Hahó, hát ennyit írni egy nap alatt
Tegnap délben tudtam utoljára jönni, most meg már semmire sem emlékszem, amit olvastam
Timi, ha teló beállításával van valami ötleted, azt nekem is írd meg, mert igaz, hogy Samsunggal, de ugyanezzel a problémával küzdök. Hátha találok valami hasonlóságot, ami segít. Pörgés nem rossz, mászás szintúgy, párszor még kapni fogsz idegbajt
Lányok első szavai között szerepelt a katicabogár és a porszívó
Hasonló nyelvtörőket fog kinyögni Alexa is, asszem.
Míra 6:15-kor kelt, és kemény 15 percre szundított vissza 7-ig. Még mielőtt én meghallottam volna Emma ébredését a másik szobában, azelőtt 2 másodperccel Míra felkapta a fejét, mint aki eddigis ébren volt, és amint Emma hangját is meghallotta, elmúlt annak az esélye, hogy visszaaludjon, onnan már csak kiabáltak egymásnak a két szobából. Hanga püfölte Alexát és ő nem ébredt fel?
Vállad sajnálom! Lányok nem röhögnek, enyémek szoktak, mikor elfekvés miatt hülyén mozgok
Nyuszi, pizsit nekem is levették, én már megőrültem minden este, ekkor vezettem be a hátulgombolós verziót. Kár, hogy csak egy-egy darab van belőle, így meglehetősen kezd viseltessé válni, mert reggel mosom, este már megint az van rajtuk. De ekkora méretben már nincsen rugi, pláne nem hátulgombolós.
A kép gyönyörű a gyerkőcökről!!!!!!
Babus, teljesen jól csinálod Te szerintem, de az utóbbi napokban lányok is kicsit zakkantabbak, szerintem időjárás. Én pl. ma kényszerültem hazamenekülni barátnőméktől, ahol múlt héten meg teljesen okosan viselkedtek.
(Apa tegnap felvetette a 3. gyerek témáját, hát arra hivatkoztam, hogy nem biztos, hogy én lennék az az anya, aki "megérdemel" 3 gyereket. Ahhoz több türelmet kellett volna kapnom a Jóistentől Pedig olyan jó lenne újra egy csöppséget hordani a szívem alatt, babusgatni picinek, a kettő utáni tapasztalatot egynél alkalmazni... annyira jó lenne egyfelől. De nem vagyok mintaanya, nem érzem magam én erre alkalmasnak. (A lányok még nem tudnak, mit mondani ) )
Ágyikóknak örülök, ha sikerül berendezni a szobát, majd dobj egy képet picassaba.
Keltés szó nálam is ismeretlen, de néha délután már jár az agyam rajta, mert akkor meg aztán nyomják ám a szunyát, akár fél4, 3/4 4-ig, akkor meg este üt meg a guta, hogy nem akarnak elaludni. És hiába alszanak el később, akkor is 7 körül, ha nem korábban riadó van
Aztán meg nyüszi a fáradságtól egész délelőtt.
Kata, nálunk Emma a pocakos, és irdatlan sírást okozott egyszer neki a Nurofen. Bár akkor antibogyót is kapott, mindenesetre nem tett jót neki, szerintem, azóta neki csak Panadolt adok én is.
Rana, köszi a beollózást, ismét adtál egy lökést annak, hogy kell ez az oltás. Tényleg nem tudok ám dönteni. De azok után, hogy a dokim nem javasolta, tök ciki beállítani hozzá. Biztos nekem is szarul esne, ha nem bíznának a szakmai véleményemben az ügyfeleim
Jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaj! Jó, persze nem ez a mérvadó, ha a lányiam egészségéről van szó.
Vanda, próbállak Benneteket is olvasni, az lesz a legtisztább, ha elmentem kedvencekbe. Még nem vagyok képben, de majd nekiesem és bepótlom a lemaradásom belőletek! Jó, hogy néha azért tudsz jönni!