Új privát üzeneted érkezett!

Hú, Babus, még jó, hogy a mikróból nagyobb baj nem lett (forrót magukra is önthetik!). Nem gondolkodtál, hogy magasabbra tegyétek???? :roll:

nyulasz, na látod, csak hízik a kisleány!!! :D Nálunk vacsi vagy gabonapép gyümivel, vagy az ebédről maradt főzi, vagy amit mi eszünk (vajaskenyér, sonka, sajt, stb). 5 körül. Aztán 9 körül szopi Néha a két "kaja" közt kérnek egy kis nasit (kuki).

Nálunk is egyre kukorékolóbbak a csajok: ma 7-kor keltek... :? Lassan minket is lehet sajnálni, de remélem, a hajnali klub azért sose lesz aktuális.... :roll: :lol:

Timi, két ajándékcsomag is! ;) Nahát! Majd írd meg a pelenkák márkáját, melyik hogy vált be és mennyibe kerül.

Autót én is szívesen nyernék... Vagy a lottó ötössel is kiegyeznék, nem bánom.. :roll: :lol:

KépKép
KépKép
rana33
Debrecen
 
 


Nyulasz: mi 7 körül vacsizunk és kenyér föleg (sonka, körözött, tojáskrém, májas...) vagy pite :lol: virsli is szokott :lol: utána pancsi és ágyikoba tápi 8.30körül
sztem mi is hiztunk de nincs mérleg majd ha megyünk Anyumékhoz mérek :lol: leszakad a karom néha :oops: és egyre nehezebben emelem fel öket egyszerre, inkább már sehogy csak ha nagyon musz :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Rana: dehogynem, de nincs hova :( van a pult (itt van most) meg fölötte szekrény (oda nem tehetem), a spejzba se jo mert kicsi...a hütö meg nagy tetejére se tudom rakni nem érem fel :?
most érzem elöször hátrányát az egybekonyhanappalinak :?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

 
 

Babus, sose tedd, ez csak átmeneti állapot, a legjobb, mikor mindig együtt lehet a család, és mindig rálátsz a lányokra.
Látod, látod, hamarosan mindenki megismeri a pitymallattal kelő anyukák sorsát. Ennek roppantul nem örülök, de azért megnyugszom, hogy ez a korral jár és nem a mi gyerekeink furik :? :lol:

Nyuszi, jó az az ülőke nagyon, nekünk olyan van, a tapadós alja miatt nem csúszkál a wc ülőkén, így a gyerek sem fél rajta.

Kemény éjszakánk volt, a nappal sem indul jobban Mírával, majd délután próbálok jönni.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Pelenka: eddíg 4-ből 1 volt, ami bírta az éjszakai 13 órás termelést, a többi ultra gagyi. Még vannak próbatermékek, köztük a bugyisak, szerintem most éjjelre azok jönnek, majd meglátjuk.

Hangának áttört a második kisörlője is, így a fentiek kipipálkva. Ha így folytatja a kisasszony (ami nagyon valószínű a szájában lelt állapotokat tekintve), akkor két nap múlva az összes kisörlő kint lesz. Nem könnyű szegénynek, annyira sírt most délelőtt és egyfolytában piszkálta az ínyét az iszi csőrével. Most, hogy áttört kicsit megnyugodott meg talán a nurofen is hat, bár csak fél adagot adtam. Alexa szájában is körül kéne nézni, mert napok óta nem bírom levakarni magamról és mindenért visít.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Törpi: kitartás!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


T9rpi: remélem minden ok :wink:
Timi: hu belehuztatok a fogacskákkal :lol: na de legalább 1 birta :lol: barátnöm most mondta h vett az akcios tescosbol eddig bevált nekik, de számoltam h a pampers -25el ugyanannyi...jo lenne vmi olcso és jo pelus :? :lol: de ilyen tuti nincs :(
ja Lányaim annyira rendesek h azért másznak fel a komodra a tvhez h visszarakják a távirányitokat a tv tetejére :shock: :shock: :lol: :lol: persze egyik leesett mögé mindjárt megyek halászni, mondtam nekik h leesett és h h jön ki erre mondják h porszivo :shock: :lol: a b verzio meg a szolunk Apának :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi persze hogy megkaptam, ne haragudj nem szóltam
vacsi nálunk is fél 5 vagy fél 6 az ebédtől függ, és vagy az ebéd maradék, ha hajlandóak megenni mégegyszer, de általában száraz kaja, vajkrémes kenyér, párizsi, túrókrém, és még banán is ha még fér beléjük
és 8-kor táp aztán szuunya

Pelenkát mi 3 félét használunk, :oops: kék pampers, fehér pampers, és pampers girl bugyipelenka, mindegyiket máskor és más gyerek, csak így tudjuk kiküszöbölni, hogy naponta 8X öltözzünk át az átázás miatt, a napi másfél liter víz fejenként ezt eredményezi

alvás: második éjszakánk volt végig alvós, Réka egyszer sem kelt, (ő szokott 4-5X is akár)
ugy tűnik mindig melege lehetett, mert most csak egy vékony pléddel volt takarva tegnap is és tegnapelőtt is

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: azta, nem semmi! Milyen pampers bugyipelusa? Jó egyébként?

Babus: K-val épp beszéltük, hogy lehet maradunk a pampersnél. Csak tényleg jó lett volna valami olcsóbb. Mondjuk tényleg a 25%-al meg a végösszegi 15-el ugyanott vagyok és legalább ,,,,-Ale
xa- nem00000000000000000000000000
szóval legalább rendben a van a fenekük.






































:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Bocsi! Alexa alkotott. :lol:
Ivással meg gondban vagyok, mert max. 2 dl-t isznak meg egy nap+ a reggeli tej meg az esti táp. Szerintem kevés, dehát így is folyton itatom őket, mert elérhető helyre hiába rak
om, cs,3
ak---csak szétlocsolják csöpögésmentesség ide vagy oda.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi így jó lehet írni :lol: :lol: :lol:

Móni
KépKép
reunion
 
 


Timi: hát ez az h vmi olcsobb és jo jöhetne :lol:
lehet melegben majd jobban rákapnak az ivásra :wink:
Móni: de ha bevált ez a 3 peluskombo akkor jo :lol: :wink:
hánykor kelnek Csajok?
lányaim elcsorták a száritorol a cicitartokat és magukra aggatták majd közölték h cicko :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


A bugyipelenka: szerintem hasonló a liberóhoz vastagabb és merevebb mint a sima kék pampers,
éjjel használják és bírja reggelig, és nem csúszik félre ha sokat forgolódnak
azt viszont nem szeretem ha abba kakilnak, mert nem lehet összezárni a levétel után
dehát ugye ebbe már elvileg nem is kéne kakilni, mert leszoktató pelenka vagy mi

Móni
KépKép
reunion
 
 


Sziasztok!

Ejj de gyorsak vagytok, az előbb még nem lapozott! :roll:

Látom pelus kérdés ma a téma. Mi próbáltunk párat, de míg az olcsóbból több kellett, és volt hogy át is ázott, úgy döntöttünk maradunk a márkáknál. Lányoknál a Libero bevált a sok pisilésre, srácoknál a Pampers eddig a sztár, de ki tudja nagyon iszákos nyáron mi lesz még ebből. Jövőre meg már remélem nem lesz téma a pelus :D

Kata
labkat
 
 


Kata: jo az uj vonalzo :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na, megetettem és leraktam a csimpiket! :lol:

Babus: :lol: Olyan viccesek lehetnek a lányok a melltartókkal! :lol:

Móni:árban milyen a pampers bugyisa?

Kata: de jó az a kép a vonalzód mellett! :D

Mai ebéd: borsóragu leves, tészta pörivel. Jó adagot benyomtak! :D Remélem aludni is jót fognak!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, egyáltalán nem vagyok jól, Míra teljesen kicsinált ma délelőtt idegileg :cry: Annyira haragszom rá, és egyszerűen nem tudom, mi a jó módszer vele. Kész vagyok, már rég nem voltam ennyire ki.
Cicitartó, távirányító :lol: :lol: (jót tett a lelkemnek egy kis mosolygás)

Móni, kevés takaró? Erre sose gondoltam volna, bár mi 19 fokban alszunk.

Timi, ügyes Alexa, én sajnos nem értettem, mit akart velünk közölni, remélem Te igen :wink: Fogacskák, éljen!!!

Hát mi fura szerzetek lehetünk, de nem jött be a Pampers. Az egyetlen pelus, ami nem bírta Míra ivászatát. Mi a tesco-snál maradtunk, olcsó és sosem volt vele gond.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: naaaaaa :? :cry: fel a fejjel :wink: lehet csak a ho miatt lett "zizi" :wink: ezt jo értelemeben enyémekre ezt mondom mindig h zizik ha vmi front van akkor a semmisejomindenenösszeveszünknyipákolunk c müsor megy :? :lol:
na majd igyekszünk megnevettetni :wink: most nem jut eszembe semmi ujdonság :oops: de agyalok :wink:
Timi: hu Ti még leves után kajáltok is ügyik vagytok, na nálunk ez nem vagy tartalmas leves vagy fogás :? :lol: evvan

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


nálunk mézes-mustáros csirke volt a kedvenc be is nyomtak 1-1 nagy tányérral sajnos most nem jo az ötlet Timi :cry: mert ugye ma is tészta volt holnapra ki kell találnom vmit...hmmmmm

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Hoztam pár fotót:

Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Kata
labkat
 
 


Kata: szép családod van! Vigyori fiaid mindíg megmosolyogtatnak. Egyszerűen velük kell nevetni! :lol:

Babus: tegnap krumplipüré volt rántott husival, előtte rizs sült csirkével. Holnap még nem tudom mit eszünk, de délután meg kéne főznöm. Lehet, hogy lerakok tepsibe krumplit, rá halfilét, arra spenótot kis fokhagymával, nyakon öntöm tejszínnel, megszórom sajttal és összesütöm. Hopp, nincs itthon krumpli :twisted: Akkor ez ugrott, de nem törlöm ki, hátha valakinek megtetszik az ötlet! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kata: nagyon helyesek vagytok :wink: és hihetetlen vigyorik a fiuk tényleg :lol:
Timi: kösziii, a mai tejszines igy ezt is kilöttük de nagyon jol hangzik :wink: mostanában egyre inkább ugy vagyok h olvasom a kajákat és minden tök jo de valahogy mágsem :? :cry: de hétvégén megcsináltam a fasirtodat :wink:
és probálom elöre kitalálni h mi lesz és ugy vásárolni de ez nem mindig jön össze sajnos :(
nálunk van krumpli adok szivesen :wink: szoval vmi krumplisat kellene néznem, lehet csinálok anyos féle sajtos-krumplis csirkemellet azt még Apa is eszi kicsi tejföllel is nyakonöntöm h ne legyen száraz de lehet tényleg kell is na majd felhivom anyosom :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na, körülnézek a fagyasztóban, mert vannak kaják lefagyasztva, csak nem tudom mik. Vadas tuti, de ma tészta volt, nem akarok megint olyat. Bár lehet valami főzelék lesz, mert régen volt, már csak ki kéne találni, hogy milyen legyen. :? Ezt utálom az egészben, nem elég, hogy meg kell főzni, még agyaljak is rajta. Pedig úgy szerettem főzni! Ma meg már csak nyűg.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, nos nem vagyok jobban, bár Míra ébredés után simogatta az arcomat, a hajamat. Attól tartok a hajimádatnak szólt, nem nekem, valahogy nem tudtam feltöltődni tőle, tényleg teljesen kétségbe vagyok esve a csajszi viselkedésétől. Ja, és én ilyenkor flúgosnak nevezem az állapotot. Valóban, a zizi kicsit finomabb, áttérek.
Kajareceptet leírod nekem, nagyon tetszik ez a sajtos-krumplis kombó, meg hogy csinálod a mézes-mustárosat? Az is érdekelne.

Timi, jó a recepted Neked is, ki is próbálom. Mennyiségek fontosak?

Érdekes, enyémek nem eszik a rántott husit, annál inkább a töltött csirkét. Főzeléknek a spenót a menő, azt bármikor betolják. Vacsira meg bekeverem a tegnap délről megmaradt tésztával. Hideget csak ritkán kapnak, mert nem igazán nagy kedvelői.

Kata, gyönyörűek vagytok!!!!!!

Emma negyed óra alvás után sírni kezdett, mehettem fel hozzá, be is hunytam mellette, de jó is volt, mert közben többször felsírt, meg kellett újra nyugtatni. Majd másfél óra után Míra is kelt. Magyarán nem teregettem ki, nem mosogattam el, epilálás szintén kimaradt, ebédelésről nem is beszélve. Jó fogyókúra ez nekem.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Köszi lányok a vacsis infót.Mondjuk okosabb nem lettem :lol: de szerintem rendben van a kajálásuk.Mi délután 4-től sokat eszünk,eszünk banánt,narancsot,joghurtot vagy túrókrémet,azt a lapos rozskenyeret ami ropog(nem tudom mi a neve :oops: )aztán az a vacsi,meg a táp.Na,akkor csak a Noémi súlyával lehet összefüggésben,no meg a tápot leszámítva ugyanannyit esznek mindenből.

Babus,lányok nagyon kreatívak :lol: a porszívóval tényleg ki lehet halászni :lol: Cicifix :lol: olyan jó,hogy már ilyen okosak,biztos jókat mulatsz rajtuk :lol:

Móni,semmi baj,csak gondoltam inkább rákérdezek!Nagyon bejött ám a cipő,lábon marad,mindenkinek köszi,hogy ajánlottátok,meg neked is,hogy beszerezted!!!

Hú,3 féle pelus :shock: legalább egy méretet hordanak a lányok? :lol: Nálunk ugye Bazsi 5-ös,Noémi 4 vagy 4+.
Jó sokat isznak,ennek örüljél!És éljen az átaludt éjszaka!!!Enyémekre mindegy milyen takarót rakok,ők melette(jó esetben,mert akkor könnyen rájuk rakom újra),vagy felette alszanak.

A liberós bugyipelust össze lehet csomagolni,az van nekünk,de nem használjuk,azon láttam a csomagoláson a rajzot.Biztos nem lehet azt is?

Timi,nem értettem miért nem tölti be nekem a képet amit felraktál :lol: :lol: nincs is kép :lol: Enyémek is kb 2 deci vizet isznak,meg heti 1x kubut ketten,meg amit apa csavar nekik nari+graipfruite,de az max fél deci,esetleg 1,de akkor a víz nem fogy.
Enyémek is pacsálnak,ha a csőrét ütik az asztalhoz,akkor ugye csöpög az aventosból,majd kenegetik szét :evil:

Borsóleves nekünk is bejött a múltkor :D Én is pörit csináltam délelött,pulykamellből és tejfölösen,de most rízst kaptak hozzá,hát ették,de hamar jól laktak :roll: Én még mindig mérek :oops: :oops: :oops: Noémi 90 gramm Bada 80 gramm.

Lkata,micsoda vigyorik :D Nagyon cukik,látom jönnek a fogak,túrják a szájukat :lol: Lányok is szépek :D apát azért nem kezdem el dícsérni :lol: A tropicáriumban voltatok?Vagy máshol is van rájasimogató?

Törpi,de mit tett a lányod?Vagy írtad,csak én nem találom???


Babus,még neked akartam képet rakni,nálunk a konyhaszekrény alá van feltéve a mikro tartókonzollal,nekem is kényelmesebb a magassága,pakolni is lehet alatta,és a gyerekek sem érik fel.
Káoszt nem ér nézni! :lol:

Kép
Vendég
 


Törpi: fogalmam sincs az arányokról, a krumplit kicsit elő szoktam főzni, a spenótot meg egy kis fokhagymával tejszínnel átforrósítom úgy rakom rá aztán jön rá valamennyi tejszín (soha nem mérek semmit főzéshez, csak úgy öntöm szemmértékre :? )

Nyulasz: káosz??? Hol??? Nem láttad az én konyhámat! Na, ott van káosz, de mindíg tudom mi hol van! :lol: Nekünk is aventes van, ráadásul Alexa úgy tudja földhöz vágni, hogy egyből lecsavarodik a teteje és kisebb árvíz lesz.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Nyulasz: hu ez tényleg nagyon jo ötlet :wink: de gondolom a csempe furva van ami ha a saját konyhám lenne nem is lenne gond...így meg... :(
hogyhogy ezt a nagy méretet hordjátok? ez jobb? többet sziv fel?mondjuk én csak a 4+ probáltam de még régebben mikor akcio volt de csak azt lehetett kapni akkor nagynak találtam de akkor kisebbek voltunk sokkal :lol:
Törpi: recepteket hozom majd ha hagynak :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus, Emma is 5-öst hord, Míra 4+-t. Köszi a recepteket előre is!!!

Nyuszi, hagyjuk, mert hosszú és sok volt. De nagyon!!!!!! (meg nem akarok megint csak panaszáradattal oldalakat megtölteni) Próbálom úgy felfogni, ahogy Babus mondta, hogy jön a front, a hó. Talán holnap már könnyebb lesz :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


most jött emil:
DM 25 pontért:
Nyomtassa ki 2011. február 17. és 23. között a 10%-os pelenka joker kuponszelvényt az infopulton!
A kupon egy vásárlás alkalmával több pelenkára is beváltható, a készlet erejéig, de legkésőbb 2011. március 16-ig.

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi,ja fotózáshoz én is félresöpörtem pár dolgot :lol:

Aventes teteje egyiknek nekünk is néha lejön,akkor van nagy öröm,úgy élvezik :lol: persze utána az öltözést nem annyira :lol:

Babus,ja persze,gondolom fúrva van :roll: Esetleg ha alátesztek valamit?Mondjuk egy méretesebb kenyértartót?

Bada pocakos,a 12 kilóhoz nyolcvanegynéhány centi,és szerintem az 5-ös jobb neki.
Vendég
 


Nyulasz, Törpi: léééééccccci áruljátok el h miért jobb nagyobb pelus??? :oops: :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz akkor a poci miatt gondolod h jobb? :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lányok én szétröhögöm magam.Noémi mutogat a bácsira,hogy apa,apa,apa,és hiába mutatom neki a másik bácsit,sajna az lemaradt,de jó izmos,hogy az apa,ő ragaszkodik ehhez :lol: :lol: :lol:
Tegnap itt volt apa unokatesója,neki az izmost mutatta 2x is,nekem meg csak ezt mutatja:
Kép

na,csak apa meg ne tudja,hogy feltettem ide :oops: :lol:
Vendég
 


Babus,igen,ennek a tépőzárja beéri :lol:
Vendég
 


:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babus, nem is tudom, valóban, barátnőm kislánya is nagyobb nálunk, de 4-es pelust hord csak. Emma nálunk is pocakosabb, így zár rendesen, és nem szorítja a hasát. Mírának meg a 4-es olyan hamar megtelt, nem sokkal nagyobb a +os, de mégis talán kicsit.

Timi, nekem Aventost azonnal lecsavarták és állandóan takaríthattam fel a két deci vizet, Míránál meg a gyümis vizet. Az annyira már nem volt vicces, mert nyomot is hagyott.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi,áruld már el,hogy mivel borított ki az a tüneményes pici lányod? :lol:

Ja,és köszi a wc-szűkítős infót :wink:
Vendég
 


na akkor lehet majd legközelebb mi is kiprobáljuk a nagyobbat :wink:
elöbb szedtem le akrobatákat a komodrol LAlu ugrott egy nagyot beütötte a fejét az állkapcsomba az állkapcsom összenyomta a nyelvemet így majdnem kettéharaptam azt na jo azt azért mégsem de nagyon megdagadt és tök lila lett alig fér be a számba :oops: :evil: :lol:
mert persze meg kellett örökitenem Apának a dolgot :oops: :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ja még mielött azt hiszitek h leugrálnak mindenhonnan, fogta a kezem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Lalu szereli a távirányitot, kiszedte az elemet: "nem tudom benyomni a kutyafáját"
eközben Tami bepakolta az ikreket a babakocsiba és jön h "Anya becumizzuk a babát" (berakjuk a cumiját, de ezt nem tudom miért igy mondják mi soha nem ezt mondjuk :lol: )

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Nyuszi, most még nem vagyok rá megfelelő lelki állapotban :oops: majd talán később, holnap... , bocs :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Babus: auuuuuu! Szövegek nagyon jók! :lol: :lol: :lol:

Na, akkor avent nem csak nekünk nem bejövős. Nekem már a cumisüvegekkel is gondom volt, mert csöpögött a menetnél, el is adtam gyorsan őket.

Kérdésem lenne! Ti is még a cumisüvegből adjátok a tápot-tejet? Körülöttem szinte mindenki lecserélte csőrösre azt is 1 év felett. Mi a jobb?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi: mi még bizony cumisüvegezünk :lol: nekik ez olyan rituálé sztem még nem akarom elvenni, azt mondják h ugyis elmulik majd ez is mint sok más ugye ha ök ugy akarják :lol: nálunk egy kicsit olyan is mint a cumi a cumisüveg ök ezzel alszanak el, aztán lehet h tökre nem jo :oops: :oops:
aventböl nekünk se jött be semmi egyedül a termostáska amig kicsik voltak :lol: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


ja és mostanság kezdték el kérdezgetni h "ez ez micsoda"??? :lol: :lol: imádom :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus :lol: :lol: :lol: jó dumák!
Nyelved sajnálom :( Tieid is közveszélyesek :roll:

ez mi,ez mi,még mindig jobb,mint a mutigatás,ööö...öööö...öööö

Törpi,hű,akkor nagy baj lehetett :roll: ahogy érzed,bármikor szívesen meghallgatlak!

Timi,mi s cumisüvegből...én nem is fogom másból.Aventosból csak vizet,pohárból csak egyebet.

Tigriske,Tkata is jó régen volt :roll: Kati meg el s tűnt,pedig szívesen láttuk. :(
Vendég
 


Timi, cumisüveg van nálunk is még tápihoz, sőt még a napközbeni iszihez is, pedig tudnak poharazni, de ez így kényelmesebb és kevésbé balesetveszélyes :?

Babus, úúúúúúúúúúúúúúú, ez a nyelv dolog nagggyon rossz lehet. Kérj rá gyógyírt apától :wink:
Mi ez nálunk is elkezdődött Míra részéről. Emma meg egész nap azt kérdezgette tőle; Mi baj? Ne sírj! Ugyanis egész nap tutult.

Nyuszi, mindenért, folyamatosan, reggel 7-től mostanáig. Az okokat majd részletezem egyszer :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi!
Enyémek poharaznak, vizet csőröbsől (állandóan hozzáférhető helyen van, és ebből nem locsolják szét), a tejet viszont kizárólag cumisüvegből hajlandóak meginni. Próbáltam csőrösből, de nem akarták.
vovanda
 
 


folyadék nálunk is csak cumiból, csőröst bojkottálták,
pohárból meg csak viccből szoktunk inni, ha nem bírok velük akkor bevetem a pohárból ivást és nagyon tetszik nekik, vigyorognak mint a tejbetök

Nyuszi :lol: :lol: :lol:

dumálgatás tök jó lehet, én is várom, de én még azt is hogy járjanak :twisted: habár Réka néha már megyeget

lányok nincs valakinek ajtórács eladó?
mostmár teljes életveszély az összes helység, mindenhol van amit elérnek és nem kéne, néha jó lenne becsukni őket a szobájukba

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni: nemrég volt lidlben aszem de lehet h aldiban lehet érdemes megnézni hátha maradt a boltokban :wink: egész jo áron volt
Törpi: Apa most jött haza, megmutattam nyelvem Ö is azt mondta h hüha :? fáj mint a fene :cry:
szuper délutánunk volt tiszta zizik voltak (hajtépés és verekedés volt a délutáni müsor, büntihegyek :? :oops: ) :? de azért jol esett h most ugye velem fürödtek nem volt Apa és azt mondták h jo volt pancsi :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?