Új privát üzeneted érkezett!

Jo lenne, ha ez a laptetocske bejonne!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Már hogyne jönne be! :wink:

Teljes vérképet nézetek, éhgyomrit. Most már csak az a kérdés, hogy melyik nap menjek el. :?

Kép

Kép
mirci09
 
 


Korenka:
Jaj szegény, jól kijut neked ebből a nyavalyából. De legalább magaddal legyél türelmes. Nekem ilyenkor az szokott bejönni, ha sikerül minél inkább lekötni a figyelmemet valami egész mással (valami érdekes filmmel, könyvvel) - szerintem valahogy ügyesebben gyógyul a szervezet, ha nem figyelünk oda. Persze elhiszem, hogy köhögési rohamok, meg hányás közben nehéz belefeledkezni bármibe. Mint tapasztalt boszorkány, nagymamám gyógytea keverékét tudom még ajánlani: menta, bodza, csipkebogyó és hársfavirág kb. egyenlő arányban, jó sok mézzel és citrommal (a mentában nem vagyok teljesen biztos, mennyire ajánlott kismamáknak, a többi biztos nem kavar be semmit). És próbálj ne türelmetlenkedni, hanem kényeztetni magad egy kicsit.

Tesztelni csak akkor fogok, ha legalább 2 napot késik. Nem tudom, valahogy a negatív teszt jobban elszomorít, mint a megjövő vérzés. Mondjuk jártam már úgy párszor, hogy 2-3 napig csak ilyen barnás pöttyözés volt, és majd megvesztem, hogy na most akkor ez mi a csuda, olyankor szoktam tesztelni. Persze negatívat. És képzeljétek, utána mindig 1-2 órán belül beindult ilyen Niagara-szerűen. Szerintetek létezik az, hogy tudat alatt annyira nem akarom, hogy megjöjjön, hogy emiatt lett ez a van is meg nincs is állapot? (normálisan úgy szokott működni, hogy előző este van egy kis pecsételés, aztán reggel megjön rendesen)
Ja, akkor már elmesélem, hogy legelőször épp a nászutunkon volt ilyen. Egy hónappal esküvő után indultunk autóval nászútra, és én akkor nagyon érezni véltem a tüneteit, hogy már hárman vagyunk. Aztán az indulás napján (mellesleg szakadt az eső) lerobbant a kocsink, én teszteltem egy negatívat, meg görcsöltem veszettül, végül anyóséknál aludtunk (velük közös szobában), szóval vidáman indult a dolog. :D (Ennek ellenére nagyon szép utunk lett végül.)

Na, azt hiszem, elkészültem a mai kisregénnyel. :P
rilka
Vác
 
 

 
 

most csinaltam meg az LH tesztet, meg ilyet nem lattam. A csikom ketszer olyan eros, mint a kontroll csik! Megis mukodik!
Eddig soha nem lattam pozitivat!
Annyiszor probaltam regebben, mindig negativ lett, meg amikor terhes lettem akkor is. :lol:
Mirci neked megjottek a tesztjeid?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


KOrenka, szerintem nyomas vissza a dokihoz!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Málna, írom neked a privit, a többieket nem akarom ezzel stresszelni.
Vendég
 


Pénteken megyek a dokihoz EKG miatt, úgyhogy addig az antibiotikum kúrának használnia kell. Ha nem akkor úgy is beszélek a dokival. Addig nyüszítek tovább... :(

rilka: Képzeld ilyen barnázgatás mensi elött nekem is akkor volt csak amikor pozitív tesztet akartam látni... szerintem totál elképzelhető, hogy azért van mert nem akarod... ugye megosztod velünk az eredményt? Izgulok ám érted is!

.... nászút első napja anyóssal ..... :D:D:D ez jó.

...ettől a "fogyókúrától" máris nem látszom terhesnek... apa tegnap kérdezte hol van a fenekem.. (mindig onnan fogyok előszőr nem is az úszógumiból amiből kellene) ... na még mindig van azért miből fogyni!!! Baba nem hal éhen... inkább a vitaminokat nyomom. Mára rendeltem egy nagy adag savanyúkáposztát c vitamin gyanánt.... hmmmm .....
korenka
Szár
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Megérkezett az ovulációs teszetem. :D Azt szeretném kérdezni, hogy azt is a reggel kell lepisilni vagy bármikor jó?

Kép

Kép
mirci09
 
 


1 másodpercre vagyok itthon, de benéztem :) Mirci, az ovus tesztet bármikor lehet, kizárólag reggeli elsőből nem, mert akkor nagyobb koncentrációban van, így helytelen eredményt mutathat. Pont fordítva, mint a terhességinél :) Ott pont a kicsi koncentrációt kell összegyűjteni északa naggyá :)

Na elrohantam, pussz!

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Mirci: én azt tudom az ovulációs tesztekről, hogy inkább az esti órákban 17-18 óra között használatosak, előtte csak egy kicsit (kb. fél óra) tartsd vissza a visszatartani valót. :) ja é s tökre fontos, hogy mindennap kb. ugyanabban az időben tesztelj.
Vendég
 


Mirci en delben szoktam megcsinalni, es 2 orat probalok nem pisilni elotte. Jo, ha mindig ugyanakkor csinalod. Ja latom ezt mar Bbercsi is irta! Szoval csak rajta, most olyan boldog vagyok, hogy pozitiv... az meg jobb lenne, ha ez mar a hcg teszt lenne.... de majd 2 het mulva!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Rilka: én "csak" 6 éve lakok itt :) pesti vagyis jobban mondva 3. kerültei jányka vagyok némi kilengéssel mert 3. kerületben születtem majd 12 évig éltem a XV.-ben aztán ismét 34 éves koromig Békásmegyeren.szóval Budapesti jányka vagyok csak úgy alakult hogy a párom idevalósi nekem megszűnt a munkám és nekem volt könnyebb váltani ezért én költöztem és nem bántam meg :) ha erre jársz és van egy kis szabadidőd talizhatnánk is :) jaja akár gyalog is besétálhatnék a városban annyira nem vészesen nagy a város :) pedig megyeszékhely :)

Korenka: jobbulást neked ++

Málna akkor most pozitív ugrás apára mert két napon belül kiugrik a petéd :)

nika70
Salgótarján
 
 


Köszi köszi, akkor holnap ki is próbálom. Nagyon szakértők vagytok mindannyian...látom. :wink: :D :D :D :shock:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Na hazaértünk, ma egész nap ügyintézni voltam, aztán Pálmival mentünk dokihoz. Szép a torka, tiszta a tüdeje. A bölcsiben nem folyik az orra :shock: Csak itthon :shock: Arra jutottunk a doktornénivel, hogy valami lehet itthon, nekem is attól fájhat a torkom. Most elkezdett viszketni is a szájpadlásom, ilyen csak nyár végén van, a parlagfű-allergiám miatt. Ez is alátámasztja, hogy itthon lehet valami. Doktor néni azt mondta gomba vagy penész lehet a levegőben, főleg hogy a lába gombás lett, azt mondta ha van a levegőben, akkor könyebben jön a bőrgomba is, bár a kettő tök más... Érdekes dolgok vannak, mi?

Próbálunk utánajárni mi lehet... kb. 10 napja tart...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Vera: drukkolok hogy hamar kiderűljön hogy mi a szösz van nálatok.

nika70
Salgótarján
 
 


sz.veronika:
Párás a lakásotok, esetleg penészes? Ha nem, akkor eszembe sem jutna semmi ötlet, hogy hol keressem a forrást. :shock:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Jó reggelt!

Veronika: a szekrény mögé is kukucskálj be! nálunk is ott telepedett meg az a fránya penész. ugye ezek az új és szuper nyílászárók tökéletesen szigetelnek. némi levegőzés pedig mégis szükséges lenne.
Vendég
 


Veronika: Lehet hogy már csak azért is jó lesz nektek ez a síelős kiruccanás, hátha ott elmúlnak a tüneteitek.

Nika: Akkor te ritka kivétel vagy. Ahogy hallottam, inkább onnan költöznek Bp-re sokan munkalehetőség miatt. És az igaz, hogy nem széles a város, de legalább jó hosszú. :D

Málna: Sikeres akciózást, én is szurkolok, hogy eredményes legyen. :wink:

Mi hétfő reggel óta tegnap estig alig találkoztunk pár percre a férjecskémmel (éjszaka dolgozik, meg esti suliba jár, így van, hogy napokig pont elkerüljük egymást). Erre most este látom, hogy alig áll a lábán, elkapta valami megfázásos nyavalya. Mindig megcsodálom, hogy ő mennyire nem tartozik a Mirci által felállított "némelyik férfi mind egyforma" kategóriába, nem szólna egy szót sem, hogy baja van, csak szenved csendben és lehetőleg észrevétlenül. Olyan szeretgetni való tud lenni ilyenkor. Remélem meggyógyul hamar.

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Rilka,
na akkor jól elkerülitek egymást :( Így persze nem csoda, ha nem jön össze a bébi! :lol: :lol: :lol: Persze csak viccelek :) És ez meddig lesz így, hogy ilyen keveset találkoztok? De legalább nem unjátok meg egymást, igaz? :lol: :lol: :lol:

Most végül otthon maradt kúrálni magát, vagy lábon akarja kihordani?

Lányok,
köszönöm az ötleteket, jobb híján csináltam egy nagy szellőztetést, hátha kiviszi ami esetleg van.
Penészt, gombát nem találtam. Amúgy tényleg extra ablakaink vannak, de van egy levegőztető-rendszer, ami cseréli a levegőt, így olyan, mintha folyton szellőztetve lenne.
Én inkább száraznak éreztem a levegőt és Pálmi hálószobájában teregettem este, hogy ne száradjon ki a torka éjjel. De nem minden este teregetek, úgyhogy ez sem lehet állandó indok. Pont tegnap nem és ma reggelre is tiszta takony volt a gyerek... :?

Na tényleg kíváncsi vagyok, hogy a hegyi levegő orvosolja-e a panaszainkat, és ha majd hazajövünk visszajön-e?

Még arra gondoltam, hogy a szelektív hulladékgyűjtéssel lehet valami talán, ilyen kis fiókos szekrényke van kialakítva a különböző hulladékoknak, papír, fém, műanyag, üveg, és csak akkor visszük bedobálni az utcán kihelyezettbe, ha megtelik. De mondjuk nagyjából elmosva dobáljuk ki a dolgokat, de lehet, hogy mégis elkezdett szaporodni valamelyikben valami.
Azt hiszem tartok egy nagytakarítást azon a fronton is...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sz.veronika:Nem lehet, hogy a szellőztető rendszerben a szűrő trutyis már? Párologtass fertőtlenítő hatású illóolajokat otthon. Vagy ha van sólámpátok az nagyon jó dolog. de van simán sótömbből kivájt mécsestartó is erre a célra. Nekem ilyenem van. Annak nincs illata, de hatása annál inkább. Most, hogy itthon krehácsolok folyton égetem. Hát ennyi hirtelen a korenka tanácsai rovat.

Ma már jobban vagyok. Éjszaka egyszer sem köhögtem juhéjj. Azért napközben igen, viszont reggel már nem hánytam. Sőt kidzsuváztam a lakást és lehúztam az ágyneműt hirtelen felindulásból. Gondoltam fertőtlenítek egyet, mert úgy érzem mintha minden tele lenne bacival itthon... Holnap hazahozom a fiamat is. Naaaagyon hiányzik már. Minden nap beszélek vele telefonon. Sajnos újra el kellett vinni orvoshoz, mert nem javult. Ugyan az a baja mint nekem. Így antibiotikum kúrára lett fogva a kis húsom.

malna: Nagyon szorítok, hogy most sikerüljön. Megjelent egy kép előttem, hogy apával fekszel az ágyban, és a fórumból mindenki ott áll az ágy körül és szurkol... :D:D:D Biztosan nagy élmény lenne :D:D:D
korenka
Szár
 
 


Korenka,
akkor nálad is nagy fertőtlenítési-láz tört ki, látom nem vagyok egyedül :)

Örülök, hogy ma már nem hánytál és nem köhögtél éjjel, az antibiotikum-kúra akkor rendbehozza a kicsi fiadat is.

Van sólámpánk, akkor egész nap menni fog! :)
Meg van ilyen illóolajos spray 2 féle, igaz az van ráírva, hogy anti-ifluenza léfrissítő spray fertőtlenítő hatású illóolajokkal, de talán jó lesz.
Az egyikben indiai citromfű - borsosmenta - szegfűszegolaj, a másikban eukaliptusz - borsosmenta - kakukkfűolaj. Szétfújkálom a lakást :D

Málna,
vedd úgy, hogy én is ott állok az ágy körül és szurkolok :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Jo reggelt!
Korenkam draga inkabb a virtualis szurkolasra szavazok...es orulok, hogy jol vagy. milyen antibiotikumot szedtel?
Tegnap lelkesen fozocskeztem este,. mikor megjelent a parom csillogo szemekkel, hogy Arsenal meccs lesz este a tv-ben...szerintetek? Ki lett a gyoztes? En, vagy az Arsenal?....dontetlen
Vera itt Angliaban gyakori a penesz a lakasban, kulonosen, ha bent teregetek. Az ablakok szigetelesen, sarkokban bujik el.
Az en lanyom porra alergias...az nem lehet? Van sok szonyegetek?
Rilka mar csak 2 nap...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


rilka:
némelyik férfi mind egyforma
Akkor módosítanám….némelyik férfi majdnem mind egyforma… :D :D :D Az enyém a nagfy átlaghoz tartozik. 8)
Akkor te is vitaminozd magad erősen, nehogy rádragadjon! :roll:

sz.veronika:
Korenka ötlete nekem is jónak tűnik…szellőztető gépezet. :shock:

malna5:
inkabb a virtualis szurkolasra szavazok
Ok, akkor lemondom a repülőjegyeket… :( :P :D :D :D :D :D :wink:

korenka:
Takarítás…akkor már megmaradsz. :D Jajdejó jajdejó, hogy jobban vagy kicsit. :wink:
Azt elhiszem, hogy hiányzik a kisfiad, ezek szerint nála is ilyen hosszabb lefolyású. Szegény. :roll:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Jaj lányok, ne legyünk már ilyen tolakodóak, szegény Málnáék zavarban lesznek. :D :D :D Inkább üljünk körül egy nagy sólámpát a szomszéd szobában, és csak néha kopogjunk át, hogy kezdhetünk-e már szurkolni. :P - na most nézem, hogy Málna közben leszavazta az ügyet, kár... :P

Amúgy a sólámpa is fertőtlenítésre jó szerintetek? Én nem nagyon hiszek benne. Volt nekem is, de én csak a fénye miatt szerettem éjjeli lámpának. Aztán egyszer ilyen nagyon nyirkos-esős időszakban szétfolyt a nagy része (épp nem voltunk otthon egy hétig).

Nálunk sajnos mindig ilyen béna az időbeosztás. Párom állandó éjszakás (mondjuk 12 órázik, így csak heti 3-4 nap). Viszont a hétvégéket sajnálom a legjobban, mert akkor 3 eset lehetséges: vagy mindkét éjjel dogozik, vagy mindkét nappal (12 órában), vagy "szabad" hétvége van (havonta egyszeer), és akkor péntek éjszakázás után "csak" a szombati nap felét alussza át. De legalább van munkája, manapság nem nagyon válogathat az ember. A suli meg heti 2 délután még vagy másfél évig.
Betegállományba tavaly napok óta tartó 39 fokos lázzal és tüdőgyulladással sem engedték el (egyszerűen nincs aki bemenjen helyette). Ja és hozzáteszem, közszférában dolgozik - siralmas szerintem.

Korenka: De jó, hogy jobban vagy! :) Azért csak óvatosan aktívkodjál.

Veronika: Az a szellőztető rendszer nekem is gyanús. Cserélhető szűrős vajon? Mióta működik?

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


sz.veronika: Majd mesélj, hogy volt-e változás. Szellőztetőd nézesd meg, ha van hozzá keret, mert sokszor okoz bajt, és tüdőgyuszi lehet a vége!!

malna: Mit jelent a döntetlen? :oops: Szünetben elkaptad?

mirci: a repülőjegy lemondáson jót röhögtem.... most akkor nem jöttök? :D:D:D:D:D
korenka
Szár
 
 


rilka: Nem pont a fertőtlenítésre való, hanem a káros anyagok semlegesítésére inkább. Én kimondottam ezért vettem anno. Pl. főzés után a szagtalanításra is kiválóan alkalmas amíg szét nem folyik... :D Ilyet még nem is hallottam..
Hát nem irigyellek a férjed melója miatt, viszont 15 év múlva áldás lesz... :D:D:D Hát igen, én ilyen szélsőséges vagyok. Olyan nincs nálam, hogy átmenet...... :D:D:D
korenka
Szár
 
 


korenka:
Mit jelent a döntetlen? Szünetben elkaptad?
El hát...csak az a kérdés hányszor. Ahány gólt rúgott az Arzenál. :oops: :D :D :D :D :D Ezért a döntetlen. 8)

most akkor nem jöttök?
Nem hát. Ha nem akar velünk egy játszótére bandázni, nem fogok könyörögni. :D :D :D :D :D :D :roll:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Az elso az Arsenal volt, en csak utana kovetkeztem - szerencsere gyoztek... addig elaltattam a csajokat, ahogy tanacsoltatok... :mrgreen: Ejnye lanyok, ma nagyon formaban vagytok....

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


mirci: Mindegy már, úgyis elkapta.... lemaradtunk.... legközelebb priviben szervezzük és meglepjük :D:D:D:D:D
korenka
Szár
 
 


rilka: jaja tudom:) először Gabim is Pestre akart költözni aztán miután ott élt 5 hónapot azt mondta elég is volt neki :):):):) ezért is én jöttem.mondjuk nekem elég pörgős volt Pesten az életem és most vénségemre már inkább a nyugalmat szeretném és az itt meglesz megvan :) majd ha a gyerek miatt menni kell Pestre akkor megyünk de egyenlőre nem tervezzük :)


Veronika: az ablakba szerelt szellőztető nem elég:( párom műanyag ablakos és azt mondja nem elég. naponta legalább kétszer háromszor 5 percre nyissatok nagy ablakot szellőztetés miatt.

nika70
Salgótarján
 
 


Nika: Megértem a párodat, én sem bírnám ki sokáig Bp-en. Túl nagy és zajos nekem. Mondjuk ahhoz képest Londonban is laktam pár hónapot, de volt is minden bajom tőle.

[quote="malna5"]A írta:malna5z elso az Arsenal volt, en csak utana kovetkeztem - szerencsere gyoztek...

Húha, szerintetek tisztában volt vele az Arzenal, milyen "életbevágóan fontos" a győzelmük? :)

[quote="korenka"][ írta:korenkacolor=blue]rilka:[/color]
Hát nem irigyellek a férjed melója miatt, viszont 15 év múlva áldás lesz... :D:D:D

Hát azért nagyon remélem, hogy 15 év múlva már nem itt fog dolgozni.
Megyek is haza meglesni, javult-e reggel óta.
Szép estét mindenkinek!

Lilypie First Birthday tickers
rilka
Vác
 
 


Rilka:
Megértem a párodat, én sem bírnám ki sokáig Bp-en.
Hm...akkor most ti nem Budapesten laktok? :shock: Akkor valamit félreértettem? Vagy csak a munkahelyed van ott?

tisztában volt vele az Arzenal, milyen "életbevágóan fontos" a győzelmük
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Londonban is laktam pár hónapot
:shock: :shock: :shock: Más is van itt így ezzel...Lassan kezdem hülyén érezni magam, mert én nemhogy nem laktam Londonban, nem is jártam ott (nem is fogok, mert malna5 megfúrta :P :D :D :wink: ) és még angolul sem tudok. :oops: :shock: Max. bemutatkozni tudok, meg annyit, ami még a gimiben rámragadt. :roll: Khm...és az nem volt túl sok. 8)
Szal...kihúzó vagyok. :( :D :D :D :D

nika70:
Az jutott eszembe, hogy a párod Győrbe megy dolgozni...nem gondolkodtatok, hogy áttelepültök oda? Többet tudnátok talizni és lehet, hogy neked is lenne munkád. (Jó tudom, most van.)

Kép

Kép
mirci09
 
 


mirci: Én érteni mit mondani. Én is soha nem lenni London. Angol nyelv döcög.... :D
.... szóval ne aggódj

rilka: Hogy van a párod?
korenka
Szár
 
 


mirci: Én érteni mit mondani. Én is soha nem lenni London. Angol nyelv döcög.... :D
.... szóval ne aggódj

rilka: Hogy van a párod?
korenka
Szár
 
 


korenka:
Ezek szerint maradhatok? :roll: :D :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


mirci: Simán. Angolkákkal elbírunk... :D
korenka
Szár
 
 


Na mennyi tanácsot kapok szellőztető-ügyben :lol:

Nika,
ez nem ablakba szerelt szellőztető, az egész házban keresztül-kasul mennek a légcsövek, ez ilyen komolyabb rendszer, ez fűt is :) Úgyhogy nálunk nincs semmiféle radiátor, hanem a meleg tisztított levegőt fújja be egy kis szerkentyű a plafonon minden szobában, egyes helyeken meg elszívja, így cserélődik.
Meg fogjuk vizsgálni az egész rendszert, bár volt tisztítva tavasszal. 6 éve üzemel, akkor épült a ház, eredetileg passzív háznak készült, bár nem lett egészen az, de azért jóval kisebb a rezsink, mit amennyi energiát egy ugyanekkora ház amúgy megenne :)

Na akkor nem utazunk Angliába :( A francba :( Pedig mentem volna tartani a gyertyát :D Hát Mirci, Korenka, most se juttok el Angliába! :lol:

Akkor most ki is tesztel és mikor? Koncentráljunk már kérem a feladatra! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sz.veronika: Passzív ház az életem álma. Miért nem sikerült? Hol szökik az a finom meleg? Picit mesélj, mert ez az agylövésem egyike....
korenka
Szár
 
 


Akkor most ki is tesztel és mikor? Koncentráljunk már kérem a feladatra! :D :D :D 8)

Kérlek....akkor összefoglalnám:

nikiee, bbercsi, csucsu: várnak
malna5: akciós napok vannak
nika70, mirci09: lesi az ovulációs teszteket
korenka:növeszt
rilka: kb. 4 nap múlva tesztel

A laptetőállás a következő:

bbercsi: 11
csucsu: 1
korenka: 9
malna5: 8
mirci: 5
nika70: 2
nikiee: 7
sz. veronika: 10
rilka:

Megjegyezném, hogy malna5 nagyon fejlődik...a 42. oldal óta ötöt markolt. :shock: :wink:

Kép

Kép
mirci09
 
 


mirci: Bocsánat az elkalandozásért... khm...
Köszönjük az összefoglalást. :D
Minden tekintet rilkára figyel.

Vigyázz rilka, mert négy nap múlva ott asszisztálunk a klotyó körül, és szorítunk a zebrásodáshoz. Nagy ovációban törünk ki a kis helyiségben.... és mindenkire innentől ez vár.... és most nagyon kemény vagyok.... :D:D
korenka
Szár
 
 


Jo estet csajok!
Ez az, en mar csak varakozok, nalunk mar nincs ovuteszt leses, ma hajnalban felment a hom, ugy, ahogyan a nagykonyvben meg vagyon irva! De ott van Rilka, aki hamarosan hcg tesztet csinal, most erte szurkolunk....en csak tavolbol, de ti csak menjetek a klo kore draga Korenkam :lol: :lol:
Aki Londonra vagyik, engem is vigyen! Igen messze lakok tole, es tuti hely, nagyon szeretek oda menni!!!
Jaj csajok...ez a varakozos resz..amit uuuuugy utalok! Most ehetem a kefet 12 napig...
Amugy tenyleg jo lenne egyszer talizni...Babas-mamas tali?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


ez a varakozos resz..amit uuuuugy utalok
Engem is ez a része stresszel, addig tök jól elvagyok. :?

Babás-mamás tali akkor lesz, amikor hazalátogattok. :) :wink:
Csapunk egy közös játszóteres bandázást. Vagy...ha mindannyian Londonba megyünk ....vállalati kirándulásra... :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09
 
 


Szép és jó napot Lányok!

.... azon mosolygok magamban, mostanában alig szólok Hozzátok - mentségemre legyen mondva, iszonyú sokat dolgozom- mégis én tartom a laptető rekordot. :)
meghírdetem a "Nagy Laptető- Vásár"-t. Aki a legtöbbet ígéri érte, az viheti. :) :)

....milyen jó is lenne egy tavaszi London látogatás..... de szusszanásra mostanában esélyem sincs. na sebaj.

Rilka: napra pontosan ugyanott tartok a ciklusomban, mint Te. :)
ugye nálam nincs jelentősége , de Neked küldöm a pozitív energiákat!!!!
Vendég
 


Jó reggelt! :)

bbercsi:
Te csinálod jó. Nem koptatod az ujjbegyeket, hanem jó időben beszúrsz egy hozzászólást. :D :D
Szerintem ne árverezd el a laptetőket, neked is szükséged van rá! :wink:

Most nézem, hogy ki van adva az ukász...mindenki szereltessen webkamerát a vizes blokkba, mert korenka bekeményített. :D :D :D 8)

Kép

Kép
mirci09
 
 


Mirci,
köszi az összefoglalót! :) Nagyon hasznos :)
Amúgy meg örülök, hogy laptetővel ilyen jól állok! :lol:

Korenka,
akkor passzív ház is megy priviben, de majd csak szerdán, ha megjöttünk a síelésből... ma nagy tempózás van, mert ma van a banknál a fizetési könnyítés kérelmünk leadásának határideje és még csomót kell hozzá intézni, remélem minden meglesz 3-ig és odaérek vele! :roll:

Holnap utazunk a délutáni alvás alatt, kedd este érkezünk!

Még lehet, hogy írok azért szerdáig, ha mégsem, akkor előre is köszönöm a "jó utat" kívánságokat! :lol:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


sz.veronika:
Akkor legkésőbb szerdán várunk az élménybeszámolóval. :D :wink:
Jó utat és balesetmentes közlekedést kívánok! Érezzétek jól magatokat! :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


sz.veronika: Jó utat kívánok neked, és érezd jól magad!!!!

Na ma még keményebb vagyok. Voltama háziorvosnál. EKG rendben. Viszont úgy felhúztam magam, hogy fujtatok mint egy gőzmozdony. Képzeljétek nem kaptam beutalót vérvételre. A dokim szerint nem az Ő dolga. A nőgyógyász a védőnőhöz küldött, a védőnő a háziorvoshoz, a háziorvos a nőgyógyászhoz, és így most be is zárult a kör.... az ideg majd szét vet. A sötét középkor lófütty ehhez az Albániához képest..... Kihez forduljak? Hívjam fel az RTL klubbot, hogy kinyomozza nekem a megoldást? Hát ez vicc...
korenka
Szár
 
 


Jah és azt nem is meséltem... az orvosom miután elhajtott, hogy szerezzek beutalót máshol emigyen szól:
- Nagyon csúnyán köhög. Nem kellene valamit szednie?
- Hétfőn jártam itt. Amit felírt antibiotikumot azt szedem....

szeritetek? :shock: Azt hiszem itt az idelye háziorvost váltani....
korenka
Szár
 
 


Korenka, nekem a nyaron a korzetes nogyogyasz adta a beutalokat, ahova terhesgondozasra jartam.
Nehanyat a vedono is adott. Rohej azert!
Kombinalt teszt ilyesmi? nem most kene? Tarkoredo, orrcsontnezes... vagy pont erre nem kapsz?
Jo utat Veronika, vigyazzatok magatokra!!!!!
Most eppen 2 mokus birkozik a kertunkben, olyan cukik.
Nem az a voros mokus, ami otthon is van, hanem nagyobb, barna. (Asszem amerikai mokus a neve). Legalabbis ott is ugyanilyeneket lattunk. Megneztem, szurke mokus a neve.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?