Sziasztok!
Ti aztán alkottatok ezerrel! És m ilyen szépeket! Alig bírtam becsukni a szám!!!
A köcsögök valami fantasztikusak és értetlenül állok azt előtt a kijelentés előtt, hogy ez nekem nem tetszik!!! Micsodaaaa?? Hiszen naggggyon szépek! Mi velük a baj?? Én ilyet nem tudok!
Vannak kész képeim, de a fényképezőt azóta sem vettem elő. Na meg dögivel vannak megrendelések, amik kicsit lefoglalnak. De ma cseppet sem volt kedvem gipszet önteni. Vagyis egyet öntöttem, de abba meg elfelejtettem beletenni az akasztót. Így mindent félreraktam.
De ma ez egy ilyen nap. Kicsit off leszek, de elmesélem, hogy hogyan is jártunk ma a férjemmel.
Ma vittem volna először Gerit az oviba foglalkozásra. Na pont úgy értün oda, hogy vége volt.
Majd sírva fakadtam, mert Geri nagyon készült erre.
A férjem meg egy boltban dolgozott. A tulaj meg elfelejtette, hogy a férjem ott vana boltban. Fogta magát a tulaj és délben lelépett áruért. Csak épp bezárta a férjecskémet a boltba. Ráadásul a férjem a kocsiban töltötte a számítógép aksiját. És mivel nem tudott kijönni a boltból, lemertül a kocsi aksija. A férjem kimászott az ablakon, de a kerítés kidogott rajta. Azon má nem tudott átverfődni. Kénytelen volt megvárni a bolt tulaját, aki aztán kapott is a fejére!!!!
Aztán a gázkazánunk csinált furcsa dolgokat. Én meg ugye megilyedtem és elhívtam a gázszerelőt. Míg kiért, el kellett mennünk itthonról, de az ablakot hagyjuk nyitva! A frász kerülgetett!!!
Szóval ez minden, ami ma velünk történt! Remélem holnap jobb lesz!
Bocsi a hosszú OFF-ért, de ezt muszály volt leírnom.
Megyek is! Jó éjt!
Anyko