Sziasztok!!!
koszonom szepen a szivelyes fogadtatast!
En pont ma toltottem be a 24.hetet,es mar tudjuk hogy kisfiu lesz!
A Botond nevet valasztottuk.
Egyenlore minden jol alaku,bar itt nincs annyi vizsgalat meg ellenorzes mint magyar orszagon,amit nem is banok,igy a H1N1 virus jarvany kozepen,hogy nem kell annyit korhazba meg vizsgalatra jarni.
Jovo het kedden megyek a veddonohoz,a szokasos csekkolasra.Remelem meghallgatjak a kis szivet is!
Olyan jo erzes hallani,ugy megnyugtatja az embert.
Vettunk mi is egy ilyen keszuleket,hogy itthon is bar mikor lehessen hallgani,de Botond egyenesen menekul elole,eddig 2X probaltuk de midnen alkalommal elbujik elole es nem hallani semmit,igy nem is eroltetjuk a dolgot!
Egyebkent ahogy igy olvasom a fejlemanyeket,nalunk is pont igy volt,hogy en nagyon kislanynak ereztem es amikor mondtak hogy kisfiu fel sem tudtam fogni,szoval nalunk is Henikebol lett Botond,olyan erdekes!:D
Latom mar ti is elkezdtetek a vasarlast,hat nalunk is gyarapodik a kelengye,de olyan nehez eldonteni hogy mi is ami kell es mi is amit szeretnenk hogy legyen.
Csatlakoznek en is a suly gyaraodas bevallasahoz:D
en eddig nem egeszen 3 kg-t hiztam.De fogytam sokat az elso idoben mert nagyon hanyos voltam,akkor meg nem volt merlegunk,ugy hogy a 12. hettol merem magam rendszeresen,es a start sulyomtol amit a 7. heten mertek ennyi jott fel,a parom szerint keves es allandoan tomni akar,de nem erti hogy nem tudok annyit enni amit amennyit o szeretni,de minden este 11 kor meg kikoveteli maganak a kiscsavo a vacsit lefekves elott.Mar egeszen hozzaszoktunk a dupla vacsorahoz.
Most nem jut mas eszembe!
Tovabbi szep napot!