Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

Hétfőn leszívás. Szorítsatok.

Egyébként ma olyan gyomorgörcsöm volt, hogy még ilyet sosem éreztem. Már jobban vagyok. Nemtudom mitől van, volt ez. Már az ügyeletre is elmentünk 11-kor, de mire bementünk a váróba, elmúlt magától egyik pillanatról a másikra. De annyira fájt, hogy már sírtam. Egy alkalommal apusom vitt be az előszobából, mert azt hittem elájulok. Nemtudom mi ez. Vagy a sok injekciótól lenne. Én már nem értek semmit.
Már a dokimat is hívtuk kétszer is. Ő mondta ha nem javul menjünk az ügyeletre. De szerinte ennek nincs köze a szurikhoz.

Vius! Ne beszélj hülyeségeket! És írjál hogy mizu veletek!

kissedi: az én kisfiamék méhecskék lesznek, a lányok meg virágok. A tanító néni találta ki. :-)

Kép
babicsek
 
 


Babicsek remélem már jobban vagy! szegénykém.
MI cowboyok leszünk. A lányoknak vettem kalapot, a fiúknak meg varrunk piros kendőt a nyakukba. Ennek közösen öltözünk és tánc is lesz.(cotton eye joe) aztán mindenki még öltözhet egyénileg is.

Kép
kissedi
 
 


Babi! Hétfőn nagyon szorítok !

Kép
kissedi
 
 

 
 

Sziasztok!

Kissedi: Köszi a drukkokat. Az esetleges fájdalomtól nem félek, viszont parázok az altatás miatt. Még sosem voltam altatva. Már reggel 8-ra ott kell lennünk.

Jó készülődést a farsangra! Nekünk még valami szárnyféleséget kellene kitalálni a hátára. Vettünk sárga pólót, majd azt kell még becsíkozni és fekete harisnya lesz rajtuk.

Én ma úgy keltem fel, hogy majd meg szakadtam a röhögéstől. :D Álmomban mondtam apusnak, hogy "hogy szaladnak a halak, pedig nincs is lábuk" tiszta hülye vagyok. Remélem nem fogok az altatás után is összehordani ilyen hülyeségeket. Vagy esetleg közben, mert az még cikibb. :lol:

A hasam már jobb. Nemtudom mi volt velem. Az injekciókat viszont már annyira utálom. Az utóbbi időben háromszor kellett szúrnom magam. Most már vérhígítóval is szurizok.

Kép
babicsek
 
 


Babicsek,
jó buli az altatás, ne félj tőle. :lol: Mondjuk anyukám félkómában kikezdett a műtősfiúval, Lili meg nézte a sarokban a pókot (le is videóztunk, olyan édi volt, ahogy kábították) :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok Lányok!

Linám!
Nagyon gratulálok Botondhoz, szupi, hogy lesz még 1 kisfiad. :wink:

Babi!
Nagyon drukkolok a leszíváshoz, na meg minden utána következőhöz. Millió drukk. Sikerülni fog. :wink:
Altatástól ne félj, az semmi. Bár, hogy a műtőben miket hordtam össze, azt én sem tudom. Nem is mertem megkérdezni utána a dokit. Állítólag volt olyan, aki ott szerelmet is vallott neki. Remélem én nem voltam ennyire lüke.

Mi jól vagyunk, be akartam jelentkezni a meddőségibe, de aztán úgy döntöttünk, várunk még 1 hónapot. Most meg azt érzem, majd márciusban indulok neki a nagy útnak. Kavarog minden, nem tudom, mit tegyek. A meditációban megtaláltam a lelki nyugalmamat, azt gyakorolom szorgalmasan. Hiszem továbbra is Istent és bízom benne, hogy meghallgatja az imáimat. :wink:

Mindenkit puszilok, jók legyetek. Majd jövök még, figyelem, hogyan alakul Babi sorsa. Na meg persze a többieké.

KépKépKép
bikfy
 
 


Sziasztok!
most cickafark teát iszom, mikortól kell inni palástfű teát. hőmet mérem, most voltam nőgyógyászhoznál, mert hólyagocskám be bírt gyulladni. ma vagyok a 13. cn-on, 18 mm tüsző, 8 nn mnyh. csak nem akar betalálni a kicsike a helyére.

timejka
 
 


bikfy,
köszönöm!!! És nagyon szurkolok neked, annyira kívánom, hogy hamar babás legyél, és persze itt mindenki!!!

Nálunk bárányhimlő projekt indul újra. Lili az oltás ellenére elkapta, de csak 8 napig tartott, Levi meg nem bírta ki az oltásig, ma, a 15. napon kijött rajta.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Linácska
Jobbulást a gyerkőcöknek! Te voltál már?

Bikfy
Örülök, hogy jelentkeztél!

timejka
 
 


Jó reggelt! :)

Linácska: Jobbulást a gyerkőcöknek. Te már voltál bárányhimlős? El ne kapd te is!

Bikfy: Jó hogy jöttél. Hiányzol ám nagyon! Azt hittem már sosem fogsz jönni többet. :) Én azt javaslom nektek, hogy ne halogassátok, vágjatok bele és hagy menjen minden a maga útján. Én is vacciláltam a lombik előtt, de a dokim azt mondta, hogy jó várhatunk még, de ha eddig több, mint 2 évi próbálkozás alatt nem történt semmi, akkor nincs értelme várakozni, az idő meg csak telik és én sem fiatalodom. Szóval ezzel megadta a kezdő löketet, pedig korábban azt mondtam, hogy a lombikot nem akarom kipróbálni soha. És hát látod most itt vagyunk a közepében. Szóval én azt mondom, hogy nem éri meg húzni az időt. Ha akar jönni a baba úgyis jönni fog közben is spontán, ha meg nem akar, akkor meg segítenek. De ez a te döntésed én csak leírtam a véleményemet. Én már hagyom magam sodródni az árral, aztán valahogy majd csak lesz.

Tegnap megvolt a leszívás, ne tudjátok meg hogy paráztam az altatástól. Reggel odaértünk, apusom elment pisilni, de közben meg minden punkcióst egyszerre behívtak. El sem tudtunk köszönni egymástól. Heten voltunk, hát persze hogy én voltam az utolsó. Végig paráztam az előttem lévő 6 embert. Mire rámkerült a sor, az aki elsőnek bement, már mehetett is ki, mertfel is ébredt. Szóval a lényeg, hogy lett 13 darab petikém. :D Nagyon örültem neki. Még valami fehérjét is kaptam rögtön infúzióba, emiatt. Mondjuk nemtudom mi az összefüggés. Na mindegy. Ma telefonálok 10 körül, hogy mi a helyzet. Nagyon izgulok. Csak sikerül kettőnek megtermékenyülnie, mert annyit kértünk vissza. Úgyhogy szorítsatok! Annyi gyógyszert kaptam, amit szednem kell hogy ihajj.
Este megint rámjött egy rosszullét, hányingerem volt, meg szédültem, úgyhogy volt amit már be sem szedtem, pedig be kellett volna. Mára szépen elosztogatom, hogy melyiket mikor veszem be. Este egyszerre sok volt. Szóval ez a helyzet. Szorítsatok!

Nemsokára indulok dolgozni is. A visszahelyezés vagy holnap, vagy pénteken lesz szerintem, majd meglátjuk.

Timejka: Akkor hajrááá! HAsználjátok ki az optimális időt! :wink:

Kép
babicsek
 
 



Sziasztok!

Képzeljétek a 13-ból 8 szépen szabályosan megtermékenyült. :D :D :D

Kép
babicsek
 
 


Babicsek
Gratulálok! Mikor lesz folytatás?

timejka
 
 


Babicsek,
ez szuper!!!

Levi most már tuti bárányhimlős, látta orvos, ő is azt mondta. Bár nagyon enyhe egyenlőre, de ráfogható, hogy bárányhimlő. Lili oltva volt, igaz csak 1-et kapott, így lett himlős, de valószínű már kicsit gyengített vírusokat tudott csak átadni Levinek.
Én voltam anno 14 évesen, de nekem is kb. 10 pöttyöm volt. Lehet ez családi vonás??? :lol:

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok,

Babicsek,

nagyon örülök a jó híreknek, csak így tovább, hamar baba lesz a pocakodban
:lol:

Csajok,

tényleg nagyon ritkán tudok mostanában jelentkezni, de tény, hogy szabadidőm nem sok van sajnos...
Gyerekek decemberben közepe óta folyamatosan betegek, oda-vissza adják egymásnak a bacikat. Ráadásul egy tüszős mandula gyulladást én is begyűjtöttem magas lázzal.
Dávidka 7 hós elmúlt, nagyon szépen mászik, felül, szerintem egy-két hét és fel is áll. Felfedezi a lakást, tör-zúz, tegnap pl az állólámpát törte össze.
Furcsa, mert Danci nagyon nyugis baba volt, szokatlan a csönd után ez a kis energiabomba.
Danci jár/na bölcsibe ha nem lenne beteg, párszor már volt, nagyon tetszik neki, szívesen megy. Mostmár nagyon szépen beszél, a legbonyolultabb szavakat is tökéletesen kiejti, nagy a szókincse, sokszor én is meglepődök, hogy miket tud.
Angolra és úszásra is jár továbbra is.

Képeket sajnos nincs időm kicsinyíteni, de a facebookra szoktam tenni, ha megírjátok a neveteket priviben bejelöllek titeket és látjátok a képeket.

Tavasszal ha túl leszünk a betegségeken már sűrűbben tudok nektek írni, addig is kitartást és gyors babásodást kívánok mindenkinek!

[img:a1e5f24bda]http://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1266482962.1216.jpg[/img:a1e5f24bda] [img:a1e5f24bda]http://vonalzo.picibaba.hu/8360.jpg[/img:a1e5f24bda]
Kép}
monic80
 
 


Sziasztok!!!!

Babicsek! Millió drukk nektek! Nagyon szép számaitok vannak! Ügyesek voltak a fiúk-lányok! :D :D :D
Na mikor lesz a beülti?

Timejka! Ha megreped a tüsző, felmegy a hőd, akkor kell kezdeni a palástfű teát. Az értékeid alapján a napokban repedsz! Hajrá!!! :wink: :lol:

Monic! Dávid már 7 hónapos???? Jesszusom!!!! :shock: :lol:

Mi:
Gyökeresen felfordult az életünk, mióta Balázs megérkezett. :D
Bogi nagyon imádja, bármi nyűge van Balázsnak azonnal ugrik, ő úgy mondja: gondoskodik róla. :lol:
Persze azért az egykéből testvérgyerekké válás nem (volt) könnyű neki.
Betegségek nálunk is tarolnak. :evil: :cry:
Balázs lassan 3 hónapos, de még nem volt 2 mikor már a kórház lebegett a fejünk felett. :evil: :cry: Bogi hazahozott 1 nap ovizással valami nyavaját (csak Karácsonyozni engedtem be, Balázs születése után 2 hónapig itthon volt velünk). Nála csak köhögés, Balázsnál kemény 2 hetes, nagyon lassan gyógyuló hörghurut.
Most is épp itthon van Bogi, mert náthásodni kezdett és inkább a betegség előtt kivettem a közösségből.

Mindenkinek millió drukk!!!!!

Keresek képet, aztán futok, mert 6-kor kezdődik az esti programunk!

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Kép

Kép

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Ja! LINA!!!! Gratula a kisfiúhoz! :lol: :lol: :lol:

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus
Örülök, hogy jelentkeztél. Köszi a segítséget, csak egy baj van, párom beteg, hasmenés, most már hőemelkedés. Gyerekek közösségből hamar hazahozzák a bacikat, aztán otthon tovább adják. Jobbulást és szépek a gyerekek.

És azt mikor tudom, hogy a tüsző reped? :oops:

timejka
 
 


Monic
Tudod nincs két egyforma gyerek. Ennyi idős korba már lehet angolra vinni a gyerekeket?

timejka
 
 


Sziasztok!

Babikám!
Őszintén gratulálok, hogy ilyen ügyesek voltatok. Fehérje infúzió azért kell, mert félő, hogy túlstimulálnak. Elég sok petéd lett, gondold csak el, mekkorák lehetnek a petefészkeid. Igyekezz sok túrót enni! Ezt pl. a lányoktól tanultam.

Jönni fogok még, de most még kell a nyugi a lelkemnek. Márciusban mindenképpen kezdünk mi is, addig még van némi esélyünk. Nekem a legfontosabb hogy fejben rendben legyek, és úgy gondolom, ez sikerül is. Optimista vagyok és boldog. De naponta 2x fél órát meditálok. Használ és ez jó.

Lina!
Bárányhimlőt sajnálom, vigyázz nagyon magadra!

Moncsi!
Édesek lehetnek a fiúk, sajnálom ezt a sok betegeskedést.

Timejka!
Nem tudtad a férjeddel megbeszélni a babásodós dolgotokat. Nektek talán nem is kellene sok, csak egy ici-pici rásegítés. Closty-val még nem kezeltek? Lehet utána egy kis Utrogestán és megmaradna végre az a baba. Igazándiból ehhez még a férjed sem kellene.

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy
Már volt closti+utro és nem lett baba. Múltkor beszéltem a párommal és mondtam, hogy bármi módon de nekem kell még egy baba. Akkor morgott, majd közölte, hogy jól van akkor találjam ki, hogy hova menjünk. Tudom, hogyha keresek egy intézetet és közlöm vele, hogy megyek, akkor húzná a száját a pénz miatt. Igazából fogalmam sincs, hogy mi van, meg arról sincs, hogy én mit akarok (igzából tudom), várjam a csodát. Szóval passz!

timejka
 
 


Sziasztok Lányok!

Bocsánat,h bepofátlankodok,de biztos többet tudtok erről!
hétfőn volt az első inszeminációm,sokat olvastam a neten,h az első nem szokott sikerülni...kicsit letörtem.
érzek majd vmit?17-én kell tesztelnem!
köszönöm
vikus82
 
 


Vikus!
Ez hülyeség!!!!! Igazándiból pont ugyanannyi esélyed van arra hogy sikerüljön, mint arra, hogy nem. Az inszem kb. annyi esélyt ad, mint egy jó időben végzett együttlét. Bármi lehet.

De azt tudnod kell, hogy az optimizmus nagyon fontos. Csak és kizárólag azzal segíthetsz most a babáidnak, ha hiszel bennük. A babák a kiegyensúlyozott boldog mamikhoz szívesebben költöznek. Ne görcsölj semmin. A kocka el van vetve. Most már rajtad nem sok minden múlik. Csak vidáman! :wink: Sok sikert! :D

Timejka!
Az én férjem sem egyszerű, de én ezen már túl léptem. Vagy jön velem, vagy válunk. Akármennyire drasztikusan is hangzik.
Ha ő béna, akkor neked kell lépned. Sok sikert! :wink: Legyél bátor!!!!!!!!!

KépKépKép
bikfy
 
 


Bikfy!
köszönöm szépen! :D
vikus82
 
 


Vikus
Van itt egy nagyon bölcs csajszi, aki azt szokta mondta, hogy nem szabad tüneteket keresni. Lazulj el, csináld a dolgod és jön aminek jönnie kell. 17-e nem sokára itt van. Türelem nagy erény! :D

Bikfy
Csak tudod a párom azt mondja, hogy van már egy gyermek, nem görcsöl a másodikon.

A palástfű teát mikor kell kezdeni inni?

timejka
 
 


Timejka!
köszi!
a palástfű teát én úgy tudom,h pete érés után kell inni!
vikus82
 
 


Timejkám!

Hát nézd! Annak rettenet módon örül az ember, hogy ő nem akar görcsölni. Na de te? Téged bánt a dolog, feszültté tesz és fáj is. Tudom, mert én is így vagyok. És akkor ki nem szarja le az ő görcseit? Ne mindig magukra gondoljanak. Mert a házasságban ketten vannak az emberek. Figyeljen arra is oda, ami neked illetve nekünk jó. Arról ugye nem is beszélve, hogy itt a dolgok oroszlán részét azért mi vállaljuk. Szóval mehetnek a francba a szövegeikkel. Én már nem alkudok.

KépKépKép
bikfy
 
 


És még valami: mi van, ha egy csöpp kis kezeléssel megoldható lenne a dolog? Muszáj nekünk ennyit kínlódni?
Mi márciusban megyünk, az uram heves tiltakozása ellenére is. Nincs kec-mec.

KépKépKép
bikfy
 
 


Babicsek nagyon ügyi vagy!
Bikfy akkor hajrá március!
Vikus Üdv. itt. Mióta próbálkoztok? Mi a baj?
Mi tegnap megkaptuk a második injekciót. :wink:

Kép
kissedi
 
 


Babicsek mikor a visszaülti? Szorítok nagyon!!! Én biztos vagyok benne, hogy 2 hét múlva bejented, hogy kismami vagy! :wink:

Kép
kissedi
 
 


Sziasztok Csajok!

Jaj de jó, hogy az eltűnt báránykák is jelentkeztek!

Képzeljétek, majd csak szombaton lesz a beülti. Szépen fejlődnek a kis utódocskák. 4-et lefagyasztottak, 4-et pedig tovább hagynak osztódni. Ebből a 4-ből 3-an már 8 sejtesek, 1 pedig 7 sejtes. Azt mondták elviszik őket szombatig és így könnyebb a legjobbakat kiválasztani.

Bikfy: Kezdessz a régi lenni. Örülök.


Timejka: Ne hagyd magad!

Köszönöm mindenkinek a drukkokat!

Kép
babicsek
 
 


Jó reggelt!

Kissedi!
köszi!
2008óta próbálkozunk kiderült,h PCO-s vagyok,enyhe inzulin rezisztencia,magas prolaktin,és gyilkos méhnyak nyák! :? :shock:
hétfőn volt az első inszem,még nem érzek semmit,nem tudom mikor és egyáltalán kell-e érezni vmit?
mit szúrsz?
vikus82
 
 


Sziasztok


Babicsek drukkolok ezerrel!!!
Persze a többieknek is!
Vikus nekem két inszemem volt ne keress tüneteket majd mikor tesztelsz kiderül.
Én az első után feküdtem kíméltem magam két hétig.
NEm sikerült a másodiknál két hétig ugyan otthon voltam de nem feküdtem csináltam a dolgaimat.
Luczus Balázsnak nagyon boldog első névnapot!!!!!

Mi meg vagyunk Dari nől mint a bolond gomba, rosszcsont nincs egy perc megállása sem.
Sajnos ez a hülye hideg nekünk is oda tesz majdnem állandóan taknyos a drágám 16 foga van.

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Egy kép most készült január 21.én. Kép

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Vius!

Kímélet? Miről beszélsz? :lol: :lol: A másodiknál, mikor sikerült, kimeszelted a konyhát, meg húzgáltad a bútorokat. :lol: Emlékszel? :lol:

KépKépKép
bikfy
 
 


Igen így volt emlékszem !!!!!
:)

Kép

Kép
vius
Baja
 
 


Sziasztok Lányok!

Olyan álmos vagyok, hogy majd leragad a szemem. Holnap nagy nap lesz, 8-ra megyünk a beültetésre és két manócska beköltözik az előkészített kis fészkébe.
Holnap lesznek 5 naposak az apróságok. :) A 4-ből mára már 2 blasztocyta állapotban volt, 1 volt 10 sejtes és 1 pedig 9 sejtes. Remélem jól fogják magukat érezni nálam is. A méhnyálkahártyám miatt parázok, mert hát az nekem mindig gáz, de most annyi bogyót szedek, hogy csak javítanak rajta valamit. Nagyon bízom benne.

Agassi, Rodi, Beze, Kiki kár hogy nem jösztök.

Bikfy: Neked hogy megy a munka? Nekem most kifestették a termem felét. Valami dekorációt akarok kitalálni, valami tavaszias jellegűt. Ilyenkor mindig eszembe jutsz. :)

Na megyek bekukkantok a Valóvilágba. De szerintem elalszok rajtuk. Ti nézitek?

Kissedi: Hány szurit kapsz összesen?

vius: 16 fog??? Tényleg nő a leányzó! :) Nemrég született.

Kép
babicsek
 
 


BABICSEK!!!! Holnapra millió drukk neked és a babócáknak!!!! :D :D :D ++++++++++++++++++++

Lucuzs

Kép

Kép

Kép
3x850g met: 2011. december 2.
lucuzs
 
 


Luczus: Köszönöm szépen! Aranyos vagy! Itt vannak már velem ketten. :D

Kép
babicsek
 
 


Babi örülök, hogy túl vagy rajta! Milyen volt az altatás? Most már vigyázz magatokra! Dolgozol majd?
Vikus Gynevacot kapunk. Még 3 van hátra. 10 naponta kapjuk apival mindketten. Ez gyull.csökkentő és regeneráló, és minden ami jó. egyébként itt olvashatsz róla bővebben:www.gynevac.hu
Lezajlott ma a farsangunk. Nagyon ügyik voltak a kismanóim. :wink: Cowboy tánc szupi lett, és mindenki eljött a csoportból. Tök jó. Ráadásul egy csomó mindent nyertem tombolán (ritka dolog)
Vius Dari már tényleg nagy lány lett! Cukipofa!

Kép
kissedi
 
 


Jó reggelt!

Ki mit csinál ma? Itt olyan ködös borongós idő van. Az ember csak depressziós lesz tőle.

kissedi: Nem volt rossz az altatás, paráztam tőle, de így utólag nem kellett volna ennyire. Már táppénzen vagyok péntektől.
15-én kell mennem vérvételre. Örülök hogy jól sikerült a farsang. Biztos nagyon jó lehetett.

Nemnagyon mozgk, fekszek sokat. Apusom sehová nem enged. Remélem az influenza elkerül minket.

Szép napot nektek!

Kép
babicsek
 
 


babicsek,
vigyáz is a kis ikeridre :lol: Nálunk százágra süt a nap.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Sziasztok!

Mi újság?

Nálunk olyan ködös vacak idő volt egész nap.

linácska: hogy álltok a bárányhimlővel?

Kép
babicsek
 
 


Nálunk is nagyon rossz idő volt egész nap. :cry: olyan hideg szél fújt, hogy azt hittem az északi sarkon vagyunk. :wink:
egyébként hogy vagy Babi? már 2 napja kismami vagy!!!!

Nekem délutánra megfájdult a fejem, meg vagy 3 napja főleg este, majd megfagyok. Biztos összeszedtem valami vírust már megint. :evil:
Nem is írtam kész lett az új ágyunk. 8) (karácsonyi ajándék) Ideje lenne felavatni :roll: ,de én manapság esténként olyan vagyok, mint a mosott... :oops:

Kép
kissedi
 
 


Babicsek,
javul Levi, már száradnak a pöttyök, de gondolom még egy hét, mire leesik, és a helyének szerintem kell vagy egy hónap, amíg láthatatlan lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Szép jó reggelt! :)

Linácska: Örülök hogy már javulófélben vagytok! Marcimnak is volt a hátán egy és a pöcije felett egynek megmaradt a nyoma. De annyi baj legyen. Szerencsénk volt, mert az arcán nem volt olyan sok. Inkább a háta volt tele.

kissedi: Úgy látom a mai napunk sem lesz szebb, mint a tegnapi volt.
Remélem csak átmeneti volt amit éreztél! Hogy vagy most? Hajrá, hajrá, hát tessék felavatni azt az ágyat! :D
egyébként már vagy egy hónapja nálunk sem volt semmi. Meghát ugye most nem is lehet. Szóval nehéz időszak ez apusomnak. Nekem nem annyira, mert az az igazság hogy 0-án vagyok jelenleg. :oops:

Egyébként magamról annyit, hogy semmit sem érzek, próbálom lesni minden apró rezdülését a hasamnak. Pedig nem akarom, de nem tudom kizárni ezeket a gondolatokat. Iszonyatosan zavar, hogy nem tudom mi történhet bent, vagy az is lehet, hogy már nem is történik semmi. Szörnyű. Éjszaka egyszer felkeltem, hogy szurkálok bal oldalon, de nem volt annyira jelentős, vissza is aludtam, miután ezt megállapítottam. A petefészkeim sem fájnak már annyira. Apim már nagy feladatot kapott, 10-es HCG tesztet kellene beszereznie hazafelé jövet. Kíváncsi vagyok megtudja e oldani ezt a nagy feladatot. :lol:

Mindenkinek szép napot kívánok, most megyek benyomom a gyógyijaimat!

Kép
babicsek
 
 


Bocsi! Időnként elég hülyén fogalmaztam. :oops: :oops: :roll:

Kép
babicsek
 
 


babicsek,
hát nem tudom apa kereskedelmi forgalomban kapni fog-e 10-es tesztet? A telepes u. 17-ben van a Vitani nevű gyógyászati bolt, ott tuti van, de ott meg nagyobb kiszerelésben. Ja, és azokban valamiért kevesebb lehet a festék, vagy nem tudom, de nekem a 10-esen alig látszott valami, vagy semmi, mikor a 25-ös egyértelmű volt.
Mikorra tervezed a tesztet? Még azért nagyon korai lenne.
Levi himlői elkezdtek leesni, beszerzünk Contractubex krémet, hogy ha lehet segítse a gyógyulást. Bár igazából csak a hasa meg a háta ronda, a fején sok a haja alatt van, ami az arcára meg a lábára jött, azok már kicsik, mert addigra kapta a vírus ellenes szert, a kezére meg egy darab nem jött. Szóval remélhetőleg ha meg is marad valamelyik, az nem látható helyen lesz.

KépKép
KépKép
KépKép
linacska
 
 


Babicsek
Ne idegeld magad:) Csak nyugi (tudom, könnyű mondani).

Linácska
Bencének az orrán van egy heg, ami az elkapart bárányhimlő miatt van, de nem zavar senkit. Az a sexepilje.

timejka
 
 

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet: