte milyen gyakran lehet kúpot adni, négy óra lehet, oké, beadtuk neki. Tiszta elesett volt, végül visszaaludt, itt mellettünk. Egész éjjel fogdoztam, tűz forró volt, semmit nem ment le a láza szerintem, reggel felébredt, viszonylag jó kedvvel, de 38,5 fokos lázzal. IRány a dokibácsi. Vírusfertőzés, ne lepődjünk meg, ha 3-5 napig ilyen magas láza van, a kúp mellé adjam a nurofent neki. MOndtam szart se ért, tegnap este is így kapta és mégis totál lázas lett éjjel. Írt fel neki Cataflam cseppet, ha emellet 38 fölé megy a láza, adjak kúpot. Hurrá.. kedden viszem vissza, én táppénzen vagyok mellette. Most is 38 láza, ezalá nem megy neki, előre félek az éjszakától. HÁt így állunk mi.

Timi!
Olvasd tovább, most jön a "rózsásabbik" fele :) Ne aggódj, én már csak nevetek rajta! És ne felejtesd el, hogy TAmás iszonyat anyás, Vilcsi pedig elvan gyerekekkel. Ő most sem játszik még el velük úgy, mint Vilcsi. Szóval nálatok ilyen nem lesz! A lényeg, hogy ne érezze, hogy Te mennyire sajnálod. RÁjöttem a bölcsivel kapcsolatban "rossz közegben mozogtam", értem ezt úgy, hogy akikkel találkoztam játszin, mindenki csak leszólta és ellenezte a bölcsit, ezért féltem tőle annyira. Elkezdtünk odajárni, bölcsis anyukák, teljes más véleménnyel! Hidd el, nem lesz nehéz az első napokat leszámítva!!!

Örülök, hogy tetszettek a képek! Hát Drágáim ez SÁRVÁR, az örök szerelmünk. Megnyílt az családi központ, iszonyat jó, csomó gyerek csúszdával, Tamás alig akart kijönni a vízből, szuper volt. Négy napot volunk ott, háromszor mentünk be fürödni. Jah és kölcsön autóval mentünk (tesómékéval), mert a miénk tényleg megérett a cserére, még megy, de már nem sokáig, nem mertünk elindulni vele. Megvan az "új" autónk is, csak még két hetet várni kell rá. Azért csak "új", mert egy 10 éves Opelünk lesz, de nekünk mindenképpen új :) Na lépek, mert Tamásom megint nyöszörög itt mellettem, annyira elesett szegényem. Puszi NEktek, és Lilikének én is nagyon boldog szülinapot kívánok!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Csajok!

Hozom nektek Lilike szülinapos képeit:

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
daniellla

majd még teszek fel képeket a fürdőről, de most nincs időm kicsinyítgetni őket, anyukám jön át 4 óra felé, majd akkor ideülök megint.

Kép

Kép
luca81

folyt. köv.

Kép

Kép

Kép

Kép

Ja és Marcsi, ne butáskodj már, ez egyeltalán nem ciki, ne írj ilyeneket! Nagyon szívesen segítek bármikor, nekem ez kb. 3 perc volt, szóval semmi gond! :wink:

Kép

Kép
daniellla

sziasztok!!

Kedves Daniella, köszönöm!!

Vasika!

Apósodat nagyon sajnálom! :( Anyósodnak se lehet egyszerű... :cry:
Minden esetre jobbulást kívánok Neki! Nektek meg megnyugvást!!

Védőnőtéma! Velem is aranyosak voltak, de én is mindnél vénebb vóótam, oszt nem igen tudtak újat mondani...! Miután terhes lett az itteni védőnő, akkor mondta nekem, hogy; na most tudja miről beszéltem, miután ő is megtapasztalta, mert eddig f..ja nem volt róla, hogy miről beszéltem!
Hiába, a tapasztalat a legnagyobb tudás! :lol:

Luca!

Köszönjük a köszöntést!
Látom a Te Tamáskád se maradt ki a mostani betegeskedők köréből! :(
Tudom, nagyon ijesztő ez a magas láz, de szerintem éjszakára már jobb lesz, igaz mi ezután a magas láz után kaptunk antibiotikumot!
Szerintem az most kellett nekünk!!
Reméljük Tamás is túl van a nehezén, és innentől kezdve jobban lesz!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Csajok...

Marcsi, én is Sok Boldog Születésnapot kívánok Lilikének. Micsoda nő ez a lány... fantasztikusak a képek, és ínycsiklandóak a szendvicsek... a tortából meg kérek szépen.... :-D

Lucám, Sárvár tényleg csodaszép, nekem ott élnek rokonaim, imádom a várost. Ha úgy alakul, nyáron megyünk le pár napra... én a Spirit Hotelt néztem ki, oda tuti el szeretnék jutni... :-)

Vasikám, nagyon sajálom apósodat, azért reménykedem benne, hogy jobbra fordulhat az állapota.
Pocaklakódnak simike... :-)

Daniellám, te hogy érzed magad?

Csajok, most megyek, mert elfáradtam mára... Ha nem jönnék, kellemes hétvégét mindenkinek, és csókjaim nektek... mi megyünk a Tattersallba szombaton, már nagyon várom. :-) Ha úgy alakul, hozok majd képeket... :-)

Na puszijaim.... :-*

nofertiri

Vasika!
Kép

suzykám!
Kép

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Luca, annyira sajnállak téged is meg szegény Tamást hogy ezt elmondani nem lehet. Sorba betegednek meg szegény gyermekek és mindegyiknél ez a magas láz.... nagyon sajnálom. Mielőbbi gyógyulást kívánok nektek.
Marcsi, csodaszép ez a Lilike. Ezek a virágcsokros képek..... basszus.... nagyon ütnek. És hogy tud pózolni...... hát ez nem semmi. Tudja a kis mocsok milyen szép. :lol:
Daniella, én is teszek fel egy pocak fotót. :lol: Nem bírtam ki, gondoltam ha nem fényképezem most le egyre nagyobb lesz és ekkora már nem lesz. Legalább emlékbe megmarad. A lányoknál úgysem csináltam ilyet. Erikával voltam terhes és szülés előtt nem sokkal le lettem fényképezve de nem igazán a pocakom hanem csak úgy. Köszönjük a fotókat Lilikéről. Tudom, mindenki szívesen megtenné és nem nagy szám.... blábláblá..... de mi akkor is köszönjük.
Nofi, Tattersallba? Basszus még kimondani sem tudom, és leírni sem, ezért bemásoltam. :lol: Én ugyan kívánok nektek kellemes utazást és kellemes ott tartózkodást de mindenki tudja hogy ez meglesz. Hála Istennek. :wink: Majd gyere mesélni és hozz fotókat. Puszika.

Csajok, apósom még mindig lélegeztetőn van. Vasi nagyon sírt tegnap is amikor haza jött. Valamit akart mondani a fiának de ugye ott a cső és nem lehetett semmit sem érteni. Szorongatta a kezét. Nagyon nehezen viseljük. Én is sokat sírok, képzelhetitek szegény Vasit és anyukáját.
Mindenkit puszilok és vegyétek figyelembe hogy ez a pocak nem csak a 12+5 hanem háj is. :roll: :lol:

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Etna, basszus, jól megríkattál!!! Nagyon köszönöm. Annyira szép ez a versike. Millió pusszancs érte. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!!!!

Kedves Zsuzsa!!

Nagyon SOK BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK én is!!!!!
És most képzelj ide egy nyönyörű virágcsokrot, amit sajnos én nemtok idevarázsolni, mert nem vagyok olyan ügyes mint TI!! :oops: :oops:
Etna nagyon szépet küldött Neked!!
Én még rajzolnék is Neked :lol: :lol:, de azt sem tudom elküldeni :oops: :oops: !
De hidd el, hogy a legszebbet küldeném, ha tudnám!!!!!

Hát a pocakod!!!!!!!!!!!!!!!! GYÖNYÖRŰ! Közöske nagyon jól érezheti benne Magát! :lol: !

Puszi Mindenkinek!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Kedves Zsuzsa!!

Nézdd, ilyet tudtam, de erre is rá kell kattintani, és nem szép rögtön!
Jajj, de kár hogy ennyire béna vagyok!!

http://www.kepeslap.hu/card.php?id=kt15 ... &&catid=25

Pusziii!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Suzikám Nagyon Sok Boldogságot Kívánok Neked Névnapod Alkalmából!! Millió Puszi!!!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Marcsi, ne legyél már ilyen izé.... :lol: :lol: :lol: Nagyon szépen köszönöm, és főleg amit rejtett az ajándék... Hűűűű-haaaaa....!!!
Köszönöm, aranyos vagy nagyon. :lol:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Vasi, Suzy!

Nagyon sok boldog névnapot kívánunk nektek!!!!
Vasi!
Nagyon szép a pocakod!!!

Puszi mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Lányok!

Először is Boldog névnapot kívánok Zsuzsám és Suzim! Puszillak benneteket és ölellek. Simi mindkettőtök pocibérlőjének! :)

Másodszor! Lilikének nagyon sok Boldog Születésnapot kívánok utólag! Nagyon szép a Kislányod Marcsi!! Igazi kis hölgy, és tényleg tud pózolni! :) A terülj terülj asztalka nekem is beindította a nyál mirigyeimet! Nagyon jól nézett ki minden! Láttam, hogy az ajándék ruci nagyon tetszett a hölgyikének! :) Csinos volt benne!!

Harmadszor! Nagyon szépen köszönöm a születésnapi köszöntést! Nagyon aranyosak vagytok! Sajnos előbb nem tudtam megköszönni. Az én gyerkőceim sem úszták meg ezt a francos vírust. 3 nap oviba járás után haza került... Szerdán mentünk, mivel farsang volt... aztán mert nem hiányzott gyerek, csak 1-2 úgy gondoltam, hogy akkor maradhat, csak nem lesz baj... Erre szombat estére 38 fokos láza lett, amit Nurofennel próbáltam levinni. Nagy nehezen elaludt, de egész éjjel ő is meleg volt ahogyan Tamás is. Másnap reggel nem volt láza, de estére újra belázasodott, beadtam a gyógyszert, és mivel fájlalta a hasát, adtam neki egy fél papaverint is. 5 perc múlva viszont láttuk kihányta. Kis idő elteltével elaludhatott, mert egyszer csak azt hallottam hogy hány és mikor átmentem láttam, hogy hanyatt fekszik, és jön ki a száján minden... Jól megijedtem és gyorsan felültettem. Még jó, hogy ilyenkor nagyon éberen alszom... Bele sem merek gondolni, hogy mi lett volna ha nem hallom meg. Hétfőn bejelentkeztünk kedd délutánra orvoshoz. Erre hétfő estére a Flóra is belázasodott. Neki már 39 fölé ment. Azóta is csúnyán köhög, de már jól van. Sajnos nálunk a láztól nem tudtak jól aludni a gyerekek, és sokszor a fél éjszakán át ébren voltak. És persze napközben sem aludtak. És én sem tudtam 3 éjszakán keresztül aludni, volt hogy csak 4 órát aludtam összevissza. Kedd estére szerencsére már tudtunk aludni, az antibiotikum nálunk is sokat használt a gyerekeknek. Tegnap mentünk vissza a doktornénihez. A Kornélka már hétfőn mehetne, de nem tudom mi legyen... Nem szívesen vinném... De itthon nem találja fel magát. Sajnos a Flórával is művel sokszor olyan dolgokat, hogy komolyan elgondolkozom, nem kellene-e őket külön külön egy ketrecbe zárni, hogy ne árthassanak a másiknak. A Flóra persze nem bántja még indulatból, de a Kornélka sokszor direkt bántja és okoz neki fájdalmat. Egyébként ha jó hangulatban van, akkor olyan szépen eljátszanak egymással. A Kornélka csinál valamit a Flóra pedig mozdulatról mozdulatra leutánozza. Nagyon édesek... Egyszer tudnám felvenni videóra!! A Flóra még köhög és mára nagyon el kezdett folyni az orra. Remélem, nem esik vissza. Az antibiotikumot még adni kell nekik a héten... Amíg el nem fogy.

Remélem, hogy a gyerekek hamar meggyógyulnak és újra a régiek lesznek.

Nofikám! Remélem, jól utaztatok! :) Várjuk a képeket!

Timi! Szóhoz sem jutok! Nagyon sajnálom, hogy nem javult az eredményed! Remélem, több szem többet lát alapon találnak neked valami járható utat. És kevésbé fájdalmas beavatkozás is megteszi majd. Vilcsi jól van? Nem lett beteg?

Laar! NAgyon jók a képek! Látszik, hogy élveztétek... Jól vagytok? Ti megúsztátok ezt a nyavalyát?!

Daniella! Köszönjük a képeket Liliről! Jól vagytok? Alexa nem beteg? Hogy van a kis Eliza? Mozog rendesen? Sajt kukacoskodik??

Zsuzsám! A pocid nagyon édes... És hol a háj?! :D simi nektek! Kitartást kívánok nektek apósod betegsége miatt, neki pedig mielőbbi jobbulást! Nagyon sajnálom. Remélem, hogy helyre jön, és örülhet majd az unokájának! Puszillak és ölellek! :) Kitartás!!

Niki! Ami helyre jött már?! Remélem, igen, és újra az a cserfes kislány akit megismerhettünk! :) Milyen a párod nélkül? Jól viseled??

Etnám! Mikor lesz eredmény a vizsgálatoknak?? Remélem, hogy kiderül, hogy miért ilyen gyenge Boti légúti rendszere. Remélem, semmi komoly! Te jól vagy? Megúsztad a betegséget? A kimerültségre szedsz valamit?! (vitamint?!)

Lucám! Jobbulást kívánok Tamásnak! Neked pedig kitartást! Nagyon jók a képek és várjuk a többit is... Bár nálunk új favorit van ami a nyaralást illeti. A Kornélok beleszerelmesedtek a Balatonba, így mi újra oda megyünk majd nyaralni, persze, ha a költözés után futja majd még rá... Reméljük igen! Tervezitek már, hogy mikor jöjjön a kistesó?

Arte! Drukkolok! Nem sokára apátok is helyre jön, aztán... jöhet az unga-bunga... :D Mikortól lehettek élesben? Mondtak valamit? Vagy folyamatosan élesben vagytok?

Suzikám! Megint eltűntél! (kiszólt a gödör a lyukból... :D) Remélem, te és Carlos jól vagytok? Apa elment már? Tesókád kinn van veled? Írj!

Remélem, nem felejtettem ki senkit sem! Ha igen elnézést kérek, de szerencsére olyan sokan vagyunk és annyit írtatok, hogy nem tudok mindenre reagálni.

Én tegnap voltam fogorvosnál. Végre rászántam magam, hogy elmenjek a letört fogammal, amit még a Kornélka születése után ki gyökér kezeltettem, aztán pedig szépen lassan letört, és már csak a szélei voltak meg. Hát mondanom sem kell, hogy amint a fogorvos ráfogott mállott szét az egész. Még maradt benn gyökér, amit szájsebészeti úton lehet csak eltávolítani, ami potom 14 ezer forint és ha még röntgen is kell, akkor az még plusz 4 ezer. És azt már előre közölte dokinő, hogy valószínűleg fog is egyet csinálni, hogy tudja mire számítson... Hát gyerekek... Anyukám és a párom is azt mondja, hogy inkább menjek egy a kórházba a szájsebészetre, mint egy ilyen kis magán rendelőbe egy vagyon csináltassam meg. Nem tudom... Tanácstalan vagyok! Sokkalom a pénzt, de ha már elmentem a dokinőhöz, csináljak belőle hülyét?? Nem tudom... De mindenképp ki kell szedetni, mert félek, hogy később bajt csinál, a hajam így is hullik...

Na panasz áradat bezárva... És a regényt is zárom. Zsuzsámnak megint eleget téve egy végeérhetetlen regényt sikerült kreálnom... :)

Jó éjszakát nektek és jobbulást a betegeknek! Sziasztok! Majd jelentkezem....
wpetra
Pusztavám

Sziasztok Lányok!

Először is, bár egy nappal elkéstem, de:

Vasikám és Suzikám, nagyon-nagyon boldog névnapot kívánok nektek!!!!!

Vasikám: Nagyon helyes kis pocakod van, szépen gömbölyödik a Közöske kuckó! Az uh fotók is szuperek, imádok ilyeneket nézegetni! :)
Apósodnak továbbra is drukkolok, nagyon nehéz lehet most nektek, fel a fejjel és kitartás!!!!!!

Luca: Nagyon jók a fotók, örülök, hogy jól éreztétek magatokat Sárváron! Tamásnak jobbulást kívánok, rossz volt olvasni a betegségéről! :(

Petra: Szóval nálatok is betegek voltak a gyerekek. :( Hú, a hányás az nagyon rossz dolog, engem is megviselt mindig, mikor Alexa hányt. Ráadásul ő egy picit be is pánikol ilyenkor, úgyhogy nekem nagyon nyugodtnak kell maradnom mellette. Olyan dúrva, hogy a csajok a jövő hónapban már 2 évesek lesznek, nem??? :D
Fogad miatt sajnállak, én is jártam így régebben egy fogammal. Mondjuk nálunk a szájsebészeten nagyon dúrván bánnak az emberrel, úgyhogy aki csak teheti megy magánba, még ha drága is. Az a baj, hogy a kórházban semmi együttérzés nincs a dokikban, csak úgy nekiesnek az ember fogának. :twisted:
Igen, most már mozgolódik Eliza, illetve most már érzem őt. Egészen pontosan szerda óta, vagyis 17+3 óta, szóval végülis nem éreztem sokkal előbb, mint anno Lexit, őt 18+1-nél éreztem először. Hát igen, ez a mellsőfali lepény....A moci még most is nagyon finom és apró, csak akkor érzem, ha fekszem hanyatt, nyugiban vagyok és figyelek rá.

Niki: Aminak is jobbulást kívánok, illetve remélem, már meg is gyógyult! Elhiszem, hogy nagyon megijedtetek a magas láztól, nem evéstől!

Laar: A rosszulléteim szerencsére már régen elmúltak, csak a 6. és a 10. hét között voltak meg. Azóta semmi kellemetlenség az ég világon szerencsére. Aludni is jól tudok, Lexit pedig igyekszem minimálisan emelgetni csak. A bőrömmel marha nagy szerencsém van, mert egyeltalán nem lett csíkos és nem repedezett be Lexinél, remélem, másodszor is megúszom, bár, ki tudja....Kenegetem, de azt hiszem nem ezen múlik, hanem inkább a genetikán. Rossmann-os krémmel+olajjal kenem együtt, direkt kismamáknak való.

Etna: Boti eredménye mikor lesz meg? Május körül akkor belevágtok a tesó projektbe?

Timi: Továbbra is drukkolok neked nagyon, a nem túl bíztató eredmények ellenére is. Mi most a legújabb ez ügyben? Majd számolj be kérlek, sokat eszembe vagy.

Nofikám: Annyira szorítok neked a babáért, hogy azt el sem tudom mondani!!!!! Amilyen kiegyensúlyozott és boldog vagy mostanság, szerintem nem kell már sokat várni, hogy beköltözzön a pocidba!
:wink:

Kép

Kép
daniellla

Sziasztok!

Petra, jaj de örültem a regényednek. Na végre..... :lol: Nagyon sajnálom szegény gyerekeket amiért ennyire betegek, és remélem hamar meg gyógyulnak. Ez a hanyatt fekve hányástól én is frászt kaptam volna. Szegény Kornélka. A fogadra nem tudok tanácsot adni. Most hogy én is annyira kell vigyáznom mire költök tutira kórházba mennék. Persze nőgyogyira költök egy vagyont, de ez érthető hiszen hány éve próbálkozunk és már mennyit költöttünk, most nem szabad garasoskodni. Ha van rá pénzed szerintem is inkább a magánt válaszd, mégis másképp bánik az emberrel. Tudod... pénz beszél.... Puszillak és jobbulást a gyerekeknek, ja és ne felejts el minket, gyere sűrűbben mert nagyon hiányzol.
Niki, nagyon szépen köszönöm a köszöntést. Remélem Ami meg gyógyult már és már el is felejtetted a borzalmakat. Férjecskéddel most nagyon örülhettek egymásnak hétvégeken. Ilyenkor még nagyobb a szerelem. Sokat gondolok rátok mert én nem bírnám ki. Na, persze ha nem lenne más választásunk .... muszáj lenne.
Suzi, megint nagyon rég jelentkeztél. Carlosod bírja még odabent? Nem dolgozol túl sokat? Remélem minden rendben veletek.
Daniella, köszönöm neked is a köszöntést. Én is épp kérdezni akartam a mocorgást, de most olvastam hogy már érzed. Már alig várom hogy én is érezzem. Köszönöm az együttérzést. Én is lányos anyuka vagyok, most parázok rendesen milyen lesz kisfiús anyukának lenni. Szerintem ez is csodálatos lesz mint a lányokkal.
Etna, hogy van az a csoda jóképű Botikánk? Mindig azt olvasom hogy tiszta apja. Én most tisztán és világosan közlöm veled hogy nagyon ritkán látom egy gyermeken tisztán kire hasonlít de Boti kiköpött másod. Csodaszép mosolya van és szeme. Norbi is szép férfi de a te mosolyodhoz nincs hasonló csak egy a fiadé. Az orra is a tied, a szája is. Na jó, a pöcse tuti az apjájé, ámbár .... honnan is tudhatnám???? :lol: :lol: :lol: Remélem most jól van a kis herceg.
Nofi, majd gyere ám és mesélj mert nagyon kíváncsiak vagyunk miket láttál és ne hagyd ki a pikáns jeleneteket sem hadd csorogjon a nyálunk :wink: :lol:
Arte, kincsem gyere ám közénk gyakrabban és hozd a híreket mert te sem nagyon jössz. Régebben olyan sokat voltál és annyit meséltél. Házzal hogy álltok? Fotókat kapunk? Mostanában semmit sem mesélsz. Tudom hogy most nagyon izgulsz és türelmetlen vagy a babaprojekt miatt, de mi szeretünk és várjuk hogy oszd meg velünk az örömöd és bánatod meg minden gondolatod. Várunk.
Angyal, te sem nagyon dicsekedhetsz!!! Mi van veletek? Ti nem betegeskedtek? Vírusok nem támadták meg a gyerekeket? Sulival hogy állsz? Annyi mindennel elmaradtál, van mit bepótolnod. Puszillak és hiányzol nagyon.
Swidi, múltkor nem válaszoltam, bocsika, de minden nap gondoltam rád. Nem lehet egyszerű egy ilyen szomszéddal boldogulni. És az is kellemetlen lehet hogy kerülgetnetek kell. Már emiatt is jó lenne minél hamarabb költözködnötök. Majd írj ha vannak fejlemények, várjuk.
Laar, biztos nagyon elfoglalt lehetsz ezért nem tudtad még feltenni képeket nekünk, de én már nem bírtam és a héten megsasoltam az iwiw-en őket. Nagyon tetszett és annyira látszik milyen jól érezte magát Mírácska. Remélem jól vagytok és csak elfoglalt vagy azért nem jössz. Puszi nektek.
Timi, nagyon izgulok érted. Sokat gondolok rád. Fogalmam sincs milyen tanácsot lehet ilyenkor adni, de veled vagyok és nagyon remélem hogy végre találsz egy olyan dokit aki tud normális tanácsot adni mi a jó ilyenkor. Annyira szar amikor nem tudunk megbízni az orvosunkba.
Grácus, te kis bújkálós!!! Nem szégyenled magad??? Soha még egy sort sem? Legalább magadról ha nem is tudsz mindenkinek reagálni. Hiányzol ám nekünk nagyon. Legalábbis nekem tutira nagyon hiányzol. Hogy álltok a férjeddel? Baba téma még mindig pihen? Bulizni voltál mostanában?
Marcsi, csajszi jól van? Emlegeti a szülinapi partiját? Mikor megy oviba? A szendvicseket nem is dicsértem meg, nekem is összefutott a nyál a számban a látványtól. Nem kis meló lehetett elkészíteni őket.
Luca, hogy van Tamás? Nagyon remélem most már jobban van. Majd írj pár sort. Tudom nincs sok időd a meló mellett, csak annyit írj hogy jobban van-e a kiscsávó.

Csajok, remélem most senkit sem hagytam ki. A neveken sokat töröm az agyam és kedvenceim: Tamás, Dávid, Dénes, Flórián, Erik, Levente, Ádám, Máté, Lénárd, Olivér és István. Vasi még nem tudja mindet, de a Dávidra azt mondta miért pont Dávid? Mondom hogy nem ismerek ilyen nevű pasit és nincs hasonlítási alapom, csak tetszik, erre nem mondott semmit. A Flóriántól kitörik majd a gyerek nyelve, a Levente szóba sem jöhet, nem kaptam magyarázatot miért. Az Olivér eléggé bejön neki mert van egy ilyen nevezetű haverja akivel szokott motorozni, és az István még lehet hogy szóba jöhet. Tehát ott tartunk hogy sehol. Azt mondja hogy még nagyon sok időnk van eldönteni. Igaza van, de még meg is gondolhatjuk magunkat és változtathatunk is ezért szeretnék mostanában valamelyik mellett dönteni.
Apóst levették a lélegeztetőről ma, de a csövet még bent hagyták. Remélem minden rendben lesz és a csövet is kiveszik holnap. Tornáztatja a kezeit mert mást nem tud. Emelgeti és hajlítgatja amennyire lehet ha nincs infúziója. Iparkodik helyrejönni. Mutogatva kommunikál és névnapomra üzent nekem és puszil. Ma is gondolt rám. Most nagyon sok erőt adhat neki az unokája főleg amiatt hogy fiú lesz. Lehet azért láttatta magát ilyen hamar. Nem tudom, én hiszek az ilyesmiben.
Asszem most jól lefárasztottalak benneteket és majd csak augusztus végén szülök úgyhogy lesz mit olvassatok :lol: :lol: :lol: Néha kicsit vissza veszek magamból megígérem. Puszilok mindenkit és gyertek mesélni mert nagyon hiányoztok.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Hoztam nektek valamit. Nagyon megdöbbentett minket ez a cikk.

http://www.blikk.hu/blikk_aktualis/halo ... t-2044536/

Vasika!

Nagyon örülünk egymásnak amikor hazajön apa, és mégjobban szeretjük egymást. Sajnos nem volt más választásunk mert 78000 ft-ból megélni nem lehet és sajnos ez már több mint 1 éve ment igy. Sajnos a kényszer rávitte szegényt erre, nagyon rossz neki is mert imádja a lányát és ő is imádja az apját, szerencsére :) Nagyon nehéz mert még meg kell szoknunk hogy nincs itthon.
Nekem nagyon tetszik az Olivér és a Lénárd is.
Ha netén vállalunk még gyereket és fiú lesz akkor Mátyás lesz az biztos.

Na mára ennyi voltam.

Puszika mindenkinek!

Niki

Kép

Családient.hu vonalzók
nikoletta80

Sziasztok Csajok...

Suzym, Zsuzsám, Boldog Névnapot kívánok Nektek... kicsit megkésve... :-)

Hát, úgy alakult, hogy nem mentünk Tattersallba (fáradtak voltunk, és lesz még máskor is lehetőségünk menni), inkább itthon maradtunk, és élveztük egymás társaságát... :-D Pikáns részleteket nem árulok el, mindenki gondoljon a legjobbakra... :-D
Eddig a megszokott 33 napomra most 8 napja késik a mensim, fájdogál mindkét petefészkem, hol meg a méhem, a bájaim is érzékenyek, a mikroszkópom pedig olyan szabályos páfrányokat mutat, mint még soha az életben... :-) Mielőtt kérnétek, hogy csináljak tesztet, még nem csinálok, ismertek. Lehet, hogy az életritmusom változása az okozója a késésnek, majd meglátom, mi lesz egy hét múlva. :-)

Vasikám, tündéri pocid van, nem is vagy hájas... max. ha azzal kenegetnek a büszkeségtől... :-) Apósodnak biztosan hatalmas erőt ad, hogy tudja, fiú unokája lesz. Én úgy érzem, fel fog gyógyulni, csak időt kell neki hagyni...

Nikikém, a szükség sokszor átírja az életet, de remélem, hogy a helyzethez képest hamar megszokjátok ezt a munkarendet... Amiról mikor kapunk új képeket?

Most megyek, bocsánat, hogy nem írtam mindenkinek, szeretlek titeket... :-) Nofi

nofertiri

Sziasztok!

Az ígért képek.. Kép
Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Remélem mindenki jól van a kis betegek már meggyógyultak!

Zsuzsám, tényleg nem vagy kövér...szép a kis pocikád...

Suzy!
Várjuk az új képeket, remélem jól vagy.

Petrám!
Mi szerencsére megúsztuk a nyavalyákat, remélem ez így is marad...most kicsit folyik a nózink, de nem vészes.

Ma voltam Uh-n a nyirokcsomóimmal, még mindig nagyon be vannak duzzadva, azt mondta acsaj, h a nyálmirigyeim is furák, a bal oldali pajzsmirigyemben meg cisztát talált, mindjárt felküldött a fül orr gégészetre ha már ott vagyok ne kelljen bemenni újra a városba, de ott tök bunkó volt a csaj, és közölte, h talán ha 1 óra múlva sorra kerülök, meg h ezzel a lelettel kellett ide küldeni sürgősségivel, szte ez ráér...uh úgy gondoltam nem várom meg, majd kérek másik időpontot és majd vissza megyek.
A vérvételem eredménye is meg lesz holnapra kiderül, h hogyan működik a pajzsmirigyem...most megyek pihenek egy kicsit.Millió puszi mindenkinek.

Kép
Kép
laar
Kozármisleny

Sziasztok Kedves Lányok!!!

Sohasem értettem, mikor azt írtátok, hogy írtatok egy csomót, és elszállt....., hát, most értem :evil: :evil: :evil: ! /Nagyon nagy káromkodás :evil: :evil:!/ Képzeljétek, Mindenkinek szépen válaszoltam, és ecccercsak eltünt.... :evil: :evil: :evil: , hogy az a........! Jújjjj, de mérges vok!!!! :evil: :evil: :evil:

Na mindegy!!!! :x :x :x

Megpróbálom újra!!!

Kedves Petra!!

Minden dícséretet "bezsebeltünk", én is és Lilike is! köszönjük!!!
Olyan régen írtam, hogy azóta biztos meggyógyult Tamás és Flóra!
Egy gyerekkel sem könnyű ha beteg, nem hogy kettővel... :( !

Az én Gyerekeim is veszekedtek anno! Sokszor azt sem tudtam, hogy melyiknek adjak igazat :lol: :lol: Nem volt ecccerű... :lol: !
Remélem a "fogad ügye" is megoldódott!
Majd gyere és mesélj!!

Kedves Vasika!!

Jól van Lilike, nem is megyünk oviba egészen márciusig, annak is egészen a végéig! Nem merem vinni, mert nem akarom, hogy ennyire beteg legyen megint mint most volt!! :evil:
Nagyon szép neveket választottatok, de ha még nem tudjátok melyik az igazi, akkor valóban ráértek még!
Mi ahogy megtudtuk hogy kislány, azonnal választottunk Neki nevet, és mindenki a nevén szólította :lol: :lol:
Emlékszem, amikor terhes voltam, a sógornőm felhívott telefonon, hogy megkérdezze hogy vagyok, és amikor elmondtam, akkor megkérdezte azt is, hogy; és Lilike hogy van?? :lol: :lol:
És mivel sokat voltam kórházban, viziten az orvosok is azt kérdezték, hogy Lilike hogy van a pocakomban!!??? :) :)

Nekem az Olivér a nyerő, mert nálunk is lehetett volna az is, ha fiú!!

Remélem Apósod jobban van! Meg fog gyógyulni, és örülni fog az Uncsikájának!! :)

Kedves Nofi!

Hűűűű, de izgi...., gyere és mondj nekünk jó híreket....!! :)

Kedves Laar!

Nagyon szépek Vagytok! Édes a Kislányod! :) :)
Szomorú, hogy így viselkednek az e.ü.-ben...! Azt hiszik, hogy viccből ül ott az ember??
És azért kértél inkább egy új időpontot, mert húzgálták a pofájukat? Nagyon dögök, tényleg szinte megfélemlítik az embert, pedig anélkül is van elég baja annak aki odamegy!!
:x :x !

Többieket is puszilom!

Majd jövök!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok!

Laar, nagyon köszönjük a fényképeket. Nagyon szép Mírácska. Én már megsasoltam őket az iwiw-en mert már türelmetlen voltam. :wink: Nem semmi amin te is keresztül mentél a rendelőben. Én nem értem miért bánnak így az emberrel. A mi pénzünkből élnek, tudom hogy nem sok az a pénz, de sajna nekünk sem jut túl sok és mégsem beszélünk senkivel sem úgy mintha a kapcánk volna. Remélem minden rendben lesz veled, majd írj hogy mit rendeztél és mikorra kaptál időpontot.
Marcsi, megértem hogy nem mered vinni Lilikét oviba, de szerintem jobb lenne neki ha vinnéd. Nem valószínű hogy mos megint sorban elkapják mindegyik. Előbb utóbb meg kell neki erősödnie és csak így lehet, de ezt te is tudod hiszen már egyszer végig kellett csinálnod. Na, ja, akkor gondolom muszáj volt vinni őket mert dolgoztál.
Niki, basszus, engem is ledöbbentett az a cikk. Én ezt nagyon nem értem. Egyből bilincset kéne tenni az ilyenre nem hogy még utána pereskedni. Tegnap a hírekben is foglalkoztak vele. A férjeddel meg csak azt tudom mondani hogy kitartást kitartást kitartást. 75ezer???? basszus, nem lehetett egyszerű. Majd írj. Ami meg gyógyult?
Etna, mi van már? Nem nagyon jössz közénk. Asszem én is vissza fogom fogni magam mert talán sok vagyok már.

Csajok köszönöm hogy szorítottatok apósom miatt. Asszem most már valami javulás lesz mert tegnap előtt levették a lélegeztetőről, tegnap már kivették neki a csövet is. Vasi tudott vele beszélgetni, ma megy a gyógytornász hozzá és jól megtornáztatja és vissza is viszik állítólag a pulmonológiára. Most csak az idegesít hogy ott nem fognak annyira gondoskodni róla mint az intenzíven. Reméljük most már erősödni is fog és hamarosan haza jöhet.
Mi jól vagyunk, tegnap meglátogatott a védőnő. Nagyon aranyos és sok mindent elmondott. Majd Vasit ő fogja felkészíteni hogy mit kell csinálnia a szülésnél és mindenfélére, ne hogy meglepetés érje majd akkor. Nem kell majd cukros vizet innom a terheléses vizsgálatnál, elég ha zsemlét eszem kefirrel. Csupa jó dolgok.
Puszillak titeket és ha nem jöttök akkor én sem jövök többet mert annyira ciki hogy szinte minden második hsz az enyém, ja és nem is írok keveset. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Nézzétek mit találtam!!! Nagyon klassz.

http://www.ehd.org/resources_bpd_illust ... hp?page=11

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Ez sem semmi..... sosem késő..... !!! Egyébként csodálatosan szép ez a nő. Sokan irigyelhetjük.

http://www.blikk.hu/blikk_sztarvilag/ny ... 51?nocache

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Lányok!

Etna: Remélem, olvasod! Hétfőn megyünk Pestre a Hajdú K-hoz. Úgyhogy aznap du. találkozhatnánk, ha neked is jó. 28-án, jövő hétfőn. Az uh de. 11-kor lesz, utána találkozom majd egy barátnőmmel kb.3-ig, azután jó lenne neked? Fél 4 körül mondjuk? Ott leszünk a közeledben, mert a csajszival az Ikea melletti Árkádba ülünk be dumálni. Majd akkor hívjuk egymást és kitaláljuk, hogy hogy legyen. Alexa is velünk lesz, szóval bandázhatnak a gyerkőcök is egyet.
Tényleg, pestiek közül, ha valakinek van kedve/ideje találkozni Etnával és velem hétfő du. akkor írjon, szóljon, csaphatunk egy mini topik talit is akár. Nofi pl.?????

Vasikám: Örülök, hogy apósod jobban van végre, remélem, hogy mihamarabb felépül! Tamás, Ádám, Dávid és Olivér-ezek a favoritjaim a fiú neveitek közül. Hú de jó, hogy kihagyhatod a cukros vizes lötyit majd, azt én mennyire utáltam, fúúúúj... :lol: :lol:

Laar: Sajnálom azt a nyirokcsomó mizériát nálad, remélem, kilábolsz ebből hamar! Hogy az eü-ben hogy bánnak az emberrel, azt ne is mondd. Én is megdöbbenek ezen sokszor. Ha csak nincs ismerősöd, vagy nem mész magánba, szinte emberszámba sem vesznek. Képek szuperek, Mírácska nagyon nagyot nőtt!

Mi jól vagyunk, ma voltam a 18 hetes genetikai uh-n, szerencsére mindent rendben találtak. 18+3 vagyok ma, a gép 18+0-ra hozta, így 3 napot csúszott most a szülés várható időpontja: július 27. A vizsgálat alatt Eliza baba majdnem végig hason feküdt, úgyhogy nem nagyon sikerült most jó képet csinálni róla. :lol:
Meghallgattuk a szívhangját is, nagyon jó érzés volt. Mocorgást most már egyre többször és egyre intenzívebben érzem.

Pussz mindenkinek!

Kép

Kép
daniellla

hali csajok!

daniella, ovasni minden nap olvasom a fórumot, csak nincs időm írni. hurrá tali! tuti!

vasi holnap jövök és beszámolok, isten őrizz,hogy ritkábban gyere, én szeretlek olvasni, majd ha kispöcsös közös meglesz, úgysem fogsz tudni ennyit jönni. :D

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Daniellám, részemről oké a tali, egyeztessünk... :-)

Csajok, most ennyi, majd jövök... Csókjaim mindenkinek

nofertiri

Sziasztok Lányok...

Hát ennyire elfoglalt mindenki? Két napja erre sem dugja senki a nóziját??

Mi van a betegekkel?
Etnám, mi újság nálatok?

Timikém, neked jobbulást a torkodhoz, a facebookon küldtem neked receptet, ami meggyógyít.

Nálunk annyi, hogy egyre jobban fájnak a bájaim már oldalt is, érzékeny vagyok, folyamatosan úgy érzem, na, most fog miki jönni, de sehol semmi. Ma késik 12. napja.

Írjatok, kivel mi van, mert hiányoztok!!!!

Puszi

nofertiri

Sziasztok!

Nofi, minden nap rád gondolok. Már a 12. nap???? Hú basszus de izgi. Én már tutira csináltam volna egy tesztet. A beülti után is alig bírtam kivárni néhány napot és utána minden nap csináltam egyet. Már nagyon várom a jó hírt tőled, de nem iszok előre a medve bőrére csak annyira izgi.

Én Etnától várom a beszámolót mert tegnapra ígérte, de nem jött még meg.
Magamról semmit sem tudok írni. Ma megyek a házi dokkerhoz tp papírért, így meglesz a kellemes sétám. Éjjelente nem alszom valami jól. Álmos vagyok mint állat, de össze álmodom minden hülyeséget és forgolódom. Az éjjel szupermanus voltam mert repültem de nem tudtam turbóra állítani magam, ez nagyon idegesítő volt. :lol: :lol: :lol: Ez volt a nap vicce, most már jöjjetek ti is és számoljatok be mindenről.
Irigykedem a hétfői mini tali miatt. :roll:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Helló Mindenki!

Gyors benézek ide is, mizujs veletek, mert pár napja a fészbukkot:) nyomom, de még nem ismerem ki ott magam...mondjuk nincs is időm arra sem, főleg hogy beteg az egséz család. Vilcsike kezdte, ő a vírusgazda, jól telehapcizott bennünket, és most nyögünk apával :D :D , mármint fáj a torkunk, és néha csak ennyi, ühümmmm...

Hát basszus, felkelt Vilcsi, kb. 15 percet aludt, és éjszaka is nagyon sokszor fenn van, felköhögi magát, és szomjas is.

Nofi!Kösz a fincsi receptet, ígérem bekóstoljuk apával, egyedül bátortalan vagyok, és nincs itthon fokhagyma, pedig mindig van, csak persze most nincs...de gondoskodom róla!Vagy van itthon granulátum, de az gondolom nem olyan, bár szerintem nem egy bögrével kell elfogyasztani, a célnak lehet az is megteszi...Úristen, hogy elmerengek ezen a témán...meglátsazik, hogy alig tudok beszélni :lol: :lol: most aztán írom a szót :lol: :lol:
Nah mindegy a jókedv megvan, ez a lényeg!!
Mit hallok, már lassan 2 hete késik!!!Jajj, de izgiiiiii!!

Vasikám, szuper hősnő!!!
:lol: :lol: Nagyon kis csini a pocakod, jót nevettem a védőnős storidon, hát igen, így nem lesz nyomulós a védőnő. Szűkítve lettek már a nevek, vagyis olvastam, Vasi kilőtte a nevek 3/4.-ét, kb., így nem lesz nehéz a választás! :P :P Nagyon szorítottam apósodért, hál'Istennek jobban van, még további jobbulást neki, és minél hamarabb a otthon legyen!

Daniellám!Köszönöm, hogy gondolsz rám!Most kicsit jobb a helyzetem, visszamentem a régi dokimhoz, ő végre csinált cytológiát, és megnyugtatott. Most várakozás, ismét....aztán majd lesz valami!Hogy vagytok?Csöppség?Megtalálta már a bordáidat????

Lucám!Igen-igen, olvastam tovább a naplótokat, csak az eleje volt siratós, aztán tényleg beindultatok!Jól vagytok?

Nagykismami!Nagggyon édes Lilike, jók lettek a képek!Jöhetne egy olyan tálca kaja, hmmm, jól nézett ki, nyami-nyami!

Csajok!Azt szeretném kérdezni, hogy ti is ugratok, amikor a gyerekeitek szólnak, hogy ezt vagy azt kérnek?Vagy "anyarabszolga" lettem?! :o :roll: :roll:
Ja és még valami....Vilcsinek először a kezén a körmök mellett levállt, lehámlott a bőr, aztán most a lábkörmei mellett.Nálatok fordult elő ilyesmi, és miért van ez?Mondtam a dokinak, de nem válaszolt rá, nem tartotta különösen aggasztónak, de valamitől csak van...vitaminhiány?Kíváncsi vagyok, mit gondoltok...

Hát akkor búcsú, azt hiszem lemerészkedünk, megtapossuk a friss havat :D :D És veszek fokhagymát :P :P

Puszilok mindenkit, kinn-benn, vigyázzatok magatokra!
Jókedv legyen!!!Puszi

[url=http://picibaba.hu]Kép
tokotimi

Sziasztok Csajok!

Jövök én is gyors beszámolóra. :) Mi csak olyan light-osan vagyunk mostanság, Tamásom még mindig nincs bölcsiben, hétfőig volt 39 fölött a láza, aztán lement, kedden már csak hőemelkedés, de doki azt mondta inkább maradjon itthon, ha nem sürgős a bölcsi. Nem hát, de én szerdától már melóztam, így dédire maradt a Drágám. Semmi baj vele, leszámítva azt, hogy **** szarul alszik éjjel, így én egész nap olyan vagyok melóban, mint a mosott szar. Még mindig nagyon köhög - doki szerint nem múlik el egyik napról a másikra - és éjjel kb. óránként van fennt, mert bedugul az orra, köhög, szomjas, de mégsem iszik, húzzuk fel a redőnyt, mert sötét van, most mi búg? most hol a takaróm? most bundi pizsi kell, kapcsoljuk be a kislámpát...stb. szóval jól elvagyunk, csak nekem nem olyan vicces, másnap melózni menni egy ilyen éjszaka után. Na mindegy, itt a hétvége, remélem helyrejön a gyerkőc teljesen és visszaáll a régi rend.

Timikém!
Múltkor kérdezted, hogy nagyon megváltozott-e az életünk a bölcsi miatt. Hát mondhatnám fenekestül felfordult, de ezt úgyis gondolod, hiszen az addigi otthon vagyok a gyerekkel és mindenre van időm (legalábbis több mindenre) korszaknak vége... de bele lehet jönni max. egy-két hónap és megy mint a karikacsapás. Én azt mondom jelenleg, most a legjobb: kapom a fizust, mellé a GYES-t szóval most a tuti... Mint már párszor írtam: abszolút nem bántam meg a bölcsit, persze nagyon féltem tőle, de örülök, hogy így alakult. (nem is volt más választásunk sajnos az anyagiak miatt) Mintha csak most kezdtük volna, aztán ma meg már a meghívót kaptuk az oviba. Március 22-én beíratás lesz. Hihetetlen hogy megy az idő. Jobbulást Nektek, puszi Vilcsinek!

Vasikám!
Szuper helyes pocid van, nem tudom mit írogatsz össze-vissza, hogy háj, meg ilyenek... A hy, az angolul hello, ezt értem, de azt nem, hogy a mondandód közepén miért köszöngetsz? :D Na viccet félretéve, örülök nagyon, hogy jól vagytok és Közöske ilyen nagy már. Lassan Téged is jól megrugdal, nem lesz nyugtod ;) Puszi és simi a Manónak!

Etnám!
Köszi a jótanácsokat a kúpot illetően. Most a Cataflan csepp egyenlőre bevált, lement vele a láza hála égnek. Annyira édes volt Aranyom, adtam neki kúpot, alig sírt és utána kb. két órával megkérdezte, hogy "Anya kakilhatok, már nincs a fenekemben a kúp?" Nevettem rajta, de közben meg úgy sajnáltam. Másnap este fürdésnél mondja: "Anya ugye most nem adsz kúpot, mert összeütköznek a fenekemben!" Hát azt hittem megzabálom, hogy ennek a gyereknek mennyi esze van.... Remélem Ti jól vagytok! Puszi nektek is!

Remélem Többiek is jól vagytok, most többet nem tudok írni, mert Tamás már itt rángat, csodálom, hogy ennyit is kibírt. Puszilok mindenkit és vigyázzatok magatokra! Remélem a NAGY tali is összejön valamikor, most már lesz autónk normális, úgyhogy bátran megyünk :) Puszi

Kép

Kép
luca81

NOFIKÁM!
Nagyon drukkolok Nektek! Én érzem, itt baba van a dologban! Ha oldalt fájnak a cickóid, tuti ennek a jele. Nekem úgy fájtak oldalt, hogy a könnyeim kicsordultak néha - az elején. Csinálj már egy tesztet, hogy bírod??? Puszi!!

Kép

Kép
luca81

Sziasztok Kedves Lányok!

Jövök egy picit, míg Lilike alszik!
Bár semmi különös nem történik velünk, most hogy itthon vagyunk!
De legalább a betegség elkerüli Lilit!

Nofi!! Annyira izgulok..., tényleg én sem tudom, hogy bírod ki, hogy ne csinálj egy tesztet... :) :)!

Vasika! Jól kinézek, ha Te is kevesebbet jössz... :(!

Timike! Én is "anyarabszolga" vagyok, de szerintem ha időben odafigyelsz, nem válsz azzá! :)
Néha nem jó, mert Lilike itthon még a székre sem ül fel egyedül :), MINDENT én csinálok vele! Ebből eredően, egy perc önálló gondolatom se lehet! Ami jó is, és rossz is!
A Zuram szokta mondani, hogy én "rontottam" el, és igaza van, mert minden úgy jó nekem is és Lilinek is, ahogy én csinálom! Ha netán engedne valamit az Apjának, akkor kiselőadást tart neki, arról, hogy anya ezt nem így szokta, hanem úgy! Egyszer nagy nehezen belement, hogy Apja zuhanyozza le este, és mondta neki, hogy: anya énekelni is szokott miközben zuhanyoz... :), na a Zember is elkezdett énekelni :) ! Aztán Lili mondta, hogy : de anya nem ezt szokta énekelni...:), és végül azt kellett énekelni, amit én szoktam... :)!
Körmök! Lilinek is - szerintem - olyanok a körmei, mint Vilcsinek! Én azt olvastam, hogy A vitamin hiányra utalhat, Lilinél igaz is lehet, hiszen alig eszik valamicskét :( !

Luca! Akkor Nálatok is elhúzódik a betegség! Nem irigyellek, hogy egy ki nem pihent éjszaka után dolgozni mész! :(

Daniella! Remélem jól sikerül a minitali, én legalább is azt kívánom!!

Etna! Gyere és mesélj kicsit, tényleg rég voltál!!

Többiek!! Nektek is puszi!!

Majd jövök Lányok, de nem sok mindent tudnék most írni, de azé' olvasni olvasok/nék/, ha van, vagy lenne mit!!! :) :) :)

Pusziii!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Sziasztok Csajok!

Etnának szeretnék nagyon-nagyon boldog névnapot, holnapra pedig Kiru és Lesza Ákosainak boldog névnapot kívánni, millió puszival!!!!!

Nofikám: Megy a drukk, nagyon szorítok neked!!!!! +++++++++

Hétfőn akkor mini-tali, már nagyon várom!

Szép hétvégét mindenkinek, pussz!

Kép

Kép
daniellla

EDINA NEVED NAPJÁRA

Neved napjára mit kívánjak én?
Ragyogjon a szemed szebben mint a napfény,
Vigyázzák lépteid a legjobb angyalok,
Most így kívánok néked boldog névnapot!

Legyen legszebb ünnep lelkednek e nap,
Ma felhőt ne láss meg, süssön rád a nap,
Kísérjenek fényesnél fényesebb csillagok,
Én így kívánok néked boldog névnapot!

Ha én most jó tündér lennék e világon,
Te lennél a legboldogabb ezen a világon.
Jó tündér nem vagyok, de verset írhatok,
Hogy kívánjak néked boldog névnapot!

Ez a nap rólad szól, rólad nevezték el,
Gondolj rá sokáig millió örömmel.
Én is gondolok rád, mást úgy sem írhatok,
És kívánok néked sok boldog névnapot!

E napon mindenki csak szépet kívánjon,
Megkérem az Istent, örökké megáldjon.
Szebb ajándékot most úgy sem adhatok,
Ezerszer kívánok sok boldog névnapot!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Edina Boldog Névnapot kívánok!!

Zsuzsa utólag de neked is Boldog Névnapot kívánok!!
Örülök, h. minden rendben volt az uh- és h. kiderült, h. fiú!!! :)

A párommal végleg vége!!! Az 5 év alatt nagyon sokat féltékenykedet!!! Mindig össze hozott valakivel!! Az elmúlt 1,5 év már nem volt az igazi lassan elhidegültem tőle. 2 hete nagyon csúnyán összevesztünk a szüleimnek majdnem neki ment. Próbáltam vele beszélni de nem nagyon lehetett betelt a pohár és mondtam neki, h. vége Ő azt felelte rá, h. elköltözik!! Múlt hét csüt. költözött el. Tegnap voltam bent a bíroságon a válási papírokat intézni kaptam nyomtatvány kitöltötem aláírtam (Ő is aláírta) vettem okmánybélyeget lefénymásoltam az házassági anyakönyvi kivonatott már csak a váló keresetes papírt kell 3 példányban lefénymásolni és kész. Szerdán visszem be és beadom. Remélem 3-4 hónap és vége lesz. Már nem bírtam tovább idegileg már depresziós voltam nem volt kedvem élni és már az öngyilkoság gondolata járt a fejemben!! Párszor közzel áltam hozzá!! :cry:

De már nem bánom, h. így döntötem sokkal nyugodtabb vagyok!! :D
Szerintem már sokkal ritkábban fogok jönni igaz most sem jártam sűrűn!! De már egyáltalán nem aktuális a baba téma nálam. Sőt egy jó darabig még férfit sem akkarok az életembe!!

Remélem mindenki jól van!!
Sok-sok puszi!! Vigyázzatok magatokra!
Üdv: Grácus

Kép
grácus

Csajok, érdekel benneteket ezek a könyvek? Ingyen letölthetőek és pillanatok alatt lejön. Még másodpercek sem kellenek hozzá.

A Suttogó mindent megold
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.297

A Suttogó titkai I.
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.295

A Suttogó II
http://godolloireiki.hungariahost.0lx.n ... p?view.296

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Grácus!!!!
A múltad az múlt. A jelen a fontos a jövő meg majd alakul!!!
Ezt az aláírásodból másoltam ki, ezt te írtad oda, tartsd is magad ehhez. Tudom most nem egyszerű neked, de minket ne hagyj el, hiszen a baba gondolata még ott motoszkál a kis fejedben és hamarosan találkozol valakivel aki megérdemli. Mi nem csak azért vagyunk itt mert babagyárosok vagyunk hanem azért mert nagyon jó barátnők. Azt is tudom hogy nagyon jó barátnőid vannak és velük tudsz beszélni...... bármiről..... de mi is szeretünk. Inkább beszélek a saját nevemben, én nagyon szeretlek téged. És tudod hogy itt lakom a bíróságtól 3-4 percre, nem bánnám ha meglátogatnál. Telefon számomat tudod, megcsörgetsz és lemegyek eléd a bíróságig ha gondolod. Bármikor szívesen látlak, és nem ítéllek el, én is keresztül mentem ezen és én 22 év házasság után. Puszillak, hatalmas ölelésemet küldöm és remélem nem hagysz el minket. Engem nagy veszteség érne, az már biztos.

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Én is BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK EDINA!!!!!!!

Grácus!!
Ami nem megy azt nem kell erőltetni!! Ne bándd, hogy így döntöttél!
Még nagyon fiatal vagy ahhoz, hogy boldogtalanul élj!
Kicsit kihevered ezt a csalódást, és meglásd, jórafordul minden! :) Én tiszta szívemből ezt kívánom!!

Ákoskáknak BOLDOG NÉVNAPOT Kívánok!!

Vasika!! Facebookon jelöltelek! És végre láttalak, hogy Te mennyivel fiatalabb Vagy!!!!!!! :)

Puszi!!!!

nagykismami
Marcsi
nagykismami

sziasztok lányok!

nagyon nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseteket. egyesével most nem írok nektek, mert nem vagyok jó passzban. csődtömegnek érzem magam. teljesen le vagyok nullázódva mind fizikailag, mind lelkileg is. egyszerűen nem tudom magam utolérni. megállás nélkül melózom, botira napi fél órát vigyáznak anyuék, ott reggelizik, már ez is segítsgé, én addig összekapom a lakást, ágyazás, fürdés, reggelizem mindezt fél óra alatt, utána lemenetel, mire felöltözünk botival a vérnyomásom az egekben, soha nem fogad szót, elszalad, leveszi, amit ráadtam, stb bevásárlás, játszótér, ebéd, altatás, alvásidő alatt már gépezni sincs időm feljönni, mert akkor főzök másnapra és rendbe teszem utána a konyhát, ebéd, ébresztés, lemenetel, utána vacsoráztatás, fürdetés, mese, fektetés (este fél 11-ig fent van)
amikor norbi itthon van leviszi helyettem meg néha vásárol. de amíg boti lent van akkor porszívózom, felmosok, vasalok. soha nincs időm magamra. én nem tudom más, hogy csinálja, de vannak napok, amikor fogatmosni is alig van időm. most is már hajat mostam, kimostam 2 adagot, ágyathúztam, írás közben reggelizem és mindjárt szólnak anyuék,hogy hozzam már le.

elegem van, én azt hittem, hogy kicsit többet levesznek majd a vállamról. de a norbit is valaki oltogatja, hogy az asszony azért van itthon. egyáltalán nincs tekintettel rám, nemhogy segít, még +munkát is csinál. soha nincs rend és tisztaság ebben a lakásban, hiába ájulásig takarítok. kávét kiöntve otthagyja, cipővel végigmegy a lakáson, stb ELEGEM VAN, szeretnék egy kicsit élni!!! nem tudom mivel töltődhetnék fel, de nincs már kedvem semmihez. aludni sem tudok, boti éjjel állandóan átjön és rajtam fekszik. visszaviszem, alszik fél órát, megint átjön.

csődöt mondtam mint anya, boti kua rossz, mindenki szabadulni akar tőle, mert nehéz gyerek. foglalkozni kell vele, semmit nem csinál egyedül. csődöt mondtam mint háziasszony, nem tudok rendet tartani. és folyamatosan fáradt és ideges vagyok. ez nem én vagyok, totál mélyponton vagyok. nincs türelmem semmihez és senkihez. szóval remélem holnap ez a minitali kicsit kizökkent, bár ha a norbi megint nem veszi ki a részét nem tudom, hogy botitől hogy fogunk tudni két szót is beszélni.

na kipanaszkodtam magam, naná,hogy szól a telefon, mennem kell botiért. jók legyetek csajok. szerintem majd a diliházból írok. ott nyugalom van. névnapomon is egész nap meg nem álltam. estére úgy kivoltam idegileg, hogy a norbihoz hozzávágtam a virágot ,amit kaptam tőle, gyönyörű virág totál széttört. de elegem volt mindenből. senki nem segített még ekkor sem!!! öregen szültem, biztos az a baj. 20 évesen kellett volna, akkot talán nem mondok csődöt.

Kép[/url]
Kép[/url]
Kép
etna33

Sziasztok!

Etna Drágám, nem tudom miért alacsonyítod le ennyire magad. Valamilyen szinten megértelek mert én is sokszor éreztem ezt amikor pici babaként hagytam otthon a lányaimat és rohantam dolgozni és orvoshoz én hordtam őket, én végeztem el minden házi munkát. Ez is közrejátszott hogy tönkrement a házasságom már az elején. De szeretkezéshez így sem voltam soha fáradt, tehát akkor mégsem annyira emiatt romlott el a házasságunk. Csak azok tudnak rendet tartani akiknek nincs rosszcsont gyerekük és akiknek van megfelelő segítségük. Persze hogy elkényeztetted a gyereket hiszen hány évig vártatok rá? Nem kellene ennyire túlhajszold magad. Boti már elég nagy gyerek és lassan már ráveheted hogy rajzoljon vagy mesét nézzen míg takarítasz vagy főzöl. Én ilyenkor tudtam kicsit manikűrözni vagy sminkelni, lábat áztatni vagy testápolózni. Másfél óra csend...... és senki sem vigyázott a lányaimra.... és ketten voltak. Igaz, nem voltak annyira rosszak, de cábérkodtak ha nem figyeltem oda. Most Kristófot úgy köti le a hugom hogy tudjon kicsit játszani a gépen, be teszi neki a pókembert mert az most a sláger. Ki kell kapcsolódni, mindegy mivel. Olvasással vagy akár a kádban fekvéssel vagy bármivel. Nem kell a gyerekre figyelni a nap 24 órájában. Úgy tudsz a legjobban figyelni rá ha nem vagy kimerülve. Ezért nem kell lelkiismeret furdalásodnak lenni ha beülteted kicsit a dvd elé. Próbáld ki drágám vagy küld el nekem postán, majd én megnevelem neked. :lol: :lol: :lol: És nem kell mindenkinek külön írnod, megérti mindenki, elég ha néha jól kipanaszolod magad. Puszillak és ölellek, remélem sikerül kicsit lecsillapítanod ezt a sajtkukacot. Norbival pedig egy este feküdjetek be a kádba és nyugodtan hangoskodás és veszekedés nélkül beszéljétek ki magatokból az összes problémát. Ezt minél sűrűbben tegyétek meg. Én már nem egy házaspártól hallottam ezt a módszert és tudd meg hogy mindenki nagyon dicsérte. Így valszeg ő is jobban megérti min mész keresztül és talán jobban fog segíteni.
Marcsi, köszönöm a dícséretet, nem vagyok én annyira fiatal. Mindjárt megnézem a FB-ot, tegnap nem volt kedvem, inkább egész nap pihentem és délután aludtam is. Ma bedobtam egy kávét hogy tudjam utol érni magam a házimunkával és tudjam elkészíteni a kaját is. Sikerült.
Timi, méghogy én szuperhősnő???? :oops: :oops: :oops: Na, nem tudom minek köszönhetem ezt az elnevezést. Köszönöm hogy szorítottál apósom jobbulása érdekében. Hát... igen valamennyire jobban van, de még beszélni is alig tud, felülni még mindig nem tud még kapaszkodóval sem de még megfordulni sincs ereje. Borzasztóan lefogyott pedig nem is volt túlsúlya egyáltalán. Vasi alig tudta megborotválni tegnap, mert lóg a bőr az arcán. De doki azt mondta hogy 6-8 hét a felépülés, tehát bízunk. Aztán majd a rehabilitáció jön így legalább van reményünk hogy nem veszítjük el. Az anyarabszolgaságból azonnal mássz ki és ez mindenkire vonatkozik. Ezt nem szabad mert ezzel nem csak magatoknak tesztek rosszat hanem a gyermekkel is. Tudjátok mennyire fog szenvedni ha oviba megy és idegenekkel lesz körülvéve akik nem tesznek meg nekik mindent? Nem szabad elkényeztetni a gyerekeket mert ez nekik lesz a legrosszabb később. Higgyetek nekem, láttam már egyes-mást. Öcséméknél ikrek vannak és a sógornőm egyiket kényeztette a másikat meg állandóan eldobta magától. Csajok, nem vagyok egy jós, de már akkor elmondtam neki hogy mi lesz mikor kicsik voltak, most meg már 19 évesek és minden beigazolódott. A fiúknak meséltem és tátott szájjal hallgatták és azt mondták hogy milyen igazam van mert tényleg olyanná válltak amit megjósoltam. Nem szabad túl szigorúnak sem lenni, nem szabad a gyerekeknek fájdalmat okozni de meg kell valahogyan találni a középutat. Nem egyszerű, de a kényeztetés nagyon nem jó. Figyeljétek meg a többgyermekes családokban mennyivel könnyebben boldogulnak az életben.
Luca, nagyon sajnálom hogy Tamás még mindig ennyire beteg. Ez borzasztó lehet. Éjjel ápolgatni és nyugtatgatni, aztán meg felkelni és elmenni a melóba.... ember legyen a talpán aki ezt sokáig bírja. Én nem bírnám az már biztos. Köszönöm szépen a dicséreteket, nagyon aranyos vagy. Nem igazán vagyok büszke magamra, de soha nem is voltam miért kezdeném épp most 44 évesen??? :roll:
Csajok, ne haragudjatok hogy ennyire fostam a szót, úgy látszik a kávé megtette a hatását rendesen. Megyek és kiszedem a ruhákat a gépből. Le szállok rólatok.... :wink:

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

ÁKOSNAK és ÁKOSNAK nagyon sok boldog névnapot kívánok!!!

Kép

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok!

Etnám! Nagyon sajnálom, hogy ennyire kimerültél! Nem is tudom mit mondjak, hogyan segíts magadon.... Nem hiszem, hogy csődöt mondtál, mint anya és mint háziasszony! Mindegyikünknek van ilyen időszaka. Nekem is volt éppen tavaly nyáron, amikor nem mentem egyről a kettőre... A két gyerek, a háztartás, a kerti munkák bizonyos részei... Persze, van segítségem de csak délután... és délelőttre meg rengeteg teendő, és az uramtól állandóan azt hallgattam, hogy vigyem ki a gyerekeket a levegőre, az udvarra játszani... És amikor megkérdeztem, hogy ezt mégis hogyan gondolta, mikor főzök, mosok-takarítok, és még borsót is kell fejtenem, vagy éppen uborkát mosnom és elraknom, azt mondta, hogy zárd hátra a kutyát és engedd ki őket... Hát köszönöm a segítséget... Ezzel csak azt akarom neked mondani, hogy a férfiaknak elképzelésük sincs arról, hogy egy nőnek mekkora erőfeszítés gyereket nevelni, rendet tartani, mosni-főzni rájuk és még nőnek és épp elméjűnek lenni... Hidd el nem tudják elképzelni, hogy mi ebben olyan nehéz!! Aztán mikor véletlenül belecsöppennek 1-2 napra ebbe a világba azt kérdezik, hogy te még nem bolondultál meg?! Hát igen, az a legegyszerűbb megbolondulni... Néha nekem is lenne hozzá kedvem! De vagy te olyan ügyes és talpra esett nő, hogy túltedd magad ezeken a nehézségeken! Én tudom, hogy menni fog. Botinál sem tudsz semmit sem elérni, amíg nem vagy vele elég határozott... Most megint jönnék a saját tapasztalatommal. A Fiam! Nagyon nehéz eset. Minden szarért nyávog. Semmit sem akar megcsinálni egyedül. 5 és fél éves lesz lassan, és minden reggel azzal kínlódom, hogy ha kiteszem a ruháját azt vegye fel. Minden egyes ruhadarabnál bepróbálkozik, hogy én adjam fel rá. A FRÁSZT FOGOM ÉN ÖLTÖZTETNI!! Igen is megkövetelem tőle, hogy megcsinálja amit mondok. Minden reggel ordítok... mert sajnos, csak abból ért. Ha szépen nyugodtan mondom, olyan mintha meg sem hallaná... És ha mondok neki valami akkor az ellenkezőjét csinálja. Azt kívánom neked, hogy a Norbi időben ráébredjen arra, hogy ha nem segít neked, akkor ezzel teljesen tönkre tesz idegileg. Anyukádékkal kapcsolatban nem tudok mit mondani. Idősek, persze nehezebben viselik a gyerekek csíntevéseit. Jó lenne, ha ők is szem előtt tartanának téged is, és nem csak magukat. Neked is kell a kikapcsolódás és a pihenés. Remélem, nem hordtam össze sok baromságot... Már nem emlékszem az elejére amit írtam... DE Edinám! ha kellek csak csörögj, rendben!?!

Most viszont mennem kell. Lassan hazaér apa a munkából és ha a kaja nincs az asztalon, akkor kapok!

Ha tudok később még jövök! Puszillak benneteket! Sziasztok!

U.i.: Niki, Daniella és Suzi! Küldtem facebook meghívót! Létrehoztunk egy zárt csoportot, és már csak ti hiányoztok! :)
wpetra
Pusztavám

Szia Kedves Etna!!

Nem tudom nagyon szaporítani a szót, mert előttem a Lányok annyira jól megfogalmazták a mondandójukat Feléd! Higgyél Nekik! Nem Vagy Te kevesebb senkinél, és aki azt írná, hogy még nem érzett hasonlókat Hozzád, az vagy nagyon szerencsés, vagy nem mond igazat! Én is éreztem már pont úgy magam ahogy most Te, de aztán rendeződött minden, ahogy Nálad is rendeződik!!!
A legnagyobb munka gyereket nevelni, és ezt mi tudjuk, nem is baj, hogy panaszkodtál, mert ugyan mi megijedtünk, de Neked jobb, hogy leírtad, szerintem azzal máris kicsit megkönnyebbültél!!
Ugyanakkor tudjuk, hogy a nehézsége mellett a leggyönyörűbb is, és már Te is biztos ezt érzed!! :)
Persze, tudom, hogy nem olyan egyszerű ez! Néha én is úgy ki tudok akadni, hogy még magam is meglepődök :) pedig ismerem magam!
Most nagyon összejött nektek ez a szinte állandó betegeskedés, persze, hogy nem tudod kipihenni se magad!
Valamelyik éjjel Lilike oda akart költözni mellém, és én sem hagytam, mert olyan nyomorúltúl kelek fel akkor reggel, hogy alig bírok mozogni! Nagyon a szívére vette, - bőgött is - , és én annyira sajnáltam, de akkor sem engedtem oda... :( Ne gondold, hogy én nem csinálok olyat, ami miatt pironkodnom kell/lene/, de csinálok, mert ettől vagyok ember, anya!
Remélem nem haragszol, hogy ilyeneket írok, de annyira átérzem, hogy mit érzel, és csak segíteni szeretnék!
Feltétlenül menj el a minitalira, és beszéld ki Magadból a bánatod!
Reméljük, hogy Boti hagyni fogja!!
Engem a Lilike még telefonálni se enged, mert szó szerint kinyomja a telefont, ha már úgy gondolja, hogy sokat beszélek!! Eltudod képzelni, hogy olyankor mit érzek, és hogy hogy szoktam kiabálni??
Most szinte látom Vasika arcát a döbbenettől, és meg is értem, de sajna nálunk már nagy elszúrások vannak a nevelésben!! De esküszöm, hogy jót akartam! Úgy hogy ne rágd magad, ha valami miatt mérges Vagy, mert látod én is mérges vagyok!! Majd elmúlnak ezek a nehezebb idők, és visszagondolva rájössz, hogy nem is volt az olyan nehéz a majdanihoz képest :)) :))!
Na, most jól megnyugtattalak mi??? :) De télleg így van, Kisgyerek kisgond, Nagygyerek nagygond...! De addigra már úgy megedződsz, hogy észre sem veszed a nagygondot :)
Na lelépek, mert már sokat dumáltam, oszt különben is; veréb mondja...bagolynak :) :)!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára nagykismami 2011.02.27 16:55-kor.

nagykismami
Marcsi
nagykismami

Etna, még azt kihagytam és muszáj leírnom NE AKARJ TÖKÉLETES LENNI, nem lehetünk tökéletesek gyerek mellett. Illetve azok vagyunk, de néha nem vesszük észre mert kipurcanunk. Szeretlek!!!

Zsuzsa

Kép
vasikáé
Székesfehérvár

Sziasztok Csajok...

Teszteltem: negatív lett. Majd elválik, mi van. Nem vok rosszkedvű, lehet, h korai volt még a teszt, vagy erős pms. :-)

Etnám, ne akadj ki, nemsokára csörögni fog a telefonod, csak én leszek, hogy megbeszéljük a holnapot. :-)
Egyébként nem vagy Te csődtömeg, csak Édesanya. A gyerekeknek minden életkorban vannak olyan dolgai, amik kiverik a biztosítékot, és bár a szülők szíve szakad meg, néha erőteljesebben kell rájuk szólni, fegyelmezni őket, mert csak így tudják, mik a határaik.
A férjek meg azt gondolják, a gyerekkel elég, ha játszik az ember, meg elbohóckodik, de arról halvány fogalmuk sincs, mekkora felelősség és odafigyelés a gyerek minden egyes "lépése". Mindent tőlünk tanulnak, és a számukra jónak ítélt dolgokat veszik át a környezetükből.
A világ legszebb és legnehezebb "feladata" édesanyának lenni... mindig tudni, mikor milyen legyél a gyerekkel, mikor kell elengedni a füled és szemed mellett a dolgokat, mikor kell fegyelmezni... Én tudom, hogy erős, kitartó nő vagy, és még ha azt érzed is, hogy összecsapnak a hullámok a fejed felett, megoldod a legnehezebb feladatokat is.
Norbinak lehet, hogy el kellene töltenie pár napot egyedül Botival, és ahogy Petra írta, megtudná, hol lakik a magyarok Istene!!! Ha kell, elbújtatlak... :-)
Már várom, hogy találkozzunk, és bővebben kibeszéljük magunkat. :-)

Egyébként meg....

BOLDOG NÉVNAPOT ETNÁM ÉS ÁKOSOK!

Kép

Most megyek, majd benézek később, csókjaim mindenkinek: Nofi

nofertiri

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: