sziasztok!
sajnos megint csak bepofátlankodom, xtina nagyon szépen köszönöm a diétás tippkeket, totál használható. mérni nem mérem magam direkt, csak 1 számmal kisebb gatya kell már. azt azért még odaírom, hogy a kisebb az 44-es, ami ugye nem kicsi.
gratulálok minden kismamának, csak beleolvastam a történetekbe, talán egy-kettőbe és máris ilyen jó híreket láttam.
ja lányok, ha esetleg valakinek segít én végig görcsöltem a terhesség alatt, pco-s tünet ez is sajnos. pco-sok szinte végig görcsölgetik a terhességet. a magne b6 nekem halottnak a csók, a nőgyógy írt fel magnézium citrici nevű gyszt receptre, fillérekbe került és tömény magnézium. haskeményedés veszélyes inkább, a göcsökre is kell azért magnézium, de a keményedést nézzétek, ha keményedik a has akkor pihenés és legalább 1000 mg magnézium.egyébként majd meglátjátok,hogy az időjárás is közre játszik. botikám pl utálta a szelet, akkor többet görcsöltem és keményedtem, de ez már csak a vége felé volt. de volt olyan tanács is,hogy az elején sokat kell hason feküdni, persze nem nyomva a gyerkőcöt, akkor kevesebbet fáj a has, én ezt azért nem mertem nagyon csinálni, csak éjjel, amikor hason aludtam amúgy is.
a mozgással kapcsolatban is megváltozott a véleményem, ez a zumba nagyon jó. még én kövéren is élvezem.netről letölthető, mert különben alkalmankét 1000 ft itt nálunk a környéken. de tuti az is. igaz, hogy a tánc az megy de néha nem értem,hogy ezek a szegény sovány lányok minek törik magukat
én a helyükben inkább élvezném, hogy ehetek.
márc 8 ra van időpontom a mensbe, úgy szeretném, ha tudnának velem mit kezdeni. kicsit aggódom, hogy ha ott sem, akkor mi lesz. ez szinte tényleg az utolsó lehetőségem talán. egyébként a teletál kajáját kezdtem rendelni, mert azért a diéta nem olcsó dolog, viszont napi 700 ft-ért így jön ki legjobban. ez a gyes nem alkalmas nagyon semmire, bölcsi nincs, ezért az ember megtanul olcsó fogyókúrázóvá válni a többi ügyeskedés mellett. szerintem a gyeses anyukáknak pénzügyminisztereknek kell lenniük, hogy ilyen ügyesek.
na jó hosszú lettem, azért remélem egy-két tipp bejön nektek is. azt nem ígérem, hogy holnap is jövök, de szerintem ahogy lesz időm benézek megint.
sajnos tök ismeretlen csaj rámszállt és olvassa a hozzászólásaimt és priviben von felelősségre az írásaimért, hogy miért írok ki dokineveket, intézményneveket, szerintetek ez normális? azért ez egy nyílt fórum nem? egyébként a csaj más fórumra ír, egy nőgyógy dokink van, akit ráadásul soha nem szidtam, mivel neki is köszönhető a fiam. ez az egész számomra érthetetlen, ezért is nem jöttem mostanában, mert ilyen szarságokon idegesítem magam. volt másnak is ilyen "élménye"? de látom,hogy ti is írtok ki doki neveket, nem értem, csak nekem nem szabad?