Új privát üzeneted érkezett!

Lara Kép A jelváltoztatást én csak akkor kérném, ha már megszületett a baba. Valahogy úgy érzem, hogy addig ne.
Egyetértetek?
Más jel lehet, de az is majd csak a 12. hét után. Tudjátok addig sok minden történhet. Még a legrosszabb is. Kép Bár én erre nem gondolok. Kép

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Zsebike! te is tudod, hogy sikerülni fog, csak nem adják könnyen... nem nagyon tudok most mit írni.
Woodi, neked fájt valamid? Nekem csak a cicim érzékeny, de amúgy semmi. Egyébként el vagyok én, bár alapvetően nagyon is nyüzsgős vagyok, szokatlan ez a csend és nyugalom körülöttem. Hétvégén elmegyünk bevásárolni, DVD-zünk, még nem tudom.Tegnap volt egy hete, hogy nem mozdultam ki itthonról. Te végig otthon voltál?
Lullaby, hajrá 3. inszem!
Mindenkit arra szeretnék kérni, hogy biztasson, ha tud, mert csúszik ki alólam is a talaj.
reno
reno
 
 


RenoKép
én nagyon bíztatlak, jó lenne egy jó hír jövő hétre!
Nem értem mi volt ezzel az októberrel Kép
Stella

Kép
stella9
 
 

 
 

Reno, Kriszta,
HAJRÁ! Ha már nekem nem sikerült zebra akkor legaláb ti lepjetek meg egyel-egyel a jövő héten!!!!!!

Eddig sírtam, most legalább már a kezdeti sokkon túlvagyok! Pololi ez az érzés csak most tudom átérezni igazán amit eddig ti itt leítatok! Egyet tudok mondani és kívánni mindannyiunknak ezt a kegyetlenséget soha senki ne élje túl, már bőven megérdemelnénk azt a csöpséget!

Ezúton szeretném megköszöni nektek a drukkolást és a sok segítséget, és a vigasztaló szavakat, sajnos nem tudtam zebrával meghálálni, de ígérem itt maradok veletek és megpróbálok segíteni! Még most az én lelkemet ápolom egy kicsit, de pár nap és remélem helyrejövök!

Amúgy még egy gondolat olyan szép helynek tartottam eddig a Kaálit, valahogy most annyira utálattal gondolok arra az egész kocerájra, pedig tudom nem ők a hibásak, de valahogy utálom most azt az egészet! Szegény dokinak a telefonba nem is tudtam mit mondani úgy elkezdtem sírni! Ja és még a hab a tortán a sok sírástól a szememen bevérzett az egyik ér!

Na jó nem nyafogok, csak .... tudjátok!
Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi!!!
Annyira sajnálom, igazából nem hiszem, hogy tudnék olyat mondani amivel most segíteni tudnékKép
Kitartás és a baba el fog jönni meglásd!!!
A hideg is kirázott a leveledtől ahogy olvastam!!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Zsebikém,
panaszkodj nyugodtan, ez most jár neked. És jövőre, mikor a dokid összehozza nektek a kisbabádat, újra a Kaáli lesz a legszebb hely számotokra. Egyébként meg a drukkok nem vesznek kárba, csak egy kicsit később hálálod majd meg.

Woodi,
nem fog semmi történni, azon kívül, hogy jól megnő a pocakod. De oké, csak akkor kerülnek a nevek mellé a babák, ha már megszülletek.

Reno,
hajrá, hajrá, hajrá!!!

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Kedves Zsebi,

csak miattad jöttem fel ma, gondoltam Rád, hátha Neked sikerül - sajnálom, hogy most a "Rossz Csapathoz" csatlakoztál.

Egyetlen vígasz, hogy tudtuk: az elsőnél nem valószínű.
A következőnél nagyobb lesz az esély!

Én most egy darabig nem jövök, mert egy kicsit nem szeretnék foglalkozni ezzel a dologgal. Legalábbis nem a nap 24 órájában, mint az utóbbi hetekben.
Szükségem is van arra a szünetre, amit be kell iktatni a programban.

Lányok Kép

Köszönöm mindenkinek a vígasztaló hozzászólásokat és simiket, és drukkolok Nektek, hogy mindenki minél hamarabb átléphessen az alattunk lévő topikba!

Milena
milena
 
 


Zsebi!Kép
Hát mindig rossz hírekre kell jönnie az embernek? Kép Nagyon sajnálom! A kártyaváradat meg kezdd megint építeni mert szükség lesz rá!

Mi ez a negatív széria? Induljon már be valami!Ez olyan elkeserítő!Kép

Zsu!

Zsu&Borka
KépKép
bzsuska
 
 


Zsebi,

Ez szörnyűKépKépKép Annyira bíztam benne hogy sikerülni fog neked. Nyugodtan add ki magadbol a fajdalmat, utalhatod a Kaalit is, ha megigered hogy legkesobb egy het mulva ujra derüsen és bizakodóan látod majd a világot, és rákészülsz a jövő évre KépKép
Nanaka,

Örülök hogy te egy kicsit erősebben viseled a helyzetet, mindig ezt tudjuk csak mondani, hogy előre kell nézni, és minden fájdalom és csalódás közelebb visz a sikerhez !

Csajok a többit otthonról este, mert itt bent nem akarom hogy valaki lassa....

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Zsebi Kép Nagyon-nagyon sajnálom! De a következő év a Tietek lesz hidd el, bár tudom, hogy most ez a legnehezebb! Ugyanazzal tudnálak biztatni Téged, mint Nanakát: vár egy baba ránk is valahol, csak még nem jött el az ő ideje, ahhoz, hogy leszülessen közénk. Hagyjuk meg neki, ezt a legelső és egyben legfontosabb döntést, hogy bármennyire is várjuk már őket, ő akkor jöhessen amikor a legjobbnak látja.
Azt gondolom, hogy ezt a legnehezebb mindnyájunknak elfogadni, hogy ez nem a mi döntésünk. Mi csak segíteni tudunk, hogy fizikailag semmilyen akadálya ne legyen annak, hogyha akarnak akkor testet ölthessenek bennünk! Tehát ne adjátok fel, tessék előre nézni, és kitartani!! Lássa az a baba, hogy ő tényleg nagyon fontos számunkra!! Lássa, hogy küzdünk érte, viseljük a fájdalmat, megpróbáltatást. Hátha meglágyul irántunk, megszán minket és beköltözik a hasunkba...Kép
NE ADJÁTOK FEL! Lehet pihenni, kikapcsolni, kevesebbet foglalkozni vele, csak feladni nem szabad!!

Bocs ha kicsit ömlengősre sikeredett, de ez már nagyon régen érik bennem...

L.
lullaby
 
 


Sajnálom hogy többeknek nem sikerült.Kép

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Woodi,

Köszönöm a drukkot, ahogy elnézem itt a társaságot, nagyon ránk fér. Úgy tűnik nehezebb téged követnünk mint reméltük. Én csöndes voltam, hiszen az elso heten nincs sok mesélni valója az embernek. Mostantól kezdek majd izgulni, ahogy már visszafelé számolok. Neked meg szerintem a 12 hét után már rajzolhatunk más jelet, hiszen akkor a Kaálitól is el fogsz köszönni...addig is és azután is biztos minden rendben lesz ! Azért minket ne hagyj el, nagyon szükségünk van a biztatásra. És szeretjük a szép UH képeket, a pocakos képeket is örömmel fogadjukKépKép

Milena,
Megértem hogy egy kicsit lazítani akarsz, de jó lenne ha legalább hetente egyszer benéznél hozzánk, különben nagyon magányosak leszünk !

Zsu,
Ez rád is vonatkozik, itt ne hagyj minket, kérlekKép

Stella,
Értem, akkor várjuk izgalommal a november 24-et. Biztos lesz megoldás arra, hogy ne kelljen kihagyni egy hónapot...Bár így karácsony közeledtével lehet hogy jobban menne az idő, nem ?

Lullaby,

Nagyon szépet írtál Kép

Reno,
Bocsánatos a bűnöd, de mostmár bírd ki csütörtökig !! Ha egy nappal korábban tesztelsz, és negatív, akkor teljesen elveszted a hited, és lehet hogy pont azzal ártasz a babónak...Bár lehet hogy ez hülyeség. Ahogy érzed....Nekem sosem akarodzott előbb próbálkoznom, mivel addig is tovább reménykedhetek a pozitiv hírben.

Evike,

A tüneteid alapjan tuti hogy kell neked a Bromo. Nem olyan vészes, én már szeptember óta szedem. Az elején vigyázz, hogy ne rögtön 1 szemet vegyél be, hanem negyedet,felet, hogy hozzászokjon a szervezeted. Nekem egy kicsit volt hányingerem az elején, de hallottam olyanról, aki nagyon rosszul volt tőle. Ugyan egy hónap után már rendeződött a hormon szintem, de a doktornő azt mondta hogy csak szedjem tovább. Tehát gondolom hogy nagyon nem árthat.

Lara,
Nagyon drukkolok neked vasárnapra a punkcióhoz. Sok szép érett petikét kívánok !!+++++++++++++++++++++++KépKép Aztán pedig várjuk a zebrádat !

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Lullaby!
Köszönöm a szép szavakat! és természetesen mindanyiutoknak!

Megpróbálok úgy nem foglalkozni ezzel az egész Kaális dologgal, és titkon reménykedem hátha szerencsém lesz és összejön csak úgy véletlen! Talán így, hogy most teljesen lemondott róla a lelkem és nem fogok foglalkozni vele, lehet, hogy összejön!
Mikor is kell neked menni uh-ra most egy kicsit elvesztettem a fonalat! Kép

Lara!
Szívesen felteszem a táblázatot, mostanában nekem mindig enged mellékletezni, pedig egy időben (amikor elkezdtem csinálni a táblát) nekem sem siekrült! Nagyon fogok holnap szorítani neked és utána a kicsi babónakvalóknak, hogy minél többen és szebben fejlődjenek! Kép

Zsu!, Milena!
Hárman kezdtünk hárman maradtunk és legközelebb is egymást erősítve, reméljük nagyon nagy sikerrel állunk neki az újabb kihívásnak! Zsu minden elismerésem, hogy ennyire sok fájdalmat elbírtál viselni és gondolom ez egyre fájdalmasabb ahogy haladunk előre a lombikokkal! Tényleg ilyenkor mikor menni kell Krizsához tud vm. magyarázatot vagy hogy mit kellene másképpen vagy széteszi a kezét, hogy ez van! A másik amit még szeretnék megkérdezni, hogy mikortól számítják az ominózus három hónapot a lényeg én mikor mehetek újra? Ja és még egy kérdés, mi is az a tabletta amit szedetsz a pároddal, hol lehet beszerezni kb. mennyibe kerül és milyen adagban szedi? Bocs hogy ennyi kérdésem van, de próbálok keresni valamit ami lefoglal! És én is megyek természetgyógyászhoz, ki tudja, hátha segít!

Reno!, Kriszta!
Most rajtatok egy hétig a világ szemen az én összes drukkom és babaenergiám a tiétek és nagyon nagyon nagyon nagyon szeretném ha sikerülne megint egy zebrát látni! Kép Kép Kép Ti ne izguljatok (tudom nem egyszerű) majd mi itt izgulunk helyetetek is!

Nagyon szép hétvégét kívánok nektek és a legfontosabb ne veszítsétek el a babákba vetett hiteteket!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jó reggelt Kép

Kriszta,
köszi a drukkot, rám fog férni. Vágom a centit Neked és Renonak is, és már alig tudom visszatartani a zebráitokat. Kép

Zsebi,
olyan jó, hogy már ennyire "megnyugodtál". Annyira csodállak Titeket, hogy így fel tudtok állni. Tudom, hogy nincs más választásunk, de akkor is olyan erősek vagytok!

Köszi, hogy felrakod a táblát, hétfőn elküldöm Neked. Légyszi írd meg a mail címedet! Köszi még egyszer a segítséget!

Hát igen, elég izgalmas most már a dolog, eléggé be vagyunk sózva. De már nincs sok hátra a transzferig és utána jön a borzalmas 2 hét.

Mindenkinek szép hétvégét!
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Lara!
zseboroszlan5@freemail.hu az e-mail címem! Már akkor nekem csak fel kell raknom ugye? Ha nem akkor írd meg még mit kell csinálni!

Majd írd meg mennyit tudtak leszívni honap!

Muszály erősnek lenni és valahogy túllépni ezen a nem sikerült dolgon, de hidd el még csak kívülről látszok talán nyugottabnak belül vérzik a szívem és másra sem tudok gondolni, mint hogy milyen sok idő az a három hónap. Az vigasztal közben van egy karácsony és azzal gyorsan repül az idő!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Nagyon sok erőt és kitartást kívánok nektek lányok, akiknek most nem sikerültKép
Nagyon erősek vagytok, muszáj mindig előre nézni, most úgy tűnik, hogy nagyon távolra kerültetek a céltól, de minden nappal mégis közelebb vagytok hozzá! Nagyon bízom benne, hogy kitartotok, és újjult erővel tudjátok a következő akadályokat venni.
Azoknak pedig, akik most állnak valamilyen beavatkozás elött, el ne vegye a bizodalmát ez a negatív hullám! Ilyen is van, túl leszünk rajta, és utána mindenkinek egyenes útja lesz a szülőszobáig!
Nagyon szép hétvégét kívánok mindenkinekKép
fea
 
 


Kriszta! Bromot azért kell továbbszedni mert akkor ha elhagynák újra magas lenne a hormonszint. Na nekem volt töle rendesen hányinger, meg szédülés, nekem nem mondta a doki (én akkor még nem voltam babanetes hogy kiokoskodjakKép) hogy kis adaggal kezdjem.

Táblázatot én is várom nincs idöm olvasgatni de jo lenne tudni ki hol tart!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok lányok,
Lara,
Valoszínűleg épp most vagy a punkción, nagggggyon drukkolok, hogy sok szép egészséges petikét szívjanak le, és azok hamar 'kivirágozzanak'KépKépKép
Azért egy kis pihi után este remélem megírod hogy sikerült ! Két vagy három nap mulva visszaültetés, ugye ? Izgalmas lesz ez a jövő hét !
Lullaby,
Neked is közeleg az inszem, emlékszel, a hármas szám szerencsét hoz ! Mikor mész UH-ra, hétfőn ? Neked is nagyon szorítok.....

Most kicsit fájdogál a hasam, remélem ez nem rossz jel, csak intés hogy pihenjek...ugyhogy jön a lábfelrakásKép
Zsebi,

Örülök hogy mar kezdesz megnyugodni, remélem a következő 3 hónapban spontán fog sikerülni KépKép erre valók az ünnepek, nem ?
Szerintem hivd fel a dokit es beszeld meg vele hogy pontosan mi is a menete a dolgoknak.
Az én párom szedi a Maca Vibe-t, az segit a kiskatonak szamanak es minosegenek javitasaban. Legalabbis nekunk, van aki azt mondja semmire sem jo... Mi naponta egyet szedunk, azt hiszem a doboz kettot ir. Lehet kapni a gyogyszertarban, de a DM-ben is, ott olcsóbb, 4999 Ft. Pont a heten vettem en is a gyogyszertarban, es ott egy ezressel dragabb voltKép Kb 1-1,5 havi adag van benne. Nekunk a 3. honaptol hatott, igy ha most elkezditek, akkor pont a kovetkezo alkalomra használhat. Bar nem emlekszem hogy nalatok van-e egyaltalan ilyen gond. Különben a szer, ha jol emlekszem valami perui gyogynövény(macskakarom ?) kivonata, artani tutira nem árt !

Karmen,
Én ilyen szerencsés voltam, hogy mindjárt tudtam tanácsot kérni bromo temaban Kép A doktornő nekem mondta ugyan, hogy az elso ket nap felet szedjek, de en inkabb a negyed,fel, haromnegyed, egesz...taktikat kovettem. Szerencsere bejött. Most is kicsit szedelgek neha, de nem vészes. Igen en is gondoltam, hogy biztos ami biztos alapon kell szedni, nehogy megint magas legyen esetleg pont akkor amikor a legjobban számít.
Ti hogy vagytok Orsival ? Nem voltatok betegek ?

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Kriszta!
Köszi, hogy megírtad ezt a sok infot! Nálunk csak a kiskatonákkal van a probléma kevesen vannak és rosszúl is mozognak! Igazából azt még megszeretném tudni, hogy ha már megtermékenyült a petesejt akkor is befolyással lehet-e még adolgokra, hogy milyen a minősége a spermának! Nálunk ICSI-t csináltak és ott ugye a biológus válszt ki egy jóképű spermát és azzt rakja a petébe tehát lehet, hogy az egy gyengébb sperma és így hiába elkezd megermékenyülni nem fog tovább fejlődni!

Ne izgulj minden rendben lesz és lesz kiszebránk a héten, csak pihenj nagyon nagyon sokat és csak szépre tessék gondolni!

Lara!
Már biztos túl vagy ezen a torturán és várjuk a híreket! Aztán mostmár ügyesen a kiskatonáitoknak termékenyítsenek meg minél több petesejtet holnapra!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi, milyen jó, hogy itt vagy! Ma egy óriásit estem, azt hittem kitört a bokám, de csak megrándult és jól bedagadt. Ilyeneket csinálok, szóval most legalább lassabban járkálok. Így ET után 10 nappal, továbbra sem érzek semmi különöset, de igazán nagyon szeretném elindítani a zebrainváziót, hogy aztán az enyémet követve jöjjenek a többiek is, közvetlenül utánam a Kriszta.
Lara, hány sejtecskéd lett? Nekem 6 volt (van?), abból 2-t kértem bele a hasamba.
Most már kibírom csütörtökig, addig nem csalok=tesztelek. Bár azt nem értem, ha csak a 12. napon ágyazódik be a petesejt, hogyan lehetséges vérvétellel már a 10. napon kimutatni a hCG-t?
Mindenkinek jó ebédelést!
reno
reno
 
 


Reno!
Az első napnak a punkciót követő nap számít és nem a transzfer! Ezért lehet, hogy már előbb kimutatható a terhesség! Ne agyalj ezen csütin minden kiderül és remélem nagyon, hogy Lara kiengedheti a már nagyon mozgolódó zebrádat!
Vigyázz magadra és a bokádat pihentesd és borogasd!!!!! Neked amúgy hányadik nap rakták vissza? Nekem a 2. nap!

Neked is jó étvágyat!

Örülök neki, hogy örültök,hogy itt vagyok! Nem hangyagollak el titeket és nekem is jólesett amikor szorítottatok értem hát én is hasonlóan teszek minenkinek nagyon nagyon drukkolok! És szeretnék már végre osztozni az örömökben, az nekem is nagy erőt ad a további utamon!


ZsebiKép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Zsebi,

Tényleg, mostmár emlékszem hogy ICSI-d volt. Azt sajnos nem tudom, hogy ott is segít-e, hiszen ugyis a legjobbat választják ki, de talán ha több és jobb lesz a katona, abból a legjobb is lehet hogy erősebb lesz. Nekünk szerencsére a számmal nincs baj (40-55 mio között) de a mozgékonyságot sikerült 20-ról 40%-ra javítani. Szerintem próbáljátok ki, amint mondtam, ártani nem árthat KépKépKép

Reno,
Tessék ám vigyázni magadra !! Szépen pihengess, ahogy Zsebi írta, a punkicó utántól számít a 12 nap, igy pont kijön, nem ? Csütörtök már nagyon közel van...a zebrák már edzenek KépKép

Hajrá Lara ++++++++++++++++++

Kriszta

Kép

KépKép
kriszta71
 
 


Te Jó Ég! Akkor én lehet, hogy már beágyazódtam tegnap? Azt hittem, kedden fogok. Akkor a mai zuhanásom nem biztos, hogy kellett. Ha ezt túlélték, akkor e világra valók. Gyorsan megtapasztalhatták, hogy az anyjuk hódol az "extrém" sportoknak.
Kriszta te tudtál feküdni? Fáj még a hasad?
reno
reno
 
 


Sziasztok! Ez csak próba, de ha jó akkor írok bővebben.

Kép Kép
natasa1975
 
 


NanakaKép ZsebiKép

Rettenetesen sajnálom! De amint látom már kezdetek "éledezni". Sajog a szívem miattatok. Az ünnepi hangulat talán sietteti az idő múlását. Jövő karácsonykor pedig lehet éjféli mise közben szoptatniKép Ha februárban sikerül, ez abszolút megvalósítható...

LányokKép
Egy kis félreértést szeretnék eloszlatni:
BEÁGYAZÓDÁS
A megtermékenyülés - ez nálunk a leszívás után 5 órával történik, így a két sejtmag éjjelre már biztosan találkozik a petesejten belül - után 4-5 nappal már kb. 200 sejtes, azaz blasztociszta állapotban van a kis embrió. A megtermékenyülés után 6-7 nappal pedig már elkezdődik a beágyazódás folyamata. Ez eltart néhány napig, hiszen az anyai vérerekkel való biztos kapcsolódáshoz idő kell. De legkésőbb a megtermékenyülés utáni 10. napon már egyértelműen összekapcsolódik a két vérkeringés, így egyértelmű eredményt hozhat a vérvétel is, hiszen a HCG már jelen van az anya vérében, így az ki is mutatható.

Remélem, ezt gyakorlatból is mindenki megismeri közületekKép Holnap és kedden tanulok + vizsgázok, így nem biztos, hogy tudok jönni. Viszont lélekben mindenkiért szorítok.

Dóri
kardalus
 
 


Sikerült a regisztráció!
Új vagyok itt köztetek. Eddig egyszer jártunk a pesti Kaáliban. Nálunk a férjemnél diagnosztizáltak azoospermiat :-( Szóval, tuti IVF/ICSI. Jár vki hasonló cipőben??? Van biopsziás anyagunk, de főleg kerek spermatidákkal. Nagyon izgulok, főleg a megtermékenyítés miatt. Ha az egyszer meglesz akkor ráérek másért is aggódni.
A doki nekem long protokollt javasolt, de most még csak megfigyel meg megvizsgálja a méhem. Szóval, most mensivárás van nálunk.

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa!
Ponsotsan nem tudom mi az ami nálatok a baj, de nálunk a páromnál kevés is és rossz mozgású a sperma és mi is ICSI-esk vagyunk! A long portokoll pedig szerintem az amit nekem is csinált (Suprefact injekciót kaptam majd Gonalt)

Én egy lombikon vagyok túl (sajnos nem sikerült) én is féltem a megtermékenyítéstől, de utóbb kiderült nem kellett volna mert az nagyon jól sikerült a körülményekhez képest 10 petesejtből 6 megtermékenyült és kettőt kaptam vissza. Csak sajnos mégsem jött össze!

Ha van kérdésed kérdezz nyugodtan itt biztos kapsz rá választ!

Ki a dokid?
Üdv a csapatban!

Dóri!
Köszi a jó szavakat! Ügyes légy a vizsgán drukkolok neked!

Lara!
Mi újság hogy vagy, hányat tudtak leszívni?

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!
Jól vagyok, csak bejelentkeztem mielőtt még valaki a szememre hányná Kép

Zsebi Kép Nektek nincs fagyibabáitok? A 4-ből nem fagyasztottak le? Mert akkor nem kell ám 3 hónapot várni!

Natasa Kép Üdvözlünk itt. Attól, hogy a férjednek van problémája, még téged is ki kell vizsgálni (hormon, méh alakja, rákszűrés, kenetvétel, stb.) és ezen kívül még vár rád jó pár vérvétel (RH faktor, HIV, teljes vérkép, mittudommégmi)

Dóri Kép Mit is tanulsz pontosan? (Mi leszel, ha nagy leszel?Kép)
A vizsgáidhoz sok-sok drukk Kép

Reno Kép Látod elég jól eltelt a hétvége, mindjárt hétfő és utána nem sokkal csütörtök jön Kép ++++++++++ drukk

Az ICSI-ről annyit, hogy (reméljük) kiszűrik a legjobb, leggyorsabb spermákat, majd egy lassító (ragasztó) folyadékba engedik. Mivel a spermát farokkal hátrafelé kell felszívni és ez még lassított állapotban is nehéz, ezért rávágnak az egyik farkicájára, amelyik ettől kis időre (vagy végleg, ha eltörik a farkinca) megbénul és így fel tudják szívni a kapillárisba.

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Köszi, hogy ilyen kedvesen fogadtok:-) Igen, tudom, hogy engem is kivizsgálnak. Ennek egy része már meg is van. A "véres" dolgokra holnap kerül sor. És EKG-ra is megyek a héten.
Egyszerűsítve a problémánk az, hogy általában 0 sperma van az ondóban. Eddig egyszer sikerült produkálni pár spermát (szó szerint csak párat), de legutóbb annyi sem volt.
Kovács Péterhez mentünk egyébként. Nagyon szimpi volt. Remélem tud velünk kezdeni valamit és baba lesz belőle:-))))

Kép Kép
natasa1975
 
 


Natasa! Nekünk is ICSI volt.

Kriszta! Az egész család beteg volt, Orsit viselte meg legkevésbé, de szabadidöm nincs, mert folyamtosan mászik már, meg tanulok is. Ezért nem tudom sajna pontosan ki hol tart, csak néha tudok benézni. De gondolatban mindenkinek drukkolok!

Karmen

Kép

Kép

Karmen
karmen
 
 


Sziasztok!

Köszi, hogy szurkoltatok! Minden okés volt, 9 petécskét tudtak leszívni, holnap 11-kor kell csörögni, hogy hány termékenyült meg, és szerdán beültetés.

Zsebikém,
elküldtem a táblát, köszi, hogy segítesz.

Jó éjszakát és szép, babás álmokat mindenkinek!
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


Sziasztok!
Velem nem sok minden történik. Ma megyek ismét UH-ra és minden kiderül. Eddig ,ég az inszem időpontja is homályos. Remélem ma valami kiderül.

Reno: Nagyon drukkolok neked! Kitartás csüt.-ig

Lara: Hát nem unatkozol mostanában. Lelkileg tessék készülni és minden rendben leszKép

Zsebi: Le a kalappal, hogy mindenkiben tartod a lelket, pedig mostanában neked sem volt könnyű. Hidd el, a jóság és empátia majd megjutalmazódik és te leszel a világ legjobb anyukája!!! Persze megosztva az első helyet velünkKép)

Szép napot mindenkinek, egy kis drukk rámférne, hogy szép tüszőcskéim legyenekKép


Fea
fea
 
 


NatasaKép
Nálunk is hozzátok hasonló a helyzet. A férjemnek 3-4 db spermiumot találtak a mintájában Kép!
Nálunk is ICSI lesz. Mi a vizsgálatokon szerencsére már túl vagyunk és most az eredményre várunk, ami jövő héten lesz meg!

RenoKép
hogy vagy? Mi a helyzet?

Stella

Kép
stella9
 
 


Én is teljesen rátok vagyok már kattanva, reggel az volt az első gondolatom, hogy vajon mi van Larával? Jó termékenyülést kívánok!
Stella, köszönöm, hogy kérded, de nem vagyok túl jól. Pont azért, mert az a kicsi tünetem, a cicifeszülés is megszűnni látszik. Ezenkívül kikészült a bokám, ha lát valaki egy sánta nőt a Kaáliban, az én leszek. OK., hogy várni kell csütörtökig, de van olyan teszt, ami a beágyazódás után 1 nappal már eredményt mutat. Szerintetek nem kellene megcsinálnom? Én az a típus vagyok, aki jobban szereti tudni előre a rosszat...sajnálom.
Egy kicsit most el vagyok kenődve, bár ha visszagondolok nálam a stimuláció is egy hajszálon múlott (még a fél adag gonaltól is túlstimulálódtam). Úgy szeretném, ha most is kellemesen csalódhatnék. Tudom, hogy nektek is milyen fontos, hogy lássátok a sikerélményt is! Rám is nagyon jó hatással van, amikor valaki jó hírt hoz, lásd Woodi. Woodi, most te vagy a példaképem!
Zsebike, elfelejtettem a múltkor válaszolni, nekem 3 naposan ültették vissza a babamagokat, de volt ott egy lány, akinek 5 naposak voltak. Nem tudom, mi alapján döntik el a biológusok, de abban biztos vagyok, hogy tudják a dolgukat.
Köszi Fea!
reno
reno
 
 


Reno: Megcsinálhatod a tesztet, de nem biztos, hogy megbízható eredményt ad. Képzeld el, hogy egy csíkosat csinálsz, kiborulsz, az adrenalinod az egekben stb. És mi van akkor, ha tényleg állapotos vagy? A babók ezt mind átélik és lehet, hogy sokat ártassz nekik.
Próbáld meg kibírni legalább szerdáig..
Ha nem megy, hát akkor úgyis az lesz, amit te akarszKép
Kitartás, veled vagyunk...

Fea
fea
 
 


Jól van Fea, igazad van. Mi az a 4 nap az életünkben? Kibírom.
reno
reno
 
 


Fea, megy a drukk ezerrel! Tuti szép tüszőcskéid lesznek.

Reno, ezt neked kell érezni. Azért azt tudd, hogy átéltünk mi már itt hamisan negatív és hamisan pozitív teszteket is. Bár gondolom ez nem a nagy többségre vonatkozik, hanem csak egy-egy kivétel. A vérvétel viszont biztos eredményt ad. Bár én könnyen beszélek, hiszen még nem tartok ott. Nem vagyok meggyőződve arról, hogy én ki fogom bírni a vérvételig teszt nélkül Kép Szóval tedd amit a szíved diktál. Abban meg igazad van, hogy kell a pozitív példa nekünk, úgyhogy hajrá Kép

Natasa,
Szia! Nekünk is ICSI lesz a párom gyenge eredményei miatt. Ma már az is kiderül, hogy a 9 leszívott petesejtből hánynak sikerült megtermékenyülni. És mi is Kovács doktorhoz járunk, nagyon lelkiismeretes és szimpi. Remélem a hó végén javítjuk is a statisztikáját Kép

Woodi,
olyan jó, hogy néha benézel. Ilyenkor mindig megnyugszom, hogy vannak itt jó végeredmények is. Talán nekem is sikerül, és követhetlek.

Puszi:
Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép
drukkolok, hogy szépen megtermékenyüljenek a petécskék!!
Majd írd meg az eredményt, jó?
Stella

Kép
stella9
 
 


Lara Kép A 9 nagyon szép szám! Már csak 1 óra és kicsit többet fogsz tudni. Amelyikek úgy gondolják, azok már elindultak osztódni Kép Gondolj rájuk, hátha megérzik.
Azt is írd majd le, milyen érzésekkel tárcsáztál és mi volt, amikor emghallottad a hírt. Jó?

Reno Kép Reno Kép Reno Kép Türelem!!! Csak ezt tudom mondani. Előbb mi a fenének, ha nem mutatja ki????

Fea Kép Majd gyere te is és írd meg mit látott és mondott a doki. Ez most a 11. cn?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lara!
Nagyon izgulok Én is, hogy szépen termékenyüljenek a petécskék!

Reno!
Szerintem is csak türelmesebbnek kellene lenned (könnyű mondani) csütörtökön pedig annál nagyobb lesz az örömKép

Mindenkinek babásodást kívánok!!!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Sziasztok Lányok!!

2 napja szedem a Bromot, de lehet, hogy fejfájást és gyengeséget okozna már most rögtön?
Volt valakinek ilyen tapasztalata?

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Csajok!

9-ből 6 megtermékenyült! Kép Úgy örülünk! Szegény párom a reggeli ébredés óta csak az órát nézegette. De már megnyugodhat, innentől nem rajta múlik. Holnap 12-kor kell telefonálni, hogy szerdán hányra mehetünk a beültetésre. És még csak most jön a neheze.

Woodi,
igazából nem is tudom mit éreztem. Mikor azt mondták, hogy 6-nak sikerült, hatalmas kő esett le a szívemről. Eddig minden olyan simán ment. Remélem két hét múlva ilyen simán jön a pozitív eredmény is.

Lara

Lara

KépKép
lara77
 
 


LaraKép
Hurrá! Jó hírek!!!
Szerdán és utána még két hétig, nagyon fogok szorítani!
Stella

Kép
stella9
 
 


Sziasztok!
Nagyon rendik vagytok, de ezt már írtam.
Lara77 nagyon nagy gratula! Én már most annyira örülök nektek, hogy nem tudom mi lesz velem ha egyszer én is pozitív hírt kapok?! Nem megyek majd ki az utcára, mert tuti nem tudok majd semmire se figyelni és még elcsap egy autó:-)
Voltam ma vérvételen. Holnap meg EKG aztán nem marad tényleg más mint az eredmények meg a mensi várás,...
Azt kívánom, hogy tavasszal már mindenki kisebb vagy nagyob pocit símogasson!!!

Kép Kép
natasa1975
 
 


Lara

Annyira örülök és izgulok a szerda miatt meg még 2 héten át!!!

Üdv
Évi
evike1975
 
 


Lara Kép Ügyesek voltak a petikék. Gondolom szegény párod is csak a munkára nem tudott figyelni. Kép
Azért kérdeztem, hogy mit éreztél, mert én először is alig akartam telefonálni, arra gondolva, hogy minél később tudjam meg a rossz eredményt. Teljesen remegtem belülről, amíg tárcsáztam, meg vártam a laborra. Aztán meg jött a leesett kő effektus nálam is. Kép
Holnap ugyanez lesz a helyzet, aztán jön a punkció napja és utána az a bizonyos 2 hét. Mit fogsz csinálni?

Woodi + Kép
KépKép
woodi
 
 


Lara, tök jó a 6 sejtecske! Mennyit kapsz majd vissza?
Én is szerdán megyek UH-ra, mégpedig 13 órára, úgyhogy még lehet, hogy elcsíplek, amint 2-3 babócával a pocakodban kijössz Kép

Fea, szerintem mi nagyon egyidőben vagyunk, lehet, hogy egy időben lesz az inszemünk is? Én úgy kalkulálok, hogy nekem kb. péntek-szombat várható.

Reno, kitartás!!!! Már tényleg nem kell sokat várnod, próbálj meg másra figyelni addig is, és folytasd a Woodi által megkezdett utat!

Krisztadrussza, hogy vagyol? Kitartást neked is, mert te is már visszafelé számolsz, ha jól emlékszem..

Mindenkinek szép napot!!
L
lullaby
 
 


Ime Lara által küldött táblázat: Köszönjük! Kép

Kép

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Jaj de jó, hogy sikerült felrakni a táblát! De rossz a nevemet itt alul látni és ráadásul egy kettest is mellette! Kép Kép

Lara!
Nagyon jó, hogy hat megtermékenyült biztos nagyon szépen fognak szerdáig fejlődni és utána a te pocidban! (Nekem is pont hatan voltak) Hányat tesznek vissza?
Neked pont dec 1-én lesz a 14. nap remélem a mikulás most baba formájában jön el hozzád én nagyon drukkolok!!!!!!!

Woodi!
Sajnos ezt látod igazából nem értem. Hat termékenyült meg kettőt visszakaptam és a másik négyet mondták, hogy tovább kell vinni ahhoz, hogy lássák fejlődnek e eléggé. Amikor éreklődtem a biológusnál azt mondta kettő elhalt és a másik kettő szépen fejlődött, de sajnos szerekezetileg nem voltak fagyaszthatók, de amit visszatettek nagyon nagyon szép életerős babák és biztos megmaradnak és hát az eredményt már tudod! Kép

Fea!
Mi volt az uh-n Azért is megpróbálok jó tanácsokkal szólgálni, vagy egyszerűen csak biztatni embereket, mert tudom nekem is mekkora szükségem volt rá és mennyire sokat jelentett amikor olvastam egy két jó biztató szót! REmélem én is segítek egy két embernek és akkor már megéri itt lenni! Szeretem viszonozni amit kapok!

Stella!
Akkor ti most kezditek az első lombikot?

Reno!
Tessék kibírni csütiig. Egyetértek a vérvétel a biztos a teszt sokszor becsapós és nem kéne szerintem feleslegesen beleélned magad semmibe! Kép

Lullaby!
Nagyon nagyon drukkolok szerdán, hogy megfelelő méretű és darab petesejted legyen!

Kriszta!
Érted is nagyon izgulok! Annyira szeretnék már egy inszemes zebrát látni!!!!!!

Jövő hét kedden megyek a Kaáliba konzultációra, hogy hogyan és mikor tovább! Pénteken mondta a doki, hogy szeretettel vár nem akartam még menni, de úgy vagyok vele szeretnék ezzel nem foglalkozni, így inkább elmegyek, hátha kapok valami magyaráztat és talán egy kicsit megnyukszik a lelkem! És megtudom azt, hogy mikor mehetek legközelebb!

Zsebi

Zsebi
Kép
zseboroszlán
 
 


Sziasztok!

Megvolt az uh és nagyon örülök. Az egyik oldalon 17mm a másikban pedig 18mm- es tüsző van. A mny. 9mmKép
Ma még kaptam 1 a menogont, holnap este a tüszőrepesztő szuri(a nevét nem jegyeztem meg, és CSÜTÖRTÖKÖN!!! inszeminációKép Ja ma a 13.cn-on vagyok...

Most végigolvasom a nap eseményeit, mert az első dolgom az volt, hogy leírjam a híreket. Kezdenek az események felgyorsulni, aztán persze nekem is jön a 2 hét várakozás, tetűlassúságú idővánszorgással...

Fea
fea
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?