Új privát üzeneted érkezett!

Törpi de jó hogy jöttök, :D kíváncsi leszek apa mit reagál rá elsőre :roll:
Timi Nyuszi milyenek a kórházi élményeitek?
nekem elég vegyes
mikor kiderült a 2. méhenkívülim, akkor oda küldtek be, de nem mertem oda menni műttetni magam,
a barossra mentünk,amit nem bántam meg,
de ha most kéne befeküdnöm a bajcsyba már befeküdnék a nőgyogyira
de feküdtem a sebészeten és rossz szájízzel jöttem el több okból is
Szeretős képek :lol: :lol: :lol:
hű az tényleg nem rossz tgyás, kár hogy csak 6 hónapig jár

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: 3 ágyasban voltam, én a meddőség miatt, szomorúan készülve rá, hogy lehet minden esélyemet elvesztem, aztán befektettek mellém egy csajt aki abortuszra jött. Fura volt, de az orvosok rendesek voltak, nővérrel szinte nem is találkoztam.

Ma becopfoltam Hanga haját, Alexa meg sírt, hogy neki is. Hát nem volt egyszerű, de sikerült!
Kép Apát hívja
Kép Kép Kép Két napja így taxiznak

Törpi: jövő szombat részünkről okés! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi!
Köszi, a januárit tartom.

És jók a képek, nagyon.
vovanda
 
 

 
 

Móni,lesz egy kis időm,akkor leírom,én 3 napig bőgtem a kórház után,és nem a fájdalom miatt.

Timi,nagyon cuki cofisok,hát azt tényleg nem lehetett egyszerű :lol: bár nekem se könnyű elmagyarázni bazsinak,hogy övét miért nem gumizzuk :lol:
Vendég
 


Nyulasz: :lol: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: hát így visszagondolva, velem akkor közölte az orvos, hogy a büdös életben nem lesz gyerekem, mehetek lombikra, aztán kifejtette a véleményét arról, hogy ha valakinek nem lehet az nem véletlen és nem jó dolog tenni a természet akarata ellen. Csak én ebből egyetlen dolgot voltam hajlandó meghallani, hogy mehetek lombikra és van esélyem. A többi nagyon mélyen nem érdekelt és soha többé nem mentem vissza ahhoz az orvoshoz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na már megint rengeteget írtatok. Képek cukik, a bújósak és cuppanósak :) (elolvadós szmájli sajnos nincs)

Srácok inkább gyepálják egymást! Most pedig alig alszunk éjjel. Törnek elő a rágók, és nagyon fájhat nekik :(

ZSÓFI - védőnő témához még annyit, hogy annyira csípem, mikor fiatal pályakezdők gyerek nélkül nyomatják az elveket, és tökre lövésük sincs hogy milyen egy gyereket nevelni. Nekem ovónő hallgatóval volt hasonló élményem!

BABUSOK: jajj de cukik lehettek a lányok orvoslátogatósdi matricás esetnél. Én lányaim is mindig gondolnak egymásra. Bár jobban Johanna Verára, igaz nem ikrek :) Egyébként hasfájás srácoknál is van!

NYUSZi: AKKOR végül nem is lett annyira vészes a telefonszámla. Na jó, biztos nem jól jött!

TIMI. sajnos én is egyre többször tapasztalom, hogy a szép szó mit sem ér. Nem értem miért. De ahogy okosodnak, egyre többször lesz majd hatásos, legalább is ebben bízok!
Amúgy te is 6 évig akarsz akkor otthon maradni???

KATA: srácok is húzzák egymás haját, és nem tudok mit tenni. Én picit rácsapok a kezére, és a Törpiféle hajhúzást is megejtettem már, de hatástalan. Remélem leszoknak róla.

MÓNI: párnát nekem Vera egész kicsin már igényelte, míg Johanna nem. Szóval én ebben nem tudok tanácsot adni. Srácok sem szeretik. Amit tudok, hogy Johanna kb 1,5 évesen kezdte el használni igazán, mert addig mindig mellette feküdt!

BÖLCSIS GONDJAIM NEKEM NINCSENEK. Van egy bölcsi a szomszéd városban, és nem hiszem hogy felvennék őket. Munkahelyem a Lágymányosi hídhoz költözött, ami innen 1,5 óra és vissza szintén annyi, nem tudom hogy tudnék vissza menni dolgozni. De én kihasználva a dupla GYES-t ami a szimplához mérten mégis csak több, és hogy 6 évig maradhatok GYES-en, így rendezkedtem be. Amikor a srácok ovisak lesznek, akkor valahogy képezni szeretném magamat, és neki állok állást keresni. Az angolt szeretném szintre hozni, és tulajdonképpen mindenben képben szeretnék lenni. Másrészt viszont ha minden kötél szakad, lehetek szimpla GYES-ért hivatásos anyuka, valamint kivehetem a szabijaimat, és vissza mehetek dolgozni úgy, hogy anyámék nevelik fel a 4 gyereket! Ezt nem szeretném. Nekem sajnos helyi meló kéne, de Isten tudja hogy lesz ez még!

Kata
labkat
 
 


a saját hirdetésed akarod előbb lezárni?
Valaki kérte hogy előbb zárd le?
Ird át fix árasra a változtatásnál és le tudja ütni

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi!
Ha még nincs rajta licit, le tudod zárni (aukció lezárása asszem), és vissza tudod tenni más határidővel.
vovanda
 
 


Zsófi: én már elkéstem a válasszal, remélem sikerült! Én is a lejárttá tételt ajánlottam volna.

LKata: egyenlőre én is a 6 évre rendezkedtem be, de már most kezdem kicsit másképp gondolni a dolgokat. Azért, ha ovisok lesznek én 4 órában szeretnék valami munkát. Nekem a gyedem csak egy 10-essel több, mint amennyi a dupla gyes lesz, egy kis plussz pénz jól jönne, meg nekem tenne jót, ha a gyereknevelésen és háztartáson kívül valami mást is csinálhatnék. Anyám, anyósom nekem dolgozik, mindenképpen olyan munka kell majd, ami mellett tudom a lányokat hozni-vinni és helyben van. És akkor már most tudom borítékolni, hogy ilyet nem fogok találni. :( Meg én úgy vagyok vele, hogy nem azért küzdöttem értük annyit, hogy aztán más nevelje őket.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bölcsivel én is így vagyok ám, nem is tudom, hogyan gondolom év végén meglépni ezt :( Na sebaj, addig még alakulnak a dolgok. Szívesen maradnék én is itthon, de érzem, hogy a lányoknak kell a társaság, ezért mindenképp az ovi, azt, hogy ne dolgozzak mellette, meg el sem tudom képzelni. A gond csupán nálunk is az, hogy 4 v. 6 órában képtelenségnek tartom, hogy találjak valami normál melót. 8 órában meg nem lehet segítség nélkül megoldani, mert az a 8 sohasem 8, ahogy az eddigi tapasztalataim mutatták :x És igen, én sem szeretném bevonni túlzottan a nagyszülőket, mert mint mindkét részről én vagyok a legfiatalabb családtag, így néha az az érzésem, hogy nem kezelnek felnőttként, aki képes két gyereket jól nevelni, tehát eléggé szeretnek a saját fejük után menni és ignorálni az én utasításaimat.

Nyuszi, hihetetlen édes gyerekeid vannak!!!!!
Gyás nekem is isteni volt, akkor tudtam le minden tartozásomat, ami az építkezés alatt felhalmozódott a családtagok felé. Kár, mert valóban, kisebb vagyon volt.
Maszatos kajálásról inkább ne is beszéljünk. Emma már akkor sipákol, ha kicsit is kajás lett a keze, azonnal törölni kell. Míra bezzeg! Jobb kézben kanál/villa, bal kézzel meg eszik. Ha beleesik a pártedlibe, inkább onnan eszi, mint a tányérjáról. Előszeretettel borogatja a tálcára a tányér tartalmát, majd széles karcsapásokkal tisztítani kezdi azt. Eredményeként nem csak a gyerek fülig maszatos már, hanem szedhetem fel a földről a finom, nehézségek árán elkészített memmét.

Timi, azok a copfok :lol: :lol: Emmáé Hangáéhoz hasonlít, de Mírának még ennyit sem tudok, mint Te Alexának. Nagy bűvész vagy! :lol: Közös taxis kép naggggyon jó!!!!!! Olyan mellesleg, mintha az én teraszajtóm, ill. teraszom előtt készült volna. Detto ilyen.

Csajok, kezd összeomlani a kártyavár... azaz lehet, hogy nem lesz ebből az egész Pestre menetelből semmi. Kicsit meggondolatlan volt barátnőm szállás terén, akihez mentünk volna, na meg a Kaális protokollját is igencsak lerövidítették. Most úgy néz ki, ha megyek, akkor hétfő és csütörtök között valamikor, de apa nélkül azért nem szívesen vállalnám be a 3 órás utat két csajjal mögöttem. Apa meg nem tud most szabit kivenni, hogy egy hétig táppénzen volt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: :( Na, de mi akkor is megyünk most már jövő szombaton elevenparkba, vagy valahová, ahol ki tudják magukat tombolni.
Ja, bűvész az vagyok, bár van már haja a Manónak, csak olyan kunkori hátul, hogy nem látszik, elöl meg még mindíg nem nagyon akar nőni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


1 órás alvással vajon milyen délutánunk lesz már megint? :twisted:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kipakoltam a csajok szekrényét és sok nyári cuccuk már nem jó.
Nézzétek meg, hátha nektek még jó valami.
Az albumba az új feltöltés alatt vannak, de sok minden új dolog van a többi albumba is.
Az album az aláírásomnál... Kép

egy kis ízelítő. Bocs, de gyűrődtek, a szekrényből vettem ki :oops:

t-pk
 
 


Tami belázasodott délután :( mi a fene lehet :? és éjféltöl 5.15ig vagy 5x keltek :? utána persze nem aludtak vissza...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Sziasztok!

Túl vagyok a reggeli könnyezésen. El se tudom mondani milyen hálásak lehetünk, hogy egészségesek a gyermekeink. A 2011-es topicba olvasgattam megint mostanság, és most két baba is meghalt :( Az egyik kismamának az egyik babája kevésbé fejlődött méhen belül, és végül feladta a harcot. A másik anyuka babája kb a 30. héten születtek, és most írt az apuka, hogy az egyik babának elhalt egy bélszakasz, mert megpattant egy ér, és meg fog halni. :cry: :cry: :cry:

Azt hiszem most csak ennyi voltam! :(

Kata
labkat
 
 


Jó reggelt!

Babus: szegény Tami! Mi a helyzet, most hogy van?

LKata: én is olvasgattam a 2011-est, még mondtam is páromnak, hogy milyen megrázó dolgok vannak, nem is tudom hogyan lehet túlélni ilyesmit. Elképzelhetetlenül szomorú.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt!

Móni,hú,két méhenkívüli :shock: nem semmi,biztos nagyon megviselt :(

Babus,hogy van Tami?

Lkata,de rossz volt olvasni :(

Timi,na milyen volt a délután?Látom már nem jöttél utána :roll:

Törpi,én nem bánnám,ha picit halasztódna a látogatásotok :oops:

És akkor nyugotan ugorja át,akit nem érdekel,leírom a Bajcsys tapasztalatom,megpróbálom röviden :roll:

Engem a Kaális dokim küldött oda a 3. sikertelen lombik után,végülis nem látott semmi gondot,csak ki akartuk zárni,hogy esetleg valami olyan van,amit ő uhun nem lát.

A főorvoshoz küldött asszem Á. László volt a neve,de szólt előre,hogy elég magas a tarifa.Gondoltuk sebaj,megbízunk benne.Elég hamar sikerült időpontot kapni,közben unokatesóm utánanézett,ismerte a kórházigazgató helyettest(aaszem Berki Zsolt,de nem biztos),csoporttársak voltak.Szerinte jó orvos,és majd nagyon odafigyelnek rám.

Egy 3 ágyas szobába kerültem,ahol 4 ágy volt,1 már foglalt az ablaknál,így a másik végét választottam a szobának.Akkor még nem tűnt fel,csak sokkal később,hogy se éjjeliszekrényem,se lámpám,se csengőm,az asztal mellé volt beállítva az ágy,és mivel az asztalra jól elfértem kipakolni,akkor még ez annyira nem zavart.

Másnap volt a műtét,a főorvos úgy kezdte reggel a szobában,hogy az igazgató úr érdeklődik felőlem,referálhat-e a műtétről neki.Persze,mondtam,és örültem,hogy milyen protekcióm van.

Aztán bekötötték az infúziót,és toltak át egy ágyon a műtő felé,csak éppen az infúziós zacskót alacsonyabbra tette a fickó,valahova mellém,így mire odaértünk a műtőhöz visszafelé folyt a vérem,a csőben,és a zacskóban az infúzió is tiszta piros lett,így gyorsan új infúzióér rohangáltak,majd kötöttek be,mindenki megállt mellettem,jajj szegény,ki művelte ezt vele,vérátömlesztés kap szegény,meg hasonló megjegyzések,én jól megijedtem,mert nem tudtam,hogy ez most a halálom,vagy mi...Aztán a műtétből rettenetesen ébredtem,persze ez nem a kórház hibája,gondolom,alig kaptam levegőt,és bepánikoltam.Visszatoltak a szobába,majd fél5 körül magamhoz tértem,felkönyököltem,hogy igyak,de éreztem,hogy hánynom kell,se vesetál semmi,lekaptam az asztalról egy zacskót,és azt tartottam magam elé,persze a hirtelen felüléstől majd kiszakadt a hasfalam.Akkor döbbentem rá,hogy nincs csengőm se.A katéter is valahol megtört,a nővérnek mondtam vegye ki,mert nagyon fáj,de azt mondta csak ha a wc-ig el bírok menni,na én inkább elmentem addig,a másik lány pedig csak másnap kelt fel :roll: Éjszakára behoztak közénk egy lányt,akinek a 12.hét után csináltak abortuszt,nem tudom mi okból,de egész éjjel ordítot,hogy vérzik(persze ezt csaszi után én is megtapasztaltam).

Másnap hazaengedtek,a főorvoshoz bementünk,boríték átad,ő meg egy névjegykártyát,hogy kontrollra 6 hét múlva magánba menjek,mert itt sokat kell várni,mert nagyon elfoglalt.És 10 nap múlva kiszedhetem a varratokat :shock: Mondom én???? :shock: Persze,ez nem nagy ügy.

Soha többé nem mentem vissza,itt a helyi sebészeten kiszedték a varratokat,én biztos nem lettem volna képes a köldökömből kiszedni,meg egy volt lejjebb is,az meg,hogy fizessek a kontrollért,na nem.

Az összeget nem merem kiírni,hajszál híján 3 jegyű,és a főo nevét sem írtam ki.

Asszem ezentúl nem kérek protekciót sehova :x

Bocsi,ha hosszú lett,és persze apróságok még így is kimaradtak,meg az évek már megszépítették az emlékeket...
Vendég
 


Te jó ég,beleolvastam a 2011-es topicba :cry: :cry: :cry:
Vendég
 


Tami éjjel is lázas volt, reggelre is :? mi lehet :? fogát nem látom de még mindig jöhet...vagy a 3 napost el lehet kapni 2x??? más "baja" nincs koppkopp eszeget is, tápi mondjuk nem kellett az egész reggel de vizet is ivott..

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


hát megkönnyeztem én is :cry:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Szegény Tami :( reméljük ma már elmúlik, az a jó hogy iszik,
azért jó a kedve?

Nyuszi sajnálom, az Á. L. prof asszem a legnagyobb fej a nőgyogyin én sosem hallottam róla se jót se rosszat

A személyzet figyelmetlensége meg hozzáállása már nekem is okozott fejtörést mikor benn feküdtem a sebészeten,
és a varratkiszedés nekem is igy volt, elvagdosta a varratokat és mondta, hogy mikor szedjem ki
és én is mentem háziorvoshoz, a főnökömhöz is hogy szedjék már ki, de senki nem akarta, aztán én kihuzkodtam magamnak

Timi én eredetileg S.CS.nél szültem volna, ha nem mondja, hogy az epilepszásoknak túl nagy kockázat a szülés, és meg kéne gondolni

alvás ma éjjel nullához közeli, már kezdtem örülni pedig hogy mindig aludni fogunk ezentúl

na megyünk a mamához, ki leszek purcanva

Móni
KépKép
reunion
 
 


Nyulasz: nem semmi történet! Úgy néz ki, hogy a kaális orvos által ajánlott orvosok nem igazán jönnek be! Nekem a kútvölgyiből ajánlott a dokim valakit az átjárhatóságra, hát bevallom, finom voltam és nőies, ha nem ájulok el a vizsgálat közben a fájdalomtól, akkor tutira tökön rúgom a dokit, de legalább szóban közölni tudtam, mielőtt eldobtam az eszméletem. Protekcióval nekem mindíg olyan tapasztalatom volt, hogy jobb lett volna, ha nincs. Én még azt is nagyon mélyen titkoltam, hogy eü-s vagyok, mert ha mondtam, abból mindíg rácseszés volt.
Tegnap délután egész jó volt, kint voltunk az udvaron meg átsétáltunk anyóshoz, aztán én még futottam is kicsit, szóval elszaladt a délután, este meg örültem, hogy elnyúlhatok a fotelben.

Móni: pedig pont ennek kéne pihentetőnek lenni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyuszi: te jó ég, ezt tényleg nem semmi kórházi élmény. Én tutira nem adtam volna oda a borítékot. Végül miért adtátok át? Elvégre nem voltál egyáltalán elégedett a kórházzal, az orvossal. Csak a protekció miatt? (remélem nembántalak meg, de engem érdekelne, mi motoszkált a fejetekben) Én ilyen esetben semmit sem adtam volna, vagy inkább valami piti összeget! Főleg ha tudom, hogy soha nem megyek vissza!

ZSÓFI: Megpróbálok pozitív maradni, remélem nem lesz a többi mamival baj, de tényleg olyan furcsa, hogy mennyi problémás eset van! Sajnálom nagyon őket. :(

Kata
labkat
 
 


Zsófi: én mégcsak nem is olvastam őket, de pár napja valamiért rájuk kerestem és beleolvastam a topikba. Nagyon elszomorító és ilyen helyzetben nagyon nehéz megtalálni a támogató szavakat. Nagyon átérzem a kismamik félelmét, hiszen amíg terhes voltam egy barátnőm és egy rokonom vesztette el a babáját és barátnőm 20 hetesen. Nagyon nehéz volt úgy továbblépni, hogy ne félelemben töltsem a terhesség második felét, amikor az első felében is bőven volt mitől félnem. Nincs ilyenkor szó, ami segíthet. :cry: Vagy csak én nem találom, különben írnék nekik ismeretlenül is.

Nekünk ma nagyon jó kis délutánunk volt, lányok 2 órát aludtak, aztán lementünk Velencére és sétáltunk egyet babakocsi nélkül. A parkolótól a partig nem jutottunk el, de így is nagyon jó volt és izgalmas-nekik, mert mi csak rohangáltunk és kapkodtuk őket, mondván az nem sár drágám, hanem kutyakaka, abba nem kéne belefeküdni. Aztán anyuékhoz mentünk, ott volt mamim is, úgyhogy csajok jól elfáradtak-velünk együtt. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,hű,elájultál???

séta :lol: :lol: :lol: lesz ez jobb is!
Én ma olyan büszke voltam rájuk,csak itt az utcékban szoktam velük egyedül sétálni,ahol minimális autóforgalom van,ha apa,vagy mama jön,akkor elmegyünk a boltba,de az ugye a forgalmas Nagytétényi úton van,ami a camponához megy,és ma egyedül mentem velük a főút mellett,kézenfogva,igaz mindenkinek a parkoló autók közé kellett lelépni a járdáról,mert így szélesebbek voltunk,mint ikerkocsival :lol: Szóval van remény,hogy egyedül is menni fog nektek is,meg mindenkinek,csak idő kérdése.Bada mindig szívesen jön kézenfogva,de Noémi öntörvényű,és röhögve elszalad a másik irányba,de érdekes,a forgalmas részen ő is ügyesen jön kézenfogva.

Lkata,az igazság az,hogy elmondta a kaális dokink előre,hogy ehhez a dokihoz küld mindenkit(persze nem kötelező,megkérdezte,hogy ajánljon-e valakit,és a tarifát is előre korrektül elmondta),mert ő előreveszi a kaálisokat,és nem kell időpont miatt várni,nekem meg sürgős volt a ciklus,és a tervezett4.lombik kezdés miatt,így nem akartam a Kaális dokit carban hagyni,hogy ő küldött,aztán tojok az egészre.De!!!Elmodtam mindent a kaális dokimnak,meg az unokatesómnak is,persze mindenki meglepődött,itt igazából a dokival csak a varratszedés (amit hallottam máshonnan is,hogy bevett szokás kicsi vágásoknál)és a magánba visszahívás volt a gondom,de mondta a kaális dokim,hogy majd ő megcsinálja a kontrollt.A többi dologról ami volt szerintem csak a személyzet tehetett.

Móni,jó "pihit" a mamáéknál!!! :wink: Remélem ott az éjszakáitok jobbak lesznek!

Babus,jelentkezz,hogy vagytok????

Zsófi,bennem sok minden megfogalmazódott,és gondoltam is arra,hogy írok,aztán mégsem tettem,egyszerűen nehéz ilyenkor olyat mondani,ami vígaszt,vagy reményt adna,persze nem azoknak,akikkel semmi gond,na nem is tudom mit kéne csinálnom :oops:

Megyek aludni,mert előző éjszaka is 3.5 óra alvás 2 részletben,kiváncsi vagyok a maira.Illetve nem is vagyok rá kiváncsi :?
Vendég
 


Tami egyre lázasabb :( a frászt hozta rám, lilult a kézfeje.tenyere-körme, fel is hivtam az ügyeletet azt mondták a láztol :? ilyen se volt még :? szerencsére vmit evett meg ivott sokat, de nagyon parázok mindig elöttem van Lalu h a korházban kötötttünk ki :(

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jajj Babus,mi lehet szegénnyel?Mond valamit,hogy mi fáj?Unokatesómék mindig azt mondják,ha láz van,és semmi egyéb tünet,akkor pisiteszt,mert valószínű valami hugyuti fertőzés.De nektek most volt,ugye?Doki arra az eredményre mit mondott?
Éjszaka milyen volt?Jobbulást Taminak!!!

Lányok,mi bekeményítettünk Noéminél,este alig elküldtem a levelet,lekapcsoltam a gépet,és már kelt is enni.Ez még belefér,de fél12-kor újra sírt,akkor olyan mérges lettem rá,hogy jól lekiabáltam szegényt,végül kihoztam,mondtam fél órája,hogy ettél,megmelegítem a maradékot,de ha nem eszed meg a fejedre borítom.Aztán evett még vagy 100 milit...majd 3-kor újra kezdte.Na akkor már apa ment hozzá,de megbeszéltük,ki nem hozzuk,vizet kaphat,és ha sír,akkor sír,de nincs kaja,meg ki-be mászkálás az etetőszékbe.Víz nem kellett neki,apa vagy 5x visszament hozzá,azt mndta én tegyem a takaró alá a fejem,mert ha elgyengülök,akkor sosem lesz vége ennek,aztán végül ivott egy kevés vizet,majd adott egy puszit apának és lefeküdt.Még egyszer utána sírni kezdett,hagytuk egy darabig,majd apa megint be,puszi,és lefeküdt.Azóta alszik.A szívem szakad meg,de ezt már nem lehet bírni.És nem az evéssel van nagyobb bajom,mert megetetem,hanem amikor utána még 10x ki kell hoznom,mert addig nem hagyja abba a sírást,és csak ül az etetőszékben,ott már semmi baja,de se inni,se enni nem kér...persze ahogy Törpi is írta az éjszakai evés kihat a nappalira,mert reggel ő csak 50-60 mili tápot eszik.
Vendég
 


Babus: elhiszem, hogy ijesztő! Hogy van Tami? Milyen volt az éjszaka?

Nyulasz: nem lehetett jó a bekeményítés, de remélem használ a kisasszonynál. Nálunk mindenben csak ez a módszer jött be.
Akkor reménykedek, hogy menni fog a séta! Alexa nagyon társasági ember, mert mindenhol egyből megy a gyerekekhez, lent is egyből elkapott egy kisfiút, szegénykém szinte menekült előle, aztán egy kislánytól elhozta a motort, de előtte babanyelven mondott neki valamit, csak a kislány nem volt rá vevő, csak állt és bújt azt az apjához. Hangát meg csak a szökés érdekelte.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Taminak jobbulást!

A gyógyszertárban lehet vizelet-tesztcsíkot kapni, ha belázasodik Jázmin és 3 napnál tovább tart, mindig leellenőrizzük itthon, nehogy húgyúti fertőzés legyen.
Nyáron, mikor másodszorra kerültünk bele a húgyúti fertőzésbe, itthon kimutatta a tesztcsík, a kórházban meg csak éppen alulról súrolta a határértéket a labor szerint.
Szóval még túl érzékeny is...

t-pk
 
 


BAbusok: jajj Tamival remélem minden rendben lesz. Rémisztő ez a lilulás :(

Nyuszi: hm, nem lehet könnyű. Én is pipa vagyok Gergőre, ha egy órával lefekvés előtt megszoptatom, és sajnos nem tudom másképp elaltatni, csak ha újra cicire teszem. Viszont éjjel valamivel jobban alszik, mint Bálint, nem kel csak kb 3 óránként :)
Ha máskor nem, 2,5 évesen már azért jobbára leszoknak az éjszakai kelésrő, vagy legésőbb 3 éves korukra. Max csak azért kelnek, mert pisilni kell, vagy épp rosszat álmodnak!

Kata
labkat
 
 


Babus: remélem nincs baj, jelentkezz!

Csajok! 15 hós oltás után volt valakinek olyan, hogy az oltás körüli területen kiütéses lett a gyerkőc? Alexa karja és combja is kiütéses és nem az az apró pötty, hanem olyan bors szemnyi piros, kemény kiütések. Más baja nincs egyenlőre. Remélem csak az oltás!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nekünk nem volt ilyenünk, de elég c@rul hangzik :shock:
Séta tényleg lesz jobb, enyém lányok is okosan jönnek már mellettem kézen fogva. Régen :shock: :shock: :shock: jobb nem is említeni. Azért jó móka lehetett, különösen nekik :lol: :wink:

Babus, szegény Tami!!!! Sok-sok gyógypuszi neki, remélem nem lesz ebből semmi komolyabb baj :( Jelentkezz, ha tudsz, aggódunk nagyon értetek!

Nyuszi, tudom, most pocsék volt, de valahol tudni kell határt szabni és kezelni. Nagyon ügyi voltál, hogy ilyen erős tudtál maradni! Idővel jobb lesz, és akkor talán nem is fogod olyan rosszul érezni magad már tőle visszatekintve. Hidd el, én is megszenvedtem Emmával, nem kell Neked újra elmesélnem azokat a hosszú, kemény menetes éjszakákat, amiket végigcsináltam. Nem mondom, hogy tökéletes, de már sokkal jobb. Biztos a kor is teszi, meg hogy sokmindent meg lehet már velük beszélni, értetni, de ehhez kellett, hogy pár éjszakán át kemény legyek vele. De igazából Ti sem hagytátok magára, átmentetek hozzá, nyugtatgattátok... csak épp nem vettétek ki. Minden odafigyelést megkapott, csak az akaratát (ami nem volt részéről jogos) nem teljesítettétek. Mondom ismét, ügyik voltatok, kitartás, lesz gyümölcse!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Sziasztok!
csak ezt az oldalt olvastam. :oops:

Timi, neked gyorsan: mikor kaptátok a 15 hósat? Nekünk mondta a doki, hogy rózsahimlőhöz, mumpszhoz, stb hasonló tüneteket (jóval enyhébb formában persze) produkálhat a szervezet ilyen oltás után. Sztem az jöhetett ki.
Mi még csak most kaptuk meg a múlt héten, mert ugye Ajsi beteg volt 15 hósan, aztán meg amikor kapta volna végre az oltást, anyámék voltak itt látogatóban, este meg kiderült, hogy az unokaöcsém (aki állandóan anyáméknál van) elkapta az oviban a hányós vírust, így inkább megvártuk, nem jön-e ki az enyémeken is.
Oltás utáni hajnalban Letti 39.5-os lázzal ébresztett minket (fura, mert ilyen magas oltás után 1 héttel szokott lenni, azt mondják), szegénykémet rázta a hideg, még a lábujja is reszketett. Kapott mindent, ami kell, meg hűtőfürdőt, aztán fél 7-re bealudt a cicin (ilyen is régen volt már), És 9:30-ig aludt. :D Holnaptól meg várjuk a többi sz.rságot.

Kata, annyira igazad van, mi is gyakran elfelejtjük, hogy a lényeg, hogy élnek és egészségesek a picik, és semmi más nem számít. Hülyeség pici dolgokon nyavalyogni.

Babus, jaj, mi lehet Tamival???? :shock: :( 3 napost akkor el lehet kapni még 1x? Doki mit mond?

Nyulasz, éjszakát sajnálom, de tényleg csak így lehet, ha hagyod sírni, és elmagyarázod, hogy most aludni kell. Nagylány már, megérti. :D

2011-est nem is merem elolvasni sem, már a gondolattól is megszakad a szívem.... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana: köszi! Hétfőn kapták az oltást, Hanga még aznap úgy tett, mint Letti, még aznap estére 39 fokos láza lett lázcsillapító mellett, Alexa meg valószínű, hogy a kanyaró meg rubeola tüneteit produkálja enyhe változatban, más baja nincs a kiütéseken kívül.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Köszi lányok,igyekszem kemény maradni Noémivel :roll:

Timi,örülök,hogy már kaptál is választ a kiütésekre,akkor valószínű nincs baj!

Rana,ja,nekünk is azt mondták,hogy kb 8 nap múlva várható láz,de mi be is tartottuk.Hozhatnál képeket nekünk!

Törpi,akkor végül jöttök fel?

Igen,emlékszem a műsoraitokra,sose gondotam,hogy ilyen nagyon elromlunk 1 éves koruk után :?

Lkata,Bálint nem kel "csak" 3 óránként? :shock: És Gergő akkor sűrűbben?Hű,már be is fogtam a szám,nekem legalább Bada alszik mint a bunda.Max felkönyököl,meghallgatja mizus,aztán már durmol is tovább.

Babus,ha tudsz írj,aggódunk!

Na,én tegnap jól meglepődtem,rántotthusi,de karajból,Bada rágta-rágta,majd kiköpte,Noémi az egy szem rágófogával pedig megette.Ma rakottkel volt,egész jól ízlett nekik,bár csak 70-80 grammot ettek,de azt jóízűen.Én hülyeségem,hogy nem bírom abbahagyni a méricskélést :oops: :oops: :oops:

Most csinálok nekik frosta tepsis halfilé brokkolis szósszal,valaki ismeri?
Vendég
 


Nyulaszkám, már nem is ígérem a képeket, inkább egyszer csak majd megleplek velük benneteket. :wink: :lol: Én is Teszveszezek, ha gép előtt vagyok, mert már herótom van a sok felesleges cucctól, amikben bukdácsolunk (szó szerint :shock: ). Ezért nem nagyon tudok jönni, csak néha olvasgatok.
Hú, tényleg fura, hogy méricskélsz még. Mérlegen, vagy hogyan? :roll: Lehet hogy ha abbahagynád, rögtön többet ennének... (Tudod, önmagát beteljesítő jóslat, ilyesmi...) :roll:
Ismerem a Frostás halfiléket, mi nagyon szeretjük! (De csak leárazva szoktam venni, mert amúgy elég húzós az ára. Persze még mindig jobban megéri, mint a rághatatlan cipőtalpak, amikben ki tudja, mennyi a hal... :roll: ) ;) Tényleg, erről jut eszembe, veszek is lazacosat, a múltkor írta itt vki, már rég ki akarom próbálni. :)

Timi, és Hanga nem lázasodott be 8 nap múlva? És Alexa? Nála csak pöttyök vannak?

Kata, a vizelet-tesztcsíknak mi a neve? Gondolom nem árt, ha van itthon belőle...

És Timi, Sanipore stripet sikerült szerezned azóta?

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyulasz: dugd el a mérleget, vagy jobbat tudok, szólj párodnak, hogy dugja el! Attól, hogy te stresszeled magad nem fognak többet enni, csak amennyi jól esik, azon kívül a felnőtt rendes kajából más mennyiségeket esznek, mint az üvegesből. Felnőtt kajából enyémek is 80-100 grammot esznek, bár már nagyon régen mértem, akkor is csak kíváncsiságból, hogy vajon mennyi az annyi. De ha gondolod mérek neked egyet holnap, aztán utána tessék elfelejteni a méregetést! Irgum-burgum! :lol:
Elromlás: szerintem Noémi csak rájött, hogy mivel tud irányítani! :wink:

Rana: ma még csak a 6. nap az oltás után, de majd holnapután kiderül, hogy lesz-e láz vagy nem. Alexa csak pöttyös az oltások helyén gyerektenyérnyi részen, semmi más nincs....még.
Nem is kerestem azóta steril stripet, ne is kelljen!

Babus: aggódók táborát erősítem. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


TIMI: én semmi különösre nem emlékszem lányoknál a 15 hós oltással kapcsolatban. Szerintem csörögj rá a dokira!

Benéztem van e hír Babusékról, mér én is aggódok!

Ja a héten min bhimlő kettőt kapjuk meg ha srácoknak nem lesz gondjuk. Gergőnek nem valami szép a bőre. Egy hete az álla tökre kipirosodik. Hiába kenem bármivel, a cumizásra gyanakszom, de az arcuk is kipöttyösödik, Gergőnek meg a teste. Ma neki adtam Fenistilt.

Kata
labkat
 
 


jajj,lányok kórházban vannak Babusék,de mást nem írt :(
Vendég
 


Babus annyit írt, hogy vizelet eredményt várnak, és attól függ, hogy bent kell -e maradniuk.
vovanda
 
 


Szegény Babusék! Remélem nem kellett bent maradniuk!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na én is itt.

Babus,remélem hazamehettek,és nincs semmi komoly gond!

Rana,a kaját mérem nem a gyereket :lol: kis onyhai digitális mérlegen.Tudom,hogy nem esznek többet akkor sem,egyszerűen másfél éve nem tudom abbahagyni,szerintem függő vagyok :lol: :lol: :lol:
Na,akkor lepj meg minket egy sorozattal! :wink:

Timi,apa is mér :lol: megfertőztem :oops: Jó,akkor mérj nekem egyet,és megígérem,hogy elmegyek elvonókúrára.

Este apa mosta Noém fogát,és vérezni kezdett.tegnapelött éjjel kentem neki dentinoxal,és éreztem,hogy mindjárt kibújik az egyik felső rágófog,alapból hatalmas ááááá-t mond,ha kérem,de most nem akarta megmutatni,próbáltam félig fekve megnevettetni,hogy belássak,minta mélyedés lenne ott,és piros :roll: nem nagyon vérzett,csak a fogkefe lett olyan kétszer is.Valakinek volt ilyen?

Meg találtam egy kis babszem nagyságú csomót a lágyéka környékén pelusozásnál,pont ahol a comb és a poci hajlat van(nem tudom jobban leírni :roll: ) mama szerint a növéstől :shock: De mintha eltűnt volna :roll: Ilyen valakinek?
Vendég
 


Jaj, szegény Babusék! Remélem minden rendben lesz!

Nyulasz, nekem a sérv jutott eszembe. Nem olyan ijesztő, mint amilyennek hangzik, de legalábbis a mi dokink pont ott kereste a lányoknál, ahol te írtad. Szerinte gyakori, nagyrészt be se kell avatkozni, elmúlik, de figyelni kell. Persze lehet hogy nem az, de a dokitoknak mindenképp mutasd meg sztem.

Na jó éjt.

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Rana,nekünk is ez jutott eszünkbe,ezért is mutattam anyósnak,mert apa tesójának,tehát anyós másik fiának volt kiskorában.szerinte ez nem az,de szombaton nem akartam a dokink zavarni ezzel,de már nem is láttam ma.
Na jó éjt! Bár már érdemes megvárnom míg ébred. Úgy beszéltük meg,egy evés belefér...
Vendég
 


Jó reggelt!

Babus,remélem Tami már jobban,jelentkezz,ha tudsz!
Vendég
 


Nyulasz: oké, mérek, aztán irány az elvonó. Krumplistészta lesz! :wink: Milyen volt az éjszaka? Fogat nem tudom, nem láttam ilyet még.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,köszi,krumplistésztát enyémek nagyon szeretik.

0.20-kor evett 200 tápot,és talán 2.30 körül sírt újra,bementem hozzá,és eléggé felhúzta magát,hogy nem hozom ki,de viszonylag hamar feladta,talán 5 perc se volt,és elfeküdt,azóta alszik.

Nálatok mizu a pöttyökkel?
Vendég
 


Nyulasz: még nen tudom mi van a pöttyökkel, pizsiben nyomjuk még. Enyémek nem tudom mit szólnak a krumplistésztához, legutóbb nem díjazták.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kedves Topiklakók!

Még ma játékba lehet szállni az Aquaworld családi belépőért! Csak egy komment kell hozzá a Babanet valamelyik cikke alatt, és Ti is esélyesek vagytok a holnapi sorsoláson!

És még mindig várjuk a Ti történeteteket! 1-2 gépelt oldal terjedelemben, wordben, szülésről, gyermekvállalásról, problémákról, gyerekekről, a szülőségről, az életről, a gyereknevelésről, a párkapcsolatról. Ide: szerkeszto kukac babanet pont hu

Ha pedig még nem csatlakoztatok a Facebook rajongói csoportunkhoz, akkor gyorsan tegyétek meg!

Fontos! A Facebook megváltoztatta a beállításokat, ezért, ha a továbbiakban is szeretnéd látni a Falon a Babanetes bejegyzéseket, akkor állítsd át a Beállításokat úgy, hogy minden ismerősöd és lájkolt oldalad látni szeretnéd. Vagy: lájkoljátok a Babanetes bejegyzéseket, netán ott is szabad kommentelni!

További szép napot:

Dia
dia
Budapest
 
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?