Jó reggelt!
Sikerült visszaolvasnom.
Beze! Szerintem ez több mint csúcs teljesítmény egy ennyi idős babától. Na, de mit is vagyunk meglepődve, hiszen Ő már születni sem akkor akart, mint más gyerekek, és ahhoz képest csúcs méretekkel!
Azért gratula hozzá!
Rita! Én is próbálkoztam már a citromos vízzel, van, hogy azzal indítom a napomat, reggeli után mégis egyből marja a torkomat, és tényleg mindegy mit eszek. Illetve persze vannak egyből tiltott dolgok, amitől tudom, hogy tutira lesz savam, de olyantól is van, amiről nem is gondolnám. A langyos, sőt inkább hideg tejet meg szinte egész nap iszogatom. B@sszus nem semmi, hogy miket kell kibírnod. Regivel voltak ilyen jellegű fájdalmaid? Savad volt vele?
Kati! De cuki ez a kép a gyerkőcökkel!
Csillag! Én úgy vagyok ezekkel, a "mennyi idősen mit kell tudnia a gyereknek" dologgal, hogy csakis "egészséges" keretek között fogok vele foglalkozni. Én elhiszem, hogy vannak problémás babák, és sajnos egyre többen, de azt is el kell fogadni, hogy minden baba más. Az egyik gyerek 7hósan áll, mint pl anno én, a másik meg 10hósan vagy még később. Vagy Zoli unokatesójáéknál úgy, hogy mindkét szülőnek tf végzettsége van, 17hósan indult el egyedül. Mondta nekik a védőnő, hogy látja rajta, hogy nincs baj vele, de ha egy hét múlva nem indul el, vigyék el megnézetni. Na, mondta is neki a mamija, hogy kisfiam, van egy heted elindulni, és a gyerek még aznap szaladt!
Ezzel csak azt akartam mondani, hogy nagyon sokan csodaként élik meg, ha az Ő gyerekük ennyi meg ennyi idősen már ezt és ezt tudja( most nem Rád gondolok Beze), de szerintem ez nem versenyfutás, szóval, nem fogok a kardomba dőlni, ha az én gyerekem kicsit lustibb lesz, mert attól még CSODA gyerek lesz nekem!
Dike! Ez szörnyű, én pontosan ennyi idősen voltam ugyanilyen problémával beteg. Próbáld meg a homeopátiát! Mondjuk én is így voltam, hogy ahogy letettem a fejem vízszintesbe máris erőltetett a köhögés. Jobbulást!
Mona! Örülök, hogy jól vagy. Megértem, hogy a másik dokinak nem akartad mondani! Annyit akartam, hogy a védőnőnél mikor voltál? Mert nekem oda is megjött a 12hetes eredmény. Csak az sms előbb jött.
Lanyus, Jeanner! Ez a beszéd, így kell ezt felfogni, és nem szabad okokat keresni! Tudjátok, mindig csak előre nézni, sose hátra! Ez a legfontosabb!
Nekem sokkal jobb éjszakám volt mint az előző, de a fájdalmak nem kerültek el most sem. Viszont, csak kétszer voltam fent, fél2kor és fél5kor, akkor kicsit nehezebben tudtam elaludni. Manó is nagyon pörgött, meg a gondolataim is! Utána viszont negyed8ig aludtam, és ez nálam nagyon nagy szó. Mondjuk tuti azért is, mert Zoli mellettem volt.