Új privát üzeneted érkezett!

Lányok ezt az impidimpi overallt Aldiban árulják vagy hol?
én is lecseréltem a kezes lábas overallt, mert ha azt adtam rájuk akkor ordítás volt,
és ilyen gatyát vettem nekik, én is szeretem, de nem egyforma az egyik régebbi és vékonyabbnak tűnik, máskor inkább újat vennék belőle

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni,igen,Aldiban.A mienk is használtan lett véve,és egy kicsit más mint a mostani,világosabb rózsaszín,és a térdénél kicsit más.De engem nem zavar,hogy nem olyan vastag,harisnyát adok alá,és könnyebben is mozog benne.Persze jövőre én is újat veszek,3000 forint nem nagy pénz érte.Most meg már 2700-ért voltak az utolsó darabok.
Vendég
 


Lkata,hogy vagytok?
Vendég
 

 
 

Bébitaxit nem vettük el, mert itt volt sogornő, (óvónő), és mondogatta, hogy nem kell elvenni majd megunja, és nincs elkésve semmiről, gondolom azért ért hozzá
amúgy meg L imádja, vadmotoros módra közlekedik, nem is tudom mi lenne vele ha hirtelen eltünne
de egyre többször fogja meg magától a járássegítőt, és köröz vele itt a szobában, és azt már nem térden

Móni
KépKép
reunion
 
 


Móni, jó hogy jöttél! Nekem vannak arc-problémás tapasztalataim. Eleinte azt hittem a banán, de nem. Tejtermék csökkentése sem változtatott a dolgon. Elocom-ot írt a doki Emmának is, én sem használom, csak áll a hűtőmben. Sógornőm kisfiának a testén voltak hasonlóak, neki is ekcémát állapított meg a doki. A gyógyszertárban kapsz Babe krémet. Méregdrága, de állítólag jó. Én elszúrtam, mert a sima arckrémet vettem a gyerekeknek valót, az sokat nem segít. A testápoló, amiben valami u-betűs cucc van, az jó rá állítólag.

Küldöm, mert megjött Míra :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: én újan vettem őket, de nagyon megérte. És nem vot 3000/db-a pontos árra nem emlékszem, viszont az egyikhez kabátot is sikerült venni, csak így annyira rózsaszín a gyerek, hogy inkább nem adom együtt rá. :lol:

Móni: nálunk Hanga a vadmotoros. Hihetetlen érzékkel hajtja a taxit, ha kellően begyorsul, akkor felrakja előre a lábait és gurul, ha jön a fal, akkor rendőrkanyarral fordul. Kikerüli az akadályokat, kivéve, ha az apja az, mert őt direkt jó elütni! :lol: Alig várom már, hogy motorozhassunk!

Nálunk újra tél van, esik a hó, vagy valami dara szerű fehérség. :twisted:

Babe tényleg jó, mi a fürdetőjét használtuk, most fogyott el nemrég és mivel kaptunk egy csomó johnsonst, így azzal fürdenek, de zongorázni lehet a különbséget, szerintem nem fogom sajnálni rá a pénzt, mert az nem szárított, de ettől megint eléggé száraz a bőrük.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Na, csak jövő télig ne felejtsem el ezt a naci infót. Mert idén még kaptunk, de jövőre már tuti vennünk kell nacit.

Móni, tényleg nincsenek elkésve a lányok a járással. És mégiscsak jobb, ha segítővel megy, mint a térdén ropogva :shock:

Zsófi, az én orrom alá már ilyen papírt dugtak, de a legszebb az egészben, hogy nincs már lehetőség korábban beiratkozni, hanem egységesen mindenkinek augusztusban kell a szeptemberi kezdéshez beadni az igénylését. Aztán ha nem kapsz, akkor meg meg....tod. De persze addig is változhatnak még a dolgok :evil: És sajnos igen, munkáltatóit kérnek, és vizsgálják a fizutok összegét. És mi is rendesen be vagyunk jelentve apával.

Timi, ezt még én sem próbálom ki, pedig sétálni már kézenfogva szoktunk fél órákat. Megtanulták, hogy anya kezét fogni kell séta közben és nem is berzenkednek, pedig nálunk is volt régen ebből gond. De ingergazdag helyre még én sem merem elvinni őket kocsi nélkül.

Míra újra itt.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyuszi, kiságyukból még nem próbáltak kimászni, valahogy nem rakták össze, hogy abból éppúgy ki lehet. Így a rács maradt. De barátnőmnek szóltam, a nem használatos kiságy tulajának, hogy vissza szeretném szolgáltatni a mászókának használt darabot. Szerintem az is ingerli őket a mászókázásra, hogy a kiságy egy épp olyan magas nagyágy mellett van. Így arról ugrálnak/másznak be-ki.

Míra se ér rá nappal enni, arra jöttem rá. De ő legalább nem kel éjszaka. Annál inkább reggel korán. Ma éppen 6-kor :shock: :x És semmi nem segített, hogy visszaaludjon. Délben viszem aludni. Letettem este 3/4 9-kor. Alig aludt több mint 9 órát. Úgy, hogy tegnap du csak kettőt aludt. Nem tom, mi lesz így hosszú távon :?

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Johnson, Gabi pikkelyessé szárította lányok bőrét, kukába azonnal. Babe vagy doki által felírt gyógyszertári!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: kizárólag apával mertünk így menni és még üzletbe is bementünk, bár határozott céllal és nem húztuk az időt és persze ölbe vettük őket. De kint hagytuk, hadd menjenek! Végülis jól szórakoztunk, meg az arrajárók is! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


A lényeg, hogy Ti és a Manók jól szórakoztak :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Kence: van babe testápolónk, atópiás bőrre, de nem veszem észre hogy használna, meg L-nak a koszmó elleni sampon sem használt, csak a krém amit a doki írt fel
Most találtam ilyet, hogy
Unguentum emolliens FoNo kenőcs
ezt ismeri valaki? olyan lehet mint a gygyszertári fürdető a neve alapján
mi még fürdéshez mindig azt használjuk

Móni
KépKép
reunion
 
 


Zsófi, mi sem a bőrükre tettük, hanem a kádba, attól csak kis foltban lettek Mírának kiütései, a Gabitól száradt ki iszonyúan a bőrük.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Hát én olyan jót röhögtem! Lányok szobájukban voltak 10-ig berácsolva. Ők meg szokás szerint becsukták az ajtót. Hagyni szoktam őket, ha nekik így jó, mert hiába nyitom ki, visszacsukják. Már jó ideje túl nagy volt a csönd, benyitottam, persze előtte illedelmesen kopogtam is :D Nos, átrendezték a szobát, az egyik kiságyat behúzták középre, így körbe is kerítették magukat és ott ültek egymással szemben békésen.
Most meg bekapcsoltam nekik a Maszkabált, már vagy 5 perce hang nélkül ámulnak a tv-re. Hetente 1x szoktam nekik bekapcsolni, van is varázsa! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Timi :lol: :lol: Hát igen, a TV. Mi 18 hós korunkig rá se bagóztunk, max a reklámok jöttek be, meg kaja közbe, ha betettem a GYésM-et, később a Maszkabált. Aztán most már elszabadult a pokol. Ez alatt a 3 hónap alatt annyit változtak, fejlődtek, és sajnos ezen a téren is elég durván kijön az akaratosságuk. Tudják melyik DVD-t akarják, mondják is, és tegnap délután pl. végi hisztizte Míra, mert egynél többször nem voltam hajlandó betenni. Hiába játékok ezerszámra, az én gyerekem TV függő. Érdekes, Emma megnézi, ha beteszem, de sosem követeli, és egy idő után ott is hagyja, keres magának más játékot, könyvet. Szóval pár hónappal ezelőtt még én sem gondoltam, hogy ilyen problémáim lesznek. Most meg már csak égek, és húzom be fülem, farkam, ha valaki a tévézési szokásokat csak megemlíti :oops:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


hahoooooooooooo nem lesz ám ennyi tv jo idöben nyugi :wink: mi is élvezzük a tavaszt még nagyon fincsin süt a napocska, jo késön is értünk haza, nemrég aludtak el :oops: :lol: nem akarok telet :evil: :evil: :evil:
nálunk is mondják h éppen mit akarnak nézni :oops: :lol: jo esteben egyfélét mondanak :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


voltunk piacon, CSajok fizettek a viszajárót meg betették a zsebükbe :lol:
ma reggel: "nagykislányok" vagyunk :lol: :lol: (tegnap mondtam nekik h már nem vagytok Anya pici babái hanem nagylányok vagytok)
na visszaolvasok kicsit :oops: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: "nagykislányok" :lol: édesek! És tudják hová kell tenni a visszajárót!

Mi ma nem megyünk ki hiába sütött ki a nap. :( Hanga nagyon köhög, kicsit folyik az orra is, de a torka nem piros, láza sincs, viszont nagyon jó a kedve :shock: . Hétfőn mennénk oltásra. :?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus, én a hajnali kelés miatt korán raktam le őket, Emma hallom, most ébredezik. Egyszerűen közölték velem 1/4 1-kor, hogy "alszi". És mentek fel a lépcsőn.
Hát igazán nagylányaid vannak már! :shock: :lol: És vág az eszük, tudják hova jár a visszajáró :lol: :lol:
Tv-ben én is reménykedek, a jó idővel csökken.
Lányok kelnek, indulunk sétálni, míg süt a nap.

Timi, jobbulást!!! Az a fránya oltás meg várhat! Ezen aztán ne rágódj.
Honnan tudod, hogy torka nem piros? Megengedi nézni :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Timi: jobbulást :wink: oltás nem baj ha csuszik, persze az ember azért szeretné letudni h egy ideig ne kelljen :oops: :lol:
Törpi: igen nálunk is van ilyen h korán aludnának :lol: de ma program volt így eszükbe se jutott :lol: ujabb agyalásomban arra jutottam h lehet h azért kelnek korán mert ugye addigra már kitakaroznak és fáznak :?
Móni: dokinak sztem mutasd meg a kiütést-foltokat lehet h akkor ekcéma és az uj tápitol? :? nem tudom h van-e összefüggés a 2 között mármint gyerekkori ekcéma és "tej" között...
mi is babefürdetözünk de csak nemrégota addig gyogyszertári mosakodokenöcs volt koppkopp nem is volt semmi baj a börükkel, de a hajukkal igen még mindig van kicsi koszmojuk pedig abbol is a babés sampont használjuk, én még az olajat rákenek verziot nem mertem kiprobálni ugye mi utálunk hajat mosni :? :oops:
Móni: neketek milyen volt ez a kence a koszmora? rákenös és utána lemosos?

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Törpi: mondja, hogy ÁÁÁÁÁ! :D Még a nyelvét sem kell lenyomni, amekkora szája van simán lelátok pelenkáig. :lol:

Nekünk a koszmó 1 hós korban két mosás után elmúlt a babe koszmó elleni sampontól, de rokon is panaszkodott, hogy babetól nem múlik nekik. :shock: Lehet, hogy már ott is vannak minőségi problémák?

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ja, tuti a hidegfront! 3/4 1-kor Hangáa ugyan felébredt, mert nagyon köhögött-sírt, kapott nurofent és vissza is aludtak mindketten 3/4 3-ig! 12-től ezt nevezhetem maratoninak! :D

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Ügyes Hanga, én még a közelébe sem mehetek Emma szájának :lol: Mi is ennyit aludtunk :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Törpi: Alexa már nem ilyen segítőkész! Pl. ha fogat akarok nézni, ne adj isten tapogatni, akkor számíthatok némi ujjamputációra, mert harap, mint a veszedelem! Meg máskor is harap. A vállam kék-zöld-fekete, a térelválasztót is megrágta, de az asztal lábát-lapját is megrágja. Pedig kap enni, esküszöm!

Mai vacsora: Hanga gyakorlatilag semmi, csak pár kanál húsleves, Alexa fél sajtkrémes zsemle, apja húslevesének sűrűje (répa, hús, máj), frissen kisütött fasírtból kóstoló, az én rakott zelleremből is két falat. Akkora a pocakja mint még soha. Ezek után nem is tudom, hogy fog-e tápszert enni. Belejött a lány, lassan könnyebb ruházni, mint etetni.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Kép Apa várj már! Nem látod, hogy ki kell nyalnom a tányért?!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Sziasztok

Próbálok írni, de Gergő itt püföli a gépet. Már szusszantott egyet, és most nem akar aludni

Szóval csak helyzetjelentek, mert már kb 10x raktam odébb Gergőt és ez neki nagyon vicces :D

Lényeg hogy hurutosan köhögnek, de nem hányt szerda hajnal óta senki. Dokink szerint ez a hányós vírus lehetett, csak nem jött ki erőszakosan. Amúgy hörgőtágítót adok nekik, és orrbizbazokat, mert szívom az orrukat. Gergőnek már jobban jön, de Bálintnak még nem indult be annyira a taknyolás.

Ennyit sikerült írni

cupp

Kata
labkat
 
 


Törpi,nem fogod a nacit elfelejteni,majd ősszel szólok :lol:

Noémi is mondja,hogy ÁÁÁÁÁÁÁ,én is simán megnézem.Bazsinak nem,ő akkor csakazértis szájzárat csinál,tehát nem szabad észrevennie,hogy mit is akarok,olyankor mondom,hogy énekeljen,és közben bekukk :lol:

Én 3 hete vettem elő a babakocsit(azt is csak a játszótérre járás miatt),mindenhova lábon mentünk,persze szigorúan apával!

Nem is tudom,tényleg a reggel 6-os kelés se jó,de irigykedem,hogy éjjel nem kell felkelni,bár én 6.20 körül kelek,na jó,van hogy csak 3 szundi után :lol: 7 felé,de nekem kell reggel az a 1.5-2 óra,kávézgatni,meg olyankor olvaslak titeket,meg írok,szóval inkább éjjel megetetem arra jutottam,de reggel hagyja meg nekem azt a kis szabadságot :oops:

Johnson's-t én nem is mertem elhasználni,pedig kaptunk bőven,de hallottam,hogy mennyi panaszt okozhat,a nívea krémes babafürdetőt használtuk,de Noémi eléggé vakarja a derekát fürdéskor(én is),és elég száraz a bőre,így a mama százszor felhozott javaslatára kipróbáltuk a Gabit.Változás semmi,rosszabb se lett,jobb se :roll:

Móni,mi is használtuk a babe testápolót,van is még belőle,akkor vettem,amikor pár hetesen annyira hámlottak,de már nem merem rájuk kenni,mert lassan másfél éve,és asszem felbontástól 1 évig áll el.Koszmó elleni sampont is használtunk,addig nem is voltak koszmósak(nem tudtam milyen sampont vegyek,mert a fürdetőkrémtől olyan csúnya volt a hajuk,aztán a babet javasolták,gondoltam legyen a koszmó elleni,mert egy kisbarátunk nagyon küzdött akkor vele,hátha mi megússzuk),akkor lettek azok,de kb 1 hónap alatt elmúlt,aztán lehet semmi összefüggés,csak furán jött ki a dolog.


Lányok,senki nem keni a gyerekre a tusfürdőt??? :roll:

Timi,és így bírják a berácsolást?Persze ha közben lakberendezési foglakozást tatanak maguknak :lol:
AJtó nálunk is nagy sláger,de nem engedem,mert csapta már Bada Noémi kezére a fürdőszobaajtót,a két szobai kitámasztva,a többi csukva.De lehet szivacsból kapni olyat,ami csak nem engedi az ujjukat odacsukni.
Hangának jobbulást!Szép alvás,mi 12.30-tól 15.10-ig nyomtuk :D
Ti milyen tisztán esztek :shock: :D Én nem is mernék felrakni evés közbeni képet :oops:

Babus,Nagykislányok jó fejek :lol: Mire gyüjtenek?

Lkata,na jó,végre nincs hányás,hát ne is legyen!!!Jobbulást!Lányok jól vannak?Ők ilyenkor nem kapják el?És te?Én mindig elkapom tőlük.


Képzeljétek.engem meg tegnap elütött egy busz...egy sárga busz...mondhatni volánbusz...és a Noémi vezette...az eredmény,az arcomon egy kb 1 centis részen felrepedt a bőr,azóta Noémi csak azt mondogotja bibi bibi buuuu buuuu(ez a busz lenne)


Na,megyek teregetni.
Vendég
 


Jó reggelt!

Én csak akkor kelek ilyen korán, ha főznöm is kell. Márpedig tegnap is kellett meg ma is. :(

Reggeli szabadság nekem is kell, legalább valamennyire össze tudom szedni magam.

Nyulasz: mi? tisztán? Csak porszívózni és felmosni kell minden egyes evés után az egész konyhát, de sokszor a nyitott ajtajú szobákból is szedegetem a kaját, mert nálunk mindennek szárnya kél, ha Alexa kezébe kerül, Hangát meg az etetőszékből kell kimosnom, mert körbekeni magát a félig rágott kajával, amiért akár a torkáig is lenyúl. Gusztustalan nagyon.

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Jó reggelt! Timi,akkor jó,így mindjárt magunkra ismertem :lol:
Vendég
 


hu de korán keltetek :shock: :lol: :lol: :lol:
jo reggelt!
enyémek megörjitenek percenként másznak ki be az etetöszékbe :evil: :evil: de még nem merem elpakolni mert a kisasztalnál azért még nem maradnak meg, persze elöbbutobb ugyis az lesz a vége...
Timi: mesélj mit föztél-fözöl? engem ma egy adag kukucfözelék azza tökfözelék ment meg a füzéstöl :oops: :oops: csmelles pörivel :lol:
ja az megvan h mit föztél visszaolovastam :oops: hu fasirt régen volt lehet csinálok is hétvégén :lol:
Csajok elöbb is bemásztak vittek egy játékbögrét meg kanalat kavargatják és mondják h "én kávézok" :lol: :lol: :lol:
Nyulasz: nálunk változo van ha a mi kezünkre rakjuk a babét de van h kérik h rájuk nyomjunk kicsit és akkor ök is kapnak pocira vagy kezükbe és egyedül mosakodnak :lol:
ovatosan közlekedj :wink:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus,mi is ülünk már az asztalnál,de a nagy asztalnál :roll: Persze csak a nem kanalast kapják ott,mert kb 3 falatig maradnak,aztán le-föl-le-föl,na ezt kanalassal nem csinálnám.

Ágyikó mikor jön?
Vendég
 


Zsófi,még azt akartam kérdezni,hogy ilyenkor buli van?Vagy pihenni mész? :lol:

Lányok,nyáron megy valaki a balcsira nyaralni?Lassan kéne ötleteket gyüjtenem :roll:
Vendég
 


Nyulasz: azt mondták hamarosan :lol: de még majd a szivacsot is kell vágatni igy lehet h csak március lesz a bevetés :lol:
hu és felérik? én is gondolkozom h ott talán jobb lenne de kellene vmi a fenekük alá lehet nézek majd vmi vastag párnát az ikeában...

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Tegnap kapott gumit a hajába Noémi ,de a kamerába nem volt hajlandó belenézni:D
Kép
Kép
Vendég
 


Babus,szó-szó felérik,inkább térdelve ülnek,de párnán már én is gondolkodtam.

Akkor tessék gyorsan szivacsot vágatni! :wink:
Vendég
 


Babus: tegnap sajtos rakott zeller volt, ma kelkáposzta főzelék lesz a tegnap megsütött fasírthoz, de akkor adagot sikerült, hogy holnap is ezt esszük. Húsleves maradt tegnapról.

Fürdetőt mi is csak a vízbe rakjuk.

Nyulasz: nagyon veszélyesek a volánbuszok! :lol:

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


[quote="nyulasz"]B írta:nyulaszabus,szó-szó felérik,inkább térdelve ülnek,de párnán már én is gondolkodtam.

Akkor tessék gyorsan szivacsot vágatni! :wink:

juj én azért izgulok ám :oops: :oops: :oops: h lesz-e ki be járkálás éjjel meg h fognak e-kelni (ezt ugye alapbol szokták) és mi van ha éjjel kijönnek stbstb :? :oops:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Timi: köszi :wink: kelkápi mult hétvégén volt de a fasirt ötletet elloptam az már régen volt Csajok is szeretik a minigolyokat :lol: lehet magunknak csinálok majonézes krumplisalit nyamiiiii imádom Csajoknak meg vmi zöldséget :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyulasz: cofffffffffffis miniTe :wink: :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Nyuszi, istenem de édes Noncsi azokkal a copfokkal!!!!! Megzabálom! De jó, hogy eltűri és nem szedi ki. Na meg Bada sem :lol:
Gabi nekünk naggggyon szárított. De ez biztos a víz minőségétől is függ. Bár azt mondják, Vas-ban jó a víz.
Tegnap barátnőnél vacsiztunk, nem volt elég etetőszék, így a lányok felnőtt széken ettek. Párnát tettünk alájuk és ügyesen bökködtek. Itthon még azért nem próbálnám, mert folyamatos futkosás lenne belőle.
A tömegközlekedésre meg tessék figyelni, ha Nálatok ekkora a forgalom :wink:
Nyaralást mi a tavalyi nagy csapattal terveztük, mert mindig Balcsira szoktunk menni, de most lehet, hogy ők másfele nézelődnek, ami nekem nem annyira szimpi, így elég nagy bajban vagyok, hogy mi is legyen. Pedig időben helyet kell foglalni, hogy jó helyet kaphasson az ember.

Még jövök, de szokás szerint részletekben.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Babus, ma reggel, mi az hogy reggel, hajnalban gondoltam Rád, Míra 3/4 6-kor kelt. Egyre korábban. Próbáltam magam mellett visszaaltatni. Épp sikerült is, mikor Emma karattyolni kezdett, felébresztette. Vissza a szobájukba, ajtó becsuk. Emma 3/4 8-ig húzta tovább, Míra szerintem nem aludt.
Két napja rekedtes a hangja reggelente, Emma lefekvés után köhög, de napközben semmi bajuk. Nem is tudom, mit kellene ilyenkor adni nekik.
Ágy remélem érkezik hamarosan! Hát én is paráznék, sőt parázok is, már nyárra én is tervezem a rács nélküli életet. majd próbálok tanulni a tapasztalataidból :wink:
Megkávéznak veled reggel? Megzabálom őket!

Timi, reggel én fel nem tudnék kelni főzni, hihetetlen mekkora erővel bírsz Te. Ha nekem 9-ig aludnának, tuti nem kelteném őket, és magam sem kelnék a lyukas órákért (mint Nyuszi képes tenni-ez is elismerésre méltó), hanem aludnék, amíg ők. Én tuti az a szörnyű ember vagyok, aki átaludná az életét :oops: ha tehetné.
Jó kis programod van akkor Neked minden evés után :lol: Nálunk Mírát lehetne fényképezni, ahogy kinéz kaja közben, után.

Kata, nem hányás JÓ HÍR!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Nyulasz: kis copfosnyuszi! :lol: Nagyon édes!

Zsófi: diétásan? Hát bevallom, nagy fogyókúrám megint csak 2 hétig tartott, azóta vissza is jött az akkor leadott 3 kg. :( Egyszerűen képtelen vagyok diétásan kajálni. Két hete meg egyenesen csokoholista vagyok, de recepteket nagyon tudok, mert Krisztián nálunk a nagy zöldség és salátaevő, persze hús az kell mindenhez! :lol:

Babus: kíváncsi leszek, hogy mi lesz a nagylányos ágyban alvással!

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Tegnap nagyon büszke voltam a lányaimra, átgyalogoltunk a faluban lakó barátnőmékhez. Fogták okosan a kezemet és jöttek velem. Paráztam rendesen, de egy zokszó nélkül jöttek. Hazudni nem akarok, egy km bizti nem volt, de 500m-nél tuti több. Asszem én hamarosan túladok a babakocsiinkon, max. egyet tartok meg a biztonság kedvéért.

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Zsófi, Míra is kopszi, sőt, ő még maga fodrásza is azzal, hogy tekeri a haját, hátul teljesen el van koptatva, olyan, mintha megszedte volna a fodrász. Sose leszünk mi már csajszisak???? :shock: :?
Érezd jól magad a hétvégén!!!!!!!!!!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers
törpilla812
 
 


Köszönjük a cofis dicsiket :D De,kiszedi a drágám,Bada szerencsére nem,így is kb szászszor kell visszaraknom,mert aztán hozza,és követeli.

Nyugi,mindenkinek megnő a haja. :D

Babus,én is izgulok már előre az ágy miatt,pedig még odébb,hogy lecseréljük.Majd írd mindig,hogy mi történik,mi is tanuljunk belőle :D

Törpi,nagyon ügyik a lányok,gondolom milyen büszkén mész velük egyedül kézenfogva :D
Én világ életemben korán keltem,na nem önszántamból,hanem a munkám miatt,meg a minimum 1 óra regenerálódás miatt...de főzni azt nem bírnék reggel :shock:

Zsófi,a gyümölcsnap miből áll?Szilvapálinka,szőlőből készült bor meg hasonlók? :lol: :lol:
Vendég
 


Kata: de jo h nincs hányás :wink: remélem hipihopi meggyogyultok :lol:
Törpi: ügyik vagytok gyaloglással :wink: hu hány babakocsitok van??? :lol: én is aludnék ha hagynának :? ja mi ma 4.30kor keltünk de szerencsére vizzel visszaaludtak 6.15ig, Apa tegnap mondta is h ugyan be van állitva az ébresztö de már ezer éve nem csörög igy az ébresztöre kelnek opcio is kizárva :evil: :evil:
Zsófi: jo szorakozást :wink:
Timi: nagy kaja után volt még tápi? azért kérdezem mert nálunk is van néha h nem kell de még nem láttam összefüggést van h sok vacsi után is megisszák és az ellenklezöje is

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Na,szakad az eső,pont öltöztetni akartam őket :roll:
Vendég
 


itt is :cry: no akkor megcsinálom a turos-áfonyás sütit sztem :lol:

Lilypie Kids Birthday tickers
babusok
Budapest
 
 


Babus: receptet ide!!!!!
Alexa még 160 tápot lenyomott arra a rengeteg kajára. Ált 200-240-et szokott normál esetben.

Szerintem mi hétfőn nem megyünk oltásra. Hanga olyan hurutosan köhög, folyik az orra, piros a popsija csúnyán. Hiába tudom, hogy nála mindez a fogától van, így nem oltunk. Talán 1 hét múlva. :(

KépKép
timi76
Ráckeresztúr
 
 


Babus,még jó,hogy visszaaludtatok.Noémi 23.30-kor már kelt,mi még néztük a házonkívült,aztán 03.30-kor is kelt,akkor is evett,aztán apa ma fél5-kor kelt,5 körül Noémi sírt,apa nem tudta,hogy már kétszer evett éjjel,(én hallottam,de nem volt erőm szólni)így kihozta,csinált neki tápit,de ő bizony nem evett,csak vigyorgott.(lestem volna,ha még akkor eszik)Így ágyba vissza,szerencsére elaludt.Szóval megint egy kirááááály éjszaka.
Vendég
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?