Új privát üzeneted érkezett!

Timejka,
állítólag nem azért marad heg, mert elkaparja a gyerek, hanem azért, mert mélyebb, mint a többi. Levi egyet sem kapar, de nagyon nagy mély hegei vannak, szóval az kaparás nélkül is nyomot hagyhat sajnos.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Dia köszi!
BAbicsek hogy vagy?
nekem sajna ma reggel megjött, 33 napra.. :cry: pedig már azt hittem nem lesz.... szombatra volt időzítve, de semmi nem jött, azóta feszült a mellem, abszolút nem éreztem, hogy meg akarna jönni, erre csak így lett.

Kép
kissedi
 
 

 
 

Pedig már azt hittem, hogy baba van a dologban

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Kissedi: Sajnálom pirit. Hát tényleg jó sokat késett. Nem lehet, hogy a szurik zavartak be? Mondjuk nekem ez szokott lenni a normális, hogy 32-34 nap körüli. De ha ez nálad nem így szokott lenni, akkor érdekes.

Velem semmi nincsen. Vagyok magamnak és számolom az órákat hogy mikor telik le és jön el végre a kedd. Siettetném is az időt meg meg is állítanám. Fura ez. Legalább keddig érezzem úgy hogy terhes vagyok. Aztán majd szembesítenek a hírekkel és minden szép álom szertefoszlik. De addig legalább álmodozom.

Egyébként nem érzek semmi különöset, már a hasam sem szurkál, tömöm a dilibogyókat és várakozok.

Szép napot nektek!

Kép
babicsek
 
 


Babikám csak pozitívan!!!!!! Igenis sikerült! Ott vannak a babák, és ott is maradnak! CSak erre koncentrálj!

Én is arra gondoltam, hogy az injekció miatt lehet. Egyébként azt olvastam, hogy kipucol, hát érzem hatását. Görcsölök mint az állat, és jön is belőlem ahogy csak lehet... (bocs :oops: )

Kép
kissedi
 
 


kissedi: Remélem ma már jobb lesz.

Itt végre 7ágról süt a nap. Csak éjszaka nagyon fújt a szél.
A torkom úgy fáj, hogy alig bírok nyelni. :(

Kép
babicsek
 
 


Babicsek! Sokat gondolok rátok!!! Drukkjaim mennek!!! Kedden nagyon várjuk a híreket! :D
Képz! Pont egy éve, febr. 15-én volt a sikeres inszemünk, amiből Balázs született!!! :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus: Köszi a gondolatokat. :) Akkor ez csak jó nap lehet! :wink: Egyébként jó lenne egy kétcsíkos teszt, vagy egy jó vérvétel eredmény Valentin napra. Egyébként semmit sem érzek. Mellesleg nem bírok már magammal, semmi sem érdekel.

Milyen baba Balázs? Mekkora már? Hány centi, hány kg?

Marcimat itt nyúzom, hogy jöjjön már fürcsizni, meg leakarom vágni egy kicsit a haját, de bámulja a tévében a mesét. Már az agyamra megy.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek nyugi! Sikerült, biztos!!! Ne idegeskedj!
Boldog Valentin napot mindenkinek!

Kép
kissedi
 
 


Babicsek!!! Sikerült!!! Hidd el!!! :D :D :D

Balázs már nagyfiú! :lol: Centire nem tudom, mert a héten készülünk tanácsadásra, ha a dokinő végre meggyógyul. De tippem szerint olyan 64 cm lehet. Súlya pedig már 6700 g körül, ezt minden héten mérjük itthon.
Egyre ügyesebb is! Sokat beszél, mosolyog és kacag! Játszik a játékaival, mostanában elkezdett mindent rágni. ÉS!!! Pont 3 hónaposan megfordult a hasáról a hátára!!! :lol: Aznap 3x megismételte, azóta nem gyakorolja. :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Jó reggelt Lánykáim!

Babikám!
Nagyon várlak a pozitív teszttel. Én tudom, hogy sikerült. Alig várom a képet. Puszillak. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Edikém!
Neked is fájnak a Gynevac-ok? Én múlt héten kaptam, de 3 napig úgy jártam, mint egy rokkant. Nem a szúráskor fáj, hanem utána. Mondjuk én 1,5-2 éve egyszer már kaptam egy sorozatot, illetve csak 4-et, mert annyira fájt, hogy az 5. beadatását addig húztam, míg végül megromlott. Mondjuk amennyire fáj, annyira jó is.

Te most hol tartasz? Spontán próbák?

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
sajnos ma elkezdtem pecsételni....ma vagyok a 27.napon vettem egy tesztet délután negativ lett,még használom az utrot szedáig aztán még egy tesztet csinálok! :( :(
vikus82
 
 


Vikus: Nem jó hírek ezek, de azért még ne add fel teljesen. Hátha történik valami csoda.

Én holnap megyek vérvétlre. Én sem vagyok a toppon. Ma negát teszteltem én is. Ma vagyok a transzfer utáni 9. napon. Kevés az esélyem.
:?

Bikfy: Kösz a drukkjaidat, de a rózsaszín álom elkezdett szertefoszlani és szerintem hamarosan a szürke hétköznapokba csöppenek. Miért fáj ez a szuri ennyire? Izomba adják? Kitartást a szurikhoz.

Kép
babicsek
 
 


Lányok!

Nem szabad feladni! Soha! :wink:

Babi, mélyen farizomba adják a szurit. Nem annyira tragikus azért, de fáj. Viszont annyira jó, hogy mindent megér. :wink:

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok,

Babicsek,

ne add fel! Dancinak holnap lesz a szülinapja, szerencsét kell, hogy hozzon neked!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Köszi Csajok!

Babicsek!
nagy ölelés!én már kisirtam magam!
vikus82
 
 


Vikus sajnálom. :cry: ölellek!
Babicsek tudod csak a vv a biztos, és bízom benned!! nagyon szorítok holnapra! ne add fel! puszika
Bikfy! én is épp tegnap este vizesruháztam a popsim, mert eddig még elviseltem, de most ennek a helye nagyon fájt. Nem tudtam a jobb oldalamra feküdni. Meg most pont oda sikerült ahol a bugyim derékrésze van...
Milyen hatással volt rád? Mit éreztél? Engem szerintem rendesen kipucolt most, meg szerintem erősítette az immunrendszerem is, de különösebbet nem érzek. Kellene valamit?

Kép
kissedi
 
 


Bikfy nem tudom mit csinál az injekció, de tegnap háromszor úgy beleszúrt a petefészkembe, hogy teljesen összegörnyedtem. Remélem ez csak jó.

Kép
kissedi
 
 


Babicsek!
Nagyon szurkolok neked a holnapi naphoz! Nagyon sokat gondolok rád, és hinni kell benne, hogy sikerülni fog! Gyere holnap a jó hírekkel! +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Lányok! Sokat gondolok rátok, és mindig olvaslak benneteket! Puszi nektek és kitartást!

rodina74
 
 


Kissedi!
köszönöm!

Babicsek!
szoritok mára,gyere ha végeztél!
vikus82
 
 


Edi!
Ez a szuri semmi olyant nem tesz, amitől görcsölhetne vagy szúrhatna a petefészked. Ha ezt érzed, az annyit jelent, hogy peteérsz. Hányadik napon vagy? El kellene kapni a leendő kispapát. Korábban nem éreztél ilyent? Lehet, kezdenek beindulni a petefészkeid.

Én még ezzel a kipucol dologgal sem értek egyet. Ez a szuri egyszerűen csak visszaállítja a normál hüvelyi flórát és az apróbb gyulladásokat megszünteti. Nálam ez azért volt fontos, mert ÁLLANDÓAN gombás fertőzésem volt. Miután a szurit megkaptam, jó 1,5 évre eltűnt a dolog. Pedig előtte minden hónapban. Ma persze már tudom, hogy a gombáim azért jöttek elő, mert nagyon rendezetlen volt a cukor háztartásom. De most már ez is kezelve van. Karácsony előtt abbahagyatták velem a Metformint, mert akkorra már 1 éve tiszta kiütéses voltam. Mivel nem volt met, kilengett a cukrom, visszatértek a gombák, velük együtt meg a krónikus hüvelygyulladás. Én ezért adatom most be magunknak a szurit. Tudom, hogy segíteni fog.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!

Hát hiába a női megérzések és persze a terhességi tesztek sem csalnak. A nagy helyzet az, hogy ez most nem sikerült nekünk. :cry:
Haza felé jól kibőgtem magam. Gyalogoltam is egy buszmegállónyit. Miért is mi lennénk azok, akiknek elsőre sikerül. Áhhh azok nem mi vagyunk. Na mindegy. Ma már nem szedek be semmilyen gyógyit, vitamint, hanem várom a pirit. Reméélem nem brutálisan fog beállítani.

Annyit mondott az orvos, hogy ha elmúlt a menzi menjek el egy UH-ra.
A következő menet májusra van meghirdetve a fagyibabák számára. Na ahhoz meg végképp nem fűzök sok reményt. De nem adom fel, nem abból a fából faragtak. :wink:

Köszönöm mindenkinek a sok drukkot!

Puszi

Kép
babicsek
 
 


Babicsek! Sajnálom. :cry: Ölelésem küldöm! És jó, hogy nem adod fel, azt nem szabad!!!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Monic,
sok boldog szülinapot kívánunk Danikának!

Babicsek,
sajnálom. De tényleg nem szabad feladni...majd májusban a fagyibabák!!!

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Babicsek,

nagyon sajnálom :cry:

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Monic! Danikának nagyon boldog 2. születésnapot!!!! :D

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Babicsek!
Nagyon sajnálom! Nagy ölelés nektek! Ne add fel! Puszi

Monic!
Danikának nagyon boldog szülinapot kívánok!

rodina74
 
 


Sziasztok


Babicsek nagyon sajnálom .

Monic Danikának boldog 2. születés napot kívánunk!

Mi nagyon betegek voltunk a múlthéten nagyszülök mi is apával Dari is belázasodtunk.
Apum hétfőn anyum Dari Férjem én szerdán lázasodtunk be mára már jobb nincs láz de viszont köhögünk mint az állat.
Vettünk is gyorsan párásítót. a következő dolog pedig az inhaláló gép lesz.
Ezeket leszámitva jól vagyunk Dari rossz mint az ördög.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Kedves Topiklakók!

Ismét jó szándékkal spammelek itt (is): folytatódik a Babanet kommentjátéka, azok között, akik a héten kommentelnek, a Jaffa Kiadó könyvcsomagját sorsoljuk ki!

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, így nemcsak a cikkekről kaptok értesítést, de további nyereményjátékokban is részt vehettek.

És végül, de nem utolsósorban: várjuk a Ti történeteiteket is A Te történeted rovatba. Kinek ne lenne a tarsolyában egy olyan történet, amit 1-2 oldalban meg lehet írni? Lehet vicces, tanulságos, dühítő, szomorú, elgondolkodtató, szüléses, gyerekneveléses, párkapcsolatos, családos. Akiből kikívánkozik a grafomán énje, történetét Word dokumentumban küldje el erre a címre: szerkeszto kukac babanet pont hu.

Köszi a figyelmet!

Üdv:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Babikám! Tegnap nem tudtam írni, de sajnos olvastam a hírt. :cry: Nagyon sajnálom. Ölellek! A május lebegjen a szemed előtt!

Vius jobbulást nektek! Apim is köhög tegnap este óta, meg már engem is kezd elérni. Már 3 napja fáj a fejem, és néha kapar a torkom is. :evil: Már azt hittem megússzuk. :roll:

MOnic Daninak BOLDOG SZÜLINAPOT!!!

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Lányok: Köszönöm az együttérző szavaitokat. Nagyon sokat sírtam, de úgy érzem most már jobb. Tegnapra még a szemeim is úgy bedagadtak a sok sírástól, még jó hegy nem kellett mennem sehova.

Ma pedig megjött piri, mondjuk elég érdekesen, de legalább megjött. Szegény apuskám próbált vígasztalni, olyan aranyos volt, pedig őt is megviselte ez az egész. Azt mondja, hogy nagyon bízott ebben ő is.

Na mindegy talpra fogok állni, csak most olyan nehéz lesz elkezdeni dolgozni, már előre látom, hogy mindenki kérdezgetni fog, hogy mi volt velem stb.... és nem akarok ott erről beszélni. Az első napot túlélem és utána már jobb lesz.

Nekem is múlthét péntektől fáj a torkom, tiszta takony vagyok és most már köhögök is. Most megyek vissza a körzeti dokihoz, most már kérek valami gyógyszert, mert hát ugye eddig azt sem mertem bevenni.

Monic: DANIKÁNAK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!
Kép

Vius, Kissedi: Jobbulást nektek! A lényeg hogy ne az influenza legyen! Attól én is nagyon parázok!

Holnap Marcimnak farsang a suliba, úgyhogy megvan a délutáni programunk. :) Méhecske lesz. Egy rövidújjú sárga pólót csíkoztam be neki, meg vettem boltba méhecske szárnyat, kicsit lányos, de megteszi, meg egy fekete harisnya lesz rajta. A lányok virágok lesznek, és néhány kisfiú pedig kertész. Valami zenés dolog lesz amit előfognak adni. Már látom magam előtt a pipaszár lábaival a harisnyába. :)

Most készülök az orvoshoz, remélem nem lesz dugig a rendelő. Ráadásul a mi orvosunk olyan, mint a lassított felvétel. Nem szívesen ücsörögnék ott a vírus gócpontjában. :roll:

Kép
babicsek
 
 


Helló Csajszikáim!

Csak egy kis vígasz: Láttátok Fehér Anna színésznőről a cikket? 52 évesen babát vár!!!!!! Én annyira határtalanul boldog vagyok, hogy kiugrok a bőrömből.
Nyilván lombik kezelésekre jártak, de ha jól gondolom, 32 éves kora óta küzd ezért a gyerekért. Az röpke 20 év. És nem adta fel. Nekem példakép.
Én most 29 éves vagyok. Akkor még van 23 évünk, hogy összehozzuk ezt a gyereket. És jusztse adjuk fel. Igaz csajok? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Ahogy mondod Bikfy! NEM ADJUK FEL!!!!!!!! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Lányok!

Régen jártam erre, látom nincsenek jó hírek, de a csapatban ott a küzdőszellem, és ez nagyon jó!

Dobok egy képet a 3 hónapos Imoláról. Jövő héten már 4 hónapos lesz, úgy telik az idő.

Kép Fürcsi után

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


eclipse: gyönyörű szép a kislányod! Gratulálok nektek! Nagyon figyel valamit. :D És milyen szépen tartja a fejecskéjét!

Kép
babicsek
 
 


eclipse Imola egyszerűen tündéri! MIntát levenni csajok! :lol: :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok!

Babicsek; látom, egy lombikot végigcsináltatok. A Fagyibabáknak drukkolok tavaszra!!! Az intézetnél ekkora a sor, vagy Téged óvva javasolták a májusi folytatást?

Edinák, hajrá Gynevac!!! Lehet, én is benevezek egy újabb körre belőle (asszem, 3 éve már, h kaptam); úgy éreztem, jót tett.

A leleteim keringenek vlhol (ami a lisztérzékenységet illeti), nagyjából 20 másik lelettel együtt...merthogy itt leveték a vért, elvitték egy klinikára; és nem ért vissza semmi október óta. Ez egy "vicc". Az std-leletem megvan, jövő péntekre volt is időpontom, erre most pénteken szóltak, h áttették március 9-re. Még jó, h nem rohanok sehova...

Gyerekeim dumagépek, azt nem mondom, h nőnek, mint a gomba, mert nem igaz...de azért csak nem maradnak töpörtyűk. Március 1-2. ovis beíratás lesz, azt szervezgetem, h jó legyen (nem a körzetes oviba, hanem a munkahelyemhez közelibe szeretném íratni Őket).

Húgom még 2in1, márc. közepére van kiírva, saját bevallása szerint már "bálnásodik".

Linácska KisPocakFia mellé ki csatlakozik következőnek? :)
Vendég
 


Imola nagyon édes ezen a fotón (nyilván élőben is)!!!

Monic DANIKÁJÁNAK nagyon boldog születésnapot!!!

Vius! Darinka is tündérpofa, bár olvasom, nem könnyű Vele. Remélem, jól vagytok már! Apa a géppel már jóban van, ugye? Tesóm volt alvásdiagnosztikán, de nem találtak semmi kórosat; csak nagyon hortyog és fáradtan ébred reggel.

Kitartás Csajok, így tél végén már mindenki nyűgösebb...én is. De csak jön végre a tavasz...és remélhetőleg nem lépésben!
Vendég
 


agassi,
Egyenlőre úgy gondolom, hogy elég lesz a 3 gyerek, tervezetten nem fog már mellé érkezni senki. Bár a Kata Léna olyan szép név lett volna :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Jó reggelt Csajok!

Szép hétkezdést kívánok mindenkinek!

Aagassi!
A tavaszt én is várom, ha nem lesz ilyen lónyál idő, talán többet tudunk talizni a játszón. Aztán egyszer oda rendeljük Viust és Darit is. :wink: És jól kipletykáljuk magunkat.

Kérés: Ha jön a héten a csokis bácsi a suliba, ne vedd meg előttem a 75%-os csilis csokit! 2 hete arra csorgatom a nyálamat, de nem találok sehol. Még a Tesco-ban talán, de oda meg nem jutottam ki. Szóval hagyd meg nekem a csokit, de ígérem, megkínállak. :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Halló! Bikfy, ígérem, holnap a tájára se megyek a csokis csávónak ;) Még van 2 tábla 86%-osom itthon. De azért a játszóra bírnék már menni...csak fázik a senekem, meg megtúrtak melóval, kapok korai fejlesztést, hallgatóm is lett...néha 4-kor jut eszembe, h 10-kor pisilni indultam...

Linácska! Úgy értettem, a Csapatból Ki csatlakozik végre Hozzád babavárás ügyileg? De örömmel látom, h nem zárjátok ki a négyeske projekt lehetőségét sem :D
Vendég
 


Helló csajok,
remélem még megismertek :-)
Nagyon régen voltam...
úgy döntöttem visszajövök...
hát nem olvasom vissza mi mindenről maradtam le, uh kérnék szépen egy gyors beszámolót mindenkitől :-)
nálam sajnos semmi változás, az az egy inszem óta nem volt új és nem is lesz! annyira szeretnék a spontánban hinni,hogy nagyon.
igazából nincs olyan ok,amiért nekem mesterséges megtermékenyítést kéne csinálni. holnap megyek dokihoz, és addig nem hagyom békén,amíg minden lehetséges vizsgálatot el nem végez rajtam,amiből kiderülhet,h befolyásolja a terhességet. ha azt mondja,hogy nem talál semmit ,elvileg minden jel arra utal,hogy nincs akadálya a teherbeesésnek,akkor igazán hinni fogok benne, hogy igenis képes vagyok rá... addig nem tudom hogy mit higgyek...
én nem értem,hogy miért nem vizsgálnak ki alaposabban mielőtt egy mesterséges megtermékenyítést javasolnak...
kíváncsi leszek mit mond holnap a dokim...

az biztos,hogy soha nem adom fel...

nagy pusszantás mindenkinek és remélem tudjuk ott folytatni,ahol abbahagytuk...
Vendég
 


Sziasztok

Bazsa üdv újra itt nálunk !!!

Bikfy és Dy Boldog névnapot kívánunk!!!!!!!

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok,

Jövőhét csütörtökön lesz az első inszeminációm. A 10. napi UH alapján van domináns tüsző, ami 15 mm. Az inszem viszont csak a 16. napon lesz. kb. 30 naposak a ciklusaim. Félek, hogy mi van, ha addig megreped a tüsző? Valaki járt már hasonló cipőben? nem olcsó sz inszem, szóval ezért is parázok. Bízni kellene az orvosban tudom, de mindig kombinálok sajnos.

köszi
banyika
Budapest
 
 


banyika ne izgulj. Én is mindig emiatt idegeskedtem...
nekünk is volt már kettő, de sajnos egyik sem sikerült.

KÉpzeljétek majdnem megfulladtam szerda éjszaka.
Bejött a füst, eldugult valahogy a kémény a kandallónál.
Még az a szerencse, hogy api éjszakás volt, így nem aludtam mélyen, és nagyon fájt is a torkom, mert meg fagyok fázva... így felkeltem rá, hogy kapar a torkom és nagyon füstszag van. Hát egy kicsit beparáztam... :cry:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok


Banyika ne izgulj bizz mindent az orvosokra.NEkem a második inszemem sikerült.

Kissedi nem lehetett semmi én tuti nem aludtam volna utánna még jó hogy észre vetted!!!!!
Neked is boldog névnapot kívánunk!!!

Aagassi api m ár kibékült a géppel sokkal jobb is neki ma viszont le tette a cigit meg én is és ő tiszta bolond állandóan piszkál meg állandóan kajál.
Na de nem baj majd elmúlnak a pótcselekvések csak a cigi nagyon sok pénzbe kerül inkább legyen pár hónapig hülye meg egyen többet.



Többiek merre??

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


rakok képet ha nem baj
Kép Kép Kép Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


kissedi
és ugye most már van szén-monoxid jelzőtök???????

banyika,
nem is nézik a 16. napig már a tüszőt? Ez fura, nekem 2 naponta azért nézték. Az én fiam olyan inszemből van, ahol még nem repedt meg a tüsző, ismételni sem tudtuk egyéb program miatt, a spermák útközben megfagytak, szóval 0 eséllyel indultunk.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: