Új privát üzeneted érkezett!

Fannika továbbra sem akar átfordulni. Megmutat, hogy tudja hátról-hasra és fordítva is, de aztán hetekig nem, majd egyszercsak megint és azóta megint nem. Ha törölközővel próbálkozom, mint a rétest görgetni, akkor persze megy és a kezét is kiveszi, de magától nem foglalkoztatja a dolog. Sztem megmutatta, hogy tudja és ezzel befejezte a témát és más érdekli. Újabban a hátán fekve kúszik, pihiszékben is dobálja magát.
Láttatok már háton kúszó babát??

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba, biztosan már a hátúszásra edz Fannika. :lol:

skrisz72
 
 


A kádban is csinálja és ahogy dobálja magát én és a szoba csupa víz lesz :lol:

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

 
 

Én gyerekem öntötte már a fejére a kávémat. Nem volt meleg szerencsére, de így legalább rögzült bennem, hogy jémáreztisfeléri :roll:

Hunci!
Gratula H. méreteihez, a tudományán meg csak ámulok :shock: :) Ügyesek vagytok! A módszert én nem igazán ismerem, de mindenképpen érdekes. Csatlakozom Skriszhez, még anno terhesen együtt rémüldöztünk rajta.. mármint a csaj műsorában lévő gyerekeken.
Emlékszel Skrisz??? :roll:
Jobbulást Neked!

Nanikám!
Ez jó stratégia mindenképp, fejjél csak szép szorgalmasan :D
Miért kell mindenképp a bimbókiemelő?? Személyes tapasztalatból mondom, hogy sok csecsemős szereti bedumálni az Anyukáknak, hogy nélküle nem menne.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Baba:

Édes lehet Fanni ahogy háton kúszik. Igen nagyon résen kell lenni, olyan nagyocskák már és elsőre nem is észlelem, hogy ez esetleg veszélyes lehet számára. Már minden asztalt felér.


Skrisz:

Remélem most már békén hagynak a bacilusok téged is. Én ma kezdtem el fuldokolni, hurrá nagyon tudom utálni.

Gréti:

Tegnap sétáltam vele du. olyan édes volt. Mondtam neki mutassa meg merre menjünk, majd jött egy cica jó sokáig követtük. Majd megbeszéltük mit eszi, iszik. Utána rigót kerestünk, majd galambot a végén kutyust. Mindegyik állatról beszéltem neki, nagyon élvezte. Vasárnap vettünk neki pár edénykét azóta főz lelkesen.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Aki használt kengurut, azoktól kérdezem: Nektek bevált? Milyen márka? Kaptunk egyet a sógornőmtől kölcs., de egy határ car. Náluk sem szerette egyik gyerek sem. Ráadásul levenni/felvenni is nehézkes, valamint lecsúszik a pántja. Nem tudom, megérné-e venni egyet.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba!
Szerintem megmutatta hogy tud forogni, ennyi elég, majd csinálja ha lesz kedve.
Én kaptam két különböző Chicco kengurut is, egyik sem volt jó, odáig el sem jutottunk hogy nekem kényelmes e, mert Zétény utálta mindkettőt. A BabyBjörn-t sok barátnőm dicsérte, de én nem vettem. Nekem Mei Tai volt, azt nagyon szerettünk Mindketten.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Baba!
Ne izgulj, ha egyszer megmutatta, akkor képes rá. Majd forog.
Én is mei-tai fan vagyok.
vovanda
 
 


vovanda
 
 


Az a baj, h. a kendőt sem szereti.
Godoltam pl.bkv-zni könnybeb lenen vele, mint kocsival, vagy az autóhoz levinni jönne jól...de pont ezért kértem a véleményeket, mert nem tudom,mennyire jön be, nem akarok több pénzt már kidobni..

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Baba:

Nekünk Chicco volt , mi szerettük nagyon. Vásárlásnál meg rövidebb sétknál is használtuk. Ha gondolod kölcsön adom és ki tudod próbálni, ha jó használhatod is .

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!
Baba: Saját véleményt mondok csak: Nekem a kétcsattos, rövid szárú, vastag pántú, baromi erős kenguru vált be, most is használjuk! 15 kg-ig jó. Fillkid márka. De bármilyen márka jó, csak rövid szára legyen, keresztbe legyen a pántja hátul, a hátadon. Erős legyen, ne legyen vékony pántos, mert bevág a nyakadba különben. Pikk-pakk fel lehessen csatolni. Én kocsiból kiugrásra és boltba beugrásra használtam, illetve Pesten is azzal járunk a BKV-n. Kaptam esernyő babakocsit is, de azt összecsukni és kivenni a babát belőle, áááá, nem megy. Bár lehet, hogy rutintalan vagyok. A kenguru a legjobb, aluljáróba lemenni-felmenni, földalattihoz lemenni stb. Meg a lépcsőházakban is a lépcsőmászáshoz. Vagy legújabban karban viszem, aztán kész. És női kistáska helyett hátizsákban járok, így elől a baba és hátul a zsák, pont kiegyensúlyoz. :wink:
Vendég
 


Baba!
Nekem babaerszényem van még, ami bevált, én órákig bírtam benne hurcolászni a kölkömet. Most is nálam van még, bár így beöltözve nem pálya, max. zárt helyeken levetkőzve, mikor már nyifog, hogy fáradt. Nekem kettő van, ha érdekel, szívesen elküldöm, próbáld ki.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Nagyon izgulok ma este Gréti heverőn alszik és nem lesz bébiőr se. Sikerült a leesésgátlót venni, én olyan ideges vagyok. A bébiőr adott egy nagy biztonságot ami ma nem lesz, persze tudom mikor köztünk alszik sincs bébiőr. :( :roll:

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Lois, van arról kép, hogy az milyen?

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok!

Látom téma a babacipelés.
Lois tudnál tényleg képet mutatni erről az erszényről?
Kíváncsi lennék rá.
Én is gondolkoztam valamin a MaiTain kívül mert sajna az elég macera míg felkötöm, de nem is ez a fő gond hanem, hogy mindíg a földet takarítom a pántokkal míg felkötöm.
J ó lenne valami amibe Milánt én is bele tudom pottttttyantani! :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Baba, Rani!
Küldök privibe képet majd, ahogy rajtam van benne :)

Rani!
Szánkós képek nagyon édesek :D :D :D

Nikó!
Hogy telt az éjszaka?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Sziasztok!

Lois:

Pár órát aludta a heverőn aztán én lökött,vissza raktam az ágyába mivel a heverőn nem volt légzésfigyelő. Már biztos nem is kéne de nekem olyan nyugalmat ad. felhívtam a védőnőt és megnyugtatott, szerinte vegyük ki is bízzunk abba , hogy nem történik baj. Na ettől nagyon megnyugodtam. De ma ezt is megoldottam már a bébiőr is ott van a heverőn.
Tényleg ti még használjátok?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Hunci! Hűűű, gratulálok a kisfiadhoz! Tényleg nem mindennapi agya van! :) Ha van egy pici időd írni, engem is érdekelne a módszered...

Hordozó: Nekem volt kengurum -Baby björn-, szerettem, egészen addig, amíg nem vettem egy mei tai-t. Ég és föld a különbség.
Még mindig használom, mivel Marci már kicsit nehéz, inkább csípőn/háton. Valóban kicsit macerás a bekötése, de ha már gyakorlott vagy, akkor nem lóg le a földre, -én hátra szoktam csapni a lelógó részt... Van egyébként csatos változata is, láttam nagyon szépeket a Liliputi-n. Szó-szó borsos az ára, de ha sokat fogod hordozni Baba, akkor szerintem érdemes beruházni egy MT.-re.
Rövidebb (pl kocsiból ki, bevásárlás közben, ha már nyűgős a Ded) útra jó az erszény is, de ez csak tényleg rövid időre max 2 óra (legalábbis nekem eddig bírta a hátam.
Hátránya (mármint most, ebben a zord időben)hogy csak kabát nélkül lehet belepasszintani,ahogy Lois is írta.

Amikor még kicsi akkor úgy fekszik benne, mint borsó a héjában,(ezt Marci nem csípte) ha már tud ülni, akkor így:
Kép

egy möttyöt régi kép, de azért látszik.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára viktu 2011.02.02 20:41-kor.

Lilypie Third Birthday tickers
Lilypie Pregnancy tickers
"Aki azt szeretné, hogy minden úgy történjen, mint a mesékben, az a meséknek csak a végére emlékszik."
viktu
 
 


De édes!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Nikó!
Nekem Dani 7 hónaposan lerúgta az érzékelő dobozának a fedelét, és mindketten elkezdték bőszen szerelni a légzésfigyut, úgyhogy akkor kiszedtem alóluk, és eladtam. Nem kell már, nem lesz semmi gáz azzal a gyerökkel, lyányom. :-)
vovanda
 
 


Sziasztok!
Képzeljétek, hogy Dorci már tud egyedül enni kanállal, kis asztalnál, kis széken ülve:) Persze megy mindenhova az arcán az étel, de egyre kevésbé véti el. Nagyon lelkes és ügyes és vigyorog, ha megdícsérem:) Aszem etetőszék időszaknak vége.

Nikó: Örülök, hogy meg tudtad oldani a dolgot és nyugodt lettél. A leesésgátló tök jó lehet!!! Ez egy rács?
Nekünk is jó lenne, míg nem tud szépen lemászni a nagyágyról Dorka.
Sajnos, nekünk nem volt légzésfigyelőnk, nem tellett rá és a családban sem volt senkinek, aki továbbadta volna. Végig is remegtem az egész 1. évet, ne tudjátok meg! Most viszont már van a családban és ha lesz még egy bébike, vele már tudjuk használni.

Vandus: bölcsi jól megy?

Na, ennyit bírtam, húzok aludni. Puszi mindenkinek
Vendég
 


Dorci nagyon-nagyon ügyes!

Az én kislányom mikor fog ülni?


AKik segítettek, autósülés-ügyben:
ezúton köszönöm a sok jó tanácsot, segítséget. Tegnap megérkezett az Ultimaxunk.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Ha valakit érdekelne a hordozónk, eladó! Teljesen újszerű, alig használtuk, garanciális. Érdeklődés esetén privit kérek.

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Twist!
Jól alakul a bölcsi, már ott is alszanak, csak Réka adja elő reggel a "nemmegyünkbölcsibe" c. magánszámát. családilag Jászai Mari díjat szavaztunk meg az alakításért, roppant hiteles, bár némileg aláássa, hogy mire kijövök a csoportból, már vígan játszik.
vovanda
 
 


VAnda, ez jó! Édes:)))

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Sziasztok:

Vanda:

Nagyon ügyesek a gyerekek, lánykád édes lehet nagyon. Köszi a bébiőrös infót.


Dorkaanyu:

Igen ez tulajdon képen egy ajtórács lenne ami fenyőből van. 1m magas és kb.: 1,20m hosszú. Napközbe elfér a polc mögött este meg odarakom az ágyához és a polc megtartja. Nekünk nem lehet a rendes leesésgátlót használni mert nincs hova feltenni. Ezt csak azért vettem meg mert nem volt drága és gondoltam nyáron jól jön az erkélyajtót lezárni. Aztán itthon kitaláltam jó lesz most az ágya mellé.
Nagyon jól aludt egyszer se kelt fel csak 7:45-kor kiabált : anya gyere.

Dorka nagyon ügyes ,nem is használtok etetőszéket?
Ha jól emlékszem régebben te adtál meg nekem orvos címet a Péterfibe. Elküldenéd megint? Nem tudom miért de valahogy eltűnt , bizti letöröltem de miért?
Jártok ringatóra?

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó: Privi megy!:)

Vanda: nagyon ügyik, hogy már ott is tudnak aludni!!! Gratula! Látod, egyre jobban megy. Dadus nénit szeretik? Jó kajákat adnak, jó sokat?

Baba: köszi:) Átadom az érintettnek :wink: Kiscsaj már nem szereti, ha etetem, nyüszög, és nyúl az ételért (kenyér esetében) vagy a kanálért és ő akar enni. Már vettem teljes felsőtestet betakaró partedlit, most kezdem megérteni, hogy mire való.
Vendég
 


Sziasztok!

Baba nyugi nemsokár a kis csajos is ülni fog, ő hidd el tudja mikor jön el az ideje!! :wink:

Dorkaanyu nagyon ügyes Dorci gartulálok a kis kanalashoz!! :wink:

Velünk nincs semmi extra szervezem Milán szülinapját és ajándékát.

Pénteken megyünk Milán mutatóba a Kaáliba, végre sikerüleljutni! :D

Kép

Kép
raniko
 
 


Twist!
A gondozónőt szeretik, a kaja egész jó, van saját konyhája a bölcsinek, nem központiból szállítják.
vovanda
 
 


Nikó!
Mi már nem használjuk a légzésfigyelőt. A bébiőr vezetékét nem szedtem le, de mostanság arra sincs szükség, mert nem huhogunk esténként kinn a kertben.
Én ősszel (emlékeim szerint szeptemberben, 14 hós korában) inaktiváltam, mert akkor csinált egy csomó fals riasztást (nem tudom miért, hogy az egyre nagyobb gyerekemet hogy nem érzékelte??)
A másik fórumomban is így csinálja egy anyuka, nagylányos heverő, és légzésfigyelő, de ő azért mert így jelez neki, ha szökik a gyerek éjszaka az ágyról :lol:

Twist!
Dorka nagyon ügyes!! Anyuka meg virítson egy kajálós videót :wink:

Baba!

Zéfiam 8 hónapos ült meg rendesen...nem kapkodta el. Sztem semmiről sincs lemaradva Fanni.
És kipróbáltátok az Ultimaxot? Hogy tetszik neki?

Rani!
És mekkora szabású buli lesz? Milyen ajándékot törpöltél ki? Zének névnapja lesz most, én is agyalgok rendesen :roll:

Vanda!

Szuper hogy ennyire jól veszik a bölcsit :D Réka magánszáma :lol:
Én ha azt akarom, hogy valamit abbahagyjon a Ded, elég előkapnom a fényképezőt :?

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Csak pár képet ....
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép
Kép

Bocsi, a mennyiségért. :oops:

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


Sziasztok!

Katerina:

Jók a képek, nagyon szép kislányotok van. Milyen szuper játékaitok vannak nektek is. A falon ami csak picit látszik de talán fából az egy konyha? Nagyon szuper ilyesmit szeretnék Grétusnak.

Lois:

Köszi szépen, lassan hanyagolni fogom a használatát.


Lányok én reggel óta elolvadok, Gréta odajött hozzám átölelte a nyakam és azt mondta: anya, szeje és adott egy nagy puszit. Hát majd elsírtam magam. Ma apa szabin van Gréta egésznap csupa vigyor és folyton mondja: anya, apa, anya, apa, anya, apa........

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Kat!
A hóember a kedvencem. édes!

Lois!
Nem sír, csak balhézik velem. Dackorszak. De közben tök édes.
vovanda
 
 


Nyomatok egy kajálós fotót. Oks?
Kép
Bébi arcán arcfestés látható, nem megijedni:))))

Katerina: Kislányos meseszép! Nekem legjobban az első fotó tetszik, a mosolygós. De mindegyik szép. Milyen sok fogacskája van, de jóóó:)

Vandus. Király a saját konyha a bölcsiben. Ez igazi kuriózum:)) És szuper!
Vendég
 


Lois, voltunk ma fogorvosnál, utána anyuméknál villámmeglepilátogatóban. Ülés jól vizsgázott, bár kissé körülményes betenni a gyereket, azt mondja apa, én nem próbáltam.:))

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Dorkaanyu:

Nagyon édes Dorka és milyen ügyesen eszik. Engedte kifesteni az arcát? Grétinek a kéznyomatát akartam megszerezni de ő még azt se engedte.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Nikó: most olvasom, hogy milyen drága volt a kiscsajod!:) Tündéri! De aranyos!:)
Én meg a talpát szerettem volna körberajzolni, hogy jó cipőt vegyek neki és felkapkodta, egyszer sem sikerült:)
Vendég
 


Nikó, szupi érzés lehetetett

babaimádó
Kép
babaimado
 
 


Lois megy az agyalás igen.
Vettem már pár kelléket a buli hangulat fokozásáért.
Sajna most csak a család lesz itt mert nem akkora a lakás hogy 25-30 főt be tudjon fogadni.
Így is leszünk több mint 10-en. :roll:

Ajándékot tőlünk egy zöld kismotort kap és csináltatok neki egy arany 1-es medált amibe lesz egy kicsi kék brill kő.
Akartam valami maradandót és talán ezt ha nagy lesz is fogja hordani.
Szerintem fiuknak az ilyen sokkal nehezebb, mert míg egy lány simán hord akár mikor egy pillangót vagy szivet, egy pasi más.

Nővéreméktől azt az autós szórakoztatós izét kapja ami világít amit megnyom a kormánykeréken és állat hangokat ad.

A többit még nem tudom igazán jó lenne egy két ötlet mert a nagymamák részéről is nekem kell sajna ajándékot venni.
Ja még kap egy fürdőjátékot is ami szivacs és tapad a kád falára.(ezt már oda is adtam) :roll: :oops:

Tortája süni forma lesz egy nagy almával a tetején.
Hát kb. ennyi még most.

Katerína nagyon cuki a kis csajos igazán csini a lila overálja!!! :wink:

Nikó Gréti tündéri lehetett!
Én tuti bőgni fogok ha ezt mondja nekem a gyerek.
(na a szülinapján is tuti fogok szóval rólam ennyit)

Mi most küzdünk az ágyba való elalvás szoktatásához.
Este egy órán át űűűűvöltött.
Éccaka viszont negyed 3-tól fél 5 ig. :roll:
Kegyetlen sajna de muszáj.
10 kg és nem alszik el egyedül én meg már nem tudom ringatni, meg amúgy is bőven itt az ideje.
Most megy a 2 perc után az 5 perc stb. bemegyek megnyugtatom és kijövök dolog.
Szerintem nekem ez jobban fáj. :(

Kép

Kép
raniko
 
 


Rani!
Vehetnek a nagyik Lego Duplót, enyémek imádják a mai napig, Réka már 1 évesen irtó ügyesen és türelmesen épített. Vannak jópofa állatosak, a múltkor Verdásat is láttam.

Alvás: kitartást hozzá!
vovanda
 
 


Katerina!
Nagggyon cuki lánykád van, megeszem ahogy ilyen édesen mosolyog :roll:

Nikó!
Engem is egyfolytában puszilgat a kisfiam, az mondjuk nem mondja hogy szeret, de amúgy kis puszizsák :roll:

Twist!
NAgyon komolyan nyomja a kanalazást :)
Komolyan hagyta hogy kifessék????? :shock: Én fiammal minden bizergálásért közelharcot kell vívni :?

Baba!
Igen, külön a gyereket bekötni a fix ülésbe, kicsit macerásabb, mint a hordozót bekötni. Hát még amikor menetirányba lesz fordítva, akkor valahogy sokkal rosszabbul férni hozzá... enyémFérj be is szokott miatt sztrájkolni és mindig nekem kell :twisted: ....béna........ :twisted:

Rani!
Hmmm...mit is kapott Zétény az elsőre.... :roll:

-motor (azóta már ugrottunk méretet)
-motorhoz cipővédő
-tricikli
-FP kalapácsos teknős
-FP formabedobó csiga
-dömper
-lovagkori medence (na jó ez júliusban volt :wink: )
-labda
-fürdőjáték, vízimalom, már azóta minden ilyet elkoboztam, mert literszámra meri ki vele a vizet a kádból)
-rockeres body :roll:
-majmos kertészgatyó
-brendonos utalvány (bár hogy ezt vedd neki ajándékba azt nem javaslom :lol: )

Alvást sajnálom...komolyan ringatva altattad eddig??? :shock: :shock: :shock: Azt hittem azon már túl vagytok :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis
 
 
 
 


Lois!
Télleg, a teki eszembe se jutott. Pedig nekünk is van.

Rani!
Nálunk nagy kedvenc még a poharas toronyépítő (tudod: egyre kisebb méretű poharakat kell egymás tetejére pakolni.
vovanda
 
 


Lányok!
Köszi aranyosak vagytok, én teljesen el bagyok olvadva lánykámtól, dehát ezzel minden anya így van. :)

Niko!
Az a szekrényke, igazából csak egy fenyő éjjeli szekrényre van felrakva és én készítettem. Egy kartondobozból vágtam ki a részeklet bevontam vékony színes kartonnal és így készült a szekrényke. Lefotózom jobban ha szeretnéd. Két este alatt elkészült.
Grétike nagyonédes lehet, Litti nem beszél, de így is annyira tud pusziszkodni meg szeretgetni. Az bizti, hogy én is megkönnyezem ha mondja majd anya szeretlek.

Egyébiránt vannak szép faliképeim ( Micimackó, Mickey egér, Bambi, Fifi egyenlőre), amit szintén le fogok fotózni, ha valakit érdekelne. Én rajzoltam őket ceruzával filctollal. Ami már egyszer megvan, azt könnyen meg tudom újra csinálni. (Néhány rokon már kikönyörgött tőlem egy párat, ők adták az ötletet, miért nem rajzolok másnak is, persze nem szívességből. )

Rani!
Én kislányos dolgokat tudnék csak ajánlani, de formabedobót azt minden kisgyerek imádja. nekünk van vagy négyféle és Litti mindet szereti, már kicsit meg is unta.

Dorkaanyu!
Igen, már sok fgacska van, de egy évesen még csak négy volt. Aztán hirtelen beindult a dolog. :)
Húúú, hát azt arcfestést Littike se engedné, de krémezni azt imádja magát, ,eg fésülködni. :lol: Igazi csajszi.

"Minden mosoly visszatér"

Kép
katerina
 
 


sziasztok!

Nehéz gép elé kerülnöm.
Kicsilányunk jól van, szopás nuku.
Fejek, a kaja fele anyatej, másik fele táp kiegészítés. Már benyeli a 70 ml-t. Súlya szép lassan gyarapszik, de még nem érte el a születésit.

A bal mellem sajna becsomósodott, masszírozom ezerrel. Van olyan kis csomó, ami sehogy se akar eltűnni. Ez a bal mellem mindig is keveset "TERMELT", nehezen ürül ki a tej belőle fejéssel.
A másik mellemből 3-4 sugárból is folyik.
Nem tudom érdemes e elektromos mellszívóra váltani?
( bár vessen meg,aki akar, de legjobban annak örülnék, ha elapadna a tejem és letudnám ezt a fájdalmat, mert igen nehéz elviselni.)
Remélem nem lesz belőle mellgyulladás?! :? ( félek tőle.)

Közben a párom is lebetegedett,köhög péntek óta. Rögtön elment dokihoz,őt is ápolgatom,teáztatom,c vitaminozunk.
Szóval szép az élet.

Bocsánat az "önös" írásomért, erre telt.
puszi mindenkinek!

(Baba, köszi a segítségeket! )
nani72
 
 


Sziasztok!

Jaj de édes babák!!! :lol: :lol: :lol:

Nani,
Örülök, hogy gyarapodtok, viszont a cicigondot sajnálom. :( Elhiszem, hogy ilyenkor már jobb lenne, ha nem lenne tejcsi. Sajnos nem tudok ebben tanácsot adni, mert nekem szép gyorsan elapadt. :evil: Kitartás, hátha a lányok tudnak neked valam jó ötletet adni. Jobbulást apának!!

Rani,
az unokatesóméknak mi tanuló széket vettünk, azt hiszem 16 ezer volt a Brendonban. Mások is nagyon szerették és ők is. Ja és most jöhet a másik topikból a csajszi, mert 18 hónapos a kislány és énekeli az abc-t, meg számol is. :lol: utánozza az állatokat stb. Szerintem nagyon jó dolog, mi is veszünk majd ilyet.

Lili

Kép


Kép

Kép
lili77
 
 


Nani!
Fokozatosan egyre kevesebb fejéssel+hideg borogatással el tudod apasztani. Én is elzáródás miatt apasztottam anno az ikrek 4 hónapos korában, tudom, milyen rohadtul tud fájni.
vovanda
 
 


Sziasztok!

Nani:

Én használtam az elektromos mellszívót, jobb volt mint a kézi. Medela márkájú volt, sajna csak kölcsönbe kaptam így már nincs meg.
Apasztani nekem se kellett szép lassan egyre kevesebb lett és elapadt.

Rani:

Duplo,fa vonat, kalapálós játék, mesekönyv : (Állatmesék Kicsiknek) Címe, meg a térbeli könyveket szereti nagyon. A gyurmát is imádja Gréti.
Én is bőgök mindenen, mi lesz velem ha anyáknapja lesz az oviba és egyebek?
Alvást sajnálom nagyon, nem tudom Gréti hogyan fog rászokni az egyedül elalvásra de még várok vele kicsit.
Mióta heverőn alszik nem kel éjjel és este 9-töl reggel 8-ig alvás van, jupppi!

Katerina:

A fotót megköszönném, nagyon ügyes vagy ennyi mindent csinálsz. Én 1 hónapja készülök dekorgumiból hűtőmágnest csinálni de sehol nem tartok. Az alapanyag megvan, sablonokat keresek és hajrá neki lehet kezdeni.

[url=http://www.nagyonbaba.hu]Kép


Gyönyörű ha az ember célba lát s eléri azt tűzön,vízen át!
nikó
 
 


Sziasztok!

Köszönöm az ajándékos tippeket!
Nos a mai ajándék termés pont egy Lego Duplo nagy alapcsomag + hozzá állatos is.
Egy Fisher Price kalapácsolós játék ami zenél meg beszél.
A tanulószéket mi is néztük annó de letettem rólla.(helyhiány)
Még kapott egy fakopács két kirakót ahol az állatokat 2 részre lehet szedni és úgy kell összerakni.

Lois igen még ment a ringatás! :roll:

Nani sajnálom a szopit, de legalább kap anyatejcit és ez szupi!! :wink:
A csomók írtó kellemetlenek, borigazsd szerintem de ne hideggel és ne is forró vízzel csak langyossal.

Lányok nincs valakinek Fisher Price CD lejátszója, amihez van blokk?
Mi megvettük és fel se tűnt hogy nem forog a CD mikor megnyomod az orrát!
NIncs meg a blokk (hurrá)! :roll:

Kép

Kép
raniko
 
 


Elnézést, de most nagyon nem értek egyet!! Szerintem NEM az a cél, hogy elapadjon Nani teje! NEM langyos, nem hideg víz kell, emrt azok apasztanak!! Fejés/szopi előtt melegvizes zuhany, masszírozás, alaposan kifejni és utána 5-10 percig JEGELNI!!!

babaimádó
Kép
babaimado
 
 

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet: