Új privát üzeneted érkezett!

Tápos és hajfájós babáknak van egy tippem,nekünk bevállt.Próbáljátok meg úgy adni a picinek a tápot,h fele víz,fele köményteába.Vagy az elején lehet azt,h csak köményteába oldjátok fel.Ijesztő a színe.De Beki nagyon hasfájós volt,amióta így esz minden nap van kaki és elmúlt a hasfájása is.De arra azért figyelni kell,h ,ne legyen a tea túl erős,mert az okozhat megint csak hasfájást,mert ugye a tea görcsoldó,dolgoztatja beleket,de,ha túl erős akkor kaki után is ezt a hatást éri el az ember és annak pocifájás a vége.Én ezért adom felesbe.

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Eclipse - annyira idióta vagyok, úgy szégyellem!!! :oops: :oops:
Nem akarom a depimre fogni, egy nyomi vagyok, hogy nem fogom fel, mit olvasok :evil: :evil:
Nagyidat nagyon sajnálom!!!!! :cry: :cry:

Tatjana - Ádámnak mennek a gyógypuszik!!!!
Tényleg így kell a tehéntejet bevezetni.
Kaksi - Vanish folyékony folttisztító.

Amida - tényleg tök jó korán poharazni, de asszem én sem az értékes anyatejjel gyakorolnék. Amikor minden cseppje kincs! Majd ha vizet iszik, meg almalét, meg ilyesmit, az könnyen pótolható.

Azért van egy jó hírem is mára. Tudjátok, Ati kuki gond. Szóval kb egy hete használjuk a krémet, és működik!!!! Ma este fürdés után már láttuk a kis makk tetejét! (Bocsi csajok, de a műtéttől nagyon félünk - mert altatásban végzik, és iszonyú fájdalmas is. És azóta az oviban sem pisil be. Lehet volt a kettő között összefüggés. Mi meg szidtuk, hogy miért nem figyel oda :oops: :oops: :oops:

mikegirl
 
 


sziasztok

megyünk a fórumtalira jönne a férjem és a nagylánya is. meg persze visszük Noncsit is :P rágcsálnivalót vinnénk sósat, édeset

Kép
vayacon
 
 

 
 

sziasztok!

olvaslak titeket csak am is elég pörgös napunk volt és holnap sem lesz kutya.... ovis felnőtt farsangra megyünk ahol én csináloma játékot, vetélkedőt... szóval készülnöm kell még holnapra. Így már csak szombat reggel tudlak tititeket olvasni ujra így kérek mindnekit hogy aki még nem tudja a cimem az érdeklődjön a többiektől. Köszi. És köszönöma többiek segítségét is ezügyben.

Szombat reggel első dolgom lesz olvasni és válaszolni:D

Játék: szervezek nektek és van társasaink is;)

Puszi, jó éjt

rabbe78
 
 


ide is felrakom, hátha érdekel valakit. eladóm Fanny hordozókendőmet. újszerű állapotban, viszonylag keveset használtuk. kötős hordozókendőt szeretnék, azért menne ez. nagyon praktikus, nem kell kötözni a babát. babaerszénynek is lehet használni. 5500 forintot szeretnék kérni érte.

Kép

Kép
vayacon
 
 


és egy kép az első sikeres háton kötésről :) illetve nagyjából sikeres, mert azért van még mit javitani. :oops:

Kép

Kép
vayacon
 
 


Sziasztok!
Felmerült bennem egy kérdés:
Ugye 2010. október-novemberében születtek a babák, tehát 3-4 hónaposak. Van köztük tápszeres, anyatejes és vegyesen táplált is. És elég sokan elkezdtétek a hozzátáplálást gyümölccsel, tejpéppel.
Miért? Miért ilyen korán?
A WHO, a nemzetközi és a hazai szakirodalom is azt javasolja, hogy 6 hónapig kizárólag anyatej, vagy ha nem elég a saját anya teje, akkor donor női tej, ha az nincs, akkor tápszeres táplálás a kívánatos.
A hozzátáplálásra fél éves kora körül érik meg a babák emésztőrendszere.
Számos vizsgálat igazolta, hogy az emésztőenzimek, a bél, az immunrendszer éretlensége miatt a fél éves kor előtt megkezdett gyümölcs, főzelék, gabona adása fokozhatja az allergia, a krónikus betegségek, a felső légúti és emésztőrendszeri fertőzések kialakulásának kockázatát.
Tudom sokatoknak a védőnője, gyermekorvosa javasolta a dolgot, de szerintem egy kicsit olvassatok utána. Olyan gondosak, figyelmesek, okosak vagytok!
Megjelent egy kiadvány, pdf formátumban letölthető, Meddig elég az anyatej? a címe. Most nem tudom küldeni a linket, de igérem pótolom.
Nézzetek bele! Akik tápiznak, azoknak is ajánlom!
Később még írok a témáról!

Üdv
Benbor

benbor

Kép
Kép
benbor
Érd
 
 


Jó reggelt!

Mi ez a nagy csönd? Biztos mindenki szunyál :lol: Na jó, ezt nem gondoltam komolyan. Én spec mindjárt lefordulok a székről, olyan álmos vagyok, épp most csapom be magam egy tejszínhabos koffeinmentessel.....

Tegnap kiköltöztünk Adélka szobájából. Több okból is:
- Ati állandóan be akart oda jönni hajnalban, amit nem engedhettem meg, mert felkelti Adélt. Így sincs sok nyugalma szegény kislánykánknak, ha ő itthon van. A lenti hálóba jöhet bátran.
- Apának sem engedtem semmit, jaj nehogy egy pisszenés is legyen, de még beszélgetést sem, mert féltem, hogy felverjük vele Adélt. Párszor megesett, hogy amikor fél 11-kor mentünk szunyálni, a mozgásra, sutyorgásra felkelt. Most, hogy "visszakaptuk" a kuckónkat, még beszélgetni is tudunk majd. Bár tegnap is beájultam.
Egyébként nehéz szívvel tettem.... a legszívesebben egyedül maradnék Adéllal kettecskén még 6 hónapos koráig, de apa kiakadna, ha ezt elmondanám neki. Na nem részletezem, mert megint eltörik a mécses :(

Az estétől nagyon félek, mert egyedül leszek, és nem tudom, hogy lesz az utolsó szopi, elalvás, ha Atival ott kell veszekedni, hogy legyen csendben, ne zörögjön, ne dobogjon, sőt, picit menjen ki a szobából.... Apa bulizni megy. Mondtam is, hogy remek feje lesz majd holnap a talin.

Jövő héten megyünk fogadóórára az oviba. Érdekel, hogy Ati hogy tölti ott a napjait. Nekünk mindig verekedésről számol be - mármint hogy verekedett, volt már büntetésben is, mire érte mentem, minden gyerekkel közli, hogy te buta vagy.... nem is tudom, hogy egyáltalán játszik-e vele ezek után valaki. Annyira gáz, hogy pont az én gyerekem olyan, akitől a szülők féltik a gyereküket. Múltkor egy olyan aranyos kislány jött oda a folyosón mellénk öltözni, és mondta, hogy őt is bántotta :cry: :cry: :cry: Na most tört el a mécses......

Az első babás anyukákat most annyira irigylem, hogy 100%-ban át tudják magukat adni a pici nyújtotta örömöknek, én meg elkeseredve nézem közbe hogy mi lett a kis Atiból, és vért izzadok de hasztalan, hogy bármin is változtassak .....

De most már befejezem, vagy fél oldalt telenyavalyogtam :oops: :oops:

Megyek, mert főznöm kell, és vár egy ruhahegy, hogy kivasaljam :? Berakok valami filmet, hogy ne gondolkozzam.

Vaya - de jó, hogy jöttök!!!! Gratula a hátsó kötéshez!!! Én nem értek hozzá, úgyhogy a hibát sem látom. Trükkös fotó!

mikegirl
 
 


Benbor!

Köszi!
Nekem minap mondta anyóspajtás, hogy adjak Gizusnak almát.. Én meg mondtam hogy nem. Kedves válasz de én nem akarom idő előtt leszoktatni a ciciről!
Nem véletlen a természet így alakította ki a női szervezetet...
Nem a tápi ellen vagyok, azt én is adom kiegészítőnek, mert sajna este már nem mindig elég a tejcim... De almát majd csak később.. Pedig gondolkoztam rajta sokat de ezek szerint akkor mégis jobb később!


Rabbe:
Jó szervezőzést! Aztán majd jövőre mi is topikfarsangolhatunk: )
Mindig ilyen aktívan kiveszed a részed a dolgokból?

Hmm nem is számoltam hányan leszünk holnap!!! Anyám nem kevés az biztos!! Juppijeee tök jó lesz!

Na megyek mert tegnap is csak a gép előtt ültem: (

Pusz

Kép
Kép
eta
 
 


MIKELÁNY!

Megoldod a ma estét ne aggódj!
Adtad már a kezébe Atinak Adélt?
Csak hogy érezze mennyire pici törékeny... Hmm hát igen igen van amikor az ember úgy érzi hogy íóaz egész élet egy nagy szélmamlomharc....
Ami meg Atit illeti szerintem az a jobb ha tőle fél mindenki, és nem ő fél mindenkitől :wink:

Fel a fejjel csajszi holnap kipihenheted magad egy kicsit! Remélem

Puszi Kitartás

Kép
Kép
eta
 
 


Jut eszembe: VIKOO

Csinálsz névjegykártyákat?

Kép
Kép
eta
 
 


Jó reggelt!

Eclipse
Nagyon sajnálod a nagyidat! Kitartást nektek és anyudnak is! :( :( :(

Benbor
Jaj, de jó, h felvetetted!!! Éppen kérdezni akartalak!
Az én kisfiam 4,5hónapos, szerencsére van tejcsim, de elég pehelysúlyról kezdtünk(2500g) . Most hónapba 910g-ot hízott, éppen tegnap voltunk mérlegelésen. De ennek ellenére azzal zaklat az egész környezetem, a védőnőm főleg, h már rég el kellett volna kezdenem a hozzátápit, és h miért nem adok neki HT kekszet. Én szerettem volna (ha tejcsim tart) 6hóig szopiztatni kizárólag, de nemhogy támogatnák, inkább elbizonytalanítottak. (pl: majd más nem is fog megenni, meg azért nem alussza át az éjszakát, mert nem adok neki "tartalmasabbat" este...stb.)

Mikegirl
Ez az Ati! (fotel) :shock: :roll: :shock: Megértem, h picit pihizni szeretnél! Annyira irigylem a türelmed és a kitartásod!
Szuper, h elkerülitek a műtétet!

Tatjana
Jobbulást Ádámnak!

Ebba
Sajnálom a sütit! :) (Megosztod velünk a "tökéletesített" receptet?) Úgy ennék egy kis diós sütit... :)

Rabbe
Elképesztő mennyi energiád van!!!! Sok sikert az ovis progi szervezéshez!

Vikoo
Szerintem ne aggódj, még bőven ráér Boldi forgolódni!

Dorka
Sok erőt neked a kiságyazáshoz! (Hogy alakul a helyzet?) Hason vagy háton altatod a kiságyba?
Nálunk keresztelő lesz, de majd csak ha kicsit melegebb lesz. (tavasszal...)
(Én sem tudtam mi az a névadó... :oops: Google-n kellett rákeresnem... :oops: )

Berni, Amida
Sajnálom a cumizavart! :(
Amida
Én szeretnék neki (legalább addig míg olyan kicsi) biokajákat adni.

Gigii
Hogy bírod egyedül?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Mikegirl
Drukkk az estéhez! Ügyes vagy! MENNI FOG!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Rólunk:
Tegnap voltunk védőnőnél. (De minek.... )
Szóval 910g-ot hízott Barni, ennek ellenére közölte, h vézna és megint jött a kekszével és a hozzátápival... :(
Én úgy felmérgesedtem! Ez egy totál idióta csaj (már bocsánat), kb. fél évvel még nálam is fiatalabb (25), augusztus óta védőnő, és nem túl értelmes! (Tudjátok meséltem, h tök betegen herpeszes szájjal jött házhoz, amikor mégcsak pár hetes volt Barni, mindig nekem kell szólni, h mosson kezet... stb.)
Úgyhogy eldöntöttem, h én többet nem viszem csak a kötelezőkre! Erre nekem nincs szükségem...
Amúgy jól vagyunk, láz, hőemelkedés elmúlt. Most éppen alszik!:)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Wivi,
gratu! 910gr! Még azt megkérdezhetem, hogy most mennyinél tart? Azt értem h 2500-ról indultatok, de most mennyi?
Ilyen hízásnál, le se szard h mit mond! Én sem tenném! És ha nincs oltás, tényleg elég legközelebb 6 hónaposan vinni!

Molli ma 4 hónapos.
3 hónaposan 5400gr volt, ill. a mérésen ami pár nappal később volt, 5560. Ma 5760-at mutat a mérleg - tehát 36 dekát hízott a hónapban, vagy ha úgy nézzük, csak 20 dekát, ami katasztrófa, pedig eszik eleget, legalábbis nem mutatja éhesnek magát (pl. átalussza az éjszakát 10-től 8-ig, jókedvű, játékos, mozgékony).
Pedig olyan hosszúúú baba!

Ma reggel 190-et evett, és még fejtem 150-et.

Nincs kalória tartalma a tejcsimnek, vagy olyan a baba, mint az apja, hogy hiába zabál, nem rakódik rá súly - apa 1 évesen 8 kiló se volt és egy zabagép...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Mikegirl,
szurkolok az estéhez én is!
Tudom h nagyon nehéz Atikával, nem vagy nyomi, teljesen érthető, ha nem tudtál rákoncentrálni arra amit olvastál. A kukigond javulásához grat!
Kitartás!

Vaya,
nagyon jól néz ki Noncsi hátul!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Mikegirl, nem is tudom, mit írjak, csak sok erőt kívánok neked.Sajnálom, h. Ati így viselkedik, de mindig bízni kell abban, h. a hullámvölgy után a hegy jön, bár tudom, néha túl hosszú a völgyes időszak.
Nagyon örülök, h. nem elsz műtét, látod, máris egy szuper jó dolog!

Eclipse, meglátod hamar eljön a március!Nagyon szorítok!
Nagymaminak pedig nem is tudom....Sajnálom!
Hízás:valószínű annyi a dolog, hogy apára ütött.Vannak ilyen emberkék, akiket mellesleg nagyon, de nagyon irigylek, h. hiába esznek nem is híznak.

Vivi, ne idegeskedj rajta!Ahogy te gondolod, úgy csináld, hallgass az ösztöneidre!Ő is csak azt szajkózza, amit valószínűleg a suliban tápláltak a fejébe, plusz mellé még felelőtlen is(betegsen megy babához).


Kiságy: tegnap már csak 20 perc volt, és nem is sírt végig, 11-től aludt 04.21-ig.Utána átjött hozzám, mert apa most külön van.

Csajok, én is úgy várom a holnapot.Kinek jön apa?Hányra megyünk akkor?

Most megyek, mert sír, eszünk, aztán visszatérek:)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!

Dorka:
Luca tök ügyes akkor már kiságy témában!!!! ...meg te is ügyi vagy, h kitartottál!

Mikegirl:
Hú, nem lehet egyszerű Atival. Nem írom, h megértem, mert nekem csak a 3 hónapos Bencém van, így csak elképzelni tudom, milyen is lehet két gyerkőccel. Már többszőr is írtam, de ismét hangsúlyoznám, hogy minden tiszteletem a kétgyerekse anyukáké!!!!! Főleg, ha egyik ilyen kis eleven, mint Ati :) Az viszont tök jó, h megússzátok a műtétet!!!!!!! Fel a fejjel!!!!

Wivi:
Nem értem mi baja a védőnőtöknek, hiszen tök sokat hízott!!!!!!!! Tudom, h valahol el kell kezdeni az ilyen fiatal védőnőknek is, de az biztos, h egy tapasztaltabb, gyermekes védőnő több "életszagú" segítséget is tud adni, mert nem csak azt szajkózza, ami a könyvekben van...Bízz az anyai ösztöneidben!!!!!!!!!

Eclipse:
Na, nálunk meg épp fordítva van. Kevés a tejem, Bence mégis hízik...szerintem már a levegőtől is nő a súlya! :lol:
Amíg jókedvű és jókat alszik, addig gondolom minden ok. Ha éhes úgyis panaszkodik majd :)

Ami:
Mi Humana HA-val próbálkozunk, de tegnap este megint csak fintorgott rá, pedig már anyatejet is kevertem hozzá.
Egyébként ez marha büdös!!!! Tegnap apával megszagoltattam és majd le fordult a kanapéról :lol: Simán van olyan büdi, mint a fagyasztott tej.

Benbor:
Nem tudsz nekem javasolni vmi olyan tápszert, amit nagyobb eséllyel megenne Bence? A doki Humana HA-t írta ki, de katasztrófa...azért írt ki HA-t, mert allergiás vagyok és állítólag ilyenkor ezt írják ki, hátha Bence is allergiás vmire. Az összes HA-s tápszer ilyen szörnyű???? Nincs tapasztalatom benne, mert most próbálkozunk csak a tápszerrel, eddig volt elég tejem, most is csak esténként kellene egy kis pótlás. Egyszer már megitta úgy , h kevertem hozzá anyatejet, de tegnap este így se kellett neki...mondjuk nem csodálom, én se enném meg.
Dokinő ezt is alig akarta kiírni, mert tök jó súlyban van a Nyuszkó, úgyhogy nem akarok neki nyavajogni, úgyse fog kiírni másikat. Tudom, h jól hízik, de ha sír, mert éhes, akkor vmit csak kell neki adnom!!!!!!!!!
Csajok ti milyen tápit használtok?????????

Holnapi talán érezzétek jól magatokat!!!!!!!!!!!!!!...de jó lesz nektek!!!!!!!!!
Sok puszit küldök minden kis Manó nozijára :lol:
berni01
 
 


talán=talin :lol:
berni01
 
 


Jaj egy dolgot mindig elfelejtek megkérdezni:
Nektek elmúlt már a hasatokról az a barna csík, ami a köldök alatt és felett van??????? Nekem még mindig ott virít...mikor tűnik el?
berni01
 
 


Sziasztok!

Mindjárt nekiállok sütni a holnapi bulira! :wink: :lol: Csak előbb még pár sor:

Kedden megvolt a 3 hós oltás+ az első Prevenar. Hát így üvölteni Balázst még nem hallottam. Már a váróban is erősen sírt, mert fáradt volt, hát ezek után még két szuri és teljesen kikészült. :cry: Még a cicit sem volt hajlandó elfogadni, végül álomba üvöltötte magát, de még ott is sokáig hüppögött. :cry:

Aranyoska! Sajnálom, hogy végül nem sikerült összefutnunk.
De lassan jönnie kell a tavasznak és akkor mindenképp összehozzuk!!! :wink:

Aztán tegnap meg csípő szűrésen voltunk. Izgultam mi lesz, mert elvileg terpeszbetétet kellett volna hordanunk, de én inkább a kendőzést választottam. :oops: És minden rendben!!!! :lol:

Visszaolvasni most nem tudok alaposan, így inkább nem is kommentálok semmilyen témát.

Holnap akkor 2 a hivatalos időpont!

Ja! Rabbe! Vigyünk széket? Összecsukhatósak, bedobjuk hátulra, ha gondolod.

Megyek, mert mindjárt nyügi van, és akkor nem jutok semmire! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Berni, nekem nem is votl csíkom, úh. nem tudok érdemben válaszolni :wink:
Ja és nem is tápizunk, úh. arra sem... na jó, akkor minek is írok, mi?! :oops: :D
Hogy-hogy nem jöttök talira??? :(

Dorka, szerintem mi 2 körül érünk és más is így írta! Az szerintem tartható időpont!
Ügyesek vagytok Lucával!!! :wink:

Basszus Lányok, el fogunk férni holnap??? Kár, h. nincs jó idő, akkor ki is lehetne menni!

Benbor, ezek szerint nekünk normális védőnőnk van, mert ő 6 hónapos korig csak anyatejet ajánl és max. tápit addig is... és még akekszes témát sem hozta elő! Én úgy örülök, h. van elég tejcim, nem is gondoltam, h. ez inkább ritkaság :?

Vaya, jó, h. Ti is jöttök!
Úúú valamelyik nap az jutott eszembe, hogy emlékszel még, mikor találkoztunk a bmc-ben először és ott dumálgattunk a liftnél? Akkor nem hittem volna, h. nemsokára a lánykáinkkal megyünk együtt talira... :D Olyan furi, de persze szuper jó!!!

Májki, drukk a ma estéhez! Meg fogod oldani! :wink:
Elhiszem, h. legszívesebben Adélkával lennél, hiszen neki is szeretnéd megadni mindazt, amit Atinak meg tudtál anno, de hidd el a kicsilány nem fog emiatt neheztelni rád és az nem baj, ha kicsit egyedül van! De megértelek maximálisan!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Lányok, szeretnélek megkérni benneteket arra, hogy akinek van hordozója, de nem kendő, hanem csatos (háti vagy esetleg kötős)... elhozná holnap a talira???!!! Csak mert szeretném kipróbálni Zorkával, ugyanis addig nem merek rendelni drága pénzért amíg nem győződtem meg arról, hogy nem rühelli-e, hogy aztán meg ne használjuk!!! Köszönöm!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi,
nekem sajnos nincs. Én is kipróbálnám másét!

Berni,
ügyesek vagytok Bencével a hízás terén.

Dorka,
kétségkívül előnyös egy nőnek, ha nem hízékony, de ha éppen egy 4 hónapos babáról van szó, akivel oda kell állni az egyébként sem kedves gyerekorvos elé, aki ráadásul gasztroenterológus is... :( Már rettegek, a végén még beutal kórházba tápanyag-felszívódási zavarral vagy mifene... :( A refluxszal is megszívatott, pedig melléfogott, mert nem igazolta a vizsgálat...

Mi igyekszünk 2-re odaérni!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Lucuzs,
örülök h jó lett a csípőszűrés, gratu nektek! :D
Szegény Balázska, egyem meg a kis szívét! Puszi neki.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse, na akkor azért is jó lenne, ha valaki elhozná!!! :wink:
Ne aggódj előre, nem szabad! Nem lesz semmi baja Mollinak!!!!

Lucuzs, gratu én is a tökéletes csípőhöz! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Berni: Nekem is ott van az a csík!! UUUtálom!!!! Tápit írtam, Milupa Pepti. 910g hízás meg tök szuper!!!!

Vaya: Már háton nyomultok????? Rohan az idő!! Milyen nagy Noni!

Mke: Sok erőt az estéhez!!!!!!

Lucuzs: Szegény Balázska :(. De legalább a csípője rendben!!!

Eclipse: Passzolok. Remélem nem küld el sehová, deee.... Szerintem a vizsgálatok macerásak, az emberre a frászt hozzák, de legalább kizárják a bajokat. Utána pedig jó érzés, hogy nincs baja!!!! (Ha mégis akkor meg legalább kezelhetik rá.) De tényleg remélem, hogy nem küld!!!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Köszönöm Lányok! Igyekszem nem foglalkozni vele, csak nehéz figyelmen kívül hagyni!:)

Eclipse
5300g-nál tart. :) (Az elején tudod, volt gondunk az alig hízással, és nagyon nehezen indult meg.)
Szerintem, ha Molli jókedvű, átalussza az éjszakát, nincs miért aggódnod.(Valószínű Apukájára hasonlít! :wink: :) ) Van akkora életösztöne, h rögtön sír, amint éhes, tehát, tuti nem éhezik!!!

Most olvasom, h milyen a gyerekdokid! Hűűű.. sajnálom! De ha nem kér a csajszi többet, akkor nem lehet beleerőltetni, mert megutálja az ételeket... Csak belátja ezt a doki is!

Berni
Nekem már alig látszik a csíkom! Elég halvány már :wink: :)
Örülök, h Bencének nincs gond a súlyával!:)

Navi
Milyen szerencsés vagy a védőnőddel!
Zorka forgolódik azóta is?

Dorka
Jaj de jó!!! A 20perc már szuper! :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Lucuzs
Grat a csípőszűrés eredményhez! :) (Jó ez a hordozás!:) )

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Köszi csajok!
Cila-milám egy órája alszik szopi óta, olyan ari, szeretem nézni :D
Kezdek begolyózni a súly miatt...

De témát váltok: még nem is írtam, pedig újra elkezdtem futni, eddig 4x voltam, 3,2km-re. Még ma megyek, aztán egy pihenőnap, és jöhet a szigetkör, szépen, lassan, belegyaloglósan (5,35km)
Beneveztem március 27-re egy terep minimaratonra (13,4km), meg a ápr. 10-én a Vivicittára (12km).
Nagyon jól esik, bár lassú vagyok, mint csiga :oops: :oops: :oops:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
Hiába érzed magad lassúnak, mi akkor is büszkék vagyunk Rád, h ilyen távokat futsz! :) :D Én kb. meghalnék.... :? :oops: 8)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Köszi Wivi! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Drága Eclipse, annyira megértem az aggodalmadat, de hidd el, amit Vivi is írt, h. biztosan sírna, ha éhes lenne.De ha ez megnyugtat, tényleg jobb, ha elmegy vizsgálatra.
A mi dokink is amúgy már 2 hónapja azt mondta, ha keveset hízik Luca, akkor kell a tápi, és biztosan emlékszel rá, hogy volt is egy kis tejproblémám, h. kevés volt.És bizony Luca jelezte, mert sírt, nyűgös volt, nem lehetett megnyugtatni.Hidd el, hogy a te pici okos kicsi lányod is jelezné, ha éhes lenne, ez tuti fix!
A futás miatt nagyon ügyes vagy, tényleg büszkék vagyunk Rád, még ha csigának is érzed magad!!!

Navi, sajnos nekünk nincsen iylenünk.De nagyon ügyi vagy, h. ki szeretnéd próbálni, mert én is megrendeltem a kendőt, de Luca utálja!De nem adom el, mert ha lesz kistesó, akkor már az első hetektől alkalmazom, és akkor tuti szeretni fogja!Pedig én annyira akartam!

Lucuzs, szegény kis Balázs!Úgy sajnálom, mikor ezeket a kis csöppségeket megszúrják!Ráadásul két szuri...
De a lényeg, h. csípő rendben!!!!!!!!!!!!!!!!

Berni, nekem elmúlt az a csík, és most, hogy mondod, fogalmam sincs, h. mikor.

Eta, nekem is mindig a gyümöllcsöket nyomatják, és már majdnem meg is győztek, de aztán mégsem:)Pedig azért kíváncsi lennék, hogyan reagál:)

Benbor, nagyon szépen köszönjük a jótanácsot:)

Vaya, nagyon ügyik vagytok!!!

Rabbe, te aztán nagyon aktív vagy, le a kalappal előtted!

Tatjana, nagyon sajnálom, h. nem tudtok jönni:(Ádámnak pedig jobbulást!!!

Berni, nekünk egy furcsa Ikeás elefántunk van, szörnyen néz ki, de plüsss és rágóka a füle, így azért mégis szeretjük:)

Ebba, nagyon édi Janka a kis kanalával:)

Megyek, gyorsan áthúzom az ágyat, amíg Luca alszik.

Dobok egy képet, Andrisról és Lucáról, olyan aranyosak rajta, ez az új kedvencem:)

Puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Kép

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Wivi, neked akartam írni a gratut a 910ghoz!!!!
amidaalah
 
 


Hali!

csak gyorsan:

mi is humana tápival pótolunk, de szerintem nem valami jóízű :(
de kiscsaj megeszi, úgyhogy gondolom neki mindegy....

Eclipse:
nem lehet hogy a futás miatt változott a tejösszetétel és azért nem hízik? csak tipp, de sztem ha egy gyerek éhes az sír!
De wivival együtt azt hiszem meg tudom érteni az aggodalmadat! mi is lassan indultunk....


Dorka!
Ügyi vagy! kitartás tök király az eredmény!
Holnap meghusizom a kiscsajszit: )) Szabad ugye?

Nava!
A lövőház utcában van egy bababolt ahol ki lehet próbálni!
Mi holnap tali előtt akarunk bemenni megnézni(csak apa még nem tudja)
:lol: pontosan milyet akarsz?

Kép
Kép
eta
 
 


Eta, hát persze, h. szabad, én is meg szeretném dögönyözni Gizut:)
Én meg Auchanba szeretnék bemenni pelusért.
Ide ragadtam a gép elé, pedig annyi mindent akartam csinálni, míg Luca alszik:)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Berni:
nyáron le kell barnulni vagy előtte szoliban akkor tuti eltűnik :roll:

viccet félretéve én úgy tudom hogy 6. hó körül szokott végleg. de persze biztos tipusfüggő


Wivi:
hülye kiscsaj! Mondd meg neki a véleményed abból is tanul!Hát hogy lehet herpesszel... én nem vagyok se doki se ápoló sem védőnő de ez ANNYIRA EVIDENS NEM??????
Nem tudsz váltani? vagy nincs ott a régi "öregróka"?

Lucuzs!
Holnapra egy kicsit több muffint hozz mint nyáron :wink:
NYAMMMM

NA lépek mert anyaszerep jön pussza

Kép
Kép
eta
 
 


Dorka: nem baj ragadj csak csajszi! Kel a pihi is: )

Kép
Kép
eta
 
 


Tényleg Lucuzs, most jut eszembe, hogy még soh életemben nem ettem olyan finom muffint, mint amit te csináltál nyáron:)
Hmmmmm
Csajok, hogy eletelt az idő.

Na jó, most lekapcsolom a gépet:)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


ETA! TÖBBET? :shock: :lol:
Hááát azt nem ígérem, mert így is elég csücskös lesz, még csak a káposztát pirítottam meg a pogácsához (azt is elsőztam, és kicsit oda is pörköltem :oops: ). Két gyerek mellett lassan haladok. :wink: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


hajrá lucuzs!!! Akkor lecsapok a kajcsira: )

na de a lényeg hogy gyertek sütev vagy anélkül mindeghy: )))


pusssz

Kép
Kép
eta
 
 


dorka!
neked hogy oldódott meg a tej problémád végül? mert ma pl Janka 40 perc alatt 70-t evett, kiköpdöste a cicit, és akkor mértem, na mondom ez kevés..elő a hűtőből tej..alig tudtam beletömni még 50-t. hát még ez is kevés sztem!!!!!!!!!!!!!

benbor! szerinted mi a teendő?

Kép
ebba
 
 


Eta,
4 napja futok, Molli meg 1 hónapja nem hízik rendesen. 22 perc kocogás nem tesz semmit, sőt úgy érzem, a kellemes tingatózás után könnyebben megindul a tejcsi a ciciből.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


ok eclipse, csak kérdeztem... csak egy gondolat volt nem bántani akartalak hiszen tudod

Kép
Kép
eta
 
 


Dorka, naja, mi is befürödtünk a kendővel... :oops: ezért nem szeretnék a másikkal! Viszont én is pont ezt mondtam, h. a második babát már tuti az első hetektől beleteszem a kendőbe, hadd szokja :D
Édi Luca baba!!!

Eta, Liliputi csatos háti hordozót néztünk és majdnem rendeltem is, de valahogy nem merem meglépni. Jó lenne előtte kipróbálni, de sajna így is megyünk még előtte a húgomékhoz snowboardokért, úh. nem hiszem, h. még belefér hordozó próbálgatás... :?
Azért nálatok nem lesz Apa ideges, ugye?! :wink:

Én is megcsináltam a majonézes salirát :lol: Holnapra jól összeérnek az ízek! Szerintetek elég lesz, ha csak ezt visszük? Egy nagyobb fajta szögletes jénai tál...
Jaaa és mégis hármasban megyünk, mert Zoli nem melózik!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


salira=saláta
magyarázat: egy mondatba foglalva írtam, h. "én is salira gondoltam..." és Rabbe vagy Eta úgy másolta be, hogy a "ra"-t bent hagyta :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Szóval vigyünk még valamit? Innivaló pl....?

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Vivi, nem, nem forgolódik :lol: megmutatta, hogy ezt is tudja, oszt annyi :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Vaya: Eladtad a Fannyt????

Navi: Zorka is csak bemutatózott? Bence se forgolódik. Kezdem azt hinni, hogy annyira véletlen volt, hogy meg se jegyezte :(

Eclipse: Lehet, hogy csiga vagy, de majd begyorsulsz! Én nem tudok futni.

Lucuzs: Hajrá muffin!! ;) ;)

Ebba: :( Remélem rendbejön a szopi!

Kép

Kép
amidaalah
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: