Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Itten is vagyok! :wink: Rögtön egy kérdéssel kezdek. Mikor kell elkezdeni sampont használni? Sokára, ugye? Én csak a fürdővizében szoktam néha lelögybölni a haját. Az elég, nem?

Tápi:
Az örök szabály csak az, hogy 1x melegíthető és 24h áll el a hűtőben.

Rabbe,
a papír tányér, műanyag pohár tökéletes!!!!!

Ebba,
Enyém fiam is ordít ha elfáradt a forgolódásban és ilyenkor fel kell vennem megvigasztalni, mert nem akarja abbahagyni a forgolódást de már nem bírja. 22-es csapdája. Legtöbbször a bal keze ragad be.

Nava,
nem csak telihold volt hanem rakat napkitörés is. Nem gyengén megéreztük mi is. Azt hittem megint elromlottunk de nem, mire besokalltunk volna már meg is javultunk. (Gáz ez a egyes szám első személy beszéd. ) :lol: Mátékának is néha zöldes-barna a szme és nekünk is csak ölben alszik el napközben (mondjuk kb. 5 perc és kidől). Ezzel szemben az esti alvás ringatás nélkül zajlik. Mióta hazajöttünk a kórházból.

Gyancsi,
Mozart csoki??????? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Aranyos,
Én Nero PhotoSnap Viewer-el nyomulok. Imádom Beka baba homorítós képét. Nagyon elkaptátok.

Rabbe,
kaphatok én is egy címet?

Mennem kell, sírás van. Megyünk sétálni a hóesésbe!!!!!

8)

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok Lányok!
Vissza sem merem nézni, hogy mikor írtam utoljára :oops: :oops: :oops: :oops: De meg van rá a nyomós indokom. Géphez sem nagyon jutok, ha igen, akkor is maximum olvasásra van időm. A másik, hogy Zsomborkámmal nem egyszerű az élet, mert mire nagy nehezen elmúlt a kemény hasfájós időszak (alig 2 hete), elkezdődött egy olyan káoszos, hisztis időszak esténként, hogy alig-alig éltem túl őket. Anyukám jött tűzoltásként segítségnek, mert különben bele rokkantam volna egyedül. Apa későn jár haza, mert nagy hajtás van a munkahelyén, és sajnos Zsombor hiperérzékenységével nem bírja a Szilárd által lenyomott ricsajos estéket. Szegény Szilárd, pedig olyan jó gyerek, csak egyszerűen éli a korának megfelelő kis életét (pl. Mike Ati rosszcsontlistájából semmit nem csinál) csupán kicsit hangosabb mint mi felnőttek, és szaladgál le-fel a házban, lepottyant dolgokat, becsapja véletlenül az ajtót, de ez épp elég Zsombornak, hogy bepörögjön, és leállíthatatlan sírásba fogjon. Lefektetni 4 után képtelenség, mert nem tudjuk azt a csendet biztosítani neki, ami neki kellene az elalváshoz. Ettől aztán úgy elfárad, hogy még jobban felzaklatódik, és megy a mókuskerék, amiben az én stresszelésem is belekeveredik, és érzi rajtam Zsombor. Tehát egyelőre nem könnyű nálunk az élet, de úgy látom, hogy minden héten egy kicsivel javul a helyzet, és Zsombor is erősödik, leköti jobban magát, ahogy kezdi felfedezni a világot. Még néha a hasfájása is visszajön, az is szokta gyötörni, de nem jelentős már.
Álmomba sem gondoltam volna, hogy ilyen nehéz lesz a második gyerekkel (Szilárd Zsomborhoz képest egy ultrakönnyű alkalmazkodó baba volt).

Na de elég a panaszból (ami nem is annyira panasz, hanem csak a puszta tények). Annyi gyönyörű szép baba van ebben a topikban, hogy csak kapkodom a fejem. Meg kell hogy dicsérjem magunkat, igazán jól sikerült "széria" :lol: És olyan jó lenne látni ezeket a csöppségeket élőben is, de nem merek a fentiek miatt semmit sem ígérni, mert Zsombort egyelőre még nem lehet kiszámítani. Még egy délelőtti bulit talán bevállalnánk, mert akkor még tök nyugis, de ki tudja, hogy a tömegre hogyan reagálna, felzaklatná magát, és ő sem bír 1,5 óránál többet fent lenni, utána pedig alszik 40 perceket. De még az is lehet, hogy betoppanunk. Rabbe, ez nem gond így, hogy nem tudom most megmondani? Azt hiszem Etától megkaptam a címet priviben, ha mégis úgy alakulna.

Mike!
Hát Adélka tényleg nem egy soványság, de a tesómék Adélkájához képest vékonyabb :) Akkor tejed ezek szerint szépen alakul. Nekem sajnos napi egyszer kell a tápszer, mert az stresszes esték miatt délutántól már nem termelődik semmi.

Most pedig búcsúzom, mert nem tudom, hogy mikor tudok újból gép elé ülni. Talán hamarosan meglesz a laptopom, és akkor vissza tudok kapcsolódni a topik napi forgásába.

Mindenkinek nagyon jó babázást, élvezzétek ki minden percét (mert nekem nem mindig megy, és gyötröm is magam miatta. Igaz, Szilárdnál kijutott az örömből bőven, azt jó mélyen elraktároztam).

Puszi,

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


HALI!

Hayni: többes szám első személy :wink:

Rabbe:
akkor én nem írkálom a címedet többször mert aki nem tudja úgyis ide ír: )

Hm forgolódás.. Gizus egy kis energiaspórolós, mert legtöbbször a fejét sem fordítja el csak a szemével figyel oldalra.......
Csak hason fordul jobbra vagy balra hogy nehogy arconállás legyen a vége!

Eclipse:
Szerintem nem kell tápi amíg alszik és jókedvű! Hacsak nem szumósnak akarod nevelni, mert akkor tömni kell :lol:

Gyancsi:
Szerintem Te ezt nem gondoltad végig a csokival :lol:
Tudod hányan leszünk??? mindenkinek legalább egy tábla az annyi mint :roll: sokkkkk
de én kívánnék őőőő :roll: Ritter sport?? vagy az a joghurtos epres nemtudom mianevét.... na segítettem??

Altatás:
Szerintem csak az a lényeg hogy szeretettel legyen, és az mindegy hogy ki hogyan csinálja...

Hú gyerekek én csak most hallottam a gyerekgyilkosságról a híradóban! (mert ugye kiiktatuk itthon a tv-t)
Szegény nő elég bedepizhetett vagy elég beteg lehet........
Soha nem értem hogy lehet eddig fajulni!!
Szerintetek erre van logikus magyarázat?
csakazon gondolkoztam hogy az elején én is voltam depis, de szerencsére nem voltam soha egyedül a problémámmal... bár nem hiszem hogy tudtam volna bántani a kismanómat....

hú bocs nem tudom miért gondolkozom ezen.... csak néha átfut asz agyamon milyen szar világ van, és féltem a kisporontyokat akik olyan normális családokban születtek mint a mi kis topikbabucijaiank!! Gyönyörű egészséges áldott kisemberek!!
És akkor eszembe jut hogy mennyi szép dolog is van ebben az elszart világban!
Köszi csajok hogy hogy Ti is vagytok!
Nagyon várom már a talit!

Ja jut eszembe!
Szisszka, csillagvirág, vaya nem reagált tud róluk valaki valamit?

na pusz... utólag is jó étvágyat!

EGZ

Kép
Kép
eta
 
 

 
 

Eta, én pont azt mondtam apának, hogy ha Adélkára néztem / nézek, akkor minden más probléma felejtős. Én az elején voltam padlón, a lassú felépülés + szoptatási nehézségek miatt, de Adélkát mindig is csodálattal néztem, és csordultig voltam / vagyok iránta szeretettel, és eszembe nem jutott volna, hogy ellene forduljak. Szóval ezt az anyukát én sem értem. Ráadásul egy hetes babáról lévén szó, abból 3 napot a kórházban töltött, négyet pedig otthon.....

mikegirl
 
 


És egy sztori Atitól:
A fürdőszoba szekrénybe kotorászott, és elővett egy OB tampont. Ezt úgy ismeri, mint dugó, de eddig elégedett is volt ennyivel. Pár nappal ezelőtt azonban elkezdte kérdezgetni, hogy dugó, dugó, de hová kell bedugni???? Mondom: a dugót lukba szokták dugni (ismeri a dugó, fadugó számot). Errd ő: Akkor hová dugod? A lukadba? Erre már visszavonulót fújtam. :oops: :oops: Korainak tartottam még kielemezni vele a menstruációs ciklust...

mikegirl
 
 


Sziasztok,

Rég voltam, de most hétvégén egyáltalán nem volt időm írkálni. Szombat - heti takarítás, főzőcske; délután apával összebújós filmnézés; vasárnap - mosás, aztán délután nagymamihoz lepasszoltuk Olit egy adag tejecskével, és elmentünk plázázni. Végre emberek között, kávézás a Frei kávézóban (Costa Rica-i kókusz macchiato), és beruháztam egy futócipőre. Bár szerintem még csak itthon az ellipszis trénert fogom taposni, de már a mozgás gondolatától is jobb kedvem lett.

Ebba: Nagyon tetszett a link (dokimami.hu), egy csomó minden hasznosat találtam az oldalon, és végre egy kedves oldal.

Kriszta: Remélem, már jobban vagytok mindketten.

Aranyoska: Beki baba nagyon ügyes, szinte hihetetlen miket nem produlál már. A tükrös kép meg nagyon csajos. És hozzál bátran képeket. Amikor olvasni sincs időm, akkor ugyanis csak a képeket megnézegetem Olival a karomon.

Wivi: Alvásotok helyreállt már? Én nagyon ki tudok készülni akár egy éjszakás nem alvástól is... Ez a hülye havazás Olit is megviseli, és megint kis nyűgöske. Bár ahogy írtátok, hogy telihold meg napkitörés is volt, így nem csoda a rosszabb közérzet.

Tatjana: Gratula Ádámka önálló kakijához. Drukkoltunk értetek. Múltkor meséltem a nagyinak, hogy milyen ügyesen kiderítetted, mi a gondja a babunak, és képzeld el, a nagyi kérte, hogy majd mindenképp meséljem el neki, hogy mi lett Ádámkával, hogy sikerült-e kilábalnia a kaki-mizériából. A betegséghez meg gyors jobbulást! :wink:

Eclipse: Mollika olyan ügyes kiscsaj, hogy kár aggódni a súlya miatt. Jól érzi magát, mozog rengeteget, no para!

Vörösmacs: Balázskára alig lehet ráismerni, milyen kis husika lett ő is! :) Nagyon cukker!
A tablóhoz nekünk is jó lesz az 1 hónapos kép, legfeljebb, ha jól sikerül majd csinálunk egy nagyobb babás tablót is. :)

Rabbe: a dumagépes részen jót nevettem. Szombat reggel Oli megint felkelt a szokásos 1/2 7-kor, viszont apát hagytuk még aludni, csendben játszottunk a játszószőnyegén. Erre fél óra elteltével Oli úgy elkezdett szövegelni, olyan hangosan, hogy apucit is felébresztette. Olyan jót nevettünk rajta mi is.
A blogodon a képek nagyon jók: a lábujj-kidugós meg a hintában szundikálós a kedvencem.

Gigii & Rabbe: szerintem tök jó, hogy így leírjátok az alvós / altatós menetrendeket, mert így látszik, hogy minden baba mennyire más...
Mi most pl. nagyon tanácstalanok vagyunk. Oli mindig kézben aludt el. Ez úgy alakult ki, hogy mindig nagyon kis zabás volt, és jó alaposan meg kellett büfiztetni szopik után, mert még 1/2 óra elteltével is tudott jó emberesett bukni, ha beszorult egy böffencs. És ha úgy tettük le aludni, hogy még maradt büfi, akkor maga alá hányt, és jól felébredt. Ezért vagy 15-20 perc járkálás vele szopi után, és eközben meg be is aludt aranyosan. Csak most már az a gond, hogy 7,7kg és én már nem bírom cipelni 5 percnél tovább, és mindig Tomit kérem meg, hogy próbálja elaltatni. Na ettől már ő is kivan, tehát ki kellene kísérleteznünk egy szülőbarátabb elalvást. A másik nehézség, hogy Oli mindig hason alszik éjszaka, (napközben szokott hanyatt szundítani a vászonhintájában), viszont ébren meg nem szeret hason lenni. Teli hassal meg egyáltalán nem szeret hason lenni, mert visszajön a tejci. Vkinek van esetleg ötlete? Már fáj a derekam, csuklóm a sózsák cipelésétől...

Mikegirl: micsoda fullextrás kádja van Adélkának! A játék jó ötlet, bár nálunk Oli a'la natur is imádja a fürcsit. Lehet azért is, mert ez mindig apával édes kettesben az ő közös időtöltésük.

Navi: Gratula Zorkának a forgolódásokhoz! [size=7][size=9](És köszi a hiányolást, megvagyunk, csak a szokásos kimerülség után az ágy győz az internet felett)[/size][/size]

Eta: Ez a gyerekgyilkosos történet engem is megrázott, meg a másik is, ahol a kórházban ki akarták dobni a koraszülött babát, aki aztán magától kezdett lélegezni... Nekünk tényleg nagyon boldognak kell lennünk ilyen szép babuk mellett... :)


A talira mi is örömmel megyünk! :)

Rabbe-szendvicsek , fasirt, kávé
Mike-muffin, lepény, karamalz
Ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), meggyes-csokis muffin, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali
Aimidaalah: savmentes ásványvíz, gyümölcssali
Eta: grillcsirke
Navi: majonézes salira
Haynii: Szénsavas üdítő (CocaCola, Fanta stb....) gondolva a tápisokra, nagy gyerekekre és férjekre is. Lehet, hogy morálromboló vagyok de egy pár doboz sima sörci börcit is vinnék a nem sofőr férjeknek. Nehogy elhanyagolva érezzék magukat.
Gigii: (saját) mini lekváros bukta (buchty)
Bedoha: narancsos süti, mogyoró, kesudió, gyümölcslé

És még egy apróság a névtáblákkal kapcsolatban, szerintem inkább matricával (etikettel) kellene magunkra ragasztani a neveket, nehogy vmelyik babu esetleg megszerezzen egy biztosítótűt.

Most mennem kell, mert hiszti beindult.

Pusza,

Hajni

KépKép
bedoha
 
 


Gyorsan egy kép is, hogy Zsombort se felejtsétek el :) Kép

Mike!
Ati is jó érdeklődő kispasi. Nagyon jó ez a sztori!

Angie

Kép
Kép
angie34--
 
 


Jaj de béna vagyok!!!!!! Tudom ám ÉN, TE, ŐK, MI, TI, ŐK!!!!!
Tsz/1 Eztet akartam írni. Az Auchan-be le van árazva a Pampers!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!
Megjöttünk Ádinak kicseréltetve a széke...
hajnii: megy a cim. :wink:
Mike: ob nagyon szupi story. Nekünk is van hasonló: Ádival a reggeli tömött buszon: Anyu ha nincs a hasadon vágás akkor éna p...n jöttem ki????-mindezt persze olyan hangosan hogy bár a busz végében ültünk, d e még elől is felröhögtek :oops:

Angie: jaj nagyon szépségek vagytok! Ha tudtok jönni, szerettettel várunk.

A halott babuci sajnos ponta mi kerületünkben történt. Én sem tudom elképzelni hogy valaki így bezakkan d e biztos van aki a sok sírástól megkergül. patrik is nagyon sokat sirt az elején hajnali fél 4-ig d e én már röhögtem rajta-szerintem ez is a megbolondulás első jele, csak ez a jobbik verzió.

Csoki: éna mozartot nagyon nem szeretem :oops: , meg az étcsokikat és a mazsolásat....mindne mást nagyon:-D

Biztositótű:az nem szokott kikapcsolodni, nem hinnám hogy a babákhoz kerülne. Nem a gombostűvel téveszted össze? De ahogy gondoljátok, akkor mindneki hozzon amit szeretne :wink:
Eta: nem haragszom ha küldöd tovább, nehogy valakit kihagyjak... d e most hajninak küldöm.

MINDENKINEK AKI JÖN: KERETSHÁZBAN LAKUNK. PARKOLNI AZ UTCÁN LEHET UTMENTÉN(MELLÉKUTCA), de mindnekit kérek hogy kocsibeállokba ne álljatok! Köszi
egyébként nyugodtan lehet a szomszédokhoz is állni(pl velünk szemben levőhöz két kocsi is fér... de ha megjöttök csörögjetek szivesen lemegyek navigálni. a kapura teszek jelzést hogy messziről lássátok hol lakunk :wink:

Patrik délelőtt elég szépen szunyokált, d e délután nagyon sirt, majd cicin vigasztalodott most megint alszik. csak ki ne aludja nagyon magát, mert akkor éjjel megint nem alszik mélyyen. Bár azt már megfigyeltük hogy akkor ilyen éjjel ha másnap havazás van. Na ma reggel megint volt.

rabbe78
 
 


Képzeljétek, Zorka ma a hátáról a hasára is átfordult :D olyan büszke vagyok rá!!!
Bedoha, végre :wink: Jó, hogy Ti is jöttök!

Hayni, tényleg a napkitörés :twisted: gondoltam is rá, h. hátha az is okozhat problémát :roll:

Eta, olyan aranyos ahogy írtad, h. ebben a szar világban jó hogy mi is vagyunk egymásnak :)
Szóval Gizus csak szemmel forog :lol: ez jó!

Én is kérek szépen Rabbe címet!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Májki, ez a tamponos story.. akkorát röhögtem :lol:

Angie, nagyon szépek vagytok, rosszcsont Zsombi csodaszép!!!!
Kitartás!!!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok Lányok!

Köszönöm a tippeket.

Macs,
Bal

Angie, Zsombi baba nagyon jóképű kislegény. Kitartást a nehézségekhez.

Mikegirl,
Adél a kis dundi tündér! :D
Jót röhögtem én is az OB-n.

Rabbe,
nem semmi a nagyfiad sem! :)
nagyfiad se semmi! :D

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


kitörlődött a sor :shock:
azt akartam írni,
Macs,
Baluciról már senki meg nem mondaná, hogy korababa volt!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a meghívást én is, de sajnos nem tudunk elmenni a talira. Nálunk most nem olyan szép és rózsaszín az élet, mint itt Mindenkinél.

Kiderült, hogy Gergő mozgásfejlődése nem megfelelő. Szóval mi vagyunk azok a novemberi babák közül, ahol nem úgy mennek a dolgok, ahogy kellene. Már egy hónapja jeleztem a védőnőnek és a gyerekdokinak, hogy nem tetszik nekem az, ahogy Gergő tartja a testét, illetve, hogy nem bír fél percet sem ki hason, mert azonnal ordítani kezd. Azt mondták, hogy biztos nem szeret így feküdni és mivel a vizsgálóasztalon felemelte a kis buksiját, azt mondták, hogy én parázom túl a dolgokat, várjunk még pár hetet, hátha csak később kezdi el csinálni a dolgokat. Vártunk, de nem lett jobb a helyzet.
Múlt héten voltunk neurológiai vizsgálaton, ahol hála a Jó Égnek kiderült, hogy nincs semmiféle szülési vagy méhen belüli sérülésre utaló jel, egyszerűen "csak" van egy kényszertartása Gergőnek, amit tornával elvileg helyre lehet hozni. Diagnózisként izomtónus-eloszlási eltérést állapítottak meg.
Úgy képzeljétek el a dolgot, hogy Gergőt ha hasra fordítom, akkor egy C formát vesz fel a teste, tehát nem szimmetrikus, emiatt nem nagyon tudja felemelni a fejét. Ha a hátán fekszik, akkor ebből szinte semmi nem látszik.
Ettől eltekintve szépen fejlődik, nyúl a tárgyakért, imádja a babatornáztatót, rázza a csörgőt, mosolyog, dumál ezerrel, szóval minden Ok vele, csak rendbe kell hozni a testtartást, hogy elindulhasson a mozgásfejlődés.
Holnap megyünk az első foglalkozásra, először kádban csinálnak vele gyakorlatokat, utána pedig gyógytorna lesz. (Nekem is folyamatosan tanítani fogják a gyakorlatsort, amit majd itthon is kell csinálnunk.)

Bízom benne, hogy hamarosan már csak egy rossz emlék lesz ez az egész. Addig is nézzétek el nekem, hogy nem írok ide, most az a fontos, hogy Gergő teljesen rendben legyen! Ha túl leszünk a nehézségeken, ígérem, hogy újra bekapcsolódok majd a beszélgetésbe. (Olvasni azért mindig szoktalak Benneteket...)

Mindenkinek nagyon jó szórakozást kívánok hétvégére és minden baba gyönyörűűűűűűűűűű!

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Csillag, óóó sajnálom, hogy ez van veletek :? Ne keseredj el, minden rendben lesz!!!
100%, hogy hamar helyrejön és természetesen megértjük, h. most ez a legfontosabb, nem az irkálás!
Azért egy képet kaphatnánk? :wink:

Lányok, hánykor is lesz a tali? Azt tudom, h. azt írta Rabbe, egész nap mehetünk, de én olyan koradélutánra gondoltam :oops:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


azért megmutizom Nektek Gergőt:

Kép

Kép

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok Csajok!

Nem vmi jó napjaink vannak, illetve az esték a gázosak.Egyszerűen nem tudom mit kezdjek ezzel az elalvás dologgal.
Luca nem akar elaludni, régen fürdés, szopi, aztán alvás, aztán át a kiságyba, és egyszer keltünk fel szinte éjszaka.
Most még mellettem sem akar aludni, és nem tudom, h. miért.Szopi után úgy felélénkül.
Ma este megpróbáljuk betenni a kiságyb. hogy hátha elalszik magától, hát csjok nem sok esélyt látok rá.Ja, és állandóan cicin lenne, de ez csak éjszak van így.Amúgy jókedvű, mosolygós.Képzeljétek, párszor már hangosan felkacagott!Forog, és azt csinálja, mint Aranyoska babája, állandóan állna.

Tali:mivel én abszolút nem tudok sütni, ha sütök is, akkor elég komoly külalak problémáim vannak, így én :
Rabbe-szendvicsek , fasirt, kávé
Mike-muffin, lepény, karamalz
Ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), meggyes-csokis muffin, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali
Aimidaalah: savmentes ásványvíz, gyümölcssali
Eta: grillcsirke
Navi: majonézes salira
Haynii: Szénsavas üdítő (CocaCola, Fanta stb....) gondolva a tápisokra, nagy gyerekekre és férjekre is. Lehet, hogy morálromboló vagyok de egy pár doboz sima sörci börcit is vinnék a nem sofőr férjeknek. Nehogy elhanyagolva érezzék magukat.
Gigii: (saját) mini lekváros bukta (buchty)
Dorka: rágcsálni való pl. ropi és ilyesmi, illetve gyümölcslé.

Csillag:hidd el, minden ok lesz!!!Nagyon édes Gergő!
És várunk nagyon, ha majd lesz időd írni!!!

Tényleg csajok Sophival, Sziszkával mi újság lehet?

Eclipse, megnyugodtál már?Kidobtad a mérleget?Én már komolyan örülök, h. visszavittük, mert kölcsönzött volt, egyfolytában méregettem Lucát, és mindig megállapítottam, h. nincs elég tejci.
Megoldódott, hogy tudsz Rabbehoz eljutni?
Még azt szeretném kérdezni, h. szeretnél-e tényleg hajpántot, mert akkor szólnom kell anyósomnak, h. szombatra gyártsa le.

Mikegirl, nagyon édes Adélka, kis hurkás:)
Ati: azt hiszem, én is elmenekültem volna a kérdés elől!

Macs, Balázska is nagyon édes!Milyen nagyfiú már!Tényleg meddig kell járnotok a vizsgálatokra?

Angie, nagyon édesek vagytok!Kitartás neked!!!!

Aranyoska, nagyon édes Beki baba!Tényleg megnyitod a 2011-es topikot?Tegyél fel sok képet, ha arra jut idő!

Rabbe, azon gondolkoztam az előbb, h. tutira nagyot néznek majd a szomszédok, h. ennyi baba érkezik hozzátok:)

Gigi, nagyon ügyes vagy, és egyátalán nem szívtelen.Ma én is megpróbálkozom a kiságyban altatással.

Navi, gratulálok!Nagyon örülök, h. jöttök!!!

Eta, én már nem nézek híradót, mert kiborítanak az ilyenek esküszöm.


Na, megyek, mert Andris Lucával küztd, aki kezd álmos lenni, azt hiszem:)

Puszi mindenkinek!!!

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Csillag nem lesz Gergővel semmi gond, ne izgulj. Tornával nagyon szépen helyre fog jönni. Tudod mi is járunk fejlődésneurológiára a koraszülöttség miatt és olyan jókat lehet hallani. Nem tudom hova viszed tornára, de anyukáktól és a neten nagyon jókat hallani a Dévény tornáról. Ellentettje a Katona torna, a Margit Kh fejlődésneurológiáján gyógyítanak azzal, de azt a helyet ha egy mód van rá kerüld el, mi megjártuk a kötelező köröket ott is. Szóval ha azt mondták nincs idegrendszeri károsodás, akkor semmi baj nem lesz meglátod. De még ha lenne is, akkor is a 4 hónapos kor előtt elkezdett Dévény torna csodákra képes. Hamar el tudják oszlatni ezeket az izomtónus eltéréseket, nincs semmi baj :wink: Egyébként meg igazi, gyönyörű kékszemű szőke herceged van :D :D :D :D :D :D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vörösmacska 2011.02.21 22:37-kor.

Maccs
vörösmacska
 
 


Dorka, vizsgálatokra egészen iskolás koráig kell hordani állítólag, a koraszülöttségből kifolyólag.

Maccs
vörösmacska
 
 


Dorka, Navi, Macs, köszönöm a biztatást! Én is úgy gondolom, hogy teljesen rendben lesz Gergő!

Macs, Neked külön köszönöm az információt a kórházakról. Mi győriek vagyunk és (sajnos) egyelőre csak fizetős alapítványnál tudjuk kezeltetni Gergőt. A kórházi vizsgálatra kb 6-7 hetet kellett volna várnunk. :? Ez pedig egy ekkora babánál iszonyat hosszú idő. (Bevallom őszintén a 2 napos várakozási időbe is majd belebolondultam.) A Dévény módszerről én is csak jókat hallottam, már meg is szereztem egy itteni gyógytornász elérhetőségét. Még nem hívtam fel, mert most meg szeretném nézni, hogy milyen is az a torna + kádas foglalkozás, amivel elkezdik Gergő "rendbe tételét". Ha nem tetszik, azonnal hívom a dévényes hölgyet.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 


Sziasztok!

Csillag, nem tudom, hogy jössz-e még, de:
Macs jól írja a Dévény tornát. Majd jól átgyúrják Gergőt - persze ordíani fog, mint a sakál, de tutira használ, és nem lesz semmi gond.
Atival is jártunk - igaz ritkán, mert vele az volt a baj, hogy nem indult be a mozgás. Kb. havonta, másfél havonta egyszer mentünk - azért ilyen ritkán, mert gyakorlatilag probléma nem volt, csak anya lihegte túl :oops: , jól átgyúrták, és megmutatta a nőci, hogy mit kell vele csinálnom otthon nap, mint nap. Nyilván a ti problémátok más, de meg fogja oldani!!! A lényeg, hogy nincs sérülés. Gyönyörű fiúcska Gergő!!!!!!

Bedoha - hajrá futás!!!! Ragacsos etikett jó ötlet! Én nem a biztosító tű kikapcsolásától félek. A papír lehet nem húzná sokáig, amikor a babáinkat ölelgetjük. Jó, hogy tudsz jönni a talira.

Angie - mindjárt március, aztán meglesz az a laptop!!! :wink:

Rabbe - buszos sztori :lol: :lol: :lol: Ti kastélyban laktok, hogy ennyien el fogunk férni? :lol: :lol: Majd mikor indulunk, Gödöllőről felhívlak, hogy kiérj a kapuhoz, mire odaérünk :lol: :lol:

Nav - tali 2-kor. Gratula a forgáshoz!!!!

Dorka - na, mi volt a kisággyal este? Egyébként én szoktam olyat csinálni, hogy ha esti szopi után nem látom rajta az álmosság szikráját sem, akkor ott maradunk az ágyon és félhomályban duruzsolok neki. Már nem megyünk ki a szobából, nincs villany, stb. És az első ásítás után elbúcsúzunk, és irány az ágy!!!

Jaj csajok, Adélka hiába jó alvó, Ati már kiabál, rohangál, ajtót csapkod reggel 5-től :( Apa meg mondja, hogy na, ma biztos jól kipihented magad. Persze..... csak azért, mert nem dugom ki az orrom a szobából, az nem azt jelenti, hogy alszom. Sajnos Adélt is felveri, akinek azért jó az alvókája. Amikor elmennek reggel, beteszem az ágyba, és tegnap is vagy 10-ig aludt. A délután az hasonló, mint Angieknél. Adélkának 3-tól nincs alvás, mert öltöztetem, ovi, vetkőztetés, aztán meg Ati kiabálása. Csoda, hogy iszonyatosan fáradt már 6-fél 7-kor???
A talival kapcsolatban végső döntés: Ati nem jön. Bocs csajok, de szeretnék Apával kimozdulni úgy, hogy ő ne a nagyobbikat hajkurássza.... Már előre láttam az eseményeket: Ati nem tud viselkedni, Apával elmennek játszóterezni, majd apa hív, hogy meddig akarok még maradni, mert túl hideg van..... Szóval most olyan rohadt önző vagyok, hogy szereztem bébicsőszt, és apával, Adéllal hármasban kimozdulunk, és jól érezzük magunkat. Nálunk nincsenek nagymamák, felügyelet pénzért van, és nem járunk sehová, mert már megy a spórolás ezerrel a 84ezres időszakra. Lehet, most megszóltok, de annyira szükségem van erre a kimozdulásra, a nyugodt ottlétre.

Mai program: megyünk Adéllal nőgyogyihoz bogyóreceptért, előtte munkahelyre, mert anyóséknak rendeltem házi páleszt, el kell hozni az egyik kollégámtól. Aztán spuri haza!!
Na, megyek is készülődni, pakolászni.

Szép napot mindenkinek!!!! Nálunk már egy picit süt is a napocska!!! Puszi!!!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Csillag! Sajnálom, hogy Gergő körül gondok vannak. Ha nem is nagy, az ember akkor is megviseli az ilyen. De hamar túllesztek rajta!!!
Gergő egy tüneményes szívtipró!!! :D

Aranyoska! Áll még a mai tali a dokinőnél a tanácsadáson? :wink: :D

Mikegirl! Senki nem vet meg azért mert ki szeretnél kapcsolni kicsit!!! Még olvasva is nehéz a helyzeted, megélni sokkal-sokkal nehezebb lehet!
Nem mondom, hogy ugyanilyen, de hasonló cipőben mi is voltunk Bogival. Balázs érkezése őt is megviselte, bármennyire is rajong/rajongott a kistesóért. A figyelmünket ő is igyekezett magára irányítani, nálunk is történtek rosszaságok (összekente a szobája falát nyomdatintával, a miénket meg popsikrémmel :shock: ). Mikor 4 hetesen Balázst csípőszűrésre vittem, és ő nem jöhetett, mert náthás volt, faterom vigyázott rá, gyakorlatilag szétverte a házat. :shock: :( Nagyon ki volt készülve.
De emellett minden rezdülését figyelte Balázsnak, és folyton hiányolta, ha nem volt vele.

folyt. köv.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Lányok!
Garantáltan nem megyünk talira :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Két óriási nagy baj történt

1. 80 éves nagymamám elesett, combnyaktörése lett, és nem adnak neki semmi esélyt a felépüéésre. Szegeden van kórházban, és látogatási tilalom van. 1x látta a dédunokáját :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

2. Szükségem lenne, egy rátermett, értelmes genetikus elérhetőségére.
Öröklődő betegség merült fel a családban. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Belepusztulok ha Imolának is van...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Elcipse - basszus!!!!!!
Nagyidat nagyon sajánlom, küldök neki sok - sok energiát!!! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Időnként hinni kell a lehetetlenben.

Megkérdezem dokimat, tud-e valakit ajánlani. Mivel ő speciális gyerekcsináló doki, valszeg lennie kell ilyen kapcsolatának is. Nem nagyon van olyan páciense, akinél természetes úton jött össze a baba.

mikegirl
 
 


Navi! Gratu Zorkának!!! Milyen cukorfalat, hogy így egy nap alatt produkálja magát anyucinak minden új tudásával! :lol:

Rabbe! Patrik is ügyes fiú!!! :D
Reméljük hamarosan alvásban is legyőzhetetlen lesz! :wink:

Eclipse! Már akartam írni, hogy nagy puszi Molli homlokára a forgolódásért!!! :D

Gyancsi! Csoki??? :wink: Háááát... nem is tudok választani... talán Mozart??? De valójában mindenevő vagyok... :oops: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Eclipse! óóóóóóóóóóó, sajnálom a nagyidat... :cry: :cry: :cry:

Genetikus-ügyben nem tudok segíteni... de én is rettegek, hogy Bogi örökölhette tőlem az epilepsziámat okozó érfejlődési rendellenességet. Elvileg női ágon megy tovább. Nekünk úgy 8 éves korára mondták, hogy ki kéne majd vizsgáltatni.
Drukk, hogy minden rendben legyen!!!!+++++++++++++++++

Gyancsi! Júúúúúj, de feledékeny vagyok. :oops: Utólag is boldog szülinapot!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csillag:nyugodj meg!Ezt azért írom ilyen könnyedén,mert nálunk Bekinél is hasonló probléma van.Születése után szinte azpnnal látható volt,h valami nem stimmel a testtartásával.Tónuseloszlási probléma az orvosi neve.Mi 3hetes kora óta járunk gyógytornára és szintén a Dévényi módszerrel kezelik.(zárójelben megjegyzem,h Beki imádja ,sőt viccesen hangzikt talán,de mi is)Rengeteget fejlődött,és imádjuk látni,ahogy egyre ügyesebb.A képek magukért beszélnek szerintem.De tudok felrakni olyat ami még kék fény alatt lett róla csinálva,na,azon azt sem tudod hirtelen,h mije hol van a gyereknek,annyira ki volt tekeredve.
Meg is keresem neked!

Itt Sopronban nem tudnátok eljárni?Mi hetente megyünk 1x,de olyan is volt,h 2 hét is kimaradt,nem tragédia.Több ismerősöm is jár,mindannyian ugyanahhoz a dr.nőhöz és imádjuk.

Szóval nem kioktatni akarlak,csak fel a fejjel anyuci,semmi,de semmi baj nincs és nem is lesz.

Eclipse:nagyidat rettentően sajnálom,naggggyon sok erőt kívánok neki.Gyors sztory,csak,h bízhassuk benne tényleg van remény:anyukám anyósa 84éves és pár hete csütörtökön agyvérzést kapott,nem ismerte fel a gyerekeit,senkit.Lebénult az egész jobb fele.Rákövetkező héten szerdán már otthon volt és minden rendben van.Még a hétvégén semmi jóval nem kecsegtettek.Tudom,nem ua. az a kettő,csak azt próbálom leírni,h nem szabad lemondani róla,mert igenis a remény hal meg utoljára!!!!

Lucuzs:randi..naná :wink:

Dorci:(ugye nem baj,ha így hívlak?) :oops: gatyába rázom magam és megnyitom a topikot az idei kismanócskáknak.Tündér vagy,h nem zavarnak a képek,meg mindenki amúgy,mert mostanában csak erre futja.

Sajnálom az éjszakáitokat csajok.Nem állítom,h nálunk minden elalvás zökkenőmentes,de pancsi után,nincs szemkontaktus,nincs gagyarászás neki,halvány fény,csend és eszünk..neki ez már megteremti a nyugit,h felkészüljön a harcra álommanóval.Ez este 7körül van.10körül pedig nem várom meg,h magától ébredjen,mert mi akkor még eszünk,hanem álmából felveszem,szintén csend,sötét stb. és megetetem,aztán vissza az ágyba,cumi be,ha kéri,de olyan is van,h már a kezembe bealszik

Most megyek mert délben torna,utána meg 4 hónapos oltás...hihetetlen 4 HÓNAPOS???!!!Most szültem :shock: :shock: :shock:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


csillagvirág! Írtam pü-t!!!

Na, mire elküldtem, látom, hogy többen is a Dévény módszert ajánlották...Ha kell, megkérdezem a rokonomat, tud-e Győrben jó Dévényes tornásztatót. Ő Anna néni mellett dolgozik, napi kapcsolatban vannak természetesen :)

Eclipse! Sajnálom a nagyidat! Hogy esett el? próbálj akkor telefonálni neki, mikor a lánykád gagyorászik! annak úgy örülnek a nagyik/gondolom, dédik is ...

Lányok! Már kezdek ott tartani, mint eclipse! csak az a baj, hogy Jankám tényleg nem hízik, és vékonyka. Régen méregettem, erre ma, miután kb 10x cuppant le a ciciről, és nem akart már enni, megmértem, 80-90-et evett, de inkább 80 :(
Egy napig most mérni fogom, és ha tényleg nem eszi meg az adagját, akkor pótolom cumisüvegből..vagy nem tudom....

Kép
ebba
 
 


Csillag ezeket elsősorban neked rakom fel,h lásd milyen is volt nálunk a heyzet!Fel a fejjel!!! :wink: :wink: :wink: Kép Kép

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Mikegirl, Navi
Grat az átforduláshoz!

Ebba, Eclipse
Nekem tegnap azt mondta a gyerekdokim, h ha úgy érzem, h "gyengébb" a tejem, kezdjem el szedni egy bizonyos probiotikum kapszulát, valami B betűs (Bonolact? talán?) az segíthet.

Csillag
Sok-sok drukk Gergőnek a felépüléshez!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Anyucik, lenne egy kérdésem:

Tegnap kapott Barni 4hós oltást a betegsége miatt tolódott, de
:( 38°C-kal kelt reggel... :( :( hajnalba pedig 2óránként ébredt (2, 4, 6, ) Kapott este és reggel is félkúpot.

Még mindig hőemelkedése van (37,5 popiba) pedig kapott reggel is egy fél kúpot, és azt mondta a gyerekdokink, h csak 38felett csillapítsam, mert akkor csökkentem az immunválaszt... De így meg szegény gyerek 2óránként cicizik kicsit (mert vizet nem fogadja el, és muszáj valahogy itatnom...), nyűglődik, sír és alszik...

Biztos jót csinálok azzal, h hagyom és nem viszem le a hőemelkedést?
Ok, ok, h a gyerekdoki okosabb, mint én és nem ez az első gyerek akit látott, de nem Ő nézi ahogy szenved a gyereke a JÓ immunválaszért... :( :cry: :cry: :? :? :(

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Megint ébredt szegény...:(
Folyt. köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Látod Csillag, nem is vagy egyedül. Legalább időben kiderült, ügyes voltál, hogy nem hagytad. Hajrá, összpontosíts a gyógyulásra, sok enrgie-t küldünk.

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok csajok!

nem olvastam el semmit de bepótolom.Rólunk annyit hogy állandóan betegek vagyunk.Tamáska múlt héttol náthás volt de tegnapra annyira elkezdett kohogni hogy antibiotikumot kapott. Szegénykém úgy horog. Danika eddig bírja jár oviba.Férjem is hat éve nem volt kiírva munkából most el kelett mennie orvoshoz mert nagyon oda van.Remélem már valamikor vége lesz.

Udv mindenkinek!

Rita

KépKép
ritya
 
 


ma nekünk oltás, de még csak a 3 hónapos

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


szegény ritya!

Most mértem, megint csak 90-et evett Jnaka :( reggel is...nem tudommit kellene csinálni, de nem látszik éhesnek, nem tömhetem meg.....

Kép
ebba
 
 


Most értünk haza. Semmit nem olvastam, de

Eclipse - szereztem genetikust, géndiagnosztikát is csinál. Fizetős, nemtom mennyi, de dokim azt mondta, hogy egy telefont mindenképpen megér. Küldjem privibe az elérhetőségét?

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok!

A tegnap esti kiságyban altatásról annyit, hogy rémálom volt.Egy nem is tudok rá szavakat mondani, h. minek éreztem magam.
Eddig ugye Luca vagy velünk aludt vagy magam mellett elaltattam, és úgy raktam a kiságyba.
Aztán Andrissal eldöntöttük, h. a kiságyban próbáljuk elaltatni.Minden úgy történt, ahogy szokott esti lefekvésnél, csak a kiságyba tettem le.Nagyon nagyon sírt.De aztán elaludt, de fél 3-kor kelt szopizni.
Én enm tudom, h. minek kell ez az egész.Vagyis, hogy mi a jobb?Hs még kínlódunk vagy velem alszik.Én amúgy szinte nem is aludtam, mert figyeltem minden mozdulatát.

Felébredt...

Eclipse, nagyon sajnálom, küldjük a sok energiát, és tényleg soha nem szabad feladni!Remélem találsz egy genetikust, aki megnyugtat!
Gondolok Rátok!!!

Most már 1 kézzel írok, bocsi a hibákért...


Macs, akkor még jó sok van hátra a vizsgálatokból.Igazából meglepő. hogy ilyen alaposak, de nagyon jó és pozitív.

Mike, teljesen megértelek, hogy szeretnél kicsit kikapcsolni.Nagyon nem lehet egyszerű.Nekem a napi Rubint Réka a kikapcs, meg a fallabda.De nekem szerencsém van, mert itt vannak a mamák.Már én is készülök a 84ezres időszakra, nagyon hamar eljött sajna....

Csajok, tervez vki keresztelőt vagy névadót?Hogy zajlik a névadó?Nem tudja vki véletlenül?

Lucuzs, szorítunk oltás miatt!!

Aranyoska, bizony 4 hós oltás, nagyon durva!Szerintem mi is megyünk már jövő héten!Nemsokára 1 éve lesz, h. kiderült, h. lakik vki a pocakomban!
Röpül az idő, pedig olyan jó minden!!

Ebba, Eclipsnek is írtam, h. nekem is volt ilyen, mikor itt volt még a mérleg!Visszavittem, mert kökcsönzött volt.Gondolj bele, felnőtteknél is van olyan, h. eszik, de éppen nem hízik olyan sokat,. vagy van olyan, aki ha csak ránéz a kajára is hízik, ilyen vagyok pl. én.
Amíg nem látod úgy, h. rosszkedvű és sokat sír, szerintem ne idegeskedj!De ah megnyugtat kérdezz rá a dokinál.Sok puszi neked!

Wivi, hogy van Barni?Lement már a hőemelkedése?

Ryta, gyógyuljatok meg gyorsan!!!

Megyek, mert közben Luca az erkélyen, én meg főzöcskézek, meg gyors kitakarítom a Wc-t.

Puszi csajok

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Sziasztok!
Rabbe: légyszi dobd át a címet, mert eddig nem kaptam meg! Köszi. A hordozós zsákról dobsz képet? Nagyon kíváncsi vagyok rá! Az átforduláshoz gratula :D !!!

Vörösmacs: gratulálok Baluci szép méreteihez. Látom már jó változatosan eszik :) ! Nagyon szép a sárkányos rugijában :D !

Gyancsi: utólag is boldog születésnapot!

Mike: tündér bogár Adél baba. Kedvencem a törölközős kép :P Hasra forduláshoz gratula!!!!!

Kriszta: jobbulást Nektek!

Aranyos: Beki hercegnő is gyönyörűséges! A tükrös képen tényleg meg kell zabálni :D !

Tatjana: egyedül kakihoz gratula! Meggyógyultatok már?

Nava: gratulálok Zorkának :wink: ! Én múlt hét szerda óta hagyom Olivért nyünnyögni, sírni minden alvás előtt, van, hogy 1-2 perc alatt elalszik, van, hogy 10. És azóta jobban is alszik.

Gigi: nem vagy egyáltalán szívtelen, sőt!! Elismerésem! A topik szívtelen anyja címre azt hiszem én pályázok miután múlt héten 70 percen keresztül hagytam Olivért ordítani az ágyban. Hasonló probléma miatt, mint ami Bedohánál felmerült.
Szóval Olivér is 7300 g már, és azért ezt a súlyt ringatni, amíg elalszik… Hát nem volt már egyszerű. Szóval, úgy döntöttem, hogy megtanítom egyedül aludni, mert esténként néha sikerült neki. Múlt hét szerda délután kezdtük az „edzést”. Akkor volt ez a 70 perces mizéria. Már vele sírtam, de gondoltam, most már nem szabad feladnom. Aztán este minden gond nélkül elaludt. Napközben már egyre jobban elalszik egyedül, most is 1-2 perc alatt elaltatta magát. És azóta sokkal jobban, és nyugodtabban alszik. Az estékkel pedig egyáltalán nincs már gond. Nézelődik egy darabig, aztán alszik is.

Bedoha: nekem is kivolt már a derekam, a csuklóm, úgyhogy megértelek! Nálunk napközben alszik hason, esténként pedig hanyatt.

Csillag: sajnálom a történteket, és mihamarabbi gyógyulást kívánok! Nagyon szép Gergő, a szemei teljesen megbabonáztak :D !!

Eclipse: nagyon sajnálom a nagyidat!

Ritya: nektek is jobbulást!

Holnap mi is megyünk 3 hós oltásra!
Puszi mindenkinek

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Mikegirl,
nem kétséges! ezer millió köszönet! várom a privit!!!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok Lányok,
köszönöm a hozzászólásokat.

Altatás: mi tudjátok hogy csináljuk, és nekünk is jó meg a babának is, nem is ismétlem magam. Nem bántok senkit aki máshogy csinálja, mindenki jót akar.

Ebba,
kezet foghatunk. Sajnálom!

wivi,
köszi a tippet! szegény Barnika :( nekünk mához 1 hétre lesz a szuri.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Ja igen: apával katasztrófa a helyzet a genetikai mizéria miatt :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Csillag,
nagyon sajnálom a történteket! A Dévény-torna tényleg zsneiális, szerintem hamar helyrerakja Bence mozgását. Szurkolok!
Hát Aranyoska kislánya is tényleg furcsán feküdt, de mára már milyen ügyes, erős és jól fejlett! Itt a pouitív példa!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vivi,
popiban mért hőből vonjál még le 5 tized fokot és ha 38 alatt van tényleg ne adj kúpot. Hőemelkedés tényleg "gyógyít", bár sokszor rosszabbul is érezheti magát egy hőemelkedéses gyerek, mint egy lázas.

Csillag,
drukkolok, hogy minden rendben menjen, Dévény módszerről én is csak csupa jót hallottam.

Eclipse,
sajnálom a történteket, sok erőt kívánok Neked! Apával marakodtok jól értem?

Megyek búcsúvacsit főzni, holnap repül apa hajnalban. :(
gigii
Budapest
 
 


Köszönöm!!! Annyira rendesek vagytok!
(Sokkal-sokkal jobban van Barni!)

Gigii
Nagyon sok energiát küldök neked amíg a Párod távol van!
(Te jó ég! 4gyerekre egyedül leszel?!?!?!? :shock: :shock: :shock: )

Eclipse
Sajnálom a nagyidat! Jobbulást neki!

Aranyos
Milyen ügyes Beki! :) :D

Ritya
Jobbulást nektek!

Ninin, Behoda
Nem irigyellek Titeket! (Habár egy kicsit mégis... Nagyon soká fog Barni ilyen szép súlynál tartani... :roll: )
Kitartást!
Ninin: Grat a kiságyban alváshoz!

Mikegirl
Nagyon jó a OB sztori!:D

Rabbe
Nálatok is nagyon nagyot nevettem a buszoson! :)
Alvás szinten javult a helyzet? Tudtál picit pihenni éjszaka?

Dorka
Nagyon nehéz lehetett így elsőre! (Én is minden kis mocorgásra fenn vagyok mióta a kiságyában alszik... :( )
Engem mindig az vigasztal, h a gerincének sokkal jobb ha ott van...

Egyenlőre ennyi sikerült...
Mindenkinek nyugodt, alvós éjszakát!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Hűű, Lányok termeltek, még csak olvasni sem győzőm… DE

Eclipse: Nyugi, nem lehet bej, TUDJÁTOK EZ ITT A SZERENCSÉS TOPIK!!! – az elején mennyit írogattuk!!!
Dédinek rengeteg ++++++++ energia áramol!!!
Mi az örökölhető dolog amitől féltek?

Csillag, milyen jó anya vagy, h észrevetted, és persze nálatok sem lehet semmi baj!
Gergő nagyon szépséges!

Ninin: az altatás nálunk is hasonló: az esti alvás és cicizés mellettem, de nappal játszi után kiságy és olyankor bizony nálunk is van, h törik a mécses!

Gyancsi: Istenke éltessen, szombaton majd koccintunk babapezsgővel! :-)

Rabbe: címet még én sem tudok, bár apa olyan szupeul tájékozódok, h azt mondom neki rákoscsaba és már ott is vagyunk a házatok előtt, ha pedig még azt is elárulom neki, h játszótér van mögöttetek már emlékezetből nyomja. :-)

Dorka: nálunk nyár vége felé lesz a keresztelő, mert akkor jön haza a leendő keresztapus Londonból. Én már nagyon várom!!!

Ebba: a mérleg mongyon le! Abban biztos vagyok, h nem éhezik, sem Janka , sem Mollika… Nagyon nem szeretnétek még megkezdeni a hozzátáplálást? Én néha ha almát eszek nyomok egy gerezdet a kezébe hagy nyalogassa, tudom, h nem uaz… de hátha attól megindulna a hízás!

Ritya: gyógyulgassatok, már csak hetek kérdése és itt a tavasz… én már annyira várom, és Boldi is, ma elmeséltem neki milyen jó lesz,ha nem kell ezer cuccot rárántani, és a hurkái is szellőzhetnek! Örült! :-D

Wivi: kitartás, jól csinálod!!! 1 a fő, h Barnus jó kedvű legyen!!!

Boldi továbbra is csak fekszik, és fogdos, de semmi forgolódás vagy ilyesmi… tornázgatunk meg ilyenek, de basszus még én is alig bírom el, nemh Ő magát még dobálja is. :-) Na hív az én kis Csöppem!

puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


bocsi most csak annyi: nini, vikoo: ment pü.holnap jövök

rabbe78
 
 


Hali!

Dorka!
Hajrá kitartás!
hidd el hogy most egyszerűbbnek tűnik az hogy ott alszik veletek, de később még nehezebb lesz átszoktatni! egy hét küszködés és menni fog!
Mi az a 84 ezres időszak?


Vikoo:
Gizus dettó ugyanazt csinálja mint boldi!
De tudod addig jó míg nem kell utána futkosni: ) lesz még olyan pakolós időszak amikor ezt a korszakot sírjuk vissza :

affranc aszittem elaludttt... na csá

JÓ és Jobb éjszakát!

Kép
Kép
eta
 
 


csajok én a nagyobbik fiammal szívtam meg, hogy hagytam a nagy ágyban aludni ot.hat éves lesz egy hónap múlva és kellek hozzá míg elalszik az ágyában, de átjön éjjel közepén és kénytelen vagyok őt föl- le cipelgetni.
Tomival más lerakom az ágyába és alszik akkor kel föl ha éhes vagy fáj valamije.

Vikoo én is már azt várom hogy tavasz legyen :D

koszike hogy gondoltok ránk

udv rita

KépKép
ritya
 
 


Lányok! Nagyon-nagyon köszönöm a sok biztatást! El sem hiszitek, hogy milyen sokat jelent ez nekem!
Aranyoska, Neked külön dobok puszit azért, hogy ilyen őszintén írtál Beki babáról és hogy feltetted a képeket róla! Ez tényleg pozitív példa és segít elhinnem, hogy nálunk is meg fog oldódni a probléma!

Most csak ennyi voltam, hulla fáradt vagyok.. nagyon hosszúra sikeredett ez a nap és Apa sokszor van mostanában távol a munkája miatt, így egyedül nyomom a két gyerekkel. Napközben egyikük sem alszik igazán, csak Gergő ájul be 2-3x 20-30 percre, így van dolgom bővem... Na nem panaszkodom, inkább megyek zuhanyozni és aludni.

Puszi Mindenkinek, majd próbálok jönni.

Kép

Kép
csillagvirág14
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: