Új privát üzeneted érkezett!

malna: és laptatő..... :D
korenka
Szár
 
 


malna: Dehogynem! Én is megfeledkezem róla, főleg amikor el is múlik az émelygés időnként. Még lelkiismeret furdalásom is van, hogy órák óta eszembe sem jutott....
Ugye feljössz AZONNAL és megírod, hogy zebra vagy!!!! Kérlek! :D
korenka
Szár
 
 


Jo de csak holnap. Drukkolj, hogy meg ne jojjon addig, mert azert erzem a hasam 1 kicsit...

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 

 
 

Sziasztok Lányok!

Málnám, nem írok semmit Neked. Majd jössz és elmondod a híreket, amit nagy izgalommal várok! Izgulok érted!
Korenkám: minden rossz elmúlik egyszer..... bízzunk bent, hogy most már csak egyre jobban leszel.
Nikiee: örülök neki, hogy újra olvashatom a soraidat. tudom, hogy most nem olyan egyszerű Neked, de fel a fejjel. Tudod az optimista gondolkodás , már a cél felé vezető utat jelöli. :)
Veronika: szegény gyerekek miken mennek keresztül..... ugye a közösségi lét mindig hoz valamit. hol ezt, hol azt. az élet velejárója.
Mircinket is köszöntöm. szép napot Neked!
Nika: dajkaságról annyit, hogy jó Neked, hogy gyerekekkel foglalkozhatsz.
.... én és a Valentin nap: ahogy Ti sem, így én sem csinálok nagy dolgot az egészből. azért egy csoki biztos a zsebemben lapul majd.. azt fogja kapni a párom. tőlem. :)
Vendég
 


Na Csajok ezt már szeretem, amikor van egy kis pörgés. :wink: :D

malna5:
És igen...a pecsételés bátran jelenthet beágyazódást. Nem hiszed el, de jobban izgulok most érted, mint magamért. :roll: :D :D :wink:

korenka:
Szerintem nem ciki, hogy nem vagy még annyira elfoglalva a babaruhákkal, elég lehet egy-egy napot túlélni ilyen hányingerrel. Szerintem a 13. héttől meg leszel bolondulva. :wink: Meg aztán harmadik gyerek...tudod, nekik már nem szokták a cumit fertőtleníteni, elég ha a kutya lenyalja. 8) :D :D :D :D :D 8)

sz.veronika:
Ez a gombás ügy nem semmi. :shock: Amúgy én is úgy tudom, hogy nem nehéz összeszedni.

Nekem még ma is olyan hányingerem van, alig tudtam éjszaka aludni. Ez is közrejátszik most, hogy annyira nem gondolok most a tesztelésre. Nem szúr, nem fáj a hasam...nyilván a gyomromra koncentrálok. Vasárnapra, hétfőre várom Niagara urat, addig meg még bármi lehet.
Valaki írta a Normaflort...nem is rossz ötlet. :roll:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Ugy erted Mirci NEM VAROD!!! edes vagy, gyere te is, legyunk egyutt otoberiek!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Hú Málna, nagyon ígéretes, neked is Mirci, nem lehet, hogy a hányinger a terhesség jele?

Veronika

Nekem is volt pár éve ilyen. Azt mondta a bőrgyógyász, hogy megsérült a köröm és ilyenkor könnyebben bejutnak a kórokozók. Nekem a tornacipő sértette meg. Kenegetni kellett, és egyszerűen lenőtt, utána már szép volt. Nyár volt, így tudott szellőzni, de 100%-os pamut zokniban is tud szellőzni.

Bercsi

Igazad van, optimistának kell lenni, és az is próbálok lenni. Most szerencsére lefog foglalni a munka jó pár hónapra, és ha minden igaz a munka révén el is megyek egy távoli országba, utána meg teli energiával ismét nekivágunk.

Lányok, létezhet, hogy már most kezdődik nálam a peteérés? A 7. napon vagyok. A jobb oldalamon mintha érezném a jeleit. Minden hónapban kb. ilyenkor szoktam kezdeni érezni, vagyis amikor érik és kb. jó is, mert a ovum 12-14 napon szokott lenni. Lázam nincs, a hólyagom is jobb, öntöm magamba a cickafarkteát, valahol láttam, hogy az nagyon jó rá.

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


Niki az nagyon jo! Azt jelenti, hogy nem borultal fel hormonalisan es ujra a regi vagy! Csak igy tovabb!

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Niki,
hál istennek ez nem körömgomba, a nagylábujj begyén van. A körömgombát lényegesen nehezebb eltüntetni, mint a bőrgombát...

Tegnap felpróbáltuk a farsangi jelmezét, kedden lesz :) Megmutatom, nem bírom ki... :)
Most az egyszer bánom, hogy mindig levágom a haját, ehhez menne a kislányos, hosszú haj :)



Kép

Kép

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Veronika: de szép a kislányod! Tündérke! :)

Nikiee: a cickafarkfű tea az jó, azt bátran ihatod. egyébként az az igazság, hogy én beszéltem a dokival erről a dologról. a lényege az, hogy van ugye az FSH hormon. ez a hormon felelős a petefészek működéséért. az életkor előrehaladtával az FSH hormon szintje kicsit megemelkedik. (nem biztos, de elképzelhető) ennek hatására viszont lerövidül a ciklus első fele. tehát tulajdonképpen mi igazán nem is veszünk észre semmit, mert a ciklusunk ugyanolyan hosszú marad, csak a peteérés előbb következik be. így pl. egy 28 napos ciklusnál már előfordulhat, hogy a 12. nap körül van peteérés, nem a 14. napon.
érthető voltam? :)
Vendég
 


én ma egész nap ügyet intéztem és még nem is tudtam mindent elintézni :(:) de hétfőn megyek 8-ra aztán megyek vissza megint a kht-be.jól kinyílt a csipám mert felhúztak.Tegnap mondták hogy kettőig mehetek a szerződést megcsinálni.12 után értem oda kb 12.10-re na ott vártunk vártunk alig jöttek ki emberek.erre kb másfél óra várakozás után kiszól egy csaj hogy ma már nem lesz több szerződés mert sokan vannak a szobában és velük sem végeznek kettőig.na mindenkinek kinyílt a csipája hogy hogy van ez stb.Mondjuk elég szervezetlen volt az egész dolog.két nap alatt üzemorvos tüdőszűrés,tb papírok stb mindent szerezz be.két nap alatt.vagyis egy nap alatt mert ma már mennem kellet szerződést kötni úgy hogy a tüdőszűrös papírt vissza kellett vinni az üzemorvoshoz mert csak akkor adta ki az alkalmas papírt.szóval jól felhúztam magam. de sebaj hátfőn megyek 8-ra aztán vissza a kht-ba :)

Nálunk a Valentin nap nem lesz ünnepelve csak előtte egy nappal vagy kettővel mert most már 99,99% hogy mennek Győrbe Gabiék.már a következő vasárnap mennek. hála istennek mert már nagyon hiányzik a pénz.kb 160 ezer lesz a pénze.még nem tudják hogy jönnek majd haza.De gondolom két hetente azért hazajárnak majd.Most úgy nz ki hosszútávú meló lesz.lekopogom :):)

Vera oviba megyek ők már nem olyan kicsik :):):):):)Gergő megkapta a kombinált influ oltást :9 szóval én nem szóllak meg érte :):):áááá nem írnám én ezt le mert semmi tudományos meg stb módszer nincs mögötte.nem számolgatok mégis megy lefelé :)már a harmadik lukba is kényelmesen elfér a övem :):):)

Vera : nagyon édesek a négyes ikrek ahogy nevetnek :):):)
Pálmi meg igazi hercegnő :) vegyél parókát neki:) lehet ezeket a szilveszteri csillivillis parókát kani attól még királylányosabb lesz :)


Bercsi: köszike :) amúgy én annak idején azért végeztem el az eü-t mert bölcsiben akartam dolgozni és akkor még kellett hozzá.Dolgoztam is két évig aztán másként alakult az életem :) de szeretnék újra gyerkőcök közt dolgozni szeretem is csinálni meg állítólag értek is a gyerekek nyelvén :):):

Málna: annyira izgulok érted :) már csak te vagy a reménységünk erre a hónapra :):):)

Bocsika még Mirci is versenyben van :):):)

Nikiee sajnálom hogy rosszul vagy de lehet ezek stresszes tünetek is.nem ritka ilyen nagy trauma után:( hamar túl leszel rajta és újra írod majd hogy babás vagy és rá 9 hónapra szép kisbabád fog születni :)

nika70
Salgótarján
 
 


Bercsi

Gondolom én is, hogy a korral minden öregszik, a petefészek akkor miért ne tenné sajnos. :( Nekem a ciklusom, amióta emlékszem, mindig 26-29 napos volt. És ez így van most is, az egyik hónapban 26 nap, a következőben már 28, de van amikor 29. A ciklus második szakasza, pedig 14 nap szokott lenni, így ha a 12. napon van peteérés, akkor 26. nap várom vagy éppen nem várom. Most is vezetem a hőmet, meg majd ovu tesztelek is, kíváncsi vagyok, hogy miképp alakul ez a ciklus. Remélem nem borul fel semmi...


Veronika

Kicsi angyalka! :) Nem baj ha nincs hosszú haja (amúgy nekem is ilyen volt a hajam kicsinek, sűrű és rövid), nem teszel bele neki csatot?

Nika

Gabi a férjed? Nem emlékszem, hogy említetted e már. Az nagyon jó ha van munka, Te is várod már, hogy dolgozz?
Irigyellek a kilóidéért! Most jött a párom és hozott indiai csipszet és sajtszószt megkóstolni, természetesen ettem belőle, pedig nem akartam!

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


Veronika, olyan Palmi, mint egy jatekbaba, szerintem szep a haja. Ha megnovesztitek, gondolom jo kis hullamos.
Bbercsi mivel en homerozok, tudom mikor van peteeres, evek ota a 12.napon. Ugy emlekszem, Nikinek is valahol itt volt, ugyhogy ez lehet, hogy korbeli sajatossag. Bar Niki emlekeim szerint fiatalabb...ugye Niki, te csak 35 vagy?
Egy dolgot eszrevettem a cickafark teanal, sokkal erosebb verzest csinalt, ugyhogy mindig a verzes utan kezdtem el inni.

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


.... a cickafarkfű teát azért isszuk, hogy szép vastag méhnyálkahártyát növesszünk, mire a picike beágyazódásra készül. ez az összefüggés a vérzés és a cickafarkfű tea között.

Mónika: és akkor Ti , ha a férjed dolgozik, távházasságban éltek? hogy bírod egyedül?
Vendég
 


Málnám, Mircim: mindenképpen adjatok majd hírt a teszt eredményéről a hétvégén!
Vendég
 


nikiee:) nem a férjem de a párom :) igen semmi különbség abban ahogy élünk minthogy van papír róla vagy sem. azért a szívem mélyén remélem egyszer csak elvesz :):) nálunk amúgy anyagi megfontolás miatt nincs még esküvő:)

bercsi: még nem :) majd jövő vasárnaptól :):):) volt már ilyen de akkor egy hónapig nem jött haza mert Belgiumban volt:( egész jól bírtuk ,mindennap beszéltünk skype-n most meg telefonon is tudunk mert határon belül marad :)és innen gyakrabban is fog hazajönni szóval nem lesz ez annyira vészes.de ha így van csak munka akkor ezt kell vállalni :)

nika70
Salgótarján
 
 


nikiee:
Még korainak találnám a hányingert…még ha terhes is lennék… Szerintem nem kupálódtam még ki teljesen. :?

sz.veronika:
Annyira ééédes Pálmi és gyönyörű a ruha is. :) :wink: Vetted vagy varrattad (de furin néz ki ez a szó leírva :shock: )? Jófajtának látszik az anyaga. Tegyél neki valami csilivili hajpántot vagy csattot. Nincs semmi baj egyébként a rövid hajjal, van neki bőven, úgy látom. Nem szereti megnövesztve vagy ti nem akarjátok?

nika70:
Hát nem volt egyszerű napod :shock: . Tök jó, hogy a párodnak is lesz munkája, bár biztos nehéz lesz hozzászokni, hogy csak hétvégente lesz otthon. Igen, sajnos áldozatot kell hozni. :( :) Nem lehet, hogy az is befolyásolta a baba projektet nálatok, hogy bántott mindkettőtöket ez a munkanélküliség? :roll:

Kép

Kép
mirci09
 
 


ja...bbercsi...nem tuom, hogy írtam-e, hogy természetesen én sem szeretnék kimaradni a március 6-i priviből. :roll: :D :D :wink:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Jó reggelt Lányok!

Ahogy kinyitottam a szemem , rögtön láttam, hogy ma csodaszép napsütéses napunk lesz! Nehogy a szobában kuksoljatok, irány a friss levegő!
Mindenkinek szép napot kívánok!
:)
Vendég
 


na Mirci, rajtad a vilag szeme.!!!!!!!!!!!!!!!1
nekem ugyanis meg fog jonni, nem tesztelek. Kiraly, megyunk partizni!!!! :( :( :( -legalabb nem leszek olyan szomoru

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Málnám, nehogy szomorkodj!!!!!
irány a buli és érezd jól magad!!!!!!
:)
Vendég
 


Sziasztok:)

Bocsánat de a hetem nagyon sűrű volt.


Málna : akkor nem jött meg úgye?? Én mindkét terhességemnél azt hittem megjön mert fájta a hasam de nem jött meg. Menj bulizni de még nincs veszve semmi:)


Nika: De jó van munkád?

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Mirci: biztosan ez is benne van bár én álmodozom pontosan tudom hogy 40 évesen már nem olyan fitt az ember szervezete nehezebb a dolog.

Málna csak akkor mond hogy nem jött össze ha rendesen megjött :) amúgy meg jó bulizást :)

csucsu: köszike bár 4000 ft különbségért még keccsölök is 4 órát naponta :):):):):):

nika70
Salgótarján
 
 


Lányok,
gyönyörű az idő!!! :D
Felmentünk a Norma fához kirándulgatni, nagyon élveztük mindannyian, szuper volt! :) Ittunk forró teát, ettünk lángost és kürtős kalácsot :)

Hazajöttünk, de Pálmi még nem akart bejönni -pedig már bőven délutáni alvás idő van... - úgyhogy apával még motoroznak kicsit (már hogy Pálmi a kis műanyag lábbal hajthatós motorján, apa meg szalad utána :lol: ) Én bejöttem pihizni meg tenni-venni :)

Jaj a paróka és a csatt, illetve fejpánt ötletek nagyon jók, majd kiötlöm mi legyen! Csattunk van, ez látszik a legkézenfekvőbbnek. Amúgy Mirci a Tesco-ban vettem 2900 Ft-ért. Direkt vágom a haját, hogy kényelmes legyen neki. Majd lesz lányosabb, ha nagyobb lesz :) azt hiszem már írtam, hogy az öltözéssel is ugyanez a helyzet, inkább kényelmes cuccokat adok rá, mint csinosakat, feleslegesnek tartom még kis harisnyákba - szoknyácskákba préselni.

Nika,
olvasom a kalamajkát, engem is úgy fel tud húzni az ilyesmi...
Nem semmi, hogy ennyit távol lesz a párod :( Ilyenkor nézek magamba, hogy milyen jó dolgom van hogy csak azon sopánkodom, hogy 20:00 - 20:30 felé ér csak haza...

Mirci,
jobban van a gyomrod?

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Málna,
most nézem, hogy végül nem teszteltél... de annyira egyértelmű? Majd a buliról kérünk beszámolót :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Lanyok koszi a drukkokat, egyertelmuen megjott. Buliztunk, hatalmasat tancoltunk, jo vacsi is volt, jol ereztuk magunkat. Nincs mit tenni, az idozites jo volt, ilyenkor nem tudom miert nem sikerul... Mirci veled van vmi?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Sziasztok!

Látom ma mindenkinek családi nap volt :) És ez így van jól. Végre jó idő volt, már annyira hiányzott egy kis napsütés.
Mi délelőtt lemostuk/kitakarítottuk a kocsit, délután jót sétáltunk, kajáltunk, most értünk csak haza.

Málna,
Nagyon sajnálom, de ne keseredj el, hisz ez még csak a 3. hónapotok volt, minden rendben lesz és hamarosan sikerülni fog. A vérvizsgálatról még nem jött eredmény?

Mirci
Nálad mi újság? Jobban vagy már?

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


malna: Szombaton csak bekukkoltam mi van. Sajnálom. Pedig el sem tudod képzelni mennyire szorítottam neked. Örülök, hogy azért jól érezted magad a bulin.

Csucsu:Nem sokat írtál! Mi újság van veled, hogy vagy?

sz.veronika: Milyen helyes ez a kis királynő!!! Tényleg csak egy kis tiara hiányzik a fejéről. Ha meghagynád hosszúra a haját, olyan kis loknis volna? :D Ilyen kislányra vágyom titokban... :D
korenka
Szár
 
 


bbercsi: Hogy van a mi menyasszonyunk? Folyik a szervezkedés? Mesélj! Hol lesz, milyen menű, milyen zene, milyen torta stb!!!
korenka
Szár
 
 


Korenka,
igen, kunkori a haja :) Hajmosás után tiszta fürtöskés :) Aztán meg kilógja magát :)
Drukkolok a királynődhöz! :)

Amúgy pont tegnap mostam meg a haját - nálunk ez egy külön horror. Most vettem neki ilyen fejmosó-karikát, hogy ne menjen az arcába a víz, de nem működött így se, rángatja a fejét össze-vissza, persze úgy méginkább zubog a víz az arcába, amitől tiszta sokkos lesz.

Aztán lefekvéskor vagy egy órán keresztül sírt mikor elaludt, mindig zokogva felriadt (szerintem dolgozta fel magában az eseményeket). Egy óra után aztán elcsendesedett és utána már szépen aludt reggelig.

Emiatt tök ritkán mosunk hajat... :roll: :? :oops:

Bercsi,
igen-igen, miket intézel mostanság esküvő ügyben?

Mirci?

Málna,
örülök, hogy a buli jól sikerült! :)

Niki,
akkor nektek is kellemesen telt a hétvége :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


vera: nálunk is horro volt a hajmosás aztán lassan belejött:) most mi úgy mosunk hogy egy törülköző van a szeme és füle előtt de azért nem tudja lefogni rendesen szóval azért belefolyik de ez neki biztonságot ad így most már egy hónapja nem sír :)

nika70
Salgótarján
 
 


Nika,
1 hónapja? És 4 éves? Hű, ez nem túl bíztató :roll: :lol: Akkor még közel 2 évig nyűglődhetek ezzel?

Azt nem értem, hogy miért nem képes hátradőlni, úgy nem lenne semmi baj. De még úgy sem hajlandó, hogy beülök vele a kádba és nekem dől a hátával... már próbáltam mindent... a türülközőt is, de az is egy másodperc alatt átázik mikor előrebillenti a fejét... :roll:

Mindenesetre nektek gratulálok! :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok Lányok!

Először is : Mindenkinek szép napot!
Másodszor: mivel itthon vagyok (szakdolit írok) egyszerűen nem bírtam ki, hogy ne menjek ki ebben a gyönyörű időben. (most meg lelkiismeret furdalásom van, hogy ellógtam az egész délelőtti időt.)

esküvőm: szinten már minden kész van. egyedül a fotós nem teljesen konkrét. mert mi egy kicsit különlegeset szeretnénk, a fotósunk pedig lehet, hogy éppen aznap nem ér rá. de azért van még rá remény. mivel nem főszezon van, így nyugodt vagyok, mert még az utolsó nap is felkérhetek fényképezésre egy másik fotós.
izgulok... kicsit... de szép nap lesz... :)
a menyasszonyi tortám csokis-rumos marcipán torta lesz. hófehér.
még azt nem tudom, hogy élővirág vagy marcipán lesz- e rajt. ha marcipán akkor hófehér rózsák, de csak pár darab, egyszerűen.
a vacsi egy szálloda különtermében lesz. modern, minimál stílusú helyet képzeljetek.

.... gondolom ez a hajmosás téma nem lehet egyszerű a piciknél. gondolom a ti idegeitek is kivannak egy - egy alkalommal.

csajok, megyek eszem egyet, mert éhen halok. utána állok neki szakdolgozni.
Vendég
 


Bercsi,
hát akkor ügyesen megszerveztél mindent! :) Hmmm ... fehér marcipán torta! Majdnem ugyanilyet vettem Pálmi szülinapjára, de az csak csokis volt, rumos nem :lol:

Te sokkal ügyesebb vagy nálam, én meg pont fordítva akartam, ebben a csodaszép időben kimenni, ehelyett itt gépezek :? Lusta disznó vagyok :lol:

Hajrá szakdoli!

Igen, engem nagyon kikészít a hajmosás, tiszta stresszes, hogy ennyire rossz neki, nekem meg erőszakoskodnom kell vele...

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Málnám, drágám!
ugye a jókedvedet megtartottad, ugye?
kicsit se tessék ám szomorkodni. tudod, mindennek eljön az ideje...... :)
Vendég
 


...... nézem .... Mirci is pénteken hallatott utoljára magáról.
Hol lehet ez a lány????? :shock:
:)
Vendég
 


Pedig már tesztelnie is kellett volna! Mégse jön!
Biztos mászkálnak Danival a szép napsütésben! :)

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


ez most már a második szakasz volt :):) volt már ilyen időszak hogy nem sírt hajmosáskor aztán megint kapott egy gellert aztán megint sírt:) most meg már megint nem :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok.

Korenka: Köszi jól vagyok néha el is felejtem babás vagyok. Jövő héten megyek uh-ra. Most csütörtökön voltam dokinál de nem uh-meg. Csalodott is voltam. Megvizsgált nagyon finoman kézzel. Hát remélem ha valami nem stimmelne azt érezte volna. Azt mondta minden szép odabent. Mondjuk el sem hiszem, hogy tudnak tapintás útján valamit is diagnosztizálni. De remélem igaza van.
Azért egy uh nak jobban örültem volna.
Estre a pocim felpuffad és néha húz is de ha lepihenek akkor jó.

Málna : sajnálom de jönni fog az a baba hidd el. Viszont a buli jó volt akkor ahogy írtad:)


Veronika: Hajmosás nálunk is egy rémálom volt eddig. Sőt 2éves korától csak fodrász moshatta meg a haját egészes 4,5 éves koráig. Igaz ingyen mosta mert hozzá jártam és járok és a fodrász ajánlotta fel ha a gyerek annyira sir menjek le vele hetente és vagy ő vagy a szintén fodrász tesója megmossa. Mondjuk soha nem fogadtak el pénzt mert imádják de nem semmi volt hogy mindig mentünk fodrászhoz vele.
Aztán 4,5éves lett és mondta magától mossam meg nyugodtan. Mostanra hajtja hátra de mosni csak 1X szabad neki és 1X balzsamozni majd őbliteni mert most sincs oda érte..
Viszont volt idő amikor anno hajat kellet mosni és már előre gyomoridegem volt mert ketten fogtuk le hogy megmossuk. Sőt volt , hogy előre szóltunk a szomszédban lakó házaspárnak ha ordít a gyerek csak hajat mosunk neki:)

Kép
csucsu2005
Halásztelek
 
 


Csucsu,
na, hát akkor ez a hajmosás nem csak egyedi eset... hhh... nem semmi, hogy fodrászhoz jártatok :D

Mirci mostmár tényleg előkerülhetne... :roll:

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Jó regelt! :)
Nagyon jólesik, hogy hiányoltatok, köszönöm. :) Nincs semmi baj... :wink:

A szitu a következő:
Szombaton itt jártam, nem volt valamai nagy mozgás. Vasárnap ebéd után határozottan kijelentettem, hogy virrasztottam eleget a héten :arrow: én elvonultam aludni. Telefonra ébredtem, hogy vendégek jönnek, utána meg úgy gondoltam, hogy úgyis megjön, majd akkor bejelentkezem.
De nem jött meg, most már a 32. napon vagyok....ez a jó hír, a rossza az, hogy az imént csináltam egy tesztet, de negatív lett. :(
Most jön a kérdés, hogy mit érzek...készültem a válasszal is. Semmit szinte. Néha zsibog a mellem, néha enyhe szúrás a méhemben, néha a petefészkemben. Van kicsi hányinger is időnként, de egyre kevesebb, mert szerintem az még a vírusból maradt vissza.
Szedem ezt a Premens tablettát, ami ugye a a menstruáció előtti tüneteket hivatott eltüntetni...szal lehet ez is az ok, hogy nem érzek semmit. Viszont az a kérdés, hogy így a negatív teszt fényében, meddig szedjem még? Mert kismamák nem szedhetik, de ha nem vagyok az, akkor meg jó lenne.
Na ez van csajok...várom a véleményeket. :roll:

Kép

Kép
mirci09
 
 


Örülök csucsu, hogy te is bekukkantottál. :)
Hajmosás: nem is gondoltam, hogy ez ilyen országos probléma. :shock: :D Nálunk apa mossa szinte mindig, de ha véletlenül én, akkor ordít. Azt hittem, hogy valamit rosszul csinálok...ezek szerint más gyerek sem szereti. A férjem úgy mossa, hogy ráönti a kancsó vizet a fejére, :arrow: sampon :arrow: kancsó víz. Ettől nem sír egyáltalán, csak félrenyel egy csomószor, ilyenkor én üvöltök. Ez a módszer bevált, de azóta így van nálunk, hogy a Dani tud ülni....megszokta.

malna5:
Egész addig reménykedtem, benne, hogy mégsem, amíg le nem írtad, hogy tényleg megjött. :( A legközelebbi hónap már a negyedik, az be szokott nektek jönni. :wink: Örülök, hogy jól éreztétek magatokat...rátok fért. :)

sz.veronika:
Ma van a farsangi mulatság...ha jól tudom. Kíváncsi vagyok, hogy sikerült. :)
Látom megnyújtottad te is a vonalzódat...már csak egy hét...érzel valamit? Remélem a kis Ádám kapaszkodik... :wink: :D :D :D

bbercsi:
Te vagy a fórum napsütése...hihetetlen, hogy milyen tavaszt sugárzol. :D :D :D :wink:

korenka:
Hogy állunk az émelygéssel? Meg a védőnő nyomtatójával? :D :D :D :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


Sziasztok lányok! Lányommal szenvedtünk mi is a hajmosásnál egészen ovis koráig. Mindig bekészített törölközővel kellett a szertartást elvégezni, és félpercenként törölgetni az arcát, mert "vizes lett" pedig nem is.... Andrásnál nincs semmi probléma.
Eleinte magamat okoltam, hogy miért nem bízik meg bennem a gyerkőc. Kimondottan figyelek a gyerekekre, hogy soha ne csapjam be őket semmilyen apró dologban sem, mert nekem nagyon fontos hogy bízzanak bennem. De rá kellett jönnöm, hogy nem ezen múlott a dolog. Egyszerűen ilyen és kész. Talán félősebb mint a többi gyerek... nem tudom..

mirci:Remélem minden oké veled. Jelentkezz kérlek!!!

csucsu: Örülök, hogy minden rendben veled. Tökre megértelek, hogy sajnálod az UH mentes vizsgálatot. Én is rákötném magam egy UH gépre, ha tehetném... :D
korenka
Szár
 
 


mirci: Na mire leírtam meg is jelentél. Na azért!
Drukkolok nagyon, hogy legyen valami. Nagyon nagyon, de már nem merek itt hullámozni, mert malnanal annyira hittem, hogy nagyon....
inkább csak csendben szorítok itt neked. Szerintem ne szedd azt a tablettát, hátha nem is kell már!! :D
korenka
Szár
 
 


korenka:
Köszi, én sem merek belegondolni... 8)

Többiek?
Bosszúból átmentetek egy másik fórumra? :roll: :( :twisted: :D :D

Kép

Kép
mirci09
 
 


Jo reggelt!
Itt vagyok, nem busulok, majd kedden reggel (jovo kedd) megyek vissza az eredmenyeimert, hivni szoktak, ha gond van, eddig senki nem szolt, hogy barmi lenne...
Mirci van akinel bekavar a baratcserje, nem tudok tanacsot adni, most mar masodik honapja semmit nem szedek. Es a mult honapban gyonyoru ciklus volt teljesen magamtol. Annyi van, hogy ittam a palastfu teat a masodik feleben.
Csucsu vegre! KOszonom, hogy te is szurkoltal, meglatjuk mi lesz...
Orulok, hogy jol vagytok kismamik, lassan mar 12 hetesek lesztek!!!!
Niki, vegul vartok, vagy egybol belevagtok? Hogy dontottetek?

Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
malna5
 
 


Sziasztok Lányok!

Örülök, hogy mindenki jól van!
Nekem most bent elkezdődött a sűrű időszak, tegnap is annyi munka volt, hogy csak este tudtam megnézni mit írtatok. Persze ha az időm engedi akkor jövök majd.

Mirci
Megy a drukk! Szerintem se szedd a tabit.

Malna
Várunk, az orvos azt mondta, hogy 2 ciklust kell várni, de majd megyek hozzá vizitre miután megjött. Remélem elég lesz annyi idő, és nem talál majd semmit. Ez miatt a felfázós dolog miatt aggódom. Remélem nem okozott kárt sehol!

Veronika

Neked is mindjárt itt a hónap vége! :)

nikiee
Budapest XI. kerület
 
 


vagyok én is csak tegnapom nagyon sürü volt .a héten egytől ötig vagyok első nap nagyon keményvolt :) négy év nem dolgozás után azért megérzi az ember de majd belejövök :)

nika70
Salgótarján
 
 


Sziasztok!

Mirci,
hát a teszt még nem 100% hogy kimutatja... az mindenesetre izgi, hogy még nem jött meg, de tényleg lehet a Premens is... én abbahagynám most a biztonság kedvéért!

Na, hát a farsangra én is kíváncsi vagyok, reggel bementünk, most direkt mentem velük, hogy szépen eligazgassam rajta a jelmezt meg a hajába tegyem a csattot... erre tök hisztis volt és nem akarta felvenni :shock:

Ráadásul a gyerekek elől is menekült. Ilyet akkor szokott, mikor érte megyek, mert akkor megszűnik a világ, mindenki hagyja békén és csak anya létezik :lol:

Biztos az zavarta amúgy meg, hogy én is mentem. Apa viszi reggel, én hozom el délután. Szerintem ez most összezavarta, hogy én is mentem... tőlem nehezebben válik meg... normálisan, mikor apa viszi egyedül, boldogan rohan be a többiekhez...

Szóval harisnyában, bodyban hagytam ott, ruha meg lóg a fogason... remélem azért majd felveszi :D

A 6 gyerekből 3 katicának volt öltözve :lol: :lol: :lol:

Korenka,
mindjárt itt a 12 hetes teszt!!! :)

Niki,
és a felfázásra szedsz valamit?

Nika,
nem csodálom, a sok nyüzsis kis ovis között, hogy elfáradtál! :D

Kép

Kép
sz.veronika
 
 


Sziasztok lányok!

Mirci: tény és való, hogy a premens nálam is eltüntetett minden pirikézés előtti tünetet. én, ha nem haragszol érte nem írom azt sem, hogy szedd és azt sem, hogy ne szedd, mivel nem vagyok szakértő, okoskodni pedig nem szeretnék.
(halkan csendben megjegyzem: a doki bá nekem azt mondta teljesen felesleges szednem. nyilván annak fényében, hogy nálam művi út lesz a nyerő.)

Nika: az első napok biztosan lefárasztanak. nem lehet egyszerű dolog míg az új napi ritmust felveszitek. kitartást kívánok hozzá!

Korenkám: Te jól vagy? mi újság az idei költségvetéssel ? sok-sok munkád van? meddig tervezted be az idei béred ? :lol: :D

Nikiee: a felfázós dolgokra reagálva, és ha van türelmed hozzá. a cickafarkfű teából kell olyan főzetet készíteni és bele csüccsenni. állítólag nagyon-nagyon hatásos. bár a kivitelezést nem nagyon tudom elképzelni én sem :oops: :D

Málnám, téged sem felejtelek ki! ma üzenem Neked : szia London, szia Málna! :D
Vendég
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?