Új privát üzeneted érkezett!

Timi, hihetetlen ez a vízimádat! :D Nagyon-nagyon-nagyon ügyes a csaj! Te meg csak fuss :lol: :lol:

Babus, megcsináltuk a mézes-mustárost, isteni lett. Míra egyáltalán nem ette, Emma is nyámmogva. Megőrülök ettől a két válogatós finnyagépből :x :x

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: újdonsággal enyémek is finnyákolnak, másnap meg benyomják az egészet. :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Látom máshol is jó idő volt! :wink:

Tiszta szita az agyam. Holnap megyünk oltásra, hetek óta elkezdtem összeírni a kérdéseimet, de nem találom a cetlit! :oops: :twisted: Ez már a vég!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 

 
 

Nyuszi: hát nem semmi egy éjszaka, az ember azt hinné az első pár hónap a kritikus erre tessék

Timi :Hanga :shock: nem elég neked otthon a térelválasztó......

Törpi: jó hogy már gyógyulgattok, vegyél be egy aspirint éjszakára és tuti semmi bajod nem lesz (már lehet későn írom :oops: )

Ma elmentem és bevásároltam Liberoból 2 félét, mostmár kell valamit lépnünk, mert Laurát tegnap este fél 11-kor át kellett öltöztetni totál át volt ázva (3 óra alatt :shock: )

Réka meg nyálzik ezerrel, már rég nem volt ilyen, pedig ők mint a bordói dog, olyanok voltak
remélem gyorsan kijön a foga és megint szalonképes lesz

Móni
KépKép
reunion
 
 


Hali,nálunk meg vendégek,dédiék vannak itt,nagy volt az öröm,meg a huncutkodás.

Azt figyeltem meg,hogy két este mikor kapott Noémi panadolt,egyszer a fogzás miatt,meg most az oltás után,akkor extra car éjszakánk volt.Nem tudom van-e összefüggés :roll:

Timi,nem semmi Hanga,így olvasva nagyon vicces,persze gondolom te ott az uszodában nem nevetsz :lol: Holnapi szurihoz+++++++

Törpi,jajj,megint hajnali ébresztőtök volt :roll: Nem ették a csirkét?Ilyenkor mit adsz nekik ebédre,ha nem ízlik a koszt?Enyémek extra válogatósak :twisted: :twisted: :twisted:

Móni,én mindig büszkén meséltem,hogy enyémek 2.5 hónapos koruktól átalusszák az éjszakákat...ez tartott 1 éves korukig,azóa talán 8 éjszakát aludtam végig,abból 4 egyhuzamban január elején amikor betegek voltak,és nem volt étvágya a kiscsajnak,2-nél apa nem tudott aludni,kinn volt a nappaliban,és ő etette meg,a többinél ami kb 2 eset,pedig csoda történt,hogy reggelig aludt Noémi is.Bazsi talán 2x volt ébren a fél év alatt,akkor is Noémi miatt.

SZerintem próbáld ki,hogy déluttán 5-6 után már nem adsz nekik inni,csak este a tápot :roll:
Hajrá fogacskák!

Na lépek aludni,jó éjt!
Vendég
 


Timi, áááááááááááááááááááááááááá :lol: :lol: :lol: bocs, de mintha magamat hallottam volna :oops:

Móni, nekem az Aspyrin nem segített eddig. A Kalmopyrin viszont igen. Pedig ua a hatóanyag, csak egy kicsivel az utóbbiban több. De szedem már, remélem segít.
Liberóval kapcsolatban nekem csak pozitív tapasztalataim voltak (sokakkal ellentétben), a Pampers nekem is át szokott ázni. Szerintem az nem az ilyen nagyivóknak való, mint a mi lányaink. A Tesco-s is ezért jön be, mert az vastagabb, nem ereszti át a sok pisit sem.
Nyálzást sajnálom, szegények kínlódhatnak :( Én műanyag hátuljú pártedlit vagy kendőcskét tettem a nyakukba, amikor egyszer ilyen volt. Nem sokáig tűrték el, de addig is mentesült a mellkasukon rucijuk a nedvességtől. Vagy lehet, hogy pont Tőled láttam ezt az ötletet? :oops: akkor bocs!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, volt leves tegnapról, azt evett egy keveset. Meg ilyen esetekre tartogatom az üveges bébikajákat, bár már kezdek keményedni, és szívem szerint az első dühömben kaja nélkül küldeném aludni. De aztán mindig megszánom :oops: Vacsira apa cukros túrós tésztát akart nekik adni. Nem akartam okoskodni, hogy úgysem fogják enni, hátha csoda történik. Hát nem történt. Volt még tészta natúran, reszeltettem vele rá sajtot, úgy megették. Enyémek édeset sem esznek. Megőrülök!!!!!!
Nemalvásokat sajnálom, nálunk már sokat javult a helyzet Emmát illetően, kéthetente egyszer csinál műsort, amúgy alszunk éjszakánként. Mírára mostanában jött csak rá ez az őrület, remélem hamar leszokik róla. Talán Nálatok is javul a helyzet. Lehet, hogy a Panadol bántja a pociját? :shock: Gondolom ma nem kapott, reménykedjünk!!!!!
Jóccakát!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Jó reggelt!

Törpi,hát ez az,én is tartogatok itthon bébikaját,de ugye jól tudják,ha nem eszik az ebédet,akkor kapnak mást.Én párszor már leraktam őket 3 kanál kajával,mert nagyon dühös lettem,érdekes mód ugyanúgy aludtak legalább 2 órát :shock:

Egyébként egyedül a nestlé 1-3 éves korig bolognait eszi meg Noémi üvegesből(meg múltkor az üveges lencsét,de azóta sem kapok),de azt viszont nagyon szeretik,pikk-pakk benyomják.

Paprikáskrumpli és krumplistészta mindig jöhet.

Persze panadolt nem adtam,egyszer kelt hajnal 2-kor enni,aztán aludt is tovább.

Már százszor akartam kérdezni,milyen mászókát vettetek?

Móni,enyire nagy nyálzás nekünk nem volt,de ha nem tűrik az előkét a nyakban,akkor próbáld ki,hogy a body és a poló közé teszed,mi akkor csináltuk,ha leitta magát valamelyik,de már csak kevés idő volt fürdésig,és nem akartam már átöltöztetni.

Timi,ti melyik tescoban vettétek a merev előkét?
Vendég
 


Jó reggelt!

Nyulasz: érdiben vettük, eddíg akár hányszor néztem mindíg max. kettő lógott a polcon. Tök sima, egyszerű, de nem tudják kikapcsolni, vagyis Alexának már 1x sikerült, de biztos én nem pattintottam össze rendesen.

Éjszaka: 11-kor aludtam el, fél 1-től 1-ig Alexát ringattam, simiztem a hátát, sikertelenül, ezért K. felváltott egy fél órára, majd minden elvünket feladva magunk közé fektettük, el is volt 1 órán keresztül, míg elfogyott a türelme, meg a miénk is és visszatoloncoltuk az ágyába. Nem részletezem miket művelt, de a végén a fejünkön ülve ugrált. Ezek után 3-fél 5-ig aludtam, majd mentem Hangához, neki elég volt egy cumi és így alhattunk fél 7-ig, amikor is alexa úgy döntött elég volt. Én kész vagyok teljesen! Akkor is többet aludtam, amikor még ettek éjjel és picibabák voltak, nem ilyen nagy , akaratos, erőszakos lovak.
:(
Bocsi a panaszáradatért, nem vagyok én ehhez hozzászokva!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jo reggelt!
hu mennyit irtatok :shock: :lol:
juj micsoda éjszakák :? tudjátok én mindent az idöre fogok.... :lol: és itt már esik a ho :wink: (keltek is 6 elött picivel :? :lol: )
jövök még ha tudok de kéne fözni is vmi köretet maradt még pipipöri tegnaprol :lol: bár nem ugy néz ki h kimegyünk szoval talán lesz idöm ha hagynak :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi, mi 2:20-tól voltunk fenn 5-ig. Hol dumálgatva, hol sírva, mert nem vettem ki őket az ágyból, hol csendben... nem mellesleg dögrováson vagyunk apával, így aztán különösen jól esett ez az éjszaka. És persze 7:15-kor mi is keltünk :? Engem azért annyira nem visel meg, egész hozzászoktam az elmúlt két évben :?

Nyuszi, még ősz végi Tesco leárazáson vetük 14 helyett 7-ért. Majommászóka a neve.

Megint Míra, mennem kell.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Na,éjszakák úgy látom mindenhol egyre rosszabbak :cry:

Törpi,jobbulást!

Lányok,paradicsomos csirkepörit csinálok,belefőzöm a krumplit is,felét kiszedtem,abba meg holnap tésztát főzök.Kiváncsi vagyok eszik-e majd :roll: Majd beszámolok róla.
Vendég
 


majommászóka...keresem,még nem találom :roll:
Vendég
 


Zsófi: milyen ez a zöldséges fasirt? én csak husisat ismerek :oops: :oops: :oops:
majmócák :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


http://www.comparestoreprices.co.uk/cli ... y-bars.asp

Nyuszi, ez az!

Zsófi, lovacskázást nekem is szeretik, de nekem a hasamon szoktak (Emma ül hátul és tök édin öleli át Mírát), vagy ülök és úgy másznak a hátamra. Én már térdelve nem bírom el őket :shock: Gyenge vagyok :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: zöldséges fasírt engem is érdekel! A cukkinifasírtot imádjuk.

Megvolt az oltás, egy karba, egy combba. Hanga meg sem érezte, a combjánál kicsit sírt, de szerintem csak a lefogás miatt, de Alexa bepótolta, visított, nem lehetett semmivel sem megvígasztalni, amíg ki nem mentünk a levegőre. Vígaszul kaptak új cumikat.

Törpikém: nem megyünk szentgotthárdra, beszéltem a hotellel, ahhoz képest, hogy családbarátra hírdetik magukat még egy árva minibár sincs a szobákban, ahová 2 joghurtot betehetnék, melegíteni meg a recepción megoldható. Segítőkészség egy nagy 0. Hűtött cuccok tárolását sehogy sem lehet megoldani. A honlapon az ajánlatkérőben szerepel a teljes ellátás lehetősége, ami egy hatalmas kamu. Szóval már akkor sem mennék, ha ingyér adnának egy hetet!
Most Sárvárról várok visszajelzést, aztán hívom őket.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi, nekünk Sárvár jobb, közelebb, akár többször is le tudunk akkor ugrani a strandjára, míg itt vagytok. Persze csak módjával, nem akarjuk mi a Ti nyaralásotokat zavarni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: akkor több szempontból is jobb választás lenne! És nehogy már azt hidd, hogy zavarnátok a nyaralásunkat! Jöhettek akár minden nap, meg majd mi is zaklatunk benneteket! :wink:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


ez kétszer ment.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Zsófi, de jó lenne idén nyáron is összefutni!
Na és mi az az álom, ha publikus? :wink:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: jaaaa iyg már ismerös, nekem Apum szokta répát meg pritaminpaprikát beletenni, de az ujhagymát kiprobálom jol hangzik :wink:
hu már nyári tervek de jo lenne gyorsan egy kis nyár :lol: nekünk még mindig van egy menésünk kustányba lehet beszervezem Apa szülinapja környékére :lol: nyáron meg Horvátország a cél régen "mindig" mentünk nagyon szerettük most kimaradt pár év :cry: jo lenne már :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: hu de szép hely csak rákerestem és szupi képeket láttam hajrá :wink: nem is tudtam versenyszerüen sportoltál :oops: mesélj mikor hol abbamaradt mi lett?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi :D tök jó volt olvasni

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi: de jooooo :lol: ügyik vagytok :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


tescoban milford tea 2t fizet 3t kap hátha van még teás rajtam kivül :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Zsófi: de nagyon jól hangzik minden amit írtál! Hajrá! :wink:

Sárvár: ajánlatkérésre válasz 10 percen belül, telefonon is beszéltem velük, hozzáállás 5-ös!, lefoglalva júli 18-23-ig! :D Zsófi: esetleg azon a héten egy majomúsztatás?

Alvás: pocsék éjszaka után pokoli nappal! 3/4 óra alvás után 1/2 óra örjöngés, fél óra játék, majd örjöngés előről Hanga részéről, így bepakoltam a kiságyba őket, mondván ha mindenhogy dili megy, akkor hátha kidől és bealszik, ahogy ilyenkor szokott. Csodás csodájára Alexa csendben van.....volt. :cry: :cry: :cry: Azt csak zárójelben jegyzem meg, hogy elkapott valami hasmenős nyavaja, iszonyatosan fáj a hasam, rohangálok és hulla vagyok, kávét nem merek inni, lehet most jött el az ideje a kólának, amit félévente 1x iszok.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok, eltűntem :oops:

Már pont 1 hónapja folyamatosan betegek vagyunk. Szó szerint, minden hétvégére belázasodtak a csajok, hol ezért, haol azért, vírus, baci stb. Egy hete már én is beteg vagyok, de már túlélem... :roll:

Megpróbáltam visszaolvasni, de persze közben itt kiabálnak , játszanak a lányzók, így nem túl nagy sikerrel.

amire emlékszem:
- édes a fürdős kép!!!
- szivacsos, fürdős, tapadós játék, amit a brendon oldaláról linkeltetek - én olyat vettem a rossmanban, imádják, de csak 800 forintba került. Érdemes oda is bekukkantani.

-Törpilla, szerintem az tök jó, hogy ilyen sokat híztak 1 a lányok (20-40 dkg). Nálunk nem híztak már vagy 3-4 hónapja, igaz a mostan egy hónap betegeskedés után örülök, hogy visszaszedték, amit leadtak.
Bár az tény, hogy a megállást meg nem tanulták meg, egész nap rohannak, pakolnak...

- olvastam, hogy rossz éjszakáitok voltak, hát az elmúlt héten nem is aludtam szerintem, igaz mindegyik lányzó lázas volt.
De Flóra azóta rászokott, hogy milyen jó a mellkasomon aludni és csak így hajlandó és persze szopizni is akar közben, elég akrobatikusak az elalvásaink. Éjszak még mindig sokszor kelnek, de ezt már megszoktam..., tehát ha 2-3szor kelnek fejenként, az már egy jó éjszaka

Na elküldöm, mert szórakozik a gépem ...

t-pk
 
 


Tegnap voltam DM-ben: 4199, 82 db

t-pk
 
 


Zsófi: szuper! :D Balcsira mi 1-1 napokra tervezünk leugrani strandolni, majd összehangoljuk azt is!
Mi ma vettünk pont olyan pelust - a 10%-os akció, így volt 3599.-

TKata: jobbulást nektek is!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


én most éttermeket nézek csak még nem döntöttem el h kettesben torkos csütörtöközzünk vagy négyesben :oops: :lol: találtam egy tetszőt közel is van féláron jók az áraik is :wink: hajlok az édeskettes Apával bulira ezer éve nem voltunk sehol :oops: :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Csajok ez a dm pelus milyen? én még soha nem vettem mert uannyiba került mint papmers és maradtam annál :oops: :lol:
TKata: jobbulást :wink: de jo köszi tippet majd megnézem rossmannban :wink:
Timi: na mi történt Csajokkal? :cry: :? jobbulást Neked :wink:
Zsófi: melyik a kedvenc teád???

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: én is teaimádó! :wink: Hajrá kettesben torkoskodás!

Dm-es pelus olyasmi mint a liberó szerintem. Vastagabb, mint a pampers, kicsit merevebb is. Nedvszívásban is jó. Legalábbis így emlékszem, mert nagyon régen volt ilyen itthon.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Mi egész éjjel aludtunk :oops: :D már le sem merem írni

Liberot teszteljük, de mivel éjjel nem ittak így egyenlőre nem derült ki mennyit bír

Mi Szlovákiába szeretnénk menni újra, már mi sem voltunk egy ideje pedig előtte minden évben jáártunk, túráztunk

Kata jobbulást gyógyuljatok

Most írtam ki dvd-re a tavalyi év video felvétel termését, azt nézzük csajokkal, tök jó
már el is felejtettük milyenek voltak pár hónappal ezelőtt :oops:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi: Neked melyik kedvenc tea???
na lefoglaltam kettesben megyünk, de csak ha elaludtak CSajok :oops: altatást még nem merek nagyikra bizni, föleg h akkor lehet már nagyágyiko lesz :? :lol:
Móni: megnéznég akkor h megvan-e madagaszkár 1? :oops: :oops: :oops: :oops:
hu turázás bizti tuti :wink: nagy gyaloglosak vagytok?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi, hogy vagy? Pocakod rendbe jött? Délután nehéz volt csajokkal? Sárvárnak naggggyon örülök!!!!!!! Nem is merem beleélni magam, hogy tudunk nyugiba találkozni, és hogy eljöttök hozzánk is :o DM-esre jól emlékszel szerintem, nekem is Libero-snak rémlik, bár már én is rég vettem olyat.

Zsófi, Füredelés is összehozható részemről is!

Babus, én is úgy szoktam lelépni itthonról, ha már alszanak a csajok, én is nyugodtabban készülök, indulok el itthonról. El is feledtem, jó, hogy írtad ezt a torkos csüt.-öt. Mi rendszeresen párom munkahelyi csapatával szoktunk menni, valószínű idén is így lesz, de az már 7-es találkozót jelent, így csajszikákat le kell passzolnom. Anyum ügyesen altatja őket, remélem ő nem tervez zabálós estét :roll:
Pisieredmény mikor lesz? Én azóta is szorítok :wink:

Móni, irigy az éjszakáért :wink: Kívánom, hogy ne legyen alkalom a pelust tesztelni, ne keljenek a lányok éjjel :P
Túrázni hogy gondolod? Gyerkőcökkel?
Hihetetlen, mennyit fejlődnek pár hét/hónap alatt, igaz? De jó vissza nézni ebből a szempontból is, hogy látod a változást.

T-pk, én is meglepődtem, hogy híztak, már annak is örültem volna, ha nem veszít a súlyából Míra. Azért is volt fontos nekem ez a visszajelzés, mert manapság már tényleg az a módi, hogy ha nem kéri a csajóca a kaját, akkor nem erőltetem, nem próbálkozom, hanem kész, hagyom, menjen útjára (mert ők is folyamatosan rohannak, különösen Míra :? ) Azt nagyon sajnálom, hogy ennyit betegeskedtek, ilyenkor valóban örül az ember, hogy visszaszedik a veszített súlyt, nemhogy hízást várjon. Gyógyulgassatok! Akrobatikus elalvás :lol: :lol: :lol: Tudom, Neked nem olyan vicces, de úgy hangzik :oops: Kemény dió lesz Flórát leszoktatni erről. Én Mírát altattam 5 este ülve az ölemben, csakhogy benne maradjon a tápszer meg a vacsi, 6. este már szállt ki az ágyból és mondta, hogy "ölbe, ölbe". Na ekkor fejeztem be, még mielőtt teljesen a fejemre nő :?
Rossmannos tippet köszi!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Vanda, TV sztori nagyon durva :shock: De jó, hogy így megúsztátok! Privit írtam :oops:

Zsófi, privi ment

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: juj tényleg köszi, pisieredménynél van egy plusz azaz pozitiv, sztem :oops: (legalábbis egyszer már volt ilyen és akkor azt mondták ez még belefér) ez nem nagy gond, de csak szerdán lesz dokinéni h megkérdezzem :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Jó reggelt!

Ma sikerült 6-kor kelnem, Hangának cumi kelett én meg már nem tudtam visszaaludni, dehát így jár, aki este 9-kor megy aludni! :lol:

Babus: gyógynövény és zöld tea rajongó vagyok és üresen iszok minden teát, esetleg a feketébe 1 csepp citromlevet teszek.
Remélem pisi rendben lesz! Mi a pozitív?

Törpi: köszi, én jobban, hanga is remélem, mert 6-kor nem volt lázas, egyébként meg nem lehetett vele délután mit kezdeni, fél 5-kor kapott nurofent a foga miatt, 6-kor már iszonyú melegnek éreztem, mérés nélkül kapott egész adag nurofent, fél 7-kor megmértem, akkor tartott 39,1-nél, úgyhogy éjszakára ment a kúp.
Alexa meg tök aranyos volt egész délután, ment a Hangához és szeretgette, mert egyfolytában sírt.

Vanda: hát a tv sztori tényleg nem semmi és nagyon jól működtök!

Alexa tegnap jelét adta, hogy majd fog beszélni, mert a váróban egy nagy babás poszternél mutatta az apjának és mondta, hogy baba. Vasárnap meg az usziban egy kisfiúnál mondta, hogy Ádi- így hívják a kisfiút. Na meg hát a krucifixből azt mondja, hogy krrrrr. :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Mivel még mindíg szunya van, rakok néhány képet.

Kép Most mit is szereljek? Kép Kép Uszi előtt, az oszlop mögött Alexa bújócskázik.
Kép csiki Kép Hanga szereti Alexát Kép Alexa szereti Hangát

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok!

Éjszakánkat már le sem írom,remélem a tietek jobb volt!

Zsófi,hú,micsoda profi sportolók :D Kívánom,hogy teljesüljön az álmod!
Szépen kidőltek már 11-kor :lol:
Milyen a babzsákotok?Nagy,vagy gyerekeknek való?Én is gondolkoztam rajta :roll: Hol lőtted?

Törpi,már emlékszem,ezt a mászókát én is láttam a tescoban.Ez biztonságos?Mármint jól elbírja őket?Láttam 3 éves kórtól,akkor azért erősnek kell lennie :roll: És a nappaliban lesz?Vagy ez már a kertben?Na kiváncsi vagyok,majd fotózd a kis majmocskákat :lol:


Timi,cukkinifasírtot hogyan csinálod?
Oltás,ügyik voltatok nagyok!Remélem ti megússzátok,Noémi ez után az oltás után 8 nappal 3 napig lázas volt,39,de Bazsinak semmi baja nem volt!
Igen,vicces,amikor mutogatnak nekem is az utcán a kicsi gyerekekre,hogy baba,baba,baba,mintha ők nem azok lennének :lol:
Sárvárról linket tennél?

Pocidat sajnálom,meg a pocsék nappalt is :x

Babus,mi egyszer voltunk Horvátországban,de melléfogtunk,ezért valószínű nem megyünk többször,pedig Baska-t nagyon dícsérte sógornőm,homokos tengerperti szálloda :roll: persze velük voltunk,csak nem ott :evil:

Mesélj,melyik étterem?Nekem is kiment a fejemből a torkos csütörtök,pont szombaton mentünk majdnem vacsizni,aztán mégsem,pedig kéne,lehet akkor majd mis is csütörtökön megyünk.
Szerintem édeskettesben menjetek!!! :wink:

Dm-es pelust mi sokáig használtuk,szerintem nagyon merev,és vastag,de jó a nedvszívókája.Amióta a pamperst kipróbáltuk nekem ez a favorit.

T-kata,sajnálom a betegséget,tudom milyen pocsék ilyen hosszú időn leresztül,gyógypuszik mennek!
15 hós oltás után mi sem híztunk 2,5 hónapig,aztán 2 hét alatt több mint fél kiló :shock: én ezt nem értem.

Móni,na legalább ti alszotok :D Írd csak le,ne mindig panaszkodással legyen tele az oldal :lol:
Videófelvételek nézése izgi :D
Túrázás :D mi lusta dögök vagyunk :oops:


Tegnapi kaja viszonylag bejött,hagymára csirkemell,pirospaprika,csak nem vízzel engedtem fel,hanem dm-ben vettem bio paradicsomlét(mind a fél litert),és azzal,aztán mikor majdnem kész volt a felét kivettem,abba ma tésztát főzök,és a tegnapiba meg beledaraboltam 2 szem krumplit.Amúgy fincsi volt :D
Vendég
 


Timi,ó,de édesek :D :D :D És milyen kis csinosak :D Látom sapkákból jól álltok :lol:
Érdekes,hogy kinn a szabadban sokkal jobb képeket csinál a teló,ugye?Mármint nem számít,hogy mozognak,éles.
Vendég
 


Timi: csikisnaggggggyoncuki :lol: édesek :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: Sárvár: http://www.vitalmedhotel.hu/

cukkini fasírt: 1 db cukkini
1 db tojás
fokhagyma
petrezselyem zöld
10 dk sajt

szerecsendió
őrölt bors
zsemle morzsa

A cukkinit nagy lyukú reszelőn lereszelni, majd besózni és egy kis ideig állni hagyni.
A sajtot szintén lereszelni.Ez ízlés szerinti sajt lehet, akár füstölt is, én trapistát tettem bele.
Ezután jól kinyomkodni a cukkinit, majd össze keverni a többi hozzávalóval. Annyi zsemle morzsát adni hozzá, hogy jól formázható legyen. Gombócokat formázni belőle, majd egy kicsit lelapogatni és prézlibe forgatni.
Olajban kisütni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: ide megyünk édeskettesben :oops: :lol:
http://www.restogabor.hu/
itt tudod megnézni a részt vevö éttermeket
http://torkoscsutortok.etterem.hu/

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: pisi Tami 4-6 fvs Lalu 1-2 vvs

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: horvátország tuti apartmanos lesz, eddig mindig ugy mentünk h ott kerestünk (és mázlink volt nagyon jokat fogtunk ki jo áron), na ezt 2 gyerekkel már nem merem eljátszani :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: elmegy kategória, de tény, hogy nélkülük jobb lenne! Horvátországba mi is szeretnénk menni, talán jövőre. Csak mi nem beszélünk nyelveket és olyan gyáva nyulak vagyunk, pedig gyerekkoromban anyuékkal annyi felé mentünk és ők sem beszéltek, mégis minden ment flottul.

Na, megyek, mert ezek tejbe áztatják a matracukat!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi,Sárvás jól néz ki :D Van kétszobás is,mert nem találtam,vagy befér egy szobába két kiságy?

Receptet köszi,szeretik a lányok?És mit adsz hozzá?Krumplit?

Babus,köszi a linket,majd választunk valamit valamelyik csütörtökre :lol:
Horváttal mi úgy jártunk,hogy sógornőmék mentek egy másik családdal,és mi csatlakoztunk,nekik volt szálás foglalva,mi meg úgy gondoltuk majd keresünk ott,vagy hátha abban az apartmanban lesz,ahova ők mentek.

Na,fél napot az udvaron töltöttünk,mert ők sem tudtak beköltözni,mert az előzők mégis maradni akartak,felajánlotak nekik 2 éjszakára egy másik szobát,full csöves,de már maga az apartman is,nyitott kapu,autók ki-be,csupa aszfalt,gyerekkel(mármint az ővékkel,akik 3 évesek voltak akkor)ez szuper,a bejáratnál két szemeteskonténer,amiből gubizott egy csöves néni,na ott is hagytuk őket.Találtak a fiúk két házat,de azok jó messze voltak egymástól,egy éjszakát töltöttünk ott,kilátás gyönyörű,de koszos a ház,zuhanyzóból a víz csak csöpög,másnapra gyerekek bolhacsípésesek lettek,se ágynemű,se edények,a másik családdal még este sem tudtunk összejönni,mert 1.5 kilóméterre voltak.Mi dühösek lettünk,hogy a fiúk ilyen helyet találtak,másnap ki a strandra,aztán mi lányok elindultunk szállást nézni,végül fél nap alatt találtunk egy megfelelőt,egy házban két apartman,úgyhogy cuccoltunk át,de mivel már 12 után hagytuk el a szállást,ki akarta fizetteni a közvetítő a két napot,na jól összevesztünk,ránkzárta az iroda ajtaját,hogy hívja a rendőröket,végül nagy kiabálás után hozánkvágta a pénzt,és kizavart az irodából.

Mondjuk én amúgy sem szeretem az apartmanokat,nekem macera,fél háztartást elcipelni,hogy menjünk közértbe,mit vegyünk,mit együnk,főzzünk-e meg ilyenek,úgyhogy maradunk a szállodánál :oops:
Vendég
 


Timi,ja nyelvekkel mi is hadilábon,bár tanultam inenzív angolt magántanárnál,de nem használtam,munkámhoz sosem volt rá szükség,bár egész jól belejöttem,mikr egy külföldi lányt vittem nap-mint nap városnézésre meg hasonlók,de megint nem használtam,és így elég bátortalanul kezdek beszélni,vagy kérdezni.Meg sokat felejtettem :oops:

Unokatesómék,meg sógornőmék is 2 éve olaszba járnak,Caorle,mi azt lőttük be,de csak jövőre.Apa menne idén is,de majd ha rendesen esznek,és nem a kaja körül forog minden,majd akkor!
Vendég
 


Nyulasz: huuuu micsoda sztori :shock: :?
torkosra sztem gyorsba foglalj :wink:
Timi: remélem akkor tényleg a nemvészes kategoria, kiváncsi vagyok mit mond dokinéni, de sztem megint van pici összenövés söt Taminak is legalábbis én ugy látom, lehet ezért? :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?