Nyuszi, milyen tuti játszótérre jártok Ti! Most sem hiába rakok én sárga fejet ide
És milyen ügyesek már! Emlékszem, mikor még azon aggódtál, hogy hogyan vegyed ki őket a kocsiból..., hogyan vigyázz egyszerre kettőre. Most meg már önállóan, ügyesen mászkálnak mindenre fel.
Timi, ilyen csinosan odakinn? Hát nem ezeken a rucikon aztán tényleg jól mutathat a dagonya
El vagyok továbbra is ragadtatva a lányaidtól. És Rád meg azért irigy, mert Alexának már most nagyobb és több haja van, mint Mírának
Jó kis bringák! De azokra hova kerülhet a gyerekülés?
Kata, nagyon sajnálom Gergőt, sok gyógypuszit küldünk neki, na meg Bálintnak is, remélem ő már nem esik vissza. Rémes éjszakák eredménye igencsak lehet nappali rossz hangulat, talán most már felfele ágban leszel Te is, meg gyerkőcök is.
Én is borsóztam tegnap, ki is voltam rendesen a TV-t nézve. Egy nyugtat meg, nálunk eddig az ismeretségi körben csak jókat hallottam az ügyeletünkről, soha nem akadékoskodtak, mentek azonnal. És Te is jól tetted, hogy hívtad őket éjjel. A gyerek egészsége a legfontosabb, a Te lelkiismereted és nyugalmad nem különben, az ügyeletnek meg ez a dolga és kész!
Babus, akkor lányok kiélvezték a helyzetet, hogy volt egy saját játszóterük
Na majd az új csúszdának, mászókának hogy fognak örülni tavasszal a kertben!
Nyuszi, Babus, receptet köszi, én is ezt csináltam nekik csak hagyma nélkül. Nem ették
Míra ma a zöldséges rizst sem, meg alapvetően szinte semmi nem csúszik neki, csak ha olyan kedve van
Nem is tudom, mit lehet az ilyen gyerekkel csinálni. Igazából nem foglalkozom az esetek többségében vele, mert hiába lenne minden vita, veszekedés, és dühöngés, de azért néha elfog a pánik, hogy honnan fog ez a gyerek plusz kilókat magára szedni így
Utoljára asszem 3 hete volt mérve. Megvárom az egy hónapot, aztán újra mérlegre állítom. Bár ezzel nem tudom, mit is akarok magamnak bizonyítani