Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Szerintem is jó, ha szülésznőt választ az ember, mert nekem megér annyit, hogy embernek kezeljen! Én a Schöpfi-be szülök, és ott tuti, de kérdezzetek utána más kórházakban, így van-e, -talin mondtam a lányoknak-, hogy egy szülésznő havonta 5 magán kismamát válalhat be szülni, amúgy az ügyeletesnél szülsz!!!Nekem 1 hónapja éppen hogy be tudott vállalni a szülésznőm február elejére!

PusziKép és mindenkinek jó hétvégét!!!

Katy
Katy
 


Ja, én is elfelejtettemKép!!!

Katy
28+2Kép
Katy
 


Aura Kép ez jo volt! Jokat mulattam a beszámoloidon. Egyébként szerintem ez a babamozgás, hogy nem rugdos össze-vissza,meg ilyenek, biztos azért van,mert nagyon nyugodt, kiegyensulyozott babánk lesz. És semmi kukac!! Kép

Örülök hogy mindenki figyel a számokra. Kép

Nekem annyira de annyira fáj a farcsontom!!! Biztos a sok ülés,na meg a sulytöbblet.

Hu ez az 52 éves nö , aki szült az milyen durva nem? Ja, nem láttam a szülőszobát! Elfelejtettem hogy csütörtök volt tegnap! Ez már a vég.... Jó volt különben?

Eszter
28+3
eszter2004
 
 

 
 

Aura!
Én is besokalltama másodiknál a ronda szopis melltartóktól, és vettem egy fehér meg egy fekete jó minőségűt és szépet, igaz, darabja volt 7000 ft, de a kettő közt eltelt pár hónap, meg úgy gondoltam, ennyi jár. Végül is éjjel-nappal hordom egy évig, nem? Na és nem bántam meg!Kép

Katy,
ha lesz több időm, írok az EDA-ról, csak most kell mennem fektetni.

Noémi,
örülj, ha zsibbad, nem fáj! Én hónapok óta nem tudok ülni meg feküdni, vagyis átfordulni a másik oldalamra és felkelni, annyira fáj, hogy nyüszítek. Bagzer, neked elmúlt? Ahogy mondtad, azt hittem, te is ezt kaptad be!Kép

Jövő héten neked melyik nap jó? (Bagzernak)

Ja, a csalánteától én is szédülök, nem erőltetem.

Puszi:
Vica 28+5
mvica
 
 


Sziasztok!

Katy
Csalántea, terhesség előtt rendszeresen ittam, utána nem mertem amíg valahol nem olvastam, hogy ajánlják, elkezdtem inni, s vele együtt elkezdtem keményedni, szóval nekem nem jött be.
EDA én írtam róla próbáld visszakeresni, ha nem megy szólj s írók ismét. Szerintem nagyon hasznos.

Márti
szülésznő választó párti vagyok, ígyis úgyis kell adni pénzt neki, s akkor már olyan foglalkozzon veled akit ismersz, mert előtte a vizsgálatokat már ő csinálja nst, és segít a kórázi vizsgálatok koordinálásában.
Ami még így császár után nagyon jó volt, hogy amíg infúziót kaptam és fektettek végig benn maradt és ő látott el nem egy idegen, egy esetleges váltás utáni új szülésznő aki tudja ő már nem kap pénz tőled.

Kilók miatt szerintem ne aggódjatok, én 17 kg ig néztem szüléskor max 18-19 kg többletem volt, most 7 kg maradt. Nagyon sok lement, s még állítólag fog is a szoptatás miatt.

Baba méretek uh-s, sokszor több bajt okoz mint hasznot.
Nálunk a súlyát egész jól eltalálták vele, viszont a feje mindig hetekkel volt nagyobb a többi részétől, szóval ment a para, s amikor kibújt 34 volt a feje, totál normál méret, mi meg nem vettük kis sapikat. Szegény dokimat halálra szekáltam miatta amíg ki nem bújt a baba.

Képet egyenlőre nem tudok feltenni, valamiért nem jelenik meg.


További szép estét
Márti
márti05
 
 


Sziasztok!

Nagyon köszönöm nektek (Orsi, Noémi, Vera, Eszter, Katy, Márti),hogy a tanácstalanságomban segítetettek. Akkor hétfőn az lesz az első dolgom, hogy telefonálok a szülésznőnek. Rékacs olyan rendi volt, hogy megadta az ő szülésznőjének a számát. Most már csak az kell, hogy tudjon vállalni vagy legalább is valakit helyette ajánlani, mert hát ügye a dokimból senkinek a nevét nem tudtam kihúzni, mert szerinte mindenki tökéletes.

Katy
Mi is a Rékacs-al a Shöpfibe szülünk,csak előbbKép
Te kihez jársz dokihoz? És a szülésznődet a dokid ajánlotta? Megkérdezhetem, hogy ki ő?

Képzeljétek, megyek holnap esküvőre. Úgy megtáncoltatom a babucikát, hogy ihajjjjjjKép

Mi újság van Maricával és Bendegúzzal? Nem tudja valaki?

Rékacs, drágám!
Nagyon eltüntél, mi van veled? Remélem nem vagy beteg?

Nálunk apa végül nagyon náthás lett(láttam én, hogy bújkál benne) és én bennem is eléggé jön elő. De szerencsére a hasmenésem már meg is szünt, amióta nem iszom a light-os lötyiket.

Na, nézem tovább a dominóday-t. Csak már annyira hiányoztatok, hogy csak fél füllel hallgattam.

Puszi: Márti(32+1)
hajdum
 
 


Mivanmindenkivel? Mert ok, hogy én a depressziómból próbálok kilábalni több kevesebb sikerrel, és nincs kedvem rossz dolgokról írni, de hogy délben még ne találjak hozzászólást... Mondjuk én is fekszem egész nap, nem tudom, mi van velem, fáj a hasam, a hátam, mindenem, alig tudok mozdulni. biztos az idő, mondjuk legalább kismanó jól érzi magát, egészségeseket mocorog, és nem az idegesítőfajtából, szóval legalább az rendben van. . Inkább nekiláttam nem tartalmas irodalmat olvasni, hogy kikapcsoljak. Közben a fiúk festik a lakást. Úgyhogy Wodehouse és Agatha Christie, hajrá...

Lici, én VI. kerület, Vörösmarty utcánál. Az ugyan nem IV. ker. de szerintem nincs olyan vészesen messze, mondjuk feltételezve, hogy nem újpest túlsó végén laksz. De a talikat is ide beszéljük meg mindig valami miatt... Kép

Aztán még azt is akartam mondani, hogy Aura, borzasztóan tetszett a melltartóvásárlásod Kép Valahogy mindig jó azért, mikor írsz... Én még nem vettem szoptatós melltartót, inkább én is vettem csinosabb nagyokat, hadd csábuljon még a kispapa. Aztán jól is tettem, mert már kell újakat venni, és azt mondják, szülés után áll neki még egy nagyot dagadni...

Meg még azt akartam, hogy én majd asszem 2 hét múlva megyek uh-ra, de most már nem várok tőle sokat, tekintve, hogy ilyen rossz élményei vannak mindenkinek mostanában. Bár eddig nagyon kedvesek voltak mind a kétszer velünk... na, mindegy.

Még tudom, hogy valamit akartam, de már megint nem jut eszembe. Ja, megvan, az, hogy kismanó nekem is csak a kellemes zajokra reagál. Most pl. Tankcsapda megy, és jól abbahagyta az életet. De dallamos zenéknél be szokott indulni. És csak ha nem túl hangos, mert olyankor mindig visszahúzódik. És olyan 20perc-fél órát lehet vele zenét hallgatni, utána már nem szereti.

Na, hirtelen ennyi jutott eszembe. Most visszatérek Agatha Christihez és Poirot-hoz... Azért írjatok. Remélem, hogy valami megint van a tűzfallal, és csak azért látom úgy, mintha senki nem írt volna tegnap este óta.
Ja, és remélem rövidesen ír Marica és Bendegúz adatokkal, és Katy dolgozhat megint. Kép

Kik.
27+3 (asszem, de még mindig nem értem, hogy van ez, hogy mindenkinek más... Azért majdcsak megszülök egyszer Kép )

kikocska
 
 


Ja, Márti, jó mulatást mára!! Kép

kikocska
 
 


Sziasztok!

HŰ Lányok én már olyan nyűgös vagyok!!!
Nálunk úgy van, hogy a 36. héttől hetente kell járni CTG-re, amikor kb.20 percig hallgatjuk a baba szívhangját. Ilyenen voltam tegnap és tök jó.
Nekem van szülésznőm és én mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy fogadjatok Ti is. Most ismertem meg, tök jó fej, nagyon segítőkész, jött velem erre a CTG-re is.
Kikocska!Nálunk sem fényes a helyzet, nem megy úgy a párom vállalkozása, ahogy kéne és eléggé maga alatt van, én meg tehetetlennek érzem magam.
Már totál vizesedik a lábam, alig jön rá a cipő, a kézfejem és az ujjaim is szörnyen néznek ki és fájnak is. Szóval nagyon érzem, hogy a vége felé járok. Most meg 2. napja a jobb mellem alatt, mintha beszorult volna a levegő, vagy nem tudom mi miatt, de iszonyatosan fáj.
Tele vagyok panasszal, mi???Ja és párom elmondása szerint nyögök éjszaka álmomban. És biztos, mert van hogy én is felébredek rá.Ő szegény meg megijed és nem tud aludni tőlem.
Ja! A férjecském elkezdett egy oldalt csinálgatni nekünk, rólunk, ott vannak pocakos fotók is, ha gondoljátok http://csalad.uw.hu/
Pá!
smille
 
 


Sziasztok! Üdv Mindenkinek!
Látom kerestetek! Még egyben vagyunk, de már remélem hamarosan történik valami. Folyamatosan olvaslak benneteket csak nem volt kedvem írni, mert a héten elmerültem a depresszió mély burkaiban. Mi is felkértünk egy szülésznôt és eddig nem bántuk meg, mert roppant kedves és segítôkész, mondjuk mielôtt megkértük elôtte is az volt. Kb. másfél hete írtam, hogy a köldököm körül kiütések keletkeztek és marhára viszket, nos megmutattam a dokinak és azt mondta hormonális okai vannak, sajnos su˝ru˝n elôfordul, sokat nem lehet tenni ellene, mihelyt megszülök elmúlik. Addig vakaróztam míg majdnem az egész testemre átterjedt láb, comb, fenék, kar az lett a sztori vége, hogy vettem fenistil gélt és johnson&johnson aloa verás hintôport és úgy néz ki, hogy elmúlt és már két napja nem viszketek!!!! Abban reménykedtem, hogy a hidegfront elô csalogatja Bencét, de nem, úgy néz ki, hogy bent jól érzi egyenlôre magát . Ha addig nem történik semmi kedd reggel megyünk NST-re.

Kép
Kép
bendegúz30
 
 


Márti!
Gratulálok a babához, kalandos volt a szülésed, de még igy is nagyon jó volt visszaolvasni. Jó babázástKép!

Kép
Kép
bendegúz30
 
 


Sziasztok!!
Edwig! lesz orvos-szülésznő is jelen a szülésen, akinek ez a végzettsége, de mostanság csak bábaként mondja magát, plusz egy, kettő vagy három doula is. ja, meg mi....hehe

Aura! jól leírtad a kis boltos fickót, teccett!! hát meg az a randa melltartó, jókat nevettem rajta!! én is megláttam magam a tükörben, és rosszullettem, kis ablakosdi enyhén szólva hülyén néz ki, persze praktikus, de mindegy! én rögtön behívtam a párocskám, hogy legalább együtt nevessünk, és ne úgy hogy ő meglát, és én meg nem is számítok rá, akkor rosszul esett volna, de végül nem is nevetett, mondta hogy arra, amire kell, ez így jó lesz! hát jó....de aztán egy nap hordás után levettem, és mélyen bele volt vésődve a varrás helye a szegény érzékeny kis(haha) melleimbe! szörnyű volt, marcika is rosszul lett, és következő nep épp megjött a várvavárt pénz, és ragaszkodott hogy vegyünk egy rendes melltartót, így a muttában találtunk egy jót 6000ért....Kép, de ez legylább tényleg kényelmes, kismama, nem szoptatós, de már nygaon kellett, és tényleg nincsenek a hasamon a gömbjeim...hehe

na, erről (bőven) ennyit,
ma megyek beshodromra az aranytízbe, nem jön más is?! ők voltak egy pár éve a angy kedvenceim, minden koncerten ott visongtam, és most meg nem is emlékszem mikor láttam őket legutóbb! alig várom!

na szevassztok,
bagzer
28+5

KépKép

KépKép
bagzerka
 
 


Nahááát! Igaza van Kikocskának!!! Mi van veletek lányok??? (magamat is beleértve, jó rég nem írtam)
Nem voltam mostanság túl jól, valami a gyomromra mehetett, és mellé zúgott a fejem meg szédelegtem, mára meg jól betaknyosodtam.
Ráadásul néhány napja 3-4* vérzik az orrom naponta. Ez mitől lehet szerintetek?? Kérdeztem a belgyógyászt, és annyit mondott rá, szerinte nincs jelentősége Kép hát köszi.

A tegnapi csajbuli amúgy egész jól sikerült, kártyáztunk meg dumáltunk éjfélig. Férjecském 4 körül ért haza, amire persze felébredtem. Ettől felébredt babó is, és nem hagyott visszaaludni jó sokáig.

Egyelőre ennyi, na pussz:
Orbis
orbis
 
 


Na, ha senki nem pörög, majd én osztom a semmit a nullával.

Bagz, gratuálok az új szerzeményhez! És jó mulatást a koncerthez!
Én még mindig fekszem, egy egyszerű mosogatástól is keményedek, szóval fekszem inkább, meg olvasok. És minnyá belefekszem egy jó nagy kád forró vizbe, az majd jót fog tenni biztos. Épp most ment el a festő. Narancsos falat szerettem volna a konyhába, de a narancs színezőtől rózsaszín lett a fal. Akkor tetettünk hozzá sárgát, hogy akkor majd narancsos lesz, és le lett azzal kenve, és képzeljétek el, sikerült pontosan ugyanazt a színt hasra kikeverni, ami korábban volt Kép Kép Ami nem baj, mert végülis eredetileg úgyis azt akartam, de aztán mégsem. szóval szép lesz, és holnap kész. És jövő héten lambériázás, és utána takarítás, és lassan meglesz. És akkor már csak az új konyhabútor, meg ilyenek.

Bendegúz, akkor mi ketten depiztünk a héten. Én még kilábalóban, most éppen jobb, de akárhányszor beszélek anyukámmal telefonon, mindig rossz lesz, és bőgök egy nagyot. Olyan rossz, hogy nem tudok rajtuk segíteni. Na, mindegy. Majd megoldódik minden.

Orbis, valamit olvastam régen az orrvérzésről, és én is azt olvastam, hogy előfordul, és nincs jelentősége, de megpróbálok rájönni, hogy hol olvastam, és akkor egyértelműbben is megnyugtatlak Kép

Az is eszembe jutott, hogy Márti, neked milyen írni ide, hogy neked már ott van a Gigi? Mert én valahogy úgy tisztellek és felnézek rád, és olyan érzésem van, hogy jogod van fennsőbbséggel letekinteni közénk, lévén, hogy már túlvagy mindenen, amire mi még csak várunk Kép Persze nem azt mondom, hogy így tekintesz le ránk, csak hogy tehetnéd nyugodtan... Kép Nem tudom, érthető vagyok-e... Lehet, hogy csak nagyon lelkizős?

kikocska
 
 


Na, Orbis, eztet találtam neked:

"Olvastam a terhesség ideje alatt gyakoribbá váló orrvérzésről. Milyen arányban nevezhető ez normálisnak, és mi okozza ezt pontosan?
Válasz:
Terhességben az erek fala is törékenyebbé válik, a vér is felhígul és ez kihat a véralvadási faktorokra. Ugyanakkor a szervezet szinte egészére a fokozottabb vérátáramlás a jellemző. Ezek az okok, amihez társul az ingadozó vérnyomás (a veszélyt az emelkedés okozza), egyes vitaminok, elsősorban C-vitamin hiánya.
Logikus megoldás a vitaminpótlás, amire akár C-vitamin tabletta, akár a Rutascorbin nevű, recept nélkül kapható tabletta (3x1) is alkalmas. Ez utóbbi az érfalakra jótékony P vitamint is tartalmaz.
Természetesen az időszakos ellenőrzések során tisztázni kell, hogy nem lépett-e fel olyan szövődmény (elsősorban a toxikózis vagy egyetlen tünetként magas vérnyomás), amely a gyakoribb orrvérzések hátterét adják.
Dr. Nagy László"

Úgy emlékszem, hgy te kávéstejet iszol orvosi rendelvényre az alacsony vérnyomásodra, szóval ez asszem nem érint. Toxikózist illetőleg meg ha vizenyőket, meg ilyeneket nem találsz magadon, akkor nem kell aggódnod. (Ezt figyelgetem én magamon folyton, mert hamar kezdtem vizesedni, és nem tudok a sóról lemondani Kép ) Remélem egészen megnyugodtál Kép

kikocska
 
 


Sziasztok!!!

Vica és a többi tapasztalt anyuka, előre is köszi az infókat az érzéstelenítésekrőlKép!Márti, a tiedet már olvastam és pont azért jutott ez az egész az eszembe!Az EDA-ról tudok a "legtöbbet" de van még más is vagy nemKép?

Hajdum!
Én az ifjabbik Szőnyinél szülök, nagyon jó fej és közvetelen!A szülésznőm az Ő asszisztense együtt dolgoznak-Szabó Tündi(nagyon kedves és nagyon természetes), de még akit dícsérnek a Schöpfibe az a Fehérfi Kriszti(azt hiszem jól írtam a nevét)!Én róluk hallottam nagyon jókat! Azt tudom, hogy az én szülésznőmnek a február már teljesen telített, de január talán még nem, legalább is amikor beszéltünk róla, akkor nem így volt!Nem tudom, hogy Ti hogy álltok szülésznővel, de ha úgy gondoljátok meg tudom adni a számát!

Smille!
Én is nyögök álmomban, és még fel is kelek magamra, főleg amikor félálomba merülök elég vicces számomra ez az egész!Különben meg kitartást már tényleg nincs sok hátraKépnemsokára babázhattok!!!

Bendegúz!Nektek is hasonlókat,meg szorítunk NekedKép!!!

Bagzer!Én utoljára Szilveszterkor buliztam Besh o drom-ra és nagyon-nagyon élveztem-igazi buli zeneKép!!!Amikor olvastalak nagyon nagy kedvem lett hozzá, bár rögtön eszembe jutott, hogy sajnos már nem bírom az éjszakázást!!!Írigykedek, hogy Te még így bírod!

Orbis!
Én észrevettem, hogy eltűntél!Ne már hogy leszoksz rólunkKép!!!!Gyógyulj meg!

Puszi mindenkinek: Katy
28+3
Katy
 


Ja Orbis!

Tudtam, hogy valamit elfelejtettem!!!Az orrvérzés!Kikocska a lényeget leírta róla!Nekem is vérezgetett az orrom főleg az elején ez a legtöbb terhességnél teljesen természetes!!!Én az Az a 9 hónap című könyvben olvastam erről ue-t!Lehet, hogy most még a nátha is megdobja nem?Ilyenkor még érzékenyebb a nyálkahártya!!!

Kikocs!!!Akkor midjá egy tök szép lakásotok lesz?Az tök jó!!!
Lábadozzál a depiből jóKép?!

Katy
Katy
 


Sziasztok!

Csajok, azonnal felkelni az ágyból, arcotokra hideg vizet, és legyen vége a depinek! Milyen dolog ez?? Babával a pociban inkább euforikus állapotban kéne lennetek! Kép Engem eddig hál istennek elkerült a dolog, söt annyit nevetek, hogy már fáj. Annyira könnyű lett megnevettetni, hogy hihetetlen.

Most már azt hiszem elmondhatom hogy végre én is erőteljesebben érzem a baba mozgását, és gyakrabban is. Tök jo!!!

Ma egész nap csavarogtunk, igy nem tudtam betartani a napi 5-szöri étkezésemet sem , de sebaj, nem érdekel. Már régota nem hiztam , a 10 kilot pluszt tartom egy ideje, pocak sem nött. És most érzem először azt is hogy állandoan pisilnem kell. Remélem nem felfázás.

Ma vettem egy tök jo csizmát, mivel hétfőtől már igen hideget mondtak. Jo kis légtalpas, nagyon tetszik. Még kéne egy melegebb kismama naci is.

Smille, megnéztem a fotoalbumot, nagyon klasszak!

Pusza-nyusza,
Eszter2004
28+4
eszter2004
 
 


Csajok!

Én is csatlakozom a depiklubhoz, ma még semmit nem bírtam csinálni, egész nap csak fekszem. Kép Ráadásul ettől a gyomorsav-problémám is újra előjött, pedig mostanában nem volt gondom vele. Orbis, ugye Te ajánlottál rá valami jó szert a talin? Persze a nevét elfelejtettem, megírnád? Köszi előre is. Kép

Smille! Teljesen együttérzek Veled, pedig én még csak holnap töltöm a 34.Kép hetet. Hajnalban megint ki kellett mennem olvasni egy órát, meg Babucit lenyugtatni, aki összevissza táncikált. Mostanában én is nyögök meg néha horkolok is.
Ez utóbbi baromi szexi lehet! Kép

Kikocs! A szüleim is pont így jártak a narancs festékkel, csakhogy ők úgy hagyták rózsaszínre a kisunokának. Kép Ja, és Te szoktál kádban fürcsizni? Nekem a védőnéni mondta, hogy ne erőltessem nagyon és szót fogadtam egyből, pedig annnnnyira hiányzik! Most meg már forróba nem merek beülni, hátha elindít valamit...

Bendegúz, kitartás! Kép Az én barátnőmnek hétfőn kell befeküdnie, ha holnapig nem történik semmi. Mondjuk a Picurok helyében én sem bújnék ki ilyen pocsék időben. Kép

Na csók,
Katinka

Ui.: Jó mulatást a dorbézoló kismamiknak! Kép
katinka
 
 


Lányok, az miért baj ha egész nap az ágyban fekszetek? Szerintem az egy klassz dolog. Én olyankor nézem a Hallmark-ot, és bőgök a filmeken. Kép

Hát igen, az alvás...én arra szoktam felkelni, hogy oldalt fekvéskor a baba nagyon gyors ütemben rugdos ott, ahol fekszem. Olyankor fejjebb emelem azt a részt, és szundi tovább.

Na megyek enni halat és zöldséget. Hu de egészséges!

Sziasztok!
Eszter
eszter2004
 
 


Eszter, igyekszem én nem depizni, de nagyon kell gyűjteni a jó dolgokat hozzá. Ma meg még kimenni sem mertem a lakásból, mert fizikailag is vacakolok teljesen, csak órákig rám volt nyitva az ablak, hogy legalább levegőm legyen. Elértem az 5 fájós keményedést a 2x3 magneb6 ellenére, ráadásul tényleg semmit nem csináltam, csak pihenek, pihenek, és pozitív dolgokkal foglalkozom, és igyekszem nem gyötrődni a problémákkal. Pl. hogy mekkora ruhákat vegyek majd a babának, meg ilyenek Kép

Én is olvastam, hogy nem kádas fürdés, és eleinte be is tartottam, amíg kérdéses volt, hogy megmarad-e a baba, aztán olvastam, hogy kényeztesse magát a kismama aromafürdéssel, meg ilyenek, és akkor jobban belemélyedtem a témába, és arra jutottam, hogy megoszlanak a vélemények, csak az utolsó időkben nem ajánlja senki. És nagyon jól esik, és igazán segít kikapcsolni, meg magamhoz térni. Ráadásul a baba is élvezi, szoktam locsolni a pocakomat (ami kilóg a vízből, hehe), sőt, néha énekelgetek is, és akkor boldogan forgolódik.
Ja, és még akartam ajánlani egy honlapot, az a címe, hogy www.partedli.hu, szerintem nagyon kedves, babás lap. Még régebben találtam néhány jótanácsot ott...

kikocska
 
 


ja, és én is horkolok, pont ma reggel kaptam meg. MOst megmondtam gergőnek, hogy örüljön, hogy nem nyögök Kép

kikocska
 
 


Kikocska, ez a keményedés nem tul klassz, akkor viszont tényleg szigoru ágynyugalom. És amilyen vacak az idő, jobb is ha nem megyünk ki. Kép

Én nem szoktam kádban fürödni, csak zuhanyzom, de nekem a jobb is, mert van egy visszerem is, annak sem tesz jot a meleg fürdő.

technikai kérdés: ha itt maradok az oldalon a leveleknél, akkor tudok frissiteni ugy hogy a legujabb levél megjelenljen? Ugy szoktam hogy a topikokhoz kimegyek, aztán ujra be a téli babákhoz, és akkor látom hogy van-e uj. De miközben itt vagyok, ugy nem tudok frissiteni? Most ez igy bonyi? Kép

Köszi,
Eszter
eszter2004
 
 


én egy sima reload-ot szoktam nyomni...(frissítés, csak nekünk operánk van, nem explorerünk) És akkor behozza az új hozzászólásokat.

kikocska
 
 


köszi Kikocs! Végre megvan! Kép
eszter2004
 
 


Bendegúz!
Nem lehet, hogy uh-alapján fiatalabb, és ezért késik, el van esetleg számolva??

depihangulat-nálam is meg van...
Kép
de nektekKép
esztyx
 
 


Sziasztok!
Ma kicsit jobban vagyok. Tegnap az egész délutánt a régi barátnőmmel töltöttem, jólesett kiönteni neki a lelkem. Szegény ő is ezen ment keresztül 2 hete, bár ő nem terhes. Az ő problémája szerencsésen megoldódott.
Én ma szinte az egész napot a párommal töltöttem. Voltunk vásárolni, találkoztunk egy baráti párral és beültünk egy kávézóba is.
Megfogadtam a tanácsokat, és igyekeztem nem szóba hozni a köztünk lévő feszültséget és ennek forrását. Azt hiszem nagyjából sikerült.
Lányok! Még mindig van köztünk szexuális kapcsolat, szerintetek ez normális?
És szerintetek nem kellene valahogy felvennem a kapcsolatot az esetleges vetélytársammal? Mondjuk nem tudom mit mondhatnék neki, látszólag nem érdekli semmi.
Most más. Aggódom, hogy szinte egyáltalán nem tudok enni. Nem kívánok semmit. 25 hetesen +4 kg-nál tartok. Szedem az Elevitet rendszeresen, most már a Magne B6-ot is. Szerintetek normális ez? Az utóbbi 2-3 napban, ha ételre gondolok, vagy meglátok valamit felfordul a gyomron. Mit tehetnék?
Én mióta terhes vagyok, nem merek kádban fürödni, nem is javasolta senki. Azt hallottam, hogy főleg a meleg víz nem jó, kitágítja az ereket. Bár már én is vágyom rá nagyon.
Képzeljétek! Mióta ez a felfordulás van az életemben, a baba nagyon sokat mocorog. Mintha jelezné, hogy ne aggódjak, ő itt van, és szüksége van rám.
Sziasztok, Viki
lici
 
 


Szia mindenki!
hát ez a mai nap nekem se sikerült túl energikusra, de mostanra kezdem összeszedni magam. Egy órája olvaslak már titeket, olyan lemaradásaim vannak. Nekem a férjem beszél álmában, és én is horkolok. Legalább háromszor kelek fel egy éjszaka, de engem nem zavar, simán vissza alszom. A baba elég toleránsnak tűnik, éjjel csak finoman mozog, hogy ne zavarja anyukáját.

Lici!
Én Újpesten lakom az Árpád úton a metró közelében, ha gondolod szervezhetünk közös programokat.
Anyósom azt mesélte mikor a férjemmel volt terhes még a nyolcadik hónapban is hányt. Szerintem a történtek se hatnak az étvágyadra kedvezően

Mocorgásról,
az én babám is csak akkor mozog ha nyugi van körülötte, vagy ha kicsit később ebédelek, mintha reklamálna. Nagy zaj és pörgés esetén teljesen visszahúzódik. Viszont néha mindenféle testrészét a hasfalamhoz nyomja, én meg találgatok, mi lehet az.

Bagzer!
Ez az uh-s sztori teljesen kiakasztó, azért próbáld magad nem hergelni, így utólag úgyis csak magadnak ártanál vele. Persze ha temperamentumos alkat vagy elküldheted őket melegebb égtájakra.

Aura!
melyik babadiszkontról van szó? Én a Minimanóban találkoztam egy kellemetlenül tolakodó eladóval, alig tudtunk elmenekülni. Csak a kiságyak áraira lettünk volna kíváncsiak, ha tudná, hogy lehet emiatt a viselkedés miatt nem ott vesszük majd meg.
A melltartó kérdés nekem is probléma már a terhesség kezdete óta, nekem ráadásul ezek a szupinak mondott lélegző szintetikusak egyáltalán nem jönnek be. Még az elején rábeszéltek egyre, de úgy érzem gumibugyiban izzasztom a ciciket ha ezt hordom. A pamut viszont amit a C&A-ban vettem, vacak, nem tart állandóan felcsúszik, pedig a méret elvileg jó. Sajna a Madrinában (azóta Brendon lett) is csak rémeseket láttam.

Szülésznő:
Én is választok szülésznőt, engem megnyugtat, hogy valaki aki a kórházhoz tartozik csak velem foglalkozik nem pedig mamáról mamára jár. Nekem egyébként is az a félelmem, hogy teltház lesz a szülőszobán mikor bemegyünk, és majd senki nem ér rá velem foglalkozni. Mindenki mással nyomasztja magát.
Ezt a pénz dolgot a szülésznőkkel, hogy intézitek?

Eszter!
Az egészséges halról: Svédországban külön felhívják a terhes nők és szoptatós anyák figyelmét, hogy semmilyen tengeri halat ne fogyasszanak, származzék az bárhonnan, mert nagyon nagy arányban tartalmaznak veszélyes vegyszereket.
Boccs mindenkitől, nem akarok pánikot kelteni, csak hát a Spektrum-ot nagyon szeretem nézni, és a szintetikumokkal mérgezett világunk téma igen érzékenyen érint mindig.

Bendegúz!
A hatodik hónapban még nekem is két héttel fiatalabbnak mutatta magát, most meg már négy kilós babát jósolnak. Ne aggódj, a babák különböző ritmusban fejlődnek, az orvosok meg egy átlaghoz viszonyítanak.

Depresszió:
A bábás könyvem szerint, normálisak a hangulatingadozások az utolsó harmadban, főleg az utolsó 6 héten. Pulsatilla nevű homeopátiás szert javasol, de erről érdemes egy hozzáértő orvos véleményét kikérni

lábszárgörcsre és korai fájás tevékenységre(keményedésre) a magnézium mellé a következő teakeveréket ajánlja, lefekvés előtt egy csészével: macskagyökér, komló, majoranna, méhfű, kakukkfű. Keményedésnél napi két csésze javasolt.
Keményedősöknek NEM JAVASOLT a következő füvek és illóolajok használata: bazsalikom, oregánó, gyömbér, szegfűszeg, vasfű, fahéj, kardamom. (hát igen, mézeskalács kilőve)

Gyomorégésre: étkezés után édeskömény tea, ez azt hiszem a patikákban is kapható, mert hasfájós kisbabáknak is szokták adni. Ánizsos íze van.


Nos, jó hosszúra sikerült, üdv mindenkinek
Lili 34+1

KépKép
savitri
 
 


Lici, jól értem, hogy tulajdonképpen a kapcsolatotok ugyanaz, mint volt előtte, csak tudsz róla, hogy van egy harmadik????? Nekem ez már furcsa. NEm ismerlek titeket, de nekem így nem férne bele a szex... Meg a nagy együtt töltött napok sem. Mert nekem olyan érzésem lenne, hogy akármikor füttyenthet a másik, és én ott vagyok, minden igényét kielégítem, de ha nem kellek, akkor meg tűnjek el a balfenéken. Tudom, hogy nekem ez nem jönne be. Én biztos hidegebb lennék a pasival, hogy tudja, hogy mit veszít velem, ha majd esetleg a másik mellett dönt. Néha nem érnék rá, mikor talákozni akar pl... De te tudod, mert én Őt nem ismerem, Rólad nem is beszélve.
És szerintem a vetélytársnőddel sem kell felvenni a kapcsolatot. Jobb neked, ha tudomást sem veszel róla. Úgyis az lenne a vége, hogy te kiakadnál, ő meg sértegetne... Foglalkozz inkább a babócával, úgyis ott dörömböl a pocakodban, hogy HAHÓ! VELEM TÖRŐDJ! Kép

A nemevés meg biztos a helyzeted miatt van. Szerintem próbálj meg annak ellenére, hogy nem kívánod, rendszeresen enni valamit. Legalább valami gyümölcsöt, vagy ilyesmit. Ezzel vissza tudod szoktatni magad az evésre, és a babának sem ártasz. Nekem az első 3 hónapban volt ilyen, a rosszullétek miatt, és azért eszegettem mindig valamit, hogy ne legyen gond. Gyakran keveset. És általban ahogy ettem, megjött a kedvem hozzá.

kikocska
 
 


Sziasztok Kismamik!Kép
Van egy jó hírem!Kép
Megszületett a topik első babucija.Kép
Szóval tegnap 13.22-kor megszületett Csonka Mariann
4200g és 53cm.

Nagyon sok szeretettel gratulálok Marica!!KépKépKép
Puszi,Dia

Kép
Kép
lldicsi
 
 


Második babuci, de nagyon gratulálok hozzá!!! (Márti05 már beelőzte pár nappal Kép ) Ha beszélsz Maricával, mondd meg neki, hogy jóegészséget, meg mindent kívánok, és majd írjon történetet, hogy mi is volt Kép

kikocska
 
 


Lici

Kikocskával értek egyet, én biztosan távolságtartóbb lennék a pasival, nehezen viselném, hogy tudom, nem csak én vagyok neki...a nőjét meg látni sem akarnám az tuti, de tényleg neked kell döntened...

Lili

Én úgy hallottam, hogy a szülésznőknek 10-15 e ft-ot szoktak adni.
Én 10e-re gondoltam, de szerencsém van, mert kozmetikai cégnél dolgozom, és így még egy klassz kis csomagot is tudok adni neki. Lehet, hogy ennek még jobban is örül majd...remélem

Marica!

Én is nagyon gratulálok, és várjuk a történetedKép

Mellesleg az én éjszakáim sem problémamentesek.Minden mozgásomnál felébredek, mert egyre jobban fáj az a csonszerűség ami ott van valahol lent, de fogalmam sincs mi a neve...
(Remélem a rezidensek és dr.-ok most nem nevetnek ki nagyon,Kép)
A baba engem is kímél ilyenkor, de csak akkor ha ovatosan mozgok és nem ébresztem fel. Ha felébred vége az éjszakának, mert kegyetlenül el kezd rugkapálni.

hulcsi
 
 


Jó reggelt mindenkinek!!!

Maricának sok-sok pusziKép és várunk vissza a topikba!!!GRATULÁLUNK!!!

Nem bírom ki, és úgyis felteszem a táblázatotKép!
Figyeljétek meg mostantól záporozni fognak a babákKép!!!

<pre>
Anyuka neve Kora Szülés ideje baba Baba neve: Méretei: Kórház neve
MaricaKép 35 2004.11.13.Kép 2 Mariann 4200g/53cm Szeged/ Klinika
Bendegúz 30 nov.17. 1 Bence Bp./Szt.István kh.
Márti05Kép 31 2004.11.01.Kép 1 Brigitta 3450g/50cm Bajcsy kh.
Bringa 29 nov. 22. 2 Bernárd ?
Eszti ? dec. 1. 1 Laci/ ? Bp./ Schöpf-Mérei
Smille 23 dec. 10. 1 ? Gyula
Beatron 27 dec. 12. 1 Milán/Viktória Miskolc/ Szentpéteri K.
Dezi 29 dec.15. 2 ? Nyíregyháza/Jósa A. kh.
Mackósajt 32 dec.15. 2 ? Bp./Szent István kh.
Diána 28 dec. 15. 1 Dominik/Dorka Bp./Szt.István kh.
Babar 28 dec.14. 1 Szonja, Barbara Bp./Szent István kh.
Csilla 29 dec. 16. 2 ? ?
Hulcsi 28 dec. 16. 1 Benedek Bp./ Szabolcs u. Klinika
Saxi 31 dec. 16. 2 ? Esztergom/ Vaszary K.
Katinka 27 dec. 23. 1 Lili Székesfehérvár
Zsófi ? dec. 24. ? ? Bp./ Margit K.
Edina 23 dec. 29. 1 Bálint v. Olivér Bp./Szt.János
Claudia 26 dec. 31. 1 Roland/ Claudia Bp./ Szent Imre K.
Fabrika ? jan.? 2 ? ?
Noémi 23 jan.? 1 Levente, Donát Bp./Szabolcs u.
Rita 23 jan. 4. 1-2. Balázs v. Bence/ Emma v. Anna Bp./ Máv K.
Rékacs 30 jan. 7. 1 Hanga Bp./ Schöpf-Mérei
Márti 29 jan.8. 1 Péter,Benjámin Bp./ Schöpf-Mérei
Hanitka 29 jan.10. 1 Hanna Bp.
Kire 33 jan. 11. 2 Erik ?
Tüni 28 jan.12. 2 ? Bp./Máv kh.
Andi 25 jan. 13. 1 ? Gyöngyös/ Bugáth P.K.
Sys 29 jan. 16. 2 Gergő Ádám Bp./ Jahn Ferenc K.
Brigi 30 jan. 18. 3 ? Bp./ Bajcsy K.
Dorye 25 jan. 21. 1 Vilmos/ Johanna Bp./ SZOTE II. Nöi
Anettka 27 jan. 22. 2 ? Bp./ Jahn Ferenc K.
Eszi 30 jan.22. 1 Anna v. Luca Bp./ Kútvölgyi K.
Ildi 27 jan. 28. 1 Martin/ Szimonetta Lia Szeged/ Klinika
Eszter2004 28 febr.1. 1 Petra Bp./Máv kh.
Orbis 23 febr. 1. 1 Botond Merse/ Csenge Borka Bp./Margit kh.
Vica 29 febr. 2. 3 ? Bp./Szent István kh.
Bagzer 26 febr. 2. 1 Simon, Gábor Otthon
Katy 27 febr. 3. 1 Dávid Bp./ Schöpf-Mérei
Cicmerák 24 febr.8. 1 László,Gergő Bp./Szent István kh.
Flo 28 febr.10. 1 Matyi Bp./Szent István kh.
Zsuzsi 29 febr. 13. 1 Marcell/ Zsófi, Ágnes Bp./ János K.
Kikocska 26 febr. 13. 1 Réka Bp./ Schöpf-Mérei
Enikö 26 febr. 19. 2 ? Szeged/ Klinika
Vera 30 febr.20. 2 Matyi Bp./Szabolcs u.
Timi 26 febr.23. 1 Máté, Levente Pécs/Szülészeti klinika
Zsuzsa 28 febr. 26. 1 ? Bp./ Bajcsy K.
Aura 23 febr. 26. 1 Erika Bp./Szt.Imre kh.
</pre>

Na látjátok, mindenkinek eljön ez a csodálatos nap is(én is ezzel nyugtatom magamat)!!!

Puszi: Katy
akinek máris sokkal jobb kedve vanKép!
28+4Kép
Katy
 


Aura!
Meg tudod nekem mondani, hogy hol van pontosan a Keletinél az a turi, ahol vetted a gyerek ruhákat (amit az első talin mutattál!)?
Köszi!!

Biztos írtátok már, de a terheléses cukornál meg tudjátok nekem írni, hogy előző nap mikortól nem ehetek és másnap miután megiszom a cukros lötyit 1, vagy két óra múlva vesznek újra vért?(Eddig elhúztam a vizsgálatot, de holnap tutira el kell mennem, mert leszedik a fejemet-tessék egy újjabb hanyag anyukaKép)!!!
Köszönöm!
Katy
 


Katy, a vizsgálat előtt 12 órával ne egyél, tehát a reggeli vérvizsgálat időpontjától számolj vissza 12 orát. Utána vért vesznek, rögtön megiszod a löttyöt (vigyél citromot!!!) és utána két óra dögunalom, majd ujra vérvétel, aztán irány a büfé!

Viki, hát asszem osztom Kikocska véleményét. Először is ahogy irsz a kapcsolatotokról, számomra is az jön le, hogy mi sem változott, csupán van a drágának még egy nője. Nem tul fair. A szex nálam tuti ki lenne zárva, távolságtartóbb lennék, de barátságos. Mindenképpen éreztetném hogy azért minőségébén már más a kapcsolat, de szerettel várnám, mint a gyerek apját. Szoval legyél jó fej, modern nő meg minden, de talán ne ennyire... Talán...de te ezt jobban érzed....

A +4 kilo az nem semmi, az azt jelenti hogy egy gramm felesleged sincs. Ne aggodj miatta. Valaki összesen hizik 6-8 kilot. A kolleganömet a szülés után már szó szerint horpadt hassal tolták ki. Alkat kérdése. Az sem baj ha hánysz, de ha tul sokat, akkor szólj a dokinak nehogy kiszáradj! ez fontos.

Lili, hal téma: köszi, elgondolkoztam rajta. Harcsát ettem egyébként. De akkor a párolt tengeri hal filét apának meghagyom. Majd azokat a halakat eszem, amit apa fogott saját kezűleg. Kép Mert ugyanakkor meg azt is mondják hogy milyen baromira egészséges. A fene se tudja már hogy mit lehet enni!

Maricának GRATULA!! Jó nagy baba lett, reméljük nem szenvedett tul sokat, és várjuk a beszámolót! Ahogy néztem a táblázatot Bendegúz és Bringa lesz a következő! Kép

Szülésznő - pénz: én ugy hallottam, hogy fele annyit kell adni a szülésznőnek, mint az orvosnak. Én nem fogadok fel külön, de én kb. 25ezerre gondoltam.....de szerintem mindenki adjon annyit amennyit gondol, és természetesen amennyit tud. Mondjuk ha nem leszek vele megelégedve akkor nem is adok, de már most tudom hogy nagyon jó lesz. Kép

Sziasztok,
Eszter2004
28+5 (+10 kg Kép)
eszter2004
 
 


Sziasztok!!!

Épp rohanunk, azért gyorsan reagálok egy-kettőt, aztán remélem estére megint teleírjátok az oldalt, akkor úgyis megint lesz mit!!

Kikocska!
Annyira köszi, hogy így utánanéztél!! Tök rendes tőled, mindig mindenkinek a búját-baját olyan lelkesen istápolgatod. Remélem mi is tudunk néha segíteni rossz pillanataidban (mondjuk én mostanában tuti nem, amilyen ritkán és keveset írtam...de ígérem, ez többet nem fordul elő Kép)
Szóval köszönjük Kikocska a lelki támaszt!! (ez most ilyen tök érzelgősnek tűnik, de valahogy tényleg ez az érzésem). Fogadni mernék, hogy a barátaid körében is kiválóan betöltöd a "lelki szemetes" funkciót Kép Szerintem ez tök jó!!

Katinka!
Igen, én ajánlottam a gyomorsav-lekötőt, Nilacid a neve, vény nélkül is kapható, és nekem tényleg negyed órán belül mindig hat!!

Téli nadrág: A Délinél láttam vastag, szövet kismamanacikat 6-7000 körül. Nem néztem meg, hogy pontosan miléyen, de volt többféle szín és jó vastagok.

Lici!
Ez nekem is fura. Én se bírnám ezt csinálni. Mondjuk én elég "sértődős" vagyok ilyen helyzetekben, volt már, hogy mejd megevett a fene, mikor valaki próbálta "visszasírni" megát, de én sosem bírtam elviselni valaki olyat, aki egyszer azt bírta mondani, hogy nem kellek neki. Persze nem ismerem a teljes sztorit, meg titeket sem.

Katy!
Amit a Margitban adtak tájékoztatót, azon az van, hogy 8 után már nem szabad enni. De én nem bírtam ki, csak arra ügyeltem, hogy ne legyen benne sok szénhidrát. És a két vérvétel között 2 óra telik el.

Viszont képzeljétek! Velem ilyen még sosem volt. Éjszaka, főleg hajnalban minden legkisebb mozdulatra is bekeményedtem Kép Olyan ijesztő volt, nem mertem elaludni. De tényleg, attól is, ha arrébb tettem a lábamat. Asszem kedden elmegyek a doktorbácsihoz.

Na most mennem kell, Áronom már tüntetőleg olvasni kezdett Kép

Jaaa, Maricának naaaagy gratula! Sok boldogságot!! (és baromi irigyek vagyunk ám!!KépKép)

Pussz:
Orbis
orbis
 
 


Kikocska!
Lehet, hogy hülyeségnek fog tűnni a kérdésem, de neked milyen érzés amikor keményedik a hasad, hol fáj? Nem tudom eldönteni, hogy nekem is keményedik vagy csak a baba " feszíti be magát".
Légysz írd le, köszi
Claudia 33
claudia
 
 


Sziasztok!

Jól nem írtam, de mindenről tudok!!! Scak mindig mire a végére éretm, úgy elfáradtam, hogy csak na!

Kikocs! tegnap meg nem voltamn itthon délelőt, így nem tudtam neked gyorasn írni, hogy ne depizz!! pihizz!! És nézd meg milyen szép az új konyha!!!!De remélem mára már kibújtál a dipiből! Meg most nem is esik!

Smille! NAgyon helyesek a fotók rólad! helyes kismamai vagy!!!!

Viki! én tökre egyetértek Kikoccsal! Hogy van ez? Azért valamennyire érzi, hogy nincs minden rendben? vagy most azt hiszi, hogy akkor így rendicsek és telik az éelt? És együtt laktok? És Te ezt, hoyg éled meg? beletörődtél, hoyg ketten vagytok és kész?Írj légyszi, ha van kedved!!!Kép

Orbis! Ki szintén ritka lett! Nekem is folyton vérzik az orrom és a fejem is zúg. Vagy a fülem? nem tudom eldönteni. A vérnyomásom meg max 110/70, tehát nem a magasságáról híres. Azt mondta a bátyám, hoyg oxigénhiány miatt zúg a fejem. Aztán tovább fejlesztette a kedves sógorom, hogy a hegymászóknak is oxigénhiányuk van és vérziok az orruk!Kép NA, így meg is fejtettük a rejtéjt, az a helyzet, hogy agyeres magasabb szférákba varázsolt téged is meg engem isKép Tehát az orrvérzés és fejzúgás nem rossz, hanem jó jel!

Márti! kedves szobatárnőm! Itt vagyok! És nincs is bajom a hidegfront "áldáss" hatásain kívül! tegnap egész délelőtt atnfolyáson voltam Tanulok egy új számítógépes programot. Kiprobálom mennyi még a terhelhető agykapacitásom! nem sok! Jó sokszor járok úgy mint Szörnyteg Lajos, és érzem, hoyg beletörik az agyvelőm!Kép Aztán tegnap mire hazaértem teljesen kipurcantam, nem is csinálatm mást csak banbán néztem a tv-t. És mivel minden hülye műsor idegesít, így az összes hiradot megnéztem, hoyg az legalább szól valamiről! Szám szerint öt hiradót zsinorba, amitől annyira elfáradtam, hogy csak.....
Remélem szülésznő ügyben dűlőre jutsz! Majd írd meg mi történ!

Csajok! ebben a remekre fordult időben lesz valamikor tali?

Ja, KAty! Ha cukros lötyis a vérvételed akkor az úgy zajlik, hogy vérvétel lötyiivás két óra várakozás ée újabb vérvétel és aztán már ehetsz amit akarsz. Ah zsömle tej típusú akkor csak egy óra várakozás. Előző nap bármit és bármikor ehetsz.

Ajj képzeljétek!kedevs kolleganőm, üzelt és élettársam varrt nekünk a kiságyra zsebes tárolót. Annyira jó, fel is raktam az ágyra. Abban leszbnek a pelusok meg ilyesmikKép

Aj, meg csütörtökön a nővéremmel a DM-ben levásároltuk az almácskáinkat. 20.000,- ft hagytam ott, Mined baszt megvettem. Pelustól a clorox kimélőig. Jó nagy halom cuccal lettünk gazdagabbak.

Noémi!!! Annyira belejöttél a 30. hétbe, hogy már el is vándolroltál? Merre jársz? reméelm nincs baj!

Ja, marica gratula a topik MÁsodik babájához!!!!! szép nagy! Légyszi írd le, hoyg-smint volt, ah van időd!!!!
És Dia köszi a jelentést!

na tsók a tsapatnak
Rékacs 32+4(Eszti, rendes kislány vagyok?)

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Köszi az infótKép!!!Akor még sütizhetek kora délutánKép!
Csak azt nem értem, hogyha két órát kell ücsörögni, akkor hányra menjek mert a Schöpfibe a labor fél8-9-ig van csak!Vagy 9 után is leveszik a második adagot?

Katy
Katy
 


Katy, mindenképpen fél 8-ra menj be, és mindenképpen le fogják venni a második adagot. A MÁV rendelőben már én is egyedül ücsörögtem zárt ajtok mögött. Kép
eszter2004
 
 


Claudia, nekem úgy fáj, mintha menstruálnék. És onnan egyértelmű, hogy keményedsz vagy baba, hogy amikor keményedsz, a baba biztos nem mozog. Nekem úgy kezdődik, hogy baba elnyugszik, elkezd fájni, nagy kemény pocakom lesz, aztán ebben a sorrendben vissza. Kismanó sose mozog közben. Remélem segítettem

kikocska
 
 


Orbis, tényleg szeretik megosztani velem a dolgaikat a népek, és ez jól is esik, és szoktam osztani az észt és igét mindenkinek, és barátaim esetében meg is szoktam állni, hogy ne mondjam, hogy ugye megmondtam Kép Szegény Gergőnek bezzeg... Pedig igyekszem ám megállni, de ma is kicsúszott, mikor a kutya megtámadott egy másikat séta közben, hogy megmondtam, hogy kell neki a szájkosár mindig, és csak azzal lehet elengedni a parkban. (pedig kicsi kutya, de nagyon hülye mostanában.)Mondjuk az a jó, hogy a Gergő csak nevet rajtam, és viccet csinál belőle, aztán meg én is Kép Szóval nincs belőle sértődés soha.

Rékacs, felszínen kicsit jobb a helyzet, most már egész hosszú időkre el tudok feledkezni a mindenféléről, csak feküdnöm kell, mert ha kimegyek a folyosóra, már attól is fájok... Kép Szal az idegim még nem állnak a helyzet magaslatán. De nem megyek inkább holnap sem dolgozni, meg azt is gondoltam, hogy esetleg már csak a cuccaimat rendbetenni megyek be... ki tudja. Bár félek, hogy jó uncsi lenne itthon. Bár ha végre kész lesz a lakás, és ki is lesz takarítva, akkor már kellemes lesz, és lehet babákkal foglalkozni Kép Kép Na, mindegy. Majd kitalálom, mi legyen...

Rékacs, bocs, hogy belekontárkodom, de a vas az sokat segít az oxigénhiányon... Kép

kikocska
 
 


Kikocs!

Én lassan másfél hónapja vagyok táppénzen és nem uncsi a dolog! Minden azon múlik, hogy hogy osztod be az idődet, meg milyen elfoglaltságokat találsz magadnak!Én pont a Te okaid miatt hagytam ott a melót,és nagyon nem bántam meg!Gondold át, Nektek mi a legeslegjobb!!!(Meg Te nem az az unatkozó típus vagy!)

Na megyek!Puszi
Katy
 


Megint olvastam egy kis szakirodalmat, és azt találtam, hogy ezek a keményedések ha ugye nem nyitnak méhszájakat, meg rövidítenek méhnyakakat, akkor hasznosak, mert befordítják a babát a jó fekvésbe... Hogy mik nem vannak Kép
Katy, szerintem ezt a táppénz dolgot megbeszélem holnap a dokibácsival aztán majd attól függően, amit mond szótfogadok. Kép Kicsit lehet, hgoy örülnék neki, ha aszondaná, hogy "maradjon otthon aztán pihenjen, kismama" Kép

kikocska
 
 


Sziasztok!

Kikocs! Én is itthon hesszelek egy ideje és először azt hittem, hoyg fú mennyi felesleges időm lesz, de ez nem így van. Mindig van valami dolog és teljesen jó ráhangolódni a gyerekre.Meg hát ilyen többé nem lehet, mert a következővel már nem mehet az emberlánya tök laza kis tápénzre, ugye?Kép Szóval szépen hagyd abba azt a fránya "japánoknak gyűjtöm a pénzt"-ködést.
Amúgy minden nap eszek egy vasat. Vagy növelnem kéne az adagot? Már tök feketét kakilokKép
A keményedéssel meg az van, hogy együtt edz a méh meg a baba a kijövésre és alapban tökre hasznos, de akinek nem fáj annak is azt mondják, ha keményedik inkább gyorsan fekvés és fel a láb, hogy feleslegbe ne feszegesse a méhszájat. No persze aki meg nem tágul sehogy sem annak direkt jó, ha keményedve megy a Tescoba bevásárolni.Kép
És a méhszájad amúgy,hogy áll? Holnap mész dokihoz?

na tsao
Réakcs

Rékacs és
KépKép
Kép
Kép
imolyozs
 
 


Nem is annyira a japánokról van szó, csak a belémoltott, hateelhagyodmagadmilyengyerekedlesz c. fejezettől félek (anyukám), meg kitudja, hátha van benne valami igazság... Meg asszem mondtam már, hogy nagyon jó társaság van a munkahelyemen, ugye a közös ellenség összekovácsol minket... Kép Meg aztán én csak február közepére vagyok kiírva... szal egy csomó idő van addig...
Bár ahogy így gondolkodok, egyre jobban az az érzésem, hogy itthon is strammkodhatok én Kép Olyan felfordulás van a lakásban, hogy hihetetlen. Egyedül szerintem egy hónapig takarítanék mai állapotomban. Vagyis maiban egy évig, keddiben egy hónapig.
Méhszájügyben holnap tudok bármit is, bár szerintem jól van. Én nem érzem, mintha rosszabb lenne bármi is... Kép Mindenesetre az tuti, hogy legalább 3 napot itthon maradok, ha nem az egész hetet. Azt utána is már csak max 2 hetet dolgozok. Megjön a hideg meg a hó, a fene fog vesződni a tömegközlekedéssel napi 2-3 órát...
Na, befejezem, mert Gergő követeli ezt a gépet is, nem elég neki a másik... Kép

27+3 (vagy négy.)

kikocska
 
 


Kikocska
Köszi a választ, nekem a hasam tetején, a mellem alatt görcsöl be az izom, olyankor a babám nem mozog és furán kinyomja az egyik oldalon a lábát, a másikon a fenekét,a hasam is kőkemény lesz, lehet, hogy csak nyújtózkodik!
Én is azt olvastam, hogy azért történik, hogy a baba "beálljon."
Nektek is sokat szokott csuklani? Nekem minden nap, most is éppen csuklik, állítólag ilyenkor levegőt akar venni, és magzatvizet nyel.
Clauida
33.hét
claudia
 
 


Hello,

itt vagyok, Rékacs, olyannyira belejöttem a 30. hétbe, hogy holnap már a 32-be sétálokKép Én írtam egyébként a hétvégén kívül, akkor általában mozgalmasabb az élet, nincs időm...

Viszont bátorodomKép. Ma elmentünk a Városligetbe sétálni egy picit, és valami fantasztikus volt!!! És képzeljétek, nem akarom elkiabálni, de nem éreztem a tegnapi frontot, pedig tényleg erős lehetett, mindenki mondta. Lehet, hogy ez volt a jutalmunk, amiért kibírtuk a múlt hetet, mert akkor viszont minden nap fájós volt este kb. 1,5 órán keresztül.

Megmértem ma a hasam, és nem nőtt 2 hete! Én viszont úgy látom, hogy igen. És szerintem azért, mert előrejött nagyon, oldalt semmi nincs, egyre csúcsosabb. Lehet ez? vagy most megijedjek? Vagy ilyenkor megáll picit a növés? A babuci nagyon aktív, szerintem semmi baja.

Claudia, mi is csuklunk naponta majdnem, de nem mindig veszem észre szerintem.

Már nem tudom, mit reagáljak, ilyenkor már semmi nem aktuális. Kép Maricának gratula, de jó, dejó!!!

Most nem is tudok hirtelen mit írni, de majd aktuálisan reagálok!

Köszönöm a mozgásos reakciókat, megnyugodtam.Kép

Smille, én is megnéztem a fényképeket, tök jók!!! Kép


Puszi mindenkinek, majd még jövök!

Noémi
31éppen ma! Én is szeretném, ha odaírnátok, mert olyan jó tudni, ki hányadik hétben van, meg hogy megy az idő meg mindenKép
vghnoémi
 
 


Sziasztok!

Marica! Én is gratulálok a kislányodhoz!!! Kép Minden szépet és jót Nektek és én is várom a beszámolót!

Orbis! Ezer köszönet a Nilacidért, holnap megyek és veszek is. Kép Csak kezd elegem lenni abból, hogy hónapok óta belőlem élnek a fehérvári gyógyszertárak. Kép

Kikocska! Sajna én már végképp lemaradtam erről a
kádban fürdés dologról. Kép De jó, hogy az aromát írtad, mindjárt elő is veszem az illatmécsesemet egy kis kényeztetésre! Kép Ja, és én is egy hónapja itthon vagyok már, és féltem is tőle, de felesleges volt! Kép Vannak olyan napok, amikor tiszta időhiányban szenvedek így is. Sokat olvasok meg szundizok délután is, meg persze babakelengyét készítgetek. Kép Szóval én a helyedben nem gondolkodnék sokat és otthagynám a japcsikat minél előbb! Kép

Viki! Nekem az előző kapcsolatom után maradt még meg egy ideig a szex, mert a suli miatt kénytelen voltam néha nála aludni, aztán mindig "az" lett a vége. Neki akkor már volt barátnője, én egyedül voltam és a részemről egy nem kis adag bosszú is volt a dologban az új csajjal szemben. De én akkor tudtam, hogy köztünk örökre vége és nem is akartam folytatni, szóval nem ugyanaz a helyzet, mint nálatok. Szóval semmiképp ne hagyd, hogy "kihasználjon"!

Keményedés: nekem fájni nem szokott, csak kőkemény lesz az egész pocim. De babuci nálam is mozdulatlan olyankor.

Ja, és a depim is elmúlt mára, egész délután a szüleimnél voltunk, Apukámat köszöntöttük a szülinapján, jó nagyot beszélgettünk. Kép Ajánlom ezt mindenkinek gyógyír gyanánt, aki megteheti.

Pussz,
Katinka
pontosan 34 Kép
katinka
 
 


Sziasztok!
Jó sokáig nem írtam, mert a bébim mostanában annyit mozog, hogy hű, és mindig kidugja a fenekét a kis ribizli amitől én jól boldog leszek és aztán huss elszalad az idő és elalszom. Tényleg, nálam nincs depi, de szörnyen fáradékony vagyok, folyton scak aludnék (ja én is horkolok) Kép
Találtam én is szupi melltartót a Triumph gyártja, tiszta pamut és csak 2000ft. Volt fehér és testszínű, a Corvin áruház első emeletén a fehérnemű ostályon voltak ömlesztve, ha esetleg érdekel valakit.

Bagzer!
De jó fej párod van, hogy nem szólta le a csöcsitartót, pedig az nagy szó Kép most nagyon szimpatikus lett ám, így látatlanban is.

Katy!
Hű, megpróbálom elmondani hol a turi. Szóval a Keletunél, ha a Blaha felé mész, akkor a jobb oldalon, a Mc'Donalds és a Krokodil cipőbolt között valahol. sajnos ennél jobban nem tudom leírni, de ha esetleg arra járok megint, bitos felismerem és megnézem a pontos címet. Azért remélem segítettem.

Savitri!
Ez egy nagyon pici b.diszkont a Csalogány utcában, alig lehet észrevenni. Baby fun a neve talán. Nem rossz, jó árai vannak, csak az a pasi kiakasztó.

Lici!
Először is a plussz 4 kg az nemhogy normális, de ajándék! Én is kb annyi hetes vagyok mint te és pont ennyi kg van rajtam. örülök is rendesen! Főleg, hogy még ígyis nagyon tud fájni a derekam.
Ami a párodat illeti, Kikoccsal én is egyet értek. Nekem már az is furi, hogy a párodnak hívod. Ne haragudj. Azt gondolom, hogy ha vele tervezed a jövődet akkor most igenis legyél drasztikus. Ne csak azért ne "aludj" vele, mert így semmi kihívás nem lesz benned, hanem azért se, mert ha most nem állsz ki magadért és mégis együtt maradtok, lesheted, hogy miben lesz döntési jogod. Arról nem is beszélve, ha már a szexet említed, hogy így a babával én aggódnék, mit kapok "ajándékba" a másik lánytól és ebben a helyzetben nem bíznék senkiben. Remélem nem veszed rossz néven a véleményemet, drukkolok neked, hogy minden jóra forduljon, de ehhez szerintem több távolságtatrás kéne. Mindenesetre kívánom a legjobbakat.

Marica!
Gratulálok a bébihez!!! Minden egyes topicbabával egyre sárgább leszek (úgy látszik létezik a kismamakori sárgaság is Kép) Írj, hogy milyen volt és persze, hogy milyen most! Sok puszi neked és a bébinek. Kép

Csajok!
Mit szólnátok egy talihoz Csütörtök-Péntek-vagy Szombaton???!!! Már úgy hiányoztok (élőben) Kép
Mondjuk keddig kitalálhatnánk melyik nap a legjobb, jóóóóó?! Persze, ha ti is akartok talit megint, remélem nagyon!

Na óriási csókok mindenkinek (Noémi+Eszter, nektek külön is, úgy látszik mi tartjuk a no-depi frontot és hát kell a munícióKép )

Aura
25+3
aura
 
 

Vissza: Gyermekek / magzatok kor szerint

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?