Sziasztok!
Jó sokat írtatok, meg vagytok dicsérve
A képek fantasztikusak!!!
Kriszta, Petrus gyönyörű és hihetetlenül ügyesen tartja a buksiját! Nem lett láz a hőemelkedésből, ugye?
Nagyon sajnálom ami a húgoddal történt!
Judit, nagyon cuki Lillus, tényleg látszik rajta az megdöbbenéssel vegyült büszkeség, hogy helyet tud változtatni
Nálunk hosszú ujjú body+meleg hálózsák vált be. A takarót már a kórházban lerúgta magáról
Hőmérőből pedig a fülhőmérő jött be, a gyerekorvos tanácsára.
Kia, hogy vagytok? Milyen szurit adtak Levinek az ügyeleten?
Sunflow, örülök, hogy megoldódott a szopi kérdés! Én semmi okosat nem tudok hozzátenni, mert Blanka szinte állandóan a „töltőállomáson” volt, esélyt sem hagyva a bekeményedésnek
Alvásban sosem jeleskedett, ez a mai napig így van, napszaktól függetlenül… Csatlakozom Timihez, néha én is a fél karomat odaadnám, hogy rájöjjek az ébredések okára… Ez lenne ugye az első lépés a nyugodt éjszakák felé, mert a zavaró tényezőket kiiktatva már csak az éhség/szomjúság/rossz álom marad, amiken könnyű segíteni. De ma egy szavam sem lehet, mert Blanka elkényeztetett, csak kétszer keltünk
: D Ennek mindig úgy tudok örülni és messze mutató elemzést folytatok magamban, hogy nem volt hiábavaló az állandó kelés és ringatás, gyermekem végre olyan mértékű ősbizalomra tett szert, hogy mostantól játszi könnyedséggel szunnyad majd álomba bármikor, mindenféle segítség nélkül, abban a megingathatatlan tudatban, hogy drága szülei ugrásra készen sietnek a segítségére szükség esetén, úgyhogy ezt már nem is teszteli többé… Halkan jegyzem meg, hogy ilyen kétszer kelős történet három alkalommal fordult csak elő majd’ hét hónap alatt. Mégis remélem, hogy tegnap elkezdődött valami
Dodó hihetetlenül édes így bebábozódva is
Örülök, hogy ilyen jó alvó, nyugodt baba!
Nammado, nem semmi, hogy milyen széleskörű érdeklődési köre van Bercinek! És energiája
én már a különórák listájától is elfáradtam
Szuper, hogy így tetszik neki az új ovi!
Jucus, nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!! Már csak két hét
Iza cuki lehet ahogy pakol
Kaphatunk pocakfotót?
Ripley, pattints fel egy jó bort helyettünk is
Timi, remélem Zsolti már jobban van! Itt azt mondta a védőnő, hogy a 15. hós oltás az első ami tartalmaz komolyabb mennyiségű legyengített vírust, így az itteni doki sosem adja együtt a prevenarral…
Babaimado, jó hogy benéztél! Hogy vagytok?