Sissy,
Sajnálom a barátnődet, hogy összekapott a dokijával. Miben tért el ennyire a véleményük?
Egyébként szerintem hülyeség, ha nem akarja más doki bevállalni, mert minden lelet megvan papíron, Ő sem lát többet vagy kevesebbet mint a régi dokija, meg az ügyeletes doki is ugyanúgy felelősséggel tartozik, attól függetlenül, hogy nem fogadott orvos.
Cherryke,
Aranyos lehetett ahogy Hunorka "eltalálta" az apukáját. Nálunk valamelyik nap, miközben az apja Nikit ültette a karjába és mutatta hogyan csinálom a fürdővizet, Niki a tenyerébe pisilt.
A férjem úgy tartotta el magától, így csak a fürikőre ment.
Egyébként ez a pisi dolog fiúknál viccesebb tud lenni, mert Ők messzebbre elpisilnek. Anyós mesélte, hogy a sógoromat amikor tisztába rakta amikor még pici baba volt - szóval a sógorom folyamatosan üvöltött, az anyósom meg felemelte a lábát, hogy alá tegye a pelust, egyszer csak a gyerek elhallgatott, mert közben fülön pisilte magát.
Lynn,
Én is olvastam amit a virsli és társairól írtál. Én azon gondolkodtam, hogy szerinted a házi kolbász is ebbe a kategóriába tartozik. Mert ugye abba tudja az ember, hogy mi kerül bele és a hentesünk egyetlen "E"-t sem pakol hozzá.
Iceberg,
Nekem is a panadolt ajánlotta a védőnő fájdalom csillapításra. Egyszer nagyon fájt a fejem, na azóta vettem, hogy elijesszem a fejfájást, azóta nem is volt szükségem rá.
Betegség idején pont úgy tudom én is ahogyan itt írták, hogy "kell" szoptatni a babát, mert az ellenanyagot csak így kaphatja meg.
Sajnálom a térded!
Ez igazán pech.
Ejnye! Leszedted a gipszet? Rossz kislány! Legalább fáslizd be! Elég szomorú, hogy ott néztek az helyett, hogy segítettek volna!
Nem vagy te robot. Tessék magadra is odafigyelni, igazán megérdemled.
AZ anyósodat meg küld át egy seggberúgásra a táp miatt.
A krém miatt ne aggódj, van ahol nem is krémezik a babát, csak ha pirosodik. Viszont! Ha már egyszer segíteni akar akkor csináljon mindent úgy ahogy te szoktad! Mert ha másként teszi azzal a babának sem tesz jót, ezt kellene megértetni vele. Nem azért mert amit Ő csinál az esetleg rossz, hanem azért mert a megszokottból kizökkenti Balázst. Nekem az anyám ilyen. Tuti fix ha rábíznám Nikit, máris valamit máshogy csinálna, vagy valamit just is neki adna amit én nem. Anyósom ezt nem merné megtenni. Anyámra meg nem nagyon bíznám Nikit, nem csak a fentiek miatt és mert baromi messze van, hanem, mert az egészségi állapota sem valami túl jó.
Lina,
Én sem panaszkodhatok az anyósomra, de a tiedet egyenesen klónozni kellene.
EtetőszéK: Mi már kinéztük, de még nem vettük meg. A jelöltnek fém váza van, van benne szűkítő, hogy amikor még kisebb is stabilan üljön, 5 fokozatban állítható, levehető a tálcája és egy mozdulattal összecsukható a szék ha éppen nem kell.
Az öcsémnek fa etetőszéke volt amit asztal és székké lehetett szétszedni. Soha nem használta asztal formájában.
Linda,
Szia! Izgalmas feladatra készülsz.
Mók,
Ez igen, most tényleg sokat alszik. Pedig beszéltük, hogy milyen keveset alszanak a csajok.
Bár mostanában néha Niki is beszakít egy 2 órás alvást naponta 1-szer, a többinél maradt a 30-40 perc.
Niki a K vitaminra tud nagyon fancsali fejet vágni, de nem csodálom, kóstoltátok? Nagyon rossz íze van.
Ha megnézed a kiskönvet, ott 6 hónapos kortól van írva "Hasra és vissza fordul", szerintem is ráér még Lilla baba, még Niki sem fordult át egyik irányba sem és én nem aggódok.
Egyetértek Lindával és Cherrykével. A diploma nem minden sokszor az éles ész és a talpra esettség messzebbre visz. Persze a ti döntésetek, csak érdemes megfontolni.
A mellettünk lévő utcában lakik egy öreg néni, olyan 70-80 körül van. Már a fia is nyugdíjas. Amikor sétáltunk arra panaszkodott, hogy mennyire szeretett volna még egy kislányt, de a férje azt mondta, az akkori kormánynak nem adnak még egy gyereket. Érthető hozzáállás volt, de megéri számára máig is bánni?
Kri,
Párod egyke, hogy ennyire kíméli az anyukája?
Andinet,
Ezt nem hiszem el! Ez tényleg rohadt szemétség volt a férjedtől. A gyerekek hogy viselik? Gondolom a legidősebb már érti miről van szó.
Látod másnak 2 veséje van, Ádámnak 3 is.
Viccen kívül, biztosan kinövi majd. Nagyon aranyos a taraja. Nikinek is van, de messze nem ennyi, a védőnő el van tőle ájulva, hogy milyen aranyos vele.