Megjöttem
, Níla végre elaludt (ez kb. 40 perc szokott lenni....) , szóval sietek!
Az éjszakánk nagyon nehéz volt, még fél 2-kor is kellett orrot szívni szegénykének
/Mit gondolhatnak ilyenkor a szomszédok....már megint egy hülye, aki éjjel porszívózik...
/De tegnap már megbarátkozott újra a porszívóval, miután leszívtam elôtte a saját orromat+ az összes plüssállat orrát; bebizonyítva ezzel hogy ártalmatlan a jelenség...Ma már nem is félt, és sokkal jobban van! Egyébként én Oscillococcinumot adok Nílának is ilyenkor (napi 2-szer fél tubus)+ Cebion cseppeket megnövelt dózisban. Nagyon beválik!!!
Sajnos nehezen tudtuk éjjel visszaaltatni (szopival mindig visszaaludt eddig azonnal), így én is bevetettem a vész-altatást, ami hasonló Csöpplányéhoz
, én is "kaszálok" vele jobbra-balra, miközben a saját idióta altatódalomat skandálom 100000-szer. Néha azon kapom magam, hogy még fôzés közben is ezt ismételgetem....
Töltenék fel képeket is, de ide szerintem nem nagyon tudok (nagy felbontásúak), így ha valaki elküldi a gmail-es címet, akkor tudok rá még ma küldeni!!
Orsi: Te mit szoktál ilyenkor a matrac alá rakni, hogy megemeld Elisa fejét? Ezt én is hallottam, hogy nem jó ilyenkor vízszintesben...
Elisa hányszor szopik nappal? (azt tudom, hogy éjjel 2-szer) Ô már leszokott ezek szerint a 3 perces szopikról?
Hibernia: Hát, igen szegény cockák ...én is ezt mondom
. Egyszer láttam disznóölést (ez hihetetlen esemény itt nálunk), és jobban sírtam mint a disznó
Charlott: Igen, Níla is csodababa a javából. 1%-om volt, hogy babám legyen(endometriózis); és évek kínkeserves küzdelme után egyszer csak késett egy hetet....persze nem is vettem tesztet, nem dôltem be, meg nem akartam pofára esni még egyszer....Aztán mégis vettem egy tesztet, és még ma is emléxem, hogy zokogtam szept. 23.-án reggel 6-25 kor a WC-ben, hogy "Ezt nem hiszem el!!!" A szülésnél is ugyanez volt
Úgy volt, hogy a Róbert Károlyban szülök, (ott mûtöttek laparoszkópiával), de az utolsó pillanatban egy dúla ismerôsöm lebeszélt a dokimról, és váltottam az Istvánra. Eredetileg vízben akartam szülni, ehhez képest az utolsó 3 órát már csak feküdtem, mint a sár
. De így is fantasztikus volt (nem volt semmi beavatkozás), de azt hiszem hogy a tudatállapoton múlik a szülés
, nem a beavatkozásokon. Én nagyon féltem tôle (még aznap is azon paráztam, hogy csak ne ma...még ne...), de ehhez képest életem legnagyobb élménye volt. Már másnap szültem volna újra, de azt senki sem mondta, hogy mivel jár a babázás....Jó lett volna, ha nem csak plüssállattal van dolgom a 30 év alatt....
Te a Margitban szültél? Hol laktok? (Mi AQuincumnál)
Zsu: Szia
! Hogy tudtad leépíteni a 10 szopit 6-ra? Ezek szerint Gabi újra eszik már "szilárdat"... Gabi mászik már?
Barba: rózsaszín cumi
. Jó arc lehet a Kukó úr
! (Egyébként ha fiam lenne, és lazán adnék rá rózsaszín cuccot is ilyen kis korban....Nílát is volt, hogy fiúnak nézték, mert tiszta kékben volt+ haja sincsen sok:-))Én nem mertem rászoktatni a cumira, de jobban jártam volna, mert így majd fogszabályozásra mehetünk az ujjszopás miatt...persze az még odébb van, és kinôheti. Anyukám mindig azzal szekál, hogy ha cumit adtam volna Nílának (én cumis voltam nagyon---semmi baja nem volt a fogaimnak), most nem kínlódnék ennyit az alvással...Lehet, hogy van benne valami...
Csöpplány: Boldog Balu napot!!!Hogy ünnepeltetek?
----------
Nektek is szokott olyan lenni, hogy a pelusok nem olyan ütôsek (mint a reggeli)? Én soxor parázom ezen, hogy nem elég nehéz a pelus; pedig a jelek szerint nem éhezik Níla...