Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Kati! Drukk ezerrel, tuti minden rendben lesz!

Zsuzsi! Örülök, hogy Panka jól van, és végre mehet oviba. Szerintem semmi gond azzal, ha Zsófi kicsit később kapja meg azt a szurit. Én a mozgással úgy vagyok, hogy tényleg minden gyerek más. Én azt mondom, hogy Zsófi eleget mozog, de persze nem vagyok szakmabeli, csak egy laikus, leendő anyuka!

Beze! Jó, hogy jelentkeztél. Már éppen kérdezni akartam, mi van Veletek, sokszor jártál a fejemben az elmúlt napokban, de gondoltam, elfoglalt vagy.

Csillag! Biztosan szuper jó volt a torna, várlak nagyon!

Lányok, ma én sem vagyok toppon. De én úgy érzem ez még csak az időjárás miatt van. Gyerkőcöm szépen mozog egész nap. Du-án 4től vannak mensi-szerű fájdalmaim, de nem rendszeresek, úgy gondolom csak jóslók! Néha jobb, néha rosszabb, várom a fejleményeket!

Bogi! Jó "látni" itt Téged! Megint süt a napocska! 8) :lol:
pedi
Kalocsa
 
 


Szia Pediiii!!!

AAaaaaaaaAAAAAaaaaaaa, Te meg nem szulsz! :wink: :D
Sut a napocska??hihihi kint is suthetne! :D :D :D :D
Mozog szepen a pocaklakod? Akkor meg marad odabent!:) :wink:
Vendég
 


Kati, szerintem Te már a kórházban vagy! drukkolok nagyon!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D Gyere Bogi, gyereeeeeeeee!!!!!!

Pedi, hallod-e Te Lyány, úgy látom, Nálad is készülődik Eszter vagy Bálint!
Majd holnap lesz a torna meg a pancsi Gergőnek. Már nagyon izgatott vagyok!
Lehet, hogy tök hülye vagyok és nem tudom, hogy miért érzem ezt, de valami bent azt súgja, hogy nem itt fogjuk megtalálni a megoldást Gergő problémájára, hanem egy dévényes tornánál. Valami belső hang ezt ordítja a fülembe... :shock: Tiszta dilló vagyok... Nem vagyok sem gyógytornász, sem orvos és fogalmam sincs, ogy miért jár ez állandóan a fejemben...

Bogi, szia!!!!!!!!!!!!! Jó, hogy jöttél! Mizujs felétek?

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

 
 

Zsuzsi, az pont elég, amit most Zsófi csinál! Pont ennyit kell tudnia. Megfogni, nyúlni tárgyakért, megtartani a kézbe adott csörgőt, oldalra fordulni és hason kb 45 fokban emelni a buksit.
Nekem Bence hipergyors volt mozgás terén, pl még nem volt 2 (!!!!) hónapos, amikor átfordult hasról hátra! De ez nagyon szélsőséges példa, ez nem az átlag.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!!!!!!!!!!
juj Kati most remegek az izgalomtól!!!!!!!!!
hajrá.hajrá.....hajrá!!!!!!!!!!!
ügyesek legyetek!!!:)))))))

Bogi már úúúúúúúgy hiányoztál!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:)))))))))))))))))))
megy igen és most mr api is egyre többet emlegeti!!!!!!!!!!!!!!:)))))))

Pedi neked is szerintem nagyon közeledik a nagy nap!!!!!!:))))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, ha a belso hang ezt mondja akkor lehet igy lesz. Egyebkent jol vagy? Hogy smint?

Nita, de jooo, hogy apa is rakattant a temara!:):):):):)

Kati mar korhazban...
Vendég
 


úgy izgulok Kati miatt!!!!!!!!
le de fogok tudni feküdni!!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Bogi! Köszi, én is úgy éreztem, hogy ezt a hetet még tuti egyben fogom kihúzni. Remélem, nem csap be a megérzésem!

Csillag! Gergő nálad is lustibb volt az utolsó napokban?
Rita! Nálad Zalán? Mert én is úgy gondoltam először, hogy onnan fogom tudni, hogy közeleg az idő, ha már lustibb lesz. De enyém gyerek még aktív, pedig hidegfrontkor lusta szokott lenni.

Csillag! Nekem ugyan nem lehetnek anyai ösztöneim Gergővel kapcsolatban, mert nem az én gyerekem, de én kezdettől fogva nem gondolom "nagy problémának" a mozgását! Én nagyon hiszek ebben a tornában, és valahogy úgy vagyok vele, hogy ez Nektek tuti elég! Muszáj pozitívnak lenni! :wink:

Én is izgulok Kati miatt!
pedi
Kalocsa
 
 


Kati drukkolok Nektek! Ügyesek legyetek!! Azt hiszem hagyom bekapcsolva a gépet éjjelre, és ha kimegyek benézek majd, hátha....:)

Voltam dokinál, Babu éppen aludt, persze megint szégyenlősködött! :)
Holnap megyek a kórházba a 18 hetes uh-ra! Most nem is mérte meg, csak ránéztünk! Szívecskéje szépen vert!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Bogi, örülök, hogy jöttél!!! Mesélj, mi van veletek mostanában???!!!

Kép
Kép

Moncsi
monalux
 
 


Mona én is ezt tervezem míg nem érkezik Katiról hír!!:))))))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Pedi, annyira jól esnek a szavaid! Köszönöm!
Ma egyébként kétszer is sikerült úgy hasaltatni Gergőt, hogy nem sírt, így kihasználtam az alkalmat, kézzel kiegyenesítettem a kis testét és fel tudta emelni a buksiját! Még forgatta is a fejét, úgyhogy tényleg "csak" azt kell elérni, hogy kilazuljanak az izmai azon az oldalán, ahol most túl feszesek és onnantól fogva minden rendben lesz! Így KELL lennie!!!!!!!!
A fejecskéje (ekcéma) miatt viszont vissza kell vinnem bőrgyógyászhoz! Sajnos még rosszabb lett a bőre, mint volt, úgyhogy másik dokihoz viszem. Előkotortam annak a doktornőnek a számát, akihez Bencét vittem anno ugyanezzel a problémával. Ő ugyan nem gyermekbőrgyógyász, mint aki most kezelte (próbálta kezelni) Gergőcit, de elsőre eltalálta a megfelelő kencét.

És hogy a kérdésedre is válaszoljak, Gergő abszolút vegyesen viselkedett a pocakomban a végén. Szülés előtt 1-2 nappal iszonyatosan mocorgott, de csak este. Napközben tök nyugiban volt. Arra viszont tisztán emlékszem, hogy Bencus is akkor jött a világra, amikor a szülés előtti este-éjszaka iszonyat mocorgást rendezett.

Bogi, Neked is köszönöm a kérdést, megvagyok, bár borzalmasan élem meg a tehetetlenséget, hogy látom, hogy a gyerekemnek segítségre van szüksége, megmozgatok fűt-fát az ügy érdekében, tudom, hogy jó úton haladunk, mégis alig bírom kivárni, hogy teljen az idő. Ennek az oka pedig az, hogy mindenhol várni kell.
Vártam a múlt hét csütörtöki napját, hogy megvizsgálja végre egy neurológus Gergőt (szerencsére nincs semmilyen sérülése), aztán várom a holnapi első foglalkozást, várom a bőrgyógyászt... szóval mindig csak várni és várni... nagyon nehéz ez!

(Ja, és persze mindenből csak a fizetős verzió jött be, állami TB által támogatott kezelésre még ennél is többet kellene várni...)

Mona, örülök, hogy minden rendben! Juj, de izgi lesz a holnapi napotok! Drukkolok, hogy megmutassa a lába közét a Kis Babucitok!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virág minden rendben lesz!!!!!!!!!!!!:):):):):):):):):):):)

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Kati írt:
"Vajúdóban vagyok, mivel múlt hét óta alig tágultam.Fájásaim vannak, várjuk a hatását. Magzatvizem szerencsére tiszta! Puszi Mindenkinek!"

Csillag! Megértem, hogy aggódsz, hisz felelősségteljes, szerető anya vagy! Viszont, csak van vmi alapja az érzéseimnek, hisz Gergőci ma ügyeskedett! :D Nagyon örülök neki. Sajnálom a bőrproblémát. Jó lenne már erre is gondolom a jobb idő!

Nita! Nagyon szépek az új vonalzóid!

Mona! Drukkolok, hogy holnap kiderüljön a babótok neme, de hidd el, ha azt mondják minden rendben, onnantól már nem is érdekel majd annyira mi van a lába között. Tapasztalatból tudom! Márpedig minden rendben! :wink:
pedi
Kalocsa
 
 


akkor végül is szülni fog Kati!!!!!!!!! :roll: :wink:
köszi a dicsit:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Virag, nagyon szupi, hogy igy tornaztattad mar Gergot! Ez a lenyeg! Szepen el fog O kezdeni magatol is mozogni. Biztosan Neki is ido kellett megbaratkozni a kinti elettel es most er majd el oda, hogy akar mar hason is fog fekudni igy Te tudsz jatszani vele es meg fog magatol gyogyulni, akar. Sosem tudni. A gyerekek, babak okoznak meglepeteseket. Es ha nem sir mikozben jatszol vele, nagy gond nem lehet, nem?? Csak igy tovabb, rendbe jon O! Az ido pedig turelem es rozsat vagyis izgo-mozgo Gergocit terem! Pusszantas Dragicukam!

Mona, orulok, hogy jol vagy!:):):) Sokat eszemben vagy! Vigyazz Magadra!
Velunk minden rendben, jol vagyunk, elunk-virulunk, Apa cukkerpofa csak ne kerdezne minden nap, hogy na van e a pociban valaki?! :D :wink: Varja mar nagyon. Ne erts felre nincs ebbol gond csipem, hogy igy varja. Sztem oromujjongasba kezd ha lesz egy pozi tesztunk!:):)
Vendég
 


Most azt írja, hogy üzeni mindenkinek, hogy aludjunk nyugodtan, mert a 6percesekből nem mozdulnak semerre, így lehet, csak holnapra lesz vmi. A férjét is hazaküldték. :(
pedi
Kalocsa
 
 


UUuuuuuuuuuuuuuuuuu!!! Es a vajudo az milyen?? Ott igy igy igy tobb no van egyutt es fajnak?
Vendég
 


Kati! nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!kitartás!!!

Mona! holnapra drukk!!!!!!

szülésfelkészítőn beszéltek apás szülésről,(lehetőségekről),volt őssejt előadás, a végén meg relaxáció.
még 3 alkalom lesz, mindig más téma,más előadó,és a 4. alkalom ápr 19.én a szülő szoba látogatás lesz.
jó volt!:))

Bogi! örülök h bejelentkeztél!

KépKép
dike
 
 


Bogi, köszi!!!!!!! Az azért túlzás, hogy Gergő szeret hason, egyszer azért nem sírt mert cumi volt a szájában, a másik alkalomnál meg forgattam össze-vissza. :oops: Egy kicsit az egyik oldaláról hasra, majd vissza, aztán a másik oldaláról ugyanezt. Annyira azért nem tetszett neki, inkább azt mondanám, hogy meg volt lepődve azon amit csináltunk és azért nem sírt. 8)
Örülök, hogy Ti jól vagytok! Dóóóóóóógozol, tornázol ezerrel???? És a természetgyógyászhoz jársz még?

Kati, nagyon sokat gondolok Rád!

Azt nem tudom, hogy milyen egy vajúdó, mert én olyat nem láttam... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Virag, :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Igen, tornazgatok, tanulgatok, doooogozgatok, jol irtad!:)

Dike, mar Te is 23. hetben vagy??? Asztaaaa!!! :D Klassz, hogy tetszett a felkeszito! A szuloszobat is megmutatjak? jaaaaaaaaaaaa!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Én örülök, hogy nem láttam Bence születése előtt a szülőszobát. Azt hiszem nem jött volna olyan gyorsan, ha tudom, hogy hogy néz ki a hely. Itt Győrben olyan, mintha egy lóistállóban kellene szülnöd. Van 3 fakk, azaz csak egy fallal vannak elválasztva a szülőágyak és mindent hallani ami a szomszéd ágyon történik... elölről pedig csak elhúznak egy függönyt, hogy az épp arra tébláboló nővérkék, dokik ne premier plánban lássák a szétterpesztett micsodádat... :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Na, én léptem zuhanyozni, aztán foglalkozom egy kicsit Apával :oops: le kell vezetni a feszkót... 8) 8) 8)

Jó éjt Mindenkinek, kivéve Katinak! Neki "jó" fájásos éjszakát kívánok! (ez a szülésznőm kifejezése volt, mármint az, hogy "jó" fájások kellenek ahhoz, hogy kibújjon Gergő!)

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


bogikám: örülök hogy itt vagy újra :) nem tettünk le az angol dologról de ahoz is kell egy kis pénz így kell dolgoznia egy kicsit :):): jövő hétfőn indulnak csak :):)

Kép
Kép
mai kép:):):) kis Fehér Felhő édes fiam :)

húú Kati de izgi :):): lehet már meg is van Bogi baba mire ezt leírom :):):

nika70
Salgótarján
 
 


Bogi a vajudó a mi kórházunkba olyan hogy vannak kis szobák ajtókkal elzárva benne egy ágy ctg-gép....szék....nagyjából ennyi...ott lehet vajúdnod..de nálunk amíg tudsz a folyosóra is mehetsz sétálni........

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Nita, ahhaaaaa, koszike! Akkor sejtem milyen. Minap neztem vegig 9 azaz kilenc "szulest" a tv-ben es mindenki szobakban volt es szenvedett. Nem volt rajtuk ctg de sztem ez itt angliaban "luxus". Aztan mikor mar eles menet volt, toltak a noket sebtiben a mutobe vagy hova de nem voltak fuggonyok. En mutonek neztem, olyan volt, mint otthon egy muto. Gyerekek, izzadtam en is kemenyen, huhhh, apa is nezte fel szemmel lattam bar nem verte nagy dobra, csak kukkolt neha :lol: :lol: :lol: biztosan nem birta a kikepzest (hehehehe) es en sem nagyon de annyira jol ossze volt vagva, hogy nem tudtam folallni a tv elol. Nem egyben mutattak az egeszet, reszekben volt talalva de igy is atjott mennyire faj es huuuuu! Nem annyira durva, inkabb csak azt mutatja, hogy izzadnak, amikor eppen nincs fajas akkor beszelgetnek a ferjeikkel. Igazabol a konkret fajdalmak megeleset nem teszik be adasba de igy is elegge "megrazo" nezni. Minden heten van, minden heten 9 embert mutatnak be. 2 reszt neztem meg eddig de asszem most egy idore felhagyok ezzel! :lol: :lol: :lol: :lol: 8) 8) 8) 8) 8) :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Az viszont tuti, hogy valoban nincs ket egyforma de meg alig-alig hasonlo szules sem. Egyik-masiknak pedig milyen bunko a ferje!!! Hallatlan!
Vendég
 


BOGARKA EZT A MŰSORT VALAHOGY OSZD MEG VELEM LÉGYSZI!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Bogo ha szülést is akarsz nézni akkor a youtube keresőbe beírod hogy birth és minden nézhetsz..de csak akkor ha birod mert mindent mutatnak...én sokat nézem..olyan megható:)))))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


Sziasztok!

Fél8kor jött az sms Katitól:
"Szörnyű éjszaka után biztató hírek. Nehezen tágulok, de lassan megvan a két ujjnyi. Akkor kapok oxit és indul a buli. Délutánra remélhetőleg babázok!"

Utána írtam neki én is, hogy remélem, a férje már vele lehet, meg kérdeztem, hogy a császárral mi van?! Azt mondja, a férje még nem lehet vele, majd csak a szülőszobán, ezek szerint még mindig a vajúdóban van, és még azt mondta, hogy szerencsére eddig a császárról nem volt szó!

Csillag! Örülök, hogy ezt mondtad a szülőszobával kapcsolatban, és végül is igazad van. Én eddig szerettem volna előre látni, hogy mégis mire számíthatok. De tudod mit, igazad van! Mert tudom, hogy Szekszárdon is szörnyen néz ki, és jobb, hogy nem látom magam előtt. Amikor menni kell és mindenem fájni fog, akkor meg már úgysem ezzel fogok foglalkozni.

Nika! Nagyon aranyos Gergő, ezek szerint a tegnapi nap jól sikerült!

Dike! Örülök, hogy tetszett a szülésfelkészítő, nagyon hasznos lehet majd!

Nita! Én a Szülőszobát néztem régen, nagyon szerettem, mert ott ugye kerek egész történetet láttunk és annak végkifejleteként a szülést. Most nem tudom, hogy akarok-e szüléseket nézni, így a nagy nap előtt pár nappal! :roll:
pedi
Kalocsa
 
 


JAJJ ISTENKÉM...VÁGNI LEHET A FESZÜLTSÉGET A TOPIKBAN...MINDENKI FESZÜLT FIGYELEMMEL VÁRJA A HÍREKET KATIRÓL...ÍRNI SEM MERÜNK...


LÉLEKBEN VELED VAGYUNK ÉS FOGJUK A KEZEDET KATI!!!!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


Mennek a drukkok, KAtikám!!! Pfff, basszus, ez olyan nehéz lehet most!

A Szt. Imrében a vajúdó egy közös szoba, olyan, mint egy kórterem, csak fel van szerelve mindennel, CTG-vel, stb. Oda nem mehet be az apuka, de a folyosón "vajúdhat" az anyukával. Aztán a szülőszobán együtt vannak már. Én voltam a vajúdóban egyszer, CTG-n.


Szeva Bogár! Hogysmint? Puszillak!

kovacszsuzsi
 
 


Sziasztok!

Katinak nagyon szorítok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Nika: Fehér Felhő nagyon aranyos :wink:
Vendég
 


sziasztok!!!!!

Kati drága ügys légy!!!!!!!!!!!!!!!:))))))))

Pedi te ne is nézz most ilyeneket!!!!!
Bogi még nézheti:)))

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


sziasztok!
tudom, h nem sok keresnivalóm itt, de szeretnék pedihez szólni pár szót!

Pedi drága!
látom, h már hamarosan édesanya leszel!
kívánom, h csodás szülés legyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
a nevek nagyon tetszenek!!!!!!!
a Bálint egyértelmű, az Eszter meg.... naná, h a házassági évforduló miatt! együtt ünnepelhettek :wink:
sokszor puszillak és nagyon vigyázz magatokra!

babszika
 
 


Kati
Drukk!

Sajnos az elsőnél simán benne van a pakliban, az egy napig tartó vajúdás, ahogy nálam is.

Pedi
Regi nyugis volt, az utolsó előtti nap, meg éjjel. Zalán szétrúgta a "ház" oldalát, pont amiatt is voltam még rosszabbul, előtte éjjel. Viszont a fájások kezdete előtt 3-4 órával már nem mozgott nagyon.

Bogárka
Vajúdó sokféle lehet. Itt a protokoll szerint 2,5 újjnyival vesznek fel. Nekem az orvosom mindkét esetben intézkedett, hogy vajúdó szobába kerüljek. Ez egy teljesen zárt szoba, csak az orvosi team, meg az apuka, anyuka, baba van bent. Nincs átjárkálás, így megmarad az intimitása a dolognak. Regivel 1-es vajúdóban voltam, az előkészítés után már oda kisértek be. Most meg a 2-es vajúdóba toltak be a tolókocsival. Gondolom a szülésznőm intézte, mert ő volt fent. A szülés után is nyugalomban, csendben lehettünk ott, nem volt járkálás.
Vendég
 


Rita, csajok, akkor a vajudo is ahany haz annyi szokas?:( Ezt a fene gondolta, hogy ennyire kulonbozoek. Egyik helyen amit Rita irt ez szimpi de ahol tobb no vajudik...haaat...es ahova Apuka be sem mehet... koszonom a sok valaszt ezzel kapcsolatban es meg is nezem, hogy ahol a dokim dolgozik milyen lehetosegek vannak, nem mindegy. Rita az nagyon szimpi, hogy egyedul voltal egy szobaban, Apa is ott lehetett es szules utan ott oda kerultetek vissza egyutt. Koszi Csajok!
Vendég
 


Sziasztok!

Kati 11kor küldte a következő sms-t:
"Most kérem az energit, de nagyon. 3-4 perceseim vannak, de már bő két ujjnyi vagyok. Fél egykor készítenek elő és 2körül jön a dokim és hajrá!"

Babszika, drága! Nagyon köszönöm, blogodat szoktam olvasni! Nagyon jól esik, hogy eszedben voltam/vagyok, Te is nekem nagyon sokszor! Puszillak és szorítok Nektek nagyon nagyon!
pedi
Kalocsa
 
 


GYERÜNK KATI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!drukk....drukk.....drukk!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


VELED VAGYUNK KATI!!!!!!


BOGIKA FUTÁS KIFELE!!!!VÁRUNK NAGYON!!!!!!

KépKépKépKép
Kép
majga
Dabas
 
 


KATI HAJRAAAAAAAAA!! BOGI HAJRAAAAAAAA!! JUJJJJ DE KULDOM AZ ENERGIAT, REMELEM ERZED!
Vendég
 


Hajrá Kati :!: :!: :!: :!: :!: :!:
Vendég
 


A 3-4 perc az mar nagyon faj Katinak????????????????
Vendég
 


Cso MiaMia!!!
Vendég
 


Sziaaa Bogi :D
Vendég
 


Miuskam, puszikallak, jo gyerek legyel :lol: vigyazz magatokra!! Most mennem kell de majd jovok meg Katira varok nagyon! Puszi! Remelem jol vagy!!!!!!!!!!!!!
Vendég
 


Bogi:jó gyerek vagyok én :lol: Mi jólvagyunk,remélem Ti is :wink: Én is várom Katiról a fejleményeket,olyan izgi :!:
Vendég
 


Bogi azok már nem kellemes fájások de ennél az 1-2 percesek a brutálisak.pláne ha oxit is kap...én attól a falat vakartam......volna ha állhattam volna....

Kép
Kép
Kép
Kép
nitacska007
Halásztelek
 
 


kati mennek a drukkok :):):)

én nekem oxitól voltak 2 percesek de nem volt annyira brutál :) igaz nekem a mensim is mindig hasfájós volt szülés előtt :) most már nem az.

nika70
Salgótarján
 
 


Kati!!! Nagyon nagyon drukkolok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


fél11 kor írt a barátnőm, h a szülőszobán van,és h ma meg lesz a baba, mert burkot repesztenek!ma lépett a 42.hétbe.

KépKép
dike
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?