Új privát üzeneted érkezett!

Cső!

Csatlakozom, én is két napig nagyon vacakul voltam. Bár ennek jó oka van, mert valószínűleg végre megfordult a gyerek, és most sokkal durvábban randalírozik. Viszont: leszállt az ülőidegemről!Kép Csodás érzés. Az úthenger-érzetem ugyanúgy megvan felkeléskor, de bírok járni!!! (Na jó, pár perc bemelegítés utánKép) Úgyhogy örüljetek ti is, jó?Kép Mert ez a pár hónap tényleg baromi rossz volt, tiszta mozgássérült voltam.

Orbis,
nekem mindhárom babánál vérzett(-zik) az orrom az utolsó időben. Tényleg nincs jelentősége.Kép

Eszter,
a visszérnek direkt jó a meleg fürdő! Szinte kötelező! Olvasd el bármelyik kúp vagy kenőcs betegtájékoztatóját!
Amúgy én rendszeresen fürdök, az előző kettővel is szoktam, sőt: hetente kétszer szaunázok!Kép Még az elsővel kezdtem, Finnországban, akkor még a Mo-i szülészek nagyon ellene voltak, de a finnek persze nem, és én ahhoz tartom magam. Csak túl forrót nem szabad, se vízből, se szaunából.

Lili és mézeskalácsimádók,
kajában lehet enni minden fűszert, csak forrázatként nem jó inni! (info gyógyszerésztől)

Noémi,
miféle doktor néni az ilyen? Ha nincs semmi baj, keresünk magunknak ijedeznivalót?!KépKép

A többi szerencsést is puszilom, akivel ma nem kötözködtem.Kép

Puszi:
Vica (29 és szintén +10kgKép)
mvica
 
 


Gergő üzeni minden horkolónak, hogy nem kell ám csapatszellemezni, meg egymindenkiértmindenkiegyértezni, meg terelgetni, hogy megvédjetek Kép (mármint horkolásügyben, mert mentegettem magam, hogy többen is horkoltok Kép )

Aura, mintha te mondtad volna, hogy éppen csak vérszegényedtél, de mégsem. Ha aluszékony vagy, lehet, hogy romolott a vérképed, és kell már az a vas. De csak magamból indulok ki, merthogy én is hulla voltam, a 10 óra alvás is kevés volt, és mikor elkezdtem szedni a vasat, utána egy-két héttel jöttem rendben, azóta fenn tudok maradni 10-11ig is simán, sőt, volt, hogy éjfél utánig is.

Eszter, én is csatlakozom Vicához, és hozzátenném, hogy szerintem is jó a visszérnek a meleg fürdő, és az mégjobb, ha utána hideg-meleget váltogatsz rajta...

És még a konzíliumtól kérdezném, hogy egyik nap a köldököm felett behorpadt egy pár órára. De vagy 1 cm mélyen, és 2-3 cm2 részen. Körben. Aztán elmúlt. Mitől lehet vajon?

Kik.
27+3

kikocska
 
 


Ja, Katy, neked tartozom még.

Én eddig kétszer szültem, az elsőnél EDA volt, a másodiknál csak egy kis Nospa, de az nem ért semmit szerintem. Így volt jó, az elsőnél kellett, a másodiknál nem. Harmadszorra se akarok kérni.

Az első úgy volt, hogy du. 4 körül kezdődtek a fájások (benn voltam a kórházban terminus-túllépéssel, vagyis a hiv. terminus napján), 7 körül kezdtem szenvedni, fél 10 körül gondoltam, nézzenek már meg, akkor fel a szülőszobára. Csak egy ujjnyi volt, de már nem engedtek le. Ott kínlódtam egész éjjel egyedül, a férjemet se akarták beengedni (kettő körül becsempésztemKép), a szülésznők is csak bosszankodtak rajtam, mert aki nem tágul, az nyilván csak hisztizik. Pedig a CTG-n jó fájásaim voltak. A dokimat be se hívták. Reggel 9-re a dokim megvolt minden sürgős dolgával, akkor ért rá adni egy oxytocininfúziót. Addigra már iszonyú fáradt voltam, el voltam keseredve, 28 órája nem aludtam, ebből14-et kínlódtam, nem ehettem, és még csak nem is tágultam. Szóval rosszul voltam a gondolattól, hogy még csak most jön a neheze. Úgyhogy rögtön kértem EDA-t, és nagyon jól tettem. Relax, alvás, közben tágulás, el is lazított, szerintem segített gyorsabban tágulni, és már 3 előtt kinn volt a lány.
Nem fájt a beadása, rövidített a táguláson, és a kitolást se hátráltatta, mert 3 fájásra kinn volt Mesi. Viszont utána egy évig migrénjeim voltak, se előtte, se azóta, és gyanítom, hogy amiatt lehetett. Meg vagy egy évig (!) többé-kevésbé depressziós voltam szülés után, és azt mondják az okosok, hogy ez is lehet attól, hogy nem dolgoztam meg a gyerekért a szüléskor, ezért utána "dolgozza le" a hiányt a psziché. Mondjuk így is szenvedtem eleget, de kicsit úgy érzem, lehet ebben is valami. Azonkívül ha EDA van és nem fáj a szülés, akkor az összes "kis" kellemetlenséget százszorosan felnagyítva érzed, pl. iszonyúan fájt a hátam a fekvéstől meg ilyenek. Bár lázas is voltam, lehet, hogy az se dobott a közérzetemen.

A másodiknál kíváncsi voltam, milyen az, ha végigmegy a dolog. Ott is előjött a fájásgyengeség + meconiumos víz, úgyhogy kellett az oxytocin, de akkor bátrabb voltam, mert igaz, hogy este volt, de még csak pár órája voltak lazább fájásaim, és nem éreztem magam fáradtnak. (Pedig akkor is lázas voltam...na erre köss csomótKép) Szóval oxytocin ellenére se kértem EDA-t, és ki lehetett bírni, de egész mások voltak a körülmények, sokkal emberibb volt az egész. Mikor már nagyon fájt, akkor már úgyis mindjárt vége, de azért kaptam egy Nospát az infúzióba. Semmi hatását nem éreztem, kicsit talán elbódultam. Nagyon jó volt, hogy éreztem az egész szülést, és utólag tényleg nem adnám semmiért, hogy így csináltam végig.

Magyarul: ha már nagyon kivan az ember és csak túlélni akarja, szerintem jó, ha kap EDA-t, mert az nem jó, de jobb, mint a tehetetlenség meg a császár. Ha szerencséd van (vagy végül is ez a normális), és nincs túl nehéz szülésed, csak fáj, mert persze, hogy fáj, akkor szerintem ne kérj. Nagyon jó lesz utólag, hogy végigcsináltad.

Bocs, ha hosszú voltam, de rövidebben nem tudtam volna értelmesen leírni. Számomra ez egy bonyolult téma.

Vica
mvica
 
 

 
 

Vica!!!

Nagyon-nagyon köszönömKép!!!Főleg, hogy nem felejtetted el!!!Sokat segítettélKép!Szerintem nem csak nekem szereztél vele örömetKép!

Aura!
KösziKép!Ez az az utca, ahol a trolik megállnak?Mert akkor be tudom lőni!

Puszi mindenkinek és jó éjt!!!
Katy
Katy
 


Vica, nekem is tök jó volt, hogy leírtad. Azt hittem, én vagyok az egyetlen, aki nem akar EDA-t, és keztem megijedni, hogy én nem vagyok normális Kép Egyébként a szülés utáni depresszió-EDA összefüggést én is olvastam... Csak nem tudtam, el lehet-e hinni, olyan sokmindent találnak ki mostanában mindenről. Szóval köszi, megerősítettél...

kikocska
 
 


Katy!
Ez az ahol a buszok megállnak, a trolik is azt hiszem, bár azok emlékeim szerint vlmi merőleges kis utcában állnak, de lehet, hogy ott is. Innen nyílik az Arzenál, csak arra nem emlékszem, hogy a bolt előtte, vagy utána van-e. Huh remélem nem kavartalak jobban meg.

Kikocs!
Köszi, megnézzük ezt a vas dolgot, úgyis szerdán megyek a dokimhoz, majd megtárgyaljuk! ez a horpadás dolog furin hangzik, fogalmam sincs mi lehet, de el tudom képzelni, hogy a baba mocorgása okozta a "krátert" Kép. Szerintem ha elmúlt és más panaszt nem okozott, ne aggódj. Vagy kérdezd meg Bagzert, az ő pocakja bír mindenféle hajmeresztőt produkálni Kép

Noémi!
A pocinövekedés most nálam is érdekes, a centi alapján két hét alatt nőhetett úgy 2 centit, a valóságos terjeszkedés viszont sokkal nagyobb, ha azt nézem, hogy a két hete még tök jó pizsim mostanra szétpattan rajtam. És én is ugyanúgy látom, hogy egyre feljebb mászik a poc. Erikám is egyet érthet, mert jól rázendített odabent Kép

Tényleg!
Képzeljétek mostanában folyton mosolygok, mert ribike valahogy úgy rugdal, hogy csiklandoz! Nagyon vicces az egész, meg olyanokat is csinál, hogy jól kidugja a fenekét és ettől az egész poc tisztára asszimetrikus lesz. Ez nálatok is előfordul, Főleg a csikire gondolok!

Vica!
De jó, hogy leírtad az EDA-s infokat, én nem akarok kérni, de mostanában mindenkitől azt hallom, hogy ez legyen az első szavam, ha belépek a szülőszobára. Már majdnem kezdtem elbizonytalanodni, de most megnyugtattál. Nem tudom én valahogy nem kérnék semmit ha nem muszáj, biztos jó megélni a teljes folyamatot (már ha nincsenek komplikációk)

Kikocska!
Még Gergődnek üzenem, hogy a pocakbrigád nagyon elszánt és összetertó tud ám lenni,, úgyhogy csak óvatosan kekeckedjen velünk! Kép

Szép álmokat mindenkinek!
Aura 25+3
aura
 
 


sziasztok
Nálunk semmi különös, ma elment a párom megnt egy hétre, hát elég rizikós, de ki tudja. Enyhe jóslófájásaim vannak, de egyébként pattogok ezerrel továbbra ia, alakul a konyha, holnap fogok bepakolni.

Noémi
Szerintem a hasnövekedés is olyan, mint a babóca növekedés egyszer jobban, másszor kevésbé, úgyhgy biztosan minden oké odabent Kép

Lici
Szerintem is a magánéleti dolgaid miatt nem eszel, arra figyelj azért, hogy ami lecsúszik, az egészséges legyen Kép De egyébként azt olvastam, h a babó mindent mekap, mert ő az első, legfeljebb a te szervezetedben keletkezik hiány.
A pároddal kapsolatosan Aurával és a többiekkel egyetértek. Főként babásan ezt nem lehet megengedni. Meg ezzel úgysem tudod magad mellett tartani sajnos.

Vica
Nkem nagyon tetszett, ahogy leÍrtad az EDA-t, mert eddig mindenki csak ajnározta, de szerintem te nagyon jól mutattad több oldalát is a dolognak.

bringa (39)
bringa
 
 


Sziasztok!
Lici! Neked szeretnék valamit írni,mert ahogy olvastalak,teljesen beleéltem magam a helyzetedbe. Komolyan mondom a sírás kerülgetett...hogy lehet ilyen egy apa??? Ne haragudj,de ezt kell mondanom. Lehet,hogy most utálni fogsz ezért,de én elfelejteném ezt az embert a helyedben...nem érdemli meg sem a babát,sem téged.Szerintem azt hiszi ő mindent megtehet...de ez sajnos miattad is van mert ugyebár még mindíg van köztetek szexuális kapcsolat,pedig elvileg ő mással van. Na arról már nem is nyílvánítok véleményt,hogy arról a nőről mit gondolok...Húú tényleg ne haragudj,de nagyon ideges lettem a párod viselkedése miatt.A másik pedig,hogy a baba is megérzi,hogy az anyukája boldogtalan...ez neki sem jó.Koncentrálj a picire.Persze,tudom könnyű mondani,..de mégis. Ez csak az én véleményem,nem akartalak megbántani.Remélem megoldódik hamar ez a dolog.

Orsi
orsi21
 
 


Na most én folytatom az éjszakai brigádotKép

Aura!

Már akartam írni, hogy én is tanítás mellett fogok babázni, szerintem meg lehet csinálni, majd igyekszünkKép És tartsuk is a no-depis frontot!
És már olvastam, hogy csiklandoz a baba, de engem nem szokott. Viszont kidugja a fenekét, meg mindenét, és az tényleg nagyon viccesKép
Vica,

Igen, most egy picit én is problémát csináltam a problémátlanságból, csak fura volt. De igazad van. Azért annyira nem aggódtam, csak gondoltam, ha már itt vagyok, megkérdezlek benneteket. Bringa, neked is kösz a reakciót! Az jó, ha néha tekintély is elbizonytalanodik, nem? Olyan emberi. Azt szeretni szokták az emberek és nő a népszerűségKép

És úgy látszik, mindenki úgy van, hogy azt érzi, egyedül van az EDA-val, mert én is szeretném minden nélkül kibírni éppen amiatt az érzés miatt, amit Vica írt. Jó, hogy ebben a táborban is vagyunk, és külön köszönet neked, Vica, hogy leírtad ilyen elfogulatlanul az egészet. Tényleg van tapasztalatodKép

Viki, eddig nem írtam, mert mindenki elmondta, amit én is gondolok (Kikocska, Aura, Rékacs, stb). Csak bíztatni tudlak, hogy légy kemény, mert nem fogsz egyáltalán kelleni neki, ha nem állsz a sarkadra! Nem fog tudni mit tisztelni benned. Úgyhogy hajrá! Megéri a hosszú távú cél a rövid szenvedést. Te mit gondolsz egyébként erről az egészről? Mert az ok, hogy megkérdezted, de te hogy érzed magad? Ott legbelül. Sokat elárul az embernek, ha úgy igazán magába néz...

Kikocs,

sejtelmem sincs a kráterről, egész érdekes... Gergőd meg jófej... Az én uramnak se elég néha a "saját" gépe, minden lehető eszközt be akar kapcsolni a rendszerbe, legutóbb videót közvetített nagy örömmel az összesen 29 nm-es lakásunkban az egyik asztaltól a másikig, és rettentő büszke volt magáraKép A tied is éjszakákat bír kutyulni egy-egy problémán? Mert az enyém tök ott tud ragadni, és én ezt útálom, de azért nem is lenne ő, ha nem csinálnáKép

Üdv az éjszakából:

Noémi 31+00, mindjárt +1Kép
vghnoémi
 
 


Sziasztok!!

Jó sokat írtatok délelőtt óta! Úgy néz ki, kezdünk visszatérni a régi kerékvágásba!
Viszont én annnnyira vacakul vagyok. Előbb hosszasan el kellett gondolkoznom rajta, hogy a gyomor-felfordulást vegyem-e annyira komolyan, hogy beirányozom a wc-t, aztán nem volt hozzá erőm, de szerencsére nem is kellett. Még most is kavarog, és azt hiszem, babó is érez belőle valamit, mert nagyon aktív, máshogy mint "normálisan". Remélem nem kaptam el semmit. És remélem, holnapra jobb lesz, mert megyünk színházba.

Aura!
Csikizni engem is szokott, oldalt a bordáim alatt, főleg ha oldalt fekszem. És ebben a fura az, hogy én nem is vagyok különben csikis.

Lici!
Én már reggel írtam, de a nap folyamán sokszor eszembe jutottatok, és mindenféle okosságokon törtem a fejem, kevés sikerrel Kép
Mindenesetre arra jutottam, hogy én tuti azt mondanám, hogy persze-persze ő a baba apukája, de én nem osztozom senkivel, tehát vagy én vagy ő. És ha történetesen azt mondja, hogy ő, akkor egy ideig baromi sz¤r érzés, de ez idővel elmúlik, viszont az ilyen háromszögeket szerintem nem lehet megszokni, tehát az végig ugyanolyan rossz. Arról nem is beszélve, hogy ha most azt tapasztalhatja, hogy tulajdonképpen bűntetlenül hajthat más nőket melletted, akkor hiába lesz ennek vége, miért ne nőzne, ha egyszer hagyod. De persze te tudod.
Na jó, nem okoskodom tovább.

Tali:
Nekem a szombat 95%, hogy nem jó. A csütörtök meg a péntek viszont igen! (persze nem kell az én programomhoz igazítani Kép)

Kikocska!
A kráterről nekem is az a véleményem, hogy a baba helyezkedett úgy oda. Szerintem no para!!!

Na jó éjt!
Orbis
orbis
 
 


Na sziasztok!

Itt az éjjeli pillangó!

Vica! Tök jó, amit írtál az EDA-ról.
Nekem abszolut unszimpatikus doldog. Mármint az EDa, persze így előre könnyű okonak lenni, de úgy képzelem vannak fájdalmak amiknek értelme van. ÉS mióta nők szülnek azóta ez fáj, akkor lehet, ennek ez a rendje. Mert valamit elengedni, kiereszteni, vagy hagyni elmenni az fáj. És ha nem fizikailag, akkor lekileg fog és az sokkal rosszabb, csak ebben a mi ronda világunkban arról mindig elfeldkezünk. Szóval Kikocs, meg Noémi én is épp azt gondolom mint, ti és én sem szertnék.Alkotunk új klubbot?KépMondjuk "Edátlanul gondoljuk" névvel?

Remélem nem cáfol rám a sors!!!!!

A tali nekem sem jó szombaton, meg a péntekem is igen hosszúnak igérkezik. Meg kocsim sincsKép, mert szerlőnél van. Vagyis karosszériásnál, mert egy nőé volt előttem aki épp oly kitűnően parkolt, mint énKép
De nagyon szertnélek látni Titeket, míg képes vagyok mozgásra!

NA, megyek aludni, hátha sikerül!

Rékacs 32+5(mert már hétfő van)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Kikocs!
A köldököm felett nekem is volt ilyen...én teljesen sírásig kétségbeestem, hogy ez tuti valami nagy baj...és egyébként is..másnap a szülésznő mondta, hogy ez semmi csak úgy helyezkedett...szal én is megijedtem, de nem kell...aztán pár nap után el is múlt...
puszssszpuszssz-eszti
esztyx
 
 


Sziasztok! Kép

Huh, elég volt végig olvasni Kép
Nah már nekem is keményedik néha a hasam Kép nem olyan vészes, de van.
Jaj tegnap képzeljétek, el kezdett görcsölgetni a vesém. Vagy legalábbis szerintem az. Jobb oldalon a medencém felett néha bele-bele szúr. Elviselhető, de megijedtem egy kicsit. A főnököm szerint rögtön menni kéne kórházba, de én nem érzem borzasztónak még. Szerintem valami megfázás lehet. Tegnap meleg fürdő után el is múlt. Van valami ötletetek? Vagy tényleg spurizzak a kórházba? Vagy lehet, hogy a költözés során megerőltettem volna magam? Kép Jaj valaki mondjon már valami jót nekem Kép Kép

cicakimegijedt
cicmerák
 
 


Szia Cic,

ha kórházba nem is, de háziorvoshoz érdemes elmenni. Vizeletből meg tudják állapítani, ha valami baj van (genny a vizeletben stbstb). Sokat kell pisilned, vagy ég, csíp pisilés közben? Esetleg nagy az inger, de mégsem tudsz? Ha igen, mindenképen menj orvoshoz. Lehet, hogy csak felfáztál, de (és nem akarlak megijeszteni) a vesével nem jó játszani.
Jobbulást Neked!
Flo
flo
 
 


Jóreggelt! És köszönöm a megnyugtatásokat horpadpocak ügyben Kép
És nagyon örülök, hogy akkor nem vagyok egyedül, hanem többen úgy gondoljátok, hogy lehet, hogy az EDA nem az igazi... Elvégre a Bibliában is benne van, hogy a fájdalommal való szülés a büntetés, amiért rábeszéltük az almára a férfit Kép

Noémi! Igen! Gergő állandóan számítógép-problémákat old meg Kép Írtam előbb egy oldalt arról, hogy milyen ügyes, és miket csinál, de rájöttem, hogy unalmas. Úgyhogy csak annyit írok, hogy mindig kitalál valamit, amitől jobb lesz majd, miközben csinálja, elrontja az összes gépet, aztán megjavítja Kép Asszem ez a lényeg. De legalább olyan hobbija van, amit itthon csinál, és mindig szem előtt van Kép

kikocska
 
 


Marica!
GRATULÁLOK,Kép írhatnál születés történetet, ha ráérsz egy kicsit, bár gondolom most nagyon mással vagy elfoglalva.

Katy!
Fölvennél engem is a táblázatba! adatok: Anyuka:Lili, kor:31, szülés ideje:dec.25, baba neve: Hana, kórház: Bp./Máv

Nekem a terheléses cukor vizsgálat, sokkal egyszerűbb volt. Reggel ébredés után ennem kellett egy zsömlét és egy bögre tejet és így menni vérvételre. Ennyi. De hallottam már mástól is, hogy egyes intézmények ezzel a cukros löttyel kínozzák a kismamákat.

Lici!
Hát hirtelenjében én is azt mondanám a amit a többiek .DE jelen helyzetben az elsődleges szempont, hogy neked mi a jó. Tehát ha neked jól esik, jobb kedved van attól, hogy együtt vagytok vagy akár szex, miegymás akkor csináld, de amint megalázónak vagy nyomorultnak érzed a helyzeted hagyd abba. Minden eszközzel magadat védd, mint a babádat, mert jelenleg egyek vagytok ám. Ne hisztizz, és légy önző! Jelenleg érted kell, hogy áldozatot hozzon a külvilág és nem fordítva. Én nem vagyok a taktikázás híve egy kapcsolatban, számomra az ilyesmi megkeseríti az együttléteket. (Viszont van akit ez pörget fel. Különbözőek vagyunk.)

Kikocs!
Fel a fejjel, biztos, hogy nem fogsz otthon unatkozni. Én például falvédőt készítek a babának, terhestornára járok, meg jógázni és nagyon jó érzés, hogy ennyit foglalkozhatok a terhességgel. Ráadásul ahogy egyre közeledik a kitűzött nap úgy egyre kevésbé érdekel más mint a baba és a vele kapcsolatos dolgok. Megőrülnék ha még dolgoznom kéne.
A kráter miatt szerintem se aggódj, biztos a baba rendezkedik odabenn.

Claudia!
Nekem is nagyon sokat csuklik a baba. Először olyan rémisztő volt, hogy ilyen sokáig ilyen szabályos mozgás jön a pocakból, de aztán egy barátnőm, akinek már 5 hetes a babája megnyugtatott, hogy ez vele is így volt és ez normális.

Noémi!
A has mérete nem függ a baba méretétől. Vagy fordítva? Na mindegy, lényeg hogy ne izgulj, a babád még attól növekszik és gyarapszik, majd meglátod a következő uh-n, ha becsültetsz súlyt a dokival.

Vica!
Örülök, hogy jobban vagyKép és köszi a megnyugtató mézeskalács infót.
Ja, és az EDA-s sztorid nekem is sokat segít, mostanában épp ezen vaciláltam. Eredetileg nem akartam EDA-t, de mostanában szinte mindenki természetesnek veszi körülöttem így elbizonytalanodtam. Most végre visszatérhetek eredeti álláspontomhoz.
Közben olvasom ám, hogy mégse vagyok egyedül.

Cica!
A vesés panasszal legalább hívd fel az orvost, ő majd megmondja bemenj-e. Nekem egyszer volt vesegyulladásom de akkor sírtam annyira fájt már. Várandósan szerintem jobb az óvatosság.

Képzeljétek tegnap a Megatoysban találtunk olyan babahordozót (vállra akasztható) amit már rég keresek, nekem nagyon tetszik. (www.premaxx.com)itt megnézhetitek.

üdv Lili(34+2)(+17kg)Kép

KépKép
savitri
 
 


Cic!
Nekem is szokott arrafelé görcsölgetni meg szúrni. teljes pánikban rohantam is a dokihoz, csináltunk mindenféle labort és mind teljesen negatív lett. Aztán még össze-vissza kopogtatta meg nyomkodta a hasam de mivel a nevetgélésen kívül (szörnyű csikis vagyok) más reakciót nem produkáltam, megállapította, hogy ez csakis attól van, hogy a növekedéstől nyúlnak a méh szalagjai és ez nekem így egy ponton fáj. Röviden kiderült, hogy semmi bajom, pedig volt olyan, hogy este felkeltem (volna) de a derékszögnél megálltam a görcs tovább nem engedett. Segített akkor egy kis hajnali kismami torna. Ez lehet még székrekedéstől is. Szóval azért nézesd meg, de szerintem ne aggódj nagyon.
Ja! Vese témában Orbis nagyon otthon van, de ha a derekadat picit hátulról megütögeted, vagy a párod segít, és nem fáj, akkor nem a veséd rendetlenkedik.
Hű ez hosszú lett, de remélem segített valamennyit!

Haló EDA nemkérő egyesület!
Én se kérem, nagyon nem szeretném, viszont elképzeltem Márti, mint tapasztalt, milyen jókat nevetgélhet rajtunk. Bár nem tudom ő hogyan indult neki, de hallottam, hogy tud az úgy fájni, hogy hipp-hopp feladod az összes tervedet, csak segítsenek már!
Rékacs!
Teljesen igazad van, manapság sokmindent túlkontollálnak a dokik, ami mehet a természetesség rovására, de azért engem megnyugtat, hogy ezzel sok bajt el lehet kerülni, vagy legalább ott a tudat, hogy van választási lehetőséged. Manapság sok olyan egészséges kisbaba születhet meg, akiknek korábban nem lett volna esélyük akárcsak azért, mert a mamijuk nem bírta tovább, elfogyott az ereje. Azért hajrá, első a természetes szülés, de ha nem megy, akkor jó a segítség.
Kikocs!
HI-HI, tök jó az almás hasonlatod, rögtön az ugrott be, miért is nem vagyok vallásos. Kép Mi ez, hogy mi szenvedjünk, a kis bélpoklos pasiktól?! És ha Éva azt mondja Ádámnak : Ugorj a kútba szívem, az a lökött meg beleugrik és megfullad, azért is gondolom mi szenvedtünk volna. Hát hol itt az igazság?! Mondjuk a Paradicsom óta nem sok minden változott, általában most is mi szívunk a pasik hülyesége miatt. Kép
Hű ez jó kis femminista szöveg volt Kép pedig nem vagyok kőszívű férfigyűlölő, esküszöm!!! Kép

Pussz nektek!
Aura 25+4
aura
 
 


Flo, Savitri Kép Köszi a tanácsokat Kép
Visszatérve nem csíp, nem rossz, mikor pisilek, csak jobb oldalra néha beleszúr. Most kúrálgatom, de holnap, ha nem javul, felhívok valakit.

Köszi

én már csak ezen a héten melózok, szerettem volna még kibírni, úgy látszik lehet nem jön össze. Kép

cic
cicmerák
 
 


Sziasztok kismamikKép
Vééégre meggyógyultamKép Kép Kép Kép Nekem tali ügyben bármelyik nap jó, mert ezen a héten nem áll szándékomban dolgozni menniKép

Viki
Azt hiszem ahogy olvastam 100%ig egyetértek a többiekkel. Én ugyan ezt csináltam anno a baba apukájával mint most te csak ott még nem volt akkor másik lány,és mégis szétvállás lett a vége. Így utólag nagyon bánom, hogy nem tartottam magam eléggé, mert féltem,hogy elhagy.... tök mindegy volt mit gondoltam vagy csináltam így is elhagyott. Úgyhogy szerintem igenis tartsd magad, legyél kemény, és semmi sex... ki tudja, ahogy Aura is mondta, mit kapsz ajándékba a másiktól..... Másrészt pedig eszedbe se jusson a másik lánnyal beszélni, csak lealacsonyítanád magad a szemébe, az ilyen nő akit ez a helyzet nem érdekel és akkor is nyomul...az olyan is hidd el. Az idő úgyis eldönti vagy így vagy úgy, de tartásod legyen az nagyon fontos, tapasztalatból tudom (sajnos) Kép
Legyen első a babóka ő kárpótól mindenért hidd elKép Kép Kép nálam is ezt tetteKép Kép

AuraKép
Most,hogy végre meggyógyultam igazán összehozhatnánk azt a talitKép Kép dolgozol ezen a héten??

nagy Gratula Maricának, szép nagy babója lettKép Kép

pussz mindenkienk
edwig 34
Vendég
 


Aura! Kép

Na ilyen volt tegnap hajnalban. Derékszög, aztán semmi. Na most megütögettem ahová nyilallt, de így semmi. Akkor lehet, hogy nekem is csak egy becsípődés? Vagy a szalagok nyúlása? Mert most szemmel láthatóan nőtt a pocim.
Sőt, tetézve a nyűgös kismamák táborát, (ÓH nagy Bagzer, te mellszakértő) nekem a bimbóm is mintha más lenne Kép Még nem olyan a bimbóudvar, mint az ökörhugyozás, de nagyobb lett, jóval. Én azt hittem, hogy csak maga a mell nő, az udvar marad. Nálatok is így van?

cic
cicmerák
 
 


Cic, akkor ketten vagyunk... És te még mindig strapabíróbb vagy nálam Kép Mert egyre inkább úgy gondolom, hogy lehet, hogy inkább már nem feltétlen megyek be dolgozni egyátalán, inkább jövő hten valamelyik nap összeszedem egy dobozba a cuccaim, meg leszedem a gépről a dolgaim, aztán maradok itthon, és babanetezek egész nap. Tegnap olyan bőszen győzködött mindenki Kép Sőt, képzeljétek, az egyik ügyfelem hívott fel előbb, hogy mivan velem, aggódik értem, mert hallotta a főnökömtől, hogy nem vagyok jól, és nem mentem dolgozni. Kép Azért ez olyan jól tud esni!

Azért megkérdezem a dokit is róla...

kikocska
 
 


Edwig!
Örülök, hogy meggyógyultál, talizhatunk, főleg, hogy most már a kocsim is jó. Dolgozni nem járok, és a tanítást is inkább halasztom, sajnos egyáltalán nem bírok odakoncentálni, úgyhogy úgy döntöttem nem strapálom magam. a lényeg, hogy főként itthon vagyok, jó közel hozzád Kép
írj, vagy sms, és megbeszélünk valamit!
Puszillak!
Aura
aura
 
 


Lányok!
Azon gondolkoztam, hogy ha az uh mást mutat meg másra vagyok kiírva...szóval akkor ha megindítják a kiírt időpont után 2 héttel, az nem okozhat e bajt. .. nem lehet e annak valami következménye????mert esetleg totál rossz a számítás és még nem elég érett..??
esztyx
 
 


Sziasztok!

Aura!Majd megnézem élőben itt lakom a közelben annyira nem lehetek béna, hogy ne találjam meg!

Savitri!Persze, hogy beírlak a táblázatba!!!

Cic!Annyira jót nevettem a hasonlatodon, amit a melleidről írtál, hát igen nálunk is nagyon hasonló a helyzet és egyre rosszabbodik ez már nem mell, hanem csecs, vagy miKép!!!
A hátfájásról csak annyit, hogy nekem közvetlenül a jobb vesém fölött van ue. a nyilaló fájdalom, és alvás után a legeslegrosszabb(kb.1 hónapja)!Mindig amikor elbizonytalanodom, megmutatom valakinek, és eddig mindenki azt mondta, hogy az nem a vesém, hanem a hátam!Szóval én is a kádfürdővel szopktam próbálkozni, több-kevesebb sikerrel!!!

Aurának igaza van az EDÁ-ról én is számtalan olyan szülés sztorit hallottam, ahol mindent előre jól eldöntöttek,aztán persze a sors mindent megváltoztatott!Én csak reménykedni tudok abban, hogy nem lesz rá szükségem, de hát ki tudja!!!

Most rohanok vezetni!

Pusz:Katy
Katy
 


Esztyx, voltál megint ctg-n, és még mindig nem fogtak benn, hgy akkor szüljél? Kép Szerintem ne parázz ezen. a 36. héttől a gyerek érett. Ha 37. héten születik, már nem is mondják koraszülöttnek,ha jól tudom. Tehát, ha valami miatt akár 4 hetet is elszámolnának, és a 42. hét helyett a 38.-on indítják meg a szülést, akkor is egy teljesen érett, fantasztikus és egészséges kisbabát fogsz szülni. Egyébként olvastad Mártit, nem? HOgy mekkorát csalt náluk is az UH! Szóval ne aggódj, és foglalkozz a babócával, igyál málnalevél-teát, és relaxálj sokat Kép Nem csak 4 kilós babák léteznek, hanem 2,5, 3 kilósak is. Legalább nem lesz elefántbébi, és nem lesz annyira rossz, mikor kijön... Kép

Cic, udvar nekem is nagyobb, már szinte az elejétől, ráadásul sokkal jobban kiemelkednek azok a pöttyök, amik ott voltak korábban, csak szinte nem is lehetett őket észrevenni. Vicceltünk is rajta, hogy az a babaszáj-csúszásgátló szopinál Kép

kikocska
 
 


Kikocs, hangosan nevettem!Kép Lehet, hogy nekem nem lenne unalmas olvasni a történeteket, mert nagyon hasonlók történnek nálunk isKép

Savitri, teljesen megnyugodtam pocakügyben, köszönöm.Kép

Szegény, szegény Aura és Cic! Én rájöttem, hogy semmi bajom... Nekem is szúr meg, fáj, meg mit tudomén, de azért nem maradtam derékszögben... Jobbulást!
Hát ez tök jó, hogy lassan mindenkiről kiderül az EDAtlanságKép Azért nem írtam hosszabban véleményt, mert nem szeretnék senkit megbántani, és nagyon szeretem azt is, aki kér, pl. a barátnőm De azt gondolom, az egész világ a szenvedés elkerülésének irányába megy. A fogyasztói társadalom éppen ezt erősíti: mindig a legkellemesebbet, legkönnyebbet válasszuk: cseréljünk párt pl., ha valami nem működik, véletlenül se küzdjünk, van másik, ahogy pulcsi is. Az öregség, a szenvedés, a betegség nem népszerű manapság. Legyünk és maradjunk fiatalok, problémamentesek, és akkor minden rendben lesz. Ha nem, inkább elbújhatunk, nem férünk bele a reklámok által alkotott világba. Na, ez a véleményem. És én is igenis szeretnék szenvedni! Az a legnagyobb félelmem, hogy a végén még nem fogom bírni, és akkor mi lesz az elméletemmel?!Kép
Senki ne sértődjön meg, jó? És bocs, ha túl hosszan fejtegettem...

Esztyx, csatlakozom Kikocshoz, ne aggódj, az a babuci érett. És igen nem is 37. héttől, hanem 2500g-tól nem mondják koraszülöttnek. És úgyis húzzák, amíg lehet, szerintem csk úgy nem indítják meg. Legfeljebb egy picit kórházazol, mint MaricaKép...

Cic, az udvar nagyobb szerintem mindenhol, és én se szeretem, de megszoktam... Ráadásul nekem a bal nagyobb szokott lenni, mint a jobb, és az végképp nem tetszik... Mindegy, nem szépségversenyKép Remélem, a kisfiunknak nem lesz frusztrációja a női mellektől az enyém utánKép
vghnoémi
 
 


Elfelejtettem aláírniKép Ez már a végKép
Tehát:

Noémi
31+1

Irjátok oda lécci,lécci....
vghnoémi
 
 


Sziasztok!
újra van net itthon, így csökkentett jelenléttel, de itt vagyok megint! a csökkentett a sugárzó monitor miatt... vigyázni akarok pocakra ám!

én nemtom mi van velem mostanában, de exxtra érzékeny vagyok!!!! egyszerűen tegnap is szóbahoztam öcsémmel hogy mégis mikor akarnak elköltözni, és mikor azt válaszolta hogy nem a következő, hanem az azutáni héten, elkezdtem zokogni!! jó kis jelenet volt, visszanézve vicces, és elég konkrét volt üzenetileg...hehe ezekután viszont kaptunk egy estét kettesben marcimmal. isteni volt!!!

ma meg, harmadik napja hogy emiatt telefonálgatok, újra felhívtam a baross-t hogy megkérdezzem a 14 hete(!!!!) levett toxoplazma eredményemet, mondanom sem kell hogy sikertelenül!! én hülye meg erre neten rákerestem, abban a reményben hogy uh-n úgyis szóltak volna, ha látnak valami rosszat, ami ezáltal lehet. hát kiderült hogy szem és agy károsodást okoz!! erre hatalmas sírásba kezdtem, hogy most már úgyis késő lenne...semmit sem lehetne tenni. szóval szörnyű, és mind amiatt hogy az orvos nem nézett utána, hogy mégis miért kell ennyit várni erre!!!! de párom aztán bekeményített, felhívta ő, és közölte hogy nem várunk se keddig, se szerdáig, ma akarjuk tudni, így ezekután felírták az adataimat, és aszonták postázni fogják majd az eredményt vagy nekem, vagy a védőnőmnek, ha nem mondják meg.... nagyon előbbrejutottunk! aztán megkérdeztem hogy nem lehet hogy azért nem szóltak, mert valami rossz lett, és a válasz az volt hogy nem, ált.ban ha rossz, kétszer is elküldik. hát nyugtasson má meg valaki hogy nem lesz semmi, mert azóta ezen rágódom!!! megőrülök! én mindent megtettem hogy minden rendben legyen végig! minden vizsgálatra elmentem, és ha a végén valami nem stimmel, amiért szintén kértem vizsgálatot, és emiatt a halasztás miatt lesz valami, és nem tudom mit teszek........

bagzer, aki tök kész van leginkább mindentől....
29+1

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


kész, vége, feladom, nem birom tovább olvasni!!! majd este otthon nyugiban. Kép

Savitri, én is MÁV-os vagyok, de nekem cukros lötty volt, hogy lehet ez?

Terhesség alatt szauna és forro fürdö? Ettől Mo-n tényleg tiltanak az orvosok.....nemtom nemtom nemtom.

na dolgozom és este bövebben.

Puszi addig is! Tali?? Mikor és hol legyen? Most csütörtök délután? Teaház? Kép

Eszter
28+6 (és még mindig +10kg yuhey!)
eszter2004
 
 


Bagz! az megnyugtat, ha én azt mondom, hogy nyugi? Kép gyorsan rákerestem a google-ban, és azt mondja, hogy 2-3 hét alatt van eredmény. Ha nem kaptad meg eddig az értesítést, akkor tuti semmi baj, mert akkor biztos azonnal szólnak. Egyébként meg ha van, és a terhesség alatt szerezted, adnak rá gyógyszert, és hajrá. SZóval tényleg nyugi, és szerintem meg jóól sírd ki magadat, mert az biztos, hogy hasznos. Anyukám mostanában mindig stresszfehérjéket emleget, amik rosszat tesznek. Nem tudom, mire gondol konkrétan, de amilyen aggodalommal mondja, lehet, hogy nem kell stresszelni Kép Kép Kép

Egyébként meg arról, hogy te mindent megtettél, arról az jut eszembe, hogy anyukám még azt is szokta mondani, mindig, hogy ha te mindent megteszel, ami tőled telik, a következmények így is- úgy is adottak. Szóval a dolgok nem történnek hiába. Tarts ki, és írd majd meg, hogy minden rendben, mert úgyis az lesz!!!

Na, jó, ez kicsit forrest gumpos lett... Kép

kikocska
 
 


Bagz!
Én is úgy vígasztalnálak, de sajna nem vagyok otthon a témában. Mindenesetre ha baj lett volna szerintem is tuti szólnak időben! Szóval nyugi és sírj nyugodtan, ha az levezeti a feszt, jobb, mint ha magadban tartanád! megmég szerintem bűnözz egy kis csokival!!!

Eszter!
Nekem jó a csüt teaház. Így már ketten vagyunk a programra, juhúú. Remélem másoknak is jó ez. Ja, ésmég tökre büszke vagyok ám rád, hogy így megálltak a kg-k. talán mégis jó valamire a diétád Kép

Aura 25+4
(a kilokat most kihagyom szolidaritásból)
aura
 
 


Sziasztok!
Nagyon rossz most nekem, de próbálok erőt venni magamon és megosztani veletek a történteket. Úgy gondolom megérdemlitek, annyi jó tanácsot adtatok, és főleg azért mert "meghallgattatok". Szóval, a hétvégém nagyon jól telt, tegnap is együtt voltunk este, ajándékot kaptam, beszélgettünk, stb. Reggel viszont már korán láttam együtt őket a buszon. Meg kell mondanom, iszonyatosan rosszul esett az elmúlt hét után. Szerintem hírtelen elborította az agyamat a köd, mert azon nyomban felhívtam és megmondtam, hogy ott várom őket a lakásban. Úgy éreztem muszáj most már tisztázni a dolgokat, nem élhetek tovább hülyén. Míg hazaértek volt időm átgondolni a dolgokat. Lehet, hogy hosszú leszek, de elmesélem az egészet. Úgy kezdtem, hogy megkérdeztem a lányt, szerinte hol tart most a mi kapcsolatunk. Mivel nem kaptam választ felvilágosítottam, hogy mi még mindig ugyanúgy vagyunk egymással, mint eddig. Ettől kiborult, mert mint kiderült, ő már azt hitte mi nem találkozunk, a szexre gondolni sem mert. Órákat töltöttünk együtt, nem mondom, hogy kellemes volt, de tiszta vizet öntöttem a pohárba. Így viszont elértem azt is, hogy végleg szakítottunk. A volt barátom elindult vissza dolgozni, közben hazakísértek mert nem éreztem jól magam. Most lementem hozzá meglátogatni és megbeszélni, hogy akkor kettesben is tárgyalnunk kellene egy keveset, de lány még mindig ott volt, sőt még akkor is, amikor én már eljöttem. Állítólag még nekik is sok megbeszélnivalójuk van. Hogy őszinte legyek, már fogalmam sincs mit csinálok, képtelen vagyok felfogni a dolgokat. Ülök itt a gép előtt kukán, és nem érzek semmit. Az egyetlen férfi volt, akiben teljes mértékig megbíztam, soha nem gondoltam volna róla ilyet. Egyszerűen tudtam, hogy ő ilyenre nem lenne képes. Most iszonyatosan nagyot csalódtam, és nagyon ki vagyok borulva. Láttam, hogy neki is fáj. Az a legnagyobb baj, hogy nem tudok haragudni sem rá, semmi negatív érzést nem tudok produkálni iránta. Egyszerűn csak szeretem, így ahogy van. Most már mindegy. Csak ennyit akartam nektek mondani, sziasztok!
Viki
25+5
lici
 
 


Savitri!
Én most az István úton lakom, de a hónap végén, vagy a jövő hónap elején én is az Árpád útra fogok költözni. Lehet, hogy már láttalak valahol? Nem tudom szeretnél e ismeretlenül találkozni velem, de én szívesen megismernélek. Sajnos egész nap ráérek, szeptember óta nem dolgozhatom.
Szia, Viki
lici
 
 


Sziasztok!
Vese-témában sajna tényleg otthon vagyok, és tényleg nem szabad vele játszani. De nekem azt mondta a doki, hogy ha mozgással összefügg a fájdalom, akkor hátfájás sugárzik oda. Ha mozgástól függetlenül nyilallgat, akkor irány a doki!! Nem mindig csíp meg ingerel a vizelet, az inkább akkor, ha húgyhólyag.

Képzeljétek, reggel megméregettem magamat. Kb 3-4 hete mondtam, hogy teljesen egy méret a mell-derék-csípő hármas. Hát azóta már nem Kép
A pocakom meg a csípőm azóta se nagyon különbözik (szerencsére azért a csípőm szélesedett kevesebbet) DE!!! A mellem sajna behozhatatlan előnyre kezd szert tenni KépKép És nekem is nő az udvara, és még sokkal sötétebb a színe is. A mellbimbóm meg olyan szederszerű, kis bogyőkra "szétnyílt".
NNa, most hogy már mindenki mindent tud rólam anatómiailag, témát is válthatok Kép

A csütörtök nekem is jó!!!!

Esztyx!
A szülést nem a kiírt időpont miatt indítják meg, a túlhordást máshogy állapítják meg. Nem tudom, hogyan, de ez miatt ne aggódj!! Bent hagyják, amíg ott jó neki és biztonságban van!!

EDA!
Én egyáltalán nem szeretnék! Sőt, az egészben a legjobban a gerincbe szúrt mindenféléktől irtzom. De ha tényleg császároznak, akkor nincs sok választásom. DE ÉN AZT NAGYONNAGYONNAGYON NEM SZERETNÉM KépKép
Amúgy én is azt gondolom, hogy az biztos azért fáj, mert úgy van rendjén. A születés hetén az egyik előadáson azt kérdezte egy nő, hogy miért vannak az orvosok meg sokan mások is a császár ellen, mikor a baba és a mama dolgát is megkönnyíti. És erre azt válaszolta az előadó, hogy ez olyan, mintha el akarnánk kerülni a sorsunkat. Mégpedig hogy ott ki kell magunkat küzdeni, és ha gyereket vállalunk, meg kell érte küzdeni. És ez nekem nagyon tetszett!! A nő meg jól megsértődött.

Kikocska!!
Ha nagyon fogsz unatkozni, akkor unatkozhatunk esetleg néha együtt KépKép

Az én informatikus páromról is lehetne mesélni Kép A kedvencem az, mikor velem is meg akarja értetni, hogy mit csinál Kép (hamar fel szokta adni Kép)

Na menek hajat mosni meg kicsit kiáztatni magamat, hogy ember formájú legyek este a színházban. (az egy szem blúzomban, ami rám jön Kép)

Pusssz
Orbis
orbis
 
 


Bagzer, én is megnyugtatlak: Nyugi!, biztos szóltak volna. Amúgy szeritntem az a baj, hogy nem babaneteztél, és már hiányoltunk, és ez az egész megártott. Úgyhogy tessék visszakapcsolódni a körforgásba!Kép
Orbis, jó színházat, én is szívesen mennék, nagyon szeretek színházba menni!

Puszi mindenkinek:

Noémi
31+1
vghnoémi
 
 


http://www.radio.hu/index.php?cikk_id=113693

Olvassátok el, ha van kedvetek, szerintem kapcsolódik a fájdalmas szülés témához. Amúgy én a műsort is nagyon szeretem: Vendég a háznál, 13.05-13.30-ig minden nap a Kossuthon.

Bagzernak külön ajánlom, otthon szülős.

Puszi,
Noémi
31+1
vghnoémi
 
 


Halló!

Orbis,
tök jót kacagtam azon, hogy apárod hamar feladja a magyarázást, istenien bele tudom élni magam a nemértős helyzetbe! Kép.
Jó, hogy jó a csüt, akkor már hárman vagyunk!
Többiek, gyertek ti is!!!

Bazerka!
Dr. Noémi mond valamit, biztos a nethiány ártott meg, azaz, hogy nem folytattál velünk lélekemelő eszmecserét cickről, vesékről, ronda szopis melltartókról, vicces kis informatikus-párokról, meg ilyesmi Kép Gyere megint gyakraban és jól megvígasztalunk!

Lici,
szegénykém, nem irigyellek, viszont szóhoz sem jutok a pasid szemétségétől! Ezek szerint az a lány sokkal komolyabb volt, mint mondta és ráadásul még neki is hazudott, és az egész végén még te maradsz egyedül a bébivel! Szerintem igenis iszonyúan van okod haragudni, ezt megtette veled így várandósan, mit csinált volna ha történetesen nem vártok babát, közösen?!
Na jó, nem sokkollak tovább és majd jönnek az érzések is csak még időbe telik mire feldolgozod mi is történt veletek. Sokat segít ilyenkor egy határozott barátnő, meg az, ha lehetőleg kimozdulsz. Nem is tudom mit mondjak még, úgy szeretnék segíteni. Gyere te is csütörtökön a talira, ott jól kibeszélhetnéd magad! És nem csak én okoskodnék folyton Kép

Pussz!
Aura 25+4
aura
 
 


Lici, borzasztóan sajnálom, de lehet, hogy így jársz jobban. Elég gáz ez a hapsi, és azért egy kapcsolat alapja a bizalom. Ha valaki ennyit hazudik... Én egyébként azt mondom, nem baj, ha nem haragszol az exre, szerintem ilyenkor semmilyen negatív érzelemnek nem kell lenni, a baba miatt mármint. Ha tudod, alaposan sírd ki magad, és nagyon szívesen találkozom veled én is, ismeretlenül is, bármikor, de egyenlőre én most fekszem és pihenek még 1-2 napot, szóval csak ha házhoz tudsz jönni. Kép Ami teljesen fel van fordulva, de legalább illik a lelkivilágodhoz Kép Biztos sokáig fog tartani, amíg túl leszel rajta, de a baba biztos sok erőt fog adni, meg ha ez jelent valamit, mi is itt vagyunk, a pocak-egységfront. Kép Látod Aura meg Edwig is milyen "pozitívak" holott ők is egyedül vannak a babával! Mondjuk könnyű nekem itt osztani az észt... Kép Gyere el csütörtökön mindenképpen, és jól megvigasztalunk, meg iszunk finom teát.

Jelentkezek én is csütörtökön, ha úgy leszek. Kicsit még mindig be vagyok parázva a hétvégétől, de most jöttem dokibácsitól, és méhszáj rendben. De elég sokáig vizsgált... és mivel betelt a kiskönyvem a végébe írt, és nem írta be, hogy mimennyi, csak mondta, hogy baj nincs. És ezennel beléptem én is a ráérős kismamák klubjába, mert azt mondta a doki, hogy akkor inkább most már többet ne dolgozzak inkább Kép Kép valahogy eléggé örülök neki. Szegény főnökömmel beszéltem előbb, megbeszéltük, hogy azért még jövő héten bemegyek csüt. félnapra, hogy megbeszéljünk mindent, meg péntekre, mert nőgyógyászhoz kell mennie gyógyszert íratni, és ha nem, akkor mehetne ő is szülési szabira Kép Meg remélem kapok valami babázós-ajándékot a kollégáktól Kép Mindig szoktunk adni, mikor valakinek születik gyereke, csak nem én leszek a kivétel Kép

Orbis, az enyém is néha el akarja magyarázni Kép Azt, hgy mire való a processzor, azt 2 hónapba telt megjegyezni, pedig terhes sem voltam. De így 6 és fél év után már megismerem a számítógép alkatrészeit, és a rövidítések után is tudom, hogy mi micsoda Kép

Kikocska, aki egyre jobban élvezi, hogy nem kell ülnie az irodában többet a japánokkal, és ezt köszöni mindenkinek, aki erről meggyőzte. És egyébként 27+4, és rettentősok kiló Kép

kikocska
 
 


Helló Pocak-egységfront!
A csütörtöki tali után szeretnék érdeklődni. Hol és mikor találhatlak meg titeket?
Viki
lici
 
 


Sziasztok!!

Kokocska, nagyon kedves vagy. Sajnos nem tudom szóról szóra végi olvasni amikat írtok arra már tényleg nem lenne erőm, amit egymásnak tanácsolgattok azt kihagyom, ezért van is némi lelkiismeret furdalásom. Fürdés, én a vége felé kezdtem el este amikor már fáradt voltam nagyon jól ellazított.

Horkolás
Később is marad, legalábbis nálam, éjszakai etetés után lefekszem és ezerrel beájulok, s állítólag egyből képes vagyok a horkolásra.

Viki
Sajnálom a helyzetedet, bő 1 éve pocaklakó nélkül valahogy én is így éltem mint te. Páromat egy ribi totál behálózta, teljesen megbolondult.
Én sem voltam rest elkezdtem pasizni, s kiderült a párom mégiscsak engem szeret, s kijózanodott.
Azt hiszem ilyen balesetek mindenhol előfordulnak. Persze hernyó dolog a ribiktől ez a viselkedés, főleg ha várandós apukákat csábítanak el. De az élet ilyen. Én is találkozni szerettem volna vele, főként tudni ki is milyen is, persze előbb utóbb mindenre fény derül, nem lett jobb tőle. Vagyis csak annyival, hogy mivel jól ismerem bármikor amikor kedvem tartja betarthatok neki és én is tönkrethetem az életét. Bosszú édes bosszú.
Próbálj meg sokat pihizni, tegyél meg mindent, hogy a lehetőségekhez képest minél jobban nézz ki, kell az önbizalom. Próbálj meg citrus féléket enni, talán jó étvagyat csinál.

Puszi nektek
Márti
márti05
 
 


Bagzer!!!

Toxoplazma ügyben tájékozott vagyok, mert nekünk is van cicánk, és nekem passzív fertőzést mutatott ki a vérvizsgálat!
A lényeg, hogy ne aggódj,(persze én is teljesen beparáztam és a legrosszabbat tettem, utána néztem az internetenKép)
Beszéltem a dokimmal erről, mert nem hagyott nyugodni a dolog!Van aktív és passzív fertőzés! Az aktív a gázosabb (a passzív azt jelenti, hogy egy már lefolyt fertőzésről van szó)!
Úgy emlékszem, hogy Neked is gyerekkorod óta van cicád, úgyhogy majdnem biztos, hogy átestél már rajta!Ha a terhesség alatt fertőződik meg valaki,akkor az uh-n látszik-ezt a dokim mondta(fejlődési rendellenességként jelenik meg a méhlepényen, meg még nem tudom hol-a lényeg, hogy ezt észre veszik!!!),de neked ezzel sem volt probléma!!!Különben beszéltem erről egy barátnőmmel is,aki 3 olyan mamáról tudott, akinek aktív fertőzése volt, és TELJESEN EGÉSZSÉGES BABÁKAT SZÜLTEK!Mert a fertőzés is asszem 50%-os valószínűséggel tejedhet át a magzatra!És meglepő módon a védőnőm is megnyugatott a témában, mert azt mondta, hogy az otthoni cicák nem nagyon fertőznek, hanem akkor inkább a tengeri malacok!
Na remélem megnyugodtál!!!

Csütörtök remélem jó lesz nekem is!Bár 5-től kismama tornára megyek és már nagyon rég voltamKépszóval muszáj!

Na pusziKép!

Katy
Katy
 


Hello Csajok!

Megint alig bírtalak benneteket végigolvasni, pedig tegnap este írtam utoljára.

Viszont csatlakozom a megnőttabimbóudvar + csúszásgátlók emelkedtek ki klubhoz. Kép

Kikocs! Az én petim is ugyanígy reagálta le a horkolás-témát. Kép

Noémi! Bár már megnyugodtál pocakügyben, hozzáteszem hogy nekem kb. 1 hónapja nem nőtt semmit a pocim meg kilók sem jöttek (ez utóbbit nem bántam). Aztán tegnap este megmértem, és 1,5 centit nőtt az elmúlt héten, meg 0,5 kg is jött vele. Viszont Babuci mostanában annyit rugdos, kezdem azt hinni, már nem fér el odabent és ki szeretne jönni. Remélem, azért még kibírja ezt a pár hetet. Kép

Ja, és bár petim nem informatikus, de műszaki beállítottságú és minden kütyű működését elmagyarázza nekem. Persze az én agyammal egyik fülemen be, a másikon ki, már azt terveztem, hogy jegyzetelek és könyvet adok ki belőle a nőtársadalomnak. Kép

Azt hiszem, a "NO EDA" klubhoz én is bátran csatlakozhatom. én is csak végső esetben szerettem volna kérni, de aztán kiderült, hogy Fehérváron nincs is, így eldőlt. Úgyhogy szívesen vállalom, hogy az esemény után részletesen beszámolok, mennyire lehetett bírni.

Ja, Esztyx! A kolléganőmnek is két héttel előbbrehozták az időpontját az UH-n, de végül mégis az eredeti, későbbi időpont túllépése alapján fektették be (ma) a kórházba. Szóval nyugi! Kép Kép

Bagz! Egyetértek én is Kikoccsal, ha lenne valami a toxoplazmával, már rég szóltak volna. Szóval ne aggódj! Kép Kép

Na pá,
Katinka
34+1
katinka
 
 


Viki,

a csütörtökről nincs még semmi biztos megbeszélve úgy emlékszem, nézegesd még, biztos sokszor elhangzik majd.
Szerintem felejtsd el ezt a genny alakot. Lehet, hogy tévedek, de szerintem kutyából nem lesz szalonna... Vagy ahhoz nagyon be kell bizonyítania. Miért nem dolgozhatsz? És mit csinálsz amúgy? Mert még a munka nagyon jól elvonja az ember figyelmét. Valami elfoglaltságot kellene találnod, hogy ne rágd magad folyton.
Egyébként szerintem Aurával és Edwiggwl érdemes lenne hosszabban beszélgetned, ők tényleg kompetensek - sajnos... Azt hiszem, jobban megértenek, mint mi. Meg félek bármit is mondani, mert nem szeretnék kioktatósnak tűnni... Az viszont szerintem hazugság magaddal szemben, ha ezek után folytatod vele a kapcsolatot bármilyen módon. Hidd el, annál tovább húzódik az egész, minnél tovább találkoztok. Az elején nagyon nehéz lehet elzárkózni, de hosszú távon célravezetőbb. Érdemes. Adj időt magadnak!

Na Bagzer, Katy engem teljesen megnyugtatott az esélyeid felől, remélem, téged is!Kép

Kikocs, szerintem nagyon jó döntés, hogy otthon maradsz, biztos nem lesz semmi gond. Az megnyugtató, hogy jól megvizsgált. Pihizz nagyon jókat, és ha keményedsz, feküdj le, hogy minnél tovább bennmaradjon a babuci.

Puszi nektek mind:

Noémi31+1
vghnoémi
 
 


Katinka, kösz, most már aztán hipernyugodt vagyokKép De tényleg. Csak most olvastalak...
És nekem is rengeteget mozog, lehet, hogy a front miatt... És most már tényleg kisbálnaKép Kidugja pl. szerintem a fenekét, meg ilyenek. Olyan jól lehet érezni, hogy mikor, hova úszkál!Kép

Noémi
vghnoémi
 
 


Kösziiiiii a megnyugtatást!!
Délután visszahívtam az orvosom, ahogy kérte, és aszonták negatív lett a toxoplazma lelet, meg még valami C.. nem emlékszem, de még két nagy betű, én arról még nem is hallottam, de az is neg. az jó akkor! viszont most kaptam emailen tőle, hogy nem is estem még át ezen, így javasolt a kontroll! oh! így újra elkezdtem aggódni, de amint elolvastam amiket írtatok relatíve megnyugodtam!!! végül is most voltam uh-n, de mondjuk szerintem az a fickó a lepényt meg sem tekintette..... hát csütörtökön lesz a vigasz-praxis uh!!! alig várom, hátha ott ezt meg tudják nézni, mármint a lepényt. szerintetek??

ja, mellbimbó ügyben én is jó vagyok, már az elejétől....alig bírok tükörbenézni!!! szörnyen nem tetszenek!! és alul ilyen foltokban az udvar szinte fekete, meg egész más az állaga....jaj! nem baj, párom azért nézegeti őket így is...

no jó, asszem ma kötögetős, olvsaós estét tartok, marcim bement vágni, későn jön. kár.

Orbis! jó színházat! mit néztek meg?? majd meséld el.

jól látom hogy csütörtök 5 találkozó?? mert mennék én is!! szóljatok ha fix!

bagzi

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


38 percembe került összesen amig végigolvastam nyugodtan az irományokat. Kép a munkahelyemen nem igazán birtam.

Szóval:
Vica, EDA: tök jo amit irtál tényleg. Én is ugy tervezem hogy bátran nekivágok, de azért hallottam már egy-két stramm csajrol akik ugyanigy gondolkodtak, aztán könyörögtek a dokinak, hogy valamit csináljanak. Szoval majd ott eldől hogy mi legyen. Tágul nem tágul, szoval mit lehet tudni. A lényeg hogy tudatosan készítsük lelkileg, hogy erősek vagyunk ,erre készülünk 9 hónapja, és nincs helye a hisztinek. Kép

Katinka, te irtad hogy volt hogy neked sem nőtt a pocid. Nekem már tök rég óta 97 cm. Aggódom hogy nem nő....

Savitri, azt a linket egyszer én is feltettem a babahordozorol. Még nem volt időm a Megatoysban utánanézni. Pontosan hol láttad? Mennyibe kerül? Feltétlenül szeretnék olyat!!!

Cic és a többiek mellügyileg.Nekem is megnőtt az udvar, de olyan bogyó izék még nincsenek....de ami késik nem múlik, gondolom..

Esztyx, remélem azóta már megnyugodtál, és nem parázol olyanoktól mint szülésmegindítás. Kép

Bagzer, továbbra is nagyon gáz amiket irsz a Baross-ról. Nem mehetnél máshova? A Praxisban viszont legalább kárpótolnak majd mindenért. Már alig várom én is hogy menjek ujra, nagy élmény volt, és a doki is szuperkedves.

Aura, köszi a kilok miatti dicséretet, még mindig tartom, pedig ugye naponta 5-ször eszem. Csak hát kimarad a sok szénhidrát és no cukor. Jobban is érzem magam igy! A cukrom meg már alig mérhető. Kép

Viki! Hát kedves Viki, nagyon szomoruan olvastam soraidat.....ez a pasi valami extra szemét. Nagyon sajnállak.....de most neked a babuciddal kell foglalkozni, és kerülni a stresszt. Egyik kolleganőmet a férje hagyta el miközben már évek óta készültek a babára. Sőt, ez két kolleganőmmel is megtörtént. Ki érti ezt?

Kikocska, betelt a kismama könyved?? Hogy lehet? Nekem még csak nagy nehezen egy oldal telt be. Ennyiszer voltál dokinál?

Na ennyi jutott eszembe. Na akkor TALI csütörtök! HÁnykor? Esztyx muszáj kismamatornára menni? Az 5 ora jó lenne a burger előtt az Oktogonnál ujra nem? aztán abba a teaházba, ott olyan fini volt a tea....vagy más ötlet? Akkor eddig ki jön? Aura,Bagzer,Kikocs,Orbis,Esztyx,Eszter.....

Na sziasztok, megyek az ágyba, mert fáradt vagyok, holnap meló.

Eszter2004
28+6
eszter2004
 
 


jaj nem írtam, (vagy már igen??) hogy annyira fáj a farcsontom , hogy minden egyes felállás a székből egy kinszenvedés. Nektek ilyen nincs? Lehet hogy az ülőmunka?

Na most már tényleg eltűnök! Kép

Eszter
eszter2004
 
 


Hát igen, a mellek. Én azon kevés nők közé tartozom, akik elégedettek a mellükkel. Legalábbis a terhességem 2. hónapjáig közéjük tartoztam. Azóta feláldozódtam az anyaság oltárán. Nálam is a bimbó udvar okoz gondot, teljesen pixeles szétesett határvonala lett, ha értitek mire gondolok. Egyszer kislányként láttam egy ismerős nőt szoptatni az újszülött babáját és szörnyen rondának tartottam a mellét. Pont afelé az állapot felé közelít most az enyém.
A csütörtöki tali engem is érdekelne. Hol? Mikor? Milyen teázó?

Eszter!
Hát a zsömle+tej idején én még a 13. ker.-be jártam terhes rendelésre, kicsit későn választottam dokit.

Bagzerka! lazíts, nem lesz semmi gond. Küldj gondolatban a babádnak mindenféle szépet és jót. És gondolj arra ez már a tréning az anyaságra. Számtalanszor leszel még kiszámíthatatlan helyzetben a gyerekkel kapcsolatban, de te leszel az anyu aki mindent kibír és megold. Rá lehet hangolódni erre a bizonytalanságra, itt a jó alkalom, hogy gyakorold hogyan ne emészd magad feleslegesen. menni fog, hidd el!
ja igen a csoki nekem is be szokott jönni ilyenkor, még magnéziumot is tartalmazKép

Lici!
Nem lehet most túl jó neked, de legalább kiborult a bili. A másik csaj biztos nem veszi majd túl könnyedén a dolgot. te viszont mindenképp pihentesd ezt a kapcsolatot. Azért remélem van más segítséged is a babához mint ez a srác.
Persze találkozzunk, nekem főleg napközben jó.

Lili(34+2)

KépKép
savitri
 
 


Eszter!
A premaxx-ot a Soroksári úti Megatoys-ban vettük, a ruhaosztályon találod. Volt 15000Ft-ért és 20000Ft-ért is. Persze a párom a drágábbat akarta, merthogy neki vettük. Én majd hordozókendőt szeretnék.

Lili/Savitri

KépKép
savitri
 
 


Sziasztok !

Próbáltam vissza olvasni, de hihetetlen milyen gyorsak vagytok.
Most tértem magamhoz valamennyire, mert mint írtam szombaton egy fergeteges esküvőn voltam. Úgy megtáncoltattam babcikátKép Képzeljétek annyian megkérdezték,hogy nem-e ikreket várok, mert olyan nagy a pocim. Én, meg mindig mondtam, hogy csak 1 túlméretezett kukis van bent, de néha valóban úgy érzem, mintha 3-an lennének.
Ti, hogy bírjátok ezt a hülye időt? Én már most tudom, hogy tuti frontkor fogok szülni. Babcika 1 percre sem állítja le magát. Éjszaka is csak jó ha 2-3 órát alszunk, mert ébreszget. Jónak nézek elébe!

Katy
Köszi szépen a segítségedet. Rékacsnak már van szülésznője, csak én vacilálok még. Fehérfi Krisztiről én is jókat hallottam, lehet hogy előkerítem és rápróbálok, hátha szerencsével járok, ha nem akkor lehet hogy élek a segítségeddel. Már Rékacs is megadta az ő szülésznőjét.
Holnap intézkedem is, ma semmi erőm nem volt hozzá. Olyan beteg vagyok. Apától jól elkaptam a nátháját. Tiszta láz, torokfájás stb. Pedig az esküvőn még semmi bajom nem volt, jó későn értünk haza, tegnap is csak este beleolvastam a topicba, de már akkor éreztem, hogy nem vagyok jól.

A horkolás nálam is megvan és olyan jó olvasni, hogy másnál is van, mert már apa kizsigerel,hogy olyan sexi, amikor befordulok és már húzom is a lóbőrt és ő meg nem tud elaludni. Én meg hahótázok, hogy legalább most átérezheti a nők sorsát, amikor nekünk kell hallgatni, ahogy ők zakatolnakKép

Rékacs
Olvastam az e-mail-det, holnap írok!!!

Jól olvastam?Csütörtök tali?5-kor? Miért ilyen későn, olyan sötét van már akkor.
Remélem, hogy meggyógyulok addigra mert nagyon szeretnélek látni már titetek, mert aztán majd lassan már mindenki a szülésnél tart. Ugyan fogorvoshoz kellenne mennem, de lehet hogy elhalasztom.

Jaj, Maricának én is gratulálok. Tényleg jó nagy babucikája lett. Ha vasárnap szült, akkor lehet, hogy már hallunk tőle valamit hétvégén.

Na,megyek. Megpróbálok aludni, mert hulla vagyok. Babcikám kiakar törni belőlem én meg küzdök a náthámmal. Tiszta jó.

Jó éjt mindenki!
puszi: Márti(32+4)
hajdum
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?