Sziasztok!
Mona, örülök, hogy jöttél egy kicsit, annyit jártál a fejemben, hogy vajon mi lehet Veletek! Ez a pulzus dolog elég ijesztően hangzik, mindenképp konzultálj erről az orvosoddal. Én ilyet nem tapasztaltam, de ha Pedinél is volt, akkor biztos nem jelent rosszat. Puszi!!!!!!!!!!!
Mia, most kapsz tőlem egy ejnye-bejnyét!!!!!!!!!!!!!!!! Meg egy irgum-burgumot is!!!!!!!!!!
Nem szabad ennyit autókázni és zötykölődni egy 34 hetes kismaminak!!!!!!!!!!!!! Vigyázz magadra!
Rita, nem biztos az, hogy nem hat Rád a melegfront. Én is a hidegre voltam inkább érzékeny, Bence is egy hidegfront előtti napon született, míg Gergőt pont egy melegfront hozta ki. Azt hiszem örök story lesz a családunkban az, hogy november 14-én majdnem 20 fok volt amikor megszültem Őt.
Bete, nagyon igazad van Lexi szobatisztaságával kapcsolatban. Ezt tényleg nem lehet erőltetni, csak a gyerek dönti el, hogy mikor hagyja el végleg a pelust. Erről tudnék regélni... Bence későn lett szobatiszta, de egyik napról a másikra és nem csak nappalra, hanem éjszakára is!
Kati, még azt akartam délután írni, hogy én is úgy hallottam/ olvastam, hogy az indított szülések brutálisabbak és sajnos sokkal többször végződnek császármetszéssel, mint a magától beindult szülések, hisz itt minden mesterségesen zajlik. A fájások generálása, a burokrepesztés és esetleg a kézzel tágítás.
Ha Bogi és a Te egészséged nem indokolja, én nem lennék a helyedben az indított szülés pártján.
(De gondolom mindent az orvosodra bízol, hisz nagyon jó szakember.)
Jeanner, üdv. és gyere ha tudsz. Én egy kicsit "ismerem" a Veled történteket és Csip-ről is tudok pár dolgot, mert zugolvasója voltam egy időben az elköltözött topikotoknak.
Nálunk szerencsére ma minden rendben volt Bencussal, nem volt se láza, se hőemelkedése. Holnap már egy kicsit kiviszem majd a levegőre is. Szombat óta bent vagyunk a házban, Gergőt sem tudtam kivinni. Bár kétszer voltam boltban ez idő alatt (kocsival), de nagyon vágyom egy kis friss levegőre.