Új privát üzeneted érkezett!

helló!
dorka! Besz@rok! Tényleg beleraktad a kosárba? :) imádni való Luca baba!! mikor van időd ilyen profi képeket csinálni?

vikoo! jó hangosan kacagtam írásodon...ismét. gyere gyakrabban. nálunk is pont az volt, hogy mikor kimentünk a váróba, mindenki nagy szemekkel megnézett magának minket....

rabbe! legközelebb mi is megyünk ám!!!!


minden baba gyönyörű, alig várom, hogy elkészüljön a tabló.
mindenki figyelmébe: ha a dm-ben rendelsz 100 fölött, akkor egy kép most 19Ft!!és neten föl lehet tölteni, 2 nap és ksz!Jó a minősége is. erről jut eszembe: ti milyen melltartó betétet használtok?


Tápszer! igen, bele sem gondol sok szoptatós kampányoló, hogy mennyire bánthatja a szoptatni nem tudó anyákat a szavuk. Tényleg létre kellene hozni egy vmilyen segélyszervezetet!
Más: ha JAnka 61cm, akkor a 62-es ruci meddig lesz rá jó? Most fog kapni a családtól 68-as cuccokat. Még nagyon nagy az?

Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Olvaslak titeket csak annyi dolgom van... 8) :lol: Új hobbit is vettem fel: varrok... már kész a hordozós kabátom(háti) csak aza baj hogy tegnap probáltuk először Patrikkal a háti kötözést és nagyon nem tetszett neki, így örültem hogy sikerült hátamra kötnni(üvöltött) már a kabát probával nem akartam nyúzni az idegeit :lol: :lol: na d e majd eljön az ideje... még szeretnék varrni neki az autós ülésre is meleg zsákot és akkor nem kell overáll hanem simán a benti rucijába beleteszem... na mega nygafiamra is kell egy két javitást végeznem(farmer szaggató) meg akkorát nőt ö is hogy lekell ereszzem a gatyói szárát. :lol:
Én ezt a mérést sem értem: Patrik 62 cm körül van d e már régóta simán a 68-s rucikat nyűvi. De ugye majd 7 kg és most áttértünk a mosható pelusokra is teljesen az meg nem kis bugyor a popsin...

most szaladok is tovább mert végre elaludt varrok tovább.
Továbbra is mindnekit szerettettel várunk! Apukákat is(férjem is itthon lesz, szóval lesz beszélőtárs) ha jól sikerül(mért is ne sikerülne) akkor nyáron megismételjük és kint az udvaron sütögethetünk is vagy bográcsolhatunk az meg pasis munka ....na d e ne szaladjunk annyira előre :wink:

rabbe78
 
 


Sziasztok Lányok!

Tatjana,
édes istenem, szegény Ádámka!
Én a saját gyerekorvosomnak az orra alá dörgölném jól az esetet, és lecserélném a fenébe! Nagyon remélem, hogy hamar meggyógyul kisfiad! Műtét, ez nagyon rosszul hangzik! Jajj nagyon szurkolok!!!!

Mérleg:
Ez a szar csak 2-10 kg között mér, az ásványvíz 1,5kg, tehát nem mértem! Megint rátettem a babát, most azt mutatta, hogy 1 nap alatt 15dekát fogyott!!!! Ááááááá kivágom! De nem szabad, mert kölcsönzős!

Dorka,
Luca gyönyörű! 41-42cm-es buksira való fejpántot kérek, egy fehéret meg egy rózsaszínt! tudod hozni a talira?
A bodzaszörpös eseten akkorát röhögtem, majd leestem a székről!
Nálunk a pelenkákat apa vasalja...

Rabbe,
de nagyon ügyi vagy! Én egy gombot nem tudok felvarrni!

ráj9ttem, hogy senki nem fog tudni elvinni minket, vagy BKV-zok vagy semmi :cry: mert mindenhol ott a gyerekülés, meg apa, anya...

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 

 
 

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm csajok a tápis hozzászólásokat, nyugtatásokat. Igazából már túltettem magam rajta. :wink: Az adagolással nem voltam tisztába. Hiába van rajta a dobozon meg kerestem rá a net-en, mindenhol az volt, hogy...... Tanács kellett volna, hogy mi van ha.....? Mindegy, megoldottam. A tápis gyerekek is tudnak különbözőek lenni. Igazából nem éltem át annyira drasztikusan a "nem szoptatás"-t. Amikor hazahoztam a kórházból még tudtam egyszer szoptatni aztán nyista. Utána egy hónapon keresztül mindent, de tényleg mindent megtettem, hogy szoptatni tudjak. Azóta viszont már csak a tápi előnyeit nézem. Így könnyebb. Halkan megvallva azért még utálom a sztereotípiákat.

Megyünk sétálni, aztán még jövök. Egy csomó minden van még a jegyzetemen. :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!

Eclipse - elég ha visszaviszed azt a mérleget 8)
Nem bizti, hogy mindenhonnan megy az egész család. Én pl azt hiszem kettesben megyek Adélkával, mert Atit nem merem odavinni :oops: Szétszedi atomjaira a házat.... inkább elküldöm apával anyósékhoz :wink:

Rabbe - annyira ügyi vagy. Én elég amatőr vagyok varrásban (is) :lol: :lol:
Ezt a mérést én sem értettem soha :shock: De amíg sorba növi ki a ruhákat, addig tuti, hogy nő. Az meg annyira nem izgat, hogy papírformailag mennyi is az annyi :lol:

Ebba - fixies, eldobható. Van nekem mosható is, de nem szerettem meg. Veledás, meg másik is.
A 62-es ruci nem sokáig lesz rá jó szerintem.

Dorka - micsoda nap!!! Szerintem ma már ne nagyon nyúlj semmihez 8) Én szundit nyomok éjszaka, nem Rékát :lol: Minden elismerésem!!!!

Henne - senkit nem fog zavarni, ha adott esetben Levi akár az egész talit átalussza. Majd legfeljebb úgy csodáljuk :wink: Rosszkedv és sírós babucinak is talán jó lehet a környezetváltozás. Te jobban leszel, Levi meg majd nézelődik, mert annyi szép gyereket egy rakáson még tuti nem látott!!!! Na és ha 5 óra kocsiutat kibír, akkor egy kis hétpróbás hős, és hozd nyugodtan.

Amida - mérleg - akkor arrébb tolom a mérlegem, hátha fogyok két kilót. Hátha nálunk is úgy van.... :D

Az örök téma - kaksi: Adélkáét nem lehet nem meghallani. Iszonyatos robaj kíséretében teszi, hogy tutira észre vegyem, hogy feladatom van!! :lol:

Vikoo - Boldira való tekintettel akkor inkább mégsem a nagyestélyimet veszem fel a talira :lol:

Tatjana - szerencse, hogy volt egy normális doki, aki felfedezte, hogy mi a baj! Mennek a puszik Ádámnak. Sajnálom a műtétes dolgot.

Bedoha - Ati alapból egy rosszcsont Pepi. Én már csak így hívom. ízelítőül néhány dolog: ledobálja a játékait az emeletről, Adélka játékait elveszi, azzal focizik, majd mikor kérem, hogy adja vissza, úúúúgy hozzávágja - azaz vágná, mert ilyenkor mindig ott vagyok. Telefujkálja a fürdőt a wc illatosítóval, letekeri a wc papírt, fűrdésnél kihajigálja a kádból a csurom vizes szivacsot, utána a többi játékot, nem akar pisilni menni - megvárja míg becsorog, adott esetbe odamegy a wc mellé, mert már nem bírja tartani, nem akar kezet mosni, evéskor elrohangál az asztaltól, püföli a virágot, kipakol a kamrából, leszedegeti a mi könyveinket, berugdossa a játékait az ágy és a szekrények alá, mindenhová felmászik, semmit nem akar amire megkérem: öltözés, stb, úgy kell körbeüldözni a házon. Mindenből a cirkusz van, a hiszti. Pedig higgyjétek el, nem ezekre taníottam.
Nem gáz, ha a talira nem viszem Atit??? 8)
Adél tejcin kívül nem kap semmit!

Kinga - jobbulást!!! Az a helyzet, hogy csak úgy odamentünk egy normális rendelésre. Ati kenöcsöt kapott, azzal kell kenegetni egy hónapig reggel és este a kukiját, aztán vissza kell menni. Én nem voltam ott, apa meg nem kérdezte, hogy ééééés akkor mi van, szóval én azt gondolom, hogy ha a kenőcs használ, akkor elég lehet a felrántás, ha nem, akkor meg műtét lesz belőle. De őszintén szólva nem is nagyon értem ezt a kenőcsös dolgot, mert annyira pici a lyukacska :shock: Amikor pisil, a kukija végén lesz egy nagy bumszli. Kriszta, szerinted?????

Hajni - semmi gond a tápszeres babákkal!!! Egyébként én ha adtam is pótlást, úgy csináltam, hogy szopizott, aztán bekevertem valamennyi tápszert, többet, mint amit meg tudna enni - és evett belőle, amennyit gondolt. Úgyis kiköpi a cumit, ha már nem kér. De lehet én csináltam rosszul....

Rólunk: ahogy öregszem, egyre rosszabbul viselem a frontokat. A megint hótól depis lettem, bár most süt a nap, de nemtom mi a sz.rért fáj a fejem. Olyan lustaság vett rajtam erőt, és annnnyira nincs kedvem semmihez....... úúúúgy utálom magam ilyenkor!!!
Megyek is, nem fárasztalak ezzel Benneteket.

mikegirl
 
 


Nekem is fixies melltartóbetét van, az a legjobb.

Mikegirl,
hűha, nem semmi forgószél Attika! :shock:

Hayni, te tényleg megtettél mindent!

ruha: mi is 68-asban nyomulunk, Imola nyurga kislány + ott a vízipók-csodapók popsi. A legnagyobb 62-esekből még 1-2 azért jó.

Sajnos a tali egy kicsit megingott... na nem a közlekedés miatt, hanem 1, lehet hogy apának jövő hétvégén tévés szereplése lesz, 2, jön anyukám, és ha elviszem a kisunokáját, megsértődik. Csak kéthétente láthatja, és ő utazik HMVH-ről saját költségén, így tényleg nem tehetem meg, hogy fél napra lelépjek Mollival. Rengeteget segít nekünk, minden értelemben, és semmibe nem szól bele, mit csináljunk/ne csináljunk a babával, csak annyit kér, ha feljön, ne menjünk el máshova a Pöttömmel.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Na itt is vagyok! :wink:

Szerintetek kint lehet hagyni 2,5 órát a gyereket ha elvan? Csak jelezné ha nem érezné jól magát, nem?

Még egy fontos kérdés az eldobható pelust használókhoz. Milyen pelust használtok? Nekem a Pampers Activ Baby jött be csak kicsit drágállom. Kéne nappalra, itthonra valami olcsóbb de jó.

Rabbe, Eta,
úgy néz ki engem is írhattok a listára. Megyünk!!!!!!! 3-an v. 2-en, még nem tudom.

Bedoha,
nálunk a védőnéninek van ilyen speciális mérője. Rá kell tenni a babát, felül egy erre a cuccra merőleges kicsit keményebb valami van. Ide megy a feje, majd kihúzza a lábát és kész. Igen én megkínálom néha vízzel. Fintorog de issza. :lol:

Henne,
nem baj ha sír lesz elég dajka. Lehet, hogy annyira meglepődik, hogy mennyien vagyunk, hogy megszeppen és hangja sem lesz. Ha meg nem akkor mi van? Én is egyet értek azzal, hogy el kéne jönnöd, környezetváltozás.

Vikoo,
Mátéka is köp. Majd rendezünk versenyt, vagy szembe tesszük egymással. Na jó, ez morbid volt. 8)

Ebba,
Máté a 62-est nagyon hamar eldobta.

Eclipse,
nálunk úgy néz ki lesz két hely csak arra gondoltál, hogy a babaülést (hordit), hogy cipeled el addig?

Szép napot nektek,
Hajni

Kép
Kép
haynii
 
 


hajni: akkorát röhögtem a "szembeültetjük a gyerekeket.." hogy a kis cickócsingilingim(patrik) ijedtében eldobta a cickom.(épp szoptatok)
Eclipse:könyörgök valahogy gyere el!!! És már Mollikát is látni szeretnénk!!!(de ha őt nem is hozhatod magaddal-anyud- akkor te eljöhetnél pihizni :wink:

Bocsi hogy most másnak nem irok d e igy leszakad a karom és hátam.....elég érdekes pozicioban szoptatok és irok egyszerre.
Még annyit: mike: ha gondolod hozhatod Átit, majd mindig valamelyikünk szeme rajta d e az is lehet hopogy ő is annyira megszeppen hogy csak egyhelyben ül majd és pislog....(na meg a nagyfiam is itthon lesz elvileg és szivesen elvan a kisebbekekel-nagyobbakkal...)-bár gondolom a legóit akkor magasba teszi :lol:

melltaróbetét: én aventos moshatót és valami nonemes eldobhatósat szoktam. d e nekem.d e van hogy semmit és inkább naponta többször öltözködök...
az én drágámhoz sem kell estélyit venni, mert a bendője java visszafordul pár pillanat múlva iletve 1-2 óra mulva is...

varrással egész jól haladok, d e lassan be kell fejezzem mert mennem kell ádiért...

rabbe78
 
 


Magamnak helyesírásból egy bazi nagy 1-es!!!!!! :oops: :oops: Most láttam, mit írtam. Tom, nem így kell.

Rabbe - Ati nélkül mennék, hogy tudjak egy kicsit pihenni :lol: :lol:
Adélka is jól nyomja a büfi témát. Bármikor képes. Minden nap kapok belőle, az már kész szerencse, ha nem éri el a 30 cm-t a csík a pólomon :lol: :lol:
Szendvics ok, de vegyünk sört is!!!!! Ha buli, akkor buli!!! Na persze, hogy Karamalz-t. :lol: :lol: :lol:
Ja, és még valami. Ok, hogy egész nap lehet menni, de a többség mikor megy? Szeretnék minél több emberrel találkozni. Amilyen a formám akkor megyek, amikor a házigazdin kívül más nincs :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok!

Köszi a dícséreteket!!!!

Eta, hajrá mennek a drukkok ezerrel!

Csajok, tényleg jó lenne, ha megbeszélnénk egy időpontot, hogy hány órakor is találkozunk kb., mert én is szeretnék
mindenkivel találkozni, meg szerintem így van ezzel mindenki más is.

Képzeljétek, 9-ém megműtik a kiskutyámat, ivartalanítás, mert nagyon rossz a tüzelés így, h. Luca is itt van, eddig csak megoldottuk.
Kiskutyákat nem akarunk, mert itt a lakásban nem lenne túl célszerű.
Páran már tudjátok, hogy igazából ő Dorka, én Ildikó vagyok.
Már sírtam miatta, annyira sajnálom szegényt, meg azt is, hogy ezt kell tennünk vele.ű

Ebba, beleraktam:)Egy vasárnap délután csináltuk a képeket.
Rugi vmiből mi is 62-es méretűt hordunk, vmiből 68.Szerintem márkafüggő.De annyira nem nagy a 68-as:)

Rabbe, nagyon ügyi vagy!!!Én nagyon béna vagyok az iylen dolgokhoz!

Eclipse, akkor apa nagyon édes!Andris is vasal, ha kell, az ingjeit pl. csak ő vasalja, én nem.
Szívesen felvennénk, de a 2 gyerekülés, meg egy felnőtt hátul necces, bár ha Andris cégesével megyünk, az talán ok, igazából nem próbáltam még 2 ülést bele.
Persze, ha jössz, de nagyon örülnék neki, de anyukád miatt igazából megértem, ha nem tudsz.
Ha szeretnél pántot, írj kérlek privit.

Csajok, nem tudok többet írni, jelenésem van a kislányomnál:)

puszi

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Helló Lányok!!

Olvaslak ám titeket, csak nincs időm írni, annyit termeltetek :D De nagyon örülök, hogy végre beindultatok :lol:

A talira mi is megyünk, váltóruhát viszünk ( Lilinek és nekem is :D )!

Rabbe-Légyszi írd meg, hogy mit vigyünk ( enni, inni ) magunkkal illetve a címet :wink: ...Már iszonyúan be vagyok zsongva , annyira jó lesz élőben talizni :D

Minden baba igazi szépség, komolyan mondom, mi aztán tudunk valamit Csajok :D

Na koccanok, főzök valamit Apjuknak! :wink:

Kellemes hétvégét!
Pusssszancs

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Jaj de jó, úgynézem egyre többen leszünk:-) A héten ne menjetek közösségbe nehogy valaki kidőljön!:-)

Szerintem legyen akkor délután 2 és aki előbb jön vagy később az is jó. Persze ha nektek jó a 2. de lehet bármilyen időpont csakugy irtam egyet:-D

csajok soroljátok ki mit vállal, mit hozna. és mindig másoljuk be, ha valaki hozzátesz valamit, mert akkor látjuk azt is ki jön és azt is mi léesz kaja-pia.
Kezdem én:

Rabbe-szendvicsek
.
.
.
.

rabbe78
 
 


ajj, annyira rossz látni, hogy ti így készültök, én meg itthon maradok!!!!

Hajni! Asszem te kérdezted a pelust. Én a sárga pamperst használom, most kezdtük a 3-ast, eddig elég volt a 2. az szerintem nem drága, az auchanban veszem.

Köszi a melltartó betét válaszokat, és az mennyi, és hol lehet venni? Még nem próbáltam, de lehet, hogy nappalra nem kellene betét. Van, aki nem mindig hord melltartót?

Most fejeztem be a tornát, Rékára, 10 percet bírtam :( Jól le vagyok pukkanva. Szerintetek, ha jól lekötöm a cicit, lehet kocognom már? Vagy még ne? Annyira jó volt ma az idő, úgy kimentem volna...a házunk mögött tavak vannak :) Ott annyira szép!!!

Kép
ebba
 
 


Rabbe-szendvicsek
Mike - csokis - banános muffin, meggyes lepény, 1 cs. (6 ü) Karamalz

mikegirl
 
 


csak gyorsan, aztán este jövök!
Rabbe-szendvicsek
Mike-muffin, lepény, karamalz
ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan.
Ja, és Rabbe, köszi a helyet, nagyon be vagyunk már zsongva, Apa végképp. Ma csak erről beszél, mióta megjött melóból :D :D !
Eta neked is nagyon köszi a szervezést :) !
Puszi mindenkinek

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Eclipse!

Hogy jönnél Mollival?
mert ha nem kell gyerekülés akkor hozzánk befértek!
Vagy ha van hordozó akkor max én hátra a két pöttömmel, Te meg előre, de akkor a párod már nem fér be! Ez így ok?

Figyu csajok!
Megígértem rabbénak hogy mindenkinek elküldöm a címét, meg amit még tudni kell. most etetek aztán jövök a vizsgás sztorival Nem volt semmi!

Na apa játszik gizussal kaptam 2 percet!

Hát azt beszéltük meg hogy apa hazaér 16.15 re és akkor még pont tudok vizsgázni. A lényeg a vizsgáztatók Bp-ről jöttek le, hogy minket levizsgáztassanak. 14.00kor kezdődött, és 14 en voltunk. Tehát ha elvileg mindenki 20 percig vizsgázik akkor simán odaérek, ráérek.. Ehhez képest: 15.30 kor (szerencsére etetésen túl voltunk )jön a telefon, hogy már mindenki levizsgázott és a két vizsgáztató csak rám vár! Ott tudok lenni 5 percen belül?
:shock:
Persze tesóm elment, anya tárgyaláson jó apám meg Bp.en......

Hát senki nem elérhető!!
A mentő ötlet. Az egyik csaj aki már levizsgázott eljött értem kocsival. Én felkaptam magamra valamit, meg gizust felöltöztettem és irány!
8)
Beszaladok, és mire észbe kaptam már le is vizsgáztam... tiszta kapkodás volt az egész!! DE Büszkén kijelenthetem hogy így is 86% os lett!!!
Gizust közben a többiek pesztrálták, és végig síri csendben volt: )

Szval emlékezetes vizsga volt: )))

Boccs nemsokára megy a cím meg minden!!!

Puszi

Kép
Kép
eta
 
 


Rabbe-szendvicsek
Mike-muffin, lepény, karamalz
ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), étlap, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Eta,
gratulálok! Nem semmi vizsga! :lol:

Na jó, biztos megyünk a talira. Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.

Sajnos olyat nem lehet, hogy hordozó nélkül beülni a kocsiba. Nem azért, mert a rendőr agyonbüntet, hanem azért, mert semmi nem védi a picit. Megtörtént eset, hogy csak "800m-re megyünk a Tescoba a gyerekkel, nem kell a babahordozó" és beléjük ment egy barom, és meghalt a 2 hónapos baba :cry: :cry:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


hu, csajok, ügyesek vagytok, nagy segtség ha tudjuk ki mit hoz.

eta: grat a vizsgához ügyi vagy, nekem a nagy kapkodásba tuti semmi nem jutott volna eszembe :lol:
hajrá Eclips! Akkor udvarolhatunk Mollikának! Bizony csak hordozóban, annyi őrölt van az utakon!

jelentem beüzemeltük a járokát is ha valamelyik babóca majd abban szeretne pihizni... :lol:
(eddig a kiságy volt a nappaliban mert az úrfink velünk alszik babaöbölben)
A tejserkentő söröcskét akkor majd most én is megkostolom mert nem ittam még :oops: illetve még semmilyen sört nem ittam mert nem szeretem az alkoholt(szóval s e pezsgő se semmit...)

Rabbe-szendvicsek
Mike-muffin, lepény, karamalz
ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), étlap, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
eclipse-sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.


Ebba: nem tudnál valahogy feljutni?
torna, na én még nem tudtam magam rávenni, d e a heti 1 óra labdástornát amit a gyerekeknek tartok jól birom. Én vettem most az Aldiba sportmelltartót: anygon nagyon jó!!! csak szoptatáshoz felkell húzni ami már kevésbé kényelmes. De nekem mozgáshoz bejött, kellene még vennem csak most nem nagyon van erre keret... én mostanában éjjel nem veszek fel, mert Patrik sokat cicizik éjjel és igy könnyebb :wink:

rabbe78
 
 


Luczus: étlap mit rejt? :P

Privit megkaptad?

rabbe78
 
 


Dorka: vicces nap, naggggyoooonnnn jó!
Tali: nálunk is jön Apa és uez!
Jut eszembe, már korábban is akartam mondani, borzasztó a név memóriám, és ráadásul úgy 1ébként is szita vagyok. Szóval, előre szeretnék mindenkitől elnézését kérni, de tuti, h nem fogom tudni megjegyezni ki, kicsoda. A babákkal nem lesz gondom, őket már memorizáltam, de a mama, papa nevekkel nagy gondban leszek. Kicsit olyan vagyok, mint a szamár a Shrekből. Kék virág, piros tüske, kék virág piros tüske… milyen jó lenne, ha nem lennék színvak!!!! Szóval kérlek kezeljetek majd enyhén fogyinak, vagy még jobb lenne, ha mindenki magára vésné a nevét! Naaaaa, bevállalok egy-egy névtábla készítést, na mit szóltok???? Nick név és eredeti név! :-) Csak, h megkönnyítsem a saját dolgom… :-D :-D

Luca: nagyon ÉDES!!!

Én kipróbáltam az összes melltartóbetétet, mert amit a melleim műveltek az nem volt normális, de tényleg egy szopi alatt 30-40 ml csöpögött ki a másikból… kezdtem a legolcsóbb DM-sel, abból napi 7 párat használtam el, és éjszaka is cserélnem kellett. Hiába volt olcsó, pont uannyiból jöttem ki, mintha megvettem volna egy drágábbat. Aztán vettem Aventeset, gyógyszertárit (Fixies, stb), vagy kicsi volt a felülete, vagy túl merev volt, túl vastag, átázott, majd megvettem a 2000 ft-os Medelát, na az tuti volt. Nem áztatta fel a bimbim és egy nap „csak 3-4 párat” használtam. De basszus 2000 Ft volt, aztán hatalmas szerencsémre bevezették a Liberot, 1000 ft, DE pont uolyan jó, mint a Medela, nagy felületű, nem gyűrődik, magában tartja a tejecskét, puha és nem ázik át! Ajánlom mindenkinek!!!

Haynii: ma csodás idő volt, Boldi kerek 3 órát aludt kint, én közben kajáltam és 5 perceként ugráltam az ablakhoz, mondanom sem rövid úton ismét megéheztem!!! :-D Észrevettem, h a jó levegőt már a babák is nagyon várják, sokkal nyugodtabb és most is már 2 órája alszik, ez a napom hawaii volt!
Apum No-ban a Lidl-ben vásárol és onnan mindig a Toujours-t hozza. Én szerettem, ill szeretném, ha jó méretet hozott volna… na mind1 most van 3 csomag 3-mas pelusom, sztem jó, mert pamutos, nem válik ki belőle zselé. Tény, h merevebb, mint a pampers, de legalább terpeszpelusnak is jó. :-) 1ébként én úgy vettem észre, h mások is szeretik, mert feltettem 2 csomaggal a vaterára 1900.-ért és még aznap elvitték mindkettőt!

A köpő versenyre tuti benevezünk, Boldi ügyes, tuti el is kapná és már nyelné is Mátéka büfijét. Mert persze mindent a takarékosság nevében!

Mike: nekem boldi befolyatja a bugyimhoz, hátulról… szóval, nem csak a gatyát, de még a bugyit is vehetem át. Ma voltak nálunk a barátnőmék és mindig azon csodálkozott, h másik fölső van rajtam!

Rabbe-szendvicsek
Mike-muffin, lepény, karamalz
ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), étlap, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali

Kép

Kép
vikoo
 
 


Hali!

Akkor én salátát viszek: )
mondjuk majonézes krumpli és tojás? meg zöldsali?

Kép
Kép
eta
 
 


J
Ja Eclipse!

Akkor jössz velünk?

Kép
Kép
eta
 
 


Júúúúúúúúújjj Csajok! Tök izgi!!! Gyűlik a banda szépen!!!
Eclipse! ÉLJENÉLJEN!!!! :lol:

Rabbe! Megkaptam! Köszi! Válasz hamarosan megy! :oops: :lol:
Étlap? :wink: Étcsokis keksz-szerű süti, haverok nevezték így el

Eta! Gratula a vizsgához!!! Én az ilyen stresszes helyzeteket nagyon nem bírom.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Melltartóbetét: én melltartót sem hordok :oops: :D
Bár ha elmegyek itthonról akkor szoptatós időszakban általában veszek fel, de csak azért, hogy legyen mibe rakni a melltartóbetétet (nekem a DM-es elég). De mostanában már az sem nagyon kell.
A tej elcsöppenése ellen én textilpelust használok, berakom a póló alá, míg a másikat Balázs szopizza. Szépen felvesz mindent, egy nap egyet használok, aztán kimosom és kész.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Csajok! Valami baja van Balázsnak az ágyikójával! :shock: :(
Tegnap megromlott a kapcsolatuk. :( Ezt csak az éjszakai alvásokhoz használja. Fürdés-szopi után megy ide aludni, egy szobában vannak Bogival.
Eddig minden olyan volt, mint a mesében. Vagy elájult a cicim, vagy beraktam ébren és elaludt magától.
Tegnap meg hulla fáradtan cicizett, aztán beraktam, felsírt, gondoltam még éhes megint mellre tettem, kicsit evett, elaludt, leraktam, megint felsírt. :shock: Ezt csinálta majd egy órán keresztül. Aztán éjjel 11.kor kelt újra, meg aztán 2-3 óránként egész éjjel. :shock: :(
És ma megint ez van! Evett-elaludt-leraktam-felsírt... már vagy 3.-szor. Most apa próbálkozik, mert már tuti nem éhes, fullon van.
Én ezt nem értem.

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


lucuzs!

nem büfizett oda? vagy nem büdi ott valami? nyál?
nekem akkor csináltza ezt gizus....

Kép
Kép
eta
 
 


Vikoo: gondolatom találtad ki a névjegyekkel. Ha megis csinálod akkor köszi:-) d e kérhetném hogy gyermekek nevét is tegyük fel rá? :oops: én mindig olyan sebességel olvasok, hogy sokszor elsikloka párositásokon.... :oops: :oops: :oops:
De simán papirkára itt is felirhatjuk a neveket, filcünk, papir van biztositótű kellene vagy rátok öltöm cérnával..... ja meg apácskák neve sem ártana....sztóval szerintem egyszerübb itt megoldani a firkantást:-D d e nem akarom elvennia munkád, ötletet....

Nemalvás-tiszta lepedő? hu ez még eszembe sedm jutott.... na akkor holnap tisztát huzok én is fel neki :lol:

rabbe78
 
 


Eta! Minden patyolat! De legközelebb végigszaglászom! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Hali!

Apa szeretné, ha Atit is vinnénk a talira. Azt mondta, ha nem tud viselkedni, majd elhozza, és elmennek valamerre, amíg mi Adéllal veletek vagyunk.

Na csajok, látom éhezni és szomjazni sem fogunk. :D És a pasikkal mi van? Nekik semmi? Vagy mindenkinek a párja fog vezetni? De a vezető pasiknak is alkoholmentes sima sör? Szerintetek?

Rabbe - utazóágyunkat elvihetem? Ha Adélka aludna, akkor egy csöndes sarokba, másik szobába letehetném?

Vikoo - hurrá, hurrá, nem vagyok egyedül!!!!! Én is béna vagyok a fej-név párosításban, szóval nekem mindenképpen kellene a névtábla... :oops:
Hol veszel Libero melltartóbetétet? Felcsigáztál vele.

Ezzel a büfis köpéssel egy kicsit messzire mentünk szerintem 8)

Lucuzs - szerintem a telihold lehet az oka. Adéllal is hasonló gondok voltak az elmúlt 2 nap. Az étlapon én is törtem a fejem :lol:

Én éjjel - nappal melltartóban, de már úúúúúgy utálom!

Eta - micsoda vizsga!!! :lol: :lol:

mikegirl
 
 


Névtábla nagyon jó ötlet!!! Legyen!!! :lol:

Mikegirl! Szuper, hogy hozod Atit!!! Nem hiszem, hogy le kell majd lépnie apával, max. ha unatkozni fog! És talán Bogi sem lesz egyedül!!! :wink: :lol:

Étlap lehet lekerül az étlapról. :lol: Eta kérésére meggyes-csokis-muffin készül. :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Mike! Én is az apáknak gondoltam a mentes sört. Persze lehet van ahol a csaj a sofőr... na az nem mi vagyunk... :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Fú, hogy felpörögtünk!!!

Mi is megyünk!

Na megyek is tova.. :)

Rabbe-szendvicsek
Mike-muffin, lepény, karamalz
ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), meggyes-csokis muffin, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali
Aimidaalah: savmentes ásványvíz, gyümölcssali

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Ja, és a biztonság kedvéért jövő héten Bogi nem megy oviba! :wink:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Eta! Remélem nem baj, hogy beleraktalak?

Rabbe-szendvicsek
Mike-muffin, lepény, karamalz
ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), meggyes-csokis muffin, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali
Aimidaalah: savmentes ásványvíz, gyümölcssali
Eta: mondjuk majonézes krumpli és tojás? meg zöldsali?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Sziasztok Csajok!
Olivér a helyén szuszókál, anya már lefürödve fekszik, szóval jöhet a nyugodt olvasás, és írás :) !

Henne: Olivér sincs ébren túl sokat egyhuzamban. A két órát akkor bírja, ha előtte legalább annyit aludt is. De sebaj, majd együtt durmolnak Levivel :) .

Rabbe: mint mondtam Apa is és én is már nagyon be vagyunk sózva, még egyszer köszi, hogy bevállalod a népes csapatot. Ha kész vagy az autósüléses zsákkal, majd muti-muti!! Vagy majd jól megnézzük élőben :D ! Én elég béna vagyok a varráshoz, de hímezni sokat hímeztem régen. Apának két ágyneműjét is hímeztem. Szereztem teljesen egyszínű huzatokat, és arra hímeztem a kedvenc együttese figuráját.

Dorka: tegnapi napod :D . Én is a gyógyszertári fürdetővel mosom a kezét, de így, ahogy mondod, én sem túl gyakran. Akkor majd Luca kistestvére megörökli az Olivér nevet :) ! Nagyon szeretem ezt a nevet, nem is tudok mást elképzelni a Kicsikémnek! Örülök, hogy ezt választottuk.
Luca egy igazi tündér a képeken!! A kosaras abszolút kedvenc :wink: :D !

Ebba: rossmannos betétet használok, nekem az bejött, de mostanában már egyre kevésbé kell. Szerintem simán rámegy már Jankára a 68-as ruci. Mostanában leszoktam a melltartó hordásról, általában feszülős trikókban vagyok.

Eclipse: még nem tudom, hogy merre kell mennünk, majd ha már tudjuk a címet, akkor tudom biztosra, de ha arra megyünk, hozzánk is befértek, ha gondolod. Ha 3an vagytok, akkor pedig csinálhatnánk úgy, hogy Hayniiékkal vagy Etáékkal osztozunk rajtatok.

Mike: sajnálom, hogy Ati ilyen rosszcsont. Remélem azért lassan megjavul. Nem lehet egyszerű! Kitartás! Nem is csodálom, hogy nincs kedved semmihez. Ez miatt ne emészd magad, néha kell lustálkodni is.:)

Haynii: mi pampers-t és liberót használtunk eddig, de pár napja vettem dm-es pelust, azt adom rá napközben, és úgy tűnik, hogy bevált. Estére pedig megy a liberó. A mi védőnőnknek is ilyen mérője van.

Eta: vizsgához hatalmas gratula, nem volt semmi a lebonyolítás :) ! Így legalább nem kellett izgulni előtte, mert nem maradt rá idő! Köszi még egyszer a szervezést!

Vikoo: névtábla jó ötlet, hasonló gondban vagyok én is :) !

Lucuzs: ágymizériát sajnálom, szegény Balázs :( ! Nálunk néha bejön, hogy hagyom Olivért nyűglődni, aztán elalszik. Na, de azért eddig többször nem jött be, mint igen.

Na elteszem magam holnapra, mindenkinek jó hétvégét!

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Még még még.... többiek hol vagytok??? :lol: :lol: :lol: Kezdünk gyűlni, d e nem baj már megis beszéltük férjuram szőnyeget patyolatra tisztitjuk(cipővel egyébként sem megyünk fel a lakásba, )kitesszük az össze párnát, takarót és mindannyian henyélünk a napaliban miután jól tele ettük magunkat :lol: :lol: :lol
szobákba meg mehet a csendespihenő(babáknak és fáradt mamáknak) :lol: :lol: :lol:

Utazóágy: még egy elfér a lakásban d e nekünk is van azt is gondoltam kinyitjuk(még sosem volt használva :wink: ) van kiságy és nagy járókánk is. Szóval ha szeretné valaki azért nyugodtan hozhatja a sajátját... :wink: :wink:
Akkor biztositótűt ne felejtsetek el hozni(ahány személy jön)!
és gondoltam ugye nem baj ha ppir-műanyag tányérról eszünk és műanyag poharat használunk az üdcsikhez? Sörhöz-borhoz stb természetesen mehet a normál pohár :lol: :lol: :lol:

jelentem elkészült még délutána hordozós zsák is-ki is probáltuk mikor Ádiért mentünk suliba: nagyon szupi lett-nekünk bejön:-D
himzés: nekem is kéne, mert Patrik ágyneműjére terveztem csak még nem lett meg.....szóval én meg abban vagyok tök béna.... na varrásban sem vagyok valami sztár csak ahhoz képest hogy nem tanultam és ritkán mívelem, szerintem elég jól kreálok.... :lol: 8)

NA most megyek mert mindkét gyermekem alszik végre , énis lefürödve........még akartam valamit...........ja igen megvan:
MIKE: természetesen hozzátok Atit én már mondtam előtte is :lol: Egyébként ha nem lesz minusz száz fok a szomszéd utcában(hátunk mögött egy hatalmas játszótér van(főlega tér nagy, d e azért szupi vár is van rajta piciknek és nagyoknak)-már gondoltam hogy néznének az emberek ha mindannyian egyszerre felkerekednénk babakocsisétára :lol: :lol: :lol: -na azt hiszem mi nem megyünk sehova ennyi kaja-pia mellett :lol: :lol: (egyébként készenlétben van 3 babkocsink is, tehát aki nem akar hozni d e sétálna lehetősége lehet rá.

Na mostmár eldugulok, megyek. jó éjt!!!

rabbe78
 
 


jó reggelt!
Janka most épp az ágyban alszik..no nem a kiságyban, ne ijedjetek meg!! :) Az csak dísz nálunk... Szóval alszik(kendő nélkül)
és..ebba irigy irigy még mindig, hogy nem megy a talira!!! Veletek álmodtam, ott voltam én is:)
Reggel és hajnalban, ami a nagyobb bibi a következőt játszotta Jankám: Hasra fordult, vigyorgott, vissza, megint hasra, vissza. A nagy ágyat bejárta. Majd elfáradt, és hason elkezdett végtelenül visítani..felvettem, és semmi, megint vigyorog..édes :)

Olyan jó cikket találtam:
http://www.dokimami.hu/2010/08/29/segit ... #more-2533

Kép
ebba
 
 


:oops: jó régen voltam. Látom szupertali szerveződik, mi nem tudunk menni, apa nem tud elvinni. :cry:

Tápszer - tudom a dobozra az van írva, hogy nem lehet előre elkészíteni. A SOTE I-en az intenzíven és a Péterfi koraszülött osztályon is előre elkészítik a tápszereket és hűtőben tárolják. Nekem ezt tanácsolták a csecsemős nővérek. Balázsomnál kezdetek óta pótolgatva van a szopi szükség szerint tápival. Megcsinálok 200 ml körül és azt használom a hűtőből, persze nagyon sokat nem érdemes előre elkészíteni és így nem kell sokat várnia picimnek a pótlásra. Én is azt csinálom, hogy többet készítek be neki a cumisüvegbe és annyit eszik, amennyi jól esik, kiköpi ha nem kell. Általában ami előre megvan, 6-8 órán belül fel is használjuk. Semmi baja tőle.

Mi is voltunk 4 hós oltáson 61 cm és 5930g a drágám (44 cm 1500g a születési mérete)
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Iszonyatosan sírt szegénykém, szinte sikított. De hála megúsztuk a lázat, nyűgit utána.
:lol:
Szerencsések vagyunk, mert Balu nem lett cumizavaros. Szépen szopizik, amennyi van a ciciben és utána pótlunk meg most már eszegetünk mindenfélét. Alma, őszibarack, sárgarépa, sütőtök, krumpli ki van próbálva. Milumil tejpép nem ízlik neki.

Gyancsi küldtem a blogom elérhetőségét.

Cukik a babák nagyon!

Ó Tatjana, szegény Ádi baba. :( Nagyon sajnálom. Gyógyuljon meg mielőbb!!!

Balu is nyúzza-húzza a cicit, s közben vigyorog, dumál. Olyan, mintha zsiványságból tenné :lol: :lol: :lol: :lol:

Maccs
vörösmacska
 
 


Na végre ideértem, igaz nem otthonról, hanem öcsém gépéről írok...

Szóval tali: úgy néz ki mindenképpen tudunk menni, mert ha Zoli melózik, akkor anyumék elvinnének, ők pedig addig a húgomnál lennének az albiban! Igaz, apám még nem tud róla, de biztos meg lehet dumálni :D

Rabbe-szendvicsek
Mike-muffin, lepény, karamalz
Ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), meggyes-csokis muffin, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali
Aimidaalah: savmentes ásványvíz, gyümölcssali
Eta: mondjuk majonézes krumpli és tojás? meg zöldsali?
Navi: na pont ez az!!! Én is majonézes salira gondoltam... nem lesz az úgy sok, ha Eta is hoz? Vagy ha van egyéb ötlet?! Vihetek mást is, de nem vagyok egy nagy sütisütő művész, úh. azt inkább kihagynám! :D

Kinga, Vaya válaszolt???

Bedoha!!! Ti jöttök???

Tatjana, szegény Ádi :? Milyen jó, h. kiderült, miért nem kaksizik! De hogy a saját dokitok mekkora egy ökör :shock:

Rabbe, én még meg sem köszöntem az önzetlen felajánlásodat a tali helyszínnel kapcsolatban! Nagyon aranyos vagy!!!!
Ámulva olvasom, h. te hobbiból varrogatsz? Hogy van időd/tök?
Szerintem én valamit nagyon rosszul csinálok, mert szinte semmire nincs időm... lassan rá kell jönnöm, h., az én kicsi lányom elvagyon kényeztetve, mert egyedül nem sokat van :roll:

Macs, sajnálom, h., ti sem tudtok jönni :(

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ebba, milyen ügyes Janka!!!
Zorka még nem produkálja magát, Ő hanyatt fekve közlekedik nagyon ügyesen! :D Úgy dobálja magát, főleg az ágyában, h. 180°-ban elforog!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi!
Akkor hozz Te majonézest , én meg viszek grill-csirkét 2-3 at attól függ hányan leszünk: )

Ez így ok?


pusza sírás van!

ninin majd megy a cím privin

Kép
Kép
eta
 
 


Eta, okés, megdumáltuk! és köszi :wink:
Amúgy is azon gondolkodtam, h. a majonézes salit mihez ennénk :lol: Persze lehet a szendókhoz is, de fincsi husihoz még jobb!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Wivi, "csoki nélkül mit érek éééén???"
Katasztrófális vagyok, ha nem ehetek legalább egy szeletet naponta, akkor halál :twisted: :D

Vikoo, jaaah, akkor ezért kell a biztosítótű??? Nem értettem... nem olvastam elég körültekintően :oops: Én is mindent elfelejtek, de az arc-, és névmemóriám az szuper! Másban nem is vagyok jó ezen kívül, a'sszem :oops: :)

Melltartróbetét: én is DM-eset hasznélok, saját márkájuk, ott ez a legolcsóbb! Az Aventes 1500, NUK-os 1000, ez pedig 500 körül van, de muszáj :?
Én nappal melltartóban, éjjel pedig aerobiktrikó-szerűben nyomom!

A ti babucijaitok hogy bírják mostanában az éjjeleket? Láttam, h. Lucuzs panaszkodott...
Zorka katasztrófa :( Eddig (pár nappal ezelőttig) fél 8 körül letettem és csak 3-4 körül kelt, igaz, h. utána már 7-kor újra fent volt, de legalább aludtam 8-9 órákat! Pár napja viszont alig alszunk! :( Most vagy front van vagy a telihold zavar be vagy ez az új módi, de nagyon sokat fészkelődik, dobálja magát, felsír, 2x eszik, stb... szóval nagyon felszínesen alszik, én meg kóma vagyok. Most is anyum vitte sétálni, h. én tudjak aludn, na persze parancsszóra nem megy :roll: de mindjárt próbálkozom azért...

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Helló lányok!

Csak gyorsan:
Tali:nálunk ez most kimarad:((((((

Rohanok is Tovább..ezer a dolog!Nagyon jó szórakozást..puszi mindenkinek!!!!
:GYANCSI anya

HEPPI BÖRSZDÉJ TÚJÚ,HEPPI BÖRSZDÉJ TÚJÚ,HEPPI BÖÖÖRSZDÉJ TÚJÚÚÚÚÚÚ,HEPPI BÖRSZDÉJ TÚJÚ!!!

Csókoltatlak anyukám!!! :wink:

Kép

picibaba.hu vonalzó
aranyoska001
Sopron
 
 


Sziasztok Csajok!!!!!

Nekünk is írjátok, hogy mit vigyünk a talira, egy fél disznót vagy egy egészet, hihihih :D :D ....Na de most komolyan :D HELP!!!

Drága zugolvasó Emesém :D Hát te egy tündérbogyó vagy, nagyon szépen köszönöm a felköszöntést, és nagyon szomorkodom, hogy nem jöttök Beki babával és a pároddal a talira :( ...Na de remélem legközelebb nem hiányoztok!!És ez minden hiányzóra vonatkozik!!Legközelebb nincs kifogás, mindenkinek jönnie kell :D :D

Na megyek, mert masszázst kapok Apjuktól :wink:

Puszi
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Helló!!!

Gyancsi, neked szülinapod van?????? Boldog szülinapot!!!!!!!! :D

Lucuzs
Mentes sör - akkor jó!! :D
Percenként változik, hogy Ati jön-e vagy sem. Kriminális, ahogy viselkedik. :evil: :evil: Most éppen a nem a nyerő..... Pár órája szétharapott egy üvegpoharat :shock: (Na meg csinált ezer más rosszaságot, de ez volt ma este a legextrémebb.)
Én imádok vezetni :D

Rabbe
Pont javasolni akartam a papír tányér - műanyag pohár felállást. Ne hagyjunk már magunk mögött több tonna mosatlant....
Géped nem tud hímezni? 8)

Csajok, ennyi kaja ..... és fogyásról álmodozunk! :lol: :lol: Vagy egyhetes lesz a tali???? :lol: :lol:

Tápszer - gyerekdokink is mondta annó, hogy reggel elkészíthető egyszerre az aznapi adag.

Ha esetleg nem jönne össze a szombat, mi most így nézünk ki:

Kép

Kép

Kép

Kép

mikegirl
 
 


Jó reggelt!

Kicsit elmaradtam... betegek vagyunk... Nem csak David, hanem én is elkaptam a takonykórságot...

Így a találkozót kihagyjuk :cry: :cry: :cry: :cry:

Babák gyönyörűek :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég
 


Mike: jaj d e gyönyörüek vagytok!!! d e nehogymár bedumáld, hogy "esetleg" nem jönétek.. :twisted: És nyugodtan hozzátok atit is, sokan leszünk ellesz :lol: mindne szemünk rajta is lesz és tündérke lesz, nyugi! Szóval ne is gondolkozz rajta hozzátok csak!!! Óvonéni vagyok egyébként, majd lekötjük valahogy(ha máshogy nem beszereztem pár méter madzagot :wink: :lol: )
ui: Patrikom szeretne udvarolni Adélkának. Remélem beállhatunka sorba...csak lesia képeket 8)


himzés: van a gépemen d e még sosem probáltam.... d e egyszer eljön majd az ideje 8)

Gyancs: Nagyon boldog szülit!!!!!

Kérek mindnekit: nem kell köszönni a tali helyét önzésből tettem :wink: :lol: -nekem így nem kell utnak indulnom :lol: :lol: :lol:

közben én is azon agyalok egyfolytában mit is akarjak még csinálni, gondoltam a szendvicsek mellé még csinálálok apro fasirtot az is jó a hidegtálakhoz. szóval akkor így állunk:

Rabbe-szendvicsek , fasirt, kávé
Mike-muffin, lepény, karamalz
Ninin-sajtos pogi, karamalz, meg valami édes süti, még nem tudom pontosan
Lucuzs- káposztás pogácsa (max. csak a fiúk eszik), meggyes-csokis muffin, gyümölcslé, mentes sör, mentes pezsgő
Eclipse: Viszek sütit, alkoholmentes sört, rágcsát.
Vikoo: Rostos barack, szűrt alma, Green Tea (a bubimenteseknek is) nagyobb tál cézár sali
Aimidaalah: savmentes ásványvíz, gyümölcssali
Eta: grillcsirke
Navi: majonézes salira

csak egy kérdés: hoz valaki csokit?:-D :-D :-D ahogy olvasom, minden mami elég édesszájú-vagy a sütik oltják nektek a csokikényszert? mert nálam ez mostanában ugy működik hogy lecsúszik a süti és a csoki jöhet utána....(pedig régen a sütiket nem is szerettem...)


Navi: Hát már én is kezdek kiakadni, eddig sem volt nagy alvo Patrik de mostaztán éjjel még van hogy az egy órát sem tudja egyben aludni....már nem is öbölben alszik hanem folyamatosan szorosan mellettem, de ez sem sehit sokat. Egyfolytában cicin lóg/na de azt is ki be veszi nyafog, rugkapál.... ponta tegnap este már én is nagyon kidőltem így pa elvitte még mellőlem pelusozni mégegyszer, dajkálni így magamba 1 órát aludhattam este(mert már felkelni nem tudtam hogy magammellé vegyem szopizni. na az az egy óra azért segített) Nappal egész jól elvan már nagyon sokat gagyog, fogdossa a játékat esetleg elis kuszik érte időnként....

Ebba: nagyon jó az a cikk és az egész oldal én majd átolvasom...

Macs: nagyon édi Baluci és szépen fejlődik. Én is mindig olvasoma blogod, nagyon ügyi vagy hogy mindnenap irsz(az én blogom van hogy 2 hétig is áll...) Sajnálom, hogy nem tudtok jönni.

Aranyoska: nálad is nangyon sajnálom, hogy nem jöttök.Jó lett volna ujra talizni veled és látni szépségedet:D. De nyáron megyünk majd sopronba és akkor összefutunk, ha te is akarod.

Most megyek d emég belesek.

Eclipse: irom a privit.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára rabbe78 2011.02.20 08:42-kor.

rabbe78
 
 


Kriszti: jobbulást nektek!
Hátha még addig kilábaltok!

rabbe78
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: