Új privát üzeneted érkezett!

Macs, na igen, ha végigolvastam volna... :oops: bocsi...
Örülök, h. minden rendben a csípőjével!!!
Szóval tetszik neki a keksz :wink:

Most néztem a kis fejét, nehogy lázas legyen és amiatt aludjon annyit, mert nincs jól, de semmi :roll: Én ezt nem értem...

Ninin, én sem néztem oda... rühellem a tűt!!! Közben inkább Zorkát nyugtattam! Már a szagától is undorkodtam, mikor felbontotta a doki... :?

Gigi, sajnálom a sok betegeskedést... :( de még jó, h. nem kellett kórház!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Navi, nekem azt mondta a védőnő, hogy oltás után belázasodik, vagy nyűgös lesz vagy bealszik...

Maccs
vörösmacska
 
 


Enyém maci mindig sokat alszik.... mormota macika Baluka :D :D :D :D :D :D :D

Kép

Maccs
vörösmacska
 
 

 
 

Sziasztok!

Jól eltűntem, de a vizsgák miatt nem tudtam jönni. Végre túl vagyok rajta, konkrétan az utolsó jegyet ma reggel 5-kor írta be az egyik tanár. Nem siette el... Na mindegy, az a lényeg, hogy minden sikerült, igaz az elégtelen osztályzaton kívül mindenféle jegyem lett :)

Próbáltam olvasgatni néha benneteket, de nem mindig, így pl. lemaradtam arról, hogy milyen tablót kellene készítenem? Szívesen megcsinálom, csak nem tudom, hogy milyet szeretnétek...

Ádám jó baba, már este 10-kor alszik és reggel csak 7-kor kel. :) Ami most probléma volt, hogy 1 hétig nem kakilt, bármit csináltunk szegénnyel :( Na ma reggelre szerencsére "kipakolt" egy adagot. Biztos megijedt, mert doktornénivel fenyegetőztem :)
És sajnos azóta nem kakál minden nap, amióta pótolni kell néha tápszerrel (ez olyan heti 100 ml körül van). De muszáj volt neki adni, mert a vizsgák miatt nagyon megcsappant a mennyiség.

Forgolódni még ő sem forgolódik, csak hasról hátra.

Most ennyi, de ígérem jövök mostmár többször.

Balázskáknak utólag is boldog névnapot!

És üdv közöttünk Ninin!

Szép napot mindenkinek!

Kép

Kép
tatjana
Dunavarsány
 
 


Köszönjük a névnapi köszöntéseket!

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Itt vagyok ragyogok :D
Túl vagyok a vizsgákon... sajnos nem sikerült mindegyik, a tegnapi számitógépes könyvelésről felálltam, amikor már másodszorra törlődött ki minden egy enter lenyomásával (csak halkan jegyzem meg, hogy ha lekönyveltem egy tételt, entert kell nyomni) elegem lett úgyhogy felálltam :O remélem a többi sikerült ebből a vacakból meg max megyek újra májusban :S

Igyekszem újra felvenni a fonalat, visszaolvasni sajnos nem nagyon van időm, de mostantól figyelek :D Most mennem kell takarítani, mert gondolhatjátok hogy néz ki a lakás :D

szisszka
 
 


Sziasztok Csajok!

Negyedjére próbálok hsz-t küldeni :twisted: :twisted:

Szerdai tali Angie-vel nagggyon jó volt. Még Zsombika is megőrizte nyugalmát, és tudott azért aludni is, az idegen hely ellenére.
Hajni, ha jön Angie legközelebb, fel tud venni Veresen, ha még kocsi gondjaid lesznek, és akarsz jönni. Cukrászdát hagyjuk meg jó időre.
Wivi, majd megyünk Vácra is, nyomunk dunaparti sétát és játszóterezést, csak később, ha jobb idő lesz. Szóval tuti látni fogjuk egymást!!!
És íme, a bizonyíték:

Kép

Kép

Most mennem kell, de képben vagyok, hogy kivel mi van. :wink:
Puszi, Eszter

mikegirl
 
 


Macs, igen én is gondoltam rá, de már tegnap délelőtt is feltűnően sokat aludt az oltás előtt! Na meg tegnap egész délután csak 1 órát a szuri után... szóval nem'tom.. :roll:
Ja és most is alszik! :shock:

Balu maci nagyon édesen durmol :D

Májki, a két babuci milyen édes együtt!!!! :wink:

Tatjana, gratulálok a vizsgáidhoz! Ügyes vagy! :D

Szissz, természetesen neked is gratulálok! Az a szivatós tárgyat meg majd megcsinálok májusban! Azt hiszem, én is felálltam volna :shock:

Kihasználom ezt a nagy álomkórt és tornázom kicsit... vagy egyek inkább... hmm... nem is tudom :?: :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

De édes a két babuci együtt!!! És Baluka is milyen jól nyomja a durmit :)

Navi: Nálunk a felengedett tejci állagra jó... A többivel vannak gondok - a szaga szörnyű, műanyagos a zacsitól :shock: Az íze meg... Töményen és erősen, szappan és vér keveréke - nagyon érződik rajta a vas. Állítólag van a tejben vmi enzim, ami nem bírja a fagyasztást. Ja, és ez a fasza íz órákig ott van a számban (gondolom pszichésen), akármit eszem-iszom utána. Csináltam azóta egy tesztet :D Megromlasztottam egy kicsit tejet, összahasonlításképp. Más volt a szaga, íze, de komolyan, a romlott tej nem tűnt olyan szörnyűnek, mint a felengedett :D
Oltásnak örülök, hogy jól viselte! Én tűiszonyos vagyok, jövő héten egyedül viszem... :S
Alvás csak nem jelent már semmi rosszat :S Ha felébred jókedélyű?
Javasolhatok torna után egy kis kaját? :D

Maccs: Olyan jó lehet próbálgatni az ízeket!!! Alig várom! Izgi lehet, meg végre tényleg megszűnik a te(l)jesítmény kényszer :D. Csípőszűrés kircsi 8)

Szissz: Fú, az milyen idegesítő tud lenni (enter + minden törlődik)!!! De így is nagyon ügyes vagy, 2 gyerkőccel!!!! Gratula!!!

Tatjana: Neked is gratulálok!!! Bence is nehezen kakil. Mi is próbálkozunk, de szerintem semmit sem ér :) Kriszta javasolt szirupot, és Rabbe glicerines kúpot, ha végképp nem jön.

Én ma megyek, beoltatom magam influenza ellen. Jobb későn, mint soha. Nagyon nem akarom elkapni, viszont itthon sem akarok március végéig kuksolni :)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


helló csajok!
Na, ezt már szeretem, jövök és sok sok komment. Feléledtetek? Itt a tavasz mindjárt, mi?? :D Csak Baluci mormota még mindig, de ez maradjon is így, hogy az anyucija tudjon kicsit lélegzethez jutni, tejcsit termelni....
Már csak Gyancsi, meg vikoo hiányzik..dorka..meg a többi eltűnt anyuci..de majd előkerültök ti is, tudom, hogy olvasgattok, csak nincs idő írni. Én könnyen beszélek, megint itt szuszog a kendőben Kócikám :)

Végre tatjana!!!!! Szóval, a tabló. Mondtam, hogy mi lenne, ha csinálnánk egyet, a babákról küldünk képet neked, mert te vagy a legügyesebb :) És azzal fogadjuk a 2011 novemberi topikosokat.. Topik nyitó anyánk meg megnyitja nekik a topikot, ha előkerül a nagy babázásból.

Ami! Köszi, megkaptuk, jót aludtunk összebújva az éjjel :)

Mike! Cukker a kép, és az a takaró, apám!!!!! Ki csinálta???


Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Gigii
Nagyon sajnálom! Küldök energiát bőven! Kitartást!!!!!!

Maccs
Milyen édesen durmol Balu!

Navi
Háttttttt............. előbb kaja :wink: mert a tornát könnyebb abbahagyni ha kell Zorka.
Remélem hamar kialussza az oltást!

Eta
Még az ujjacskákat nem kóstoltam, de a fülecskéje :D :D :D :D :D

Mikegirl-Angie
Nagyon cukik együtt a picurok!

Mikegirl
Megkaptad a privit? Mert küldtem, de nem írt ki semmit, h elment-e... Küldjem iwiw-en?

Amida
Én is utálom a tűket! Szabályosan rosszul vagyok! És a múltkorinál a Párom kimenekült és én fogtam meg Barnit!
Sajnálom a tejcsit!

Sziszka-Tatjana
Grat a vizsgákhoz!

Nálunk is lebetegedett Apa.

A Főnök szólít! Folyt. köv.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Kihasználom ezt a nagy álomkórt és tornázom kicsit... vagy egyek inkább... hmm... nem is tudom


ezen nagyon jót nevettem :D :D :D :D :D :D :D :D

Maccs
vörösmacska
 
 


Balu maci a sütőtököt almával nagyon csípi, ma ezt kotyvasztottam neki, olyan ügyesen eszik, hogy megzabálom.

:?: :?: :?: Nekem azt mondta a védőnő, hogy szopi előtt kóstoltassam a kajával. Most akkor ez mindig így lesz, először kaja, utána szopi???? :roll: De hát én nem akarom elválasztani, csak a tápszer pótlást elhagyni! Hogy fog jóllakottan szopizni, amikor már több kaját kap? Ha meg több kaját kap, akkor hogy lesz tejem, ha nem szopizik??? Nem fordítva kellene kaja, aztán szopika????? Lányok hogy van ez????

Maccs
vörösmacska
 
 


Sziasztok!

Jövök még, csak gyorsan két dolog, mert az egész család megy fodrászhoz.

Wivi, nem kaptam meg a prividet :(

Játszószönyeg (ami a járókába van beleterítve) 2007-es szerzemény, de itt vettük, és úgy látom, hogy még mindig kapható:

http://bababolt.echt.hu/jatek/taftoys?cid=30349

Egyébként mindent olvastam, csak írni nem volt időm.
Tudom, nagyon későn, de Balázsoknak Boldog névnapot!!!!!!!!

mikegirl
 
 


Balázsoknak utólagosan is boldog névnapot kívánunk!

Babákok gyönyörűek!

David 2 napja folyamatosan enne... :?
Vendég
 


vörösmacska írta:Balu maci a sütőtököt almával nagyon csípi, ma ezt kotyvasztottam neki, olyan ügyesen eszik, hogy megzabálom.

:?: :?: :?: Nekem azt mondta a védőnő, hogy szopi előtt kóstoltassam a kajával. Most akkor ez mindig így lesz, először kaja, utána szopi???? :roll: De hát én nem akarom elválasztani, csak a tápszer pótlást elhagyni! Hogy fog jóllakottan szopizni, amikor már több kaját kap? Ha meg több kaját kap, akkor hogy lesz tejem, ha nem szopizik??? Nem fordítva kellene kaja, aztán szopika????? Lányok hogy van ez????


Ha közvetlenül szopi előtt adsz Balunak egyéb kaját, akkor egy idő múlva, ahogy a kaja mennyisége növekszik, egyre kevesebbet fog szopizni, mert teli a pocakja.
Vendég
 


Hozzátáplálás
Én csak betöltött 6 hónapos kor után szándékozom bármi mást is adni Davidnak. (max. tápszert, ha nem lesz elég az anyatej)


Ugyan megjelent, hogy minél előbb kell adni glutén tartalmú élelmiszert (kekszet) a babának, de valahogy én jobban hiszek a szopis tanácsadóknak... :oops: :wink:

http://www.szoptatasportal.hu/temak/hozzataplalas
Vendég
 


Sziasztok Lányok!
Oltári zsúfolt hetem volt.
Mollika alszik a kiságyában. Ma már másodjára, sikerült neki önállóan elaludni a kiságyban. Persze csak nappa, éjjel anyuci mellett a helye
DE, mint cumi nélküli baba, az ökölevést sikerült felfejleszteni ujjszopássá. Már számítottam rá.
Kedden voltunk 3. hós oltáson (14 hetesen) és minden a legnagyobb rendben ment, csak egyet kiáltott, és kész már meg is nyugodott. Apa fogta, és arrébb álltam és oda sem mertem nézni :oops: :oops:
Hétfőn meg a hivatalos sztk-s csípőszűrésen voltunk, minden tökéletes, és a kendőben tartása is meg lett dicsérve a dokinéni által :lol: :lol:

Tatjana,
gratula a vizsgákhoz!
A vizsgák alatt nekem is szaporítani kellett a tejcsit, de már újra szinten van. Meg bejátszhatott a növekedési ugrás is.

Gyönyörűek a babák, a két Mátéka, Eszterke, Janka, Baluci!

Gigi, Akra,
sajnálom a betegeskedést!
:(

Egyébként, meg vagyok sértődve, mert enyim leánynak még egy kisfiú sem akart udvarolni! :wink: :wink: :wink:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Kép

Barlangász leány, már a karabinerrel a kezében:

Kép

Kép

Kép

Kép

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
A mi listánkon azok a csajszikák vannak, akikről látunk képet!
Davidnak tetszik az összes lány :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:

A fiúk meg haverok :lol: :lol: :lol: :lol: :wink:
Vendég
 


Kép
Kép
Vendég
 


Kriszti,
nagy nőcsábász a kisfiad! :lol: :lol:
Ha jól látom, ő is megtalálta az ujját szopikázni. :lol:

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Eclipse
http://www.eisriesenwelt.at
Nagyon klassz jégbarlag :lol: :wink:
(nincs is nagyon messze tőlünk)

http://www.seegrotte.at/
Ez is nagyon klassz barlang :lol:
Vendég
 


Sziasztok,

Mostanában nagyon nem volt időm írni, picit húzósabb napjaink voltak. Oli megint többször kelt éjjelente enni, és voltak elég hosszú éjszakák, amikor ruhát kellett cserélni, mert akkorát bukott, vagy hajnali egykor fürcsizni, mert háta közepéig kakás lett... Nappal meg persze ugyanolyan kis élénk volt, mintha mi sem történt volna. :)
A héten jó pár délután a nagyinál voltunk, így ők is cipelhették a fenekét Olinak. Legalább mindenki boldog volt.
Ez a mai jó idő tisztára elmulasztotta a depis kedvemet. Igazi tavaszi illat volt a levegőben. Kint voltunk a telken Délegyházán, és jó nagyot babakocsiztunk... Annyira jó lenne, ha maradna ez a jó idő, de úgy hallottam, keddtől ismét visszahűl a levegő.

Ami, Mike: Mikor lenne jó nektek a közös babakocsizás Újpesten?
Mi Olival kb egy órát szoktunk sétálni, ha nincsenek nagy mínuszok.

Eclipse: Még hogy Mollikára nem csapott még le egy kissrác sem?? Hát az Ikeában 3 kislegény is várta a kiscsajt, de hiába... 8)

Tatjana, Szisszka: Gratula a vizsgákhoz!

Csajszik, a képek a babukákról annyira jók, annyira kis édesek mind! Hozzatok még majd sok-sok nézegetnivalót, így ha írni nincs is időm, legalább olvasok és képeket nézegetek Olival a kezemben... :)


Kép


Kép

KépKép
bedoha
 
 


Sziasztok Csajok,

Látom mindenki kint zsong a szépséges napsütésben, csak vigyázzatok el ne fújjon titeket is a szél… én ma szaladtam Boldi takarója után a Kopaszin…
Pár napja nem jelentkeztem, pedig egész jól vagyunk. Viszont az órák, napok rohannak én meg nem győzőm utolérni magamat és az időt!
Voltam végre kangoozni és sztem a heti egy edzést fixen sikerül beépíteni a heti programba. A többit meg majd meglátjuk.
Boldi baba nagyon ügyes, DE nem forog, meg pörög, konkrétan, mint egy db kő… viszont nagyon ügyesen fog meg pici tárgyakat is, utánanyúl és elkapja, ilyen pl a bimbim. Piszkosul rá tud rabolni. Aztán ilyen még a hajam is…aúúú! Mindig az kell, amit nem szabad, ilyen az ülés, állás, kis bubu, de majd megzabálom! A héten már meghaladtuk a 8kg-ot. :-D

Bedoha: Oli is jó súlyban van. És milyen kis édes!!! Azt néztem milyen szép áll a fülecskéje, ezek eredetik??? :-) Boldinak állandóan elalussza őket és nem győzőm visszahajtogatni a helyükre…

Ujj szopi: nálunk is játszik, bár Boldi nem a türelem mintaképe és elég hamar begurul, ha nem marad a szájában, vagy épp nem jön belőle semmi..

Kriszta: David is nagyon édi, ahogy alszik.

Eclipse: Molli milyen kis vagány csajszi lesz…

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Hát végül a nagy álomkór mégis az oltás miatt volt... amihez egy kis hőemelkedés is társult, de már jó van Zorka baba! Annyira kis bambuci volt pénteken... csak feküdt, aludt, bambult! Azt hittem, sosem kapom vissza az én izgő-mozgó motolla kezű-lábú lánykámat, de szerencsére szombaton már rendben volt!

Ami, most a lefagyasztott anyatejről beszélünk? :oops: Mert hogy azt írod, h. szar az íze :shock: vér és vas... blöööö (honnan tudod?)
Akkor ezek szerint tök feleslegesen fagysztottam ennyit? :oops:

Macs, Vivi, Ami, végül először tornáztam :wink:

Kriszta, David milyen édesen szopizza az ujját! Zorkának most az a mániája, h. a mutató és középső ujját kapja be és annyira szopja, h. néha sikerül hátranyomni a nyelvét, amitől meg fuldokol :roll: Mondtam én neki, h. nem olyan duci, h. hánytatnia kellene magát, de nem hallgat rám :lol: Viccet félretéve, azért ez elég ilyesztő...

Hajni, Oli nagyon helyes kisfiú... valahogy téged látlak benne, talán a szemei miatt! :D

Eclipse, Molli nagyon szép kislány!!! :D

Vikoo, nehogy azt hidd, h. pl. Zorka forog össze-vissza... csak néha sikerül a hátáról az oldalára, ennyi!

Na mikor lesz a tali és hol??? Énapa beleegyezett, h. visz minket! :D és nem is kellett győzködnöm! Mondjuk szerintem azért, mert én is elengedtem ők síelni :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Sziasztok!

Ma is süt a nap!! Hurrá!!!!!

Nagyon jók a babaképek!!!

Navi: Igen, a lefagyasztott, felengedett anyatejről beszélek, és onnan tudom, hogy megkóstoltam.... :oops: Nem adok neki olyat, amit nem kóstolok (kivéve ciciből) :D :D Ami nem volt annyira borzalmas, azt odaadtuk neki, és minden fintorgás nélkül megette. Csak a legrégebbiekből nem adtam még neki, de lehet, hogy ő azt is simán megenné, és semmi baja nem lenne tőle. Végülis nem romlott... De majd szerdán kifaggatom a dokinőt+védőnőt a kérdésről!!! Lehet, hogy a tiéd nem lesz ilyen borzalmas, és még gondolkoznod se kell, hogy odaadd-e :).
Ennek ellenére szerintem jó dolog a fagyasztás, mert még mindig nem kapott Benci tápit, és holnap lesz 3 hónapos 8). Ezt sikerként könyvelem, tudom, hogy kicsit kényszeres lettem és túllihegem a dolgot :oops:
Éljen a torna! Azért ugye ettél is? ;)

Kriszta: Seegrotteban mi is voltunk, nagy élmény volt :) (Bár az elején kicsit elkapott a klausztrofóbia).

Eclipse: Igen, a talin vártuk, hogy megküzdhessünk Molli kegyeiért!!!

Szombaton voltam nadrágot nézni (turiban), mert már a terhesgatyóm is nyom, és kivan a fél sejhajom :roll:, de minden, amit kinéztem kicsi volt :twisted: Úgyhogy ma tornázok! Ha törik, ha szakad!!!!

Vikoo: Szóval kangoozol :) Én is próbáltam, de annnyira puhány voltam hozzá :) :) De nagyon tetszett ;)

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Ami, értem... amúgy én is mindent kóstolok: még ciciből is a tejcit :lol: Na persze nem úgy, h. rácuppanok, csak egyszer-kétszer amikor fejtem és csöpögött a mellszívóról... lehet kicsit bizarr :shock: :D
Akkor reménykedem, h. nem lesz undi, de én inkább csak a kajákba akarok majd tenni, nem pótlásként! Legalább is ez a terv :wink:

Igen, ettem is! :D Őszintén szólva én brutál sokat eszem :oops: főleg édességet. Olyan lettem, mint egy kisgyerek, aki csak azért eszik főételt, mert utána be van neki ígérve a desszert :roll: Már a normál kaja közben azon jár az agyam, h. mit fogok még magamba tömni :oops: Na hát ezért is kell tornáznom! De kop-kop-kop nem vagyok még bálna :D

Húúú de nagy a pangás :? Jappersze, szép az idő :wink: Mi is megyünk sétálni a déli etetés után!

Képzeljétek, az a legújabb (bár régebben is előfordult néha), h. Zorka majdnem minden szopinál először üvölt... tele van a mellem, de szerintem nehezen indul meg a tej :( Olyan keservesen sír, próbálkozik, újra sír... :? Arra gondoltam, h. kicsit megszívom mellszívóval, hátha úgy könnyebb lesz neki! Olyan rossz érzés, mert majd szét durran a cicim és mégis sikít kicsi Zoo :shock:

Szép napot Mindenkinek! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


nava! tedd azt! mondta a védőnőm, hogy én is csináljam néha, mert akkor a sűrűbb tejet kapja...mennyit tudsz még lefejni szopi után?


ami! itt meg hatalmas köd van ááááá. pedig kicsit vizem ki Jankát, hagy kapjon levegőt :)


minden éjjel van egy 1.5-2 óra ébrenléte.. Ti hogy vagytok ezzel?

tatjana! megcsinálod a tablót?


Kép
ebba
 
 


Sziasztok!

Behoda
Milyen kis vasgyúró Oli baba! :) Nagyon cukiiii!
(Mindig elfelejtem neked írni: Az én Párom is rendszeres fórum olvasó. Nagyon képben van, h ki kicsoda. :))

Eclipse
Nagyon aranyos Molli! És micsoda vagány barlangász már most! :D :D
A fotókat elnézve tiszta Apa! (Remélem nem haragszol meg ezért...)

Navi
Örülök, Zorka túl van az oltáson és már jól van!

Akkor már Zorkának sem sok van a forduláshoz! Barni is így kezdte, h simán "billegett" a hátáról balra jobbra. (Főleg pelusozás közben, h nehezített legyen a feladat! :) ) De mivel nem szeret hason, így végül előbb a hasról hátra mutatványt teljesítette!
Nagyon szupiiiiii, h tornáztál! (Nekem is nagyon kellene....)

Szopinál sírás: Barni is néha csinálja de én eddig azt hittem, h nagyon ömlik a tejcsim azért. (Mert így mint nálad, akkor amikor nagyon feszül a cicim, akkor van.)

Amida
Megértem a farmer problémát! Hasonlóan vagyok....

Kriszta
De cukiiii Dávid is ahogy szopizza az ujjait!

Vikoo
Nagyon édes lehet Boldi! :)
Kangoo-hoz gratula!
Kicsit félve merem csak kérdezni Tőled: Rendszeresen olvastam a blogodat még a babás-mamáson és nagyon tetszik, ahogy írsz. Ha elküldöm privibe az email címem, akkor esetleg küldesz nekem is meghívót? (Nyugodtan mondhatsz nemet is.)

Ebba
Mikor ébred Janka? (Ha nem böfizteted és nem pelusozod, akkor sem alszik el jobban?)
Múltkor meséltem a táncoló macit :)
Teszek róla fotót:
Kép -

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


.....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára wivianne 2011.02.07 15:14-kor.

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Nem tudom ez a hirtelen meleg teszi-e de alig lehet Barnival bírni. Szegény aludni nem tud, ébren lenni meg fáradt...
Nálatok milyen a helyzet?

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Wivi: nem is kérdés, persze, h küldök meghívót. Én nem akarok senki elől elzárkózni, pontosan azért, mert én is imádok zugolvasni… csak már az oldallal voltak problémák… dobd a mail címed és már megy is a meghívó. :-D

Ebba: nálunk az éjszaka kifogástalan (lenne) ha nem velünk aludna, de én nem bánom, mert imádom… még 2-3-szor felkel enni, ilyenkor felcsatlakozik, tankol, majd vmikor lecsatlakozik… A Férjem fel sem szokott ébredni egyik etetésre sem… Boldi a reggeli 6 vagy 7 órás szopi után alszik vissza nehezebben, ilyenkor én galád bekapcsolom neki a tv-t és egyszer csak már szunyál is f9-ig!

Navi: én is mindent megkóstoltam már, a d vitamint, k vitamint, orrcseppet, az anyatej kimondottan finom, néha míg gyötört az édesség utáni vágyam párszor felötlött milyen jól is esne egy kis langyos cukros tej… :-D Az orrszi porszit viszont még nem mertem az orromba dugni, annyira azért nem vagyok bátor… :-D
Sztem is jó ötlet a rászívás, de lehet még az is elég lenne, ha csak egy kicsit kézzel rásegítenél… az én mellem brutál durva, főleg mióta tornáztam tele van, és ömlik, mire Boldi szájához ér, már csatak tej minden, napi 3 melltartóbetét a minimum…

Ami: na ne gondold, h könnyen ment, sőt, csak az első 5 percig volt őszinte a mosolyom utána már enyhén szólva szenvedtem, de legalább rávettem magam, h megmozduljak, mindig csak elkezdeni nehéz, utána már megy minden a maga útján! Sőt azóta nem eszek este 6 után, ami nálam szintén nagy lépés!!! :-) Hajrá Csajok, jön a tavasz dobjuk le a plusz kg-okat!!!

Most ennyi voltam, rohanok enni!!! :-D

Kép

Kép
vikoo
 
 


vikoo! Velünk alszik Janka is, ill velem, mert Csabi lemegy általában aludni a nappaliba. Rendre úgy 4 körül kel, és onnan van a műsor. Nagyokat nyög/pukkant, és társalog a fallal...Soha nem pelusozom, nem büfiztetem, de mindig kel...


Kép
ebba
 
 


De ÉDES lehet Janka... vannak ilyen korán kelő babák! Esetleg, tv, vagy cici a szájába? Semmi sem segít?! Boldi is szokott éberkedni, de én még olyankor kómázom, egy kicsit játszik még a kezével, aztán ha nem nyugszik, nyomok neki egy kis tv-t... azt addig bambulja, ameddig el nem alszik! :-)

Kép

Kép
vikoo
 
 


Sziasztok!

Én még mindig zugolvasóként nyomulok, de élünk ám :D

Mostanában kevés a tejcim, tökre el vagyok keseredve. Esténként már elő kell venni a fagyasztóból a tejet. Nyomatom már két hete a More Milket, máskor mindig 2 nap alatt csodát tett, most meg semmi...wbből a végén tápszer lesz, mert már lassan elfogynak a fagyasztott tejcik...

Ebba:
Bence kb. ugyanazt csinálja, mint Janka. 3:30-kor felkel, szopi, büfi, a kezemben elalszik, majd ahogy leteszem a kiságyba felkel, nyüszög össze-vissza, forgolódik meg ilyenek. Pedig nem pelusozom, félhomyályban etetem...aztán ez megy kb. 6-ig, akkor megunom, beveszem magam mellé (nagy kiságy párti vagyok ám :D , de ilyenkor már feladom az elveimet), és ha szerencsém van, akkor megkegyelmez és esetleg egy órácskát alszik, de úgy hogy közben 10 percenként felébred, mert kiesik a cumi, néha meg jól képen nyom :lol:
Mondjuk pár nap után, amikor az ember lánya kezd zombi lenni, akkor már nem annyira vicces...
Na, de kitartás, majd csak abbahagyják és rájönnek milyen jó is aludni :lol:

Torna:
Nekem is olyan jól esne egy kis mozgás, de így, h kevés a tejem nem merek neki állni...

Jaj olyan édesek a Picik a képeken :lol:

Na, próbálok aludni egyet!
berni01
 
 


Barni beteg. :( :( :( :cry: :cry: :cry:
Hőemelkedés, szörcsög, köhög és nehezen nyel :( :( A gyerekdokink csak holnap tud kijönni. Addig orrszi-porszi, sóoldat, és azt mondta, h ha úgy látom, h a torka oda van, akkor Panadol baby. És sok folyadék. (Én csak tejcsit adok neki, így nem tud cumisüvegből inni, és ha kanállal adok vizet azt kiköpdösi... Szerintetek ha gyakrabban teszem váltott cicire az jó lehet?)

Annyira sajnálom szegényt! :cry: :cry: :cry: :cry: És folyton azon töröm a fejem, h hogy fázhatott meg!?!?!?!?! :( Mindig annyira vigyázok rá! :( :cry: :cry: :cry:

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne
 
 


Wivi:
Barninak jobbulást!
Ne agyalj azon, h hogy fázhatott meg, olyan gyorsan össze tudnak szedni ezek a kis Pindurkák egy kis megfázást! ...de hamar ki fogja heverni, a tejci majd segít :D Azért próbáltad a cumisüveget? Mert Bence is csak szopizik, de a lefagyasztott tejet pl. simán megette a cumisüvegből!
De az anyatejnél úgysincs jobb gyógyír szerintem!
berni01
 
 


vikoo! Korán kelő??? A hajnal 4-et nem koránnak nevezném, hanem nem emberi időnek :D A pékeket szoktam akkor sajnálni....Ma csak egy órát élt társadalmi életet. 4-kor kisurranok fejni, és 2 perc és rákezd...Ez a tv, meg számítógép.. Mi lesz belőlük ? :D

berni! Gondoltuk, hogy zug olvasol :) Kiságypárti? Én is az voltam, de a könnyebb utat választottam, 3 hét és feladtam elveimet..a cumi is ilyen volt:)

Kép



Kép
ebba
 
 


Ebba, mostanában nem szoktam szopi után fejni, legalább is abból nem, amiből evett, hanem rendszerint a másik van totál tele már addigra :shock: és miután csak 4-4,5 óránként eszik, igen csak megtelik a mellem, mire az következne! Húúú, na ezt jól leírtam... a lényeg, h. a másikból fejek inkább kb. 40-60-at, nem a kievettből! Viszont mostanában próbálok inkább nem fejegetni, h. álljon rá erre a keresletre a mellem!
Sajna a mellszívás előtte nem jött be :roll: ugyanúgy visított és a cumisüvegből is megkínáltam, na az sem tetszett neki!

Vivi, eddig én is azt hittem, h. az a gond, h. ömlik, de szerintem nem úgy jön, ahogy szeretné a kisFőnök :roll: :D Azt már igazából fogalmam sincs néha, h. mi a baja! Mintha nem ismerné fel, h. ez a cici, amiből a fini hami jön vagy ebkapja és nem azonnal van tele a szája vagy erősebben kell szívnia, mint régebben... tanácstalan vagyok :?
Annyit még megpróbálok, h. szopi előtt melegvízzel átzuhanyzom a mellem, hátha kicsit kitágulnak a tejcsatornák és könnyebben megindul. Ha ez sem segít, akkor nincs több ötletem! :oops:

Vikoo, a kézzel masszír nem elég, sajna...

Hát Zorka is nagy koránkelő! Olyan 5-6 körül ő is ficánkol, kakil, dobálja magát, beáll észak-dél irányba :D Általában nem foglalkozom vele ilyenkor és végül abbahagyja, de van hogy muszáj felkelnem hozzá és akkor annyi volt az alvás! Azért is örülök, ha 3-4 körül kel enni, nem 4-5 körül, mert az előbbinél még visszaalszik, de 5 után már nyüglődik :roll: aztán vagy sikerül még aludni vagy nem :wink: pedig én sem pelusozom, nem is beszélek hozzá, villanyt sem kapcsolok!

Berni, sziaaaa!
Sajnálom, h. kevesebb a tejed :(
És milyen a fagyasztott? Ízlik Bencének?

Na mennem kell, felébredt...

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Ebba:
Na, a cumival én is így voltam :D A kiságynál még kitartok, csak reggel veszem e magam mellé, bár ma olyan 4 óra magaslatában elgondolkozrma azért...

Navi:
Hát, nem panaszkodott a fagyasztott tejre Bence :D Egyébként egy kis zabagép, szerintem bármit megenne :lol:
Állagra jónak tűnik, mondjuk az egyik adag furi volt, de a többi okés volt eddig. Az ízét nem kostóltam, mert mindig roham ütemben melegíti apa, aztán mire kész Bence már cuppan is rá...marha türelmetlen ha kajáról van szó, igazi férfi :lol:
Egyébként néha Bence is bőg evés közben. Szerintem olyankor, amikor már kezd kifogyni a cici, és meg kell dolgoznia a tejért.
Fel van háborodva, h nem folyik ki magától a szájába :lol:
berni01
 
 


Vivi, szegény Barni!!! Próbáld többször ciciztetni, az jó ötlet! Ne izgulj, hamar túl lesz rajta!

Ebba, Janka de édes!!! :D

Ti mikor fürdettek????
Én próbálom elhúzni fél 8-8-ig, mert 5-6 körül eszik és utána muszáj várnom min. 2 órát a köv. etetéssel, ugyanis fürcsi után mindig szopi van... DE egyszerűen nem bírja 7-nél tovább, sőt inkább fél 7-nél és annyira nyűgös, nem lehet bírni vele!!! Na ilyenkor jön néha a tv :D de ez nem megoldás tudom! Ugyhogy nálunk este visítás van :twisted:

Ancsa, merre vagy? Minden ok? Küldtem priviket, de csak a kimenőben vannak, nem az elküldöttekben :oops: nem tudom miért?

Lányok, van valakinek csatos háti hordozója? Liliputi...
Apának akarjuk szülinapra!

Kép
Kép
navared
Szfvár
 
 


Helóka mindenkinek!

Régen nem jelentkeztem :oops:

Hát Tamáskám is benáthásodott rendesen.Múlt héten nagy fiam volt beteg,most meg o, szegénykém.Én is félek mindig hogy kevés a tejci de ha kibírja két órát , azzal nyugtatom magam.Már nincsenek bedurranva a melleim ezért is borultam ki sokszor.Akkor telítodnek ami kozben eszik.És eddig elég neki az egyik cicim is.

nagyon aranyosak a babókák

KépKép
ritya
 
 


Sziasztok!

Tegnap tök jót sétáltunk Bedohával!!! És útközben belebotlottam a védőnőnkbe, gyorsan le is támadtam :). (A furcsa az az egészbe, hogy visszafelé is....Véletlen???) A felengedett tejre ő is azt mondta, hogy borzalmas, és attól is furcsább lehet, ha újszülöttnek való. Így tegnap megpróbáltunk egy nagyon korait odaadni Bencének, és teljesen jól megette, és nem lett tőle semmi baja sem :)

Berni: Úgy látom, a név kötelez :D A mi kis Bencéink már csak ilyenek :D

Benci is sokat sír a cicin, hol azért, mert akkora, mint egy dinnye, és nem tudja bekapni, hol azért mert nem jön, hol azért mert fáj a pocija közben. Biztos a tej beindítja a mozgásokat, érdekes hallgatni, ahogy morog :shock:

Ééééés... Ma reggel végre átfordult a hasáról a hátára!!!!! Pont ma 3 hónapos, jó kis ajándék :D :D Igaz, egyszer már korábbanis megfordult, de akkor pont az ágyon volt mellettem, szerintem lejtett egy kicsit a matrac. Úgyhogy nem azt számolom az igazinak!

Kiságy: Tudom, hogy én vagyok igazán kompetens az ügyben, mert Bence egy kis alvómasina, de szerintem egy kiadós alvás többet ér az elveknél. Ha már este egyszer jól alszik benne, akkor mégiscsak abban aludt... Legalábbis én magamra tettem hajnalban, ha felébredt és nagyon sírt, és úgy aludtunk.

Wivi: Barninak gyógyulást!!! Azt hogy érted, hogy nem tud cumisüvegből enni? Nem akarod, hogy abból egyen, vagy megpróbáltad és nem szerette? Ha nagyon nem eszik, én megpróbálnám vízzel, vagy vmilyen teával is, nehogy kiszáradjon! De amíg nincs ilyen veszélyben, addig a cici a legjobb!!!!

Kép

Kép
amidaalah
 
 


Helló Lányok!!

Meginr csak gyors életjelet adok, ég a pofám már rendesen!! :oops:
Remélem minden baba és Anyuka jól van, este megpróbálok visszaolvasni és reagálni, akár több részletben is,de véghez viszem, mert már úgy hiányoztok :D

Ma megyünk fizikoterápiára ( remélem így kell írni) Lilivel a kórházba, fogalmam sincs mi lesz, szülés után 4 alkalmat fizet a biztosító, úgyhogy megsasoljuk :D

Puszi és este jövünk :wink:
Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Sziasztok!

Én sem voltam itt egy ideje, mint jónéhányan.

Gyancsi - Van valami oka ennek a fizikoterápiának, vagy csak úgy simán jó?

Amida - átforduláshoz gratula!!!!! Végül beoltattad magad?

Ritya - Tamáskának jobbulást!!! Én úgy tudom, hogy ilyenkor már nem feltétlen feszít az ember melle. Én is úgy vagyok vele, hogy ha nem sír, hogy éhes, akkor csak elég.....

Nav - nálunk fél 7-kor van fürdetés, kb. 7-re vége. és van, hogy egy órával előtte eszik. Aztán ha nagyon fáradt, 7-kor már csak három szippantás, és alszik egy csomót. A suttógó is ír láncetetésről, én ezt annak tudom be. És én azt tapasztaltam, hogy nem függ össze, hogy meddig alszik, meg hogy mennyit eszik. Engem nem zavar, hogy korán fekszik. Ha elhúzom a fürdési procedúrát, úgy kivan, hogy elaludni sem tud a fáradtságtól. Egyszer előfordult, soha többet. Van, akinek ilyen a bioritmusa. Korán fekvő :wink:
Én is brutál sokat eszem, de én mindenből!!! Viszont én hurkás vagyok :(

Én egyáltalán nem fejek. Adél elbánik a betonkemény görögdinnyékkel is reggelente :lol: (Csak reggel van ilyen.) Annyi, hogy ilyenkor az első szopi 2 ciciből megy. A másodikból csak éppen annyit próbálok adni, hogy a következő szopiig ne durranjak ki.
Nav, tűrj egy kicsit, és jó lesz :wink:

Wivi - Barninak jobbulást! Annyira édes!! Lehet, ráugrott valami baci, és nem a réteg volt rajta kevés. Szerintem többször tedd cicire, tényleg a tej a legjobb, a lelkecskéjének meg a Te közelséged.

Berni - MM kapszulán kívül mással nincs kedved kísérletezni? A cumit mi azóta hanyagoljuk, hogy fel bírja emelni a fejét. Képtelen lennék odarohangálni hozzá másodpercenként, hogy visszadugjam. A kezét meg egyedül is megtalálja. Nem ezem múlik, hogy szopja-e az ujját, vagy sem. És az sem, hogy meddig....

Ebba - jó lenne a külön szoba, és akkor Janka beszélgethet, Ti meg pihizhetnétek apával együtt.

Vikoo - én kipróbáltam magamon az orrszívót. Egyáltalán nem gáz. Semmi rossz érzés, de egy kicsi sem.
Torna - nagy lelkesedésem egy alkalomig tartott. :oops: Tejci miatt is parázok.
Grat az este 6 utáni nem evéshez!!! Én meghalnék.....
Kangoo - én is ki szeretném próbálni. Majd.... :lol:

Bedoha - Oli nagggyon helyes. Olyan zokni vagyok, hogy egy óráig sasoltam a képet, hogy milyen az a szerkentyű alatta....aztán rájöttem, hogy a mosógép :oops:
Babakocsikázásról lemaradtam :( De ebéd után már nem túl jó, mert mostanság gyalog megyünk Atiért az oviba, és az 3-5-iges program. Ha még előtte is babakocsiba rakom, Adél megőrül. Majd kicsit később, ha már üldögél, meg ilyesmi, akkor már jó lesz. Szóval pár hónap múlva újra jelentkezem közös séta ügyben.

Kriszta - tényleg aranyos Dávid, ahogy szopizza az ujjacskáját. A mi Adélunk pedig a fityisz királylány. Állandóan előre nyújta a kezét, és fityiszeket mutogat. Ezért is nem szopja az ujját :lol: Mert hogy be van szorulva a hüvelyk ujja két másik közé.

Eclipse - Barlangász Mollikánál szóhoz sem jutottam!!! Annyira vagány, jó csajszi :lol:

Macs - a szilárd kaja etetésnek szerintem pont ez a menetrendje. Hogy szép lassan a szopizásokat kicseréljük más kajákra, és a reggel és esti szopi / tápszer marad meg sokáig. Először a délit váltja ki az ember gyümivel, aztán délután kap más uzsonnát tej helyett, majd végül az ebéd sem tej lesz. Szóval szerintem ez egy tök természetes folyamat.

Henne - a rosszkedv legjobb ellenszere a sok-sok program. Mászkálj, hívj magadhoz barátnőket, látogatókat, vagy menjetek el bevásárolni, stb. és akkor hipp-hopp elrepül az idő, és vele együtt a rosszkedved is :wink:

Rólunk: ma voltunk 3 hós oltáson + Prevenár + utolsó rota. 4 hósnál kapja még a Meningitec-et. Ez mehetne 1 éves kor után 1 oltással - így 3 kell majd, de Ati ovis, és minden sz@rt hazahoz. Úgyhogy nekem sűrgős.
A szuper fej emelgetésen, és játékfogdosáson kívül egyelőre még mást nem csinál. De dokker megdícsérte a hátizmát.
Általában jól alszik, ma éjszaka pont nem, de reméljük ez csak átmeneti. 7 körül fekszik, kelés 4 és 5 között, de van, esetenként még később kel. Most kelt éjfélkor meg 4-kor, aztán meg fél 9-kor én ébresztettem, hogy indulás van.
Oviba már gyalog járunk. A kedvenc része a napnak. Adélt toljuk, Ati fogja a kezem, és jókat beszélgetünk. És be-beugrunk bogyókás sütiért a cukiba. Na meg Ati fárasztásnak sem lenne utolsó, ha hatna. De nem hat. Én tudnék szunyálni egy-egy kiadós séta után, neki viszont így is rengeteg az energiája.
Most minden szabadidőmben a bölcsinek gyártok honlapot. Ide járt Ati, és reményeim szerint ide fog járni Adél is 2 éves korától.

Szép napot mindenkinek!!!!
Puszi, Eszter

mikegirl
 
 


Sziasztok Csajok!

Ahogy ígértem, jövök :wink: ...Ezt az oldalt sikerült is visszaolvasnom :D

Wivi-Lili baba is nagyon nyűgös volt szombaton, konkrétan egy órán keresztül nyöszörgött, picit sirdogált, pedig ő nem nagyon szokott...Tuti, hogy a melegfront viselte meg, mert volt vagy 15fok pluszban a hétvégén....Most olvasom,hogy Barni beteg... :( Nagyon sajnálom, jobbulást a fiatalúrnak :!:

Jajj Lányok képzeljétek tegnap Lili lent feküdt a kis játszószőnyegén, kicsit nyöszörgött, mert szerintünk rendeződnek a fogacskái, mert állanódan nyáladzik , mint valami masztiff :D ...és egyszer csak úgy elkezdett zokogni egyik pillanatról a másikra, hogy én úgy megijedtem, hogy én is majdnem elsírtam magamat, rohantam oda és a karomba kaptam....Zokogott de olyan durván, hogy rázkódott a kis teste, a szívem majdnem megszakadt :( ....Ilyet még sosem csinált és nem tudjuk, hogy mi lehetett, mert egy -két perc alatt megnuygodott, de még utána is hüppögött egyem meg...Annyira cuki volt!!!!!

Vikoo-Ma én is megfogadtam, hogy megcsinálom Rékából a 20 perces popsi gyakorlatot ( a hasat még nem merem), de persze elmaradt :D Győzött a lustaság, de nem adom fel :D ...Én is már kipróbáltam az porszívós orrszívót, egyáltalán nem brutál, Lili pl imádja és dugja oda a nóziját :D ...Milyen meghívóról beszéltek??? :oops:

Ebba-Vikoo-Ti mind együtt alszotok a babákkal?Én is szeretnék, de Csabi nagyon rossz alvó sajnos, ő aztán mindenre felébred, így Lili az ágyában alszik és max reggel jön hozzánk egy kicsit :wink:

Berni-Próbáld gyakrabban szopiztatni Bencét, hátha az segít....Mostanában Lili is kitalálta, hogy ő 2 óránként eszik, először alig volt 2 óra után tejcim, aztán most már tele van mire éhes :wink:

Minden baba csodaszépséges :D :D

Navi-Szerintem is jobb ha megpróbálsz nem fejni és akkor előbb utóbb be kell állnia annak a kereslet-kínálatnak :wink: ...Lili szerencsére nem ilyen korán kelő, olyan 3-4 között kel egyszer, szopizik és azzal már kihúzza reggelig , kb 7-ig :wink: Nagyon szerencsés vagyok :D
De cuki vagy, hogy kerestél :wink: ...Írtam vissza privit, de csak ma :oops: ...Én is szeretnék majd háti hordozót, Manduca nálam a nyerő :D

Ritya-Jobbulást Tamáskának!!

Amidaa-Gratula Bencinek a forgolódáshoz :D

Lilike semmiilyen mutatványra nem hajlandó, sőt konkrétan gyűlöl hason lenni....2 perc után nem tetszésének ad hangot...Max a nagy labdán van el hason pár percig, ezért azon szoktam tornáztatni, mert amúgy nagyon kis lusti :wink: ...Már azon gondolkodtam, hogy lehet, hogy túl pufi ahoz, hogy mozogjon???Nem bírja el magát??Mert nem sovány ,komolyan mondom, nincs nyaka meg álla, mert összefolyik :roll: :wink:

MikeGirl-Nem volt semmi oka a fizikoterápiának, viszont ellógtuk :oops: ...mert megtudtam a barátnőmtől, hogy gáttorna meg hasonlók vannak, na most nekem a császár miatt nincs gondom odalent, hasizmot meg még úgy sem erősíthetek, így inkább shoppingoltunk :D ...Hogy sikerült a honlap???Neked honnan van ennyi energiád, betojok :wink:

Eta, Sophie, Dorka, Lucuzs, Aranyos, Henne, Haynii, Bedoha, Angie, Szisszka, Eclipse, Kriszta,Kinga,Rabbe,Telokin,Akra, Ninin és mindenki, remélem mindannyian jól vagytok a Babucikkal együtt :wink:

Na lépek, holnap még megpróbálok fotókat hozni :wink:

Puszika

Lili és Ancsa

KépKép
gyancsi
 
 


Berni,
gyors gyógyulást Bencének, gyógypuszi a kis buksijára!

Gyancsi,
egyem meg Lilike pici szívét.

Mi is együtt alszunk a babával, tudatosan és szándékosan. Ez a mi kötődő nevelési stratégiánk része. Apa eddig még minden éjszaka tudott aludni, soha nem zavarta Molli. Mondjuk az is igaz, hogy hihetetlen jó alvókája van, nem csinál hajnali ramazurit. Mi imádjuk a közös ébredést, a reggeli baba böngyörgetést két oldalról.

Ebba,
én sajnálom apucit, hogy a picilánya "kitúrja". A családi ágy akkor a legjobb, ha mindenkinek jó. Remélem meglesz az ideális megoldás.

Csatos hordi - nekem is, nekem is!! :D

Jó éjt pussz!

Eclipse
eclipse
Budapest
 
 


Gyancsi:
Torna: ha már nagyon gáz, lesz, úgy sem fogod halogatni, na most nekem már nagyon gáz a helyzet ezért is kellett elkezdenem vmit. Nem vagyok hozzászokva, h így nézek ki, és néha mikor elsuhanok a tükör előtt szabály szerűen megijedek magamtól. :-) A tegnapi spinning baromi jó volt! Ma alig tudok ülni:-)
További edzésnek pedig azt találtam ki, h esténként, beiktatok még egy sétát, de azt mai, tei-ba és így felkötve nyomok egy gyors sétát… A tejem pedig nem lett kevesebb a tornától, sőt!
Alvás: Boldi éjszaka mellettünk alszik, mert még mindig 2 óránként eszik és így egy vkinek biztos jobb és az én vagyok. Nem győznék átrohangálni a szobájába, megetetni, eközben ébren lenni és után még visszaaltatni. Áááá, de szerintem Boldinak is jó, mert mikor reggel kinyitja a pici szemeit rám néz és már vigyorog is. Imádom! Ma pl f6-kor szopi után úgy döntött, h ő most már nem alszik, kurjongatott, folyékonyan dumált, a kis kezeivel össze-vissza csapdosott, meg a pociját is verte, ilyenkor 1ébként olyan, mint egy kis orángután baby. Nem bírtam (ill. dehogynem bírtam volna) aludni, inkább csak csodáltam a kis Édeskémet! Apa nálunk is jó alvó, konkrétan végig alussza az éjszakát, semmire nem kel fel. :-D szoktam is zsörtölődni néha. :-)
Zokogás: Nálunk is volt ilyen, és sztem a fogacskája, másra nem tudtam tippelni. Boldi is nyálzik, meg fújja a buborékokat, keze állandóan a szájában. Ez a zokogás 1ébként csak nagyon ritkán jön elő, ezért is gondolom, h ilyenkor vmi nyilallást érez és attól ijed meg!
Hason fekvés: Boldi sem szeret hason lenni, sztem nyomja neki a föld a pocóját, ilyenkor a kezemben szoktam úgy tartani mintha a földön lenne, ott nagyon ügyesen tartja a buksiját, de ennyi… hétfőn meghaladtuk a 8 kg-ot!
Elbumliztunk a 2 hete halogatott oltásra, és amilyen a mi formánk, hát nem elmaradt! Annyira dühös tudok ilyenkor lenni, mert az még talán belefér, ha a szemészeten vagy a bőrgyogyón marad el a rendelés, de a védőnőnél, amikor a kismamák, meg kisbabás anyukák nagy kínok árán elbumliznak oda, és hopp, látják h sehol senki… :-( Brrrr!
Jah, igen, a meghívó az új blogomhoz kell, költöztettem a kócerájt, mert nem volt már vmi jó az oldal ahol voltam...
Ma is szép időőőőő van!!!

Kép

Kép
vikoo
 
 


Halihó!

Én már olyan régen jelentkeztem, hogy nem is biztos, hogy emlékeztek rám! Remélem, még visszafogadtok!

Igazság szerint minden nap olvaslak benneteket – leginkább fejés közben – és mindent tudok rólatok. Írni azonban nincs időm, de ez valószínű az én rosszul szervezett napjaim miatt van így.

Az utolsó 3 oldalra próbálok reagálni!

Hajni köszi a hiányolást!

Kinga, nagyon jól esett az sms-d, köszike!

Üdv, közöttünk Ninin! :lol: Itt nagyon jó helyen vagy!

Vörösmacs! Gratulálok a szilárd kajcsihoz! Balázs nagyon szép kis legényke! Macs! Nekem is eldobod a blogod elérhetőségét? Köszi Örülök, hogy több tejed van, és nem kell annyi tápi!

Hayni! Én is mindig találok valami aggódni valót! De hidd el, teljesen tökéletes anyucik vagyunk itt mindannyian! Mindent jól csinálunk, mert imádjuk a mi kis bébijeinket!
Mekkora már Máté! Hatalmas!

Eclipse! Gratula a vizsgákhoz, nagyon ügyes vagy! Mellette még fordítgatni is! Nem semmi! Molli baba nagyon aktív, már barlangászik is!

Ninin! Igen, a Nukoson nagyon nagyok a lukak, nekünk is van, és nem nagyon tudjuk használni, mert ömlik belőle a cucc!

Ritya! Elhűlve olvastam, hogy mi történt veletek! Nem semmi szomszédok! Remélem, azóta már normalizálódott a helyzet. Sajnos, én a munkám során sokat találkoztam velük, és nincs túl jó véleményem róluk, bár ismerek nagyon szorgalmas, rendes
családokat is!

Dorka! Én is irigyellek a fallabda miatt! Én csak 1-2 –szer hasizmoztam itthon, de aztán elfogyott a lendület.
Én is rosszul vagyok magamtól, de lusta is vagyok, és az édességre én is nagyon rákattantam! Egyszerűen zabálom az édességet!

Szisz! Neked is gratulálok a vizsgákhoz! Hogy sikerült az okj? Erről azt hiszem lemaradtam! Ügyes Dani, hogy már hasról a hátára próbálkozik fordulni!

Mikegirl! Neked minden elismerésem! Olyan jól állsz a dolgokhoz, annyira ügyesen kezeled a helyzeteket! Annyi minden összejött nektek az utóbbi időben, de te nagyon jól elrendezel mindent! Az a sok betegeskedés, ami megtalált benneteket! Te nagyon ügyes anyuci vagy! Én ha pár napig nem jött kaki, tiszta idegroncs voltam!
Adélkának utólag is boldog névnapot!
Kitti is imádja a tv-t! Van, amikor le sem lehet cuppantani a szemét a képernyőről!

Lucuzs! Kislányod, nem csak csodaszép, hanem nagyon kedves is! Nem is csodálom, hogy elolvadsz tőle, hogy milyen jó testvér! Balázsnak is nagyon boldog névnapot kívánok!

Eta! Nálunk is Kitti és az apja között már most látni, hogy nagy a szerelem! Ahogy egymásra néznek! Kitti, mint az Istenre, úgy néz rá! Őszintén, néha már kicsit féltékeny is vagyok!
Nálunk is dumál Kitti a plüssökhöz! A Füles a kedvence, le is videóztuk, olyan édi. A végén már elvesztette Kitti a türelmét, gondolom azért, mert Füles nem válaszolt, és már hangosan veszekedett vele, sőt ütögette is! Olyan jó lenne, minden ilyen pillanatot megörökíteni!

Ebba! Sikerült kicserélni a párásítót? Ez már jobb? Én is gondolkodtam rajta, de ha én kiteregetem a mosott ruhát, olyan lesz a lakásban egy óra múlva, mintha az őserdőbe járnánk! Nagyon magas lesz a páratartalom!
Minálunk Kitti hosszú vagy rövid ujjú rugiba, és egy hosszú ujjú bodyba alszik, plusz takaró. Az alváshoz kb. 23 fok van nálunk!

Sophie! Megértelek! Egy gyerekkel sem könnyű, nehogy kettővel! Remélem, hamar rendeződik a helyzet, és tudsz majd te is gyakrabban jönni!

Gyancsi!
Mi sokat játszunk Kittivel! Nekem vannak olyan tesztilből lévő kockáim, amelyeknek minden oldala más anyagból van. Azt szoktam vele fogdostatni és az arcocskájához is simítani, hogy érezze a különbséget! Pl. a plüss dolgokat imádja, akkor mosolyog, ha hozzáér, viszont a selymes dolgokat nem kedveli. Pont mint én! Akkor csörgőzöm neki, és mozgatom jobbra-balra, fel- le, és ráveszem, hogy kövesse a szemeivel. Bár ez6t már nem annyira játsszuk, mert ez már nagyon megy neki! Aztán a kis kezével megfogom az én orromat, aztán az övét, és nyomkodjuk, és tapogatjuk, majd a fülünket és a szánkat is megvizsgáljuk így. Ezt is nagyon élvezi. Aztán a plüss játékokkal bábozok neki, de úgy hogy őt is belevonom. Ezt is nagyon szereti, mert ilyenkor ő is mindig mondja a magáét! Egyébként van egy nagyon jó könyv: Anya, taníts engem! a címe, és szerintem nagyon jó dolgok vannak benne! Bár a többségét magadtól is csinálod, és kitalálod, de mégis, jó hogy így egy helyen le van írva! Egyébként sokat verselünk, mondókázunk és abba is belevonom.

Wivi! Barni nagyon ügyes!

Most ennyit, mert megyünk sétálni, de utána folytatom, ígérem!

rodina74
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet: