Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok Csajok!

Bocsi, hogy eltűntem, vagyis igazából én is olvasó üzemmódban voltam. Most sem tudok sok mindent írni, de a legfontosabb: s Babókák nagyon szépségesek :D !
Rólunk csak annyit, hogy eléggé megcsappant a tejmennyiség, úgyhogy ma voltam tápszert íratni. Nem szándékozom adni egyenlőre, de a tudat remélem segít. Vettünk more milket is, hát első napra bedurrantotta a cickókat, de azóta nem nagyon veszek észre változást. Szóval most eléggé magam alatt vagyok :( , pedig próbálok pozitív lenni.
Majd jövök bővebben is, de most összebújok a lurkóval :wink:
Puszi mindenkinek!

Kép
Lilypie Maternity tickers
ninin
Dorog
 
 


Kedves Topiklakók!

Csak azért írok ide (is), hogy szóljak: a Babaneten múlt hét óta kommentelős játék van! Írjatok kommentet cikkeinkhez, és ezt nyerhettek a héten.

Facebook csoportunkhoz is megéri csatlakozni, mert ott is leesik ez meg az hébehóba!

További szép napot kívánok a Babanet csapata nevében:

Dia
dia
Budapest
 
 
 


Sziasztok!

TV,
Mátéka a Való Világ színes blokkjára indul be. Az nagyon bejön neki. Azok a színek. Kék, zöld, ciklámen, sárga.... stb. :D

Forgolódás,
semmi :cry:, de már meguntam, hogy hasonlítgatom úgyhogy leka..a. :wink:

Oltás,
nálunk az asszisztens fogja, hála az égnek.

Ninin,
a brillkids.com nekem is bejön. Melyik pontosa amit most használsz? Úgy értem ami ebben a korban jó?

Maccs,
a keksz az rendes háztartási (cukorral, tojással, stb...) vagy valami babakeksz? Nincs meg véletlenül elektronikus formában a hozzátáplálás?

Neva,
lehet, hogy félreértettelek de nem jobb ha éjszaka alszik és nappal nyügisebb kicsit? Nekem is elalszik néha fürcsi előtt. Hagyom aztán keltem.

Mike,
gondoltam én is a fuvarra csak a felajánlást vártam. :oops: Április 1-től lesz autóm.

Eclipse,
ha nem zavar, hogy fiatalabb a fiú akkor mi is csatlakozunk a rajongótáborhoz. :wink:

Vikoo,
mi az a "bubu"? :?:

Gyancsi,
Máté akkor szokott így felzokogni amikor megijed. Néha olyan dolgoktól ijed meg amit nem is értek néha meg várom a sírást és semmi. :?: :!: :?: :!: :?: :!:

Legyetek jók és vigyázzatok magatokra!!!!!!!!!

Kép
Kép
haynii
 
 

 
 

Ja még valamit már rég meg akartam írni:
Örülök, hogy belassultatok mert könnyebb követni az oldalt, másrészt viszont fo...ok, hogy nehogy egyszer vége legyen. Valahogy beépült a napjaimba a babanet. :wink: :D :lol: :) :wink:

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok!
Engedjétek meg, hogy becsatlakozzak hozzátok. Nagyon szimpatikusak vagytok! :)
Most kezdtelek el olvasni Benneteket, igyekszem mihamarabb végigolvasni az egész topikot.
Abból a célból jöttem hozzátok, hogy tapasztalatot gyűjtsek, illetve adjak át. (Laktációs tanácsadónak tanulok, és házi feladatként fórumoznom kell 6 hétig.) Amíg a gyerekekkel itthon voltam, nagy olvasgató voltam.
Két gyerkőcöm van, akik már nagyok (7 és 9 évesek). Másfél ill. 2 évig szoptattam őket. Nálunk is voltak nehézségek, amiken sikeresen átlendültünk.

berni
Kérdezhetek párat? Írtad, hogy kevés estére a tejcsid.
Hányszor szopik a kicsi napközben? Mindkét melledből? A délutánjaitok, estéitek hogy alakulnak?
Nálunk is előfordult, hogy már oda-vissza tettem többször a mellemre, és kezdtem elkeseredni, de mindig túllendültünk rajta.

Üdv
benbor
benbor
Érd
 
 


ugye nem nyitótatok egy másik topikot és hagytatok itt engem egyedül? :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Kép
Kép
haynii
 
 


Sziasztok, szia Benbor!

Letámadlak.... 8) 8) Írtam privit. A többieket nem akarom ezzel untatni :)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


nyugi hajnii, akkor engem is itt hagytak:)

Janka a vv-t utálja, én meg rá vagyok kattanva..Csabi szokta is mondani, hogy régen én szidtam mindenkit, h minek néz ekkora baromságot..de még mindig jobb, mint a brazil sorozatok :)

rodina! A házunk nagy, így semmit sem érek el a mosott ruhákkal.. :( A párásítót visszavitelem, még nem vettem újat..utálom, h itt az influenza, és nem tudunk menni sehova!! Meg errefelé a bárányhimlő is jelen van.

nem tudom ki is írta, h kell külön szoba Jankának. egyedük ordít, még ha pisilni megyek ki, vagy fejni éjjel, akkor is felkel. Nappal már elvan, de éjjel...azt hiszem a kezdeti 3 heti nyígatás után inkább együtt alszunk, mint kikészüljünk. Amúgy Csabit nem kel sajnálni, néha feljön hozzánk :) Amíg 3 óránként eszik éjjel, felesleges tortúrának tartom a külön szoktatást... :)


Kép
ebba
 
 


Hát, Haynii, lehet, hogy csak mi maradtunk??? :D :D HOL VAGYTOK CSAJOK???

Mike: Majd csinálunk közös babakocsizást is, ezt is csak úgy hirtelen sikerült összehozni :) Már több hete kerülgettük egymást :)

Rodi: Kitti hogy eszik? Konkrétan az érdekel, hogy a cumisüveg megrontotta-e :D Szerintem a fejés rengeteg időt elvesz, nem te szervezed rosszul a napjaid. Szerintem ez a "legrosszabb" (értsd: anyaigénybevevő) módszer: szopi+fejés+pótlás, minden alkalommal. De legalább anyatejcit (is) kap.

Eta: Mizu Gizussal? Fogyott, hízott, jól van?

Csajok, az normális, hogy kedden átfordult Benci, de azóta sem ismételte meg?

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Amida
Grat az átforduláshoz!!!!
Simán rendben van! Barni most majd 2héttel héttel később ismétli csak meg. Tegnap nem tudtam letenni aludni, mert mindig visszafordult, viszont aludni csak hason tud...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Ebba
Sajnos én is rákattantam, de úgyanúgy vagyok mint te eddi mindenkit szidtam, h h nézhetnek ilyen sz@rt.... 8) 8) 8)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Képzeljétek: Barni sokkal jobban van!
"márcsak" taknyos. De azt mondjuk nagyon! (Viszont éjjel már aludt, úgy ahogy szokott! --->nagyon jó ez az orrszi-porszi!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Oh, helló Ebba!!! ;) ;) Mekkora edényt tettél a radiátorra párásítás céljából? Ha kevesebb vizet tennél bele? Könnyebben felmelegedne? Vagy ez hülyeség???

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Nem frissítek elég gyakran :D

Wivi: Örülök, hogy Barni, a kis forgógép jobban van :) :) Megnyugodtam az átfordulással kapcsolatban, nem vagyunk egyedül :)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Ebba
Nekünk Monert mini (Remélem jól írom... :oops: ) párásítónk van és nagyon beválik. Szerintem ezért tud éjjel aludni náthásan is.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Annyira ideges tudok lenni a VV-től, hogy az nem igaz. Utálom!!!!! Ez a mai társadalom. Káromkodnak, nyígnak, gusztutalankodnak. A gáz az, hogy mégis nézem! :oops: :twisted: :oops: :twisted: :oops:

Kép
Kép
haynii
 
 


Amikor az első BB indult emlékszem az egész műsor alatt egy "hülye" hangzott el és már az után is büntettek. A másik meg az, hogy mindegyik játékosnak van valami stikli a kinti életében. nyugtassatok meg, hogy ezeket csak összeválogatták és nincs minden embernek valami vaj a füle mögött.

Kép
Kép
haynii
 
 


10 év alatt ennyit romlott volna a színvonal?

Kép
Kép
haynii
 
 


Hajni
Én is abban bízom, h direkt ilyenek lettek összeszedve!
(Én középsulis kolis voltam az első ilyenekkor nem is nézhettük volna ha akartuk volna se. -->Bár akkor még volt annyi eszem, h péntekenként sem néztem amikor tudtam.)

Állítólag volt egy kérdőív, amit ki kellett tölteni, és ott rákérdeztek az "erotikus munkája volt-e? " dologra...

(Szerintem választási szempont volt!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Bocs, hogy tegnap még sem jöttem, de váratlanul betoppant az anyósom és ráadásul jól fel is idegesített! Ááááááá

Szeretem, de annyira erőszakos tud lenni! Azt hiszem egyszer kiosztom, de abban nem lesz köszönet! Csak a páromat sajnálom!

Üdv, Benbor! Szerintem jó, hogy jöttél, mert sok az első gyerekes anyuci és jól jönnek a tanácsok!

Ebba!
Igen, én is utálom, ezt az influenzás időszakot! Nem merünk mi sem menni sehova, nehogy Kittinek baja legyen!
Sajnálom, hogy a teregetés nem volt jó ötlet, de a nagy ház nagyon klassz lehet!

Amida!
Hát, sajnos Kitti cumizavaros lett. A cumi megrontotta. Pedig mindig úgy kezdtük, hogy ciciből evett először, volt, hogy 45 percet is ciciztettem, és alig evett. Majd a lefejt tejet adtam neki oda, hogy meglegyen az adagja. Így viszont, volt, hogy másfél óra is volt az etetés, és még fejnem is kellett. Szóval nagyon elhúztuk. Aztán a cicizést lerövidítettem, mert rövidebb ideig is annyit evett, mintha hosszabb ideig etettem volna. Próbálkoztam mindennel, amit a neten találtam ajánlásként. Sajnos, semmi nem használt. Aztán már egyre kevesebbet szopizott, majd jött a hiszti a cicin, és így a szopizásnak vége lett. Érzelmileg nagyon megviselt, megsirattam a szopizás elhagyását. Szóval, most fejek és cumisüvegből kapja az anyatejet. Az alkarom, olyan már mint Popeyé, mert a medela nekem nem vált be, most akarom eladni a vaterán! Szóval, most igyekszem, hogy a tejem ne apadjon el, és minél tovább kapja. Úgy tűnik, így ki fogjuk tudni húzni 6 hónapos koráig. Nagyon ritkán, és csak a késő esti etetésnél kap tápit. Van, hogy 2 hétig sem kell kapnia tápit! Szóval így állunk…

Átfordulás: Tegnap Kitti is átfordult a hátáról a hasára, aztán ordított, hogy fordítsam vissza, mert visszafordulni nem tud. Aztán megismételte még egyszer, majd azóta se. Pedig, apának este meg akartuk mutatni, hogy mit tudunk, de azóta se csinálta. Egyébként ez az átfordulás még korai, szerintem. Ezek az első próbálkozások!

VV: Mi is nézzük! Tényleg jobb, mint a szappanoperák! Mi nagyon jókat röhögünk rajtuk! Egy pszichológus megírhatná belőlük a disszertációját, az biztos!

Haynii: Minden játékost kiválogattak. A teljesen normális emberekre senki nem lenne kíváncsi. Nekem egyedül Laci a kakukktojás, őt nem értem, hogy sikerült beválogatni. Róla semmi stiklit nem tudok. Egyébként az összes játékosnak van korábbi kötődése az RTL klubhoz! Szerintem, ennyit a szavazásokról!

rodina74
 
 


Sziasztok Csajok!!!!

Tegnap megkostóltam a fagyasztott tejet...hát az valami borzalmas!!!!!!!!!!
Most ez normális, hogy van ilyan furi mellékíze?????????

Valakinél volt olyan, h sűrűbb lett a Picur széklete???? A színe változatlan, csak az állaga sűrűbb...jó téma mi :lol:
Talán a fagyasztott tejtől???????

Rodina:
Olyan ügyes vagy, hogy nem hagyod, hogy elapadjon a tejed! Kemény meló lehet, de megéri :) Le a kalappal előtted!

VV:
Mi is nézzük....pedig nem bírom, ahogy káromkodnak, de valahogy mégis odavozza az embert a tv elé.

Átfordulás:
Bence is átfordult már hasáról a hátára kb. két hete. Csak a kiságyban hajlandó produkálni, mivel a feje felett van egy körforgó, amit imád, és ez volt a motiváló erő az átforduláshoz :lol:

Benbor:
Itt volt itt a topikban!
A kérdésedre válaszolva, Bence átlagosan 7x szopizik naponta, és leszívja mindkét cicit egy szopira...sajnos...Amikor elkezdett fogyni a tejem, akkor még éjszaka volt annyi, h elég volt egy cici, és a másikból tudtam fejni, amit este odaadtam neki, de ma éjszaka pl. mindkét cici kellett neki, és már nem is olyan feszesek éjszaka, és nem tudok fejni pluszba.
Délutánonként is kevesebb már a tej, de azt megoldom azzal, h ha éhes kap hamarabb enni, tegnap pl. 2,5 óránként evett du. nem 3 óránként.
Néha mondjuk csinál furi dolgokat a kis Huncut...ma pl. csak 100ml-t evett egy szopira, de még 20ml-t ki tudtam fejni utána. Ami mondjuk még mindig kevés, mert kb. 130ml-ket kellene ennie. Szerencsére reggel, meg éjszaka jól belakmározik, este meg kap pluszba a fagyasztott tejből, így a súlya nő, és remélem mire elfogy a fagyasztóból a tej, addigra helyreáll a kereslet-kínálat is!!!!!!
berni01
 
 


Az "itt volt itt a topikban!" magyar fordítása: üdv itt a topikban! :lol:
berni01
 
 


Sziasztok!

Gyancsi - a honlap szerintem naggyon király :lol: :lol: Majd ha kint lesz, megmutatom, mert még tartalmi részek hiányozinak belőle, és addig nem tudom, vagyis nincs értelme feltenni.
Van egy könyv: Anya taníts engem. Ha rákeresel a netem pdf-ben le lehet tölteni, és akkor nem kell megvenni.

Adélka sem egy akrobata. Remekül érzi magát egyelőre a hátán fekve. És az sem hozza lázba, hogy ha a játékot nem éri el, akkor remekül beszélget vele :D

Eclipse - kötődő nevelés - én egy percet sem tudnék aludni...... állandóan azt nézném, hogy jaj, nehogy én, vagy apa ráfeküdjön a kicsikénkre. Szóval nulla pihenés lenne az nekem. Egyébként én azt sem bírom, ha apa "rámtelepedik". Az alváshoz nekem szabadság kell :D

Vikoo - felesleges bumlizás :?

Ninin - tejci kérdés rendeződött?

Oltás - én csak a kezét fogom, a fejecskéjénél állok. Kedden egyébként az első szúrásnál nem sírt. A másodikkal már kiborítottuk. A rotát meg nem akarta lenyelni, csak forgatta a szájába, így a dokinak be kellett fognia az orrát. Lenyelte, de nagyon megijedt, hogy nem kap levegőt. Inkább a szuri...

Haynii - Angie nem olvasta a hsz-t. Tőlem hallott róla, és egyből azt mondta, hogy ok, természetesen. Azért remélem ápr 1 előtt is tudunk találkozni :wink:

benbor - Szia! Örülünk, hogy itt vagy!!!

ebba - én voltam a külön szobás javaslat. Janka ennyire éberen alszik??? Hipersensitive a kiscsaj. Durva :shock: Akkor tényleg nincs értelme a külön szobának.

amida - szerintem normális. Én azt olvastam, hogy amit egyszer megcsinált magától, azt tudja - nem felejti el! - , de nem jelenti azt feltétlen, hogy folyamatosan csinálja.

Wivi - örülök, hogy Barni jobban van.

Rodina - anyós konflikt :? A szopizás elmaradását mindig megsiratja az ember, bármikor is legyen. Sajnálom, hogy ez most történt meg Veletek. Átforduláshoz gratula!!!!

Csajok, én ma pizsi partit tartottam. Az egész napot a kedvenc időtöltéseimnek szenteltem, a pizsi fél 1-kor került le rólam! És ma semmi nem bírt felizgatni: porcicák, mosnivaló, semmi. Jó nagy lusta dög voltam / vagyok ma!!!!

mikegirl
 
 


Eclpise - na, szóval azt akartam kihozni, hogy nekem tetszik a dolog, csak én alkalmatlan vagyok rá!

mikegirl
 
 


Sziasztok!

Egy újabb eltűnt bárányka jelentkezik. :oops: :oops: :oops:

Először is üdv az újaknak!

Rodi:jó,hogy újra itt vagy! :wink:

Átfordulás:szerintem is korai még,Fló fél évesen csinálta először.

Betegeknek jobbulást!

Flóó február 1-től oviba jár.Imádja!!!!Beszoktatáskor közölte velem,hogy menjek haza a dolgomra.....Egy kicsit szarul esett. :(
Na mind1.Az a lényeg,hogy menne reggel-délben-este-szombat és vasárnap is.
Ma reggel jól beégtem az oviban.Búcsú puszit akartam adni,lehajolok simogatom a fejét ránézek és akkor vettem észre,hogy ez nem is az enyém.Gyerek anyja meg tök furán nézett rám... :lol: :lol:
Enyém gyerek már rég bent játszott. :D

Kinga
Kép

Kép
@kinga@
 
 


Hali csajok!

Nincs másik topik, csak jön a jóidő, és amit eddig a neten töltöttem azt most sétálással.. bocs.. kihasználtuk a jóidőt. Meg szülinap volt, meg elutazás, meg vendégek.. aztán ugye franciára is tanulnom kell, nem beszélve arról hogy jövőhéten pénteken jelnyelv-vizsga.
Szóval ha szabad a két kezem és csönd van akkor a tükör előtt kell gyakorolnom.... hmmm hát bocs...
Muszáj volt írnom mert már ég az arcom! De jönni fogok nem sokára rendszeresen OK???

JA és febr végii tali???

Jó lenne nem?

Eclipse írtam privit: (

na pusz.

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Köszönöm a meleg fogadtatást! :oops: :)
Nagyon izgultam miatta. Igyekszem segítségetekre lenni.

berni
Bocsi, tényleg még csak futólag olvastam bele a topikotokba, ezért nem vagyok a múlttal teljesen tisztában, de megtetszett a szoptatós csapat, és fennakadt a szemem a pár szakmai kihíváson.
Próbáltad óra nélkül, igény szerint mellre tenni Bencét? A három hónapos babáknál tipikus a növekedési ugrás miatti megnövekedett anyatej igény. Sokszor az oda-vissza-oda-vissza cicizés, azaz akár "négy mellből" szoptatás segített nekem, mikor hasonló helyzetben volta.
Meg az evés-ivás, esetleg egy kis délutáni szieszta. Mert az éjszakai szoptatás igen fárasztó, de nagyon hasznos a tejserkentés, fenntartás szempontjából.
Az anyatej termelődése nagyon változó. Napszakonként és 1-1 evésen belül is változó a mennyisége, összetétele. Reggel több van, de nem olyan zsíros, laktató, mint este, mikor szinte mindenki kevesebbnek érzi, de mégis jóllakik vele a baba.
Az esti cicirángatás nem feltétlenül attól van, hogy kevés a tej. Az is lehet, hogy elfáradt a baba az aznapi történésektől. Kicsit túlpörgött, és nehezen tud lecsendesedni. Ezért jó a fürdetés, babamasszázs, fekve szopizás.... Kitartás! Elmúlik! ( Majd jön más aggodalom miatta... :wink: )
A pótlást cumisüvegből adod? Mást nem próbáltál még? Poharat, fecskendőt, kiskanalat?

:idea: A cumizavarra van pár tippem, ötletem:
- fokozatosan kevesebbet adni játszócumit, helyette engedni komfortszopizni a babát, akár fél óránként is,
- minél több testközelség, együtt alvás, hordozás, válaszkész gondoskodás, azaz a sírására reagálni, nem hosszan sírni hagyni, hogy majd abbahagyja, megtanulja,
- cumisüveg helyett szoptatásbarát eszközök használata pl. svéd itatópohár, kiskanál, fecskendő, nagyobb mennyiségnél SNS (szoptanít), 6-os etetőszonda hasonlóan használva, mint az sns.

Most hirtelen ennyit tudtam, mennem kell segíteni a leckeírásban...Ez sem egyszerű feladat. :lol:

(az ikonok nagyrészt a gyerkők kérésére kerültek a szövegbe)

benbor
benbor
Érd
 
 


Mikegirl,
szerencsére annyira működik a szimbiózis, annyira érzem, érezzük, hogy helyezkedik el a kiscsaj, és hogyan mi. Ha nem tetszene, az sem lenne gond, a lényeg, hogy nekünk tetszen, és következetesek legyünk abban, ahogy neveljük a piciket.

Benbor,
üdv itt!
Nahát, királyság van, van egy saját topikus doktornénink, Kriszti, és lett egy saját topikos laktációs tanácsadónk, mégha hallgató is!
Számból vetted ki a szót a kötődéssel kapcsolatban :wink:

Wivi,
örülök nagyon hogy gyógyulgattok!

Rodi,
szopit nagyon sajnálom :cry: :cry: de hajrá hogy minél tovább megkapja a tejcsit Kittike!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

A nevem Olivér és csak azért ugrottam be, hogy figyelmeztesselek Titeket: FIGYELEK ÁM!
Anyukám is nemsokára jelentkezni fog, de addig is pihen, mert egy kicsit kikészítettem. Na nem annyira, hogy valami baja lett, csak úgy, hogy nem hagyok neki egy szabad percet sem, mert az vicces.
Nyálas cupák és csókok mamáknak és babáknak! Lilinek (a csajomnak) kiváltképp! :D

Oli

Kép

KépKép
bedoha
 
 


Jó reggelt!

Nemtom hányszor keltem az éjjel. Adélka betakisodott, és szegénykém nem kap levegőt, emiatt sírdogált, mert nem tudott aludni. És ha már fent van, egy-két korty tejci is le-lecsúszott, amit egyáltalán nem bánok, sőt!!! Kicsit lendít a termelésen, meg hát a betegség miatt is csak jobb.

Kinga - akkor most több időd lesz jönni 8) Annyira jó, hogy Fló-nak így bejön az ovi. A beégésen jókat nevettem, annyira aranyos volt!!! Volt egy időszak, amikor Ati minden szembe jövő pasinál megkérdezte, hogy ő az apukám??? Az sem volt kevésbé égő. El tudom képzelni ezek után mit gondoltak rólam..... Ja, és volt, hogy a bölcsibe valamelyik szülőre rátapadt, hogy őérte jött ......

Eta - jó is, hogy jössz. Hiányoznak a jó fej írásaid!!!

Olivér - üdv és pusszantás!!!! És azért kíméld anyádat - bár tuti, hogy Te vagy a kedvenc időtöltése, de egy kis szabad időre neki is szüksége van :wink:

mikegirl
 
 


Csatlakozom a nehéz éjszakát elszenvedők klubhoz!

Hogy ez az átfordulás mekkora szívás!!!!!!! A Drága Kisfiam, csak hason tud aludni, viszont abban a pillanatban, h hasra raktam tegnap már nyomta is ki magát és fordult át...
Nem viccelek: vagy 30szor biztos.
Mindig szépen le szoktam rakni 7-fél8felé és elalszik pillanatok alatt. Na tegnap... 9után még forogtunk. (Ő a kiságyba én meg a kétségbeesésbe.) És már majdnem fél10volt mikor a fáradságtól szerintem összeesett és elaludt. Kemény menet volt....

Éjjel meg sem próbáltam visszatenni a kiságyba, hanem hagytam komfort szopi közbe elaludni. (Így egész éjjel cicin volt, de nem bánom, mert legalább aludt.)

Ha valakinek van valami ötlete, javaslata nagyon szívesen venném!

Gyorsan visszaolvasok, és ha nem ébred az úrfi, akkor reagálok is!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Wivi - minél előbb tanítsd meg visszafordulni hasra. Lefekteted a hátára, és megfogod mondjuk a bal lábacskáját, és viszed neked balra, azzal fordulni fog a popija, aztán a háta, és pikk-pakk hason lesz. Barni nagyon ügyes, biztos hamar ráérez.

mikegirl
 
 


HALIHÓ!

Hát Wivi nem irigyellek! És én meg azon aggódtam hogy szegény Gizus nem tud forogni biztos valami baj van! ezek után amit írtál nem is bánom!
Hú gyerekek baromira le vagyok maradva információ-ügyileg.

Hol is kezdjem....
Talán egy visszaolvasás nem ártana: )

De ami tuti: MIT SZÓLNÁTOK EGY NAGYSZABÁSÚ TALÁLKOZÓHOZ BP.en Febr utolsó, hétvégéjén???
mondjuk szombaton?
Van egy hely, ahol tesómék is találkoztak a topikosolkkal. Van hely agyerekeknek, ehetjük amit viszünk csak le kell foglalni és ha sokan vagyunk akkor 1000 ből kijön a foglalás, vagy még annyi se.
VAGY: Ki A SZABADBA???

Én szívesen kimegyek csak ott macerás a szoptatás.....

Francba mennem kell: ((
igyexem jönni ok??

pusza

Kép
Kép
eta
 
 


Sziasztok!

Mike: Még a múltkor kérdezted, beoltattam magam influenza ellen, pont 1 hete pénteken. Anyukám kórházban dolgozik, és ott adták be,, így nem kellett beteg emberek közelébe mennem 8) Adélkának gyógypuszik és gyógysimik!!

Kinga: Éljen az ovi!! Biztos szarul esett, hogy csak úgy elküldött, de még mindig jobb lehet, mint amikor bömböl, hogy ne hagyd ott... Legalább TUDOD, hogy jól érzi magát!!!!
Én arra emlékszem, hogy amikor egyszer anyukám jött értem az oviba, nem ismertem meg, mert új frizurája volt :d Mentem vissza a terembe, hogy nincs is itt :D Máskor meg apukám jött értem, és egy nagy újságot olvasott, őt meg azért nem ismertem meg.... :D

Rodi: Sajnálom a szopit :(. De legalább még tejci van, szurkolok, hogy addig kitartson, ameddig csak szeretnéd!!!!! Így legalább egy picivel kevesebb a meló az etetések körül (vagy legalább időre kevesebb)!!!! Milyen a másik mellszívód? Kézi? Nekem kézi Avent van, én is Popeye vagyok :) Máshol szerintem nincs is izmom :D :D

Wivi: Huhh... Akkor nem baj, a Benci nem gyakorolja olyan bőszen az átfordulást!!! Barni a kis tornászbajnok :) :) Biztos hamar megtanul hátról hasra fordulni!!! Szurkolok hozzá!!!

Eta: Én inkább fedett helyre mennék még februárban, ki tudja milyen lesz az idő (szél, eső stb).

Berni: A fagyasztott tej borzalmas... És melyik mellékízre gondolsz? :D :D A műanyagra, szappanra, vagy a vasra? :D :D Neked is ilyen szagú/ízű? :D Bence amúgy simán megeszi. Mintha csak frisset enne...

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Csajok, ti adtok a babáknak kemény műanyagból készült játékot? Bence karácsonyra egy csomó kemény csörgőt kapott, elvileg 3 hónapos kor után adható, de nekem annyira nem szimpik... A puhábbakat odaadom, de azokkal is mindig fejbevágja magát, a keményekkel azért gondolom fájna is neki. Így csak meglepődik :D

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Ami,
nekünk is vannak olyan csörgőink. Én odaadom neki. Hamar ügyesedik, és egyre kevésbé fogja fejbe vágni magát vele. Valójában azzal nem tud magának olyan komoly bajt okozni. Legfeljebb meglepődik egy kicsit. Ennyire mindentől szerintem nem kell féltenie, ne legyen túlságosan burokban. Szerintem bizonyos koszadagot meg mechanikus hatást meg kell kapniuk a piciknek a fejlődésük során :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Rodina
Nagyon sajnálom a szopit! Remélem a tejcsit kitart majd minimum a 6-7hónapig! Drukk!!!

Kinga
Milyen ügyes a kis Fló! De jó, h szeret az oviba! (Ne haragudj, de én is jót mosolyogtam a gyerek-tévesztésen!

Mikegirl
Jobbulást Adélnak! Orrszi-porszi hajrá!!!!Éjjel azon agyaltam, h bizti az összes szomszéd hülyének néz, h mit porszivózok én hajnali 2kor... (Erre Apa azt mondja, h csak 1-1 percig porszizzam az orrát, és akkor mire felébred a szomszéd már nem hallja!:D :D)

Ati milyen vicces fiúcska!

Amida
Én sem merem neki odaadni :oops: :oops: Csak a puhákat és a könnyűeket...

Folyt. köv. felébredt...

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Eta - én a fedett helyre szavazok. (Mondom én, aki még egyetlenegy talira sem tudott elmenni :oops: :oops: ) Egy sz.r idő ne befolyásolja már a talit. Február vége azért még nem a tavasz :wink:

Amida - én adok neki műanyag játékot. Azért akkora erő nincs benne, hogy azzal tegyen kárt magában. Egy - két koccanástól pedig nem lesz baja, na és fájni sem fog neki.

mikegirl
 
 


Csatlakozom a taknyos vagyok és nem alszom éjszaka klubhoz. Csóri Boldi is totál takony, igazából néha nem tudom, h hol kezdődik a takony és hol ér véget a nyála, mert egész nap a szájában van mindkét ökle. Nálunk 1ébként az egész család kidőlt, mint mindig Apa kezdte, majd jött a Boldi, mindig a férfiakkal van a baj. Aztán tegnap már nekem is fájdogált a torkom, meg tök kaki a közérzetem. De nem kaptunk rá semmi extrát, csak vmi kúpot, ami olyan pici, h esélyem sincs benyomni a lyukába, mert azzal a lendülettel küldi is vissza, meg a hátára vettünk lubaby-t, de ettől független vagy 1000-szer keltünk éjszaka… :-(

Febr, végi tali okés, most már nagyon mennék, csak ne legyünk taknyosak!

Ami: Boldi szereti a csörgőket, bár az összes „márkás” olyan nehéz, h még nem bírja el, így a tescos leggagyibbak a kedvencei.

Én tegnap beszereztem egy szájjal szívható orrszit, egész jó, bár mivel nekem is be van dugulva az orrom nem tudom olyan hatásmechanizmussal szívni, mint kellene, de még így is arra jó, h kicsit megindítsa, majd jön a hapci és kisöpör minden taknyot. 1ébként ezt nem szereti annyira, mert nem búg… már gondoltam, h adok majd vmi hangot hozzá… apa meg folyton azzal traktál, h beszélj a babához, nyugtasd meg, mondom de vicces vagy, azzal a bigyóval a szájamban, h dumáljak:-)

Fúú, Lányok nekem most kezdett el baromira hullani a hajam, kb már Boldi segglyukából is azt szedem ki!!! Úgy sajnálom szegénykémet, pedig egész nap csak össze van fogva, és még a terhesvitamint is szedem…

Na, megyek mert ébredezik..puszii

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok Csajok

Jó ideje nem tudtam sajna jönni, a főnököm most is itt ül az ölemben, úgyhogy bocsi a hibákért előre is.

Vikoo, gyógyuljatok meg gyorsan.Mi is kipróbáltuk az orrszívást, a dokinéni szerint tejjel van tele Luca nózija, de úgy üvöltött, h. nekem is kicsordult a könnyem.

Mikegirl, éljen a pizsibe flangálás, és a semmi sem érdekel, dolog.Néha kell ilyen is.
Atin olyan jót röhögtem.Honnan szedik az ilyeneket?
Hogy vagytok mostanság?

Kinga, az ovis strory is jó volt, bocs, de ezen is jót röhögtem.

Eta, hajrá a vizsgákon.Egy kalappal.

Csajok, esélyem sincs végigolvasni ill. vissza.

Tejci szerencsérte azóta van, iszom a Karamalzt, meg szedem a homeot.Dálután már gyakrabban teszem mondjuk cicire.
Luca nem szeret aludni, napközben szinte csak séta közben, amúgy csak fél órákra.A járókában jól elvan, csak az a baj, hogy leteszem háton, fél perc múlva már hason van, egy darabig elvan, aztán sikít, mert nem tud visszafordulni.

folyt köv.. büfizett

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


itt is vagyok. Szóval angyon mozgékony, ügyes csajszi.Állandóan ülne meg állna, de én nem nagyon szeretném még engedni neki.

Most 2 éjszaka velem aludt, mert már nagyon fáradt voltam, és ha mellettem alszik, akkor csak egyszer kel éjszaka.
Andrissal már mennek a viták a külön szobáról, én nem nagyon szeretném még, de ő ragaszkodik hozzá, h. 6 hónaposan át kell költöznie, de én nem akarom, nagyon nem.

Ja, és a legjobbat meg majdnem elflejtetettem, úgy élvezi a fürdést, rúgja a vizet, a padló tiszta olyan szokott lenni, és miközben ezt csinálta, egyszer csak felkacagott.ÓÓÓ csajok, olyan édes volt!!!

Most kicsit szomorú vagyok, hogy esik az eső, annyira várom minden nap a sétát.Hát ma nem lesz, max. délután, ha addigra eláll az eső....

Puszi mindenkinek

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Behoda
Nagyon édes, huncut szemű ez az Oli baba! :) :D
Oli--->kicsit hagyd anyát pihizni is, néha a szülők is elfáradnak!:D :D

Mikegirl
Köszönöm! Megpróbálom! (Bár mikor olyanja van, akkor olyat is tud, h hátról hasra, csak ezt önszántából ritkán teszi...)
Adélka náthás csak, vagy köhög is? Remélem mielőbb jobban lesz!

Eta
De jó,h újra vagy! Hiányoznak a hozzászólásaid! Mindig jókedvet csinálnak!
Hogy van Gizus? Hízogat?

Dorka
Nagyon édes lehet Luca ahogy pancsizik! :D
Azt én is imádom amikor Barni kacag! :)

Nálunk is köd van és hűvös és ronda idő!:( :( :( :(

Vikoo
Úgy sajnálom Boldit! Ezek a pasik! :roll: Olyan kis érzékenyek. (Nálunk is a fiúk dőltek ki....) Jobulást neki!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Vikoo
Hajhullás: dettó ugyanaz!:( És az a legbosszantóbb, h mindig találok hajszálat a kezén is!!! :evil: :evil: :twisted: (Az meg ugye folyton a szájába van :? :? :? ) Pedig mindig össze van kötve a hajam, lassan már északára is, és a terhes vitamin sem ér semmit.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Janka kint csucsul, van kis időm ideülni...


wiwi! Én is mindenütt hajat találok, pedig kezdettől összefogom éjjelre is, mégis pl még a párna is tele van. hogy lehet ez...


dorka! Mi együtt alszunk, mert így jó nekünk, érdekes, csabim nem szól. Tegnap olvastam egy érdekes cikket az alvási szokásokról. Tudtad, hogy pl a kínaiaknál nem létezik bölcsőhalál? Nincs is rá szavuk. És ott együtt alszanak, azt írja a cikk, hogy a nyugati civilizáció terméke a kiságy. na én ezzel nyugtatom magam :)

vikoo! És miért nem a porszívós orrszit használjátok?



irigyellek titeket, a taliért!!!!!!!!!!!!

Kép
ebba
 
 


Luca az erkélyen, de már mocorog.

Hajhullás:nekem is, és én is szedem még az Elevitet.
Már ennél jobban nem tudom összefogni a hajam:)

Ebba, köszi:)Ezt elmesélem Andrisnak, ha megérkezett:)

Holnap mamánál lesz Luca 2-3 órát, mi meg elmegyünk apával Győrbe, melegítőt veszünk, meg csavargunk egyet.
Remélem, jól fogjuk majd érezni magunkat, és nem itthon lesz az agyunk.Bár valószínű így lesz, de sebaj:)

picibaba.hu vonalzó
picibaba.hu vonalzó
dorka84
 
 


Ebba,
sőt, a babakocsi is, amit a viktoriánus Angliában találtak ki, konkrétan Viktória királynőnek. Magyarországon vidéken az 1950-es évekig élt a hordozás, legtovább a sváb parasztasszonyok körében.

dorka,
holnap Mollika 8 óra hosszára lesz nagymamája babája.
Mivel Rabbe-val nem egyeztettük le, inkább mégse viszem Gödöllőre ttúrézni, hanem apával megyünk ketten, ő futni, én gyalogolni egy 20km-t.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


A szülők légzésritmusa és mocorgása olyan alvási fázisban tartja a mellettük alvó csecsemőt, amiben nem "felejt el" lélegezni.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Vikoo,
szegény Boldika, gyors gyógyulást neki!

Hajhullást sajnálom, nekem még nem jött elő.

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Sziasztok!

Látom felmerült egy lehetséges időpont talira! És szomorúan látom, hogy apa febr. 26 szombatra plussz melót vállalt. :cry: :cry: :cry: Nem hiszem el!!!! A végén még nem fogunk tudni elmenni, pedig nemrég még azzal hencegtem, hogy nekünk minden időpont jó. :oops:
Nem is tudom kampányoljak-e más időpont mellett... esetleg márc. 5.? Gyancsi! Ti meddig maradtok?

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Betegeknek jobbulást!

Babák csodaszépek :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi is kicsit betegek voltunk. David szörcsögött, kicsit strídoros volt. Kaptunk gyógyszereket, inhalálót...

Csatlakozunk a koránkelőkhöz. :lol: :wink:

Fürdés nálunk olyan 6-7 óra felé van, és 8 körül már alszik a fiatalember...
Mi is egy szobában alszunk! Ha nagyon sűrűn kér cicit, akkor nem szoktam visszatenni az ágyába...

Benbor
Üdv itt!
Hova jársz? Kik szervezték a tanfolyamot?

Berni
Fagyasztott tej elég borzalmas! Én ki is dobtam... :oops:

Mikegirl
Pizsi-party nálunk is szokott lenni! :wink:

Wivi
Majd pár nap múlva nem lesz ez akkora újdonság... akkor majd jön a felülés, kúszás, mászás, felállás.... :lol: :wink:
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: