Sziasztok Lányok!!
Köszönjük Lilike dicséretét!!
!
Még szerencse, hogy egyikünknek sincs miért panaszkodnunk, "gyerekszépségileg", mert Mindegyikünk Gyereke CSODASZÉP!!!!!!
Timike!!
Ne húzd most már a műtétet, ha egyszer muszáj, akkor jobb előbb túl lenni rajta!
Nálunk a múlt nyáron volt ilyen a családban, /férjem unokahúgának/, nagyon meg voltunk ijedve, de hidd el, nálunk nagyobb volt a füstje, mint a lángja, mert Hál' Istennek olyan zökkenőmentesen ment minden, /3 napot volt kórházban/, és utána teljesen jól volt, és azóta kettő kontroll vizsgálaton van túl, ami tökéletes!!!
Nálad se lehet ez másképp!!!!
Bár megértem, hogy aggódsz, de NEM LESZ SEMMI BAJ!!!!!!
Laar!!
Remélem jól kipihenitek Magatokat!! /De jó Nektek
/
Szerintem Kátya név is nagyon szép!!!
Vasika!!!!
Gyere és mondd, hogy Apósod jól van!!!
Neked jól kell, hogy legyél!! Pusszancs Közöskének!
Daniella!
Jót nevettem az "apásfürdős" sztorin....
Etna!!
Botika hogy van???
Képzeljétek, most, hogy a gyerekeinket dicsérem, eszembe jutott egy cikk; kb. két hete jelenhetett meg!
Abban egy 8 éves Kisfiúról van szó, aki még soha nem evett semmit, és az Anyukája szondával táplálja! Van egy kép is Róluk, ahol az Anyuka öleli a Kisfiát, és látszik, hogy nagyon szereti!
Azt mondta a cikkben, hogy az Ő Kisfia a legcsodálatosabb, és legszebb Kisgyerek!!
A képen látszik, hogy a Kisfiú beteg...!
Ami a számomra a legmegdöbbentőbb, az az, hogy a kommentelők "kikezdték" az Anyukát, hogy hogy mondhat olyat, hogy az ő gyereke szép, és csodálatos??
Hát szerintetek mit mondhat egy Anya a gyerekére????
Képzeljétek, ha azt mondta volna, hogy mivel beteg, nem kell Neki, vagy nem szereti???
Akkor mit kapott volna a sok idétlentől??
Mit mondhat egy igazi Anya a gyerekére? Ha beteg, ha csúnya! Akkor is a Gyereke, és bár lehet, hogy a szeme látja hogy vannak szebb gyerekek is, de a lelke akkor is a Sajátjáért reszket, és fájdalmában még szebbnek látja!!! Hogy lehet egy Anyát azért támadni, mert szereti, és szépnek látja a beteg gyerekét???
Egyszerűen nem tudom felfogni, hogy ilyet megengednek, és ennek teret is ad az internet!
Néha olyan szomorú vagyok!
Mert szerintem vannak dolgok, amiken nem lehet csámcsogni..., a fenti esetet is ilyennek gondolnám, de úgy látszik nem mindenki gondolta ezt így!!
Szerintetek nincs igazam???
A Gyerek Szent! Ha beteg, meg még Szentebb!!!
Én így gondolom....
Bocsánat, de ez úgy kikívánkozott belőlem!!
Puszilom Mindenki Gyönyörű Gyermekét!!!!!!